MALI E TOT CE NE LIPSEA

Acum a fost clar de ce a mers Corlăţean cuţu la Cotroceni. A primit indicaţii preţioase ca să angajeze România în conflictul din Mali.

În consecinţă, ministrul de Externe al României a declarat la Bruxelles că va recomanda participarea României.

România e aliat NATO, participă cumva NATO la misiune? Sau trebuie să fim trena puterilor în apărarea sateliţilor? Ca să nu zic, carne de tun.

În rest, FMI dictează. Şi simpaticul Liviu Dragnea laudă un nou acord stand-by.

Dacă Guvernul USL tot mănâncă necomestibil, n-ar putea să aibă măcar decenţa de a nu încerca să ne convingă ce bun e? Măcar printr-un minim respect faţă de inteligenţa omului să încerce să se deosebească de cei împotriva cărora au fost votaţi.

13 răspunsuri to “MALI E TOT CE NE LIPSEA”

 1. stejarul Says:

  jos ponta! jos feseneul! Nu a negociat nimic cu FMI decat dari multe si mai multe pe spatele vostru. Asa e pontacu, nu invata din greselile altora… iar din greselile lui e putin cam tarziu sa invete. Nu prinde septembrie in office!

  Nu are suflet rau, e doar o carpa de la Gara de Nord inca in stare de soc pentru cat de sus a ajuns. Sincer, pentru sufletul lui, as vrea sa reuseasca sa duca economia la liman. Din punct de vedere al tradarilor lui de pana acum (ce urmeaza nu mai pun la socoteala) si conexiunea prea stransa cu grupul de la Cluj, l-as vrea mazilit… daca se intampla… poata ca asa a vrut Domnul!

 2. Roxana Iordache Says:

  Deloc nu mă interesează persoana lui Ponta. Mă interesează guvernarea USL.

 3. Matei Florin Says:

  Şi pe mine mă interesează guvernarea USL, Roxana… Însă mă tem să nu se transforme în ,,Guvernarea PSD”. După cum decurg lucrurile, parcă temerile mele sunt justificate.

 4. MALI E TOT CE NE LIPSEA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 5. Marius Mina Says:

  Mali va deveni Afganistanul francezilor, cati neuroni iti trebuie sa faci declaratii iinconstiente ?
  Demisia, imbecilule !

 6. Gabi Mihalcea Says:

  Cine subordoneaza justitia in Romania?

  Daniel Morar a respins plângerea (e vorba de plingerea facuta de Dan Chitic) cu motivarea “Imunitatea își găsește justificarea în considerații de oportunitate politică, șeful statului reprezentând o instituție cu cea mai înaltă autoritate în stat, pentru păstrarea autorității acesteia fiind necesar să nu se poată aduce atingere persoanei care o reprezintă” – Deci in mintea marelui procuror morar basescu poate sa faca si o crima ca tot nu poate fijudecat!!!!!!!!!!!!!!!!!

  http://www.dcnews.ro/2013/01/cine-este-scutul-lui-traian-basescu-in-justitie-nu-i-se-poate-aduce-atingere-presedintelui/

 7. virgilvirgil Says:

  He-he-he ! Suntem colonie ? Suntem . Pi daca e orden de la puterea suzenara …
  Ca acuma doara nu vrei sa lupte Tzahalul Doamne fereste ?!…
  Asti nu pot lupta decit cu „terorsti” care le zgirie tancurile cu pietre .

 8. Bordelezu Says:

  @Roxana

  Mais non! C’ est fantastique !
  Iar nu sunt de acord cu tine.
  Am ajuns, eu, Bordelezu, să iau apărarea unuia sau altuia din PSD, s-a întors lumea cu dosu-n sus, ca să vezi minune ! Dar oare de ce, că doar nu m-oi fi răsucit eu, puţin înainte ca să dau colţu’, Doamne fereşte ! Nu se poate aşa ceva, toate astea trebuie să aibă un chichirez… să căutăm chichirezu’ !
  Roxana, tu ai simţul umorului, te rog să mă urmăreşti cu atenţie. Atenţie la mine, şi ochii la usă !
  În două-trei vorbe, sigur înţelegi cum stă treaba.
  Franţa – mon amour – François Hollande, în persoană, s-a angajat să rezolve problema din Mali. Numai că, la fel ca la noi, serviciile franceze i-au jucat festa, i-au spus că acolo sunt doar câţiva închinători la Allah, dacă mă pot exprima aşa, care, când vor vedea forţele speciale franceze de intervenţie îşi vor pune galabia în cap, şi capul în pământ, şi vor zice «Insha’alaah !» Dar n-a fost aşa.
  Corlăţean a priceput repede cum stă treaba, a priceput, instant, că acolo e treabă de bătaie, adevărată, nu cu lalele. Putea să-l lase pe François fără sprijin? Nu putea să facă ceea ce franţujii ne-au făcut nouă şi nu ne-a plăcut, e clar. « Ce ţie nu-ţi place, altuia nu face ! »
  Aşa că a făcut o socoteală simplă : « ce-i acolo ? », « bătaie », « ce ne trebuie? », « bătăuşi », « avem ? », « avem », « unde? »
  He-he, aici e chichirezul !
  Avem cei mai buni bătăuşi din lume în Jandarmeria Română, n-au bătut ei ca la fasole protestatarii de acu-an din Piaţa Universităţii?

 9. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „MALI E TOT CE NE LIPSEA”
  ______________________________

  De ce ,doar au aur acolo ?!Poate ne iese si noua de un ghiul …

  In rest,stii ca noi romanii prin istoria noastra am fost mereu pro-europeni ! 😎 .Nu cred ca mai este de actualitate teoria cum ca noi am luptat mereu doar ca sa ne aparam bucatica asta de pamant 🙂 .Asta este o viziune ingusta ,nationalista ,ceausista ,xenofoba si chiar si pedofila daca vreti ! 🙂

  Am permis cu marinimie marile migratii pentru a forma Europa asa cum este ea astazi, am protejat Europa in fata pericolului otoman prin tepe dibaci aranjate ,sate arse,recolte distruse si fantani otravite (adica asta da sacrificiu,pe bune !) ,am protejat-o de pericolul comunist cand am trecut Prutul sa ii dam o lectie lui Stalin ,apoi am protejat-o de cel nazist mergand alaturi de Stalin spre victoria finala ,ne-am baricadat in pactul de la Varsovia sa aparam macar jumate de Europa de primejdia imperialismului capitalist ,iar acum o aparam si noi cum putem de pericolul terorist ! 😎

  Suntem sufletisti 😎 iar destinul nostru de tara MICA,este sa luptam cu vitejie (sau in unele cazuri ,macar sa facem figuratie 🙂 ) pentru CAUZELE MARI ! :mrgreen:

  PS:Doamne fereste sa nu ajungem ca polonezii care se axeaza cu indarjire doar pe chestiile mici si neimportante , ca dezvoltarea tarii lor spre exemplu 😎

 10. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Da’ noi romanii n-am avut niciodata o colonie in Africa, ca alte tari respectabile . Sa ne dea si noua macar un sat din Mali in administare! … 😎

 11. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Mali va deveni Afganistanul francezilor”
  _____________________________________
  @Marius Mina

  Sunt sanse mari sa fie asa , judecand dupa soarta ultimilor agenti francezi, prinsi in campurile cu varza bulgaresti .

  Ca sfat le-as recomanda francezilor sa isi consolideze in Mali o linie Maginot si sa se roage la Dumnezeu sa nu faca si insurgentii ca nemtii ,respectiv sa nu o ocoleasca ca bulangii, :mrgreen: ci sa o atace direct si barbateste ! 😎 Altfel naiba stie ,poate iar ajunge guvernul francez sa se mute la Vichy …

 12. Roxana Iordache Says:

  Simpaticule. 😯

 13. Roxana Iordache Says:

  NU suntem o ţară mică. Suntem a şaptea ţară din Europa. Tăriceanu a trebuit dat jos când şi-a propus să şi devenim efectiv.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: