SĂ-I LĂSĂM ÎN UE

Chiar nu credeţi că Barosu şi Rompuii lui sunt în aparent conflict pentru ca noi să acceptăm sclavia?

Băsescu e un prost. Dacă n-ar fi şi ticălos.

Atât.

Anunțuri

8 răspunsuri to “SĂ-I LĂSĂM ÎN UE”

 1. angi25 Says:

  Ba da chiar cred ca astia joaca la cacialma. In schimb „boierul” 🙂 lui Mihai Viteazul nu e prost. E ticalos si fooooarte paranoic.

 2. SĂ-I LĂSĂM ÎN UE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. Marius Mina Says:

  Farage: Comisia Europeana ar trebui sa fie in puscarie

 4. Jan Pantelimon Says:

  Noi i-am lasat de 2000 de ani , ei nu ne lasa 1

 5. Ghita Bizonu' Says:

  Eurorebuturile strasburgaoaze se agita , ca risca sa raman fara bani!!! Sa rioste grasii de la CE d’alde Reding si Baroso sa isi reduca nivelul scandalos al privilegiilor ?
  NuuUUU!! Ca doar nu sunt romani de rand!!!
  Eurodeputaţii atrag atenţia: nu impingeţi UE in deficit!
  Sesiune Buget − 21-11-2012 – 19:50

  Presedintele Parlamentului, Martin Schulz, a cerut statelor care formeaza minoritatea de blocaj sa nu impiedice Comisia sa plateasca facturile pe care are obligaţia legala de a le plati, intr-o dezbatere, miercuri, la Strasbourg. Refuzul acestor state membre de a cadea de acord asupra unui buget rectificativ pentru 2012 a fost motivul pentru care negocierile bugetare au esuat pe 13 noiembrie. Comisia urmeaza sa prezinte un nou proiect de buget, pe 23 noiembrie.

  „Exista unele state membre in Consiliu care nu sunt dispuse sa-si onoreze propriile promisiuni. Ele incearca sa impinga UE sa adopte un buget deficitar. Poate ca aceste state au facut asta deja la ele acasa, dar aceasta casa nu este dispusa sa accepte astfel de proceduri la nivel european”, a declarat presedintele Parlamentului Martin Schulz, referindu-se la cauza principala a impasului actual in cadrul negocierilor bugetare anuale. Aceasta este faptul ca o minoritate de blocare a statelor membre refuza sa adopte un buget rectificativ care sa permita Comisiei sa isi plateasca facturile, in ciuda promisiunii de anul trecut de a actiona prompt pentru a remedia astfel de neajunsuri.

  In timpul dezbaterii cu Presedintia cipriota a Consiliului si cu Comisia, mai mulţ deputati europeni din grupuri politice diferite au subliniat acelasi mesaj.

  Promisiunea de a remedia problemele de lichiditate in cel mai scurt interval
  In declaratia semnata cu un an in urma de catre toate statele membre si Parlament se spune: „Consiliul si Parlamentul European (…) solicita Comisiei sa ceara credite de plata suplimentare intr-un buget rectificativ in cazul in care creditele incluse in bugetul 2012 sunt insuficiente (…). Consiliul si Parlamentul European vor adopta o pozitie cu privire la orice proiect de buget rectificativ cat mai curand posibil, pentru a evita orice deficit in credite de plata. ”
  „Daca mai exista facturi neplatite pentru anul 2012, nu putem lua nicio decizie serioasa pentru 2013 (…). Parlamentul European nu este dispus sa negocieze in acest mod. Daca nu vom rezolva problemele in 2012, UE va rebui sa plateasca dobanzi pentru intarzieri. Acesta nu este un mod corect de a rula un buget, aceasta nu este o buna gestiune financiara „, a adaugat Presedintele Schulz.

  Comisia va prezenta un nou proiect de buget vineri, 23 noiembrie. Dupa aceea, negocierile dintre Parlament si Consiuliu vor reincepe, data ţinta pentru luarea unei decizii finale fiind sesiunea plenara din 10-13 decembrie.

  (a da. Privilegii – ptr intesa activiatate depusa ca eriorebuturi Jiji si SBA cea Plina de succesuri au deja asigorata o pensie la care roamnu de rand nici beat nu poa visa!!!)

 6. stejarul Says:

  A intrat intotdeauna „pe usa din dos” pe principiul „sa am doar un vot in plus”. S-a vrut intrat in istorie, acolo intr-un colt pentru eternitate pe peretele Ministerului Apararii .
  Cand va dispare din viata noastra fata lui trebuie acoperita cu vopsea rosie. Asa sa intre in istorie acest pol pot al Romaniei ,ca o pata de sange. Asa vom cinsti memoria victimelor lui.

 7. Roxana Iordache Says:

  Mulţumesc pentru comentarii.

  Am zis că e prost pentru că repetă o placă uzată şi fiindcă a zis că nu lasă ţara pe mâna „ofiţerului de cart”. El desconsideră ţara ca pe nava lui, iar poporul, ca pe marinarii care trebuie să asculte de smintelile lui, cum au fost alea cu dusul în cârcă sau incendierea.

 8. Mihai Hristea Says:

  @Rox
  Uite si-asta:
  http://hristea.wordpress.com/2012/11/22/videne-visezi/
  :))))))))))))

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: