BĂSESCU DIN NOU ANGAJEAZĂ ILEGAL ROMÂNIA. ŞI DIN NOU INTERCEPTĂRI DIVERSIONISTE SCOASE DE APARATUL SECURISTIC. MAI AU LOC ALEGERI?

Chiar dacă sau tocmai pentru că televiziunile nu i-au dat atenţie, Băsescu a comis-o din nou, la Bruxelles, angajând de principiu intrarea României în „uniunea bancară”, care e în fază de proiect controversat, dar impostorul de la Cotroceni se comportă ca slugă zeloasă la lesa lui Merkel.

Unu, că nici dacă ar fi preşedinte legitim n-ar avea dreptul, pentru că numai Guvernul are dreptul să negocieze tratate, conform Constituţiei, de care lui Băsescu i se rupe, ca de obicei.

Şi doi, dar nu în ultimul rând, el nu reprezintă pe nimeni şi nimic, fiind un preşedinte demis şi care s-a întors la Palat printr-o lovitură de stat patronată din exterior. Şi Dumnezeule, ce faţă are! A ajuns o caricatură ambulantă. Numai bună ca să inaugureze PPE un cimitir pentru epave.

Ferocitatea cu care stăpânii lui Băsescu de la Washington şi Bruxelles l-au susţinut ca să revină împotriva poporului care l-a demis se explică prin interesele noii Internaţionale de a se folosi de  el împotriva intereselor României, ţara noastră fiind deliberat slăbită, furată şi îngenunchiată, pentru a putea fi supusă experimentelor ca un cobai de serviciu.

Faptul că suntem pe primul loc în lume la prăbuşirea nivelului de trai e realizarea principală a regimului băsist, autor al „reformei statului” împotriva întregului popor.

În ce priveşte presa, am mai observat că băseala e insidioasă chiar şi la Antena 3, şi e suficient să urmăreşti jurnalele de ştiri din anumite zile. De exemplu, modul stupid în care frauda lui Băsescu privind aderarea României la uniunea bancară e dată axiomatic. Apropo, cred că Trustului Intact îi lipseşte o agenţie de ştiri proprie, ca să nu mai depindă de abonamente, ci să le utilizeze doar pentru comparaţie.

Iar interceptările cu Băsescu, Blejnar, Udrea, Cocoş, vărsate în presă sunt inacceptabile, pentru că ele denotă un sistem securistic care deţine puterea din umbră şi periodic, îşi vomită chiar executanţii, ca formă de manipulare. Diversionistă, evident, pentru simplul fapt că e harneală aruncată ca să ocupe timpul presei şi să facă agenda (pre)electorală, acoperind temele zilei (de exemplu, marea hoţie a PD-L). Operaţiune de efect.

Întrebarea care merge la cauză a pus-o preşedintele Antonescu, anume, cum de ajung interceptările în presă? Şi a mai spus Crin ceva mortal: sper ca interceptarea lui Băsescu să fie cu mandat legal. 🙂

USL ar trebui să instituţionalizeze parlamentar întrebarea frontală, printr-o comisie de anchetă rapidă, cu atât mai rapidă cu cât Morar s-a auto-numit şeful şefilor tuturor Parchetelor. Dacă ar fi procedat în asemenea hal discreţionar un Procuror Şef al DNA numit de Guvernul actual, săreau de fund în sus Reding, Barroso şi tot aparatul comisarilor neosovietici. Fiind vorba, însă, de numitul lui Băsescu-Macovei, totul e OK pentru ei. Nu e lovitură de stat, nu e dictatură a Procuraturii. Şi Gitenstein consideră normal. E de aşteptat să salute printr-un comunicat concentrarea întregii puteri a sistemului judiciar în mâinile lui Morar ca măsură preventivă contra „tiraniei majorităţii”, de exemplu, a celor 7, 4 milioane care l-au demis la referendum pe alesul cu 5,2 milioane. Tirania minorităţii, în schimb, e corectă, fiindcă ea nu reprezintă „gloatele” pe care le dezavuează Hilara Clinton. De unde rezultă că nici n-ar mai trebui să aibă loc alegeri, ci să se perpetueze între ei. Falsele elite. Hoaţe şi ticăloase, criminale împotriva umanităţii.

P.S. USL n-ar trebui să intre în jocul interceptărilor. Ci să atace, în continuare, pe tema hoţiei.

Reclame

18 răspunsuri to “BĂSESCU DIN NOU ANGAJEAZĂ ILEGAL ROMÂNIA. ŞI DIN NOU INTERCEPTĂRI DIVERSIONISTE SCOASE DE APARATUL SECURISTIC. MAI AU LOC ALEGERI?”

 1. Jan Pantelimon Says:

  Da au loc algeri cu observatori OSCE .

 2. Mihai Hristea Says:

  Pus muyici pentru RocŞ
  http://hristea.wordpress.com/2012/10/20/ssictiriti-de-atata-soare/

 3. BĂSESCU DIN NOU ANGAJEAZĂ ILEGAL ROMÂNIA. ŞI DIN NOU INTERCEPTĂRI DIVERSIONISTE SCOASE DE APARATUL SECURISTIC. MAI AU LOC ALEGERI? » Bloogle Says:

  […] Original Blog » […]

 4. Gabi Mihalcea Says:

  Evident ca stenogramele au fost scoase pe piata pentru a se arata „meltenilor” cit de „patriot” si „interesat” de binele tarii era/este don Coreleone Basescu!
  Dar eu totusi intreb naiv, in ce calitate vorbea suspendatul cu Blejnar? De prim ministru? NU ERA! De ministru de finante? NU ERA? De ministru economiei? NU ERA?
  Pacat ca Razvan Dumitreacu/Antena 3 a pus botul la o asemenea diversiune.

 5. johnson1312 Says:

  „…La Bruxelles, Kovesi îşi va folosi funcţia ca să denigreze actuala guvernare şi, implicit, să se protejeze ea însăşi de eventualele consecinţe penale ale abuzurilor pe care le-a comis în România. Va dispune de imunitate beton, negociată deja din România, şi Comisia Europeană îi va fi scut. După scrutinul din decembrie, va urma pentru foştii guvernanţi portocalii – deveniţi între timp puţin mai mov – un război surd de poziţii. Comisia Europeană trebie urgent transformată într-un DNA mai mare al lui Băsescu, de nivel european – cel puţin în ceea ce priveşte comisariatul pentru justiţie. Reding poate încerca, pe baza generozităţii cu care funcţionarii statului român practică delaţiunea la Bruxelles, tot felul de formule instituţionale experimentale. Ea şi le va trece drept realizări profesionale importante în CV…” Citat din :

  Dosariada se mută la Comisia Europeană :

  Începe şantajarea politicienilor români cu dosarele penale direct de la Bruxelles

  http://www.cotidianul.ro/incepe-santajarea-politicienilor-romani-cu-dosarele-penale-direct-de-la-bruxelles-197515/

 6. Radu Humor Says:

  Antonescu și Ponta ar trebui să aibă tot timpul în vedere că acești comisari europeni, ce se dau zmei pe aici, sunt niște bieți birocrați, e drept nesimțit de bine plătiți din banii europenilor, deci zmei pe care-i ridică și-i manipulează unii după cum bate vântul. Dacă le merge, îl înalță, dacă te rățoiești la ei îl coboară imediat, odată cu tonul care din arogant devine împăciuitor și concesiv !
  Dar pentru asta, adică pentru a nu le mai sufla în… pupă sau pânze, cei doi, Ponta și Antonescu trebuie să aibă în spate votul masiv al cetățenilor, care poate fi singurul de care știu de frică acești euro-mutanți politici !

  Prin diferite mijloace, nu neaparat la vedere, Serbia ar trebui avertizată de pericolul care o paște intrând în această uniune, în care o mână de jmecherași, ca să le spun (doar 😉 ) așa, vor să se facă stăpâni pe un un întreg continent, pe care să-l facă să meargă (doar !!) în direcția dorită de ei ! 🙄
  Și dacă am știi că direcția e bună, n-ar avea nimeni nimic de obiectat 🙄
  Dar așa ???! 😉

  Țin minte, când cehii ne atrăgeau atenția despre ce înseamnă această UE , cel mai bine surprinsă de vechea expresie :
  „Pe afară-i vopsit gardul, și-năuntru-i leopardul !!!”,
  nici noi nu le-am dat prea multă crezare 🙄

 7. Mihai Hristea Says:

  @Radu Humor
  http://hristea.wordpress.com/2012/10/20/de-unica-folosinta/
  😆

 8. Ghita Bizonu' Says:

  Mari „succese” bashite pe drumul dezintegrarii in ORRORpa:

  Piata auto din Romania a scazut la nivelul din 2000. dupa PROtv

  anu’ 2000 ca cand salariul minim era de 35 parai lunar. Cand nu „eram” in UE. Cand nu era programu rabla.
  Acu o sa ziceti :”ba capiasi ce te aia vanzarea de masini noi?”
  In statele ceva mai rasrite de geneunchou broastei si la M de Sahel cestia cu vanzare a masinilor noi este un indicator al nivelului economiei. Cand lucrurile merg bine masinile noi se vand.
  Mai rau, in tari;e care au productie auto vanzarile de masini noi privesc in special pe alea locale. Si productia de masini impluca multe persoane (unii produc tabla, altii cauciucurilem altii sticla ptr parbrize altiiplasticu si altii din toate astea fac masinile. Si toti astia primesc un salar din care pltesc impozite si cumpara si paine, chiloti samd de la negustori care castiga si ei si platesc un impoit) Adica sunt un iddiciu al puterrii si sanatatii pietei locale …
  Noi avem 2 uzine care produc. Sau ma rog la noi in tara produc Ford si Renault. Ford nu se bazeaza pe pitata din Romania. Se pare ca piata romana se restrange prea mult si ptr Dacia (Renault) si unu de al Renault ameninta ca se muta la Tanger ….

 9. Radu Humor Says:

  Adrian N[stase scrie pe blog un articol :
  „Vina principală a lui Băsescu ”

  Din păcate titlul mă duce cu gândul la o altă gravă și impardonabillă vină, ce tot din păcate, vă aparține, se pare, în exclusivitate :
  aceea de a-l fi iertat pe acest mizerabil și infect caracter, de pedeapsa cuvenită, măcar pentru una din fărădelegile săvârșite, împiedicând astfel cu siguranță celelalte, din ce în ce mai grave !
  Dar, deoarece pentru asta se poate spune că v-ați primit pedeapsa, și încă cu vârf și îndesat, vinovăția pentru ascensiunea aparent fulminantă a acestui malefic personaj, care s-a dovedit până la urmă că a câștigat “a la Țiriac” toate competițiile la care s-a, sau a fost înscris, în urma unor rezultate din ce în ce mai vizibil trucate/furate, vina aparține și celor care au preferat să-l vadă învingător pe unul ca el, decât pe unul ca dvs. să spunem (sau Geoană, sau ….(poate că de data asta nu vor reuși !).
  Motiv de a-l urî pe acest sinistru personaj au majoritatea celor care au ” beneficiat” de măsurile lui draconice, de minciunile lui sfidătoare a inteligenței, sau de dezicerile de la o zi, sau o oră la alta, susținute cu o obrăznicie , impertinență și nonșalanță ce sfidează inconștiența..
  De la cei care l-au auzit și au simțit cum le reducea cu cinism și răutate bolnăvicioasă mijloacele de existență, până la cei care se minunau de explicația cu bețișoarele de urechi ( capodoperă a bătăii de joc vis a vis de o țară întreagă !!!!), la cei 7 milioane și jumătate, furați (pentru a câta oară ??) la vot, toți suntem îndreptățiți să-l vedem pedepsit pentru această caricatură de conducere a țării la cel mai …infect, nu înalt nivel !
  Ca să nu mai spun de vinderea efectivă a României,și transformarea noastră în slugi ale unor interese oculte, străine de interesul național !
  Și toate astea doar pentru a-și păstra mulțimea de privilegii smulse prin forță, furt sau neatenție a adversarului ! OFFF !!!!

 10. Mihai Hristea Says:

  Of, in fine, Rox! Deja imi statea pe creieri ala-aia care abera pe+aici.

 11. Mihai Hristea Says:

  @Radu @Rox etc.
  Pus ceva fain rau:
  http://hristea.wordpress.com/2012/10/21/polonaise/

 12. argusdre Says:

  Nu ! Nimeni n-ar fi riscat din hoarda besista sa dea publicitatii inregistrari cu Bulibasa, deoarece vrand-nevrand se pot produce scapari si deci ocazii de interpretari si comentarii negative ale USL-istilor.Stenogramele arata altceva, arata ca si o parte din judecatori realizeaza ca regimul Besinescu e pe duca si, ca atare, isi procura bilete de trecere in fata noului regim, cel al USL-ului…Deci din aia 4500 de judecatori unsi de matroz, incep sa apara si tradatorii… Baraca besnista scartie din toate incheieturile si curand se va rupe. Oamenii legii care au conlucrat cu Tartorul zbanghiu, cel care a incalcat legislatia dupa muschiul si chelia sa, trebuie sa stie ca se apropie timpul cand vor raspunde la randul lor pentru…favorizarea infractorului. Si vor raspunde sever, pentru ca asa ceva sa nu se mai repete niciodata.

 13. mbazu Says:

  Roxana, textul tau mi se pare excelent!

  Tot in legatura cu rolul presedintelui in politica externa, propun si eu textul de la: http://mbazu.wordpress.com/2012/10/21/curtea-neconstitutionala-2/.

 14. Mihai Hristea Says:

  Am aruncat si eu doua vorbe despre noua tampenie basista. 😉

 15. Sandi Says:

  Din minciunile unei CURVE ajunsa la batranete :

  http://www.dcnews.ro/2012/10/directorul-sie-nu-stie-unde-se-afla-cristian-sima/

 16. Sandi Says:

  Aflat la bulau Bombonel , in loc sa stea chitit, se pune pe tras partzuri !

  http://www.inpolitics.ro/nastase-critica-dur-listele-usl-candidati-din-cei-mai-ciudati-se-anunta-un-parlament-slab-art67202.aspx#

 17. Roxana Iordache Says:

  Msrius Mâzu, mulţumesc că aveţi blog! 😛

 18. argusdre Says:

  ERATA
  In textul de mai sus al subsemnatului in loc de judecatori a se citi procurori.E normal deoarece Bese pe la fese a numit vreo 4500 de procurori…

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: