LUDOVIC, AMENDĂ ONORABILĂ!

Am aflat de la un amic anume că Ludovic Orban s-a angajat pe facebook să nu-şi mai critice colegii, ci să se concentreze cu toţii contra „adversarului comun, Băsescu”.

Unu, Băsescu e zero, sistemul care îl ţine e problema (şi nu l-am auzit vreodată în timpul referendumului să iasă şi să cheme lumea la vot pentru demitere, dar poate o fi spus şi s-a jenat să repete).

Şi doi, să fim serioşi, am zis că jur să nu-l votez, dacă nu recită refrenul lui Postelnicu.

Deci, dacă vrea să fie credibil electoral după mizeria contra lui Crin, să iasă şi să spună că regretă.

Dacă nu, promit să-i fac anticampanie la maximum. Mai bine o lasă pe Diana Tuşa în colegiul meu şi el merge după fratele lui care a primit ceea ce a căutat. A fost o mizerie ce i-au făcut băsiştii, dar bine i-au făcut. Prostituatele nu merită altceva.

16 răspunsuri to “LUDOVIC, AMENDĂ ONORABILĂ!”

 1. Mihai Hristea Says:

  Me likes Diana Tusa. l)

 2. LUDOVIC, AMENDĂ ONORABILĂ! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 3. Ghita Bizonu' Says:

  Poa sa isi critice colegii da intre 4 ochi … intre ei la o cafea …Da ma impresia ca la zjuns coana Roza cu savarina

 4. virgilvirgil Says:

 5. johnson1312 Says:

  Stai sa vedem ce se va intampla in realitate.Asazisii liberali curati doctrinar care l-au votat pe Basescu pana i-a luat spume in toti acesti ani,in curatenia lor de liberali anticrinisti,deja ataca cu furie ca vezi doamne a decapitat Antonescu filiale din tara si a impus oameni…Adica au fost scosi niste activisti zelosi cu taticul lor local si nu cu PNL pentru a face loc unor oameni ca Vlad Nistor,Daniel Barbu,Ioan Ghise,Victor Ciorbea,Radu Zlati etc Pai asta e formidabil,creste valoarea si calitatea propunerilor PNL.Este adevarat ca trepanatii il vad doar pe Becali dar n-ai cum sa-i salvezi de la indobitocirea totala si nu le convine sa aiba contraexemple..
  Liberalii basisti nu vor tine cont de astfel de apeluri pentru ca altfel nu-si justifica veniturile care le vin lunar de ani buni,sa-l atace pe Crin din interior si credeti-ma ca nu sint motivati cu o plasa de ulei si zahar eventual si cu o galeata !

 6. R.Daniel Says:

  B’am pardon, ca pe galeata scria Romania si cateva luni m-am uitat cu mare grija la ea, era adusa de un membru de famelie mai tanar, apolitic dar dus cu autobuzul la mee ting la alegerile anterioare, (intre timp si-a pierdut slujba si a …devenit someur), dupa care am facut-o galeata menajera la buca tarie ca avea culoarea porto calie si era de la cel mai …democrat dintre partide …

 7. johnson1312 Says:

  Tăriceanu: ”N-o să fiu coleg cu Gigi Becali. Este doar o candidatură pe listele USL”

 8. Ghita Bizonu' Says:

  ANALIZĂ EVZ: Miliarde de euro sunt suspendate de UE. România, eşec previzibil la viitorul buget european. Răspunde Ponta sau Băsescu?

  Stoti ca acusica vin alegerile?
  E prea mult sa va cer sa mergeti acolo si sa dati un post ceva in genu: cine era premier in 2009? 20010? 2011? Si cine l-a pus pe neispravitu ala?!? Nu basescu?!

  Sau prea intectuali?

 9. Roxana Iordache Says:

  @Tuturor. Chiar eu am scris la un moment dat, după alegerile parlamentare din 2008 – şi la ora aceea cam aşa era -, că Antonescu e zero ca susţinere fără Orban, în sensul că susţinerea electorală internă principală din PNL venea din partea oamenilor lui Ludovic.

  Dar dimensiunea de lider autentic s-a dovedit că o are Crin, nu Ludovic. Pentru că s-a impus în partid, şi-a câştigat nu o camarilă, ci partidul în ansamblu, a convins prin atitudine credibilă, puternică, de aceea liberalii îl urmează. A adus PNL la un nivel de performanţă la care în urmă cu câţiva ani nici nu visa.

  Şi Călin Tăriceanu a condus partidul la procente importante faţă de nivelul anterior, dar n-a avut anvergura lui Crin. Nici viziunea şi nici strategia lui. De fapt, Călin s-a limitat la proiectul mărunţel scos din căpuţul lui Andronic, ca din maşina de tocat.

  Călin e un dulce, mereu am să ţin la el şi am să-l susţin, dar dincolo de componenta afectivă, susţinerea se va opri de fiecare dată când – sper că nu – va mai avea fantezii ca aceea de după alegerile prezidenţiale din 2009, când a propus ca PNL să intre la guvernare cu PD-L, pentru „damage control”. Sau aţi uitat?

  P.S. Eu ţin la Ludovic, e un om bun şi are calităţi, de aceea sunt atât de dură cu el când o ia pe arătură.

  Deci, nu mai veniţi cu spucăciuni la adresa lui Orban, că le trimit la gunoi! Îmi place foarte mult şi fratele lui, de aceea dezamăgirea faţă de slăbiciunea lui a la Cristi Diaconescu a fost cu atât mai mare. 😦

  @johnson1312. E o declaraţie inteligentă. Poate învaţă şi Ludovic. Eu îl înţeleg că îi e greu să-l digere pe Gigi, dar e un fraier, fiindcă sunt sigură că ar putea deveni cei mai buni prieteni. Lui Gigi poţi să-i reproşezi orice, dacă eşti sincer şi Ludovic ar avea ce să-i reproşeze, de exemplu, huliganismul unor derbedei care au bătut tineri liberali respectabili într-o campanie electorală. Gigi trebuie să-i dea afară din PNG cu şuturi în cur. Asta am să i-o cer eu şi ar trebui să i-o cereţi mai mulţi, măcar din considerente de ordin pragmatic, dacă nu moral, adică, ne putem pomeni cu gorilele-alea că sparg nişte pedelişti la mufă (nu că n-ar merita) şi să vezi scandal şi victimizare băsistă! 😯

  @Mihai Hristea. Şi je! 🙂

  @R.Daniel. Care găleată? 🙄

  @Bizoane, Ludovic are frustrările lui, unele, legitime, dar asta nu justifică ralierea la gaşca penală de la sectorul 1. 👿

  @Virgile, spune-i lui Ludovic că dacă vrea îi scriu eu textul cu pricina, pe care să-l declare presei – nu doar că nu l-ar umili, ci ar creşte în ochii oamenilor. 😐

 10. Roxana Iordache Says:

  Bizoane, să postezi în latrinele băsiste e pierdere de vreme greţoasă. Jegurile-alea de oficine sunt furaje pentru nucleul lor electoral.

 11. Sandi Says:

  Orbanel are asa… un mancarici undeva de cand nu mai detine o pozitie de conducere in PNL !

 12. virgilvirgil Says:

  Roxi , Antonescu a gresit cind l-a indepartat pe Orban . Este de departe cel mai bun organizator al PNL . Iarasi indepartarea lui Tariceanu este o prostie si este sanatos ca sa nu intre in confict deschis . Aici lucrurile sunt batute in cuie si nu ma astept la colaborare . Pe de alta parte , cum am prevazut Ludovic a anuntat ca se potoleste . Iesirea alaturi de Chiliman se poate contabiliza si ca o oferta , fiind ce e drept si o atentionare la adresa lui Antonescu . Eu inca vreau sa sper ca cei doi vor face pace si chiar vor colabora in interesul lor si al PNL . Lui Antonescu ii va fi greu dupa alegeri si congresul din primavara va fi prilej e decont . Indiferent care vor fi rezultatele alegerilor . Antonescu trebuie sa faca pe dracu in patru si sa si-l aduca in pozitie de aliat pe Orban pina la acest congres . Actualii „scutieri” ai lui Antonescu nu fac nici cit o ceapa degerata in raport cu Ludovic .

 13. Roxana Iordache Says:

  @Sandi. N-ai dreptate, Ludovic s-a comportat corect, onest, discret. Frustările i-au defulat taman acum, din prostie. S-a pus într-o situaţie penibilă. Dar poate ieşi din ea.

  @Virgile, ce mă bucur eu când tu te pretinzi judecător care nu iartă pe nimeni, dar lui Ludovic îi găseşti circumstanţe şi îi alimentezi prostia comisă, doar pentru că sunteţi prieteni.

  Răspunde sincer: dacă altcineva făcea ce a făcut Ludovic, nu considerai că trebuie dat afară?

  Pe lângă faptul că e o atitudine inacceptabilă politic şi inoportună electoral, nu-ţi dai seama cât de ridicol sună „să-l avertizeze” Orban pe Antonescu? E jenant! Cum ar fi un şoricel care roade un munte. Asta e situaţia la ora actuală.

  Tu nu înţelegi, Crin Antonescu chiar face politică de anvergură, nu politicuţă bizantină de partid, prostie din aia care a dus la pierzanie PNŢCD – că voi numai de intrigi şi pactizări cu adversarii politici pentru decapitarea colegilor v-aţi ţinut. Aşa fac acum chilimanii, iar prostia lui Orban de a se asocia unei găşti penale e fără margini (ăia care se scaldă în zeci de milioane de euro îl folosesc ca pe un fraier).

  Antonescu are PNL la butonieră, fiindcă le-a adus liberalilor ce n-au avut de când au dispărut Brătienii. Şi le va mai aduce cât cuprinde.

  Crin are în spate partidul, nu „scutieri”. Chiar crezi că are nevoie de cineva ca să îl „apere”? 😆 Sau ca să se impună? Autoritatea nu înseamnă autoritarism, ci strategie inteligentă.

  A făcut perfect ce a făcut cu trădătorii: cine trădează o dată, va trăda de fiecare dată. Poate pricepi.

  Şi poate ai observat că Antonescu nu marşează la polemici cu Tăriceanu. Călin a scris o prostie la primul impuls, pe care ar trebui să o şteargă, fiindcă e nedemnă de calibrul lui. Dacă ar fi scris-o Gigi, din partea lui părea firesc. :mrgreen:

 14. virgilvirgil Says:

  Sunt de acord ca trebuia sa ia masuri , eu as fi luat masuri si mai drastice , numai ca repet , un om ca Orban nu trebuie aruncat a gunoi . Liberalii nu au un alt organizator mai bun .

 15. Roxana Iordache Says:

  Virgile, cine l-a aruncat la gunoi? Prostia lui! Ar fi fost şi acum principalul partener al lui Crin dacă n-ar fi jucat prost. Din păcate, Ludovic n-a priceput strategia lui Crin. Ar fi trebuit să priceapă, fiindcă pe el nimeni nu-l poate acuza de trădare, erau de notorietate relaţiile lui glaciale cu Tăriceanu.

  Deci, Ludovic să facă amendă onorabilă şi să refacă legătura cu Crin. Să se rupă de gaşca de la sectorul 1.Voturi ia pe radicalism antibăsist, nu pe atitudine anticrinistă. Logic, nu? Cine naiba crezi că îl votează din partea USL, după ce a declarat că el nu-l votează pe Crin? 😯

  Românii uită repede, dacă Ludovic îşi pune un pic de cenuşă în cap (fiindcă gri-ul e elegant şi îl prinde 🙂 ), se va considera că a avut un moment de rătăcire din pricina primirii în PNL a lui Gigi care i-a bătut oamenii în campanie, iar Becali trebuie să-i excludă pe bătăuşi din PNG, pentru a dovedi că vrea cu adevărat să se schimbe, ca să fie pe măsura apartenenţei la un partid istoric. Ludovic ar mai fi inteligent să evoce vremurile în care el şi Crin erau în tandem, în aşa fel încât Crin glumea că presa îi ia „la pachet” şi că e de dorit pentru forţa PNL şi a USL ca acea relaţie să se refacă şi să se consolideze în respectul alegătorilor.

 16. Roxana Iordache Says:

  Virgile, uitasem: Orban s-a băgat FĂRĂ LEGĂTURĂ cu măsura lui Crin, care nu l-a vizat nici un moment – nici măcar o fracţiune de secundă n-a fost pusă la îndoială candidatura lui Ludovic în acelaşi colegiu. Absolut sub nici o formă Crin nu s-a referit la Ludovic, iar Ludovic, absolut tembel, s-a băgat singur într-o dispută de partea proastă, adică, alături de o gaşcă penală. Repet: pe-na-lă. Vino să vezi cum zace sediul istoric al primăriei, s-au lălăit lucrările de reabilitare peste trei ani, trebuia să fie gata în primăvară, dar de aproape un an nu se mai face nimic, deşi nu mai e decât vârfuleţul turnului să-l pună, plus sutaşul şi ceasul, dar aici e vorba de bani mulţi pe contracte rulate la infinit cu firmele băsiste, chiar udriste. Ce naiba a căutat Ludovic în mizeria-asta? 👿

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: