FRUNDA LA JUSTIŢIE. ANTENA 3, LA SPA :)

Care-i problema voastră?

E cetăţean român, e mai bun decât foarte mulţi pentru funcţia-asta esenţială.

Trebuie să fii fie prost, fie să preferi să pari aşa ca să spui că îţi e perpendicular că n-a intrat Frunda în Parlament. O prostie.

E mai român decât mulţi etnici români. Ca să nu mai zic de competenţă.

A avut mereu o poziţie corectă.

Dar noi trebuie să facem pe grozavii!

Antena 3 a intrat într-o fază isterică. Din panică profesională. Nu e cazul încă să se rupă în figuri de cuţu al democraţiei, a patra putere în stat şi alte clişee. Au tot timpul s-o facă după ce scăpăm de Băsescu. Până atunci, orice fiţă îl slujeşte.

Reclame

34 răspunsuri to “FRUNDA LA JUSTIŢIE. ANTENA 3, LA SPA :)”

 1. johnson1312 Says:

  Poate ca Basescu vrea la justitie pe unul de la PDL ca tot n-au castigat ei absolut niciun colegiu pe pe primul loc…Iar A3 in frunte cu Dana Grecu ar striga DAAAAA ! decat de la UDMR mai bine de la PDL…!!!! Sa fie ca ea e roasa de orgolii pe interior mai putin acolo unde ar trebui !!! Cam in zona asta s-a ajuns,pana si Radu Tudor a sucit-o in seara asta vezi doamne majoritatea de 67 % e suficienta si „n-ar mai fi cazul”

 2. angi25 Says:

  Io v-am zis ca raman la parerea mea in ce-o priveste pe Grecu…..

 3. johnson1312 Says:

  Totusi…La Justitie trebuie cineva gen Norica,adica sa ridice tonul la Basescu daca e cazul.Caresa dea de pamant cu maimutele alea 3 de la CSM.Care sa-i de numai UE lui Morar…Asadar asta mi-as dori.

 4. Ghita Bizonu' Says:

  e cam veche da e amuzanta rau:

  http://www.catavencii.ro/Bula-editiei_2_3_slide_0.html#

 5. angi25 Says:

  Asa fac astia de la A3 de zici ca USL-ul e de 4 ani la guvernare si trebuie sa pazeasca democratia de atatea abuzuri facute de USL, de parca nu acuma urmeaza sa-si faca ticalosiile basaul! Isterica aia de Grecu urla in seara asta la un PNL-ist ca ei taie la oameni veniturile si radea cu nemernicul de Radulescu de zici c-o gadila la subbrat!

 6. angi25 Says:

  Le mai da Gadea si porunci! Da’ sa va suga ciorapii nu vreti mai populistilor?!

 7. FRUNDA LA JUSTIŢIE. ANTENA 3, LA SPA :) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 8. Radu Humor Says:

  Dacă nu dădea Băsescu semnalul codificat ” maghiari ieşiţi la vot !”, de fapt o comandă către servicii să bage la greu voturi pentru UDMR, în detrimentul lui Tokeş, nu intra UDMR în Parlament !
  Dovada cea mai bună că a fost intervenţie brutală este eliminarea din joc a lui G. Frunda, singurul din UDMR ( aţi observat că n-am zis maghiar 😉 ), care nu răspunde la comenzile de la Cotroceni !

 9. johnson1312 Says:

  UDMR asta vara putea mult si bine sa iasa sa dea semnalul „mergeti la referendum” ca ungurii NU se duceau oricum….Poate pe ici pe colo cativa ! Pur si simplu derbedeul asta le-a luat mintile…asta e sigur iar atitudinea anti Basescu a lui Frunda intradevar l-a costat nefiind votat de radicalii maghiari din colegiu el nu a reusit decat un 38% deci n-a fost la mustata….Fiind in Mures acolo sint si talibani portocalii care au votat cot la cot cu ungurii din zona pentru ARD….E o ecuatie electorala tare incalcita acolo.

 10. johnson1312 Says:

  Vad ca nimeni nu pune problema consolidarii unei majoritati Constitutionale…Toata lumea si-a luat ca reper majoritatea absoluta Daca noi toti il vrem eliminat pe Basescu din scena politica trebuie sa le avem pe amandoua.Fara UDMR avem un max 70% desi ne-ar fi suficient un 67%…Dar daca Basescu va lucra la desprinderea a 4-5% ceea ce inseamna nu mai mult de 30 oameni,ce-am facut ? Dupa parerea mea am pierdut inca o mare ocazie sa scapam de el.Absolut prosteste ! Sa ma apuc sa curtez niste rebuturi oteviste ? Nu,merci ! Solutia UDMR mi se pare mult mai rentabila mai ales ca in pozitia dificila pe care-o au azi nici ei nu mai pot emite pretentiile din 2011 si 2012 primavara. Plus semnalul bun dat la Bruxelles,o alta bila alba si un bobarnac dat in plin celor afiliati la doza de otrava marca Monica Macovei.

 11. Matei Florin Says:

  La Justiţie l-aş vrea pe Chiuariu. Când l-a mătrăşit Băsescu, în 2008, moldoveanul i-a zis, cu aerul unui conte de Monte Cristo: într-o zi mă voi întoarce! Şi-apoi, eu nu cred că răzbunarea e arma prostului, dimpotrivă!

  În ce-i priveşte pe cei din UDMR, depinde ce unitate de măsură foloseşti pentru a le defini românismul. Eu nu sunt atât de entuziast la ideea cooptării lor la guvernare. Penitenţa are explicaţiile ei.

  A3! Uff! În afara Danei Grecu, care are un andreeaporism în ea ceva de speriat, eu nu i-aş blama pe ceilalţi de acolo. Pentru că eu nu uit că fără ei Udrea, Boureanu, Blaga, Videanu şi compania n-ar fi ajuns unde sunt acum.

 12. olimpiu65 Says:

  Gyorgy Frunda: ,,România să o lase mai ușor cu statul național, minciuna are picioare scurte!”
  „numitorul comun al Uniunii Europene și al Împărăției Mariei Tereza sunt regiunile, iar viitorul se bazează pe aceste regiuni”,
  28 iunie 1996 – Agenţia lituaniană de presă ELTA anunţă că raportorul pentru Consiliul Europei, György Frunda, a fost declarat persona non grata în Lituania, datorită marilor inexactităţi ale raportului de ţară pe care l-a întocmit, autorul fiind catalogat „subiectiv, părtinitor şi incompetent”.
  putem face o mica incursiune in istoria recenta sa vedem activitatea si declaratiile acestui domn. cred ca este ,,cel mai indreptatit” sa ocupe functia de ministru al justitiei!!!

 13. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Nu cred ca exista un om zdravan la cap care sa aiba ceva impotriva numirii lui Frunda intr-un post de ministru .De inteligent este un om foarte inteligent,pozitia lui a fost mereu una clara anti Basescu ,nu vad motive pentru care cineva ar putea avea ceva impotriva numirii acestuia ca ministru in noul guvern Ponta .Este daca vreti o recompensa binemeritata pe care USLul o poate acorda a unui om care si-a pastrat verticalitatea si pe care acest lucru, l-a costat electoral. Sunt oricum sigur ca acest om isi va face foarte bine treaba indiferent de ministerul pe care l-ar primi .

  In privinta Antenei 3 ,EU SPER sa fie vorba doar de o implicare in negocierile intre USL si UDMR ,tinand cont ca in astfel de cazuri, fiecare tabara poate utiliza canalele si mijloacele pe care le are la dispozitie. „Bai,uite,ne preseaza poporul si presa,chiar si a noastra, certandu-ne ca ne aliem cu voi ,nu ne cereti prea mult, ca ne sar astia in cap” .Imi place sa cred ca dupa finalizarea negocierilor, se vor potoli si cei de la A3 …

 14. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Nu cred ca exista un om zdravan la cap care sa aiba ceva impotriva numirii lui Frunda intr-un post de ministru .De inteligent este un om foarte inteligent,pozitia lui a fost mereu una clara anti Basescu ,nu vad motive pentru care cineva ar putea avea ceva impotriva numirii acestuia ca ministru in noul guvern Ponta .Este daca vreti o recompensa bine meritata pe care USLul o poate acorda a unui om care si-a pastrat verticalitatea si pe care acest lucru l-a costat electoral. Sunt oricum sigur ca acest om isi va face foarte bine treaba indiferent de ministerul pe care l-ar primi .

  In privinta Antenei 3 ,EU SPER sa fie vorba doar de o implicare in negocierile intre USL si UDMR ,tinand cont ca in astfel de cazuri, fiecare tabara poate utiliza canalele si mijloacele pe care le are la dispozitie. „Bai,uite,ne preseaza poporul si presa, certandu-ne ca ne aliem cu voi ,nu ne cereti prea mult, ca ne sar astia in cap” .Imi place sa cred ca dupa finalizarea negicierilor, se vor potoli si cei de la A3 …

 15. Radu Humor Says:

  Ce nu-i adevărat din ce spune Ludovic aici ?
  Şi să nu uităm că el îi cunoaşte mai bine pe cei din UDMR ( şi aici nu-i vorba de etnie, ci de caracter !

  „UDMR a tradat in 2009 intelegerea cu PNL si cu PSD, fiind factorul decisiv care a permis investirea guvernului BOC 2 (dupa ce, culmea, votasera motiunea de cenzura care a dus la caderea cabinetului BOC1 ). Timp de 3 ani UDMR a votat toate aberatiile guvernului Boc, care au creat dezastrul economic, social si institutional de astazi. UDMR a boicotat referendumul de demitere a lui Basescu, fiind un factor decisiv in operatiunea de salvare a lui Basescu. Cetatenii care ne-au votat sunt intr-o proportie zdrobitoare impotriva cooptarii UDMR la guvernare. Pozitia mea nu are nicio legatura cu statutul de partid etnic al UDMR”, a argumentat Orban pentru realitatea.net.

 16. Radu Humor Says:

  Dacă tot vor atât de mult binele României s-o facă din opoziţie, că tot avem nevoie de o opăziţie puternică şi multilingvistică, mai ales că ţiganii văd că nu mai sunt aşa bine reprezentaţi .
  Ba chiar nici evreii, care şi aşa-s încă prea mulţi 😉

 17. angi25 Says:

  Incepe sa-mi placa de Boagiu si Blaga. 🙂

 18. olimpiu65 Says:

  Eu cred că în anii următori voi putea convinge România să lase mai încet statul naţional , că minciuna are picioare scurte, în legea de modificare a legislaţiei putem cuprinde o regiune în care, noi, ungurii, să fim majoritari, această regiune există de mai multe secole, a dobândit autonimia sub Maria Terezia. Numitorul comun este că împărăţia ei şi UE se bazează pe regiuni”, a declarat Gyorgy Frunda, candidat la Senat, potrivit Mediafax.

 19. olimpiu65 Says:

  Eu cred că în anii următori voi putea convinge România să lase mai încet statul naţional , că minciuna are picioare scurte, în legea de modificare a legislaţiei putem cuprinde o regiune în care, noi, ungurii, să fim majoritari, această regiune există de mai multe secole, a dobândit autonimia sub Maria Terezia. Numitorul comun este că împărăţia ei şi UE se bazează pe regiuni”, a declarat Gyorgy Frunda, candidat la Senat, potrivit Mediafax.

  Citiţi mai mult: Gyorgy Frunda: România să o lase mai ușor cu statul național – Partide > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/Gyorgy-Frunda-Romnia-s-o-lase-mai-uor-cu-statul-naional-1009599/pagina-comentarii/1.html?utm_source=export&utm_medium=rss&utm_campaign=b1&cHash=4af53352e313cc0ad2677e9ec975d7fe#ixzz2EvjuRKmN
  EVZ.ro

 20. Un simpatizant poate neautentic Says:

  Blaga nu trebuie sa uite ca Hitler , inainte de sinucidere, si-a omorat cainele … 🙂

 21. Radu Humor Says:

  Nu-mi pune aripi! – am strigat
  spre îngerul ce mă ţinea
  când îmi vâra aripi cu sila
  şi-n umeri mi le îndesa.

  Nu vreau!
  Dar el, cu o răbdare
  pe care numai îngerii o au
  Nu mă lăsa, deşi din ele,
  Spuneam că nu ştiu cum să dau…

  N-auzi?? – strigam.
  Tocmai cu mine?
  Nu fi aşa ne-ndurător!
  Nu le strica, le pui zadarnic.
  Eu niciodata n-am să zbor!

  Eşti surd?? l-am zguduit lovindu-l.
  Dar el tot mai aprins lucra.
  Ştia că voi avea nevoie
  Ştia c-odata voi zbura!

 22. olimpiu65 Says:

  Eu cred că în anii următori voi putea convinge România să lase mai încet statul naţional , că minciuna are picioare scurte, în legea de modificare a legislaţiei putem cuprinde o regiune în care, noi, ungurii, să fim majoritari, această regiune există de mai multe secole, a dobândit autonimia sub Maria Terezia. Numitorul comun
  este că împărăţia ei şi UE se bazează pe regiuni”, a declarat Gyorgy Frunda, candidat la Senat, potrivit Mediafax.

 23. stejarul Says:

  Ce am eu cu UDMR.

  Cu UDMR la guvernare, ma simt ca si intr-o familie disfunctionala.

  Adica, tatuca (basescu) umbla mereu la curva Ildiko (UDMR) iar mama (USL) cu noi cei zece prunci (poporul roman) sufeream mult vazandu-l pe tatuca ce ne umileste si vine sara de la Ildiko beat si ne bate de petrecem noptile pe strada si ne manca el toata mancarea

  DAR la un moment dat, tatuca devine impotent iar Ildiko nu-l mai vrea

  EI BINE, atunci mama face o „miscare geniala” si decide sa o primim pe Ildiko sa stea cu noi in casa ca are multi bani si o sa fie viata noastra tare fericita.Cu banii lui Ildi putem plati intretinerea si facem atunci noi regulile in casa si fie il punem pe tatuca la colt unde ii este locul fie, daca nu-i place coltul, il dam afara din casa.

  Un fel de in strada am fost, in strada am ajuns… schimbarea sefilor, bucuria prostilor. Oare asta vor USListii?
  .

 24. olimpiu65 Says:

  spam

 25. angi25 Says:

  Isterica de Grecu continua sustinut indeaproape de Serbanescu! Io zic ca mogulul le poate da o insula numai a lor numa’ sa se duca! 🙂

 26. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, mă surprinde obsesia ta. 🙂 Tu dacă ai fi ungur şi aţi fi vreun milion şi jumătate, aproape 7% din populaţia ţării, ai susţine ca noi că suntem stat naţional? 😛 Sigur că noi susţinem şi dacă te gândeşti, este unul din motivele esenţiale pentru care UDMR trebuie cooptat MAI ALES la ACEASTĂ guvernare.

 27. Roxana Iordache Says:

  @angi25. Păi ei prestează tocmai fiindcă Felix e antimaghiar. 🙂

 28. angi25 Says:

  @Rox
  Mie mi-a picat fata aseara cand l-am auzit pe Badea spunand ca daca acu’ s-ar repeta alegerile n-ar mai veni lumea vot, scarbita fiind! Nu stiu de ce crede el ca toata lumea gandeste ca el. Pana nu demult romanii, in marea lor majoritate, din pacate, nu gandea la fel ca el! Bre, li se urca si lor la cap succesul? Cat despre unguri nu sunt nici eu de acord cu intrarea lor la guvernare, dar asta nu ma face sa devin isterica! Am senzatia ca au un calcul in ceea ce-i priveste pe unguri si nu pot sa-l faca public (extern, habar n-am), altfel nu cred ca sunt atat de sinucigasi sa sustina acest lucru impotriva acestui val de nemultumire!

 29. angi25 Says:

  Roxana sunt la spam…..

 30. angi25 Says:

  sunt la spam

 31. Ioan Gheorghe Ratiu Says:

  Criminalii, apăraţi de Gyorgy Frunda

  Dionise Agache, fiul maiorului ucis la Târgu Secuiesc, s-a luptat în ultimii 21 de ani cu toate absurdităţile statului român. A făcut numeroase memorii către Palatul Cotroceni pentru a împiedica decretul de graţiere şi, neobţinând niciun rezultat, într-un final i-a returnat preşedintelui Iliescu diploma şi medalia de erou-martir primite post-mortem de maiorul Agache Aurel. „Ce a făcut Ion Iliescu este un abuz incalificabil. A fost presat de politicieni din UDMR, care s-au implicat trup şi suflet în acest caz. De altfel, cei cinci criminali au fost apăraţi în instanţă de senatorul Gyorgy Frunda, unul dintre liderii UDMR. El şi alţi lideri maghiari au dus o adevărată campanie de denigrare a tatălui meu, transformându-l într-un demon care omora oameni, viola femei şi care, în accepţiunea lor, şi-a meritat soarta. S-au folosit de drama noastră în scopuri politice”, afirmă Dionise Agache.

 32. Gabi Mihalcea Says:

  Cred ca si Ciorbea ar putea fi trecut pe lista pentru justitie

 33. Un simpatizant poate neautentic Says:

  „Ce am eu cu UDMR.

  Cu UDMR la guvernare, ma simt ca si intr-o familie disfunctionala.

  Adica, tatuca (basescu) umbla mereu la curva Ildiko (UDMR) iar mama (USL) cu noi cei zece prunci (poporul roman) sufeream mult vazandu-l pe tatuca ce ne umileste si vine sara de la Ildiko beat si ne bate de petrecem noptile pe strada si ne manca el toata mancarea

  DAR la un moment dat, tatuca devine impotent iar Ildiko nu-l mai vrea

  EI BINE, atunci mama face o “miscare geniala” si decide sa o primim pe Ildiko sa stea cu noi in casa ca are multi bani si o sa fie viata noastra tare fericita.Cu banii lui Ildi putem plati intretinerea si facem atunci noi regulile in casa si fie il punem pe tatuca la colt unde ii este locul fie, daca nu-i place coltul, il dam afara din casa.”
  ______________________________________________
  @Stejarul ,

  Exact ,foarte interesanta si logica povestirea ta! 😎 .Iar ala micu’ de respira greu,il stii …era tac’su ba’ !…

 34. Sandi Says:

  angi25 spune:
  joi 13 decembrie 2012 la 7:33:52 pm
  Isterica de Grecu continua sustinut indeaproape de Serbanescu! Io zic ca mogulul le poate da o insula numai a lor numa’ sa se duca!

  ***********

  De acord. Grecu are iesiri isterice adeseori ! Cat despre SErbanescu, nu stiu ce mai cauta aceasta relicva a ziaristului economic comunist pe ecrane.!!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: