OLTCHIM ŞI TONTERIILE USL. IEŞIŢI ÎN CAMPANIE!

Victor Ponta, mă dragă, în loc să-ţi pierzi timpul la Cotroceni dând impresia de cuţu al impostorului – trebuşoară cu impact electoral negativ -, fă bine matale şi deplasează-te la Vâlcea, la Oltchim!

Un pic de huiduială iniţială care dă în ovaţii e ceea ce trebuie. Spunând pur şi simplu adevărul. Că Guvernul se bate ca să salveze Oltchim în faţa FMI, faţă de care guvernele Băsescu s-au angajat să-l dea pe nimic şi ca să fie închis, fiindcă România trebuie să fie vulnerabilă. Însă USL vrea reindustrializare. Parcă aşa scria în programul de guvernare.

Şi măi dragă Victore, n-ai vrea tu să mai şi pontezi electoral, nu doar să încasezi fără ca măcar să ripostezi? Aminteşte-le că Oltchim a fost distrus prin căpuşare şi fă campanie de presă cu lista căpuşelor, patronate de Videanu şi Boureanu!

Sau ai o jenă?

Vedeţi voi vreo campanie a USL? 🙄

Mişcaţi-vă derierele, mergeţi prin toată ţara, inclusiv la Roman! Atacaţi hoţii care au distrus România şi stau agăţaţi de poalele UE, pentru că voi nu-i scuturaţi de acolo prin chiar rapoartele de la Bruxelles privind hoţiile colosale cu bani europeni!

Să ai în faţă o hoaţă ca Udrea cu tupeu electoral maximal şi să nu profiţi înseamnă prostie fără margini. 👿

P.S. Felicitări lui Ilie Sârbu pentru campania din Timiş! Aşa trebuie. Chiar şi mai dur. Când e OK salutăm.

Repet părerea mea că preşedintele Antonescu ar trebui să are ţara.

Reclame

8 răspunsuri to “OLTCHIM ŞI TONTERIILE USL. IEŞIŢI ÎN CAMPANIE!”

 1. olimpiu65 Says:

  http://www.pesurse.ro/2012/11/14/le-figaro-victor-ponta-sustine-c-ultimele-luni-au-/

 2. OLTCHIM ŞI TONTERIILE USL. IEŞIŢI ÎN CAMPANIE! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. Marius Mina Says:

  Lumea Justitiei : „Discursul lui Traian Basescu constituie semnalul aprobarii declansarii „finalului”: arestarea mai multor lideri USL, incepand cu Liviu Dragnea (se voia si „ridicarea”, cum – necum, a lui Victor Paul Dobre, de aici si marea suparare!). Acesta a fost, se pare, scopul retinerii si ridicarii imunitatii lui Trasculescu: dupa modelul Mircia Gutau (condamnat fara vina ca dupa trei zile sa poata fi arestat Catalin Voicu), a fost improvizata, la mare viteza, povestea chinuita cu traficul de influenta la madame ministru Udrea, dupa 10 luni de cand nu mai era pe functie! Ridicolul este atat de mare ca nici nu-si mai dau seama ca Trasculescu nu mai putea face acum trafic de influenta la Elena Udrea decat ca sa faca turism electoral la Roman! Din pacate, masinaria infernala a fost pornita si arestarea lui Dragnea e o problema de ore (si, la viteza, si a unor nefericiti sefi de comisii si unu’ – doi primari) ” – tot din fumoar aflu ca Ponta si-ar fi dat deja acordul …

 4. plano Says:

  @Mina
  Lasa-te de gulgute!
  Aia cu acordul lui Ponta este de la tine.Lumea Justitiei este un site citit.Puteai sa citezi un site anonim ca sa-l ataci pe Ponta.

 5. Mihai Hristea Says:

  Merkiavel 😆

 6. Radu Humor Says:

  Un excelent articol al Adinei Anghelescu pe LUJU !
  Mi-a atras atenţia mai ales acest memorabil

  „PS – Intr-adevar, intrebarea momentului este daca noi, cetatenii acestei tari, natiunea romana, ne dorim sau nu ne dorim un viitor fara suveranitate in interiorul Uniunii Europene. Daca ne dorim ca cei ce reprezinta aceasta entitate supranationala sa ne dicteze pasii, sa ne spuna ce sa mancam, cat sa mancam, cum sa traim, pe cine si cum sa alegem, cum sa facem justitie, pe cine sa condamnam si, pana la urma, cati sa murim spre binele si propasirea pietei financiare a batranului continent. Ceea ce se intampla azi in Romania este rezultatul unui proces in care Romania a acceptat sa intre, dar regulile au devenit, intre timp, altele. Si multe dintre ele, de neacceptat. Asa ca am avea destule motive sa iesim din combinatia UE, asa cum orice partener poate iesi dintr-o asociere daca celalalt (ceilalti) asociati iau decizii distructive, care ii submineaza interesele sau il fura. Noi de ce nu denuntam acest „parteneriat” care produce dictatori? Sau e vorba de acelasi tip de „corset” la care, intr-o neputinta identica Monei Pivniceru, nu putem renunta? Iata cum, uneori, degeaba ai multa vointa, cand te lovesti de o maxima neputinta. Si-atunci, de ce cautam un singur vinovat?”

 7. Mihai Hristea Says:

  Mai nou, dezaxatul asta care inca rezista la Cotroceni si-a bagat iar coada in negocierile cu FMI, punand bete-n roate unui demers firesc de a repara ce-au stricat ai lui acum cativa ani, c-asa ‘vrea’ muschii lui. Pai sa nu le futi muma-n cur tuturor nemernicilor care-l sustin pe acest tradator de neam si tara?
  Respect Radu Tudor!

 8. Radu Humor Says:

  Am avea acum o excelentă ocazie de a scăpa din chingile iudeo-masoneriei şi de a apela la credite cu dobânzi mult mai mici din alte părţi ale lumii !
  Numai că nu unul ca Băsescu nu poate face asta, el care ne-a îndatorat personal (ştiţi de vre-un acord al Parlamentului pentru aceste împrumuturi, sau şi mai grav, ce s-a făcut cu acele 120 de miliarde ?! ) !

  Băsescu şi Fondul…
  Râsul lumiii !
  E ca şi cum ar veni o comisie de la o bancă să ia informaţii de la încă_capul familiei, un beţiv cartofor, care a cheltuit tot creditul luat pe curve şi pe băutură, să întrebe în ce stadiu de economisire se află familia şi ce-a făcut cu banii luaţi ?!
  Normal că discuţia cu un asemenea personaj, numai garanţii de acordare a unor noi credite nu va produce, ci dimpotrivă !
  Numai că dementul va da vina tot pe familie, afirmând cu nesimţire că din cauza ei nu mai pupăm nici un ban !
  Cum scăpăm de beţivan ??????

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: