PONTA, DESPRE „STAREA NAŢIUNII”: POLILOGHIE PLICTICOASĂ, CU ACOPERIREA JAFULUI BĂSIST

Ponta ori nu înţelege, ori e înţeles cu băsiştii mai şantajabil decât ne închipuiam. Cică „starea naţiunii”, o expunere plictisitoare, cu grija prealabilă de a anunţa că nu va vorbi despre „moştenirea” lăsată de guvernele băsiste. Să nu cumva să vorbim despre hoţiile cele mari şi să nu cumva să fie încadrate penal!

Comunicare zero, ca de obicei.De-asta crede el că s-a votat USL, ca să nu prezinte ascundă dezastrul nemernicilor. E transpartinic şi e clar că protejează mafia băsistă. Iar dacă cumva Băsescu l-ar executa pe Dragnea aşa cum l-a executat pe Năstase, i-ar veni mănuşă. :mrgreen: 😡

E atât de tembel încât nu-şi dă seama că dacă nu prezintă en gros şi en détail jaful băsist, totul se va sparge în capul lui.

El chiar nu-şi dă seama că nu urmăreşte nimeni poliloghia lui statistică?

Oamenii vor respect, deci comunicare sinceră, directă, un trai cât mai apropiat de normalitate şi „dreptate până la capăt!. Lozincă pentru fraierii de noi, care oricum îi votam, măcar pentru ca să nu le mai vedem feţele celorlalţi şi mai ales, a lui Băsescu.

Şi când colo, băsiştii apar, atacă, sfidează, se distrează. Iar Ponta perorează, fără să-i deranjeze.

Anunțuri

23 răspunsuri to “PONTA, DESPRE „STAREA NAŢIUNII”: POLILOGHIE PLICTICOASĂ, CU ACOPERIREA JAFULUI BĂSIST”

 1. Bordelezu Says:

  Domnişoara Roxana Iordache,
  Vă prezint scuzele mele pentru că v-am tutuit. Altădată dumneavostră mă tutuiaţi, pe mine, iar eu aveam o vârstă, eram şi sunt un biet ramolit, dar, Doamne fereşte! nu m-am supărat… acum vremurile s-au schimbat, de! Eu am îmbătrânit prea repede iar dumneavoastră aţi întinerit, nu? E logic ca, de ce nu aş face-o? acuma să mă adresez dumneavoastră, musai, numai cu domnişoară, şi mă conformez.
  Pentru a ponta un comentariu vă vând un pont: citiţi această circulară:
  http://www.luju.ro/static/files/2013/ianuarie/10/circulara_Morar_ian_2013.pdf
  Să fiţi iubită!
  Costandin Bordelezu

  PS. Am uitat să vă spun că urarea e semnată şi de Lăbuş al II-lea. 🙂

 2. PONTA, DESPRE “STAREA NAŢIUNII”: POLILOGHIE PLICTICOASĂ, CU ACOPERIREA JAFULUI BĂSIST » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. Roxana Iordache Says:

  Am folosit pluralul politeţii din respect, tocmai pentru că mi-aţi spus, între timp, despre vârsta dv. glorioasă. Domnişoară, în schimb, e un apelativ pe care nu cred că l-ar folosi cuţu. 🙂

 4. johnson1312 Says:

  E clar ca Pontache e manjit.Adica in ultimii 4 ani de regim turbat marca Basescu am facut doar 23 mld euro datorie ? Pai primul imprimut din 2009 a fost de 20 mld…cred ca Antonescu e ca un cazan sub presiune si va rabufni cat de curand.Poate ca Ponta asta si urmareste,…

 5. Bordelezu Says:

  Doamna Iordache,
  Copiii se adună ciotcă pe mine atunci când mă văd. Şi toti mă tutuiesc, pentru că suntem egali, mă pun la mintea lor, şi mă năpădesc cu fel de fel de întrebări, şi mie îmi place, iar ei simt acest lucru. Vă rog să-mi permiteţi ceea ce copiii mi-au permis, ca dovadă de respect. Să ne tutuim. Să ne vorbim de la egal la egal, chiar dacă nu avem aceleaşi păreri, chiar dacă eu sunt mai încet în reacţii, chiar dacă, de, vârsta vă permite, dumneavoastră sunteţi mult mai … ca să zic aşa, năvalnică.
  PS Sper că aţi înţeles că actul de normalitate făcut de Ponta – până şi Ceauşescu prezenta înainte de aprobare proiectul de buget în presă – pentru prima dată în ultima vreme, nu e de condamnat. Dar ordinul dat de Morar, un nechezol al Procurorului General, la care am făcut trimitere mai sus, nu trebuie iertat de presă, nu trebuie iertat de societatea civilă, independenţa justiţiei nu poate fi călcată în picioare prin ordine, ca într-o instituţie militarizată. Ministerul Pubic nu e aşa ceva.

 6. Radu Humor Says:

  Să presupunem că deocamdată nu se poate face mai mult 🙄
  Mai avem încă puţin de aşteptat.
  După care, dacă nu se întâmplă nimic notabil în tăierea ghiarelor lui Băsescu, se pare că vom avea nevoie din nou de forţa străzii, Singura de care ţin cont, în ultimă instanţă, kkaţii ăştia cu moţ :mrgreen:

 7. plano Says:

  Eu il admir pe Ponta! A fost atat de abil incat a scapat de mazilire la Bruxell-bul, corespondentul Istanbulului de pe vremuri, unde fusese parat de neboierii bese-n macovei.
  Are destul timp sa-i puna cu botul pe labe pe catelusii lui bese, din ce in ce mai jigariti.

  Crin, saracul, a cazut atat de rau!
  Cu greu se va mai iți pe la UE.
  Ba, daca si in PNL sunt unii care spun ca Antonescu are un discurs antieuropean!
  Norocul lui Crin este tot Ponta, Altfel l-ar jumuli alde ai lui Tariceanu, de nu s-ar mai vedea om cu penelist,.
  Ce sa-l mai vezi prin Gradina Cotroceni???!!!!

 8. Sibilla Says:

  NICI MĂCAR UNUL DIN JMECHERII DE MAI JOS NU RĂSPUND PENTRU TICĂLOȘIILE LA CARE S-AU TOT DEDAT ȘI SE DEDAU IN CONTINUARE, DAR…. FLUTURĂM SANCHI ” ROMÂNIA CORECTĂ ” ORI ” DREPTATE PÂNĂ LA CAPĂT ” !!! TRAVESTIȚI ÎN PESEDEI ȘI LIBERALI, MAJORITATEA PENALILOR SUNT BINE MERSIC LA BUTOANE, LA GUVERNARE ! POPOR, CIOCUL MIC ….
  bine că Ponta și Petală continuă să coabiteze…. foooarte bine, deh…. bine pentru cine, hmmmm ….. a, da, pentru frunză-verde”, pentru Jiji, pentru baronii loco de pe feude, pentru hăia din vârf care DOAR flutură sanchi ” dreptate până la capăt ”, sanchi ” România corectă ” și sanchi asemenea altele…. vai steaua ta popor !!! Toți penalii sunt la BUTOANE pen că s-au avântat la transferuri, acum sunt curati lacrimă, noi suntem nebuni.. Procurorul Victor Ponta – site Mafiile PD-L – penalii, ticăloșii care figurează pe Harta Mafiilor PD-L sunt bine mersi ayatollahi pe FEUDE, dar, continuăm să fluturăm , sanchi România Corectă…. și miștouri, scuipat în obrazul națiunii , de genul ” dreptate până la capăt ”…. !!!! Mi-e silă și scârbă !!! Petală zis și Crin, continuă să-mi impună, mie, Sibilla să-mi ceară să-l privesc pe una bucată frunză”verde” drept salvator al națiunii…. ptiii !!! În opinia cărășenilor, bă-SECU ȘI frunzăverde au loc în aceiași CELULĂ ! Mafia, ticăloșii și ticăloșia NU au culoare politică ! Cât timp toți acești PENALI sunt liberi NU există dreptate !! Niciun pedelacheu NU e după gratii, sunt bine mersi la guvernare pentru că sunt ” liberali ”, niște labe triste travestite !! Terminați și voi cei de la Antena3 să-l tot menajați pe masonul penal de frunzăverde ! De ce nu se investighează cazul Moldomin și de ce niciun fir nu duce spre capo di tutti capi ???!! Și eu il vreau mort politic pe javra ordinară, DAAAAR sunt deja prea multe javre ordinare TOLERATE și menajate inclusiv de către mass-media, PUNCT.

  p.s. după gratii e ÎNCĂ Adrian Năstase, executat politic, NU penalii de pe Harta Mafiilor PD-L…
  toarăși Ponta și Crin….. ” bravo ”, lălăiți-o în continuare cu coabitarea cu bă-SECU și clicile lui care găști geaba s-au împrăștiat care-ncotro, c-au găsit CUIBURI, că dacă i-ați primit ( !!! ), voi NU noi ( !!! ) și dați-i nainte cu SANCHI , i-auzi, dreptate până la capăt … Păi pentru cine, măi ficiori ” dreptate ” ???!!!!

 9. stejarul Says:

  Din discursul lui ponta pe mine ma intereseaza alocarea bugetului:

  Alte cheltuieli: 2,9 miliarde de euro ADICA SERVICIILE SECRETE

  Apărare: 1 miliard euro

  Javra KGBista, pupilul lui militaru aloca serviciilor secrete de TREI ori mai multi bani decat aloca armatei. Daca avioanele fiare vechi pe care le cumparam de la portughezii lui che barroso intra in cele 1 miliard, proportia intre secu si armata ajunge la de SASE ori mai multi bani pentru plosnite! Acuma, daca tot ii platim pe securisti mai bine decat platim armata, nu ar trebui sa ii trimitem pe ei, cei din secu, in Afganistan? O munca riscanta se plateste mai bine! Pai, nu?

  Pentru sănătate: 6,2 miliarde de euro

  Daca raportam la sanatate bugetul serviciilor secrete inseamna ca guvernul pontadoi aloca pentru sanatatea natiei dublu cat acorda pentru „siguranta” ei. Daca ne luam dupa buget, riscul de a te imbolnavi in 2013 este de doua ori mai mare decat riscul de a suferi din cauza un atac terorist?

  Toate miliardele astea irosite pe plosnite oare nu o sa ajunga, pe principiul bumerangului,sa il muste de cur pe ponta? Eu zic ca da.
  Nu stiu daca ponta poate garanta ca toti banii bagati in serviciile secrete ajung in „activitati” specifice lumii civilizate, dar stiu ca raspunde pentru ce semneaza. De la plagiator la terorist nu e decat un pas in ochii occidentalilor.

 10. stejarul Says:

  Bah Plano, masochist a fost tac-tu cand te-o „plamadit”, masochist esti si tu cand vii aici sa-ti iei portia de injuraturi si trimiteri la origine. Fi-ti-ar masochismul….

 11. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Bah Plano, masochist a fost tac-tu cand te-o “plamadit”, masochist esti si tu cand vii aici sa-ti iei portia de injuraturi si trimiteri la origine. Fi-ti-ar masochismul….”
  __________________________________________________
  @Stejarule ,

  De ce te superi Stejarule ?! Plano face exact ce faci si tu,doar ca el il injura din USL pe Antonescu si ii place Ponta,pe cand la tine este invers…. Nici tu nici el nu pareti sa intelegeti ca unul fara altul,Crin si Ponta ,impreuna cu partidele lor,ar fi victime sigure ale basismului si ca doar impreuna pot rezista si pot demola sandramaua portocalie.

 12. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Norocul lui Crin este tot Ponta, Altfel l-ar jumuli alde ai lui Tariceanu, de nu s-ar mai vedea om cu penelist,.
  Ce sa-l mai vezi prin Gradina Cotroceni???!!!!”
  _____________________________________________________
  @Plano

  Respectiv ce face Ponta ,vorbeste cu Tariceanu si cu ai lui sa-l lase pe Crin la conducerea PNLului si sa-l menajeze deoarece este prietenul lui,protejatul lui si este baiat bun ?! … 🙂 .De unde naiba scoti teoriile astea ?!…

  Pana una alta, CERT este ca Ponta nu ar putea guverna fara Crin Antonescu ,asa ca este limpede ca are si Ponta ceva noroc cu Crin Antonescu,nu doar invers cum iti place tie sa crezi …

  In privinta vazutului lui Crin ca presedinte la Cotroceni,vreau doar sa te intreb ,cu cine vei vota tu la viitoarele alegeri prezidentiale (daca nu da Dumnezeu pana atunci sa avem Monarhie) ?Vei vota cu alde MRU sau cu domnu’ Dan ? Daca nu vei vota cu astia,sa stii ca il vei vota pe Crin ,deoarece te asigur ca o sa fie candidatul unic al USLului…Adica si al PSDuluil ,ca sa ma integi mai bine. 🙂

 13. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Lazaroiu despre MRU si Papahagi …

  „Două virgule în politica românească. MRU, promovat Ministru de Externe, şef SIE, premier. De Traian Băsescu. Papahagi, urcat pe scenă de acelaşi Traian Băsescu, în campania pentru referendumul de demitere din vară. Observ cu amărăciune cum amândoi se fac că nu îl cunosc pe Traian Băsescu, omul care i-a promovat. Pentru unul e un model ce nu trebuie urmat, pentru celalalt e un fel de paria.Totuşi, mă încăpăţânez să cred că lipsa caracterului nu e o condiţie să ajungi mare în politică. Poate doar vreo virgulă pe acolo…”

  Papahagi ii raspunde …

  „Amuzant: zeroul de după virgulă s-a supărat pe virgulă! Punct.”
  _______________________________________________

  De ce oare se cearta oamenii astia intre ei ?In fond toti trei au dreptate! 😎 .Fiecare din ei este doar o nulitate absoluta,o juma’ de virgula basista in politica …

 14. Ghita Bizonu' Says:

  Stejare

  pai nu s=-a zis ca ne trebuieste o economie moderna bazata pe servicii? Asa ca servicile e bugetate cores[unzator!!!

 15. Ghita Bizonu' Says:

  Roxana

  lasa-ma cu ce zice cuţu. Nu de alta da canidele au viata cam scurta.
  Insa persoanele care is mai in varsta, de o anume origine nesatoasa si mai civilizata, au fost invatate ca unei femei nemaritate i se zice „domnisoara” daca vrei sa fii politicos. Aveam o matusa care a trait 94 de ani. Se stropsea ori de cate ori i se zicea doamna : „domnisoara! sunt domnisoara batrana nu doamna!”.
  Fiindca pe vrermea cand Romania era regat a zice unei domnisoare doamna inseamna sa sugerezi ca duce o viata nu prea conforma cu porunca a 7a :”„Să nu fii desfrânat.”

 16. plano Says:

  Comentariul de mai sus se dorea a fi o replică pentru echilibrarea criticilor… unele intemeiate, ale gazdei fata de Ponta.
  Deosebirea dintre USL-isti si besisti este ca primii emit si critici la adresa liderilor aliantei antibasiste… in scopul consolidării constructiei politice. Sunt cativa talibani liberali care se simt mai aproape de Basecu decat de Ponta. Succesul de la alegeri a consolidat pozitia lui Crin în PNL si i-a trimis pe trubaduri la alta masa. :mrgreen:
  Pentru cine se indoieste… trebuie sa se consoleze cu realitatea ca USL va exista cat timp Antonescu va fi candidatul ei pentru Cotroceni si pana in momentul in care Crin Antonescu va ajunge presedinte.
  Din acel moment puterea va fi detinuta prin alternanta de PSD si PNL, dupa cum va decide electoratul.
  Basismul va ramane doar o amintire foarte urata!

 17. olimpiu65 Says:

  http://www.cotidianul.ro/neclaritati-doctrinare-204047/

 18. Roxana Iordache Says:

  Mulţumesc pt comentarii. Cei care au adresa mea de mail, rogu-i să nu se mai chinuie, se pare că am pierdut contul. Ca să vă comunic o nouă adresă, vă rog să trimiteţi adresa voastră reală de mail.

  @Bordelezu. Sigur! Cu o condiţie, să comentezi ca altădată. 🙂

  @plano. USL are o cu totul altă menire şi anume să demoleze sistemul (bă)securist şi să reconstruiască o ţară democratică, un stat de drept. Am îndoieli că Ponta vrea (poate că nici nu poate).

  Importanţa ajungerii lui Crin Antonescu la Cotroceni e capitală. Şi ar trebui să fie tranzitorie, ca să scăpăm de pacostea adusă pe tancurile sovietice şi care numai binefaceri ne-a comis, până-n zilele noastre şi dacă n-o demolăm va continua până când nu va mai rămâne nimic din România şi din statul român.

  JOS REPUBLICA BĂSECURISTĂ! 😆

 19. plano Says:

  @Roxana
  Romania va scapa de sechelele regimului basist, mai perverse decat cele lasate de regimul ceausist, abia dupa o perioada de 3-4 alternări la guvernare intre noile generatii de liberali si social democrati.
  Nici nu mai conteaza forma de guvernamant!

 20. Roxana Iordache Says:

  Bizoane, dacă s-ar face un concurs de mârlănie, Băsescu s-ar epuiza din greu ca să te întreacă. 😛

 21. Roxana Iordache Says:

  Ba contează DE PLANO. 😆

 22. Radu Humor Says:

  Mie n-ai vrut să-mi trimiţi nici data trecută e-mailul tău, deşi tu îl ai pe al meu, care a rămas neschimbat, iată de 5(cinci) ani !

 23. Ghita Bizonu' Says:

  Eu doar ti-am explicat de ce oamenii mai in varsta , de o anume educatie (nebaseasca) folosesc termenul domnisoara. Ma rog in mahala si in epocile mai recente se pare ca „domnisoara” este considerat peiorativ… sau rezervat varstelor tinere…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: