BĂSESCU, TOT MAI INFANTIL. ŞI MAI PENIBIL

Bietul Băsescu s-a agitat infantil şi şi-a autotras un şut în fund.

A ţinut o conferinţă de presă la 12:35, în condiţiile în care premierul Ponta annţase că, la ora 13, va supune votului Parlamentului mandatul cu care Băsescu urmează să reprezinte România – reuniune pe care – ce nenorocire! – PD-L a anunţat că o boicotează.

Penibilul de la Cotroceni s-a băgat din nou în seamă minute în şir, înşirând cuvinte goale, ca avocat al preşedintelui Consiliului European în detrimentul României. Şi a mai tras două perle infantile, anume că are potenţial mai mare ca Ponta şi că e „o insinuare ticăloasă” că ar avea datorii de plătit la Bruxelles, pentru că nu el a fost susţinut, ci „statul de drept” – vechea placă repetată mecanic, că adică statul e el. De drept mafiot, cum ar veni, de naş din sufletul unor magistraţi. N-a ratat nici ocazia de a ataca, din nou, naţionalismul, contrapunându-l stupid europenismului: asta, dacă mai era nevoie de vreo dovadă că singurele cărţi care i-au trecut prin mână au fost cărţile de joc.

A reluat şi placa referitoare la calitatea de senator a lui Mircea Diaconu, şi imunitatea ministerială a deputaţilor Dobre şi Borbely.

S-a înecat de furie, din nou, atacând Guvernul, ca o moară stricată. E atât de jalnic încât doar ungurenii, nemţenii şi lăbăroii îl egalează. 🙂

Şi a luat-o în plin chiar de la pedelistul Trăşculescu, care l-a eclipsat prin anunţul demisiei din funcţia de deputat, moment în care televiziunile au întrerupt – destul de repede – transmisia de la Cotroceni şi au reluat-o doar la întrebări, episod în care impostorul s-a dat în spectacol ca o ţaţă. E luat rău pe arătură.

Şi ce te faci, că transmisia de la Cotroceni a fost întreruptă din nou, în favoarea discursului premierului Ponta din Parlament! 🙂 Şi pe ecranele televiziunilor au apărut Ponta vorbind şi Băsescu pe mute. 😆

Aşa e când faci lucru manual.

De ce nu şi un pic de ieşit la popor, ceva? Ca să audă direct cum îl gratulează „românii”. Nu doar din înregistrările serviciilor, curat constituţionale. :mrgreen:

P.S. Îi spune cineva că nu se pronunţă Rompui? 😛

Reclame

13 răspunsuri to “BĂSESCU, TOT MAI INFANTIL. ŞI MAI PENIBIL”

 1. johnson1312 Says:

  N-am vazut dar e suficienta relatarea Roxanei 😆 Baiatul e la garaj,asta-i „universul” lui,probabil se uita lung dupa Gordon sa vina si sa le impuna USL-istilor sa nu faca 50% + 1 !

 2. BĂSESCU, TOT MAI INFANTIL. ŞI MAI PENIBIL » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. olimpiu65 Says:

  Nu m-a deranjat decât un singur lucru la Victor Ponta, că a zis că preşedintele e în campanie. Nu e niciun politician pe toate posturile de televiziune, nu e niciun politician care să nu meargă şi să nu vorbească de Băsescu, în general atacându-l. Nu e niciun jurnalist care să nu se simtă obligat să îl atace pe preşedinte”

  „Eu sunt în campanie doar pentru că exist şi nimeni nu mă poate opri să exprim puncte de vedere”

  „Nu sunt departe de momentul în care voi decide să mă apăr, pentru că toată campania de la nivel central şi local se desfăşoară în jurul lui Traian Băsescu”

  e nevoie de psihiatru!!!!

 4. Radu Humor Says:

  Mare mirare că unii mai pot gândi (pueril 😉 ) la o coabitare cu Băsescu 🙄
  Individul ăsta nu poate coabita nici cu nevastă-sa :mrgreen:
  Singurul mod de a scăpa de el, în afara celui sugerat într-o postare anterioară , este de a-l scoate cu şuturi în fund din Palatul Prezidenţial, care a fost amarnic insultat şi batjocorit de prezenţa lui acolo !
  Un om de nimic, fără cuvânt, mincinos, crud şi răzbunător, care din păcate a fost oglinda unui popor adus în stare de grogy, de nişte mafioţi interni şi internaţionali, care şi-au dat mâna peste capul lui, pentru dispariţia României de pe harta naţiunilor lumii !
  Cei care-i urmăresc cu sufletul la gură toate minciunile, dezinformările şi baterile sale cu pumnul în piept, nu fac decât să ţină un muriund în viaţă.
  Tăcerea, ignorarea mesajelor sale dovedite de acum parşive şi înşelătoare ar echivala cu decuplarea lui de la aparatele care-l menţin în viaţă (politică), şi aruncarea lui la lada de gunoi a Istoriei.
  Un loc binemeritat după tot răul pe care l-a făcut României !
  Şi singurul în care l-ar putea găsi cei cărora le-ar mai fi dor de el, sau de măgăriile lui 😉

  Comentariul tău e în așteptare.

 5. Radu Humor Says:

  Aici o carte care trebuie citita de catre orice crestin, scrisa de catre calugarul Neofit, fost rabin, convertit la crestinism:

  http://zona4.arhiva-ortodoxa.info/0.upload/carti/Infruntarea%20-%20NEOFIT%20CAVSOCALVITIU.pdf

 6. Mihai Hristea Says:

  Scris si io doua vorbe despre statul de dreptŞ
  http://hristea.wordpress.com/2012/11/21/statul-de-drept/

 7. Statul de drept « Mihai Hristea Says:

  […] ceva timp ăsta e refrenul preferat al guvernatorului Băsescu: el e statul de […]

 8. johnson1312 Says:

  http://www.cotidianul.ro/tacerea-casei-regale-200223/

  Tacerea Casei Regale

 9. Mihai Hristea Says:

  @Johnson
  Sunt de acord si eu in mare masura cu ce zice Ioan Vieru, dar parca mi-as dori, totusi, o implicare mai hotarita a Casei Regale.

 10. cristipetre Says:

  @Roxana

  Pronuntia numelui propriu „Rompuy” : diftongul „uy” în flamanda se citeste (aproximativ) precum triftongul frantuzesc „oei”, ca de exemplu în cuvântul „oeil” (ochi).
  Deci „Romp”+”OEIL” (rup ochiul, în franceza), cam asta ar fi o pronuntie relativ corecta a numelui presedintelui Consiliului, dl. Herman van Rompuy, cel cu fata de Gollum din „Avatar”.

 11. Mihai Hristea Says:

  @cristipetre
  Corect! 😀
  PS
  Am avut o iubita belgianca. 😉

 12. angi25 Says:

  Bre, pe deasupra se crede si boier! 🙂 Ceausestii ar fi invidiosi pe el ca n-au avut astfel de idei vizionare! 🙂

 13. portable basketball goals Says:

  portable basketball goals…

  […]BĂSESCU, TOT MAI INFANTIL. ŞI MAI PENIBIL « Welcome to Roxania[…]…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: