CE PĂZEŞTE SRI?

Un pedofil a fost filmat mergând fără griji, după ce a distrus câteva fetiţe. Sunt mai multe luni de atunci. Şi nimic.

Nu vreau să aduc în discuţie înregistrările aberante şi alte idioţenii ambientale după care DNA cere şi de regulă obţine arestări preventive, ca dovadă a regimului discreţionar din dealul Cotrocenilor.

Am să mă refer doar la o istorioară de prin vară-toamnă, în care SRI a analizat infinitezimal nişte înregistrări ca să vadă dacă nu cumva premiantul de fiu al lui Mazăre o comisese la volan, în sensul de depăşire de viteză fără consecinţe (şi din moment ce nu a fost nici o comunicare publică înseamnă că de-alde Coldea şi compania s-au chinuit degeaba).

Aţi înţeles, ideea e ce păzeşte SRI, de ce nu-l prinde pe pedofil? Sigur, ce întrebare-i asta? O fi vreun informator, agent, etc. Sau doar n-are importanţă pentru serviciul român de informaţii soarta copiilor din România.

Mai zic aşa, sanchi terorişti pakistanezi cei doi studenţi care cică pregăteau atentat terorist de Crăciun în România. Asta-i harneală pentru imbecili. Dacă ar fi fost aşa, nu le dădeau drumul acasă. Băieţii sunt mai degrabă agenţi recompensaţi.

Deci, revenind, Cristi Maior o fi, într-adevăr, vorba lui Ponta, de 100x mai inteligent decât MRU: e încă tânăr şi îşi dă seama că ar fi terminat second after. Spre deosebire de pomposul alifiu, care n-a priceput ce i se întâmplă.

Oricum, e inadmisibil ca pedofili şi alţi infractori odioşi să zburde nestingheriţi. Aştept de la guvernarea USL ca printre primele măsuri să fie arestarea nemernicului care a abuzat de copii, distrugându-le viaţa.

10 răspunsuri to “CE PĂZEŞTE SRI?”

 1. Radu Humor Says:

  Eu mai aștept ca noul guvern USL să învețe ceva din cele ce se desprind din citirea acestei știri din Capitalul (nostru, nu a lui Marx ,) )

  La 427 de miliarde de euro se ridică estimarea zăcămintelor de gaze naturale din platoul continental grecesc de la sud de Creta, potrivit calculelor Deutsche Bank, care, în acelaşi timp, deschide şi în mod oficial, pe pieţele internaţionale, discuţia cu privire la rezervele respective de hidrocarburi aflate sub controlul Greciei.

  Sub rezerva ca studiile geologice disponibile să se dovedească adevărate, banca germană vorbeşte despre un beneficiu net pentru statul grec de 214 miliarde de euro, adică 107% din actul PIB grecesc şi în acelaşi timp analizează „regulile de implicare” a investitorilor străini în exploatarea acestor zăcăminte.

  Cea mai mare bancă germană semnalează că rezultatele cercetărilor seismologice, care au fost deja demarate. sunt aşteptate la mijlocul anului 2013 şi că dacă acestea corespund estimărilor şi studiilor geologice elaborate de oameni de ştiinţă greci şi străini, valoarea lor se apropie de 430 de miliarde de euro. Dat fiind că în baza regulii generale 25% din aceşti bani reprezintă costul de extragere şi de desfacere pe piaţă şi alţi 25% reprezintă marja de profit a companiilor care se ocupă de aceste activităţi, se calculează că 50%, adică circa 214 miliarde de euro reprezintă beneficiul net pentru bugetul de stat. Această sumă echivalează cu 107% din PIB şi se aşteaptă să înceapă să „curgă” spre buget în preajma anului 2020, adică aproape de momentul temporal stabilit pentru reducerea datoriei greceşti ca procent din PIB la nivelul de 120%. Şi asta deoarece, după cum se precizează, de obicei este nevoie de 8 până la 10 ani pentru ca exploatarea comercială să producă fluxuri băneşti.

  Mai pe scurt, se estimează că :
  – 25 % din total o reprezintă cheltuielile cu exploatarea gazelor, nu a grecilor cum vor unii 🙄
  – 25 % marja de profit a companiilor şi
  – 50 % beneficiul net al statului !!!!
  Calcule preliminare făcute de una din cele mai serioase bănci din lume – Deutsche Bank !
  La noi bandiţii austrieci (vorba vine 😉 ) care au luat pe nimic şi Petromul , acum când e vorba să exploateze zăcămintele româneşti din Marea Neagră apreciază ca şi 10 – 11 % convenit să revină statului român ar fi prea mare :mrgreen:
  Vă daţi seama ce escroci internaţionali , din cea mai aleasă specie, acţionează de capul lor în România asta ajunsă sat fără câini ?!
  Ca să nu mai amintim că PETROM a fost vândută ( cu tot cu zăcăminte !!) pe nimic ( 650 mil. E ) în timp ce ungurii n-au vrut să vândă MOLL ( mult mai mică) nici cu 12 miliarde de euro !!!

 2. Cârcotaşu Says:

  Păi e evident că viteza cu care-a mers Mazăre jr e de importanţă naţională, că afectează siguranţa statului. Ce, ne jucăm? Că doar bilanţul lu’ Kovesi e excepţional: http://www.dcnews.ro/2012/12/performantele-mandatelor-kovesi-bilant-dezastruos-al-dosarelor-cu-autori-necunoscuti/

 3. CE PĂZEŞTE SRI? » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 4. batranuldepemunte Says:

  M-AM RAZGANDIT: VOTEZ!: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2012/12/08/m-am-razgandit-votez/.

 5. Sandi Says:

  Un gunoi politic, şi chiar mai mult

  http://www.cotidianul.ro/un-gunoi-politic-si-chiar-mai-mult-201497/

 6. Radu Humor Says:

  Presa occidentaţă e în foame mare dacă-şi riscă prestigiul şi credibilitatea întrând în asemenea clenciuri politice !
  Sloganul „Minţi ca o gazetă americană” a revenit în memoria colectivă !
  Dar e mai bine aşa ! Văd şi românii ce jegoşi sunt cei pe care-i stimau poate până acum, iar cazul celor de la NATURE este cireaşa de pe tort :
  Dacă până şi o asemenea publicaţie pune botul la hîrdăul cu mizerii aruncat de băsişti în capul României inseamnă că ceva-i putred nu doar în Danemarca, ci şi-n întreaga Europă Occidentală !
  Şi atunci, la ce bun să ne mai dorim o colaborare cu ei, nişte libidinoşi, mincinoşi, lipsiţi de caracter şi ahtiaţi după bani !
  Siktir !

 7. Radu Humor Says:

  Sandi
  Excepţional articolul lui Ion Vieru !
  Mulţumesc că l-ai adus aici !

 8. Radu Humor Says:

  Bătrâne ţi-am lăsat ceva pe linia lui 41 😉

 9. angi25 Says:

  Am plecat la vot ca m-am plictisit!

 10. stejarul Says:

  „Cristi Maior o fi, într-adevăr, vorba lui Ponta, de 100x mai inteligent decât MRU”
  Si frica e o forma de inteligenta… daca asa vrea ponta sa o numeasca.
  mru e autist. De inteligenta nu putem vorbi in cazul lui mru.Putem vorbi de o inconstienta care nu mai lasa loc nici unei farame de frica in tartacuta pomadata si pieptanata din banii publici.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: