OPRESCU NU JOACĂ CINSTIT

regelemihaisorinoprescu12

Dacă l-aţi văzut la Radu Tudor, v-aţi putut da seama.

Precizare: e un primar extraordinar, face multe şi i-ar trebui încă două mandate în acest sens. Cu toate astea, are tâmpenii comunistoide, pentru că e aberant ca municipalitatea să cenzureze economia privată, respectiv, imbecilitatea cu închisul localurilor la 10 seara – nu mai rămâne decât să stabilească cu amicul lui, Ponta, să dea o lege ca să fie o singură televiziune, că tot amicul Ghiţă, parlamentar USL, se remarcă prin băseală zeloasă, iar televiziunea cu pricina să nu funcţioneze decât două ore pe zi, dintre care 120 de minute să fie despre iubitul conducător.

Eu dacă aş fi patronii de localuri din zona Schitu Măgureanu, despre care Oprescu a spus că-i obligă să închidă la 10 seara, fiindcă sunt „manglitori”, l-aş da în judecată. Habar n-am cine sunt, dar indiferent cine ar fi e inadmisibil ca primarul general să se exprime aşa – adică, exact ca Băsescu – referitor la ei.

Deci, nu joacă cinstit. A spus că niciodată să nu spui niciodată, deci că „în acest moment” nu se gândeşte la preşedinţie. De unde rezultă că în momentul următor l-ar putea bate gândul.

Chiar şi simpaticul ăsta face parte din sistem. Spre deosebire de Crin.

Blestemata de republică, adusă pe tancurile sovietice.

TRĂIASCĂ REGELE!

Reclame

18 răspunsuri to “OPRESCU NU JOACĂ CINSTIT”

 1. Matei Florin Says:

  Părerea mea despre Oprescu, re-exprimată de ,,n” ori: un gonfleur, mereu dispus să facă paradă.

 2. Marius Mina Says:

  Ce lucruri extraordinare a facut Oprescu in 5 ani ? In afara de cardeala rasuflata si jocul la 3 capete, vezi campania 2009 cand a candidat iepuras alaturi de Duda impotriva lui Antonescu …

 3. Roxana Iordache Says:

  Nu există altă şansă pentru România în afară de monarhie.

 4. Marius Mina Says:

  Stim amandoi ca sansele sunt undeva pe la 15% , n-ai cu cine, niste ghertoi 😉

 5. Dan Ghenea Says:

  Se pare totusi ca domnul presedinte al Senatului are nevoie de ceva presiune publica pentru a intelege sansa numita monarhie. Chiar ma tem ca isi va pierde onoarea pentru ridicolul titlu de presedinte al republicii. As vrea din suflet sa ma insel. As vrea ca domnul Antonescu sa-si revina si sa intre in istoria mare. L-am votat entuziast in turul I in 2009; daca ar fi castigat presedintia as fi asteptat acelasi lucru: sa-si incheie mandatul inainte de termen si sa predea puterea suveranului legitim.
  Traiasca Regele!
  Curaj, domnule Antonescu!

 6. OPRESCU NU JOACĂ CINSTIT » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 7. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. Eu nu vorbesc în numele tău. Poate că tu ai capacităţi paranormale să ştii ce nu ştiu eu că ştiu. 😛

 8. virgilvirgil Says:

  Unde dracu s-a mai vazut jidan sa joace cinstit ?!
  PS
  Atentie , nu vorbesc de evrei …

 9. Radu Humor Says:

  Oprescu joacă după cum i se cântă !
  Numai că o face cu şiretenie, ceea ce-i dă un aer de eleganţă 🙄

 10. johnson1312 Says:

  Oprescu e un Chiliman inca neactivat !

 11. plano Says:

  Astia cu piticii pe gandire…care la orice subiect politic aduc vorba la crastavetele regal, :mrgreen: voi nu-l mai vreti pe Crin presedinte?

 12. Mihai Hristea Says:

  @Radu Humor
  Oprescu poate fi acuzat de orice, mai putin de eleganta. 😆

  @ToataLumea
  Pus banc de luni dimineata:
  http://hristea.wordpress.com/2013/01/21/sirop-de-tuse/

 13. Roxana Iordache Says:

  @plano. Iarăşi ţii să pari stupid. 🙂

  În primul rând, încearcă să renunţi la pluralul gregar – ştiu că e greu pentru tine, după ce ai fost furajat cu propagandă. Întreabă-mă pe mine, dacă ai ceva de întrebat, că nu sunt autor colectiv. 😛

  Eu NU mai vreau să existe instituţia prezidenţială, pentru că e o pacoste perpetuă la români, indiferent în ce sens s-ar revizui Constituţia.

  Crin are treabă la Cotroceni, ca Antemergător. 😉

 14. Dan Ghenea Says:

  Ce a fost in neregula la comenteriul meu despre domnul Antonescu si monarhie?

 15. Cârcotaşu Says:

  😆 Plano,
  Parcă-l văd şi aud pe Constantinescu în SUA, la întâlnirea electorală cu românii, spunând că el candidează la preşedinţie pentru a avea onoarea să-i cedeze locul regelui Mihai. După ce-a ajuns la Cotroceni nici nu i-a reglementat acestuia problemele de cetăţenie şi de venire în ţară. Chestia asta a rezolvat-o Iliescu în mandatul 2000-2004. 😆

 16. Roxana Iordache Says:

  @Cârcotaşu. Regret că trebuie să-ţi atrag atenţia, dar mănânci necomestibil. Unu, că n-ai fost acolo să auzi ce a inventat presa fesenistă – niciodată Emil Constantinescu nu a spus că va restaura monarhia, de altfel, nici n-ar fi avut cum, pe cont propriu şi în acele condiţii sinistre; cel care a anunţat public şi surâzător că îl susţine pe Emil Constantinescu pentru a-l readuce pe Rege pe tron a fost Coposu. Şi doi, dar nu în ultimul rând, hotărârea criminală a Guvernului Groza prin care i s-a retras Regelui Mihai naţionalitatea a fost constatată nulă de către Guvernul Ciorbea, chiar la începutul mandatului.

  Iliescu a rezolvat în mandatul lui o problemă care nu exista, respectiv, cazarea – mai precis, nu şi-a mai permis să interzică accesul în ţară Majestăţii Sale. Dacă Ilici avea mintea de acum încă din 1990, azi eram departe, fiindcă putea fi preşedinte pe perioada interimatului în care poporul român şi-ar fi recăpătat memoria spălată de cei care v-au spălat-o şi vouă – ţie, lui @plano, etc. Din păcate.

  Şi de-aia nu se poate face nimic în ţara asta, şi de-aia PSD joacă sub centură cu PNL, pentru că feseneala – a cărei expresie e, de altfel, şi băseala – domină în continuare mentalitatea populaţiei. O populaţie, nu un popor.

 17. Roxana Iordache Says:

  În plus, rişti să pari amnezic, Majestatea Sa a revenit în ţară în martie 1997, a stat la Palatul Elisabeta, a fost la Curtea de Argeş, prin toată ţara pe unde a vrut. A fost primit la Palatul Cotroceni, am avut privilegiul să fiu şi eu acolo, în acea încăpere unde erau Regele Mihai şi preşedintele Constantinescu, doar ei doi, subsemnata şi încă altă persoană, care azi are o funcţie mare.

  De altfel, s-au prezentat imagini de la întâlnirea oficială şi de la vizita Regelui prin ţara natală, în sfârşit liber să se întoarcă acasă.

  Ce a făcut regimul Iliescu până în 1996 în raport cu M.S. Regele Mihai a fost o crimă antinaţională. Şi de reparat, n-a reparat-o decât parţial. Încă are timp să recupereze.

 18. plano Says:

  @Roxana
  Daca asa-i vorba…. nu mai votez Antemergatorul!
  Mai bine spalat… decat imbacsit pe creier.
  :mrgreen:

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: