CIRCARUL BĂTRÂN ŞI OBOSIT DE LA COTROCENI

Am râs sonor de multe ori de-a lungul declaraţiei de presă pe care a susţinut-o Băsescu la Cotroceni: un circar bătrân, obosit şi răguşit, care se amestecă grosier în campania electorală, atacând cu tupeu disperat USL. Pe motivul ipocrit-nesimţit că sunt atacate instituţiile statului, conduse scandalos de lacheii lui politici, apăraţi ca apolitici. Patronul mafioţilor a acuzat USL că obstrucţionează justiţia ca să apere corupţia. Incompatibilul neamului: Mircea Diaconu, pe care n-a avut curaj să-l pomenească, doar s-a referit la el că Senatul nu l-a dat afară, ceea ce ar fi însemnat să calce în picioare votul popular. Este evident că nu-i pasă de popor şi că nu a vorbit pentru cetăţenii români care, dacă l-au urmărit, fie s-au amuzat de disperarea lui dezaxată, fie s-au enervat la culme.

Ceea ce e cu adevărat grav e că toată mascarada a avut loc pentru stăpânii lui de la Bruxelles şi Washington, şi Dumnezeu mai ştie de pe unde. E clar că vrea să repete la indigo intervenţiile externe inadmisibile de la referendum. Şi e clar că sabotează pe faţă interesele României, acţionând delirant împotriva poporului român.

A reafirmat că nu suntem stat de drept, a anticipat că „raportul MCV va fi dezastruos”, a repetat obsesiv că au fost mari fraude la referendum şi că ele trebuie investigate până la capăt, a ridicat semne de întrebare cu privire la corectitudinea alegerilor viitoare, sugerând că nu vor fi recunoscute şi ameninţând că nu contează rezultatele, fiindcă va numi pe cine vrea el. Aşa crede el că descurajează alegătorii.

USL trebuie să se hotărască, una din două, repet: Băsescu ori e ignorat, fiindcă se bagă cu disperare în seamă, ori e suspendat. Cu informarea pe puncte a partenerilor externi. Cred că varianta corectă e să fie ignorat, fiindcă a-l suspenda ar însemna să fie băgat în seamă, ceea ce vrea.

Declaraţia lui de azi revendică o expertiză psihiatrică. Dezaxatul vrea din nou să târască România sub oprobriul UE şi al Departamentului de Stat.

Ar trebui internat.

Deci, USL să-i atace pe băsişti în tir continuu. Începând cu Udrea şi terminând cu ea. Adică, cu Băsescu.

Anunțuri

21 răspunsuri to “CIRCARUL BĂTRÂN ŞI OBOSIT DE LA COTROCENI”

 1. Mihai Hristea Says:

  E dus cu pluta rau, mai da-l in primejdii! Era sa lesin de ris. 😆

 2. CIRCARUL BĂTRÂN ŞI OBOSIT DE LA COTROCENI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. johnson1312 Says:

  Total Horror ! 😯

 4. johnson1312 Says:

  Bag si pe FB sa-ti creasca audienta ? 😐

 5. acuvio Says:

  Mda, “suntem golani sau nu mai suntem?”
  Dar poate are dreptate omul în calcule, referendumul a fost atât de fraudat încât necesită repetarea 🙂

 6. Ghita Bizonu' Says:

  Ar trebui ca idiotii sa ia disucrsul , sa il subtitreze si sa il dea prn cele tari : prezenatrea la procuror o sansa ca sa te dezvonovatesti…
  cu intrebbre directa : asa crde dna Reding ca trebuie sa fie justitia? Model CEKA?!
  Cesti cum o sa puna el premieru – astea sunt regulile europene? Ca deh poporu prost l-at fi adus pe Hitler la putere .. ibexact Hitler nu a fost ales Presedinte insa Basescu da!!!

  Da ma rog e prosti si europeni. Ar trebui sa intelaga ca imagine mai prosta e cu greu s avaem. Ca dandupi la gioale am putea sa demonstram ca juam din imgainea proasta vine de la niste insi care detesta democratia. Ar fi buna si imginea aia cu Macovei – fiindca paralemntu are obraznicai sa doreasca sa discute propunerile ei legislative ia sis ia jucariile si pleaca… Asa o fi si in Europa? Democratia asta crestina a invata-o Merkelpaza de la KPE sau NSDAP?!
  Asta ar tebui zise . Spuse. Si ingrosat : ei baescu e un carahios. A devnit grav din cazua sustineri voastre!!!

 7. Ghita Bizonu' Says:

  Radum Humor

  am a-ti zice ceva .. de ceva timp.

  Tie nu ti se pare ca in ultimii 22 de ani caracterul „romanilor” se schimba si nu in bine?!
  Am devenit plangaciosi. Nu mai putem face nimic azi ca altadata am fost nedeptatiti. Suntem in plina Daciada a bocetului.
  De fapt suntem meeu nedreptatiti si mereu ne plagem . Dorim despagubiri … Statu ne-a belit , Statu sa ne despagubeasca. Cestia ca statu suntem noi nu conteste…
  Mai ales ca Statu sunt prostii cei multi.. care ne (va – asta e impersonal nu acuza la persoana ta!) nedeprtatesc romanii cei intelienti si europeni.
  Se mai amesteca cestia ca romanii majoritari e rai si ortodocsi si persecuta minoritaile nationale .. si intectualii care e si ei minoritati europene .. persecuatet de poporu de bizoni.
  Sa mai punem aici si lupta cu nationalismu si protocronismu romanesc (vezi si pe latrina ce aparu pe aici)
  Intectualitatea romana si ma rog imitatorii ei au ajuns sa fie mereu „persecutati” ai asta din cauza ca ei e destepti, frumosi si stapanesc adevarul. Cei care nu au aceasta parere sunt „frustati”, (looseri ca intre timp distinsa teleptualitate a uitat cuvantu ratat) , Desteptii nostri ar tebui sa primeasca mai mult ptr uriasa contributie (de cele mai multe ori niste prefete traduse de „negri” intelctuali) care isi dovedeste superioritatea prin ceva excursii in Strainezia (scuze. familia mea a facut minim un an de facultate inainte de 47 … Au studiat la Bucuresti, Iasi, Ceranuti. Chiar nasu meu a invatat dreptu la Iasi …. desi era copil de mosier deci mijloace ..Alti cunoscuti de familie au mai invatat la Cluj… ) Nu nu sunt xenofob insa mi se pare cam ciudata aceasta suprapreciere a Straineziei .. si cum ei devin brusc superiori altceva decat romanii.
  mereu gata sa se planga mereu cerand despagubiri mmereu nemultumiti, gata oricand sa ceara ajutorul puterilor straine , protectia straina impotriva barbariei romane

  Pai cu cine au ajuns sa semene astia ? Care este exemplul lor de comportament psiho-social?
  Ia zi tu : ce popor se ilustreaza prin astfel de purtare???!

  Din lista localitatilor unde au studiat ai mei lipeste Chisnau. Simplu – la Chisinau era doar invatamant teologic si agricol …

 8. Radu Humor Says:

  N-am fost toţi aşa şi nu putem fi toţi, măcar cum eşti, sau cum suntem ( că suntem din ce în ce mai mulţi!) ….. :

  ….un alt poem al marelui martir al neamului românesc, Radu Demetrescu Gyr:

  Crezul

  Puneţi-mi lanţuri şi cătuşe
  Să sune scrâşnetul hain
  Şi mii de lacăte la uşe,
  Eu tot ceia ce-am fost rămân.

  Surpaţi asupră-mi munţi şi ape
  Puteti chiar să mă spânzuraţi.
  Cu grele, negre târnăcoape,
  Credinţa nu mi-o sfarâmaţi.

  Târâţi-mă de vreţi sub şanţuri
  Şi îngropaţi-mi trupul stins.
  Eu sorb ca Făt-Frumos, din lanţuri
  Puteri adanci de neînvins.

  Puteţi să năpustiţi tot iadul
  Ca să mă frangă pana’n miez.
  Eu stau în viscole ca bradul
  Şi tare, tare ca un crez.

 9. Bibliotecaru Says:

  😀
  Eu nu am ascultat discursul, dar…
  http://bibliotecarul.blogspot.ro/2012/11/recunosc-sunt-un-pacatos.html

 10. Radu Humor Says:

  „Deci, USL să-i atace pe băsişti în tir continuu. Începând cu Udrea şi terminând cu ea. Adică, cu Băsescu.”
  Wow ! Ca-n bancul cu ăştia :
  Vrei să dai în Udrea şi te trezeşti că ţipă Băsescu 😉
  Şi invers !

  Spiederman îi povesteşte lui Batman :
  – Băi, cum traversam un zgârie-nori în diagonală observ într-un apartament o goliciune blondă crăcită intr-un pat dublu, toată-n călduri şi numai bună de sex 😳
  Mă strecor uşor prin geam, plutesc puţin deasupra ei şi mă angajez într-o penetrare nebună printre coapsele gata desfăcute …
  Când deodată aud un urlet înspăimântător…
  – Te-a surprins bărbat-su !!! încearcă Batman o explicaţie …
  – Pe naiba !
  – Ţipa tipa, luată prin surprindere, mai încearcă Batman….
  – N-ai ghicit !
  Ţipa şi înjura ….Omul Invizibil care era deasupra ei şi căruia eu i-o înfipsesem în mare grabă 😉 😆

 11. Mihai Hristea Says:

  Rox, hai sa-ti dau niscai material de studiu:
  http://cristidanilet.wordpress.com/2012/11/11/profesionalismul-presei/
  Nu era de-ajuns c-am ris cu lacrimi la declaratia psihopatului-sef, mai trebuia sa dau si peste textul acestui tupeist! 😆

 12. stejarul Says:

  Ce imi plac mie articolele tale, Roxana!

  L-am vazut pe javra… e disperat. Vine cu chestii ieftine. Daca in 3 sectii de votare s-au fraudat 500 de voturi inseamna ca in 18 000 s-au fraudat de 6000 de ori mai multe… Ha ha ha! Daca crede ce spune e imbecil, daca crede ca mai fraiereste e tot la fel!

  Adica daca eu intreb 3 oameni din piata Universitatii cu cine voteaza si toti imi raspund USL, inseamna ca USL castiga 100% din voturi la nivelul intregii tari? Daca eu ma duc acasa la ioana basescu si pun aceasi intrebare si o persoana imi spune ca voteaza ARDei umplut, sa cred ca ARD castiga alegerile cu 100%?

  Il vreau suspendat ca nu mai are limite. Filmuletul lui Gadea de luni seara cum si-a „terminat” basescu adversarii a fost de un impact gigant asupra mea! De cosmar!!!! Oribil! Si suieratul ala „dottore”… ai de capu’ meu! Nu te poti uita dupa ora 14 la asa un film.

  Il vreau la parnaie. Acolo o vreau si pe nutzika centurista.

  Da. trebuie mers la vot! Trebuie scapat de dracu. M-a afectat foarte rau filmuletul ala… repet si nu ma pot opri… pe asta daca il bagati la parnaie l-as vizita doar daca ii pun botnita de aia ca a lui Hannibal din Silence of the Lambs.

 13. stejarul Says:

  Botnitaaaa!

 14. johnson1312 Says:

  Tanase Barde fost vice al PNTCD candideaza la Senat din partea PDL in Constanta…Baietii astia fara sa-si incerce norocul in politica n-ar putea supravietui,au ajuns sa fie dependenti in a pupa in cur pe cineva in paralel cu a prosti o masa de trepanati.Dupa atatea chix-uri n-ar fi venit vremea sa se apuce si ei de o munca cinstita ?

 15. virgilvirgil Says:

  He-he-heeeee ! Mascariciul a devenit un natarau ?!…
  Inca doua trei d’astea si putem spune cu deplin temei si adinca mindrie patriotica ca ARD , respectiv PDL , poa sa-si ia adio de la Parlement .
  Si totusi Basescu nu e chiar asa prost si nici lucruri gratis nu face …
  Ar cam trebui sa urmeze ceva spectaculos zilele astea ca sa se lege iesirea asta a lui Basescu la rampa . Sa asteptam …

 16. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

  Obositul asta e o frauda (tu ai spus-o si ai spus-o bine) in evolutia umanitatii.
  Este echivalentul lui hitler in istoria noastra.
  Paranoicul suferind de dementa degenerativa a distrus Germania.
  Dementul asta a pus Romania pe butuci.
  Sa plateasca pentru asta.
  Fizic, material in fata justitiei.
  Nu in cartile de istorie.
  Si el si nemosagul si gaska si sustinatorii.
  Interni si externi.
  Afurisiti sa fie !
  In veac.

  Numar zilele … mai sunt 25.
  Asa sa ne ajute Dumnezeu !

 17. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:


  Fara nici o legatura cu cele de mai sus, Un milion de trandafiri rosii pentru tine, Roxana.

  E un hit (fr.tube) 1983.

 18. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

 19. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:


  tot un hit 1983.

 20. xnici Says:

  Inainte de a aparea iar in public am fost convinsa ca va avea intelepciunea sa pastreze tacerea si sa-i lase pe cei de la ARD/PDL sa-si faca treaba. Mi-am zis ca daca va deschide gura va aduce un mare prejudiciu de imagine ARD/PDL pentru ca lumea il uraste efectiv si cota USL-ului va creste. Eram convinsa ca stie si el asta. Dar se pare ca este destul de prost incat sa faca campanie USL-ului prin aparitiile lui in public, ceea ce este bine pentru ei. Oamenii il asociaza pe Basescu cu ARD/PDL acum si mai bine, iar cand un dusman de tara, un dusman al vietii, un criminal nenorocit da in USL nu te face decat sa te aliezi cu cei in care da, pentru ca de dusman trebuie sa scapi cu orice pret, mai ales cand are asa un tupeu ca inca sa mai vorbeasca. Daca eram consilierul lui ii interziceam cu desavarsire aparitiile publice pana dupa alegeri pentru a-i lasa pe cei pe care ii sustine sa castige teren. Asa… Dar, e bine. Prostul nu e prost destul daca nu e si fudul. Multumim Basescu ca ai crescut cota de popularitate USL-ului dand in cap ARD-ului si PDL-ului.

 21. Roxana Iordache Says:

  Virgile, bine ai revenit! Dar nu-s de acord cu tine, că aşteptarea asta reactivă a sinucis PNŢCD. Tot timpul, hai să aşteaptăm să vedem ce face un dement, în loc să-l lipim de zid, fără loc de-ntors.

  Maria S, mulţumesc!

  Nico, din păcate, nu-i aşa de simplu. O complică Ponta. 😐

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: