DRACA DE ANI ŞI REGIMUL IMPOSTURII

Dacă nu ştiaţi ce jigodie e Horia Georgescu, aţi avut ocazia să aflaţi la „Exces de putere”, chiar de la fratele lui, participant la emisiunea Oanei Stancu.

Un drogat băgat în mizerii din care l-a scos taică-său, mare securist represiv, fost director al închisorii de la Codlea.

Securistul şi mezinul lui, bolnavi după avere, l-au escrocat pe celălalt fiu, Sorin, împuşcat în decembrie 89, întors în ţară, şi folosit pentru şantaj şi trafic de influenţă de către propriu-i tată care pe urmă a făcut totul ca să-i fure partea de moştenire cuvenită. Integră famiglie!

Vă mai miraţi de ce incompatibilii neamului sunt chiar două dintre cele mai integre – şi cu adevărat anticomuniste – persoane din România, Mircea Diaconu şi Lucia Hossu Longin? Vă mai miraţi de obsesia patologică a odraslei de torţionar cu privire la cele două repere? Mai aveţi nedumeriri referitoare la tupeul nesimţit cu care secătura acuză fantasmagoric patru liberali din Guvern? Vă mai miră că Băsescu îl susţine în demersurile lui electorale jegoase?

Şi chiar credeţi că aparatcikii de la Bruxelles însărcinaţi cu MCV-ul şi maimuţele împăiate din paradisurile fiscale ca Reding chiar nu ştiu ce cloacă susţin, în detrimentul integrităţii? Partidul Prostituţiei Europene e el însuşi o cloacă a travestiţilor politici, patronată de o fostă securistă şi un fost maoist. Deci e normal să dea crezare unei procuroare comuniste criminale şi unui securist, susţinut ca preşedinte-impostor la Cotroceni.

Astfel de nemernici sunt pietrele de moară care au tras România sub nivelul mării. Ce pedeapsă ar merita pentru impostura lor antinaţională?

Deocamdată, ei dictează pedepsele. Iar fariseii de la Bruxelles îi susţin, în dispreţul dreptăţii şi adevărului.

Ar trebui ca funcţionarii pe salarii colosale de la UE să fie bombardaţi cu „dosare” privind slugile băsiste pe care le ridică-n slăvi. N-ar ajunge câteva vagoane ca să cuprindă toată spurcăciunea lor, hoţii hoţilor şi corupţii corupţilor, totalitarii totalitarilor, care se pretind imaculaţi şi susţinători ai statului de drept: pe care îl calcă în picioare, acuzându-i pe apărătorii lui.

Trimiteţi-le despre toţi, de la CCR, Parchete,CSM, ANI, banii, etc. Şi draga de Udrea, plus fetele cu vânzări anterioare, fratele Mircea şi Băsescu însuşi.Comunicarea 🙄 USL nici n-ar trebui să se obosească, au totul de-a gata de la Oana Stancu, Radu Tudor, Adrian Ursu, Oana Stănciulescu şi ceilalţi jurnalişti de elită.

În regimul Băsescu, pretinşii anticorupţi sunt patronii corupţiei, şefii fiscului sunt jupânii evaziunii fiscale şi ai crimei organizate,anticomuniştii – foşti nomenclaturişti, antisecuriştii – ofiţeri acoperiţi, pretinşii apărători ai statului de drept – slujitori ai unui regim personal mafiot, trădător de ţară. Ultimul e şi motivul pentru care impostorii sunt susţinuţi de finanţa mondială; cotizează pe banii României. Şi împart parandărătul.

18 răspunsuri to “DRACA DE ANI ŞI REGIMUL IMPOSTURII”

 1. johnson1312 Says:

  Nu prea ma uit eu la politica sambata la TV dar acum s-a facut sa fiu si pe bune ca a fost traznet emisiunea.Poti sa faci un film din povesta familiei asteia…..Georgescu demisia ! (amandoi)

 2. bmarinescu41 Says:

  „Comunicarea USL nici n-ar trebui să se obosească, au totul de-a gata de la Oana Stancu, Radu Tudor, Adrian Ursu, Oana Stănciulescu şi ceilalţi jurnalişti de elită.”-Întrebare:
  DE CE USL FACE EXACT NIMIC ÎN ACEASTĂ DIRECŢIE DEMOLATOARE PENTRU BĂSEA&GAŞCA PORTOCALIE???
  DE CE USL ESTE DOAR MARDEIAŞ … ÎNCASATOR???
  Iată de ce:
  http://bmarinescu41.wordpress.com/2012/11/17/nu-conteaza-cine-guverneazafmi-ul-ne-dicteaza-ponta-basea-comandanti-nudoar-simpli-executanti/

 3. Ghita Bizonu' Says:

  Retardati din toate tarile UNITI-VA!!!

  Intr-o noua dictaura !!!!!!!

  http://vremea.forumgratuit.ro/t420-retardati-din-toate-tarile-uniti-va#908

 4. Ghita Bizonu' Says:

  bmarinescu41

  am o explicatie mia simpla : de tampiti!
  Ca sa dea bine. ca asa se stie . Ca sa fie baieti finuti
  ia un exemplu : Adrian Nastase. El proceda „altfel”. Cu elegnat nu ca o scarba ca mine . L-am tras de atentie ca ar fi cazu sa lase gliogareala si sa isi aduca aminte c ae politicitian Sau ca o sa jaunga la puscaire (ma rog eu prevedeam doar cele 29 zile de preventie) . El destept. A stat si a incasat .
  Azi devine mai vioi. Azi blogheru cu dispensa si pix ar vrea sa intrebe. De ma asculat inrteba acu 2 ani, acu un an .. la trouna parlamentului cu camere de tv in fata … Nu azi intreaba ..
  Pricpepesti? Nu?
  Bun . Altfel . De c edoarme societatea civila?
  De Iliescu d’aia! cums a fie ei contra lu antocomunistu Basescu cand ei au demostrat contralu Iliescu ? Ei sunt ptrdemocratie !
  Deci iata ce zice Bacania Libertina : Băsescu TREBUIE SĂ SCHIMBE rezultatul alegerilor
  http://www.romanialibera.ro/opinii/editorial/basescu-trebuie-sa-schimbe-rezultatul-alegerilor-284232.html

  Caci ca si azi, ca si Duminica Orbului bonoru e prost si se stoe ca prin vot democratic Hitler a venit la putoare (ete na!) Sa nu ne supunem dictaturii majoritatii!!

  Si sa ito vanz un pont : idiotii astoa e morti sa fie apreciati de un Plesu, Licheleanu samd.
  Asa ca cum sa decalnseze o campanie contra la Luxemburg? Mai bine ajung in puscaire !!!!

 5. DRACA DE ANI ŞI REGIMUL IMPOSTURII » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 6. stejarul Says:

  Roxana,

  Am vazut emisiunea febletei mele nr 2 , Oana Stancu 🙂 (Roxi e nr 1) 🙂 si pot spune ca am fost impresionat… mai corect socat.

  Banuiam de ceva vreme ca alba-neagra lui georgescu cu banii pe casele de la parinti ascunde o „dezmostenire” si ma gandeam la sotia lui Georgescu senior… nu as fi crezut vreodata ca un parinte denaturat isi poate fraieri in asa hal un copil dupa ce l-a folosit abject incepand cu divortul de prima sotie.

  Stiu, Sorin Georgescu a fost si el parte din multele mizerii ale seniorului, dar in viata multe iertam mai ales cand cel de iertat da asa dovada mare de sacrificiu si curaj cum a facut Sorin.

  Iese tot mai mult la suprafata cine au fost oamenii lui basescu. Securisti santajori si penali/turnatori santajabili. ceausescu a pus bazele unui regim diabolic (eu sustin mai diabolic decat il stim azi) bazat pe dosare secu,controlul chimic al populatiei si probabil multe altele. Odata cu caderea lui, cei care erau implicati in coloana vertebrala a regimului sinistru si-au pastrat jucariile iar acum , cu ocazia venirii matelotului la Cotroceni au avut ocazia sa il refaca.

  Asta a fost regimul basescu ; o copie „occidentalizata” a regimului ceausescu adica un regim neo-nazist al tiganimii. Cand spun „tiganime” ma refer la indivizi nescolati cu o personalitate antisociala si da… multi dintre ei se intampla sa fie de etnie rroma. (basescu, udrea, lazaroiu, etc)

  Mesajul pozitiv al emisiunii e ca sunt semne puternice ca se apropie sfarsitul regimului impostor.
  Mi-as dor foarte mult ca odata cu caderea lui basescu sa se revina la Monarhie, Romania sa intre in Commonwealth si sa lasam dracu UE.
  Fratilor, nu avem ce cauta in UE. Sincer. Nu v-a ajuns mizeria din vara? Dupa mine, vara asta a facut ca UE sa nu mai fie o optiune pentru Romania. Suntem prea mari (ma refer in primul rand la bogatiile tarii, si mai apoi la suprafata, populatie ) sa ne inchinam la atotputernicii bolnavi ai Europei. O pozitie verticala sau de loc! Cum nu putem ramane izolati, ideal ar fi Commonwealth. Sunt 54 de state membre, noi am fi al 55 lea. Legatura de familie a Regelui Mihai cu Regina Elisabeta a Angliei face ca aderarea Romaniei la Commonwelth sa nu para asa de deplasata.

 7. harlau625 Says:

  Face parte din seria „Promovatii lui Basescu” !

 8. Mihai Hristea Says:

  Rox

 9. johnson1312 Says:

  Ia uite cine candideaza la Turnu Găurele pe mosia lui Dragnea ::

  http://www.adevarul.ro/locale/alexandria/Liviu_Dragnea-deputat-candidatura-Parlament-protejat-Elena_Catalina_Stefanescu_0_811718867.html

  Nu stiam de ce mustăceste Liviu Dragnea din 3 in 3 cuvinte chiar si cand povestea cum l-a chemat la DNA ! Foarte,foarte tare Dragnea ! PSD vine tare din urma,PNL repliaza-te de urgentă frate ca prinzi locul 2 la viitoarea guvernare 😉

 10. stejarul Says:

  LOL!!! 🙂

  Povesteam cu un amic despre mesajul lui mru pentru ponta legat de faptul ca nu va ajunge premier dupa 9 decembrie daca nu participa la celebrarea unei anumite zile de nastere.
  Concluzia la care am ajuns a fost chiar distractiva! V-o spun si voua.

  mru se referea la ziua de nastere a lui cristi de la secu la care a basescu planuia sa il intalneasca pe ponta sa negocieze cu el despre votul de la Bruxelles. Faptul ca ponta nu merge la chef imi spune ca in sfarsit demonstreaza si el ceva coloana vertebrala.
  Ce imi pare distractiv e cat de carpa e mru care vorbeste ce ii dicteaza seful chiar cu riscul de a parea imbecil in plina campanie electorala.
  Daca basescu a ajuns sa isi trimita porumbeii mesageri prin gura lui mru inseamna ca la Cotroceni tensiunea a atins cote paroxistice… 🙂

 11. Ghita Bizonu' Says:

  http://vremea.forumgratuit.ro/t421-foaie-verde-ca-bobocu-mama-ne-am-ftt-norocu#909

  ceva despre invatamant…

 12. Mihai Hristea Says:

  Rox, new post about SteauaŞ
  http://hristea.wordpress.com/2012/11/18/experiment-cu-animale/

 13. Mihai Hristea Says:

  And another one:
  http://hristea.wordpress.com/2012/11/19/amintiri-de-pe-la-roman/

 14. stejarul Says:

  test

 15. Radu Humor Says:

  Dacă am avea mai mulţi curajul şi inteligenţa Roxanei Iordache, poate că nici mizerabilii din ţară, nici cei din afară nu şi-ar permite să-şi bată joc în asemenea hal de poporul român !

 16. Mihai Hristea Says:

  @Rox si @Radu
  Cantam impreuna?
  http://hristea.wordpress.com/2012/11/19/i-had-to-let-it-happen/
  😉

 17. Roxana Iordache Says:

  @Radu Humor. Nu că mi-ar plăcea, dar prefer înjurăturile domniei tale. Ar trebui să ştii de mult că nu-mi plac laudele. Mai ales că şi exagerezi, ce Doamne iartă-mă curaj îţi trebuie ca să scrii ce crezi pe un blog?! Iar inteligenţa nu-i totdeauna un avantaj.

 18. johnson1312 Says:

  Ce campanie plicticoasa.Nici o smardoiala incă,tare blazaţi sint ardeiştii ăşia sau poate doar blagaţi…iar noi un pic prea entuziasti…bleaaaah 😦

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: