ZGONEA E O ÎNJURĂTURĂ? PSD BĂSEŞTE

Aparatul băsecurist face agenda în continuare. Din pricina slăbiciunii USL.

Aruncă harneală după harneală, una vizând discreditarea caricaturală a Parlamentului.

Iar presa vehiculează neobosit o idioţenie despre care am mai scris, anume înfierează o imunitate care nu există. Realitatea e că NU EXISTĂ IMUNITATE PARLAMENTARĂ. E nevoie de aviz doar pentru arestare, prevedere pe care slugile băsiste ar vrea-o desfiinţată. Motiv pentru care inventează „consolidări” ale imunităţii parlamentare, cu alte cuvinte, consolidarea inexistentului.

Despre inexistent sau despre nimic sau derizoriu macină presa, de altfel. Păcat de Antena 3 că se degradează când e vorba să muşte momeli băsiste şi să le propage neobosit la nivelul jurnalelor, dar şi al unor emisiuni. Chiar şi un profesionist ca Maria Coman se blochează în proiectul bârfei de mahala care substituie dezbaterea, când vorbeşte neîncetat despre „imunitatea parlamentară”.

A făcut-o azi imediat, dar imediat după ce Crin Antonescu tocmai explicase de aşa natură încât să înţeleagă şi cei cu anumite deficienţe că NU există imunitate parlamentară în faţa legii, decât cu privire la reţinere (ceea ce nu i-a reţinut pe băsiştii de la DNA să reţină un parlamentar) şi arestare, exceptând flagrantul, situaţie în care un parlamentar chiar poate fi umflat fără acordul Parlamentului. Asta-i toată povestea cu imunitatea.

Că e manevră băsistă – şi încă una de doi bani – se vede şi din faptul că NU există un proiect – sau draft pentru cine are nevoie de grebla în nas ca să-şi reamintească limba română. Că pentru a exista un proiect de modificare a statutului parlamentarului, propunerea cu pricina ar trebui să aparţină Comisiei Juridice, care, conform declaraţiei (telefonice, la Antena 3 a) senatorului Ioan Ghişe, NU s-a întrunit până acum, fiind vacanţă parlamentară.

Deci, ce proiect a trimis Zgonea – inclusiv la Cotroceni? Proiectul băsist, menit să facă pulbere imaginea Parlamentului, care era varză. Şi toate astea mai ales pentru că preşedintele Senatului a declarat că are în vedere o activitate în Camera superioară de aşa natură încât să reabiliteze imaginea parlamentarului. Numai că presa muşcă băseala, sămânţa de scandal, fiindcă ăsta-i nivelul mass media din România.

În loc să se dezbată mari proiecte, televiziunile continuă ţigănia pe tema cazării parlamentarilor şi a imunităţii lor, pe care o inventează împreună cu băsiştii ca să aibă scandal de măcinat, mahala de prestat. Chiar şi un reporter parlamentar elevat ca Andreea Dumitrache, Antena 3, face acest joc penibil.

Revenind, Zgonea e o înjurătură? La adresa alegătorilor, evident. S-a pomenit că-i trimite lui Băsescu ceva despre care comisia juridică habar n-are – din moment ce e din laboratoare băsiste de discreditare – pentru ca Băsescu să se bage-n seamă, prin intermediul purtărorului de vorbe plin de obrăznicie, Bogdan Oprea, care cică „domnul preşedinte” e de partea poporului, atrăgând atenţia „să nu se consolideze imunitatea în faţa legii”. În plus, declaraţia că preşedintele ţării n-are atribuţii constituţionale şi deci nu se pronunţă pe tema cu pricina, deşi tocmai se pronunţase, răspândind informaţii false, ceea ce fac băsiştii de la nivel oficial, iar intoxicarea practicată de ei se încadrează penal.

Numai că înalţii demnitari de la PSD nu doar că nu-l ating pe impostorul de la Cotroceni nici cu o floare, ci au început să devină domestici băsişti. După Ponta şi Corlăţean, să nu vă mire dacă va merge periodic la raport şi Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor – care nici măcar nu-l anunţase pe preşedintele Senatului că intenţionează să-i trimită o băgare în seamă lui Băsescu la Cotroceni.

Ieri, Hăineală l-a vizitat la cabinet pe Toni Greblă (vă amintiţi cum a citit actul de suspendare? :mrgreen: ). Nimic, nici un comunicat, nici o explicaţie pentru proştii care l-au votat. De fapt, din păcate, PSD băseşte. Şi în mod sigur, în total dezacord cu persoanele verticale din partid şi evident, cu „poporul PSD”, vorba lui Oprescu.

Aşa nu (mai) merge. Trebuie ca băseala să fie întoarsă la Cotroceni ca să-i explodeze lansatorului în faţă.

USL trebuie să facă agenda.

Nu vedeţi că toată lumea aberează despre imunitatea parlamentară, perdea de fum după care se ascunde super-imunitatea prezidenţială? Reală. Iar Daniel Morar – mai ştiţi la a câta extensie? – se pronunţă că preşedintele ţării trebuie să aibă imunitate absolută, cu excepţia cazurilor de înaltă trădare, deci n-are importanţă că le dă dosuri de palmă unor cetăţeni precum avocatul Chitic, n-are importanţă dacă-i şi insultă, nu contează dacă violează „ţigănci împuţite”, nici dacă dă cu maşina beat peste cineva – îl răneşte sau îl omoară-, nici dacă iese în piaţa publică şi comite defecaţie pe Constituţie, etc.

Până când?

Anunțuri

38 răspunsuri to “ZGONEA E O ÎNJURĂTURĂ? PSD BĂSEŞTE”

 1. Marius Mina Says:

  Pana ia capat, jocurile sunt facute . A fost destul de clar incepand cu referendumul ca tradatorii nu ies din cuvantul dat 😉

 2. Marius Mina Says:

  ” Zgonea de la PSD, presedintele Camerei Deputatilor, conducator al institutiei fundamentale a democratiei – Parlamentul – a trimis la Cotroceni, la BASESCU, “spre amendare”, statutul parlamentarului, adica legea care priveste activitatea, organizarea si functionarea Parlamentului? De ce? Cum poate democratul Zgonea nu numai sa gireze dar sa si ceara ca Presedintele sa DEPUNA AMENDAMENTE la o lege care nici macar nu a intrat in dezbaterea Parlamentului? Si cum mama dracu’ i-a dat prin cap sa trimita legea si la Daniel Morar, sa depuna si el amendamente? Si la Horia Georgescu la ANI? ” – @ Ghici , ghicitoarea mea ?
  Cum, cand, si mai ales de ce au devenit liderii PSD slugile lui Basescu? | realitatea mea
  http://www.realitateamea.ro

 3. olimpiu65 Says:

  dupa revolutie PSD a dat cel putin doi presedinti de Camera inteligenti , culti, profesionisti AN si Dorneanu. cum Dumnezeu dupa parasuta de Roberta ne trezim cu scriitorul asta de vagoane, prost crescut, infatuat si imbecil pana la grotesc?????

 4. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, întrebă-l pe Ponta. Chiar crezi că are interesul ca într-o asemenea funcţie să fie cineva care să-l eclipseze şi mai ales să nu marşeze la Cotroceni, de exemplu, Duvăz? :mrgreen:

 5. Radu Humor Says:

  Infecta transformare a lui Zgonea ăsta, din scriitor de vagoane în pupător de pulpane !
  De o suficienţă tâmpă şi de o obrăznicie sfidătoare la cer, împiedicatul ăsta n-ar fi ajuns nici socotitor la un CAP, dacă nu ar fi fost împins de la spate de nişte băieţei cu ochi ca marea în care se pişa Piratul înainte de a o face în capul românilor, mai exact pe constituţie. Cu c mic aşa cum o are şi o vede el 😉
  Ponta, Zgonea şi Corlăţean( alt imbe..rb 😉 ) îmi amintesc de un banc cu gay :
  Cică dacă vezi înşiraţi unul după altul trei „băieţei” (mai ales şi cu ochi albaştri 🙄 ) cu siguranţă sărbătoresc ziua de naştere a celui din mijloc 😉

 6. ZGONEA E O ÎNJURĂTURĂ? PSD BĂSEŞTE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 7. stejarul Says:

  „Băsescu a respins propunerile pentriu conducerea Parchetului şi a DNA”
  pontacu vorbea de suspendarea lui basescu daca acesta ar fi respins numirea lui ca premier. Acum, cand basescu respinge numirile de la Parchet si DNA, lasand cele doua institutii intr-o stare de incertitudine si degringolada , pontacu nu mai vede necesara suspedarea suspendatului!
  Jos ponta! Jos zogonea! jos dragnea! PontaZgoneaDragnea= trioul pzdii ma-sii de tradatori!

 8. stejarul Says:

  tot circul asta din parlament este facut deliberat de oamenii lui ponta sa acopere ceva. Sa fie respingerea propunerilor pentru parchet si dna?

 9. augustinradescu Says:

  Nu, Jane, zgonea nu e o injuratura. Confunzi cu zgura!

 10. olimpiu65 Says:

  Desi sta intr-o vila RAPPS Zgone a cerut bani pt cazare. asta e caracterul individului astuia!
  abia astept 2014 sa vad daca va mai fi sprijinit Crin de fsnisti si daca va ajunge presedinte, pt ca el sacrifica politica liberala pt asta!!!

 11. olimpiu65 Says:

  http://www.informatiadeseverin.ro/ids2/index.php/stirile-zilei/10523-o-btran-condamnat-la-un-an-de-inchisoare-pentru-c-a-tiat-lemne-din-pdurea-sa-.html
  articolul mergea la postarea anterioara..inca se intampla, avem institutii praf!!!!

 12. johnson1312 Says:

  da !

 13. Matei Florin Says:

  Băsescu conduce ţara doar cu 1 % mai puţin discreţionar decât acum un an, când cu ,,ghici, ghicitoarea mea”. Puterea – aproape neatinsă – pe care o deţine se datorează în măsura cea mai mare coabitantului Ponta şi pactului din decembrie.

  Pentru că nici în cele mai azurii vise nu se vedea ditamai al treilea om în stat, Zgonea face ceea ce crede că e mai pe placul şefului său PSD-ist: îl imită. Lucru explicabil, câtă vreme Ponta i-a facilitat această incredibilă ascensiune. Un lucru nu înţeleg eu, în faţa noii demonstraţii de forţă a lui Băsescu (vezi respingerea propunerilor Monei Pivniceru): cum e, totuşi, cu pactul ăla?

 14. Roxana Iordache Says:

  @Stejare, cum să-l suspende pentru un drept?

  @Olimpiu, las-o mai moale cu sacrificatul, că dacă PNL stătea pe bară cu 14%, chiar 20%, n-ar fi avut cum să-şi impună anumite politici – liberale şi importante. Şi nici să facă damage control. Ba contează, că altfel nici n-am mai fi pe hartă.

  @Matei Florin. Care pact?

  @Tarzane, a cui? 😳

  @johnson1312. Atunci o să spună că îndeplineşte voinţa electoratului dacă se prezintă la Cotroceni. 😛

  @Marius Mina. Eşti optimist. 😀

 15. olimpiu65 Says:

  pai atunci sa ramanem la coada fsnistilor, sa ciunteasca carlanul cum doreste ministerele liberale, sa faca pact cu psihopatul si sa ne rada in nas cu toti sfertodocti marca Zgonea in numele maretzului crez: un presedinte liberal!!!!!

 16. Radu Humor Says:

  -Furnica muncea de zor cand il vede pe greierasul cel lenes
  ca se indreapta catre aeroport, spunandu-i ca are
  un concert la Paris si daca nu vrea sa-i aduca ceva de acolo.

  Furnica: „multumesc, n-am nevoie de nimic. Numa’ te rog ceva:
  daca-l intalnesti cumva pe monsieur La Fontaine, baga-l in p…m…!

  Das Greier and la fourniquele

  Germania

  Furnika este ja, ja, sehr muncitor. Greier eine putoare este. Nu facem serios nimic, cantat toata ziua desi avertizat la el toamna vine deci bani strange. Furnika plan business realizat, exporturi, profit, bani banci.Greier cantece dansuri sirtaki radem tot timpul cerem la Furnika bani. Furnika spus nu dam bani greier. Atunci greier promis Furnika orice facem dar bani necesari altfel moarte Greier.
  Furnika sunat Vulpe la Paris dat bani Greier care folosit bani mancat baut cantat. Furnika suparat foc Greier care promis pus pe treaba. Vulpe putin pasa Greier intrucat vulpe probleme familie acasa.
  Toamna urmator Greier implorat imprumut Furnika. Refuz, greier amenintat sinucis. Copii greier iesit manifestatie contra Furnika. Vulpe spus Furnika pentru imprumutat Greier. Furnika nervi refuz. Greier jurat mama pus serios pe lucru viitor. Furnika dat bani Greier bucurie sirtaki incins. Iarna Greier flamand sunat usa Furnika telefon Vulpe. Furnika scos pistol 6 gloantze Greier in cap. Interzis vecie sirtaki.

  Franta

  Ohlala, Furnique nu mai este une des nos amies. Fournique pas de flexibilite cu noi. Refuz tout a fait eurobonduri pe motif que doar ea munceste. E drept que le Greyer e, merde alors, lenesh, dar on ne peut pas ucide cineva pentru asta singur motif. Toti am fost leneshi candva, non? Furnique nu cunoaste decat travail, travail, travail. Ea nu stie danser, nu cunoaste joie de vivre. Vrut scapat Greyer intervenit difficilement pentru salvarea sa. Il faut vorbim Urs dat afara Furnique din padure. E arogant peste poate, huh…

  Grecia

  Țe se facem? Am distrat lume intreaga acum lume nu vrem suport financiar acordat Greierakis. Furnikapolos ziţe Greyerakis putoare dar fara noi ţe faceam Furnikapolos? Ține cantat ţi dansat tot timp fara pauza? Si ţine aplaudat Greierakis…nu Furnikopolos? Acum furios nu aveam bani. Cand strangeam bani daca noi cantam? Cata lucruri faţem deodata? Oriţe artist platit este! Noi artist este deci plata meritam! Vulpikis preten dat ascuns bani Greierakis prin banca ţi prin cunoscuţi. Numai nu stim ţe aveam cu noi Furnikopolos prost. Vrem el distracţie fara plata, asta lucru vrem el? Noi numai banii meritat dorim. Noi poate plecam afara zona evro dar intorcem la loc peste doi saptamani.

  Versiunea elveţiană

  Furnica munceşte din greu toată vara în arşiţă.
  Îşi clădeşte casa şi pregăteşte provizii pentru iarnă.
  Greierele crede că furnica e proastă, râde, dansează şi se joacă.
  Odată iarna venită, furnica stă la căldură şi mănâncă bine.
  Greierele tremurând de frig nu are nici hrană nici adăpost şi moare îngheţat!
  Ende-Fine-Fin

  Versiunea românească
  (I)

  Furnica munceşte din greu toată vara în arşiţă.
  Îşi clădeşte casa şi pregăteşte provizii pentru iarnă.
  Greierele crede că furnica e proastă, râde, dansează şi se joacă.
  Odată iarna venită, furnica stă la căldură şi mănâncă bine.

  (II)

  Greierele tremurând de frig organizează o conferinţă de presă şi întreabă de ce furnica are dreptul să stea la căldură şi să mănânce bine în timp ce alţii, mai puţin norocoşi decât ea, suferă de frig şi foame. Televiziunea realizează emisiuni în direct care arată greierele tremurând de frig şi difuzează extrase video cu furnica stând frumos la căldură într-o casă confortabilă, cu o masă plină de provizii.
  Românii sunt şocaţi de faptul că, într-o ţară atât de bogată, bietul greiere e lăsat să sufere în timp ce alţii trăiesc în huzur. Ziariştii fac interviuri în care întreabă de ce furnica s-a îmbogăţit pe spinarea greierului şi interpelează guvernul pentru a mări impozitele furnicii, astfel încât aceasta să plătească „cât se cuvine”. Se organizează manifestaţii în faţa casei furnicii. Funcţionarii publici decid să facă grevă de solidaritate 59 de minute pe zi pe o perioadă nelimitată. Un filosof la modă scrie o carte care demonstrează legăturile furnicii cu sistemul represiv a lui Ceauşescu. Ca răspuns la sondaje, guvernul emite o lege privind egalitatea economică şi o lege (aplicată retroactiv asupra perioadei de vară) anti-discriminare. Impozitele furnicii sunt mărite şi furnica primeşte o amendă pentru că nu l-a angajat pe greiere ca asistent. Casa furnicii este confiscată de autorităţi pentru că furnica nu are destui bani ca să-şi plătească şi amenda şi impozitele.

  (III)

  Furnica pleacă din România şi se instalează în Elveţia unde contribuie la bogăţia economică. Televiziunea face un reportaj despre greiere care de acum s-a îngrăşat.
  Acesta este pe cale să termine proviziile furnicii, chiar dacă primăvara e încă departe. În casa furnicii se ţin în mod regulat întruniri ale artiştilor şi scriitorilor de stânga. Cântăreţul Icksulesku compune cântecul „Furnică, opreşte-te!” Fosta casă a furnicii, devenită locuinţă socială pentru greiere, se deteriorează pentru că acesta nu face nimic pentru a o întreţine. Guvernului îi este reproşată lipsa mijloacelor. Este înfiinţată o comisie de anchetă ce va costa 50 milioane de euro. Greierele moare de supradoză cu etnobotanice.

  (IV)

  Ziarele şi televiziunile comentează eşecul guvernului de a redresa cum trebuie problema inechităţii sociale. Casa este invadată de o bandă de gândaci veniţi clandestin cu TIR-urile din ţările calde. Gândacii organizează cămatăria, prostituţia, taxele de protecţie, traficul de droguri şi terorizează comunitatea. Guvernul se felicită pentru diversitatea multiculturală a României.
  Sfârşit – Konieţ– Vege

  Versiunea americană

  Un indian american era impreună cu prietenul său în centrul Chicago-ului. Era ora amiezii iar străzile erau pline de oameni. Maşini claxonând, taximetre ce luau curbele cu viteză, sirene ce se apropiau sau se depărtau, toate aceste sunete ale orasului parcă te asurzeau. Dintr-o dată indianul a spus:
  – Am auzit un greiere!
  – N-ai cum să auzi un greiere în tot vacarmul ăsta! i-a spus prietenul lui.
  – Sunt sigur, am auzit un greiere! a insistat indianul.
  – Asta-i o nebunie! a răspuns prietenul.
  Indianul a ascultat cu atenţie un moment, după care a trecut strada spre o zona unde se aflau câţiva copaci. A căutat împrejur, sub ramuri şi a găsit micul greiere. Prietenul său a rămas uimit.
  – E incredibil! Trebuie să ai un auz supraomenesc!
  – Nu, a spus indianul. Urechile mele nu sunt diferite de ale tale. Totul depinde de ce asculţi cu ele.
  – Dar nu se poate! a continuat prietenul. Eu n-as putea auzi un greiere în acest vacarm!
  – Depinde de ceea ce este important pentru tine, a venit imediat raspunsul. Dă-mi voie să-ţi arăt.
  A băgat mâna în buzunar şi a scos câteva monede pe care le-a lăsat să cadă discret pe asfaltul trotuarului. Atunci, cu tot zgomotul asurzitor al oraşului, au remarcat că toţi oamenii de pe o rază de cinci metri au întors capul privind în jur dacă nu cumva banii căzuţi erau ai lor.
  – Înţelegi ce am vrut să spun? a continuat indianul. Totul depinde de ceea ce este important pentru tine.
  Ascultând zi de zi la televizor gâlceava, crimele, tragediile, URECHEA, CARE ESTE PRELUNGIREA CREIERULUI NOSTRU, se fixează pe tot ce este urât şi rău. Ni se induce FRICA! Devenim neputincioşi, temători (de avion, de frig, de vânt, de mâncare, de oamenii de lângă noi, de sentimentele noastre… Ascultând aşa zisele informaţii nu ne dăm seama că de fapt sunt otravă verbală pentru urechile noastre! După care spunem: e greu, oamenii sunt răi, trăim într-o lume nesigură, urâtă, nu mai am încredere în nimeni……
  Bine ca eu mai pot sa rod inca din frunzulita mea….se gindeste furnicutza….
  Între timp greierii cântă, frunzele foşnesc…… apele curg….si curg… si curg …
  Si-am incalecat pe-o sea si ti-am spus povestea ta……
  Tu esti greiere sau furnica…?

 17. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, ceva propuneri?

 18. stejarul Says:

  @Roxana
  Pai nu e un drept respingerea discretionara!
  basescu poate respinge numirile doar daca are un motiv bine intemeiat. Motivul invocat de el nu este intemeiat sa il invoce acum. Nu-i place legea dupa care sunt selectati candidatii la sefiile DNA si Parchet, trebuia sa anunte inaintea declansarii selectiei. Dupa selectie trebuie sa „danseze” cum ii „canta” legea in vigoare.

  Respingerea discretionara a celor doi e motiv de suspendare. Cu motive discretionare respinge la infinit pe cei numiti de ministrul Justitiei pana cand ii vor fi propusi kovesi si morar.

 19. olimpiu65 Says:

  da! am si propuneri si le-am facut. acuma sunt altii mai destepti dar am exprimat ce simt multi ,, ff multi liberali!

 20. olimpiu65 Says:

  http://www.pesurse.ro/2013/01/18/guvernul-i-a-tiat-banii-primarului-johannis-dup-ce/
  daca stirea se va confirma, putem sa ne imaginam politica maraca Ponta si slugoii pe viitorii ani!!!!

 21. johnson1312 Says:

  Foarte tare emisiunea lui RD pe A3 !!! Ciuvica rulz 😆

 22. bogdan1969 Says:

  @johnson1312,

  Emisiunea e tare , insa imi pare ca se focuseaza pe cazuri individuale si nu observa the big picture: Ponta coabiteaza, Zgonea slugareste, Dragnea (la Ursu si RD) explica in spirit basist orice subiect anti-basist.

  Cand il auzeam pe Codrin Stefanescu de ce speriati sunt pedelistii si Basescu ca ii asteapta procese si condamnari, ma pufnea rasu’.

  Dupa umila mea parere „coabitarea” Ponta-Basescu se desfasoara uns in spiritul urmator: Basescu pastreaza si’si intareste toate institutiile de forta, pesedistii la conducta de bani, n’au de ce sa se teama in viitorul apropiat de tulusii din procuratura.

  Toata lumea fericita si cu lacrimi pe obraz

 23. augustinradescu Says:

  Nu spui ca ma leaga!

 24. Dan Ghenea Says:

  @ Roxana (raspund neintrebat la intrebarea pentru olimpiu)
  Solutia: Rege prin mila lui Dumnezeu si vointa nationala

 25. Gabi Mihalcea Says:

  Daca tot va pute atita Ponta & PSD, de ce nu militati sa se rupa naibi o data USL-ul? Cred ca ar fi mai moral sa-i criticati de pe pozitii opuse decit in postura aliatilor. Ca vorba Romanului cu asa aliati…..
  Sau si mai bine, care mai este diferenta dintre voi si ce se scrie pe forumurile basisto-ped-liste? Va spun eu NICI UNA aceleasi laturi aruncate in capul lui Ponta! Poate totusi una mica, acolo ii mai trag cite o smetie din cind in cind si lui Antonescu.

  Nu am vazut nici macar o singura pozitie pozitiva legat de incercarea de a rectifica porcariile facute de regimul basist:

  -statutul invatatorilor si educatorilor spre exemplu, pentru care Cati Andronescu este pusa la zid desi are 100% dreptate!
  – porcariile din justitie; de acelea cind vorbiti evident tot ponta este devina!

 26. Scrie opinia ta Says:

  @Gabi Mihalcea,

  Din comentarii eu as spune ca se desprinde cu totul altceva:

  Ne pute Basescu si toti lingaii care’i canta in struna, toate slugile.

  Daca Ponta si compania isi amintesc si revin la ceea ce defilau in campanie: Dreptate pana la capat! sunt mai mult decat bineveniti precum au fost si votati.

  Insa pana atunci, raman rezervele (ca sa ma exprim decent)

 27. Gabi Mihalcea Says:

  @Scrie opinia ta: absolut in acord cu tine! In acord cu orice critica! Dar mi se pare disonest sa arunci cu laturi gen: „Jos ponta! Jos zogonea! jos dragnea! PontaZgoneaDragnea= trioul pzdii ma-sii de tradatori!”, sau”Că e manevră băsistă – şi încă una de doi bani – se vede şi din faptul că NU există un proiect – sau draft pentru cine are nevoie de grebla în nas ca să-şi reamintească limba română. Că pentru a exista un proiect de modificare a statutului parlamentarului, propunerea cu pricina ar trebui să aparţină Comisiei Juridice, care, conform declaraţiei (telefonice, la Antena 3 a) senatorului Ioan Ghişe, NU s-a întrunit până acum, fiind vacanţă parlamentară.” (cine a mai auzit o alta afirmatie a aunui parlamentar din comisia juridica care sa afirme acelasi lucru?! – ce ma face sa cred ca se sugereaza ca psd comploteaza impotriva pnl?! daca este adevarat si nu doar imaginatia lui Ghise, mai bine ar fi sa se rupa alianta daca ce face stinga dreapta habar nu are?!)

 28. johnson1312 Says:

  Zice-se ca aseara tarziu Ponta l-a schimbat de la MAE pe Dan Petre cu Radu Podgorean ! Asta imediat ce Antonescu a zis ca PNL nu sustine „proiectul” prezentat in Parlament cu asazisa imunitate consolidata.

 29. olimpiu65 Says:

  @johnson
  sau poate e urmarea criticilor dure facute de Andrei Marga la adresa MAE populat cu basisti unde fatalaul plangacios face figuratie si nu-i pasa decat de ,,imbogatirea” C.V-ului propriu!!!

 30. johnson1312 Says:

  @olimpiu

  Foarte corect.Mai este posibil ca acea criza din Algeria care ne-a prins fara ambasador acolo(daca e sa iau de buna spusele unui basist) sa fie picatura care a umplut paharul.Daca nu se intamplau astea putea sa-si continue linistit figuratia acolo,din respect pentru doamna Petre nu-l dadea nimeni afara.

 31. Ghita Bizonu' Says:

  Fiecare cu eroii pe care si-i alege …
  Stire de opresa : a muirt tatal lu Leo de la Strehaia!! Cine naiba o fi Leo asta habar n-am .

  Insa ptr altceva ma cautat iar un nume : Ioan Di Cesare.

  Pilot de vanatoare, 19 victorii aeriene (impotriva unor adversari mai numerosi si de multe ori cu avioane mai bune!) . Di Cesare a trecut la cele vesnice la 10 august 2012. Nici o stire.

  Tparceanu ramane : du-te la ostire ptr tara mori si drept multumire it va d anevasta un copil din flori!!!

  Eroul nostri este, indubitabil Leo de la Strehaia!!!

 32. Roxana Iordache Says:

  Gabi Mihalcea. Eşti cadru universitar, nu scuipător de seminţe la peluză. E vorba de FAPTE. Dacă ele nu-ţi spun nimic, poate că eşti mulţumită de băseală şi poate ai nostalgia alianţei căcănii, în timpul căreia s-a demarat proiectul criminal la adresa României şi a poporului român: aservirea către finanţa mondială şi genocidul programatic.

 33. Roxana Iordache Says:

  Şi sigur că Ponta e de vină – DIRECT şi PERSONAL – pentru porcăriile din justiţie, pentru că s-a prosternat la picioarele fariseilor de la UE, în loc să facă exact ceea ce LEGEA, DREPTUL şi OBLIGAŢIA îi impuneau, adică să-i schimbe pe Morar şi Kovesi, mai ales că erau expiraţi. Singur a spus că n-a vrut s-o facă. Şi uite consecinţele.

  Probabil că te încântă şi vizita lui Hăineală – un personaj parcă scos din ororile procuraturii staliniste – la Greblă, care avea greţuri când citea actul de suspendare a lui Băsescu.

 34. johnson1312 Says:

  Am avut o revelatie cand am vazut-o pe Haineala ! Mi-a adus aminte de copilaria mea (faza prescolar),de bunica cea care exasperata (saraca) recurgea la faza cu „vine vrajitoarea cea urata si-i ia pe copiii obraznici”…Ei bine exact asa mi-o inchipuiam atunci pe acea asazisa vrajitoare… Haineala era !!!!! 😯

 35. Roxana Iordache Says:

  @johnson1312. 😆 Bunică-mea avea o vorbă: ciufa. Mie asta îmi evocă. 😛

 36. johnson1312 Says:

  ;lol:

 37. johnson1312 Says:

  ciufa nu e o bufnita ? 🙂

 38. Gabi Mihalcea Says:

  „Şi sigur că Ponta e de vină – DIRECT şi PERSONAL – pentru porcăriile din justiţie, pentru că s-a prosternat la picioarele fariseilor de la UE, în loc să facă exact ceea ce LEGEA, DREPTUL şi OBLIGAŢIA îi impuneau, adică să-i schimbe pe Morar şi Kovesi, mai ales că erau expiraţi. Singur a spus că n-a vrut s-o facă. ”

  La suprafata ai dreptate, dar hai sa o luam serios la purecat:
  * Ponta era INTERIMAR la justitie (numindu-se singur!)
  * USL avea majoritate gratie „mutatiei” parlamentare
  In acel moment revocarea si numirea unor noi sefi la procuratura si DNA ar fi fost inca un argument genUSL-ul pune „laba pe justitie”.
  Si eu imi doresc din tot sufletul o Romanie vertebrala, egala si fara ingerinte! Dar se pare ca nu este posibil; inca sintem in UE o tara de mina 17, si aici nu cred ca este vina lui Ponta; aceasta perceptie a fost creata inca de la integrare! Asa ca ne place, nu ne place jucam cum ni se cinta!
  Popularii in UE se pare ca vorba tiganului „umfla tot!”. Parlamentarii PDL evident sint EXTREM de efeicienti! Socialistii sint zearo barat, singurii aliati liberalii pe care vad ca PNL vor sa-i paraseasca. Nu poti ori cit de independent te vrei sa fi durul buduru, opinia lor conteaza.
  Asa ca desi sint (sufletesteste) total de acord cu tine, spun ca ne place nu ne place, diplomatic acctionam cum ni se „ordona”.
  Si crede-ma nu ma ocup cu scuipat seminte; si imi pasa enorm de ce se intimpla; si doar ideea a fi asimilata cu basismul ma face sa vomit!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: