TOT CĂTRE RADU STROE. POATE NU ŞTIE

Redau adresa d-lui Ion Olteanu de la Drobeta, către ministrul de Interne:

DOMNULE MINISTRU DE INTERNE SUSTINETI DEMOCRATIA SAU TOTALITARISMUL?

Subsemnatul Ion Olteanu, roman cu domiciliul permanent in SUA, fost urmarit si condamnat din ordinul Securitatii, neafiliat politic si fara interese materiale sau politice in Romania, protestez din data de 12.12.2012 in fata Consiliului judetean Mehedinti ca urmare a agresarii unui reporter local de catre angajatii numitei institutii din ordinul lui Adrian Duicu, presedintele C.J. Mehedinti, dar si a faptului ca dottore Duicu ne-a numit, pe mine si pe sotia mea, „slugile PDL-ului”, a ordonat „cheama Politia” si apoi amenintat „las’ ca va linistiti voi”.
http://www.televiziuneaseverin.ro/rts4/index.php/arhiva-stiri/9622-duicu-pune-pumnul-in-gura-presei.html
http://www.televiziuneaseverin.ro/rts4/index.php/arhiva-stiri/9617-presa-este-libera.html
In urma actiunii noastre civice, Duicu, un cunoscut adept al politicii pumnului in gura, a dispus Politiei amendarea noastra abuziva cu suma de 24 de milioane si intocmirea unui dosar penal ilegal pentru „ultraj contra bunelor moravuri”. Datorita acestor grave abuzuri, dar nu numai, din data de 17.12.2012, eu si sotia am declarat greva foamei si continuat protestul in fata Consiliului Judetean.
Vazand ca amenzile abuzive si dosarul penal ilegal nu ne-au „linistit”, Duicu, patron al postului de televiziune TELE 2 Drobeta, a dat ordin supusilor sai sa ne agreseze si hartuiasca cu scopul de a ne forta sa incetam protestul. Acesti indivizi, ce timp de doi ani cat am protestat impotriva regimului Basescu ne-au numit luptatori pentru democratie, acum au inceput sa difuzeze stiri in care suntem constant insultati si calomniati de „instigarea maselor”, cu toate ca am refuzat categoric sa discutam cu ei si le-am cerut sa inceteze campania josnica de hartuire si discreditare publica indreptata impotriva noastra.
Mai jos este mizeria difuzata in data de 28.12.2012 de postul Tele 2, cunoscuta si sub numele de „cocina TV” in care suntem numiti „sarlatani”.
Acesta este adevarul:
http://www.televiziuneaseverin.ro/rts4/index.php/arhiva-stiri/9789-olteanu-o-noua-zi-de-protest.html
In data de 07.01.2013 supusii lui Duicu ne-au numit din nou „sarlatani” si ne-au acuzat de incercare de „instigare a meselor”.
http://tele2drobeta.ro/stiri/6724-in-greva-foamei-doar-de-ochii-lumii
 Acesta este adevarul:
http://www.televiziuneaseverin.ro/rts4/index.php/arhiva-stiri/9857-protest-pentru-democratie.html
Tot televiziunea „cocina TV”, in data de 10.01.2013, a difuzat o alta mizerie, in care au sugerat ca as colabora cu Parchetul, ca m-am intors in conditii misterioase din America, ca si cum nu as avea dreptul ori ar trebui sa le dau lor explicatii, dar au spus si un adevar, ca ma lupt cu „morile de vant”. Asta fiindca l-am surprins pe stapanul lor la carciuma in timpul programului si permis sa-i filmez pe cei ce ma hartuiau.
http://tele2drobeta.ro/stiri/6759-l-au-lsat-corzile-vocale
Acesta este adevarul:
http://www.televiziuneaseverin.ro/rts4/index.php/arhiva-stiri/9897-dispret-pentru-democratie.html
In data de 11.01.2013, aceiasi indivizi si-au permis sa ma hartuiasca din nou si au sugerat ca as fi colaborator al ex-ministrului Mihai Stanisoara si as fi platit de acesta.
http://tele2drobeta.ro/stiri/6777-protest-invluit-in-mister
Acesta este adevarul:
http://www.televiziuneaseverin.ro/rts4/index.php/arhiva-stiri/9904-olteanu-continua-proitestele.html
Cel mai grav este ca agentii din patrula mixta politie-jandarmerie care sunt platiti din banii contribuabililor, ce ne supravegheaza zilnic din data de 13.12.2012 si amendeaza abuziv pentru tulburarea linistii publice din ordinul lui Adrian Duicu, au refuzat sa ia vreo masura pentru a stopa hartuielile si agresiunile la care sunt supus. Mai mult, in data respectiva a fost prezenta o masina particulara, cu numarul B-78-ERM, in care erau doi indivizi, ce m-au filmat in permanenta si care, din informatiile obtinute, sunt angajati ai Politiei.
Desi, fiind simplu cetatean, nu am vreo obligatie de a ma justifica in fata servitorilor ori acolitilor satrapului de Mehedinti, iata mai jos rezultatele testului de glicemie ce dovadesc ca subsemnatul se afla in greva foamei.
In urma celor relatate, solicit ca in calitate de Ministru de Interne ce sunteti, sa actionati pentru solutionarea acestei situatii. Sa dispuneti a se stabili daca persoanele din autoturismul mentionat sunt angajati ai Politiei, motivul pentru care am fost filmat, cine a dispus si daca exista un ordin legal de urmarire a subsemnatului. Angajatii Politiei si ai Jandarmeriei sunt platiti de contribuabili si au obligatia de a apara si respecta drepturile cetatenilor si legile tarii, ei nu sunt mercenarii lui Duicu. Seful IPJ Mehedinti, Stefan Ponea si adjunctul Politiei Municipale, Mihai Meteleauca, „pretenii” si sustinatorii lui Duicu, ar trebui sa stie ca prin executarea de ordine politice, amendarea abuziva si intocmirea de dosare penale ilegale, comit abuzuri ce contravin legii si principiilor statului de drept, dar si faptul ca drepturile prevazute de Art. 30(1) din Constitutie sunt „inviolabile”.
Asadar, domnule Radu Stroe, daca tot ati inceput actiunea de curatare a Politiei si Jandarmeriei de „uscaturi” aveti si sansa sa dovediti ca doriti democratie nu totalitarism, in Romania.
Si nu in ultimul rand astept un raspuns oficial la memoriul ce vi l-am transmis prin Fax la: 021-264-8677 in data de 28.12.2012.
http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/01/domnule-ministru-de-interne-sustineti.html
Reclame

3 răspunsuri to “TOT CĂTRE RADU STROE. POATE NU ŞTIE”

 1. TOT CĂTRE RADU STROE. POATE NU ŞTIE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. ioprotestatarul Says:

  @Roxana Iordache
  Sarut-mana Roxana. Iti multumim ca lupti alaturi de noi pentru consolidarea democratiei si a statului de drept. Din pacate am ramas singur si vulnerabil, Adriana a plecat la „junior” in America.
  Dar voi continua, cauza noastra este prea mare si prea dreapta, acest popor merita sa fie reprezentat si sa traiasca cu demnitate.
  TRAIASCA REGELE!

 3. Roxana Iordache Says:

  Eu vă mulţumesc vouă! Juniorul are de ce să fie mândru de voi.

  TRĂIASCĂ REGELE! 🙂

  Eu zic să fie salutul nostru. 😛

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: