MIHAI GÂDEA, SUZĂNICA GÂDEA

Una din rezoluţiile pentru 2013 este să nu mai urmăresc televiziunile de ştiri, cu excepţia unor emisiuni în funcţie de realizatori. Foarte puţini.

După atitudinea de astă-seară (deja aseară), Mihai Gâdea ar merita direct cartonaşul roşu.

E penibil să te dai la un invitat ca o ţaţă sau ca un „băiat de cartier” care îţi arată muşchii în lipsă de argumente.

În plus, i-a spus „să vă fie ruşine”, pentru că omul, fiind întrebat în tir continuu, când de Gâdea, când de Ursu şi întrerupt la infinit, a spus că e o atitudine stalinistă. Iar lui Gâdea i-a sărit muştarul, aşa cum nu i se întâmplă unui profesionist.

Cum ar spune americanul, atitudinea lui Gâdea a fost chiar „fizică”, pur şi simplu s-a ridicat şi s-a aplecat ameninţător spre tânărul invitat, doar pentru că el îşi permitea să vrea să-şi exprime punctul de vedere şi mai ales, să dea informaţii, în date şi cifre.

E vorba de noul manager de la CFR Călători – nou de tot, care ar fi trebuit să rezolve peste noapte o catastrofă de 23 de ani. Şi tot el s-a jenat pentru lipsa de jenă a realizatorului emisiunii, în plus, „moderator”.

Suzănica Gâdea se ocupa cu cenzura. Mihai Gâdea a părut că vrea să celebreze coincidenţa de nume.

Şi pe lângă mahalagismul agresiv, Gâdea a mai comis o mârlănie, anume, ironia grosieră că tânărul a renunţat la venituri mari din privat ca să vină „din patriotism” la stat. De unde rezultă că nimeni n-ar trebui să-şi asume riscuri/angajamente guvernamentale, fiind preferabil statutul de „băieţi deştepţi” în afaceri particulare.

Uneori, Mihai Gâdea se trage atât de jos încât te miri cum de nu-şi dă seama în ce hal îşi compromite propriile realizări.

Reclame

17 răspunsuri to “MIHAI GÂDEA, SUZĂNICA GÂDEA”

 1. johnson1312 Says:

  Gadea trage A3 in jos de la infiintarea postului.Nu degeaba e director…Daca e o emisiune la acest post unde nu ma uit aia e Sinteza cu exceptia serilor in care invitat e Bogdan Teodorescu dar si atunci cu un nod in gat.E oribil,am mai spus-o dar au sarit talibanii ca arsi,In seara asta l-am vazut pt ca il asteptam pe Badea.Ai dreptate Roxana…jalnic,vai de meseria lui.

 2. johnson1312 Says:

  Dar ai vazut cum a sarit la el si Ursu ! Aici nu ma asteptam dar Gadea a creeat o atmosfera de ostilitate greu de suportat,il felicit pe Badea ca in pasa nu a sarit si el la jugulara aluia.

 3. MIHAI GÂDEA, SUZĂNICA GÂDEA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 4. johnson1312 Says:

  http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/traian-basescu-a-reusit-sa-isi-creeze-sistem-de-politie-politica-prin-trei-procurori-procurorul-presedinte-al-csm-procurorul-general-si-viitorul-procuror-sef-al-dna

  ” Voturile care au transformat-o pe Hăineală în președinte al Consiliului au venit de la Corina Dumitrescu și Daniela Ciochină. Singura surpriză a venit de la cele două, pentru că ambele sunt apropiate de USL și chiar de premierul Victor Ponta, iar cu toate acestea, au votat pentru ca un procuror să fie președinte al CSM și, mai ales, pentru ca depolitizarea Ministerului Public să nu aibă loc…”

  Corina Dumitrescu = protejata lui Ponta !!!

  Asadar a fost blat ? Pardon,act de coabitare ?

 5. Un simpatizant poate neautentic Says:

  ” Voturile care au transformat-o pe Hăineală în președinte al Consiliului au venit de la Corina Dumitrescu și Daniela Ciochină. Singura surpriză a venit de la cele două, pentru că ambele sunt apropiate de USL și chiar de premierul Victor Ponta, iar cu toate acestea, au votat pentru ca un procuror să fie președinte al CSM și, mai ales, pentru ca depolitizarea Ministerului Public să nu aibă loc…”

  Corina Dumitrescu = protejata lui Ponta !!!

  Asadar a fost blat ? Pardon,act de coabitare ?
  ____________________________________________
  @Johnson

  Nu stiu daca este sau nu adevarata stirea,insa sa admitem ca este .

  Sa stii ca si Basescu a fost un apropiat al lui Petre Roman pana l-a sapat si i-a luat locul in PD ,Pavelescu a fost un apropiat al PNT pana le-a luat stampila si si-a indeplinit menirea , Stolojan a fost seful PNLului pana i-au dat lacrimile si a plecat la Basescu ,Voiculescu se intalnea cu Basescu la Grivco pana sa ajunga „solutia imorala”, Basescu ii curata scamele de pe haina lui Ciorbea pana sa ii dea jos guvernul ,etc .Sunt multe exemple de acest gen, iar de tradari si de oameni infiltrati special ca sa insele increderea ,nu va scapa nimeni prea curand.

  Tu cine ai spune ca este vinovat,tradatorul sau cel tradat ?…

 6. Radu Humor Says:

  Realitatea e că şi pe mine m-au enervat aseară, atât Mihai Gâdea, cât şi Ursu, dar nu în halul ăsta :mrgreen;
  Pe Gâdea-l înţeleg, că avea o problemă cu ceva operaţie stomatologică, arăta cum arăta şi era nervos, iar Ursu părea puţin băut, dacă nu chiar mai mult :
  Şi spun asta revăzând şi întrebările lui pentru Ponta 😉
  Acuma nu trebuie să-i plângem de milă nici lui Sorescu ăla, mai ales că s-a descurcat onorabil.
  Dar nu pot înţelege nicicum ce s-a întâmplat după ce au fost arestaţi cei 200 de naşi :
  Cică încasările au scăzut uneori chiar la 1/2 !!!!

 7. Radu Humor Says:

  Gura pacatosilor si a sugubetilor adevar graieste! La multi ani 2013!
  Sa zicem ca ești un idiot. Și sa zicem ca ești membru al parlamentului. Dar asta înseamna deja ca ma repet.
  (Mark Twain)

  Eu cred ca o tara care încearca sa prospere prin stabilirea de taxe mari este ca un om care, stând într-o galeata, încearca sa se ridice tragând de mâner.
  (Winston Churchill)

  Un liberal este cineva care se simte îndatorat fata de aproapele sau, datorie care este de acord sa o plateasca din banii tai.
  (Gordon Liddy)

  Democratia trebuie sa însemne mult mai mult decât doi lupi și o oaie care voteaza ce sa manânce la cina.
  (James Bovard)

  Ajutorul extern trebuie înteles ca un transfer de bani de la oamenii saraci din tarile bogate catre oamenii bogati din tarile sarace.
  (Douglas Casey)

  Guvernul este o mare inventie, prin care toata lumea se chinuie sa traiasca pe cheltuiala altora.
  (Frederic Bastiat)

  Daca tu crezi ca sistemul de sanatate este scump acum, stai sa vezi cât va costa când o sa fie gratuit !
  (P.J. O’Rourke)

  În general, arta de a guverna consta în capacitatea de a lua cât mai multi bani de la o parte din cetateni, pentru a o da altora.
  (Voltaire)

  Nici o viata, libertate sau proprietate nu este în siguranta, atâta timp cât aparatul legislativ este în sesiune.
  (Mark Twain – 1866)

  Sa vorbești este ieftin, în afara de cazul când o face Parlamentul.
  (Necunoscut)

  Raul inerent al capitalismului este împartirea neechitabila a bogatiilor.
  Bunul inerent al socialismului este împartirea echitabila a saraciei.
  (Winston Churchill)

  De ce are nevoie tara asta : de mai multi politicieni fara loc de munca.
  (Edward Langley)

  Un guvern suficient de mare, încât sa-ti dea tot ce ai nevoie, este suficient de puternic sa-ti ia tot ce posezi.
  (Thomas Jefferson)

 8. olimpiu65 Says:

  si pocaitii lui ce-or zice de iesirile neconforme cu ipocrizia sambatasilor?????

 9. johnson1312 Says:

  @ Un Simpatizant poate neautentic

  Cum se face ca domnul Ponta l-a vizitat (iar) pe Basescu JOI la Cotroceni ? Chipurile sa pregateasca vizita FMI care e nu stiu cand luna asta.Sigur ca il vizita si in weekend dar probabil ca Basu avea chef de saniuta si n-avea timp de el.
  In toata povestea asta tradator/tradat singura cunoscuta este identitatea celui tradat…..Eu sunt ala.Tu esti,noi toti care am votat USL ca sa scapam de Basescu si de clica lui in orice caz care nu ne-am gandit la pacte de coabitare si tot ceea ce decurge din asta.
  In orice caz daca acea dementa a facut asa ceva nu inteleg de ce a insistat in primavara Ponta sa o puna ministru la invatamant ? In sfarsit,totul duhneste a basism si asta nu-mi convine,nu i-am votat pentru ca tot el sa controleze totul,sa fie lasat sa o faca.Pe Antonescu il consider la fel de vinovat atat timp cat accepta aceasta stare.Spre deosebire de Roxana eu nu-l vad sa vina el la un moment dat si sa indrepte lucrurile cumva.Odata intrat in acest joc cu securistul versat de la Cotroceni esti parte la conspiratie si nu vei avea niciodata vocatie de „salvator”.

 10. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „In orice caz daca acea dementa a facut asa ceva nu inteleg de ce a insistat in primavara Ponta sa o puna ministru la invatamant ?”
  _______________________________________________
  @Johnson

  Nu poate cineva trada ,daca nu castiga mai intai incredere si daca nu ajunge in primul rand sa aiba CE ANUME TRADA .Este limpede la Ponta a avut incredere in ea si din cauza asta a dorit sa o puna la invatamant…

  De altfel cazul seama cu cel al Aspaziei Cojocaru,si ea numita la CCR de catre PSD .Crezi ca stiau ca ea va vota pentru Basescu sau ca pur si simplu au luat o teapa securistica ?

  Nu cred sa fie nici prima nici ultim a teapa pe care o vor lua cei din USL ,si din PSD si din PNL .Nimic nou sub soare !

 11. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „In toata povestea asta tradator/tradat singura cunoscuta este identitatea celui tradat…..Eu sunt ala.Tu esti,noi toti care am votat USL ca sa scapam de Basescu si de clica lui in orice caz care nu ne-am gandit la pacte de coabitare si tot ceea ce decurge din asta.”
  ______________________________________________
  @Johnson

  Pactul de coabitare este un rahat si ii dati degeaba o importanta nejustificata . Probabil asta a urmarit si Basescu cand l-a facut public…

  Pararea mea este ca Basescu nu apuca vara ca presedinte ,insa lucrurile nu se pot face atat de repede ,pe cat dorim noi toti .Iti repet Johnson,abia maine se face o luna(!) de la alegerile care au dat USLului o mare majoritate .Ce doreai sau ce credeai ca se putea face in acest timp referitor la Basescu ?….

 12. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

  foarte buna argumentarea ta, Roxana !
  Nu pot aduga nimic, pentru ca nu am vazut emisiunea.
  Si nici nu o voi vedea, daca asa stau lucrurile cum ai scris tu.
  O mica observatie, de aceea nu vom afla niciodata ce ar fi de facut pentru indreptarea lucrurilor, pentru ca specialistii in tv se dedau la astfel de emisiuni.
  Putin mai devreme in emisiunea Danei Grecu au facut la fel cu Maria Grapini, nu au lasat-o sa vorbeasca si dupa aceea se vantura vorbe.
  Unele din vorbe au fost ok, mai ales cand puncteza calm dar constant anti-uzurpator si anti-oranj Radu Tudor.

  Totusi cum stam cu auditurile de prin ministere ?
  A fost publicat vreunul, trimis in mas-media cu alte cuvinte, nu neaparat publicat ?
  Cate au ajuns la parchet ?
  Si altele si altele.
  Cati din marsavii care au condus Romania in ultimii ani vor ajunge in zeghe ?
  Deocamdata lupta pentru justitie ca si pentru ciolan continua.
  Sa fim sanatosi, circoteca merge m,ai departe, cam in acelasi ritm.

 13. Roxana Iordache Says:

  @JOHNSON1312. Sunt de acord cu tine dacă spui ce ar trebui să facă, în opinia ta, Antonescu. Să scoată PNL de la guvernare? O tâmpenie sinucigaşă. Aminteşte-ţi declaraţia lui, „fizic n-am avut cum să-l opresc să semneze”. 😆 De fapt, nu-i de râs, dar e preferabil plânsului. :mrgreen:

  @Maria S. Şi la ce să trimită sesizări la Parchet, ca să primească NUP-uri? :mrgreen:

 14. Marius Mina Says:

  De câteva zile mă întreb dacă Ponta este farsor, arivist sau imbecil. Mă întreb cu mânie, cu nedumerire, cu scârbă. Ce dracu faci măi băiatule, că ți-am zis cândva, într-un avion care ne trecea Atlanticul spre Brazilia, unde partidul tău urma să intre în familia socialistă mondială, iar tu aveai o mână în ghips și păreai ieșit la plimbare, ți-am zis că ești de vârsta fiicei mele și dacă faci politică apoi fă-o cu adevărat, nu te mai prosti. Lasă-l dracului de fotbal și lasă prostioarele. Năstase era atunci șef al partidului pe care îl păstorești azi. Și chiar era un partid. Ai ajuns la putere nu pentru că ești înalt și rotunjor, ci pentru că poporul ăsta, umilit de Băsescu și scuipat de Băsescu și tras sub sanie și snowmobil de Băsescu se sătusare de satrap, se săturase de scârboasa insultă zilnică a hăhăitului care și-a făcut avere și a făcut averi pițipoancelor lui, se săturase de cel mai mizerabil farsor pe care și l-a postat în vârf și vroia altceva. Tu și Antonescu și invenția voastră deșteaptă la început numită USL păreați soluția unică a luptei antibăsescu și strategia dărâmării nemernicului. După ce am votat zdrobitor împotriva dătătorului cu sania, tu te-ai logodit cu el. Într-o jumătate de ceas ai pierdut jumătate din cei care te-au votat semnând o porcărie la Cotroceni și din Ponta 2 ai ajuns Boc 7. Și pierzi în continuare, înainte chiar de a apuca să guvernezi. N-am crezut și nu cred că ești idiot. Am început să cred că ești vândut (trag nădejde să mă înșel), că te are Băsescu la mână, că ți-e frică de el, că vrei atât de mult să fii premier încât te pleci, înalt cum ești, până la pantoful demisului de popor. Ponta, pentru tine și Antonescu am înghițit în acești ani cele mai jegoase insulte, porcării fără număr. Toate scârbele băsiste îmi înjură sub fiecare articol mama moartă chiar dacă scriu despre crizanteme sau zborul tomnatic al cocorilor. De ce? Mă înjură și porcăiesc cu bănuiala că mă plătește Voiculescu. Nu mă plătește. Scriu gratis, Ponta. Te apăr gratis, Ponta, așa cum gratis și cu speranță te-au votat, crezând că-l dărâmi pe Băsescu, milioane de cetățeni. La suma simbolică primită de la Jurnalul Național și la suma zero primită de la Antena 3 nu merita să-mi scofâlcesc munca de o viață. Și totuși am făcut-o fiindcă știu, de douăzeci de ani, că Băsescu e un trădător de țară și, nu te supăra că-ți jignesc partenerul de pact de coabitare, un om de nimic. Tu azi, după atâtea plecăciuni și temeneli, îmi pari la fel. Trezește-te. Dacă te are la mână spune-ne cu ce și te vom ierta. Dar nu te vom ierta niciodată pentru măgăria de a face pact cu diavolul. Iar acum, cu pacea ta idioată care dă zilnic șansa unui război, ne arăți că ți-e bine în coabitare. Coabitezi cu dracu. Am crezut că prin tine și Antonescu și alți câțiva, adunați în USL, îl dăm jos pe nemernic. Tu, mai ales tu, l-ai pus la loc după ce votul meu îl omorâse. Trezește-te fiindcă începe să fie prea târziu, iar primul pe care îl va dărâma și îl va juca în picioare vei fi tu.

  http://ampress.ro/editoriale/ponta-esti-cu-adevarat-imbecil/

 15. Matei Florin Says:

  @Simpatizantule,

  Mie îmi eşti simpatic, pe cuvânt! Îţi înţeleg şi toleranţa vis-a-vis de pactul Băsescu – Ponta, doar că nu aprob minimalizarea lui. Mai mult, nu cred că pactul ăla e un caca-maca, aşa cum zici. Pactul a arătat poporenilor că şi din postura de perdant categoric, Băsescu e capabil să facă jocuri şi să-şi impună vrerea. Pactul a fost, efectiv, o demonstraţie de forţă de care, mărturisesc, nu-l (mai) credeam în stare pe Demis. Eu nu aştept de la USL nici să-mi dea ajutor social, nici să mă ajute în vreun fel. Mă descurc singur. Aştept însă să se termine odată cu regimul ăsta despotic. Or, văd că nu se termină. Văd că oamenii lui Băsescu nu doar că rămân în continuare în funcţii-cheie, dar mai şi sunt aleşi post-decembrie 2012. Văd că Băsescu persistă la butoane, părând că nici nu-i pasă de Puterea USL. Văd că Ponta se pisiceşte pe lângă Demis. Spui că mă aşteptam ca într-o lună USL să repare tot răul făcut de regimul băsist. N-ai dreptate! Mă aşteptam ca, după 9 decembrie, tandemul Ponta – Antonescu să fie inflexibil faţă de Băsescu. Să-i arate cine e jupânul, dacă îmi permiţi. Nicidecum nu mă aşteptam ca cei doi să facă înţelegeri scrise cu Demisul, la ceas de seară târzie, chit că înţelegerile alea ar fi caca-maca. Un om politic spunea odată, clar şi răspicat, că, orice-ar fi, nu negociază cu teroriştii. Bineînţeles, tipul nu era român. Pactul încheiat m-a intrigat într-atât, încât nimic nu mai îmi pare a fi ca înainte de 9 decembrie. Pentru că eu credeam că turnurile-gemene Ponta- Antonescu sunt inexpugnabile.

 16. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Aştept însă să se termine odată cu regimul ăsta despotic. Or, văd că nu se termină. Văd că oamenii lui Băsescu nu doar că rămân în continuare în funcţii-cheie, dar mai şi sunt aleşi post-decembrie 2012.”
  _____________________________________________
  @Matei Florin

  Si tu imi esti simpatic si o spun absolut onest .Imi plac postarile tale care dau dovada de inteligenta si care sunt exprimate intr-un mod absolut civilizat .Imi dau seama si ca in esenta amandoi dorim aceleasi lucruri ,insa modul si timpul necesar pentru realizarea lor, il vedem diferit .Un aspect asupra caruia nu parem sa ne intelegem ,este referitor la sursa prabusirii regimului Basescu .Dupa mine Ponta nu are cum sa fie sursa DIRECTA a caderii puterii lui Basescu,nici Antonescu ,ci doar Parlamentul .Puteti sa ii injurati cat vreti si pe Ponta si pe Antonescu ,pana cand nu va avea Parlamentul parghiile necesare demiterii presedintelui,nu se va realiza nimic in acest sens, ci doar eventual s-ar repeta descurajant situatia din vara .

  Parlamentul are insa nevoie de timp,deoarece ,asa cum am vazut si in vara la suspendare ,o constructie migaloasa cum a fost cea care i-a asigurat lui Basescu puterea ,nu se poate demola peste noapte, deoarece te vei lovi de institutii deja cucerite,de oameni santajati sau infiltrati,de presiuni dure din directii neasteptate ,etc.

  Cu alte cuvinte nu-l poti impinge in prapastie ,ci trebuie sa-l lasi sa alunece pe topoganul pe care i-l fabrica majoritatea parlamentara.

  Si daca ar dori cineva sa-l demita ACUM pe Basescu ,stim bine ca de fapt nu ar avea sanse sa faca acest lucru .S-a schimbat din vara si pana acum ceva in modalitatea de demitere a presedintelui sau in componenta CCR-ului ?

  Pe scurt ,daca imi demonstraza cineva ca Ponta putea sa -l dea jos acum pe Basescu dar nu o face de al dracu’ ce este,din motive blat,ca este tampit etc. ,atunci il voi injura si eu cu bucurie pe Ponta .Altfel insa,chiar nu simt deloc nevoia asta si imi dau seama nu doar ca injuratul lui Ponta nu ajuta cauza antibasita ,ci chiar ca o defavorizeaza atacand aiurea guvernul singurei majoritati capabile sa il dea jos pe Basescu .

 17. Fata Mare Says:

  Roxana… ce ai fost si ce ai ramas…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: