FMI ARUNCĂ MIZERIE TOXICĂ. DOMNIA FINANŢEI MONDIALE. ŞI ALTERNATIVA PENTRU ROMÂNIA

Vin alegerile şi FMI aruncă o mizerie caracteristică la adresa României, anume, nişte fantasmagorii cu titlu de „prognoză”.

De fapt, fantasmagorii ar rămâne – de exemplu, discreditarea României (la propriu şi la figurat), scăderea investiţiilor, scăderea PIB-ului cu 5% sau căderea leului cu 20% – dacă însuşi FMI n-ar fi făcut totul în acest sens.

FMI e reţeta sigură a devastării, distrugerii, deznaţionalizării şi dezmembrării României, prin vulnerabilizarea ei extremă.

Tupeul nesimţit e cu atât mai mare cu cât FMI pune „predicţia” pe seama faptului că românii resping „reformele” – de fapt, măsurile care vizează înrobirea fără precedent a României şi exterminarea populaţiei.

Asta după ce imensa parte a împrumutului s-a topit în bănci, iar Isărescu s-a lăudat cu seninătate că a băgat 10 miliarde de euro pentru cursul leului artificial.

Nici o reacţie din partea guvernanţilor României.

Ce-ar fi dacă Guvernul de la Bucureşti ar declara că le dăm banii înapoi – treaba noastră cum, deci, să ne scutească FMI cu intervenţia în politica economică şi socială, tot aşa cum nici premierul Spaniei, Mariano Rajoy, nu le permite şi nu permite intervenţionismul nici măcar din partea ECB -, după care, ura şi te cară?!

Soluţia Islanda, cel puţin în privinţa lepădării de FMI pentru relansare naţională.

Numai o slugă nemernică precum Băsescu poate susţine fatalismul internaţionalismului totalitar, prin declaraţiile repetate că „globalizării nu i se mai poate opune nimeni” şi e nevoie de „Statele Unite ale Europei”, cu bancă unică, guvern european şi preşedinte, în aşa fel încât spaţiul euro-atlantic să fie la discreţia finanţei mondiale.

De fapt, toată criza a fost instrumentată pentru bănci, pentru realimentarea lor după acoperirea unor fraude uriaşe, cu finalitatea ca, în viitorul apropiat, să nici nu mai existe state, cu atât mai puţin state de drept democratic, ci doar un mare sistem bancar care să promoveze false elite şi să reducă umanitatea la condiţia de supusă a unui neosclavagism satanic.

P.S. Alternativa la UE poate fi ori o alianţă pentru Europa fără guvernanţă financiară, fie asocierea la Commonwealth. Trebuie doar oameni de stat.

31 răspunsuri to “FMI ARUNCĂ MIZERIE TOXICĂ. DOMNIA FINANŢEI MONDIALE. ŞI ALTERNATIVA PENTRU ROMÂNIA”

 1. FMI ARUNCĂ MIZERIE TOXICĂ. DOMNIA FINANŢEI MONDIALE. ŞI ALTERNATIVA PENTRU ROMÂNIA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 2. stejarul Says:

  „asocierea la Commonwealth” cea mai buna solutie.

 3. Ghita Bizonu' Says:

  Fiindca se pare ca deja au incepit indemnurile la nevot :

  Stai ba acasa !! Nu vota!!!
  Stai acasa.

  Pentru ca in decembrie Presedintele Mesei Verzi sa poa sa isi impuna – din nou! – premierul Sau. Ca Ei sa Isi reia tara Lor.. tara Lor pusa la asuteritate ca Ei sa traisca bine!! Tara lor pe cari sa straduie sa o faca competitiva cu China – la salarii scazute nu la lansari de stateliti cu rachete proprii sau constructii de Maglev uri(singurii din lume…)

  Stai acasa ca sa dispara pana si ideea de stat social…
  Sati acasa fiindca esti fericit ca Romania este in funcea listei cele mai sarace tari din UE si nu numai! Ca Romania sa fie in continuare contributor net la bujetu UE si ca sa ni se reproseze ca am primit degeaba 20 mld euroi. Ca e fapt nu am primit! Stai acasa ca esti ferict ca si putini bani tarsi de la UE au fost chletuiti in fara normelor si OLAF se cma sucare!!

  Stai acasa ca tontu de inVictor sa nu mai fie premier . Ca sa fie premier MRU ca sa poa sa se dea cu 3 deodorante si 2 ungunete din banii publici si sa bage in el vita Kobe! Stai acas ca ala cu usturoiu sa primeasc si el o sinecura. Ca Papahagi sa continue sa inmulteasca cu zero!

  Stai acasa ca Gordon si Gittesnstein sa fie fericiti! Si ca FMI sa prospere!!!

  Pentru toate astea, fiindca esti satisfacut de austeritate, de taieri , de cresterea TVA , de imprumutu’ de la FMI ca sa aibe Reifisen si Ertse Bank beneficii, ca NOKIA s-a retras si se vor mai retrage si altii si fiindca tie nu iti trebuiesc autostrazi si drumuri fara gropi!!!

  Stai in casa! Nu vota!!!

  Ma rog asta o sa mai fie vazut.. Prin alte parti. Alea mai bashite.

 4. Sandi Says:

  „Tolomaca nationala” cu un scaun primit gratis la Bruxelles s-a repezit sa-si stoarca neuronul pe Twitter anuntand ca din cauza Dacianei Ponta care s-a sculat traziu dimineata cursa spre Bruxelles a intarziat o ora.
  Astazi cei care au mancat cacatul cu polonicul pe acest subiect au venit si au dezmintit informatia cu intarzierea avionului din cauza Dacianei .

  http://www.pesurse.ro/#!/2012/10/24/premier-pentru-ponta-de-ce-i-a-felicitat-premierul/#news

  Asa ca Eba a ramas cu chilotii in vine cum s-ar zice !

 5. olimpiu65 Says:

  cine a mers la FMI dupa imprumut??? un obsedat de a ramane in functie i-a rugat de niste bani pt a mitui si insela un an prostimea, pana se realege, iar unchiul Sam care comanda FMI (ca cel mai mare contributor) si-a adus aminte de marile aptitudini de ,,oralist” ale chiorului si l-a ajutat!
  cum a ajuns economia Romaniei sa fie furata de 40% din ceea ce produce??? cum am ajuns dependenti 100% de relatia comerciala cu UE???
  de ce avem un minsitru pt afaceri care numai de mediul de afaceri nu se ocupa???
  Isarescu nu este reprezentatntul finantei mondiale in Romania si totusi are o mare cota de incredere relevata la fiecare sondaj???
  Putem dormi linistiti…chiar am ajuns la concluzia ca la inceput de saptamana e mai bine sa privesti telenovela cu Suleyman Magnificul!!!!

 6. Radu Humor Says:

  Ghiță Bizonu
  Păti numai cei căzuți în cap pot înțelege din asta să nu meargă la vot ! 😉

 7. Radu Humor Says:

  Isărescu este vîrful de lance al distrugerii României !
  Dacă nu ieșim repede din visul ăsta frumos cu UE,
  ne trezim cu un M înainte !
  Dacă reușesc să-l anihileze, sau să-l convertească pe Crin Antonescu ai lor suntem !
  Ne ia somnul de veci :mrgreen:

 8. ioprotestatarul Says:

  S-a trezit Antonescu, sau e pe duca USL-ul?
  http://www.antena3.ro/politica/antonescu-continui-sa-cred-ca-monarhia-constitutionala-e-cea-mai-convenabila-forma-de-guvernamant-189265.html

 9. ioprotestatarul Says:

  Uite ca tovarasa invatatoare cu aere de profesoara, „eroina” care a stat in „greva foamei” in spital pe banii fraierilor, „protestatara” pentru binele profesorilor si-a dat arama pe fata, nu face doar parte din menajeria lui Felix, ci si candideaza la parlamentare pe listele PC. Sigur vrea sa suga si ea ceva tare… Bravoooo!
  http://www.antena3.ro/politica/profesoara-cristiana-anghel-si-academicianul-dinu-c-giurescu-vor-candida-la-alegerile-parlamentare-pe-listele-usl-189244.html

 10. Ghita Bizonu' Says:

  Radu Humor ala e textu meu! Asa ca arajeaza-ti si tu un manifest …
  La al meu cred ca mai trebuie sa pun o coada : fiindca iti place sa fi batjocorit!!! Sa se pise Patapievici pe tine ca esti roman!

 11. Radu Humor Says:

  Ghiță , pune-l și pe Pata, dar nu-l uita nici pe Tismenețchi 😉

 12. Radu Humor Says:

  Cât despre mine …
  Nu stau nici eu degeaba !

  Radu Humor
  octombrie 24th, 2012 at 19:06
  Înduioșătoare grija pe care o au unii, tuturor celor ce poartă pe chipul lor, nu numai literar, semnele unui adânc zbucium la fesele băsesciene, în urma cărora s-au ales cu diferite, cicatrici, sau măcar semne clare pe ceea ce le-a mai rămas din ceea ce odinioară se chema față sau obraz , dar nu se întreținea cu atâta cheltuială din bani publici ca acuma !
  Nu-i chip să ridice cineva tonul în apropierea începutului de statuie pe care-l ridică pupincuriștii unora ca Tismăneanu, Patapievici, Pleșu, Mihăieș, Liiceanu și mai nou vedeta momentului Cărtărescu, să nu sară din baie apărătorul din o(ri)ficiu al țucălarilor lui Băsescu !
  Că vorba aia :
  Dai în mine, dai în tine,
  Dai în fabrici și uzine…
  În care se lucrează la un nou mit, chel și cocoșat de grija poporului român care, în schimb, are atâtea pe cap încât nu-i mai trebuie și critici la adresa noului cârmaci, de fapt căpitan de cursă lungă !
  În care a reușit să atragă nu numai poporul român, dar chiar și pretinse vârfuri de lance ale intelectualității românești, acești halebardieri ( ha,ha,ha,labari di eri și de azi ) echipați în armuri verzui de euroi, a căror vizetă nu se deschide decât pentru ca buzele recunoscătoare să poată lăsa pupatul de recunoștință fundului prezidențial
  Nicidecum pentru a primi eventuale reproșuri de dezgust, ale unor scriitori scârbiți peste măsura de
  starea de jalnicie în care au ajuns să se scalde ( e drept că pe bani grei !) unii dintre ipochimeni, vreo 1-2 dintre ei chiar talentați !
  Îndrăzneala unora de a le spune în față că “regele e gol” și n-are rost să se înghesuie toți la fundul lui, când mai are și mâini si picioare, dar mai ales alte chestii de supt decât bietul buget național, îi scoate pur și simplu din minți pe unii (cei 1-2 care le mai au ) sau din papuci pe ceilalți, care încep să strige “hoții !” cu disperarea celui care se teme să nu fie prins la furat înainte de a-și urca sacii cu banii pentru laude în căruța tranziției.
  Murdară și urâtă meserie !
  Dar bănoasă…
  Și demnă de dispreț !
  Ultima ispravă a lui Andrei Pleșu pare să le întreacă pe toate în ipocrizie :
  I-a sfătuit părintește, păi cum altfel, pe studenții Facultății de jurnalism din cadrul universității clujene UBB, să “nu se îndrăgostească în politică”, pentru că ” este ridicol să te îndrăgostești de Victor Ponta sau de Crin Antonescu” !
  Uitând în grabă să spună acel cuvenit :
  Nu faceți ca mine !
  Care am fost îndrăgostit și de Ion Iliescu, și de Emil Constantinescu, și de Traian Băsescu !
  Cu fiecare dintre ei rămânând și “borțos”
  ( cee ce se vede și acum e doar iluzie; de optică )
  Ducându-și uneori până la capăt sarcinile, sau avortând ceva mai devreme, după cât de dur a fost mandatul și de adânc pupatul :
  – ministru al Culturii
  – ministru de Externe și
  – consilier prezidențial pentru Relații Internaționale .
  Dar adevărata dramă existențială a acestui filosof este că vorbesc despre starea națiunii, unii ca Mugur Ciuvică, Mihai Gâdea și încă vreo doi, puțini, care au mai rămas nealiniați dorsalului băsist !
  Nu contează că Mugur Ciuvică a terminat Medicina ( da, dar Pediatria ) și nu la Spiru Haret, ci la UMB !
  Conu Pleșu, specializat în grătare cu cei care-i păzeau burtizența, să nu-i ia foc cartela de dizident ( era un banc cu țiganca ce se iubea cu pădurarul care-i trimitea lemne acasă, spunându-i țiganului că-s pe cartelă, până când odată piranda așezîndu-se cu picioarele desfăcute, prea aproape de focul ce ardea din belșug, țiganul îi spune cu năduf :
  – Dă-te fă mai hacana, că-ți ia foc..cartela ! ) !
  Impresionant cum alde ăștia , unși cu toate alifiile, (la Pleșu și Liiceanu se cunoaște cel mai bine ) au tupeul să dea lecții de civism și etică moral-politică tinerei generații, fără să le crape obrazul de rușine, așa cum le mai crapă uneori pantalonii sau hainele pe la încheieturi ( e drept că nu de rușine, ci de grăsime !)…

 13. Ghita Bizonu' Says:

  Radu Humor

  Cestia cu urinatu este a lu Pata. Ca el are obsersii din astea rafinate , intelectuale.
  Daca reusesc si un al doilea manifest o sa il pun si pe Volodea „marea mea febrete” baga-l-as si pe asta!!! Pe lanaga ca oricum asta ma enerva si plictisea mi s-a pus pata pe Volodea cand citii pe unu ca cica ar trebui sa ii fiu recunoscator ca VT ma invata sa gandesc!! Adica tat-su (cam .. nescolit) s-a straduit sa il invete pe tata sa gandeasca (tatal meu gandea destul de bine , stia multe lucruri si mai avea si o faculatate.. nu crez ca avea ce invata de la Tismanetchi) s-a straduit sa ne bage tuturor socialismu in cap , japita a mica a inceput cu proagand apolitica prosocialista si acu tot japita a mica sa ma aia la cap ca comunismu era rau?scandalos!
  ma eu mai pot ierta cateodat (mai ales cand consider ca am un interes). pot trece cu vederea INSA asa o porcarie nu suport!!! Adica gamelia asta are asa mandat divin sa ne invete pre noi? Dinati hais si pe urma cea?Si noi suntem de vina otr ratacirile lor? Sipuiu ala de curva comunista mai e si ferm convinsa ca el si tat’su ne-au convions pana in 89?!
  Scuzae sparcaiala asta .. insa asa ca sa ma intelgi. Nu trebuie sa mi=l amintesti … il am pe lista!!!!
  A da. Mai pot lasa de la mine … insa ma apuca greata cand vz opropagandistii vechi cu propaganda noua. in 89 am avut doar o singira speranta naiva : sa nu ii mai aud~!! Aiurea in tramcar acu parca japitele astea au mai mult spor cu anticomunismu decat au avut c cimunismu..Si apopois asta este si motivatia ptr care mi-a displacut si imi dosplace profund Paler …sa lingi unde ai scuipat si apoi sa scuipi pe ce ai lins ….

 14. Ghita Bizonu' Says:

  Portestatre

  matale stii ce e aia o alianta?!
  Crezi ca ar fi mai bine cu Antenele de partea ailata?! Auz?
  si apoi dba Anghel e mai prizabila decat altii pe care ii colectioneaza Voiculescu (ma rog este silit sa colectioneze). Ca si Decebal Traian Remes incomparabilu lua-la-r sa-l ia trecu si el pe la Voiculescu.. iNu nu ii rperosez caltabosii ci ii rperiosez ca atunci cand fu minstru de finata e a inevunit o intreaga tara cu ideile lui cretine!!!!
  Astepata sa fie victoroe in alegeri, guvern noi, Antonescu la 3 coenu sa fie bagat PDL la … si apoi inainte de urmatoarele alegeri o sa ne putem incaiera …si o sa te miri e ce AM EU de zis despre prestatiile unora nu numa a lu Tonta!!!!

 15. Roxana Iordache Says:

  Ioane, Crin e monarhist, care-i secretul? În rest, ştiu, nici mie nu mi-a picat bine, noroc că nu-i în colegiul meu!

 16. Radu Humor Says:

  Domnule Ioan Olteanu
  Referitor la situația dvs politică din prezent, eu zic că ar merge vechea zicală :
  Decât să se întrebe cineva de ce-i pusă doamna Cristina Anghel pe listele USL , mai bine să se întrebe toți de ce nu-i pus Ioan Olteanu să candideze, mai ales după întreaga lui activitate de veritabil și curajos dizident ?!

 17. ioprotestatarul Says:

  @Roxana Iordache
  Nu-i nici un secret, e vorba ca asa cum a reusit pacaliciul ala de DD sa ajunga la 20%, trebuia si PNL sa fi infiintat o formatiune regalista, in care m-as fi inscris si eu, iar atunci nu mai era nevoie sa se alieze cu securistii si tradatorii din PSD, PDL si menajeria lui Felix.

  @Ghita Bizonu’
  Bizoane, eu nu cred ca securistii si nostalgicii comunisti din USL sunt mai buni decat cei din PDL, ei sunt la fel. Pentru a se schimba ceva in tara asta este nevoie de oameni noi, de alta generatie, nu doar de a inlocui hotii si parvenitii lor cu ai nostrii, asa cum s-a facut in ultimii 22 de ani. Alta solutie nu exista.

  @Radu Humor
  Prietene, eu nu am situatie politica, in viata mea nu am facut parte din nici o formatiune politica, iar asta mi-a dat libertatea sa ma exprim liber si impartial. Olteanu nu poate candida pentru ca nu are domiciliul stabil in Romania, dar pot sa spun ca dupa deziluzia de acum 2 luni m-am gandit si chiar discutat cu un amic politician in legatura cu sansele pe care le-as avea daca m-as repatria si as candida la parlamentare ca independent, iar acesta mi-a spuns ca voi cheltui cel putin $100.000 si sansele de a castiga sunt aproape de zero pentru ca toti primarii fac jocurile partidului din partea caruia au fost alesi. Asa ca prefer sa raman cine sunt…
  Greata mea in legatura cu tovarasa este ca nu suport parvenitii si ipocritii si nu cred ca nostalgicii comunisti si securistii doresc binele poporului. S-a recunoscut oficial ca „guvernele” Boc si MRU au cazut la presiunea strazii, atunci cand in toata tara mii de romani au stat luni de zile in strada. Din toti acei oameni cu spirit civic nu a fost nici unul bun pentru a candida din partea USL? De ce doar cei fabricati de laboratoarele lui Felix si ale PSD? Din aceste motive s-a ales praful de tara noastra, iar noi ne indreptam catre nicaieri…

 18. Ghita Bizonu' Says:

  Protestare

  Matale pe aratura. Rau.

  Dupa 22 de ani ce mai visezi matele ? Deja e plin de oameni noi! Toti unu si unu!!
  Tonta e bou. Carlatean e nou. Sova e nou. Atat de noi ca as zice netoti, Pardin necopti,,,
  Si daca ma uit la PNL are si el cateva noutati. De pilda Chiuariu .. care crez ca ar fi fost o bunicica solutie ptr Justitie . daca nu ar avea tincheaua legata .. Stii dosarele alea deschise si ramase in nelucrare prin gija Codrutei – si ea nou nouta (ma rog s-a mai uzat da este post 89 bine!)
  Si daca ma uit in partea cealata vaz o multime de oameni noi. MRU este nou.Neamtu este nou. Papahagi e nou. Juna Pleasca paleoloaga e si ea noua. Udrea e si ea noua. Boagiu idem (desi s-a prea ingrasat) Statomir e si el nou. Funebru nu numai ca e nou da mai este si din generatia asteptata – aia de se zicea ca va face ceva praf cu dintii, Mai citii ieri productia altei noutati : Gussi. Si el nou. Astepatati cu tonTii ca sa faca democratia praf cu dintii lor tineri, sanatosi si albi. Si neasteptata EBA e si ea nou bouta (mai ales la minte!!).
  Insa bancu cu este nevoie de oameni noi, de alta generatie, incepe sa se invecheasca .

  In alta ordine de idei.. zici ca cum a reusit pacaliciul ala de DD sa ajunga la 20%” insa se pare ca nu stii … Pai simplu – prin demagogie, emisuni lungi, populism si retete la fel de destepte ca ale tale… Plus mizeria produsa de “anticomistu” BaSSescu si a sa ceata reformatoare… Reteta cam greu de duplicat de catre PNL .
  Iar propunerea ta geniala trebuia si PNL sa fi infiintat o formatiune regalista, uita un mic amanunt: CU CINE sa fii infintat?! Practic ar fi insemnat ca o parte dintre membrii PNL sa iasa din partid, sa infiintee Partidu Coroanei Romane (PCR care va sa zica ca poa pica vreo 2 cretinei sa creaza ca e PCReloaded .. desi nu ar tine .. ca geaba facu Voiculescu PC ca tot PURice a ramas si are nevoie de caine!),, si tipand traisca Coroana si sa acuze pre PNL de .. republicanism comunist?! Mai omule matele mai si gandesti sau doar protestezi*?
  Cati monarhisti crezi ca sunt prin tara ?! Max 5%! Sa nu mai zic ca juma din ei sunt monarhisti asa de sanchi ca au auzit ca “da intectual” da’ imbecilii nu-s in stare sa stie ce este aia print consort sau regina mama…(eu nu-s da stiu! Si ce este si o Alteta si ce este aia o Alteta Serenisima) . Sa nu zic ca risti sa pierzi mai multe voturi decat iti aduce partida monarhista (cu adaugirea ca si ¾ dintre monarhistii mai autentici ar da naibii moanrhia ptr un post mai manos.Sau ar amana pna cand ies den fonctie)

  In rest abtine-te. Nu ai avut norocu sa te invite Antenele .. ci a avut noroc invatatoarea (ca este invatatoare.. chiar ea a precizat) si cum sunt in criza cumplita de oameni mai cunoscuti .. ei bine dna Anghel este o buna achiztie si sa zic asa curatica (fata de altii .. in frunte cu DTRul nationale).Acu integ ca te mananca pisma insa un pic de decenta nu iti strica …ca te faci de ras toti primarii fac jocurile partidului din partea caruia au fost alesi Pai nu crezi ca este normal ? Ca d’aia ii zice partida … uf …

  * ca inteleg ca matale vii din trai mai .. calde. Unde dupa 68 multi s-au scrantit si au inceput sa protesteze. De ce? Avea importanta?! Importa doar protestu:HUUO! JOS! La oase!!! Sa nu iti zic ce impresie am despre astia …mai ca devin fan al jandarmilor! Si da admir CRS care au batut bine la protetatari in 68!! Da nu destul …

 19. stejarul Says:

  „Pentru a se schimba ceva in tara asta este nevoie de oameni noi, de alta generatie, nu doar de a inlocui hotii si parvenitii lor cu ai nostrii, asa cum s-a facut in ultimii 22 de ani”

  EXCELENT IOANE, AI PUS DEGETUL PE RANA! Asta e solutia iesirii din fundatura in care ne aflam.

 20. Matei Florin Says:

  Excelentă analiză, iar P.S.-ul, pe post de concluzie fermă, face toţi banii 🙂 În plus, comentatorii de pe acest blog sunt, în majoritate, de calitate (Ion Olteanu, Radu Humor, Olimpiu65, Stejarul, Bizonu’, sandi, mgabim, Maria S., Hristea, Franklin, un simpatizant liberal, chiar şi veşnic-nemulţumitul Virgil, şi alţii pe care nu mi-i amintesc acum). Felicitări tuturor pentru spiritul civic, pentru conştiinţa cetăţenească, pentru atitudinea voastră!

 21. ioprotestatarul Says:

  @Ghita Bizonu’
  „Matale”, daca primesti dreptul de autor bravo tie, tine-o tot asa, daca nu ai grija ce buruieni consumi ca-ti afecteaza coerenta…
  Sigur, ai dreptul sa pupi ce doresti, dar nu sa dai sfaturi nesolicitate.

 22. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

  despre ce ai scris tu, e adevarat, aferim.
  Astazi insa:
  LA MULTI ANI CU SANATATE, MAJESTATE !

 23. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:


  Traiasca Regele !

 24. ioprotestatarul Says:

  TRIASCA MAJESTATEA SA MIHAI I, REGELE ROMANIEI!

 25. Sandi Says:

  Conducerea ARD ( adica numele mascat al pedelacheiilor pentru alegeri ) se pise in capul Comisiei de etica creata de Macovei !

  http://www.pesurse.ro/#!/2012/10/25/scandal-n-pdl-comisia-macovei-nu-mai-vrea-s-analiz.html

 26. Sandi Says:

  Slugoiul Olteanu se masturbeaza si ii trage si un cunnilingus madamei ot Pleskoi !

  http://www.pesurse.ro/#!/2012/10/25/oltean-i-eu-i-udrea-ne-nscriem-n-criteriile-de-int/

 27. Ghita Bizonu' Says:

  Protestatare

  io nu m-am legat de matale. Decat te-am tras de atentie ca iesi de pe carosabil. Daca iti place sa umbli prin maracinis treaba lu matale.
  Insa cestia cu dna Anghel chiar pute a invidie si dorinta de parvenire ” de ce ea si nu IO?!”. Ata de mult ca incepi sa reproduci propaganda bashita…
  Cat depre buruieni care afecteaza judecata … ia zi : este EBA mai npua ? a fost ea crescuta sub comunism, a fost ea UTC ista, PCRista ? N-a fost! Pai vezi ma? E noua insa veche !!

  Asa ca las-o jos ca macane. Si pana nu te ajungi si tu ceva sef si intri in gasca celor mari fi mai modest …

 28. Buddy and us Says:

  Traiasca REGELE!

 29. ioprotestatarul Says:

  @Ghita Bizonu’
  Da tu esti cumva ala care trage lumea de socoteala sau ce?
  Si daca nu ai inteles ca nu ma intereseaza si oricum nu pot ocupa sau candida pentru functii publice din cauza ca nu am domiciliul stabil in Romania, deci nu are cum sa ma „roada” invidia, atunci nu esti doar limitat, dar vrei sa si te bagi in seama ca toti neputinciosii.

 30. ioprotestatarul Says:

  Acesta este pretul pe care-l platesc cei ce indraznesc! Asa cum se vede, in cazul oponentilor regimului, justitia refuza sa se pronunte atata timp cat psihopatul se afla la butoane.
  E bine totusi ca traim intr-un stat de drept, o tara democratica cu guvern USL care ne reprezinta, cu ministru al justitiei competent si nu in ultimul rand cu parlamentari super… parveniti. BravHuoooo!

  „04/07/2012 Amână cauza
  Solutie: Recurentul revizuient Olteanu Ion a solicitat acordarea unui termen de judecată pentru a-şi angaja apărător.
  19/09/2012 Amână cauza
  Solutie: Amână pronunţarea la 27 sept.2012.
  27/09/2012 Amână cauza
  Solutie: Amână pronunţarea la 2 octombrie 2012.
  02/10/2012 Amână cauza
  Solutie: Amână pronunţarea la 3 octombrie 2012.
  03/10/2012 Încheiere
  Solutie: Repune cauza pe rol pentru a se pune în discuţie competenţa procurorului care a efectuat referatul potrivit art.397 alin.1 C.p.p., având în vedere modificările aduse prin L.nr.356/2006, decizia Curţii Constituţionale nr.610/20.06.2007, precum şi jurisprudenţa Curţii Europene a Drepturilor Omului.
  24/10/2012 Amână pronunţarea”

 31. Sandi Says:

  Crin ii trage una zdravana peste zotca lui tataie Melescanu !

  http://www.dcnews.ro/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: