MINERIADA PORCURORILOR DIN REPUBLICA BĂSECURISTĂ ANTIROMÂNĂ

Mineriadă de paie prin care penalul Morar încearcă să impună anomalia ca un procuror să conducă judecători.

Daniel Morar ar vrea ca porcuratura pe care a comis-o împreună cu Kovesi şi alţi ţuluşi să se substituie Justiţiei şi să condamne sumar. Cam aşa cum a făcut el la Cluj, de-am plătit noi pentru statul român la CEDO. Şi cum va fi şi cu Hăineală.

Jalnică zbaterea băsistă, se agaţă cu ghearele şi cu dinţii de Justiţie, ca s-o ţină în continuare în umilinţă.

Eu cred că revolta magistraţilor – care ar trebui să fie chiar o revoluţie – va reuşi. Bine ar fi dacă opinia publică ar avea un reper judecătoresc similar cu fenomenul Raed Arafat. Să nu fiu greşit înţeleasă: imensa majoritate a judecătorilor sunt corecţi, dar n-au notorietate. În faţă au ieşit mai ales cei care i-au compromis.

Degeaba s-a chinuit Băsescu s-o compromită pe doamna Costiniu. Ar putea fi vârf de lance şi în această bătălie. Care e, de fapt, un război.

P.S. 1.Cât de idioată mai poate fi Monica Macovei? Se întrece pe sine. 😛

2. Despre hăineala de la Neamţ am vrut să scriu de dimineaţă, când am aflat ştirea şi i-a căzut cusătura. Dar am avut multe altele de făcut şi mi-a fost şi lene, pentru că aş fi scris mai lung, din lipsă de timp. De-aia o las pentru mai pe seară, ca să am timp să scriu scurt. 🙂

3. Jos republica băsecuristă! TRĂIASCĂ REGELE!

Anunțuri

12 răspunsuri to “MINERIADA PORCURORILOR DIN REPUBLICA BĂSECURISTĂ ANTIROMÂNĂ”

 1. MINERIADA PORCURORILOR DIN REPUBLICA BĂSECURISTĂ ANTIROMÂNĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Gabi Mihalcea Says:

  1. Morar ameninta: „„Sunt sceptic vizavi de poziţiile pe care doamna Pivniceru le-a avut faţă de mine, faţă de procurori, faţă de DNA, înainte de a deveni ministru al Justiţiei, atunci când era preşedinte al Asociaţiei Magistraţilor din România, şi nu am văzut nimic semnificativ schimbat, care să mă facă să cred că pe viitor va fi mai bine. Dar lucrurile se vor rezolva, în sensul că vom scăpa unul de altul, într-un fel sau altul.””
  http://www.ghimpele.ro/2013/01/daniel-morar-deranjat-ca-nu-a-fost-consultat-de-ministrul-justitiei-vom-scapa-unul-de-altul-intr-un-fel-sau-altfel/

  Se pare ca „debasificarea” va fi un proces lung si anevoios. Jigodiile stiu ca plecati din sistem vor trebui sa dea socoteala; si nu numai, il mai trag si pe stapinul lui dupa ei!

  2. Vad ca au aparut voci in ziarele cit de cit apropiate USL care au inceput sa „prezica” destramarea USL imediat dupa congresul PNL (http://www.cotidianul.ro/neclaritati-doctrinare-204047/) insinuind ca in spatele debarcarii lui Crin de la conducerea PNL s-ar afla Nastase si Iliescu!!!!! – „Pentru cunoscătorii vieţii interne a PNL există o luptă surdă între Antonescu şi Tăriceanu. Tăriceanu deocamdată se află pe toboganul politic, iar gurile rele vorbesc că nu peste mult timp Crin Antonescu nu va rămâne favorit pentru candidatura la Preşedinţia României.
  Iar după Congresul PNL care se apropie, probabil că va fi şi o ruptură de facto în cadrul USL, PSD şi PNL continuând-şi separat drumul politic….. Ramura pro-Iliescu nu dă doi bani pe Crin Antonescu, fiind folosit ca marionetă temporară.”

 3. Radu Humor Says:

  Securisme la care mă mir că mai pun unii botul !

 4. Radu Humor Says:

  Franța, fără mame și tați, dar cu „Poliția gândirii”

  În numele „anti-discriminării”, Franța se pregătește să modifice radical instituția mariajului, pentru a o extinde la persoanele de același sex.

  Confruntat cu o scădere acută de popularitate și cu probleme economice tot mai severe, guvernul socialist caută să aducă la realitate măcar acele promisiuni electorale pe care le poate îndeplini. Culmea, tocmai pe cele mai otrăvitoare pentru relațiile sociale. Căsătoria civilă („le mariage republicain”) este o instituție a statului francez creată, la fel ca în orice altă țară, pentru a conferi statut legal legăturii între două persoane de sexe opuse și protecție copiilor acestora și generațiilor viitoare, de care depinde însăși existența societății. Întreaga filosofie a căsătoriei de altfel este întemeiată pe diferența între sexe, așa cum este relevat de multiple articole din Codul Civil francez, articole care vor fi modificate sau abrogate prin noua lege.

  Aceasta include și dreptul la adopție – efect pervers al permutației caracterului protectiv al familiei – pentru a crea un drept artificial la filiație pentru cuplurile unisex. De asemenea, va crea un „drept de a avea copii” care, în numele aceleași egalități, va permite o multitudine de forme de procreație asistată.

  Poate cel mai mare impact îl va avea, la nivelul relațiilor interumane, interdicția utilizării cuvintelor „mamă” și „tată” în actele civile. În Franța nu vor mai exista, așadar, mame și tați, ci parteneri sau părți – în disprețul evidenței, vechi de când există omenirea, că orice copil se naște dintr-o femeie și un bărbat.

  Putem aprecia că efectul adoptării acestei legi va fi enorm asupra societății franceze și, prin ricoșeu, și asupra altor țări europene. Conștienți de pericol, francezii au organizat deja manifestații cu peste 100.000 de participanți și se pregătesc acum pentru o adunare publică națională de mare amploare la Paris, duminică, 13 ianuarie. „La manif pour tous” („manifestația pentru toți”) – nume dat ca aluzie la titlul proiectului de lege, „Le mariage pour tous” („căsătoria pentru toți”) – va lua astfel locul tradiționalului „Marche pour la vie” („Marșul pentru viață”), eveniment prolife ce se ținea la Paris în aceleași zile de ianuarie ale fiecărui an.

  Interesant, în comitetul de organizare se regăsesc nu doar organizații catolice și laice tradiționaliste, ci și, în premieră, grupuri de stânga precum „La gauche pour le mariage republicain”, care consideră că regimul lui Hollande a mers prea departe.

  Socialistii francezi nu au de gând însă să se oprească aici. În ofensivă dezlănțuită contra religiei, urmașii iacobinilor și ai lui Stalin renunță la aparențe: ministrul de interne Manuel Valls urmărește să introducă un „control” asupra manifestărilor organizațiilor laice apropiate de culte, pentru a le dizolva pe care care „încalcă legea”. Valls a făcut referire expresă la Institutul Civitas, a cărui opoziție la introducerea așa-zisei „căsătorii unisex” este foarte vocală. Ne întrebăm cine va decide după ce standarde vor fi considerate aceste manifestări drept „patologie religioasă”: statul francez socialist, secular și agresiv anticreștin? Dacă da, atunci avem o problemă. Nu e greu să ne imaginăm că și organizațiile prolife vor fi trecute pe lista neagră a lui Valls.

 5. Roxana Iordache Says:

  Nu debăsificarea, asta-i apă de ploaie. Demolarea din temelii a stabilimentului băsecurist. Iar asta ori se face rapid, dintr-o mişcare, ori nu se face deloc.

 6. Roxana Iordache Says:

  Şi Gabi, chiar nu te-ai obişnuit, de doi ani, cu mizeriile-astea? 😛 Aşa au zis tot timpul şi vezi rezultatele.

 7. Gabi Mihalcea Says:

  Cind sint spuse de PDL-achei sau scrise in ziarele cotroceniste ma amuza, dar nu cred ca trebuie luat in gluma cind vin dintr-un colt apropiat USL.
  Evident cred cu toata fiinta ca USL va rezista cel putin pina in 2016!

  PS. ce este cu PNL adera la PPE? O gluma? O intoxicare? Realitate? (si in acest caz de ce?)

 8. stejarul Says:

  Bomba, dom-le, bomba! Si uite asa serviciile isi justifica cei 3 miliarde de euro primiti cadou de la pontadoi.

  Intamplarea de la Neamt imi aminteste de DD cand a tinut o noapte intreaga o emisiune despre o bomba aflata la el in televiziune. Se agita limbricu, patrula agitat in timp ce politistul chemat manca linistit saoarma! 🙂

  In loc sa platim 3 miliarde pentru inscenari abo(m)binabile nu ar fi mai economic sa bagam toti capii serviciilor la brutarie ?
  Rusine lui pontadoi ca se baga in asa penibilitati de 007.
  Interesanta e locatia …Piatra Neamt/pinalty…cu cine isi face afacerile murdare pontadoi!

 9. Dan Ghenea Says:

  Jos republica! Traiasca Regele si Dinastia!

 10. Roxana Iordache Says:

  Gabi – ca să reabiliteze PPE. 😆

 11. stejarul Says:

  Crin are intreviu la A3 la 10 pm. La 9.30 pm era deja in studiou. Clasa!

  Clasa proletara vine cu juma de ora dupa ora inceperii interviului pentru ca se uita la … film! Din respect… nu de alta. Macar daca ar fi stiut titlul filmului la care se uita…. pentru ca „Lumea lui pi” nu e totuna cu „Viata lui pi”… din punct de vedere al respectului fata de regizor…

 12. draganescu Says:

  Se va intoarce impotriva ofiterului sub acoperire Daniel Moraru !…nu-i inteleg pe unii jurnalisti care casca gura la spusele astuia in loc sa-l intrebe , de exemplu jobul de ofiter sub acoperire e platit sau a fost avansat in grad …

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: