ION ŞI ADRIANA OLTEANU, 20 DE ZILE ÎN GREVA FOAMEI! PONTA IGNORĂ PROTESTUL, CA BOC

Video de RTSeverin

Pentru ION OLTEANU – v-am scris şi pe blog, dar nu sunt sigură dacă s-a transmis:

Ioane şi Adriana, vă rog din suflet să renunţaţi – nu la protest, ci la greva foamei! Sunt 18 zile trei săptămâni! 😯

Sunteţi oameni raţionali, mereu aţi ştiut când să vă opriţi, folosind un mijloc de protest, nu lăsându-vă purtaţi de un val care dacă devine sinucigaş îşi pierde finalitatea.

Trebuie să fiţi întregi şi sănătoşi, avem nevoie de voi!

Încetaţi greva foamei şi în acest fel nesimţirea guvernanţilor care v-au ignorat sacrificiul va fi evidenţiată.

Vă rog mult să mă iertaţi că la rândul meu nu am scris solidar cu domniile voastre, dar am intrat foarte rar pe net – credeţi-mă că n-am ştiut, deşi în mod sigur m-aţi anunţat (au fost zile mai grele, altele, de sărbătoare şi am neglijat comunicarea virtuală).

Luptătorii nu cedează! Greva foamei încetează să fie o formă de luptă atunci când îi secătuieşte pe protestatari de putere.

Vă rog! Cu drag, din toată inima.

Reclame

15 răspunsuri to “ION ŞI ADRIANA OLTEANU, 20 DE ZILE ÎN GREVA FOAMEI! PONTA IGNORĂ PROTESTUL, CA BOC”

 1. ION ŞI ADRIANA OLTEANU, 20 DE ZILE ÎN GREVA FOAMEI! PONTA IGNORĂ PROTESTUL, CA BOC » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. stejarul Says:

  E dureros ce se intampla in regimul USL. Nu sunt cuvinte destul de murdare in dictionar sa il descriu pe ponta care a ales calea sa ii reprezinte pe cei din FSN care l-au inventat pe basescu si i-au promis ca il scapa de dosarul flota etc daca instaureaza in Romania un regim draconic avand menirea sa eclipseze nelegiuirile fesenistilor lui ilici iliescu. L-au folosit pe Nastase drept condamnatul de serviciu (nu zic ca Nastase nu are pacatele lui) sa il spele putin pe basescu. Acum, fesenistii grupului de la Cluj, au pus mana complet pe securitate cu ghita mare parlamentar cu trecut ce il face incapabil sa primeasca pe cai legale avizul de acces la informatii clasificate!!!! Odata securitatea in mana lor, fara jena instaureaza teroarea securitatii in societate. Iar voi, protestatarii , sunteti primii pe lista de anihilat.

  Nu stiu daca greva foamei este cea mai stralucita solutie acum. Spun asta pentru ca regimul lui ponta va cadea anul asta dar va dura mai mult decat puteti voi „dura” in greva foamei. Eu v-as sugera sa evitati orice risc in ce priveste sanatatea, Spitalele din Romania sunt adevarate macelarii!
  Sunt alte lucruri de facut.

  -contactati FACIAS sa va acorde asistenta juridica. Nu aveti nevoie de avocat sa fie cu voi in instanta. E mai bine fara avocat pentru ca aveti dreptul sa vorbiti , aveti dreptul sa va prezentati voi cazul si nu lasati la latitudinea si bunavointa unui avocat apararea voastra. Cei de la FACIAS va fac documente care le depuneti in instanta.
  – copiii vostri pot face presiuni despre incalcarea drepturilor omului in Romania lui ponta. Pot face un blog in limba engleza despre cazul vostru, pot cere o audienta la parlamentarul american care raspunde de zona in care aveti domiciliul in America.

  Keep safe!!! E primul si ultimul lucru care pot sa vi-l spun. Sanatosi puteti face mult mai mult decat lesinati de foame si bolnavi!

 3. stejarul Says:

  „Nu am secretizat bugetul, ci doar cele două memorandumuri cu FMI, săptămâna viitoare discutăm cu FMI și nu puteam să spunem public ce vrem să negociem”, a spus Ponta

  Parafrazand un politician celebru: „Who the hell you think you are”, bastard! Secretizeaza memorandumul cu ma-ta dar nu ala cu FMI!
  Idiotul vorbeste de transparenta? Care transparenta? Aia opaca a la ponta?
  Poate in ca in Romania”tot romanul” vrea sa stie ce negociezi atata timp cat iti sui curul ala imens in jiltul Palatului Victoria! Poate ca vrea sa stie ce semnezi in numele premierului la ceas de noapte cu suspendatul… poate nu esti singurul creier din Romania, inchipuitule! Poate ca opinia publica trebuie informata de ceea ce negociezi in numele ei… poate ca ar trebui sa te duci dracului nebunule si sa-ti tratezi paranoia de grandoare!

  PS Ce sansa fantastica ca tocmai basescu sa ne atentioneze inainte de alegeri ca ponta e un plagiator ordinar (adica un mincinos) … dupa alegeri am vazut tzapa ponta: Coabitarea sutzului de la Gara de Nord in miez de noapte!

 4. ioprotestatarul Says:

  @Roxana Iordache
  Multumesc.

  http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2013/01/scrisoare-deschisa.html

 5. Radu Humor Says:

  Doamnei şi domnului Olteanu toată stima şi recunoştinţa mea !
  Ca români ( şi încă ce români 🙄 ) cu dublă cetăţenie, bănuiesc că au proprietatea gesturilor lor şi mai ales conştientizează singuri limitele până la care pot împinge protestul d-lor !
  În caz de Doamne Fereşte :mrgreen: nici măcar o ceremonie de final asemănătoare cu aceasta a lui Sergiu Nicolaescu, cred că nu ar
  justifica un asemenea suprem sacrificiu !

  P.S.
  Finalul de spectacol grotesc a prilejuit unor nespălaţi, necizelaţi ( eu le-aş spune chiar neţesălaţi ) o nesperată ocazie de a lovi din nou în Biserica Ortodoxă Română !

 6. Carmen Anghel Says:

  Jurnalistii lu’ peste. Ce motiv de protest au? Ce vor? Care sunt cererile lor? Ca voi nu spuneti decat bla, bla, bla. Fi-var jurnalismul de cap sa va fie.

 7. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Spre rusinea mea ,chiar nu stiu din ce cauza este in greva foamei domnul Ion Olteanu …Am cautat postari din urma, insa nu am gasit nicaieri motivatia clara a gestului dansului .

 8. ALM Says:

  Văd că acest blog s-a transformat într-o oficină băsistă. Toate relele acumulate de zeci de ani şi, mai ales, în ultimii opt, sunt aruncate în spinarea lui Ponta. Vă reamintesc că guvernul Ponta 1 a preluat guvernarea României cu economia în prag de colaps, cu veniturile bugetarilor şi pensionarilor cimpăvite, cu şcoli şi spitale închise, cu datoria de 20 de miliarde de euro intactă. Bănuiesc că ştiţi toate acestea şi că aşteptările sunt mari, dar aruncarea cu invective numai pentru a ostoi frustrarea câştigării alegerilor de către USL, mă fac să cred că s-au mutat postacii Alexei aici. Vă doresc succesuri multe în activitatea de „Gică contra”!

 9. olimpiu65 Says:

  Ponta=Boc 2!!!
  poate, poate se satura de coabitarea cu psihopatul desi nu cred, il conduc serviciile pe carlan si ii promit sprijin contra liberalilor!!!

 10. ioprotestatarul Says:

  @Un simpatizant poate neautentic

  De aici a inceput totul, adica de la acolitul lui Ponta, omul-partid PSD Mehedinti, care de ani de zile foloseste „politica” pumnului in gura cu toti cei care nu se supun ordinelor si intereselor sale, iar acum, ajuns cumva Presedinte al C.J. Mehedinti, uzeaza aceiasi metoda pentru eliminarea oricarei opozitii politice sau civica si se foloseste de institutiile statului sa suprime drepturile constitutionale si pentru a deschide dosare penale ilegale opozantilor sai.
  Acest individul crede ca democratie inseamna unanimitate PSD.

  http://www.televiziuneaseverin.ro/rts4/index.php/arhiva-stiri/9617-presa-este-libera.html

  http://www.televiziuneaseverin.ro/rts4/index.php/arhiva-stiri/9418-huiduieli-pentru-usl-de-ziua-nationala.html

 11. Roxana Iordache Says:

  Vă mulţumesc tuturor, eu vă invit să fim raţionali. Şi raţiunea inimii, bineînţeles. 🙂

 12. Roxana Iordache Says:

  Ioane, eu vă mulţumesc vouă.

 13. stejarul Says:

  „Toate relele acumulate de zeci de ani şi, mai ales, în ultimii opt, sunt aruncate în spinarea lui Ponta.”
  Asta este riscul blatului! Cand salvezi un ticalos de la ghilotina stii bine ca gatul tau ia locul pe butuc. ponta se crede prea jmeker si crede ca poate supravietui coabitarii. Gresit!

 14. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „….mă fac să cred că s-au mutat postacii Alexei aici. Vă doresc succesuri multe în activitatea de “Gică contra”!”
  _______________________________________________
  @ALM

  Nici chiar asa …Postacii Alexei sunt creaturi aparte, :mrgreen: ,vin direct din bezna basista ca sa isi debiteze tampeniile si enormitatile , iar eu nu am vazut pe aici cretini basisti chiar de genul alora .

 15. RadioPro Says:

  RadioPro…

  […]ION ŞI ADRIANA OLTEANU, 20 DE ZILE ÎN GREVA FOAMEI! PONTA IGNORĂ PROTESTUL, CA BOC « Welcome to Roxania[…]…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: