CRIN SPULBERĂ CACEALMAUA LUI BĂSESCU

crin 2

Agitatul de la Cotroceni s-a făcut de râs azi mai jalnic, parcă, decât oricând. În cele două minute pe care mi le-am pierdut pentru că tocmai mă spălam pe mâini şi n-aveam cum să schimb canalul, s-a înecat, săracul. Că sărac e, bietul de el, oricâtă avere ar avea. L-o fi urmărit cineva, în afară de setaţii lui şi de profesionişti mass-media? De altfel, live-ul a fost majoritar al lui Crin, de la mitingul final al campaniei USL, susţinut la Craiova, Băsescu mulţumindu-se cu resturile. Cam pe redistribuţie mizează. Şi şocul vieţii lui abia urmează, în sensul că zgârmă degeaba în gunoaie electorale.

Oricum, Crin a susţinut o declaraţie de presă astă-seară, în contrast absolut cu agitatul. El a lansat un mesaj calm, puternic, de încredere în forţa alegătorilor români de a decide ireversibil.

Crin a consolidat mesajul lui Liviu Dragnea, care a anunţat că băsiştii au clonat câteva sute de mii de buletine de vot, ca să paraziteze alegerile şi să clameze frauda. Degeaba.

Crin a tăiat, scurt, sminteala lui Băsescu, reafirmând faptul că viitorul prim-ministru este actualul.

Restul e disperare.

P.S. Ar fi prea frumos ca Băsescu să încerce ceva, am scăpa, naibii, de el, înainte de Crăciun. Dar nu riscă puşcăria rapidă, îl va desemna pe Ponta mieros. 🙂

Reclame

21 răspunsuri to “CRIN SPULBERĂ CACEALMAUA LUI BĂSESCU”

 1. virgilvirgil Says:

  ” Domnul Basescu si doamna Udrea , au onoarea a va face cunoscut ca s-au mutat in noua lor locuinta de la penitenciarul de maxima siguranta Craiova , cu incepre de la data de 1o decembrie 2012 . Primim vizite numai cu acordul conducerii penitenciarului si orice corespomdenta la adresa pomenita . „

 2. angi25 Says:

  Io chiar vreau sa vad daca mai are si ceva creier in cap sau numai alcool. Sunt curioasa daca il va desemna. Mie-mi place ca orice va face ii explodeaza propriile manevre in fata! Indiferent ce va face (n-are decat 2 situatii) tot prost iese.
  In afara de cele 2 minute pe care le-ai urmarit s-a certat cu blogurile, cu catavencii. 🙂 Tare sau ce?

 3. Radu Humor Says:

  N/am văzut …
  Cu care bloguri s-a certat ?

 4. plano Says:

  Duminica, un vot cat un referendum de demitere. Zilele lui Basescu la Cotroceni sunt numarate

 5. johnson1312 Says:

  Daca nu-l desemneaza pe Ponta si incepe sa ragaie fals din „amigdalite” sa nu uite ca in jurul lui 17 incepe sa se umfle tăraţa in melteni,au nostalgia lui 89…Asadar o sa aiba la dispozitie o saptamana sa se dea cocosel viril dupa care o sa smiorcaie la microfon ; Ponta ! Nu e de ajuns.In martie il vrem suspendat,aici interpreteaza fiecare cum pofteste 😉

 6. CRIN SPULBERĂ CACEALMAUA LUI BĂSESCU » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 7. Ileana Andersson Says:

  Salut, voi ati vazut cum ii tremura vocea de manie amestecata cu frica si sentiment de neputinta? Parerea mea e ca tipul ar trebui sa fie supus unui examen psihiatric serios. Conform criteriilor expuse de Izabelle Nazare Aga in cartea sa best seller canadian „Manipulatorii sunt printre noi#, individul are 25-26 de criterii din cele enuntate de psiholoaga pentru ca o persoana sa fie declarata manipulatoare. Omul asta a innebunit o natiune, de aceea se impune suspendarea lui grabnica. Are un caracter malefic si este foarte rau.

 8. angi25 Says:

  Radule, a scos niste hartii de pe care a citit si in esenta cam despre asta a fost vorba: http://www.cotidianul.ro/traian-basescu-s-a-facut-de-ras-in-fata-a-sute-de-mii-de-romani-201577/

 9. Radu Humor Says:

  @Angi25
  E dus rău săracul !
  Aia cu armata, am pus-o şi eu pe bloguri, recunoscând mişteauxul fin al celor de la Caţavencu !
  Zeus 😉 ??
  Poate Beus …..

 10. acuvio Says:

  Votaţi pe 9 Decembrie? 🙂

 11. virgilvirgil Says:

  Mascariciul se va da in stamba si o sa-si puna poalele in cap dupa alegeri . O sa oracaie de frauda , o sa refuze cel putin la prima mina numirea lui Ponta . Intarita-i drace !

 12. tesoruccio49 Says:

  votam,votam desi pana la prima sectie de votare sint cam 50 km!

 13. Radu Humor Says:

  Uneori, la voi, 50 de km sunt mai lesne de străbătut decât pe la noi (vorbesc în general) distanţe mai mici, dar pe un ger cumplit şi drumuri nedezăpezite.
  Să sperăm că măcar mâine dorinţa de a scăpa de plaga portocalie va învinge toatecelelalte impedimente.
  Oricum mulţumiri pentru efortul pe care îl faceţi !
  Doamne Ajută !

 14. Radu Humor Says:

  „Tatal Nostru” este rugaciunea pe care ne-a lasat-o Iisus Hristos
  Doina Dorneanu

  ‎”Tatal Nostru” este rugaciunea pe care ne-a lasat-o Iisus Hristos, ori numai aceasta cunoastere, a provenientei sale, ne vorbeste de la sine despre puterea si lumina sa.
  Multi descanta de deochi cu „Tatal Nostru” si efectul este intotdeauna imediat. Si nu-i o pura intimplare faptul simplu ca „Tatal Nostru” purifica si parca topeste… orice energie tulbure care-l impresoara pe cel deocheat.

  De fapt, noi – cu totii – suntem ca si deocheati cind traim astfel de stari. Suntem ca intr-un intuneric, ca intr-o pisla groasa de ceata, in stare de prizonieri. Mintea noastra si energiile interioare sint atunci inchise in suferinta mentala. Vedem cum ne gandim obsedant la un lucru, la un om, la o situatie, ne cuprinde insomnia, teama paralizanta, ori ingrijorarea si nemultumirea, senzatia ca lumea este facuta numai din durere si… nu mai stim cum sa iesim de acolo. Nu sta prea multa vreme in deprimare, in suferinta. Nu cauta prea mult la ce-ai gresit, la ce ai facut rau, ori la ce au gresit altii fata de tine. Iesi din grota starilor joase ale constiintei, care te indeamna sa te simti rau, nefericit, infricosat, ingrijorat si nemultumit. De vei sta prea mult acolo, te vei scufunda in Iad si o vei face prin libera ta alegere. Viziteaza Iadul, dar nu locui in el.

  Spune „Tatal Nostru” cind nu te simti bine. Cand esti ingrijorat peste masura, ori nemultumit. Cand simti ca urasti, ori ca nu mai poti. Cind esti deprimat, tulburat, ori nefericit. Cand gandul la ziua de miine te copleseste… Spune „Tatal Nostru”… Ai sa observi ca te vei lovi de o dificultate puternica. Nu poti sa spui „Tatal Nostru”. Nu te poti concentra asupra rugaciunii, caci gandul tau zboara tot acolo, in negriciunea mentala, in suferinta care te bantuie. S-ar putea sa spui primele doua-trei randuri ale rugaciunii, apoi te trezesti ca ai uitat cuvintele urmatoare, ori ca te gandesti tot la suferinta ta. Nu renunta. Spune rugaciunea. Cauta-o cu mintea, cu tot sufletul tau si spune-o mai departe. Pune mintea ta sa se concentreze asupra rugaciunii, pana ce o poate spune fara gres, de la inceput si pana la sfirsit. Daca uiti rugaciunea si daca te trezesti ca nu te poti concentra asupra ei… este semn ca te afli in campuri de suferinta, care vor sa
  te retina in ele, prin puterea Legii Atractiei. Mintea va fi atrasa tot mai mult spre constiinta suferintei pana ce va iesi de acolo concentrandu-se asupra rugaciunii.
  Este foarte important sa stii ca „Tatal Nostru” trebuie repetat. Trebuie spus fara intrerupere, din nou si din nou, cu tot sufletul, cu toata concentrarea mentala, pana ce vei simti ca te-ai eliberat… din campurile care te-au inlantuit, din suferinta. Cind vei iesi de acolo, te vei simti linistit si vei putea sa atragi la tine ganduri si sentimente de incredere, de bucurie, de iubire sau macar de multumire. …….. »

  Avantajele rugaciunii

  Edgar Cayce, celebrul medium american considera ca modalitatile de patrundere a bolilor si suferintei corpului uman, sunt urmarea „otravurilor cognitive”, secretate de gandurile negative.
  Astfel in Statele Unite s-a lansat o adevarata campanie a optimismului si celebrul indemn „think positive” s-a popularizat tot mai mult in randul oamenilor.
  Cayce spunea:”Gandind pozitiv putem vindeca, gandurile optimiste avand puterea de a actiona benefic asupra organismului regland activitatea glandelor vitale”.
  Cayce recomanda pentru aceasta un mijloc simplu si fundamental de meditatie, prin intermediul rugaciunii Tatal Nostru.Totodata , el explica corespondenta dintre fiecare verset al rugaciunii si respectivii centrii glandulari ce sunt influentati de aceasta.
  „Trebuie sa incerci sa resimti fiecare val de semnificatie al fiecarui verset, sa extragi sensul energetic al acestuia si sa il directionezi catre organul in cauza, sa simti cum acest verset curge prin corpul tau. Caci se produce in corpul fizic un raspuns la reprezentarile corpului energetic: se construieste astfel o reactie chimica, fiind posibila vindecarea”,concluziona autorul.
  Iata asadar dupa Edgar Cayce, corepondenta intre versetele rugaciunii si principalele glande endocrine stimulate:
  TATAL NOSTRU CARE ESTI IN CERURI-actioneaza asupra glandei pituitare, cu rol de declansator al procesului
  SFINTEASCA-SE NUMELE TAU- actioneaza asupra glandei pineale
  VIE IMPARATIA TA -deschide tiroida si regleaza functia acesteia
  FACA-SE VOIA TA PRECUM IN CER- deschide tiroida
  ASA SI PE PAMANT- actioneaza asupra timusului
  PAINEA NOASTRA CEA DE TOATE ZILELE DA-NE-O NOUA ASTAZI -deschide gonadele, glandele sexuale masculine si feminine
  SI NE IARTA NOUA GRESALELE NOASTRE PRECUM SI NOI IERTAM GRESITILOR NOSTRI -actioneaza asupra glandelor suprarenale
  SI NU NE DUCE PE NOI IN ISPITA actioneaza asupra celulelor Lyden, celule secretoare de hormoni
  SI NE IZBAVESTE DE CEL RAU actioneaza din noi asupra timusului
  CA A TA ESTE IMPARATIA actioneaza din nou asupra tiroidei
  SI PUTEREA actioneaza asupra glandei pineale
  SI SLAVA redeschide pituitara
  AMIN formula de inchidere a acestor centri energetici si de reconectare la planul terestru.
  Astfel Cayce este de parere ca riscul aparitiei unor boli sau afectiuni nervoase este nealarmant pentru persoanele care
  gandesc pozitiv sau se roaga in mod frecvent.

 15. stejarul Says:

  Fratilor, e adevarat?????

  „”Preşedintele a atras atenţia că oamenii din care e compusă armata sunt extrem de periculoşi, întrucât poartă armă asupra lor şi sunt antrenaţi să ucidă. „Nu-i condamn deloc pe românii care au huiduit atunci când am primit onorul armatei. E vorba de o armată care, ţin să vă amintesc, a trecut peste cadavre ca să-şi atingă scopurile”, a încheiat Băsescu.””

  A zis basescu asta??? Nu pot sa cred! Stiu ca ar probleme serioase psihice dar daca a spus asta, marinarul este in psihoza acuta!

 16. Radu Humor Says:

  Din păcate băsisimul nu-i doar o stare de spirit , dacă era aşa,ar fi fost bine ( şi eu am votat în 2004 cu Băsescu ), ci o plagă secumasonică infiltrată până în cele mai înalte structuri ale statului, a cărei scop. de acum prea vizibil este distrugerea României.
  Unii , puţini din păcate, au fost cuceriţi de minciunile în lanţ, abil ticluite ale alor noştri, dar şi de susţinerea oarecum neaşteptată pentru Băsescu venită din afară !
  Atât de dornici de europenizarea mult aşteptată, au luat de bune toate căcaturile cu care ne-am ales de pe urma acestei adevărate intrări într-o nouă sclavie economică, politică, dar mai ales financiară, care se dovedeşte mai parşivă şi mai nemiloasă decât toate celelalte la un loc !
  Să fie clar, am visat întotdeauna la o Uniune europeană, dar nu la una pe care o reprezintă acum alde Merkel, Barosso, Reding sau urâtul ăla de Rompuy, dar mai ales am crezut că România reprezintă mult mai mult decât ceea ce au lăsat să se înţeleagă cei care au negociat intrarea .
  ( De ce credeţi că nu s-a făcut Referendum pe această temă ? Păi câţiva trădători de neam şi ţară la vârf e mai uşor să cumperi, decât un popor întreg, care, până se trezeşte de cap, a şi fost înţărcuit )
  Unii, de ruşine, nici nu mai au curajul să întoarcă foaia de parcurs şi o ţin langa cu Băsescu, acompaniindu-i pe cei câţiva care o fac din interese, mai mult sau mai puţin satisfăcute !
  Astfel că poţi întâlni oameni ( inteligenţi de altfel !) care se îndoiesc că Băsescu ar fi lovit un copil, că Blejnar a furat până a ajuns “regină”, că Eba a intrat prin efracţie în Parlamentul European , sau că Monica Macovei e o individă care a făcut la fel de mult rău României, şi din ţară, dar mai ales din afară, decât au făcut-o tancurile pe care au sosit în România babacii lui Volodea, Petrică sau Horică !
  Ceilalţi , vorba lui Bulă, suntem ca lumea ! 😉

 17. Radu Humor Says:

  Stejarul
  N-a zis-o el, ci au făcut mişteaux Caţavencii de el !
  Numai că a luat-o, ca tot alcoolicul de bună şi n-o lasă din gură decât când duce paharul la golire 🙄

 18. stejarul Says:

  ok! M-am prins! Era un articol din Catavencii!
  lol 🙂

 19. stejarul Says:

  Radu Humor

  Asa am inteles ,cum spui tu, cand l-am auzit ieri pe basescu comentand gluma din Catavencii.
  Azi am citit Cotidianul si pe moment am inteles invers: ca de fapt CAtavencii ar fi comentat o declaratie reala a lui basescu impotriva armatei.

  Oricum, ce e funny este ca idiotul de la Cotroceni a facut atatea declaratii aberante la viata lui incat la o gluma cu un text absurd e nevoie sa se justifice in fata natiunii si sa jure ca nu a zis asa ceva.
  Textul din Catavencii este asa de mult „traian basescu” incat este credibil !
  LOL

 20. stejarul Says:

  Cu ce e diferit textul din Catavencii fata de faptul ca basescu l- a facut pe Regele Mihai tradator?
  Logica e identica! 🙂

 21. batranuldepemunte Says:

  M-AM RAZGANDIT: VOTEZ!: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2012/12/08/m-am-razgandit-votez/.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: