NAŞTEREA DOMNULUI

Craciun

Sărbătorile Crăciunului să vă aducă bucurie sfântă!

La mulţi ani tuturor şi în particular celor care poartă numele de Cristian sau Cristina şi mai ales, lui Cristi al nostru! 🙂

8 răspunsuri to “NAŞTEREA DOMNULUI”

 1. NAŞTEREA DOMNULUI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. Savescu Maria Says:

  Craciun luminat !
  http://www.crestinortodox.ro/colinde-audio-colinde-craciun/colinde-corul-facultatii-teologie-bucuresti/o-veste-minunata-audio-1273.html

 3. Mihai Hristea Says:

  Deci la multi ani si mie, ca familie. 😉

 4. Savescu Maria Says:

  http://www.princeradublog.ro/jurnal/fotografii-din-zilele-de-craciun-la-savarsin-decembrie-2012/comment-page-1/#comment-82696
  Craciun luminat !
  Traiasca Regele !

 5. Savescu Maria Says:

  http://aliantadreptei.wordpress.com/category/restauratia-monarhiei-parlamentare-acum/

 6. Bibliotecaru Says:

  Crăciun Fericit!

 7. Radu Humor Says:

  „Economia Siriei navigheaza fara busola” – au ai tai grija sa fie asa

  Altele d’ale tale: „RUSIA (??!) constidera ca rebelii (de cand este por.cimea aia mercenara anglo-judeo-amerloca vreo trupa de rebeli?) .. ar putea castiga…” .
  Bah tu ne sugerezi ce sa credem :-))

  Pai sigur, „deriva de 20%” a Siriei , uite DE UNDE apare: USA recunoaste trupa de TERORISTI, vesnica Al-Quaeda made in Langley-CIA… adica TOT PE AIA care cu atata „succes” au implantat Islamismul jidovit israelo-amerloc prin Bosnia in anii ’90, in Irak, LIBIA si acum incearca-n SIRIA.

  Al-Quaeda-i o gaselnitza CIA iar Osama Bin-Laden este tot asa de „mort” ca si tine. Numa ca ala are pensie grasa de la CIA. Cine stie ce parlit de shofer de taxi din Kabul au omorat si depus talharii aia de la SEALS acolo, ca apoi… sa nu-l arate NIMANUI, sa-l faca disparut si sa traga show-ul ala grotesc. Ca si cum nu l-ar fi putut aresta si cara cu ei, dupa ce au carat mii de afghani si arabi la Guantanamo, inconjurand juma globul pamantesc.
  Toata latratura asta nesimtzita-i la sugestia ANGLIEI care a inventat „False-Flag-Wars” si cu pregatire MOSSAD, avortonul/copia stil Ponta a „doftoratului” in nesimtzire si faradelegi britannic.

  Cand au nevoie talharii judeoamerloci de ceva scandal pe undeva ca sa-si bage nasul… hop! apare la tzanc Al-Quaeda si le rezolva dilema, asa cum ofitzerul-SS OTTO Skorezeny i-a rezolvat la Gleiwitz in 1939 lui Hitler motivul atacarii Poloniei.
  Asa ca mai taca-va bre plisku’ cu maskarada asta judeo-baptista, bah vandutzilor.
  ( revenire la forma initiala )

  Kronstadter
  Rank user: x5
  27.12.2012, 11:43

  Conspiratia

  Moncher vad ca si matale esti in World of Warcraft!
  Te pricepi la politica Siriei, sau a orientului mijlociu in general? Sau ti-ai luat stick nou pt. World of warcraft ?

  Semnaleaza comentariu nepotrivit!
  Pro / Contra
  5
  Total de acord
  6 voturiCalitatea comentariului
  5
  Excelent
  6 voturi

  Bravo bah atzi aflat si voi de John Perkins Economical Hitman.
  Bre felcere, si Bronski zis Trotzki era economical hitman, afost trimis de Rothschild in Rusia sa-i casapeasca pe REomanovi ptr ca Tzarul Rusiei i-a scuipat in supa lui Rothschild in Razboiul Civil American si a damblagit Sudul Secessionist anglofil (de fapt jidowofil ca era finantzat de Rothschild contra lui Lincoln ce a luiat controlul asupra BANILORE USA.). Rusia blocase porturile New-York si Frisco pe partea cealalta cu flota ei imensa si a dat posibilitatea Nordistilor sa blocheze Sudul cu flota lor. Anglia nb-a putut face NIMIC fara sa riste una peste ochi de la Monstrul Rusesc.
  D#aia a inventat Rothschild & Co Bolshevismul., asa cum au demolat in 1001 Uniunea Sovietica:
  sa puna labutza ep SIBEWRIA aia ultrabogata cu aur, petrol, lemn si gaze naturale.
  Balout-urile alea ale lui Bush-jr nu sunt decat hokus-pokus-dollars, ca por.cimea pe wall-street si London-City deja vandusera blana lui Mishka din Siberia dar l-au plantat pe Putinica si ala le-a facut-o asa cum Stalin l-a omorat pe Trotzki si pe jy.do.wimea lui Rothschild. Aia deja si-au impartzit dividendele pe ce vor fura ..in VIITOR din Rusia si acum stau calare pe un morman de dollari fictivi pe care trebuie sa-i justifice cumva inainte de scadentza ca altfel le merge ca si lui Madoff.

 8. Radu Humor Says:

  Un articol foarte interesant :http://decablogulmuschetarilor.wordpress.com/2012/12/27/ganduri-de-an-vechi-sperante-de-an-nou/#comment-16470

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: