LA MULŢI ANI MAJESTATE ŞI ARMATĂ!

19 răspunsuri to “LA MULŢI ANI MAJESTATE ŞI ARMATĂ!”

 1. Mihai Hristea Says:

  Traiasca Regele!
  La multi ani Armatei Romane!

 2. LA MULŢI ANI MAJESTATE ŞI ARMATĂ! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. Radu Humor Says:

  La mulți ani, Majestate !
  Aceleași urări și la ceea ce a mai rămas din Armata Română !

  Poate că n-aș fii atât de mândru de Regele meu, dacă n-aș fi atât de scârbit de cel care uzurpă scaunul de la Cotroceni !

 4. Mihai Hristea Says:

  Forza Steaua! 🙂

 5. ioprotestatarul Says:

  Traiasca Regele! Numai Monarhia mai poate salva Romania!
  Atunci isi va recapata si Armata Romana onoarea si demnitatea.

 6. johnson1312 Says:

  La multi ani,Majestate ! 🙂

 7. balbeck Says:

  La multi ani!
  Parca e bunicutul meu….s-a nascut in acelasi an.

 8. stejarul Says:

  Emisiunea lui Gadea de ieri seara despre Regele Mihai a fost excelenta.

  Traiasca Regele! La Multi Ani, Majestate!

  Regele Mihai si familia regala sunt poate ultimul fir care ne mai leaga de civilizatie. Romania este o monarhie deoarece monarhia nu a fost „anulata” legal. Abdicarea regelui e nula.
  Frumos ar fi ca Parlamentul sa puna asta in discutie … dar parvenitii nici initiativa lui Ghise nu sunt capabili sa o dezbata.

 9. Buddy and us Says:

  Traiasca REGELE !

 10. Radu Humor Says:

  Dacă nici în urma acestor dovezi prezentate de Antene și încă vreo câteva mijloace massmedia ( extrem de puține!) românii nu realizează în ce țară mafiotă trăiesc și așteaptă rezolvări spectaculoase doar de la Antonescu și Ponta cu al lor USL, înseamnă că își merită soarta, care cum se spune va fi crudă de-astă dată !
  Pentru că Băsescu, Videanu, Udrea, Blejnar, Macovei, Moraru , sau Koveși nu sunt decât prelungirile caracatiței mondiale ce vrea să sufoce România cu scop criminal și minuțios pregătit.
  Singura șansă de a ne reafirma independența și suveranitatea ciuntite și călcate în picioare, de acum fără nici un pic de ascundere, de tot felul de negustori de popoare este forța mulțimii pe care o dă nu neaparat numărul, cât mai ales curajul și organizarea !
  Dacă tot vine sfârșitul lumii, hai măcar să ne găsească liberi, așa cum ne-a lăsat Dumnezeu, nu cum vor să ni-l găsească acești criminali de un sadism feroce, lipsiți de orice scrupule și în stare de orice pentru a-și vedea îngenuncheat încă un popor !

 11. Radu Humor Says:

  Era odata un barbat care sedea la marginea unei oaze, la intrarea unei cetati. Un tanar se apropie intr-o buna zi si il intreba:

  – Nu am mai fost niciodata pe aici. Cum sunt locuitorii acestei cetati?

  Batranul ii raspunse printr-o intrebare:

  – Cum erau locuitorii cetatii de unde vii?

  – Egoisti si rai. De aceea ma bucur ca am putut pleca de acolo.

  – Asa sunt si locuitorii acestei cetati, raspunse batranul.

  Putin dupa aceea, un alt tanar se apropie de omul nostru si ii puse aceeasi intrebare:

  – Abia am sosit in acest tinut. Cum sunt locuitorii acestei cetati?

  Omul nostru raspunse cu aceeasi intrebare:

  – Cum erau locuitorii cetatii de unde vii?

  – Erau buni, marinimosi, primitori, cinstiti. Aveam multi prieteni acolo si cu greu i-am parasit.

  – Asa sunt si locuitorii acestei cetati, raspunse batranul.

  Un negutator care isi aducea pe acolo camilele la adapat auzise aceste convorbiri si pe cand cel de-al doilea tanar se indeparta, se intoarse spre batran si ii zise cu repros:

  – Cum poti sa dai doua raspunsuri cu totul diferite la una si aceeasi intrebare pe care ti-o adreseaza doua persoane?

  – Fiule, fiecare poarta lumea sa in propria-i inima. Acela care nu a gasit nimic bun in trecut nu va gasi nici aici nimic bun. Dimpotriva, acela care a avut si in alt oras prieteni va gasi si aici tovarasi credinciosi si de incredere. Pentru ca, vezi tu, oamenii nu sunt altceva decat ceea ce stim noi sa gasim in ei.

 12. n4nid Says:

  De la „Fir’ai al dracului”, la „Sa ne traiesti, Majestate!

  Eugen Sasu – http://www.debanat.ro/2012/10/de-la-firai-al-dracului-la-sa-ne-traiesti-majestate/

  Zilele trecute, MS Regele Mihai I de Romania a împlinit 91 de ani, timp în care mai multe cozi de topor au sărbătorit convertirea la monarhism. Un sentiment de amărăciune m-a cuprins când am văzut cum primarul neocomunist al Bucureștiului i-a dat osului domnesc un lustru ca pe vremurile odelor de partid.

  Pentru nocivul Ion Iliescu, Mihai de România este un simplu bătrânel devenit simpatic, după ce, două decenii mai devreme, îl tratase tratat ca pe un dușman de clasă urmărit cu serviciile secrete în drum spre Curtea de Argeș. Chiar și pentru conservatorii securistului Felix monarhia ar fi o soluție, dar nu c-ar simți-o Dan Voiculescu în urina de dimineață, ci doar așa, să-i facă în ciudă lui Traian Băsescu, nașul bastardului.

  Mi-e greață să văd cum Regele Mihai a devenit un plan B pentru obsedații de referendumuri anti-Băsescu, iar familia regală, o relicvă plimbată ca moaștele Sfintei Parascheva, s-o vadă poporul ce până mai ieri necheza de fericire când un alt informator proclama „Fir’ai al dracului, Majestate”.

  După ce a trecut prin „Bâlbâilă” sau „Ce mai vrea și ăsta?”, Regele Mihai a ajuns mai noua jucărie a băieților cu ochi albaștri, ca peste noapte să devină asul din mâneca lui alde Viorel Hrebenciuc, Victor Ponta, Liviu Dragnea, Crin Antonescu, Victor Ciorbea, ultimii doi, membri ai unui guvern ce n-a mișcat un deget pentru revenirea la monarhie. Ultimele calcule politice îl dau pe Regele Mihai ca o variantă nobilă, decentă și eficientă de reprezentare a României la cel mai înalt nivel, idei alimentate poate și de aducerea lângă familia regală a prințului Nicolae ca posibil succesor al bătrânului rege.

  Ca monarhist de drum lung, nu de jalnică conjunctură, m-aș bucura nespus ca restaurarea să se producă fie și pe această cale, cu ajutorul unei „locotenențe domnești”, formate din șmenari ai social-democrației moderne românești. L-aș ierta chiar și pe Ion Iliescu, personaj altfel de neiertat pentru feudalismul instaurat în România post-revoluționară, dacă, împreună cu Valeriu Zgonea, s-ar bate pe umăr cu Regele la ceremonia reînscăunării pe tronul României. Odiosul turnător Dan Voiculescu mi-ar deveni simpatic dacă ar juca rolul lui I.C. Brătianu, convingându-l pe Crin Antonescu să renunțe la aspirațiile sale prezidențiale pentru o clipă de luciditate în interesul României.

  I-aș mulțumi și lui Traian Băsescu. Da, lui Băse i-aș mulțumi pentru că, prin atitudinea sa grețos antimonarhistă, a reușit să mobilizeze o clasă politică ce în alte condiții, mai sincere, ar fi numărat și acum vagoanele cu aur și tablouri „furate” de majestățile lor la abdicare. Dar hai să nu visăm frumos, că ne trezim în câteva luni, când „monarhiștii” își vor tăia beregatele pentru niște amărâte de ministere, deturnând agenda publică spre adevăratele probleme ale României. Făcând deliciul marinarului și-al lui „Prins Pol” de România.

 13. Radu Humor Says:

  @n4nid
  Faceți voi ce faceți, dar până nu dați în Crin Antonescu
  nu vă lăsați !
  Ori din prostie, ori din obligație !
  Mă rog, tot una !
  Trebuie să fii tâmpit, ca dacă știi ce a declarat Crin Antonescu despre Rege și Monarhie ( și nu de ieri de azi, ci chiar de prin 1990) să te apuci hodorong-tronc să-l bagi în aceași oală cu Ion Iliescu sau cu Băsescu !

 14. Buddy and us Says:

  Nu exista nici un calcul politic….
  S-a dovedit in peste 20 de ani ca, clasa politica nu are un arbitru…..
  Singurul arbitru care ne poate scoate din KKT este REGALITATEA…
  Treaba cu republica parlamentara si presedinte decorativ nu e de Romania unde orice e motiv de discordie intre partidele adverse….
  Regalitatea este un garant al politicii corecte fara furturi majore ….etc, etc.

 15. Radu Humor Says:

  Se pare că-i prea târziu și pentru Regalitate :

  Prăbușirea economiei. Șomaj. Hiperinflație.
  Fondul Monetar International a fost întotdeauna optimist si rozaliu. Va amintiți cum a zis in 2009, ca România va avea creștere economica de…4%? Si in realitate a scăzut cu 7.2%? Adică aproape de trei ori mai rău, decât prevăzuseră ei!
  Exact la fel a fost si in anii următori: absolut întotdeauna, previziunile FMI s-au dovedit false rău, mult mai roze decât realitatea. Chiar a devenit o regula: daca vrei sa știi adevărul, calculează întotdeauna de trei ori mai rău, decât zice FMI-ul.
  Iar FMI-ul a zis, ieri, ca in România….s-ar putea sa vina Apocalipsul.
  Previziunile FMI:
  Leul va scădea cu 20%.
  Economia va scădea cu 5%.
  Băncile străine își vor retrage banii din România.
  Accesul la împrumuturi externe va fi blocat.
  Reformele necesare economiei vor fi respinse de populație.
  Criza din zona euro se va agrava.
  (vezi Scenariu sumbru al FMI pentru România).
  De ce va fi mai rău, decât zice FMI?
  Pentru ca in România, prețurile la alimente deja au crescut intre 40%-170%. Guvernul, care spune ca inflația este de numai 5%, o măsoară la el in dormitor! Nu in piața, nu in magazine!
  Pentru ca la Bruxelles deja se vorbește deschis despre dispariția euro. Deja Germania si Franța au poziții total opuse in legătura cu împrumuturile: pentru ca Germania nu are de gând sa mai tina singura in spate moneda europeana, de care se folosesc toți. La Berlin, majoritatea politicienilor deja ii cer Angelei Merkel sa-i abandoneze naibii pe francezi si gașca lor de cerșetori. Deja Europa s-a rupt intre grupul din Nord (Germania – Olanda – Norvegia) si grupul din Sud (Franța – Spania – Italia – Grecia – România etc.).
  Pentru ca până si economia germana, deja a început sa fie afectata de criza prelungita si de cheltuielile mult prea mari.
  Pentru ca deja grupul Renault a anunțat ca va demonta uzina Dacia si va duce toate echipamentele in Maroc, daca nu scad taxele (CAS, CASS si alte prostii). Ceea ce înseamnă dispariția a circa 35.000 de locuri de munca, si ieșirea din România a peste 3.5 miliarde de euro.
  Pentru ca deja statul român a început sa nu mai aibă bani de salarii (vezi Oltchim), sau de spitale (vezi cazul “Grigore Alexandrescu”).
  Pentru ca deja Banca Naționala a Austriei a cerut băncilor austriece sa oprească fluxurile de capital către România.
  Pentru ca deja România are probleme cu găsirea împrumuturilor. Obligațiunile românești au rămas de câteva ori nevândute, iar Victor Ponta a anunțat fericit in toata tara, ca a găsit sa împrumute 1 miliard de euro amarat: când numai deficitul sistemului de pensii este de…4 miliarde!
  Victor Ponta: nu avem nici o soluție, dacă se prăbușește euro!
  Premierul României a liniștit, cică, populația: sunt sigur ca dezastrul prezis de FMI nu se va întâmpla, a declarat el ieri la TV. De ce, mai Copy-Paste? Păi, zice dobitocul, sunt sigur ca Germania si Franța or sa rezolve problema. Serios? Si daca Germania si Franța nu rezolva nimic? La asta, Ponta s-a înverzit la față! Nu avea nici un răspuns.
  Exact ca Traian Băsescu: nu facem nimic sa ieșim din criza, ca o rezolvă…americanii. Dar uite ca n-au rezolvat-o, ba chiar au căzut și ei! Asta arata cat de imbecili si incompetenți sunt politrucii români. Singura lor competenta este sa fure din banii statului. Cum a apărut o problema reala, criza, s-a terminat cu ei! Sunt paralizați!
  De aia Polonia a evitat criza, iar România nu! De aia nu mă interesează alegerile din România!
  Scoateți-vă banii din bănci! ACUM, cât mai e timp!
  Hiperinflația nu este un simplu scenariu al FMI. Hiperinflația deja a început. Băncile spun ca in 2012, depozitele populației in bănci au crescut: ei bine, aceste economii ale românilor vor fi făcute praf!
  V-ați gândit sa puneți de-o parte bani albi pentru zile negre? Banii voștri vor fi in curând hârtii colorate, fără valoare! Va amintiți falimentele băncilor din anii `90? Va amintiți de Bancorex, de Dacia Felix, de Banca Agricola, de Bankcoop, de Banca Religiilor? Va amintiți cum se calcau disperați oamenii in picioare la ghișee, sa-si scoată banii depuși – iar ghișeele erau goale?
  Ei bine, situația de azi e mult mai grava! Azi, întreg sistemul bancar a dat credite neperformante – nu doar câteva bănci! Toate băncile românești au bani băgați in proiecte imobiliare: iar preturile caselor s-au prăbușit si se vor prăbuși in continuare. Toate băncile românești au dat credite de consum cu buletinul, care acum nu mai pot fi recuperate!
  Ce e de făcut? Cumpărați aur! Daca nu mai găsiți aur, cumpărați valuta tarilor cu economie stabila: Coreea de Sud, China, Singapore, Hong Kong. Căutați tari unde nu exista protecție sociala. Unde angajații sunt exploatați la sânge si in mod legal. Protecție sociala = economie slaba; faliment.
  Cum credeați ca o sa fie Apocalipsul? Meteoriți, inundații?
  Apocalips înseamnă sa fii bugetar sau pensionar, iar statul sa nu mai aibă bani sa-ti dea. Înseamnă sa îngheți in apartament, ca nu poți plăti întreținerea. Înseamnă sa vezi cum iți mor copiii de foame, cum le lucesc ochii de febra, iar tu nu poți sa le dai nici o tableta: ca nu mai exista medicamente compensate. Înseamnă sa nu mai cumperi decât o pâine pe zi, ca o sticla de lapte e prea scumpa.
  Apocalipsul înseamnă falimentul statului. Înseamnă absenta investițiilor, prăbușirea comerțului, explozia prețurilor, șomaj generalizat, căderea sistemului bancar. Înseamnă violențe de strada, magazine jefuite, crime, haos, dictatură.
  Toate astea deja au început. Si inflația, si prăbușirea investițiilor, si șomajul – toate se întâmpla deja, de trei ani de zile. Doar ca politicienii au ascuns gunoiul sub preș, prin împrumuturi și angajări la stat. România a depășit 100 de miliarde de euro, datorie externă: acesta a fost prețul minciunii si al păcii sociale.
  Acum, împrumuturile au secat. A venit momentul adevărului. Iar adevărul despre România este cumplit: România este un cadavru. Nu mai există soluții pentru poporul român. Există doar soluții individuale.
  De acum, scapă cine poate.

 16. Radu Humor Says:

  Sau poate o fi doar ceva asemănător 😉

  http://www.220.ro/animale/Atentie-Caine-Rau/cEbR8glzNh/?rel=related

 17. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

  Radu Humor,
  Pentru simboluri nu e prea tarziu niciodata.
  Revenirea la normalitate si la ce am fost candva e cea mai solida motivatie.
  TRAIASCA REGELE !

 18. stejarul Says:

  Maria Savescu (@MariaSavescu)

  Cum sa fie tarziu? Adica nu a fost „tarziu” sa ne primim proprietatile retrocedate (confiscate printr-o lege abuziva) si e „tarziu” sa declaram abdicarea, sub presiune a Regelui, ilegala ?

  Daca as accepta ca Romania nu este monarhie as fi un ipocrit care isi vede numai de interesul propriu si la fel ati fi toti care ati primit inapoi si un petec de pamant dar acceptati ca suntem republica.

  Este un blestem pe capul nostru sa nu avem o viata normala pana cand nu „reparam” injustitia facuta natiei si stramosilor nostri. Ei ne-au lasat o tara MONARHICA. Niciodata stramosii nostri nu s-au pronuntat printr-un referendum ca vor republica dar noi acceptam minciuna comunistilor. Camd spun „noi” ma refere in principal la politicienii din Parlament si mai apoi la populatie in general. Toti, tacticosi, traim o minciuna. O minciuna care devine din ce in ce mai sinistra la mana jigodiilor care tremura la auzirea cuvantului „monarhie”. Se cred ei monarhi absoluti cu surogatele lor de genul prinspol.

  Se poate reveni la Monarhie printr-o dezbatere in Parlament tot asa cum impostorul de la Cotroceni poate fi declarat impostor de catre „alesii nostri”.

  Tarziu nu este pentru monarhie ci pentru republica bolsevicilor si securistilor si pentru impostorul de la Cotroceni. E tarziu si prea mult…

 19. Radu Humor Says:

  Ce-i cu voi, de nu vă mai arde de nimic ?!
  Ați primit și voi asta ?! :

  Daca tot vine vorba de Apocalips, am primit pe e-mail un articol pe care il lipesc aici.
  Razboiul cu Iranul !!! Apocalipsa…21.12??…..
  Războiul cu Iranul – cum va începe, precum şi ce va urma imediat după aceea
  Am lucrat ca şi consultant de specialitate la trei companii de tehnică
  aeronautică de vârf. Specialitatea mea este aceea de a conceptualiza noi
  strategii militare, mai ales în conexiune cu cele mai noi şi avansate
  sisteme de luptă. Ceea ce observ că se petrece la ora actuală pe scena
  mondială pe tema Iranului constituie cea mai înfricoşătoare combinaţie de
  circumstanţe pe care am văzut-o vreodată. Şi am văzut multe în cei 20 de
  ani de carieră militară, în care am fost implicat în proiectarea celor mai
  avansate strategii de luptă!
  Curând, în săptămânile sau lunile ce vor urma, se va declanşa un război
  împotriva Iranului. Războiul va fi pornit fie de Israel, fie de SUA, fie
  printr-un embargou economic NATO/UE/SUA, sau prin anumite forme de
  diversiune, numite “steaguri false”. Ceea ce e de reţinut este faptul
  indiferent de modul în care va începe, acest conflict va cuprinde apoi
  întreaga lume.
  Indiferent dacă războiul va începe printr-un atac aerian orientat
  împotriva câtorva obiective militare şi nucleare iraniene, sau printr-o
  invazie de proporţii împotriva miilor de obiective iraniene,
  probabilitatea ca acest conflict să devină un conflict regional major în
  48 de ore de la declanşarea lui este de peste 90 % (n. trad.: în termeni
  militari, conflict regional major = “conflict armat care cuprinde mai
  multe state învecinate cu statele aflate în mod direct în conflict”).
  Iranul nu va permite israelienilor sau/şi americanilor să îi atace
  teritoriul fără o ripostă majoră. Iranul nu va fi pasiv şi anemic, aşa cum
  a fost Irakul când a fost atacat de Bush. Iranul va ataca atunci masiv
  bazele americane şi/sau israeliene din zonă, ceea ce va declanşa atunci o
  şi mai mare înverşunare din partea americanilor/israelienilor.
  Iranul a echipat, plătit şi antrenat un masiv dispozitiv de rachete în
  Liban (cel mai mare dispozitiv de rachete din istoria omenirii). Sunt
  acolo două tipuri de rachete: fără ghidare şi cu ghidare. Acest dispozitiv
  se constituie într-o forţă militară colosală de tip MAD-FORCE (Mutually
  Assured Destruction-Force = Forţă de Asigurare a Anihilării Reciproce, o
  forţă imbatabilă ce are scopul de a descuraja o invazie masivă inamică,
  prin posibilitatea declanşării unei contra-ofensive nimicitoare).
  Numărul total de rachete din Liban este estimat a fi între 40.000 şi
  110.00 de bucăţi. O parte din ele sunt rachete fără ghidaj de tip
  Katyusha, dar mare parte sunt rachete cu ghidare şi cu rază mai lungă de
  acţiune. Toate dispozitivele sunt deservite de unităţi ale Forţelor
  Speciale ale Hezbollah.
  Forţele Speciale Hezbollah sunt de fapt trupe de comando iraniene,
  super-antrenate şi super-echipate, iar numărul militarilor lor depăşeşte
  efectivele unei brigăzi (n.trad.: Brigada = unitate de luptă ce conţine
  între 3-5 Regimente, cu un efectiv de 3.000-5.000 luptători, condusă de un
  General).
  Rachetele neghidate, binecunoscutele Katyusha, sunt oarecum primitive, dar
  foarte eficiente în distrugerea fiecărui centimentru pătrat al unui sector
  inamic asupra căruia sunt lansate. Sunt rachete de artilerie de 122 mm, cu
  raza de acţiune de aprox 30 km/19 mile, şi sunt au o încărcătură de
  aproximativ 30 kg / 66 uncii de material exploziv. Rachetele ghidate, care
  sunt în număr foarte mare, sunt mai avansate şi pot fi ghidate cu
  precizie.
  În timpul războiului din 2006 (dintre Israel şi Libia), Hezbollah a lansat
  aproximativ 4.000 de rachete (dintre care 95% de tip Katyusha), toate
  purtând super-explozive “fără inteligenţă”, adică neghidate. Restul de 5%
  de rachete au fost de fabricaţie Iraniană, de tip Fajr-3 şi Ra”ad 1,
  propulsate de combustibil lichid.
  Ce se mai ştie este că rachetele “inteligente”, cele ghidate, cu raza mai
  mare de acţiune, sunt sub controlul direct al unor ofiţeri Sirieni şi
  Iranieni.
  Această combinaţie de rachete cu rază scurtă, cu rachete cu rază medie de
  acţiune din Liban, alături de cele ghidate, cu rază lungă de acţiune din
  Siria, împreună cu un număr mai mic de de rachete aflate pe Fâşia Ghaza şi
  Malul Vestic (West Bank), la care se adaugă rachetele ghidate cu rază
  lungă de acţiune din Iran reprezintă, însumate, o forţă deloc neglijabilă,
  ce este aţintită asupra Israelului.
  Războiul din 2006 dintre Israel şi Hezbollah (numit de israelieni “Al
  Doilea Război Libanez”) a fost o încercare a Israelului de a anihila acest
  dispozitiv masiv MAD-FORCE din Liban. A fost o încercare eşuată. Sirienii
  cumpăraseră (şi livraseră Hezbollahului) un mare număr de rachete antitanc
  de producţie rusească, temutele AT-14 KORNET. Aceste rachete, relativ
  ieftine, propulsate cu combustibil solid, pot fi ghidate cu precizie.
  Comandourile iraniene şi-au construit foarte multe buncăre de tragere, din
  beton armat, pe teritoriul Libanului. Eficienţa lor nu s-a lăsat
  aşteptată. În foarte scurt timp au fost scoase din luptă 52 de tancuri de
  asalt MERKAVA IV israeliene.
  Sistemele supra-tehnologizate americane, precum şi armele lor de mare
  precizie s-au dovedit de asemenea ineficiente. În faţa acestui dezastru,
  israelienii aveau trei alternative: să utilizeze bombe cu neutroni, să
  declanşeze o ofensivă cu infanteria (care i-ar fi costat foarte multe
  vieţi omeneşti), sau să declare pace pentru moment şi să se retragă acasă.
  Au ales în final ultima variantă.
  Se pare că Israelul a renunţat definitiv la ideea unui asalt terestru
  pentru a anihila bazele de rachete Libaneze. Un înalt comandant israelian
  chiar şi-a dat demisia pe motiv că trupelor sale nu li se permite să se
  antreneze sufiecient în vederea atacării Libanului.
  A doua alternativă constă în utilizarea armelor FAE (n. trad.: Fuel Air
  Explosive = dispersarea unui nor gigantic de vapori de combustibil care
  este apoi aprins de un detonator).
  A treia alternativă constă în utilizarea Bombei cu neutroni (tip de armă
  nucleară ce produce un nivel mai ridicat de radiaţii, dar distrugeri
  materiale mai reduse decât armele atomice clasice) (n.trad.: Cu alte
  cuvinte ucide fiinţele vii, lăsând neafectate clădirile). Însă atunci când
  vorbim de Bomba cu neutroni, vorbim deja despre Arme de Distrugere în Masă
  (ADM).
  Orice folosire a unei astfel de arme de tip ADM de către armata israeliană
  contra Hezbollahului va declanşa foarte probabil o ripostă similară.
  Hezbollah îşi va echipa rachetele din Liban rămase operaţionale nu cu
  explozivi clasici, ci cu ogive nucleare ADM (dacă nu cumva rachetele
  Hezbollah au fost DEJA până atunci echipate cu ogive nucleare având în
  vedere natura şi scopurile atacului american/israelian împotriva
  Iranului).
  În concluzie, Israelul se află acum în faţa unui număr impresionant şi
  fără precedent de rachete echipate cu focoase radiologice, chimice,
  biologice, FAE de la bazele din Liban. Toate aceste tipuri de focoase sunt
  din categoria Armelor de Distrugere în Masă ADM. La acestea se adaugă
  rachetele din Gaza şi West Bank.
  Sirienii îşi vor folosi rachetele lor mai mari şi cu rază mai lungă de
  acţiune pentru a “împroşca” din belşug teritoriul israelian cu ADM. La fel
  vor proceda şi iranienii.
  Pentru a se apăra, Israelul va folosi Sistemul Radar “Green Pine” şi un
  hibrid de sistem antirachetă americano/israelian. Vor reuşi cu succes să
  doboare multe din rachetele inamice înainte ca ele să îşi atingă ţintele,
  dar totuşi numărul imens al rachetelor arabe va fi copleşitor şi va
  străpunge orice măsuri defensive.
  Mari părţi din Israel vor fi contaminate cu radiaţii cu perioadă de
  înjumătăţire extrem de mare (de ordinul a zecilor de mii de ani în unele
  cazuri), la acest “cocktail” adăugându-se (dacă mai era nevoie) o mixtură
  chimică, FAE şi biologică de coşmar. Numărul morţilor se va ridica de la o
  treime, la jumătate din populaţia Israelului, la care se adaugă un imens
  număr de răniţi.
  Răspunsul israelian va fi anihilarea nucleară a Siriei, Iranului şi a unor
  părţi din Liban, numărul morţilor fiind de mai multe ZECI de milioane.
  Aşteptaţi-vă să vedeţi fiecare oraş, de orice mărime ar fi el, distrus.
  Vor rămâne insuficienţi oameni în viaţă fie şi pentru a îngropa morţii în
  Siria, Iran şi părţi din Liban. Radiaţiile provenite de la bombele atomice
  se vor întinde şi în restul lumii.
  Însă Iranul are şi un alt tip de armată. Se numeşte în limbaj militar
  “armată adormită”, sau “armată sub acoperire” şi este operaţională pe
  teritoriile altor state, îndeosebi pe teritoriul SUA şi al statelor
  Europei de Vest. Aceste “armate” vor începe răspândirea unui număr de
  epidemii ucigătoare, bazându-se pe viruşi fabricaţi în laborator (sunt
  câteva zeci de astfel de virusuri cu utilizare militară).
  Oamenii aflaţi în cinematografe, biserici, Mall-uri, staţii de metrou,
  aeroporturi (şi în general orice spaţiu care foloseşte sisteme de aer
  condiţionat centralizate) vor fi expuşi fără să ştie la contaminări
  criminale, adevărate arme biologice. După aproximativ 9 sau 10 zile de la
  contaminare, sistemele computerizate de statistici vor da alarma în
  privinţa unor îmbolnăviri stranii. Aceasta va declanşa o serie de măsuri
  de apărare, menite să ţină în frâu îngrozitoarele epidemii, dar va fi prea
  târziu.
  Transporturile internaţionale şi schimbul de mărfuri se vor sista. Oamenii
  vor fi sfătuiţi să rămână în locuinţele lor, se vor institui restricţii de
  circulaţie şi doar foarte puţini oameni, care au anumite meserii critice,
  vor fi lăsaţi să circule pe străzi.
  Spitalele vor fi supra-aglomerate cu bolnavi şi muribunzi de toate
  vârstele. Comunitatea medicală va fi printre primele care va fi nimicită,
  datorită contactului contagios cu muribunzii. Deşi se vor înfiinţa spitale
  ad-hoc în şcoli şi alte clădiri publice, infectarea încrucişată (între
  bolnavi) cu diferite tipuri de virusuri modificate genetic va “asigura” o
  mortalitate de 100% a tuturor pacienţilor şi personalului medical din
  aceste spitale.
  Pe alte fronturi, în eventualitatea în care statele neo-conservatoare
  plănuiesc să redeschidă şi să dezvolte războiul din Georgia din 2009,
  atacând forţele ruseşti, sau punând la cale “incidente” în Marea Neagră,
  probabilitatea ca aceste incidente să degenereze rapid într-un război
  mondial implicând arme atomice ruseşti şi NATO este de aproximativ 50%.
  Chiar dacă nu se declanşează un război total, Rusia este în măsură să
  neutralizeze prezenţa NATO din Marea Neagră, cu pierderi considerabile de
  ambele părţi.
  Lumea se va afla în cea mai gravă criză economică din istorie, după ce
  comerţul mondial se va opri de teama răspândirii epidemiilor provocate de
  războiul biologic.
  Dacă Israelul va provoca sofisticata Maşină de Război Biologic a Lumii
  Arabe (despre care mulţi spun că este o realitate, şi nu un mit ca în
  cazul Irakului), atunci şi Arabia Saudită îşi va lansa propriile rachete
  balistice de producţie chinezească şi îşi va trimite foarte bine echipata
  aviaţie militară împotriva Israelului, cu încărcăturile nucleare pe care
  le posedă (Artabia Saudită a finanţat programul militar nuclear al
  Pakistanului, şi a primit în schimb arme nucleare).
  Desigur, ce va fi rămas operaţional din din forţele israeliene va răspunde
  cu alte atacuri nucleare, de data aceasta împotriva Arabiei Saudite, cât
  şi împotriva altor naţiuni arabe, pentru a le intimida.
  În America de Nord şi în Europa de Vest, după două luni de război
  biologic, populaţia se va reduce la aproximativ o treime, iar numărul
  morţilor va depăşi 200 de milioane.
  În ciuda disperatelor eforturi ale tuturor statelor, epidemiile produse de
  viruşii super-ucigaşi, produşi prin mutaţii genetice în laboratoare, vor
  cuprinde întreg mapamondul, cauzând decesul a mai mult de un miliard de
  oameni.
  Toţi aceşti factori enumeraţi până acum ar putea conduce spre o ultimă
  etapă a războiului, în care statele non-neo-conservatoare vor fi atât de
  revoltate în faţa decesului atâtor oameni nevinovaţi din rândul propriilor
  populaţii, încât un război mondial total, care implică toate statele
  lumii, ar putea fi apoi inevitabil.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: