ÎL CONTRAZIC PE PONTA :)

„Am intrat în normalitate”, a declarat Victor Ponta după ce a fost desemnat prin comunicat. Normal, nu? 🙂

N-avem cum să intrăm în normalitate până când nu ieşim din anormalitatea cu Băsescu la Cotroceni şi mafia lui structurală.

În rest, UDMR, da. Kelemen, nu! Nici chiar aşa! :mrgreen: Mai precis: UDMR, eventual. Deşi, personal, nu m-ar deranja, dimpotrivă. Iar isteria antimaghiară de la Antena 3 nu face decât să-mi ofere un supliment de simpatie pentru de-alde Frunda, Borbely, Lakatos ş.a. 😛

În ce-l priveşte, Sebastian Ghiţă pentru noi ar fi Rus II.

Despre multe altele, în postările următoare. Mai ales despre imensa eroare pe care deja o comite presa, aceea de a valida cacealmaua penibilului de la Cotroceni, făcându-i jocul prin vehicularea zvonurilor etnobotanice lansate de lăbăroi.

26 răspunsuri to “ÎL CONTRAZIC PE PONTA :)”

 1. johnson1312 Says:

  Frunda e pus deoparte…Singurul care putea media relatiile intre USL si UDMR…dar n-a iesit asa ca…. Frate ungurache vrei sa te iau de pe strapontine sa te fac partid parlamentar adevarat ? Cu un vicepresed de camera 2-3 sefi comisie,mai scapam cate ceva pe la agentii,pe la SRS-TVR….Pentru inceput io zic ca-i arhisuficient nu ma strange deja in menghina santajului ca vrei minister deocamdata esti in strada,nu esti nimic ! Da ? OK…Vrei si guvernare,nu….asta se putea daca aveam noi 49,9% mandate….de cand m-a lovit atata pragmatism ? pai de cand mi-ati aparut voi in cale !

 2. ÎL CONTRAZIC PE PONTA :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. Radu Humor Says:

  Eu să fiu în locul ăstora i-aş da un minister sau ceva secretar de stat
  lui Gyorgyi Frunda şi cu asta basta !
  Avem şi unguri la guvernare, dar pe care-l vrem noi, nu pe care-l vreţi voi !

 4. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „OK…Vrei si guvernare,nu….asta se putea daca aveam noi 49,9% mandate….de cand m-a lovit atata pragmatism ? pai de cand mi-ati aparut voi in cale !”
  _______________________________________________
  @Johnson

  Daca era vorba de pragmatism,atunci UDMR-ul trebuia sa intre la guvernare, deoarece USLul avea avantaje clare…Se pare insa ca nu pragmatismul a contat, ci altceva ….

 5. Un simpatizant poate neautentic Says:

  “Am intrat în normalitate”, a declarat Victor Ponta după ce a fost desemnat prin comunicat. Normal, nu?
  ___________________________________________
  Asta nu-i normalitate.Normalitate era ca Basescu sa bea whiskey cu patru cuburi de gheata,nu sa inghita porci in fata natiunii .

  Serios vorbind insa,cine crede ca este posibila normalitatea cu Basescu la Cotroceni,este cel putin nebun …Scopul final ,daca vrem intr-adevar normalitate,este debarcarea lui Basescu la viitoarea mare porcarie pe care o va face .De facut o va face, chiar daca probabil in viitorul apropiat, doar va sta cuminte sa isi linga ranile.

 6. Matei Florin Says:

  Eu nu văd nicio isterie anti-maghiară la A3. Eu văd o atitudine fermă care are o logică fără cusur. Şi mai văd, din păcate, o semi-isterie anti-A3, absolutamente hilară, în condiţiile în care A3 a ţinut steagul sus în vremurile de restrişte (de – nu mai departe – acum câteva luni), nu UDMR. Cred în europenismul UDMR cum cred că un urs ar avea coadă lungă şi stufoasă. Adică deloc. Dar alta e problema care mă intrigă pe mine: cuţuleala asta a liderilor USL în faţa unui ins aflat în postura de preşedinte suspendat (cum, legic şi indubitabil, demonstrează Ghişe). Să mergi la insul în cauză în miez de noapte, LA SOLICITAREA ACESTUIA, mi se pare in-cre-di-bil! Je-nant! De ne-con-ce-put!

 7. stejarul Says:

  Va pun la toti o intrebare:

  Daca lucrurile erau pe invers. UDMR sa aiba 67% din parlamentari iar romanii doar 5% , credeti ca i-ar fi co-optat pe romani la guvernare?

 8. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Daca lucrurile erau pe invers. UDMR sa aiba 67% din parlamentari iar romanii doar 5% , credeti ca i-ar fi co-optat pe romani la guvernare?”
  ___________________________________________
  @Stejarul

  In conditiile in care aveau avantaje din chestia asta ? :). La cum ii vad eu cred ca o faceau,sunt plini de pragmatism …

 9. olimpiu65 Says:

  ce-mi place politica dambovitzeana! out maghiarii, in ciorile, pardon romii!!!
  am mai spus ca nu va trece 6 luni si Ponta va fi huiduit si detestat, dar ma rog, nimeni nu-i profet in tzara lui si totusi carlanul se straduie: intai cu bozgorii, acum cu mega guvernul unde daca nu apare nashul Izmana , nu are farmec!!!!

 10. Sandi Says:

  Sunt o serie intreaga de curve (politice) in fruntea UDMR care nu-si urmaresc decat interesul propriu sau de etnie ! In timpul scandalului cu referedumul unul nu s-a ridicat la Bruxelles sa spuna…. alo Barosule , madama Reding , stati ca nu-i chiar asa, nu-i lovitura de stat, Constitutia s-a respectat… . Dar ei au tacut ! Ceea ce a fost o marsavie !
  Singurul care a avut o pozitie oarecum critica pe la diferite emisiuni a fost Frunda. Pe el sa-l numeasca Ponta secretar de stat la Justitie . Si atat .Restul udemeristilor in opozitie. Constructiva ca sa-si spele pacatele in felul asta. Si pe urma mai vedem.

 11. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Si stii ce vei spune Stejarule cand legile parlamentului vor fi blocate de CCR(pe care o stim toti ca da voturi politice) ? Vei spune ca nici macar o lege desteapta nu este capabila actuala majoritate sa dea ,halal alesi …

 12. Sandi Says:

  La A3, iaaaar Ilie Serbanescu …..!

 13. acuvio Says:

  Votul meu negativ (posibil şi al altora, că nu a oi fi eu singurul) din 9 decembrie includea la pachet şi UDMR. În dorinţa de a fi prim-ministru, de teama procentelor, dl Victor Ponta s-a grăbit cu negocierile şi anunţul privind UDMR. Abureala cu “majoritate constituţională” parcă nu ţine, cu modificarea Constituţiei este o poveste dificilă, nu ţin neapărat să se lămurească “cine merge la Bruxelles”, o pot lăsa şi aşa. Modificată, trebuie să treacă prin referendum, aţi văzut ce bucluc cu cvorumul, iar să iasă şi maghiarii la vot trebuie să li se acorde satisfacţii importante faţă de actuala Constituţie şi aşa iar alimentăm naţionalismul, exact ce ne trebuie 🙂

  PS Traian Băsescu a obţinut o nouă victorie, l-a desemnat pe Victor Ponta prim-ministru: Never say never!

 14. acuvio Says:

  PS Traian Băsescu a obţinut o nouă victorie, l-a desemnat pe Victor Ponta prim-ministru: Never say never!

 15. Fata Mare Says:

  Felicitari!
  in februarie te mariti…
  Si nu spui la nimeni!
  CASA DE PIATRA!

 16. olimpiu65 Says:

  e frustrant spamul.nu poti dialoga in timp util.mai bine nu mai scriu aici

 17. Matei Florin Says:

  Aici spam-ul e la el acasă…

 18. Sandi Says:

  Fata Mare spune:
  marți 18 decembrie 2012 la 12:00:20 am
  Felicitari!
  in februarie te mariti…
  Si nu spui la nimeni!
  CASA DE PIATRA!
  *****

  Ce se intampla ? Ti-a proptit-o unde nu trebuie si ne aburesti ?!?

 19. virgilvirgil Says:

  Mai da-l dracului pe domnul Tonta … Bine ca Antonescu a pus piciorul in prag cu UDMR si cu neispravitul de general chilotar .

 20. Sandi Says:

  Sa nu uitam ! Azi 18 decembrie , 22 de ani de la mortii Timisoarei ! Dumnezeu sa-i odihneasca in pace !

  Iar Belzebut s-a dus sa aniverseze serviciul secret de ascultarea adversarilor ! Noua cooperativa „Ochiul si Timpanul” !

 21. stejarul Says:

  Un omagiu sufletelor sfinte care s-au jertfit pentru noi in decembrie 89.
  Domnul sa-i odihneasca in pace.
  Cu trecerea timpului, sacrificiul lor capata noi semnificatii, noi dimensiuni.

 22. Sandi Says:

  Ia sa vedem. Nemernicul National va aprinde o lumanare pentru cei din ’89 care au facut posibila , printre altele, si cocotzarea lui pe scaunul de la Cotroceni? !

 23. Sandi Says:

  Băsescu i-a dat lui Barroso un curpapir

  http://www.cotidianul.ro/basescu-i-a-dat-lui-barroso-un-curpapir-202418/

 24. Ileana Andersson Says:

  http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/ce-continea-scrisoarea-si-parlamentari-pe-messenger-88468.html

 25. Ileana Andersson Says:

  http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/scrisoarea-de-coabitare-inminata-liderilor-europeni-din-ce-film-cu-statul-de-drept-sint-88475.html

 26. ioprotestatarul Says:

  http://www.romani-in-lanturi.blogspot.ro/2012/12/pana-cand.html

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: