DE CE TENTATIVA DE MITUIRE A ŢIGĂNCILOR PENTRU STERILIZARE A FOST O PROSTIE :)

basescu tiganci

Zilele trecute o grupare din Timişoara care-şi zice organizaţie naţionalistă a publicat pe site-ul ei un anunţ că dă 300 de lei fiecărei ţigănci care vine cu certificatul că a fost sterilizată.

Parchetul evident că şomează, deci, s-a autosexizat imediat – ar fi interesant să aflăm ce se întâmplă cu persoanele respective, dacă nu cumva respectivii or fi fost arestaţi „preventiv”, în timp ce arâţia criminali, hoţi şi violatori sunt (cel mult judecaţi) în libertate.

Oricum, învinuiţii au comis o prostie, în sensul că riscau să rămână şi prostiţi, şi cu banii luaţi.

Păi cum, de ce? Pentru că pentru ţigani propunerea cu pricina e o afacere pe care nu puţini ar fi acceptat-o.

Înainte să vă scandalizaţi, cujetaţi! 🙂

La 20 de ani, o ţigancă are deja cel puţin trei puradei, dacă nu 5-6. La 30 de ani, se pregăteşte să devină bunică. Deci, face o afacere cu sterilizarea. Mai ales dacă negociază, obţine ceva în plus, de la fraierii care au propus.

De fapt, dacă erau cu adevărat extremişti sau rasişti cum sunt acuzaţi, atunci, aveau tupeul să propună mita pentru sterilizarea ţigăncuşelor înainte de măritiş.

Aşa, au fost nişte fraieri, şi-au căutat-o penal. Dacă nu cumva au vrut notorietate prin victimizare. 🙂

P.S. Să nu se indigneze Medelin, că el singur a spus că etnia cu pricina e antisocială şi că ONG-urile cu intelectuali etnici toacă banii pe seminarii, în loc să-i educe pe ţigani de aşa natură încât să renunţe la traiul după legea paralelă cu statul şi să se integreze. Ca să nu mai vorbim de prăpastia care e flagrantă între ţiganii bogătaşi şi pegra predispusă la infracţionalitate prin însuşi modul în care e crescută (furt, cerşit, crimă organizată).

9 răspunsuri to “DE CE TENTATIVA DE MITUIRE A ŢIGĂNCILOR PENTRU STERILIZARE A FOST O PROSTIE :)”

 1. DE CE TENTATIVA DE MITUIRE A ŢIGĂNCILOR PENTRU STERILIZARE A FOST O PROSTIE :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. olimpiu65 Says:

  daca ar fi contarani mei nazisti la putere in Romania , ar considera ca 80% (cel putin) din populime trebuie sterilizata pe diverse motive principalul ar fi retardul mintal si trimisa intr-un loc unde scrie Arbeit macht frei!!!

 3. Roxana Iordache Says:

  😳

 4. Donkeypapuas Says:

  Aşteptăm onor Parchetul să se sesiseze şi cu privire la clanurile din Timişoara (Cărpaci etc) şi conexiunile lor din Poliţie şi… Parchet. A! Nu se pune pentru că sunt antiromâneşti deci acceptate. „Noi, organele, luptăm numai cu fascismul”.

 5. Ghita Bizonu' Says:

  Ei sa lasan fleacurile…

  Adio democratie! Prost venit-ai Uniune Sovietica (ne)Europeana!!!

  DNA a descins noaptea la la Consiliul Superior al Magistraturii (?!?) si a pus sechestru pe un calculator. Sau doua.

  Ma rog ma rog poa ca sunt motive betoNnnnnn ca DNA sa dea buzna la CSM (de exemplu iau bani ca sa apere niste infractori ca la ce sa te astepti de la unii care se destrabaleaza pe facebuci?!) INSA noaptea?!?
  Noaptea precum CEKA, Gestapoul ori Securitatea. Insa dupa 66-69 Securitatea a fost trasa de urechi de tov NC personal si de catre CPEsx al CC al PCR asa ca si-a facut autocritica (Securitatea) si a capat obiceiuri .. diurne .
  Ar mai fi de zis ceva . Perchezitionarea unui sediu de intreprindere, cu atat mai mult de institutie. Dupa cate tin minte in RSR (nedemocratica unde canci stat de drapt , Europa, drepturile omului, CEDO samd) perchezitia unei institutii se facea ziua. In timpu orelor de serviciu. Cu anuntarea directorului (dintai se duceau la director ii ziceau proasta zi tovarasu director ii aratu docomentu si intrebau daca directoru personal va asista sau sa numeasca pe careva .. de preferinta vreo 2 tovarasi de increderee, onorabili {si asa un domn reactionar cu dosar f prost a fost solicitat expres de director si secretaru de partid sa fie ei el martor. Dosaru era el prost insa omu era respectat} si dupa indeplinirea acestor formalitati se trecea la perchezitie si ce mai urma (eventuale ridicari de docomente, materiale, persoane).
  Sunt curios la DNA cine a citit mandatu? Cumva Haineala (ar fi fost cazu). Alina Ghica?! Femeia de serviciu? Sau portaru?!

  Ca cum sa va spui … sa zicem ca pe Gicu Doispe Halbe poti fi nevoit sa il cati pe la ora 23 .. (cand in sfarsit ajunge si el acasa ca oricum de la 6 am „ponteaza” la o „cafea alba” de 30 de grade) insa e cam greu de crezut ca sefu lu’ CSM (si nu numai ca puteam sa zicem si Spitalu de porci distrofici) e gasit noptea la sediu institutiei…

  Hm.. curios cum Uniunea Europeana, MCVul, Comiisa Europeana , Caterina Zi, Reding, Schultz samd gireaza cekisme si gestapovisme din astea care in 1980 erau verboten si ptr Militie si ptr Securitate (ma rog ,, ma rog daca cand o batea sotu nefasta zbiera prea tare de nu puteau dormi vecinii venea melitia si la 1 am)
  Cum s-ar zice in [b]Satrapia Securistica Babuistan[/b] draga de Uniune Europeana adopta codul bunelor maniere dupa Felix cel de Fier (Dzerjinski creatoru’ CEKA)
  Si daca nu ma inseala memoria DNA a descins la Autoritatea Electorala Permaneta tot la ceas de seara …

  Ca cam asa.. eram o democratie. Inainte de a intra in UE. Azi vorbim nu e. E doar MCV!!!
  Mersoa Baoroso ! Da macar asta e un golan maoist.

  Adio democratie! Prost venit-ai Uniune Sovietica (ne)Europeana!!!

 6. stejarul Says:

  Il va pe Nastase cum ne explica el de acolo de unde este ca singurul personaj politic cu super-imunitate este basescu. In stilul unde dai si unde crapa eu ma revolt foarte tare la afirmatiile lui Nastase. In ceea ce spune vad cum din 2003 si-a pregatit mandatul de presedinte cu super-imunitate mai apoi si-a asigurat mandatul cincinal… si multe altele. Cu ce este mai diferit Nastase de mru care inainte de a fi demis si-a crescut salariul in noul job ce urma sa il preia?
  Mi-ar place ca Nastase sa dovedeasca decenta si sa declare sus si tare ca nu mai are de gand sa candideze vreodata la functia de presedinte.

 7. olimpiu65 Says:

  aseara Varujan a dat glas temerilor liberalilor cu privire la partenerii fsnisti. Crin va temporiza cu gandul ca va ramane candidatul USL in 2014, dar eu cred ca va fi eliminat de alianta cacanie fsnisto-securista

 8. stejarul Says:

  „Antonescu: Mă doare profund acuzaţia că sunt dictator ”

  N-are ce face? Se uita in gura lui Chiliman?

 9. stejarul Says:

  Furtuna intr-un pahar cu apa pentru nutzy udrea !

  http://stejarul.wordpress.com/2013/01/20/copilaria-contrafacuta-a-elenei-udrea-partea-a-ii-a-sau-preocuparile-inalte-ale-unei-ministrese-cu-miliarde-de-euro-de-risipit/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: