O NOUĂ TONTERIE. ŞI TREZIREA MAGISTRAŢILOR

Am stat aseară să urmăresc „Sinteza zilei” pentru că mă interesa la maximum subiectul, iar invitaţii au fost pe măsură – e vorba de frauda Hăineală-Ghica-Dănileţ din CSM. În această privinţă, Mihai Gâdea şi Adrian Ursu au realizat o ediţie memorabilă – contribuţia Adinei Anghelescu fiind substanţială, ca de obicei când e vorba de sistemul judiciar.

Premierul Ponta a răspuns la întrebări telefonic şi după părerea mea, în doi peri. De parcă shtoka lui ar fi cheia rezolvării unei probleme pe care ar fi putut să o rezolve direct, simplu şi rapid, când avea toate pârghiile (dar singur a declarat că n-a vrut să-i schimbe pe Kovesi şi Morar, nici când expiraseră de mult şi miroseau îngrozitor, duhoare primită în plin, printre alţii, de ţăranii care au votat la referendum, şi de medici eminenţi ca Brădişteanu şi Lascăr).

Singura dată când Ponta a răspuns precis şi concret a fost la întrebarea – formulată, evident, de Adina Angelescu – anume ce se va întâmpla dacă Băsescu respinge propunerile ministrei Pivniceru – vorba vine, propunerile ei, că de fapt au fost selecţii după autopropuneri paralele cu legea şi aici cu tot regretul repet constatarea că şi preşedintele Antonescu a greşit când, în ciuda probelor de băseală flagrantă, a girat-o din nou la Justiţie pe căţeluşa lui Ponta, căţeluşul lui Reding et compania de impostori autococoţaţi în vârful UE.

Carevasăzică, Ponta a răspuns că în acest caz se vor face alte propuneri, tot după „procedura transparentă”. Deci, tot prin încălcarea legii. Cu alte cuvinte, Ponta îi interzice ministrei Justiţiei să facă propuneri aşa cum nu că îi permite, ci îi dictează legea Macovei-Tăriceanu – :mrgreen:  Şi cuţu băsist pus moţ la Palatul Victoria îi dictează anticipat ministrei să facă din nou parodia – ca să nu-i zicem, panarama – de „selecţie” după autopropuneri, la care evident că pot participa Ţuluş şi Morar, şi alţi procurori de toată jena, precum cei care au instrumentat rechizitorii scandalos de penibile precum cele la adresa lui Liviu Dragnea, blamând, cu alte cuvinte, dreptul fundamental electoral într-o democraţie şi într-un stat de drept, acela de a mobiliza la vot. Sau la adresa dr. Brădişteanu, substituindu-se, grosier totalitar, dreptului medicului de a-şi exercita profesia în raport cu jurământul medical şi în acord cu priceperea profesională.

Astfel de procurori va trebui nu doar să fie excluşi din profesie, ci şi să răspundă penal. Ca şi Hăineală, pentru anul şi o lună petrecut la puşcărie de un tânăr nevinovat. Dar nici magistratul care i-a luat în serios parodia de rechizitoriu n-are circumstanţe.

Iar Ponta vrea să modifice Constituţia în aşa fel încât CSM să decidă conducerea Parchetelor, în general, să fie stat în stat – de fapt, în lesa puterii prezidenţiale şantajiste securistic.

Noroc cu revolta magistraţilor, care în sfârşit s-au prins că au toată libertatea să-şi decidă destinul profesional, mai precis, să se ridice la condiţie bipedă, aşa cum erau până să-i doboare băsecuritatea. Pe vremea regimului Iliescu au avut verticalitatea să se opună unor ingerinţe totalitare.

Deci, revenind, când Adina Anghelescu l-a întrebat în cât timp vom avea noi procurori-şefi la Parchete, Ponta a răspuns că nu ştie.

Clar, nu?

Cred că nu-i suficientă o prestaţie simpatică a lui Crin la Ciutacu. Am mai spus-o, în culise e cazul să dea cu Ponta de pământ şi să-l tragă după el. Mai precis, după voturile noastre. Sau în sensul lor. Categoric anti-frauda băsistă.

Regimul Băsescu persistă şi înseamnă corupţie plus crimă organizată. Numai un sistem judiciar eliberat, deci, motivat în exlusivitate profesional, poate fi soluţia. Dar Ponta nu vrea. Sau nu poate. Sau ambele.

Reclame

14 răspunsuri to “O NOUĂ TONTERIE. ŞI TREZIREA MAGISTRAŢILOR”

 1. olimpiu65 Says:

  Ponta a facut mai bine de-o ora tumbe labeunu si pe urma era normal sa nu mai isi regleze discursul pt Antena 3
  ce sa faci?? probabil cerem prea mult acestui pekinez ghidat de serviciile basiste si de stapanii de la Bruxelles si Washington

 2. Radu Humor Says:

  USL e condamnat să rămână împreună, dar nu văd de ce dacă Ponta continuă să calce în străchini , executând întocmai indicaţiile antiromâneşti venite din afară, ar trebui să rămână premier. Chiar nu mai avem politicieni care să fie în stare să se sacrifice pentru binele acestui popor ?
  Că se pare că Ponta a ales varianta cea mai lejeră 🙄
  Excelent articolul lui Lucian Avramescu de la postarea anterioară !

 3. O NOUĂ TONTERIE. ŞI TREZIREA MAGISTRAŢILOR » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 4. Alt Dante Says:

  http://ampress.ro/editoriale/ponta-esti-cu-adevarat-imbecil/

  ” Năstase era atunci șef al partidului pe care îl păstorești azi. Și chiar era un partid. Ai ajuns la putere nu pentru că ești înalt și rotunjor, ci pentru că poporul ăsta, umilit de Băsescu și scuipat de Băsescu și tras sub sanie și snowmobil de Băsescu se sătusare de satrap, se săturase de scârboasa insultă zilnică a hăhăitului care și-a făcut avere și a făcut averi pițipoancelor lui, se săturase de cel mai mizerabil farsor pe care și l-a postat în vârf și vroia altceva. Tu și Antonescu și invenția voastră deșteaptă la început numită USL păreați soluția unică a luptei antibăsescu și strategia dărâmării nemernicului. După ce am votat zdrobitor împotriva dătătorului cu sania, tu te-ai logodit cu el. Într-o jumătate de ceas ai pierdut jumătate din cei care te-au votat semnând o porcărie la Cotroceni și din Ponta 2 ai ajuns Boc 7. Și pierzi în continuare, înainte chiar de a apuca să guvernezi. N-am crezut și nu cred că ești idiot. Am început să cred că ești vândut (trag nădejde să mă înșel), că te are Băsescu la mână, că ți-e frică de el, că vrei atât de mult să fii premier încât te pleci, înalt cum ești, până la pantoful demisului de popor. ”

  Lucian Avramescu

 5. Roxana Iordache Says:

  Da, superb editorialul lui Lucian Avramescu. Îmi e drag de mult, de poet. E unul din rarele noastre caractere, analist vertical, scriitor excepţional. Nu minte niciodată, pentru că nu şi-a trădat darul de la Dumnezeu.

 6. Radu Humor Says:

  În schimb asta mi se pare o intoxicare ca la carte !
  Venită să pregătească iminentul eşec al acestei făcături iudeo-masonice UE,care-şi va da duhul cât de curând şi pentru orice responsabilitate este acum pregătită Germania, care să preia asupra ei tot şocul şi toată furia naţiunilor amăgite.
  Atâta au ridicat-o în slăvi pe văcuţa Merkel, despre care se spunea că o să dea lapte de o să sature nu numai Germania, ci toată Europa, ca acuma să-i dea drumul de sus, să se facă praf (reţeta de la lapte praf : urci vaca în avion şi-i dai drumul jos 😉 ).
  Nu numai Angela, ci şi mitul german 😉
  Ehe, dacă nu le-a reuşit una, le-a reuşit asta cu transformarea, din nou !, a Germaniei, în principal vinovat !!! :mrgreen:

  Germania deasupra TUTUROR. România dedesubtul TUTUROR.
  Mihai Giurgea de

  În final, un ramas unul Singur.
  În filmul Highlander , nemuritorii î ș i tot tăiau capetele UNII Altora, Pana CAND rămânea unul Singur. Îngrijire desigur, neputând sa-si taie singur Cu Capul, ESTE CA declarat ș tigător.
  Exact un þ o sa întâmplat si cu UNIUNEA Europeana. La inceput Cu erau o grămadă de prostănaci, de îngrijire SE AME ț eau cu idei socialiste: Solidaritate Europeana, ș Anse Egale, prelu ț e Libere, voturi Egale în Parlamentul European. Ni ș te Idio ț enii nerealiste, de ingrijire s-au Prabu ș -l la prima vedere criza Cu: CA TOATE drepturile for astea Nu statusul de ceva vreme gratuite. Costa – si costa enorm! Pe Banii CUI? Pai ai firmelor private, desigur: de aceea, în toata UNIUNEA Europeana taxele au Sarit Pana la cer.

  Duelul de încălzire.
  Primul „nemuritor” de ingrijire si-o luat jucăriile si o plecat, un Fost Marea studenții internaționali. Economia for CA SE bazează Britanica de vreo 200 de ani, PE serviciile Financiare si PE ancheta ț iile Straine: Londra ESTE (Alături de Hong Kong si Singapore), cel mai bun loc de PE Pământ, în grija po ț i sa deschizi o firma . Daca englezii ar fi adoptat Modelul Social European si ar fi crescut taxele – adio ancheta ț ii Straine, adio Economie Britanica. Un þ un CA, printre altele, Duce ț i-VA Dracului cu prostiile voastre socialiste! Noi ne facem O SA UNIUNEA Noastră, cu fra ț ii americani.

  Măcelul.
  Dupa AIA, au Fost decapita ț i rapide „nemuritorii” mai micii si mai tăntălăi (esticii si sudicii): îngrijire s-au înghesuit la Bruxelles în Decembrie, în speran ț -o stupida ca VOR SCO wireless ș i DIN CEI criza Cu de către mari . Dar au ramas cu gura Cascata: în loc sa le dea, bo ș ii le-au cerut sa scoată bani EI (si anume, vreo 50 de miliarde de Euro). Hai Repede, Pana Nu ne suparăm! Nu sa uit niciodata fata uluita o pre ș edintelui Român, Traian Băsescu, CAND SI-o dat seama ca „Prietenii europeni”, n-ajute sa-sau L cu NIMIC, ba dimpotrivă, o sa-l afunde si mai adânc, ca sa Scape EI. Imbecilii ă ș tia Mici chiar crezuseră în Pove ș țiglă cu egalitatea. Hahaha …

  Bătălia finala.
  La Sfar ș itul lui decembrie 2011, mai rămăseseră doar doi mari: Angela Merkel si Nicolas Sarkozy (celebrul cuplu Merkozy). Un þ un CA CEI DOI au hotărât ca, Dupa Revelion, TOATE DIN Tarile UE sa introducă în Constituție ț iile na ț . ionale o limitare a datoriei O chestie excelenta, zic eu: for CA TOATE spulbera iluziile socialiste. Adio bunăstare for a ț i (de îngrijire Fost Posibila doar principiul cre ș terea deficitului) si adio egalitate: pai DIN clipa în îngrijirea TI SE ordona ce sa scrii in Constituție ț ie, nu prea mai po ț i fi numita tara Independenta.
  Lovitura de gratie Dar o Venit Dupa Revelion. Fran ț -o si-o pierdut ratingul AAA, Germania Nu. Ratingul, de FAPT, un Fost doar o formalitate: era Clar de Multa Vreme CA Economia Fran ț EI SA trage Moara, sub povara cheltuielilor Sociale, în TIMP CE programul de austeritate impus în timpul de Angela Merkel o ț inut Economia Germaniei PE LINIA de plutire .
  Un þ un un dispărut cuplul „Merkozy”. Fran ț aa Fost decapitata: NU MAI sunt NICI UN cuvant de spus. Germania o singură ramas, liderul necontestat al europei de.
  IAR Europa Sociala, o ș -o cum o Cuno ș ceai ț i, e terminata PE veci.

  Adio, UNIUNEA Europeana. Începe Imperiul Europa!

  4 milioane de kilometri Patra ț i, 500 de milioane de Oameni, 16.242 de miliarde de dolari anuala.
  Niciodata in istorie, vreun stat cu suprafa ț -o populație si ț ia Uniunii Europene Nu o dispărut Atat de Repede. UE ESTE mai mare decât Imperiul Roman: Dar romii un rezistat 1400 de ani. UNIUNEA Europeana doar … 20 ani. E cel mai mare e ș politic ec DIN TOATE timpurile.
  Dovada ce mai buna decât ASTA, CA Europa Sociala un vis Fost ONU de prost, ca protecție ț ia Sociala ESTE o otravă for orice stat si ca Socialiste ș tii statusul de ceva vreme ni ș te nebuni periculoși ș i de îngrijire TREBUIE elimina ț i pisica mai rapida?
  TIMP de 20 ani, Socialiste ș tii au avut PE MANA Resurse imensa si Putere de decizie absoluta: praful si pulberea sa ALES!

  Uber Alles Deutschland!
  Noua Ordine Europeana VA FI decisa de Germania. Germania e Marele CA ș tigător al războiului economic: nu ca o for învins PE cineva, ci ca e singura for rămasă în picioare în fata crizei. Celelalte Tari Nu VOR mai fi consultate, NICI Macar de forma.
  ACUM doi ani vorbeam de Barca de salvare Germana, în îngrijire Nu încăpea decât VOR Cateva Tari: Austria, Ungaria, Cehia, Olanda, Polonia si poate. Elemente VOR fi nucleul dur al noii economii europene (vezi Noua Ordine Europeana Nu include România ). Ele î ș i VOR limitare datoria externa principiile Constituției ț ie – for ca o ș -o Germania vrea. Elemente VOR scoate în Afara legii protecției ț ia Sociala – for ca o ș -o Germania vrea.
  Nu-ti convine? Pai scufunda-te in Haos, Razboi civil, Foamete. Sau ave ț i impresia ca o tara ca Romania o sa scape ea singura, în Vârful Muntelui, cu Miori ț -o, cu naiul si cu Brânza EI? Hahaha …
  Un þ un orgasm sunt onu CA ș tigător net, criza Cu sunt si ONU perdant net: coada cozilor, prostul Pro ș tilor, Rasul Lumii, sclavul sclavilor. Interkultureller Austausch http://www.grenzenlos.or.at perdant absolut SE Nume ș te România.

  Un nou pact Ribbentrop-Molotov.
  Grijă de date ASTA, VA FI respectat cu sfin ț enie de ambele alin ț i. Germania sunt disperata nevoie de Resurse – PE îngrijire Rusia le sunt. Rusia sunt disperata nevoie de Tehnologie – PE îngrijire Germania sunt o. Sa le ia cu de ț -o? Pai au încercat Deja în 1940: si e nerentabil. Nici una DIN element Nu poate supravie ț ui singura în fata Concurentei americane si chineze. Mai Ales ca în jurul Chinei, statusul de ceva vreme mul ț i al ț i producători, chiar mai ieftini: Taiwan, Singapore, Malaiezia, Thailanda, India. Competitivitatea þ ia E PE printr- ț -o si EL moarte Cu.
  Protestele antiglobalizare statusul de ceva vreme stupide, ca for Economia sa globalizat Deja. La FEL criminalitatea. Statele n-au încotro, decât SA SE adapteze – Sau sa dispară.

  Un secol de Fier.
  Urmează o dictatura de Dreapta orgasm na ț i mai văzut. Nu UNA na ț ionala: CI globala. Nu UNA infantila, cu mar ș uri si drapele Militare, ca în Secolul 20: ci UNA un eficientei, o Banului, un privat firmelor. UNA în îngrijirea Armata si Politia Nu mai VOR wireless ale „Poporului”: CI ale celor de îngrijire le plătesc salariile (un ș -o cum e normal). O dictatura în îngrijirea stăpânii Nu VOR pistolul Purta si decora ț ii, ci costum ș i cravată. Dar te condamna la moarte Cu VOR mult mai Simplu, DIN Fata calculatorului. În TIMP CE dau mana cu tine, i ț i zambesc si-ti spun: regret, Nu avem NIMIC de Lucru for o persoana ca dumneavoastră. Ma tem ca apăre ț i PE LISTA neagra.
  Urmează o dictatura in ingrijirea criminalii de Stanga Nu VOR FI trimi ș i în lagăre, ca în Secolul 20: ci transformarea ț i în Banci de organe for CEI Boga ț i. Sângele si organele statusul de ceva vreme o resursa pre ț ioasa: e neprofitabil sa le irose ș ti, CAND po ț i le vinzi SA.
  Urmează o dictatura Tier VA domni o singura lege: un capitalului, un concurs þ IEI Libere, un exploatării. Sărăntocii si incompeten ț ii Deja au Fost dobora ț i de criza Cu: imaginația ț i-VA o cizma, de îngrijire VA le strivi ACUM fa ț -o. Nu for O zi Sau ONU o: ci PE Vecie. Nu SE VA criza Cu mai Terminale niciodata.
  Obi ș Nui ț i-VA cu Secolul 21. For CA ESTE ultimul secol.

  Mihai Giurgea

 7. Radu Humor Says:

  Nu ştiu de ce a ieşit aşa ?!
  Iată varianta corectă :
  Germania deasupra tuturor. România dedesubtul tuturor.
  by Mihai Giurgea

  In final, a rămas unul singur.
  In filmul Highlander, nemuritorii își tot tăiau capetele unii altora, pana când rămânea unul singur. Care desigur, neputând sa-si taie singur capul, este declarat câștigător.
  Exact așa s-a întâmplat si cu Uniunea Europeana. La început erau o grămada de prostănaci, care se amețeau cu idei socialiste: solidaritate europeana, șanse egale, granițe libere, voturi egale in Parlamentul European. Niște idioțenii nerealiste, care s-au prăbușit la prima criza: pentru ca toate drepturile astea nu sunt gratis. Costa – si costa enorm! Pe banii cui? Pai ai firmelor private, desigur: de aceea in toata Uniunea Europeana taxele au sărit pana la cer.

  Duelul de încălzire.
  Primul „nemuritor” care si-a luat jucăriile si a plecat, a fost Marea Britanie. Pentru ca economia britanica se bazează de vreo 200 de ani, pe serviciile financiare si pe investițiile străine: Londra este (alături de Hong Kong si Singapore), cel mai bun loc de pe Pământ, in care poți sa deschizi o firma. Daca englezii ar fi adoptat modelul social european si ar fi crescut taxele – adio investiții străine, adio economie britanica. Așa ca, ia duceți-va dracului cu prostiile voastre socialiste! Noi o sa ne facem uniunea noastră, cu frații americani.

  Măcelul.
  După aia, au fost decapitați rapid „nemuritorii” mai mici si mai tăntălăi (esticii si sudicii): care s-au înghesuit la Bruxelles in decembrie, in speranța stupida ca vor fi scoși din criza de către cei mari. Dar au rămas cu gura căscata: in loc sa le dea, boșii le-au cerut sa scoată ei bani (si anume, vreo 50 de miliarde de euro). Hai repede, pana nu ne suparăm! N-o sa uit niciodată fata uluita a președintelui român, Traian Băsescu, când si-a dat seama ca „prietenii europeni” n-or sa-l ajute cu nimic, ba dimpotrivă, o sa-l afunde si mai adânc, ca sa scape ei. Imbecilii ăștia mici chiar crezuseră in poveștile cu egalitatea. Hahaha…

  Bătălia finala.
  La sfârșitul lui decembrie 2011, mai rămăseseră doar doi mari: Angela Merkel si Nicolas Sarkozy (celebrul cuplu Merkozy). Așa ca cei doi au hotărât ca, după Revelion, toate tarile din UE sa introducă in Constituțiile naționale o limita a datoriei. O chestie excelenta, zic eu: pentru ca spulbera toate iluziile socialiste. Adio bunăstare pentru toți (care fost posibila doar prin creșterea deficitului) si adio egalitate: pai din clipa in care ti se ordona ce sa scrii in Constituție, nu prea mai poți fi numita tara independenta.
  Dar lovitura de gratie a venit după Revelion. Franța si-a pierdut ratingul AAA, Germania nu. Ratingul, de fapt, a fost doar o formalitate: era clar de multa vreme ca economia Franței trage sa moara, sub povara cheltuielilor sociale, in timp ce programul dur de austeritate impus de Angela Merkel a ținut economia Germaniei pe linia de plutire.
  Așa a dispărut cuplul „Merkozy”. Franța a fost decapitata: nu mai are nici un cuvânt de spus. Germania a rămas singură, liderul de necontestat al Europei.
  Iar Europa sociala, așa cum o cunoșteați, e terminata pe veci.

  Adio, Uniunea Europeana. Începe Imperiul Europa!

  4 milioane de kilometri pătrați, 500 de milioane de oameni, 16.242 de miliarde de dolari anual.
  Niciodată in istorie, vreun stat cu suprafața si populația Uniunii Europene nu a dispărut atât de repede. UE este mai mare decât Imperiul Roman: dar Roma a rezistat 1400 de ani. Uniunea Europeana doar…20 ani. E cel mai mare eșec politic din toate timpurile.
  Ce dovada mai buna decât asta, ca Europa sociala a fost un vis stupid, ca protecția sociala este o otrava pentru orice stat si ca socialiștii sunt niște nebuni periculoși care trebuie eliminați cat mai rapid?
  Timp de 20 ani, socialiștii au avut pe mână resurse imense si putere de decizie absoluta: praful si pulberea s-a ales!

  Deutschland uber alles!
  Noua Ordine Europeana va fi decisa de Germania. Germania e marele câștigător al războiului economic: nu pentru ca a învins pe cineva, ci pentru ca e singura rămasă in picioare in fata crizei. Celelalte tari nu vor mai fi consultate, nici măcar de forma.
  Acum doi ani vorbeam de barca de salvare germana, in care nu vor încăpea decât câteva tari: Austria, Ungaria, Cehia, Olanda, poate si Polonia. Ele vor fi nucleul dur al noii economii europene (vezi Noua Ordine Europeana nu include România). Ele își vor limita datoria externa prin Constituție – pentru ca așa vrea Germania. Ele vor scoate in afara legii protecția sociala – pentru ca așa vrea Germania.
  Nu-ti convine? Pai scufunda-te in haos, război civil, foamete. Sau aveți impresia ca o tara ca România o sa scape ea singura, in vârful muntelui, cu miorița, cu naiul si cu brânza ei? Hahaha…
  Așa cum are un câștigător net, criza are si un perdant net: coada cozilor, prostul proștilor, râsul lumii, sclavul sclavilor. Acest perdant absolut se numește România.

  Un nou pact Ribbentrop-Molotov.
  Care de data asta, va fi respectat cu sfințenie de ambele parți. Germania are nevoie disperata de resurse – pe care Rusia le are. Rusia are nevoie disperata de tehnologie – pe care Germania o are. Sa le ia cu forța? Pai au încercat deja in 1940: si e nerentabil. Nici una din ele nu poate supraviețui singura in fata concurentei americane si chineze. Mai ales ca in jurul Chinei, sunt mulți alți producători, chiar mai ieftini: Taiwan, Singapore, Malaiezia, Thailanda, India. Competiția e pe viața si pe moarte.
  Protestele antiglobalizare sunt stupide, pentru ca economia s-a globalizat deja. La fel criminalitatea. Statele n-au încotro, decât sa se adapteze – sau sa dispară.

  Un secol de fier.
  Urmează o dictatura de dreapta cum n-ați mai văzut. Nu una naționala: ci globala. Nu una infantila, cu marșuri si drapele militare, ca in secolul 20: ci una a eficientei, a banului, a firmelor private. Una in care armata si politia nu vor mai fi ale „poporului”: ci ale celor care le plătesc salariile (așa cum e normal). O dictatura in care stăpânii nu vor purta pistol si decorații, ci costum și cravată. Dar te vor condamna la moarte mult mai simplu, din fata calculatorului. In timp ce dau mana cu tine, iți zâmbesc si-ti spun: regret, nu avem nimic de lucru pentru o persoana ca dumneavoastră. Mă tem ca apăreți pe lista neagra.
  Urmează o dictatura in care criminalii de stânga nu vor fi trimiși in lagăre, ca in secolul 20: ci transformați in bănci de organe pentru cei bogați. Sângele si organele sunt o resursa prețioasa: e neprofitabil sa le irosești, când poți să le vinzi.
  Urmează o dictatura unde va domni o singura lege: a capitalului, a competiției libere, a exploatării. Sărăntocii si incompetenții deja au fost doborați de criza: imaginați-va o cizma, care le va strivi acum fața. Nu pentru o zi sau un an: ci pe vecie. Criza nu se va mai termina niciodată.
  Obișnuiți-va cu secolul 21. Pentru ca este ultimul secol.

  Mihai Giurgea

 8. Bordelezu Says:

  @Roxana
  Sărut mâna, la mulţi ani!
  Ştii că te apreciez, nu am scris atunci când nu am fost de acord cu tine, de data asta o fac, îţi spun opinia mea.
  Subiectul – justiţia – e delicat, şi foarte important pentru noi, decisiv în ceea ce priveşte puterea şi, ca să folosesc vorbe mari, destinul unui stat. Antonescu – despre Crin vorbesc – a luat cea mai bună decizie atunci când a numit un profesionist, pe bune, la conducerea ministerului de justiţie, Ponta are marele merit că a priceput ce-i în capul lui Crin. Doar Mona Pivniceru a reuşit, până acum, să-l desfiinţeze, efectiv, pe Traian Băsescu, cu argumente, cu trimitere la lege, cu trimitere la literatura de specialitate, cu trimitere la reglementările europene în ceea ce priveşte normele de drept, atunci când acesta « şi-a dat cu părerea ». Te rog să-i citeşti reacţiile, să citeşti analizele comparative şi comunicatele pe care le-a transmis presei, după care mai vorbim.
  Să fii iubită !
  Constandin Bordelezu

 9. Marius Mina Says:

  D-zeu nu bate cu parul, iti da branci pe scari sa te rupi in figuri de unul singur …
  Preşedintele CCR Augustin Zegrean, internal în spital, după ce şi-a fracturat şoldul
  http://www.cotidianul.ro

 10. stejarul Says:

  @Marius Mina

  59 de ani si oase ca la 89…. nu e bine domnule presedinte CCR!
  Fosila asta lacoma nu era mai bine sa-si fi vazut de sanatate ? ca e mancat rau de molii(me). Osteoporoza cat incape…daca nu Doamne feri altceva …

  E suparat ca unii se bucura… Gresit! Nu stiu cati se bucura dar de ras rade o tara intreaga! „Maretia dreptului” si oops…. il rupe pe stangu’!

 11. johnson1312 Says:

  Actiunea judecatorilor din teritoriu este de toata isprava.Sa speram ca-i tine pana la capat si nu inceteaza subit.De data asta politicienii sa stea deoparte sa nu se bage,e razboiul lor,al magistratilor cu mafia personala a lui TB !!!

 12. Radu Humor Says:

  “Maretia dreptului” si oops…. il rupe pe stangu’!

  Ai fost mortal ! 😆 😆

 13. Roxana Iordache Says:

  @Bordelezu. Eu chiar iubesc logica. Deci, dacă ziceţi că n-aţi comentat când n-aţi fost de acord cu mine (adică, mai mereu în anul ce-a trecut 🙂 ), rezultă că din moment ce acum comentaţi, sunteţi de acord. Deci, de ce mă contraziceţi? 😛

 14. Ghita Bizonu' Says:

  Radu Humor

  de ce intoxicare? Care intoxicare?

  Alea sunt temele favorite ale lu Giurgea :sa moara saracii! Siondicalistii trebuiesc batuti pana ii omori. Romanii sunt niste … Romania e bine sa dispara. totu in numele dreptai – drapta inteleasa ca Proprietate si atat. Proprietatea e mai importanta decat omul.
  Este violernt si narahist. Anarhist libertarian. Credoul lui : Luaţi de la săraci şi daţi la bogaţi!

  Partea prosta ca are ceva admiratori … Destui

  Si de fapt el iecprima esenta regimului basesc

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: