ADRIAN NĂSTASE IESE DIN ÎNCHISOARE :)))

Era previzibilă decizia comisiei de la Jilava, pentru că, pe lângă vârsta de peste 60 de ani, a muncit la penitenciar, adică le-a dat lecţii de Drept deţinuţilor. 🙂

OK, deci dacă a scris şi o carte la închisoare, cum am anticipat – şi a scris-o de mână, deci, presupun că a reînvăţat să scrie :), cred că merit ca măcar noua carte pe care o va scrie când va ieşi de acolo să aibă parte de prefaţa mea. 😆

În altă ordine de idei, noroc pentru Ponta cu slugile băsiste, care i-au interzis drepturile civile pentru doi ani, că altfel era din nou preşedinte al PSD, original.

Ceea ce tot se va întâmpla, mai devreme sau mai târziu.

Iar penitenţa o merita creştineşte, pentru aroganţă – şi pentru că a promovat personaje care i-au dat la cap, de exemplu, Cristian Diaconescu, şi mai ales pentru că l-a protejat pe Băsescu de rigorile Justiţiei şi în plus, a refuzat să distrugă, politic, cloaca de PD -, însă în nici un caz asta n-are legătură cu justiţia. Lighioanele care au fabricat rechizitoriul şi cele care l-au condamnat vor plăti, într-o zi.

Penal.

Şi m-aş bucura să împartă celula cu Băsea – porcurorii. Să-i umple de parfumuri.

Numai că judecătoarele sunt femei, deci să se împartă cu Udrea!

P.S. Aveţi vreo îndoială că patrupedele la lesă din sistemul judiciar vor relua hărţuirea lui Adrian Năstase, cu celelalte mascarade stupide? Asta, evident, în cazul în care vreun complet patruped nu va refuza eliberarea de drept.

UPDATE. Să mă ierte animalele! 😳

19 răspunsuri to “ADRIAN NĂSTASE IESE DIN ÎNCHISOARE :)))”

 1. Radu Humor Says:

  Foarte interesant !

  „Statul român a pierdut ieri un nou proces la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, fiind nevoit să plătească despăgubiri în cazul unor interceptări telefonice realizate de SRI în 1996.

  Procesul a fost intentat în 2002 de fostul căpitan SRI Constantin Bucur și de jurnalistul Mircea Toma. În 1996, Bucur a dezvăluit că SRI-ul a interceptat ilegal convorbirile telefonice ale mai multor politicieni, oameni de afaceri şi jurnalişti și a dat publicităţii, în cadrul unei conferințe de presă, câteva dintre înregistrări. În 1998 el a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare pentru că a divulgat informații „clasificate”.

  Bucur a atacat de mai multe ori decizia în instanțele de la noi, fără succes însă, ceea ce l-a determinat să se orienteze spre CEDO. Pe de altă parte, jurnalistul Mirea Toma, unul dintre cei cărora le-au fost interceptate convorbirile în ’96, a intentat proces la CEDO pentru nerespectarea dreptului la viață și corespondență pirvată și de familie. Printre înregistrările făcute publice de Bucur se regăsea o conversație dintre soția și fiica jurnalistului.

  Curtea Europeană a Drepturilor Omului a decis că statul român a încălcat articolul 10 – libertatea de exprimare – şi articolul 6 – dreptul la un proces echitabil, în cazul lui Constantin Bucur, dar și articolul 8 – dreptul la respectarea vieţii private şi de familie şi a corespondentei – şi articolul 13 – dreptul la un remediu efectiv, în cazul ziaristului Mircea Toma şi al fiicei sale, Sorana.

  Astfel, Bucur va primi de la stat suma de de 20.000 de euro, daune morale, în timp ce Mircea și Sorana Toma vor beneficia de 7.800 de euro fiecare. La acestea se adaugă 7.955 de euro de fiecare, cheltuieli de judecată, se precizează într-un comunicat oficial al instituției.”

  Şi când te gândeşti că Ponta declara că este normal ca şi el să fie interceptat de servicii 😉

 2. ADRIAN NĂSTASE IESE DIN ÎNCHISOARE :))) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. Radu Humor Says:

  Din salariul lunar, românul dă statului 31%. Plătim cele mai mari impozite din Europa, spun specialiştii elveţieni
  vezi articolul in HTML5 O.P. | 09 Ian 2013, 06:07

  Românii plătesc cele mai mari taxe şi impozite din Europa conform unui studiu făcut de o bancă elveţiană. Românii virează la bugetul statului aproape 130 de euro din cei 451 câştigaţi în medie, pe lună.

  Ţări ca Franţa, Ungaria sau Polonia sunt la fel severe privind taxele şi impozitele. Cele mai mici contribuţii din Europa se percep în Rusia, Finlanda şi Suedia. Studiul, realizat anul trecut de una dintre cele mai mari bănci elveţiene, arată că la nivelul Europei, România ocupă locul 11 în topul celor mai mari taxe şi contribuţii sociale plătite din salariu şi penultimul loc la capitolul venit mediu net.

  Un salariat din România câştigă, în medie pe lună, 451 de euro pe lună, din care 31% trebuie să-i plătescă statului. În Franţa, un muncitor are un venit mediu de 2.500 de euro pe lună şi plăteşte contribuţii sociale statului de 26%. Un spaniol câştigă pe lună aproape 1.900 de euro pe lună din care plăteşte statului 20%.

  Cele mai mici dări către stat le plătesc ruşii. În Rusia, salariul mediu este de 1.100 de euro iar la stat se duc 160 de euro. Şi în Suedia salariul net mediu este mare, ţinând cont că un salariat rămâne cu aproape 2.000 de euro pe lună.

 4. Marius Mina Says:

  Daca ies la suprafata probele „regiei” s-ar putea sa-si recapete toate drepturile mai curand decat credem

 5. Un simpatizant poate neautentic Says:

  @Radu Humor,

  Tragedia cea mare nu este atat in procentul impozitului,cat in suma ramasa …321Euro /luna ?!O dai naibii de viata…. 🙄 🙂

 6. Ghita Bizonu' Says:

  Nu zi hop pana nu ai sarit parleazu!
  Decizai apartine unei instante . Care se poa dovedi „independenta”

 7. Ghita Bizonu' Says:

  Radu Humor

  in ce priveste iompozotarea se strecaoara o greseala .. comuna.
  Uite cum sta treaba

  Salariul Brut: 2000

  Contributia la Fondul de Somaj (CFS) 0.5% 10

  Contributia la Asigurarile Sociale (CAS) 10.5% 210

  Contributia la Asigurarile Sociale de Sanatate (CASS) 5.5% 110

  Deducere personala (DP) 125

  Venit Calcul Impozit (VCI = Brut – CFS + CAS + CASS + DP) =545

  Impozit pe venit 16% 247

  Salariul Net: 1423

  Total taxe salariat (Salariu Brut – Salariu Net) 28.9%

  (http://www.efin.ro/calculatoare-salarii/brut-la-net)

  Deci nu 31% ci 28.9% .

  Aapoi la stat merg 16% .. Asta se plateste la stat. Din care Statu trebe s afinateze politia, colile, dumurile si soldatii din Afhanistan samd.

  Restu sunt cotizatii . CAS ti se va reintoarce sub forma de peisnie (daca nu dai coltu inainte.. situatie destul de comuna ptr barbati prin anii 60-65)
  CASS – ptr snatate. Daca esti sanatis co o lomotiva cu aburi .. bafta ta. Altfel daca iti rupi un picior, da paendicita peste tine … daca nu ai CASS platesti . Ca si asta este cotizatie.
  CFS = cotizatie de colidaritate somaj. E mai bine sa nu ajungi s aceri asa ceva . Insa e mai bine sa cotizezi ca altfel .. sa zicem ca iti da careva de mancare si un pat . Insa daca ai treaba cu un doctor .. daca nu ai asta si estei pe afara platesti sau crapi!!

  DP – nu se plateste .. se scade preventiv (de harti) din suma de impozitat.

  Deci pana la urma impozitul este de 16%. Dupa ce se cad cotizatiile si deducerea. adica mai putin de 16%.
  Oricum trebuie sa tii minte o cestie : 420 lei se duc pe cotiozatii : sanatate , pensie samd. Pe atsia nu ii paltesti statului (sau nu ar trebui) ci doar statu ii preleveaza sii ii transmite destinatiei – casa de pensii sau de sanatate. Ca latfel ar trebui sa mergi lunar sa depui cotizatia ta.

  Si am asa un mic dubiu ca un rus normal castiga 1000 de euro lunar. Mis e pare usor cam exgerat .. mai rau decat statisticele sovietice!!

 8. johnson1312 Says:

  Parca din inchisoare avea niste comentarii mult mai inspirate si mai haioase la adresa lui Basescu & Co 😯

 9. stejarul Says:

  Acesti doi ani de interzicere a unor drepturi adaugati sentintei lui Nastase sunt „cheia” care descalceste itele condamnarii aberante a lui Nastase.

  Daca cei doi ani de interzicere de a fi ales incep sa curga din prima zi de libertate, cine e in spatele condamnarii lui Nastase l-a vrut „out” de la prezidentialele din 2014.

  De ce l-ar vrea basescu pe Nastase afara din cursa prezidentiala? Odata condamnat cu executare, Nastase nu mai incurca de loc jocurile PDL. basescu a demonstrat Europei ca il baga la mititica pe „primul corupt al Romaniei” si pentru el, capitolul Nastase e inchis.

  PNLul, care sa zicem ca ar avea cel mai mult de profitat ca Nastase sa nu candideze in 2014, nu are „sforile” atat de groase sa traga asa o jmekerie.

  PSDul a ramas singurul beneficiar al condamnarii cu executare SI interzicerea dreptului de a fi ales pentru doi ani. Sa o faca ponta din loialitate pentru Crin? Ha ha ha! Gluma buna. ponta a facut-o pentru oricine altcineva dar nu pentru Crin. In primul rand Crin nu are nevoie de asa un „ajutor”, castiga detasat alegerile daca candideaza cu Nastase si in al doilea rand eu nu cred nici pentru o clipa ca ponta isi respecta cuvantul fata de Crin. ponta e „basescu intelectual” si precum marinarul, doar strans cu usa isi respecta promisiunile. Pentru cine a facut jocul asta ponta ?

  Daca ne gandim ca basescu a beneficiat de inchisoarea lui Nastase iar ponta a beneficiat atat de inchisoare cat si de restrangerea drepturilor, ajungem la concluzia ca condamnarea lui Nastase a fost ticluita de cei doi. (daca era numai basescu, nu mai era nevoie de 2 ani de restrangere de a candida).

  Bataia de joc a judecatorilor si procurorilor in ce priveste procesul lui Nastase nu face decat sa il disculpe pe Nastase de toate relele. „Sforarii” procesului au fost indivizi care nu l-au vrut compromis prea rau pe Nastase … daca era dupa basescu, Nastase trebuia compromis total si irevocabil.

  Devine tot mai clar ca basescu este cel tras de sfori si toate nemerniciile facute i-au fost dictate de cei care l-au ajutat sa fraudeze de doua ori alegerile prezidentiale. Faptul ca guvernul ponta 2 demonstreaza tot mai mult ca e de fapt guvernul boc7, confirma ipoteza de mai sus.

 10. stejarul Says:

  PS interzicerea dreptului de a candida timp de doi ani pentru Nastase are efect doar daca Crin dispare din lista candidatilor pentru prezidentiale. Crin pe lista, castiga detasat in fata oricarui politician roman, inclusiv Nastase.
  Sper ca ponta sa isi dea seama ca orice rau i se intampla lui Crin, el este principalul suspect!

 11. Roxana Iordache Says:

  Stejare, câştigă pe naiba! Câştigă cine e susţinut de PSD. Fără susţinerea PSD, nimeni nu câştigă alegerile prezidenţiale.

  Din partea mea, îmi doresc să nu mai avem NICIODATĂ alegeri prezidenţiale. 😉

 12. Gabi Mihalcea Says:

  „Sper ca ponta sa isi dea seama ca orice rau i se intampla lui Crin, el este principalul suspect!”

  Deci trebuie sa intelegem ca tot borsul varsat de Chiliman: ” „Prin aceasta scrisoare, pretinde dl. Antonescu, eu aş fi trădat PNL. Or, singurul <> din această afacere este chiar domnia sa, care şi-a <>, în acest mod, adevăratele convingeri politice. Daca va merge pe linia acestor convingeri ale lui Crin Antonescu, PNL riscă să se transforme în partidul cel mai anti-occidental din România.“, a afirmat Chiliman.

  Chiliman a afirmat că va conta şi pe fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, despre care este convins că „se va bate pentru ca PNL să ramână un partid pro-occidental.“ ” – http://adevarul.ro/news/politica/andrei-chiliman-iese-laatac-crin-antonescu-adevaratultradator-valorilor-pnl-1_50ed7a1f56a0a6567e5c1c7e/index.html

  este „varsat” la comanda lui Ponta?
  Brrrrrrrrrrrrrrr dar puternic a mai ajuns Ponta, conduce din spate si pe rebelii din PNL 🙂

 13. Roxana Iordache Says:

  Bizoane, las-o, vorba lui Dan Iosif, Dumnezeu să-l ierte! Impozitarea muncii e cea mai mare idioţenie inventată de biped. :mrgreen: La fel şi aia cu sănătatea, care ar trebui să fie fie facultativă, fie privată – eu în veci de veci n-aş merge la spital. Mai bine la Doamne-Doamne. Normal! 🙂

  P.S. Eu, adică, pentru că nu interesează pe nimeni cine-mi ia parfum, nu plătesc impozit. Pe când fraierii cu carte de muncă plătesc la greu, după ce că muncesc până cad laţi. 😛

 14. Roxana Iordache Says:

  Gabi Mihalcea, deci îţi place că Ponta e pudelul lui Băsescu? 🙂 În rest, să fim serioşi, ăia nu-s rebeli din PNL, sunt şantajabilii băsişti. Sau poate vrei ca PSD să refacă alianţa căcănie, după anunţul cu forfetarul mai e un pas. :mrgreen:

 15. Ghita Bizonu' Says:

  Roxana Iordache

  se cheama impozit pe venit. Din care se platesc inclusiv carosbilele alea pe care circula unii cu masini scumpe. Eu nu am nici Trabant. Se mai plateste din impozit si ptr adaposturile de caini.
  Si cu sanatatea – rudele tale au platit spitalizarile? Daca nu a fost platit din cotizatiile altora.
  Ma rog taranista… Ca si aia btarni dintai au facut afaerea Skoda, au tars chiulu la dari si in final erau scandalizati ca armata nu era dotata…. si ca a trebuit sa se retraga.
  Si multumesc ptr fraier … uite d’aia am destestat taranistii sau mai precis haripa maninista.

 16. Roxana Iordache Says:

  Bizoane, eşti distrus de propagandă. Eşti bolnav, era să-ţi zic omule! Asta nu-ţi justifică nesimţirea. Mai ales că ai citit ce-am scris şi ştii foarte bine că au plătit şi au murit. Groaznic e să ai creierul spălat şi blocat. Dumnezeu să te ierte!

 17. Ghita Bizonu' Says:

  Sa ii ierte pe aia care au facut afacerea Skpda. Imprumutu suedez .. Astea nu sunt propaganda comunista ci realizari impresionate ale martirilor politici. Una nu are legatura cu alta .

  Si despre rest … tu esti aia care traieste din propaganda nu eu … Ca ziaristica pe care ai facut-o era propaganda politica!!!

 18. Gabi Mihalcea Says:

  1. Imi place Ponta. A evoluat mult (desi inca face greseli), dar cred ca face bine ce face. Si mai are si curajul sa-si asume erorile pe care le face si nu le transfera altora. Plus in opinia mea este o mare diferenta intre ce poate face/spune un prim ministru si ce poate face/spune un presedinte de partid.
  2. Nu-l vad deloc ca fiind pudelul lui basescu.
  3. Ca sint santajati de basescu este clar; sa vedem pina unde or sa mearga; eu doar intrebam daca si asta vine tot de la Ponta.
  4. Eu am fost prima (sau cel putin printre primii) in 2008 decembrie cind l-am acuzat pe Geoana de tradare si basism cind a impins PSD-ul la guvernare cu PDL-ul. Atunci il vedeam la fel pe Geoana; mai nou vad ca este considerat erou si i se ridica osanale (citez din stejar: „geoana a cenzurat guvernul boc”….:)) Asa ca a ma acuza pe mine ca as dori o colaborare PSD-PDL este rautocios.

 19. Sibilla Says:

  voi spune ca întotdeauna lucrurilor pe nume : M-AM SĂTURAT DE ” BULANGIUL POLITIC ” PE CARE-L DOARE-N FĂLCI DE SOARTA CĂRĂȘENILOR, AYATOLLAHUL FRUNZĂ”VERDE” CARE DOREȘTE DOAR CONTROL TOTAL, ACEST SPECIMEN TRIST ȘI BUN DE NIMIC CU CARE DEFILEAZĂ PN-L, DIN PĂCATE… M-AM SĂTURAT ȘI MI-E SILĂ DE BULANGIU ȘI DE GAȘCA SA DE PENALI ȘI ȚUCALARI DE INEL MASONIC ! NU-L MAI VREA CARAȘUL , GEABA MINTE, SCHELĂIE ȘI SE MINTE, TRISTUL, POSEDATUL !!
  http://www.argument-cs.ro/content/frunz%C4%83verde-%C5%9Fi-stepanescu-se-%C3%AEnfrunt%C4%83-din-nou
  BINE, STEPA !! BRAVO, PRIMARE !! AȘA TE VREM, DĂ NUMELE MAFIOȚILOR DE PE FEUDA CĂRĂȘEANĂ, A SLUJILOR ȚUCALARE DE INEL MASONIC !!
  http://www.argument-cs.ro/content/mihai-stepanescu-%E2%80%9Ece-tot-ascundem-la-aquacara%C5%9F%E2%80%9D
  TIRI bă-SECU TIRI FRUNZĂ”VERDE”, TOT UN DRAC, ACELAȘI GHEM !!
  Lămuriți-l pe Întunecatul cap de afis pe Harta Mafiilor PD-L, Frunză”verde” :
  http://www.argument-cs.ro/content/sorin-frunz%C4%83verde-este-descump%C4%83nit-de-o-situa%C5%A3ie-paradoxal%C4%83#comment-7192
  LĂMURIȚI-L SĂ TRAGĂ LA ” DEPOU ”, SĂ-ȘI VADĂ DE…. MOLDOMIN, CA MIC, MIC EXEMPLU
  CĂ-N OPINIA DUMNEAMEA, FRUNZĂ”VERDE” CU bă-SECU AU LOC ÎN ACEIAȘI CELULĂ !! PUNCT.
  p.s. o mică ” virgulă ”, se cam impune : cu unelte ca cei din păcate încă existenți în așa zis CSM, Justiție…. se țin de nevoie legați și-și flutură unii altora scheletele din dulap, alde frunză”verde” cu bă-SECU, că-s legați prin ticăloșii, ticăloșii !! Iar instituțiile statului sunt NUMAI mijloace la îndemâna lor, a fătălăilor, de-a se șantaja unii pe alții, în cur îi doare pe d-alde hăștia de cei mulți, aia-i !!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: