BĂSESCU, UN IMPOSTOR LA BRUXELLES. USL SĂ EXTERMINE FRAUDELE. PPE, MURIBUNZII DE LA UE

Dezaxatul de la Cotroceni e o fraudă, un impostor. Şi chiar dacă ar fi câştigat referendumul, tot nu avea dreptul ca preşedinte al ţării să angajeze România în contradicţie cu poziţia Guvernului. Care decide politica. Iar pe plan extern, o negociază. Preşedintele ţării doar semnează. Aşa prevede  Constituţia României. Deci, participarea lui la Consiliul European de la Bruxelles e nulă de drept.

Sigur că n-are sens să-l suspendaţi, fiindcă e deja suspendat şi ar intra în jocul electoral pentru morţi şi răniţi. Care trebuie striviţi. Sigur că n-are sens să ţineţi seama de CCR, care a dat o decizie imbecilă când a justificat mersul preşedintelui ţării la Consiliul European pe motiv că el „face politica externă”. Sunt atât de cretini decidenţii respectivei motivări a CCR încât motivează prin încălcarea Constituţiei. Printre primele decizii pe care va trebui să le ia USL va fi aceea de a revoca fraudele de la CCR – doar n-o să stăm până când votăm Constituţia revizuită. Şi cred că ar trebui să fie o promisiune electorală, pentru cei peste 7,4 milioane de români furaţi în drepturile lor suverane.

Iar Băsescu ar trebui trântit imediat, prin adoptarea iniţiativelor senatorului Ghişe. Şi punctum.

Ce să ne facă Comisia Europeană? Boii de la bicicletă? PPE va cădea pe principiul dominoului în Europa, Partidul Prostituţiei Europene e doar o umbră a fostului colos. Picioarele de lut îi vor ceda. Chiar după alegerile din România.

Şi asta chiar dacă ministra Pivniceru o pupă în fund pe maimuţa de Reding, primind-o cu temenele ca să-i asculte indicaţiile idioate, în loc să-i dea un şut în fund. De altfel, e lamentabil că  împăiata din paradisul fiscal a fost la Bucureşti şi n-a primit măcar un ou clocit în cap şi o roşie putredă în gură. La fel şi Barroso. După care, în frunte cu Merkel, meritau ceva de genul aruncătoarelor de flăcări inventate de germani. Sigur, cu condiţia ca acolo să fie toţi băsiştii, în frunte cu psihopatul-şef şi loazele lui. 🙂

Asta se va întâmpla electoral în decembrie şi în acest sens trebuie atitudini radicale. Înainte şi după alegeri.

P.S. Mă rog pentru Grecia să iasă din mizeria euro.  De fapt, Atena poate şantaja cât vrea şi să se distreze, în aşa fel încât să scutească banii daţi pe forţele de ordine şi să-şi solidarizeze concetăţenii. Adică, ar fi suficient ca premierul Samaras să ameninţe cu ieşirea din euro ca căţeii lui Merkel să-i umple de credite. Nerambursabile. 😛 La fel, ar fi suficient ca premierul Ponta să ameninţe cu ieşirea din UE ca România să primească tot respectul. Partenerial.

Şi apropo de Ghişe, presa e blocată în proiect, degeaba a anunţat ieri Crin că e solidar cu Ghişe şi că evident colegul lui va candida pentru USL din partea PNL. Atât sunt unii de tembeli încât nu-şi dau seama că toată iniţiativa senatorului Ghişe e de comun acord cu preşedintele Antonescu. Ignoră simplul fapt că liderul PNL a fost însoţit de Ioan Ghişe  la întâlnirea cu pretinştii habarnişti ai delegaţiei din Comisia de la Veneţia. Ghişe poate candida oricând la Bucureşti, dacă la Braşov n-are loc de vanităţi. Sau ce-ar fi să meargă s-o facă pe Udrea boţ cu ochi la Roman? 😛

Reclame

37 răspunsuri to “BĂSESCU, UN IMPOSTOR LA BRUXELLES. USL SĂ EXTERMINE FRAUDELE. PPE, MURIBUNZII DE LA UE”

 1. BĂSESCU, UN IMPOSTOR LA BRUXELLES. USL SĂ EXTERMINE FRAUDELE. PPE, MURIBUNZII DE LA UE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 18 October 2012 – Blog « Sonae Sierra a preluat 50% din Caelum, dar constructia mallului ParkLake Plaza mai are de asteptat […]

 2. plano Says:

  Parlamentul a luat act de decizia de constatare a CCR dar nu s-a pronuntat cu privire la calea de urmat după referendum, cum spune in lege. O poate face oricand.

 3. olimpiu65 Says:

  ,, La fel, ar fi suficient ca premierul Ponta să ameninţe cu ieşirea din UE ca România să primească tot respectul. Partenerial.”
  What???? Ponta sa faca asta?? facem pariu ca va merge exact pe drumul pt care va vota Base la Bruxelles , adica Uniunea Federala a Europei????
  sa nu ne amagim cu PES mai ales si cred nici cu ALDE. toti vor face acest compromis.noul URSS are partie libera!!!

 4. virgilvirgil Says:

  Sunt pentru o Iuropa Federala , dar …
  Dar numai cu conditia ca ministerele , judetele , serviciile descentralizate sa fie conduse de nemtii crestin-democrati ai doamnei Merkel , iar „cretin democratii” domnului Basescu sa conduca ministerele si landurie nemtesti .
  Traiasca Iuropa Federala !

 5. johnson1312 Says:

  Daca Antonescu ar fi un adevarat lider si nu s-arb mai gasi un loc pt Ghise s-ar da frumos el la o parte si l-ar invita pe acesta sa candideze la sectorul 3 in locul lui.Oricum peste nici doi ani,poate si mai devreme vom avea prezidentiale ! Referitor la comentariul tau Roxana incarcat de batjocura la adresa mea ca multe altele in ultimul timp n-am de gand sa-ti raspund deocamdata…

 6. Sandi Says:

  Nigel Farage le mai trage una in bot „nealesilor” din fruntea UE !

  http://www.cotidianul.ro/nigel-farage-buni-europeni-sunt-cei-care-fac-auzita-vocea-poporului-roman-la-bruxelles-197305/

 7. Sandi Says:

  CEEA CE BOLSEVICII N-AU REUSIT IN 1961 SI NICIODATA DUPA ACEEIA ………. …..

  ” În 1961 s-a intensificat campania de presă din Uniunea Sovietică, în favoarea diviziunii internaţionale socialiste a muncii, susţinută de celelalte state membre C.A.E.R., mai puţin România. Pe acest fond, în zilele de 6 – 7 iunie 1962 a avut loc la Moscova o nouă consfătuire a reprezentanţilor partidelor comuniste şi muncitoreşti ale ţărilor membre C.A.E.R, la care liderul polonez Wladislav Gomulka a prezentat un document, în care se preconiza crearea unui ORGANISM SUPRASTATAL cu putere de decizie. Alexandru Bârlădeanu, reprezentantul României la C.A.E.R., a întrebat ce ar mai însemna suveranitatea statelor socialiste, dacă hotarârile se luau peste capul conducerilor legale. Oarecum surprins de aceasta întrebare, N.S. Hrusciov a replicat că suveranitatea va fi respectată. Problema a rămas în studiu, iar hotarârea urma sa fie luată ulterior”.

  …..VA REUSI GASHKA NEMERNICILOR DIN FRUNTEA UE CU AJUTORUL UNOR SLUGOI PRECUM BASESCU !

  http://www.ziuaveche.ro/actualitate-interna/politica-interna/basescu-statele-unite-ale-europei-reprezinta-solutia-corecta-127175.html

 8. Alt Dante Says:

  1968 – Vede lumina zilei Mihai-Razăvan Ungureanu. Medicii îi dau la naștere nota 9, dar MRU vine la mărire, deoarece voia neapărat să ia 10 și să termine maternitatea ca șef de promoție.

  1969 – Apar primele probleme în familia Ungureanu. Din cauză că micul Mihai-Răzvan se parfumează excesiv, părinților le e imposibil să-și dea seama când face pe el.

  1976 – Mihai-Răzvan Ungureanu are tot mai des probleme cu copiii de vîrsta lui. Aceștia îi reproșează că are un comportament bătrânesc, de elev de clasa a patra. Există însă și colegi care îl apreciază, spunând despre el că e un prieten de încredere, care știe să țină un serviciu secret.

  1983 – Devine membru al Uniunii Tineretului Comunist. Are loc astfel primul său contact cu dreapta românească, al cărei lider avea să ajungă.

  2004 – Devenit ministru de Externe, renunță la vechea sa unghieră personală și începe să-și taie unghiile doar cu unghiera de serviciu.

  Februarie 2012 – Ajunge în funcția de prim ministru al României. Întrebat de un jurnalist de ce lucrează la stat în loc să activeze în mediul privat, unde ar câștiga mai bine, Mihai-Răzvan Ungureanu mărturisește că oricum nu face asta pentru bani, ci pentru parfumuri.

  Aprilie 2012 – Este înlăturat de la Palatul Victoria. Rămas fără acces la resursele Guvernului, MRU descoperă uimit că se găsesc bețișoare de scobit în ureche și în comerț.

  August 2012 – Refuză un job extrem de tentant. Deși salariul era ok, nu s-a înțeles cu angajatorul la șampon și unghiere. Decide să se axeze pe politică, întrucât e un domeniu care i-a adus de-a lungul timpului foarte multe satisfacții profesionale și produse cosmetice.

  😉

 9. virgilvirgil Says:

  BRAVO ! BRAVO ! BRAVO !
  M-am stricat de ris !
  Si mi-am permis sa imprastii cit de mult am putut mesajul afisat aici domnul Alt Dante . Evident am pus semnatura dumneavoastra sub el si sper sa nu va fi suparat .
  Meritati sa fiti citit si ar fi pacat sa nu se bucure si altii pe praful asta .

 10. Mihai Hristea Says:

  Revenit, Pus:
  http://hristea.wordpress.com/2012/10/18/anastase-cand-plateste/#more-7079

  @Rox
  Uita-te la film! 😛

 11. Alt Dante Says:

  Domnule Virgil textul mi-a parvenit pe email,nesemnat si provine din inepuizabilul folclor romanesc nu vreau sa mi se atribuie merite necuvenite…Important e ca a starnit hohote de ras si ne-a mai descretit fruntile 😆

 12. Radu Humor Says:

  Hristeo
  Asta e prietena ta ? Sau seamănă cu ea ?http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=in5EPHVgcXg

  Cei mai mulți specialiști afirmă ca dacă este ales Mitt Romney președinte, a doua zi de la instalarea începe atacul asupra Iranului :mrgreen:
  Deoarece sponsorul principal al lui este un mare bogătaș evreu .
  Nu neg că s-ar putea să fie o intoxicare, că până la urmă și cei ai lui Obama sunt de aceași mumă …a Pădurii 🙄

 13. Radu Humor Says:

  Vow !
  Circulă alea pe net, deocamdată fără însoțitor de la SPP ?!

 14. Radu Humor Says:

  Interviu in exclusivitate cu un agent sirian sub acoperire despre adevarata miza a conflictului din Siria

  Un om informat, o hartie si un pix! De atat a fost nevoie ca sa se dezvaluie tot tumultul care involbureaza tarile arabe sub forma „primaverilor”.

  „Sigur, popoarele arabe au nemultumirile lor, aspiratiile lor pentru viitor, s-a strans multa obida care este coapta pentru a fi detonata”, ne-a declarat in exclusivitate un ofiter sirian sub acoperire.
  Implicate toate elementele conflictuale

  Bazinul Levantin, unde zace „monstrul” gazeifer Leviatan
  In 2010, in Marea Mediterana, concernul american Noble Energy a descoperit unul dintre cele mai mari zacaminte de gaze naturale din lume, in adancul Bazinului Levantin. Israelul si-a proclamat imediat dreptul de exploatare. Intentionat sau nu, zacamantul a primit, la modul general, denumirea nefasta, cu conotatii de apocalipsa biblica, Leviatan! Potentialul campului gazeifer este urias: 3.454.655.284.224 de metri cubi sau 3.454 miliarde de metri cubi. „Exploatarea campului a pus gaz pe foc, implicand toate elementele conflictuale din regiune”, spune ofiterul sirian. „Acestea sunt Israelul, Siria, Fasia Gaza, unde „domneste” Hamasul, care irita Israelul, Ciprul, care irita Turcia. Libanul a cerut la ONU sa i se recunoasca dreptul de exploatare in apele sale teritoriale, iar cea mai vocala e miscarea Hezbollah, sustinuta de Iran, care de asemenea irita Israelul. Unul dintre cele mai mari zacaminte din lume, in una dintre cele mai conflictuale zone din lume, Leviatanul a inceput imediat sa-si arate coltii.”
  Bashar al Assad este sacrificat

  Multi dintre generalii lui Bashar sunt „lomonosovisti”
  Qatarul si Turcia i-au prezentat presedintelui sirian Bashar al Assad un proiect de gazoduct Qatar – Arabia Saudita – Irak – Siria – Turcia, de unde putea fi exportat si spre Europa, in detrimetul Federatiei Ruse, care voia sa tina Europa dependenta de gazele rusesti. „Kremlinul a intervenit la Bashar, sa nu semneze contractul cu Qatarul”, ne spune ofiterul sirian. „Ca sa fie siguri ca l-au convins, rusii i-au „capacitat” pe generalii sirieni care s-au scolit la Universitatea Lomonosov din Moscova. Bashar nu are putere asupra armatei, cum avea tatal lui. Este condus de generalii lomonosovisti, cu care rusii trateaza direct, doar informandu-l pe Bashar.

  In Mediterana, navele de razboi „se calca pe picioare”
  Asa au ajuns sa aiba baza in Portul Tartus, cu acces la Leviatan. Intre ciocan si nicovala, Bashar a acceptat proiectul de gazoduct al Iranului. In acest caz, cei care hotarasc cine sunt beneficiarii gazelor sunt Iranul, China, India si Rusia.” Constructia gazoductului a inceput imediat, iar fortele destabilizatoare din afara s-au pus in functiune. Cand a inceput asa-zisa revolta din Daraa, Bashar a dat ordin autoritatilor sa vorbeasca oamenilor, sa rezolve pasnic. Armata s-a implicat cu de la ea putere, ignorand ordinul lui Bashar. A vrut sa dea o lectie populatiei, ca in Siria nu tine cu „primaverile” de sorginte occidentala, si lui Bashar, ca in materie de revolte, nu are pregatirea necesara sa se amestece. Si asa este de atunci. Bashar si familia lui sunt, practic, prizonieri la palat. Nu pot sa plece, stau si incaseaza tot ce le serveste armata. Ce se va intampla cu el? Probabil va fi ucis, ca tap ispasitor pentru tot ce a facut armata!”
  Fratii Musulmani, impinsi de la spate
  SUA, Turcia, Qatarul si Arabia Saudita au inceput sa sprijine direct organizatia Fratii Musulmani, ca element destabilizator pentru regimurile „tradatoare”, care au negociat cu Iranul, Rusia, China si India potentialul Leviatanului. Navele turcesti se angajeaza in tot felul de conflicte cu navele de prospectie americane, israeliene si cipriote in Marea Mediterana. Turcia importa din Rusia 60% din necesarul de gaze naturale si nu poate lasa „inamicul istoric” sa gestioneze si Leviatanul. Daca vin la putere Fratii Musulmani, se spera ca se va inversa avantajul. „Nu exista prietenii durabile, ci doar interese durabile”, spune ofiterul sirian. „Iar in cazul Leviatanului, niciuna dintre parti nu va ceda fara lupta. Restul sunt doar vorbe in vant. Leviatanul si nu grija pentru popoarele arabe a adus toate navele de razboi in Mediterana!”

 15. Radu Humor Says:

  Ce-am mai primit pe nett :

  BĂTĂLIA PENTRU DNA. Din 7 concurenţi au rămas doar 6! Laura Codruța Kovesi s-a retras din cursă

  Citiţi mai mult: BĂTĂLIA PENTRU DNA. Din 7 concurenţi au rămas doar 6! Laura Codruța Kovesi s-a retras din cursă – Justiţie

  Fostul procuror general al României a informat Ministerul Justiţiei că nu se poate prezenta la interviul care va avea loc pe 24 octombrie, întrucât se află la Bruxelles unde a preluat funcţia de Înalt reprezentant la Misiunea României pe probleme privind reforma justiţiei şi lupta anticorupţie.

  Fost procuror general, Codruţa Kovesi a informat astăzi Ministerul Justiţiei că nu se poate prezenta la interviul pentru funcţia de şef al DNA, programat de ministrul Mona Pivniceru în data de 24 octombrie, întrucât “din data de 16 octombrie 2012 îşi desfăşoară activitatea la Reprezentanţa Permanentă a României pe lângă Uniunea Europeană, ca Înalt reprezentant al Ministerului Justiţiei pentru relaţia cu Comisia Europeană pe aspectele referitoare la îndeplinirea condiţionalităţilor stabilite în cadrul MCV, privind reforma sistemului judiciar şi reforma anti-corupţie”, a informat Ministerul Justiţiei.

  Reamintim că, la începutul lunii octombrie, Laura Codruţa Kovesi a fost detaşată la Ministerul Afacerilor Externe pentru o perioadă de trei ani. La finalul mandatului de la conducerea Parchetului General, ea a declarat că nu exclude o candidatură pentru şefia Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) şi nici o eventuală funcţie care presupune o activitate legată de Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV).

 16. Mihai Hristea Says:

  @Radu Humor
  Hihi, nu e ea. Doamna mea e blonda si-mi place sa-i pun cirese la urechi, when available. 😉

 17. ioprotestatarul Says:

  Care Guvern? Ponta este un tradator mizerabil ce doreste sa coabiteze, iar Crin o victima colaterala din cauza ca are presiune scazuta in instalatie si coloana vertebrala fracturata.
  Toti sunt niste demagogi si parveniti ce huzuresc pe suferinta acestui popor indobitocit si muribund.

 18. Mihai Hristea Says:

  Protestatare, iti spun ca lumea il vrea pe Crin!

 19. Radu Humor Says:

  Ce știți despre preotul Sandu Mehedinți?
  De ce a fost înlăturat de la parohie ?!

 20. Mihai Hristea Says:

  @Radu Humor
  E pe-acolo:
  http://hristea.wordpress.com/2011/06/10/tango-fire/

 21. Mihai Hristea Says:

  @Radu Humor
  Ma refeream la consoarta, evident. 😆

 22. ioprotestatarul Says:

  @Mihai Hriste
  Care lume? Aia la 50 de lei/zi? Faci pariu ca Antonescu nu va ajunge niciodata presedintele Romaniei?

 23. Mihai Hristea Says:

  Nu fac pariuri in general, Ioane. Dar eu il votez.

  PS
  E e HristeA, bitte 😉

 24. ioprotestatarul Says:

  @Radu Humor
  Nu stiu cine-i omul, dar probabil ca asa a fost voia „domnului”. Nu?

 25. ioprotestatarul Says:

  @Mihai Hristea
  Iar eu sunt „fraierul” care a fost ieri, pe timpul si banii lui, sa protesteze in fata Parlamentului pentru a fi injurat de bucuresteni.

 26. Mihai Hristea Says:

  Sincer, nu pe mine trebuie sa ma iei la rost. Chiar nu pe mine!

 27. ioprotestatarul Says:

  Nu te-am luat „la rost”, ci doar ti-am spus cine sunt.

 28. Mihai Hristea Says:

  Stiu cine esti si te respect enorm.

 29. Mihai Hristea Says:

  @Radu
  http://hristea.wordpress.com/2011/06/04/happy-birthday-baby/

 30. stejarul Says:

  Serviciul Român de Informaţii primeste in plus la rectificarea bugetara 17,7 milioane lei.
  Jigode securistica mai esti mai pontacule!
  Cat de mult mai pompezi bani care nu-s ai tai intr-o structura criminala?

  Care e mai securist? basescu sau ponta?

  Antonescu ce spune? Ii convine cum risipeste banii ponta? De ce nu ia Antonescu atitudine la lichelismele lui ponta? Ii convine lui Antonescu sa avem asa un SRI plin de bani si lipsite de orice control?
  Umilul boc parca avea ceva limite pe langa sutzul de la Gara de Nord.
  Cand se va vedea pontacu in decembrie cu sacii in caruta, va face asta un stat securist cum nici ceausescu nu a indraznit . Nu mai miscati in front. Nici de prostestat nu o sa mai aveti voie. Mai ieri ii dadea Blaga lectii de democratie lui ponta cand a trimis jandarii pe protestatarii de la restaurantul unde se imbuibau ticalosii din PPE.

  Din clipa de fata eu nu il mai consider pe ponta premierul tarii mele. Tara mea nu e o tara de securisti imbuibati. ponta e un impostor care care danseaza pe disperarea unora de a scapa de basescu.

  Oare chiar nevoia de a scapa de basescu e asa de mare incat sa avem un impostor securist ca premier? Unul care traieste intr-o teama atat de mare ca cei pe care i-a injughiat pe la spate se vor razbuna pe el incat isi cladeste un SRI personal cu ajutorul nasului maior?

 31. olimpiu65 Says:

  Chuky nu are vreme sa il mai intrebe pe carlanul asta stupid cum gandeste bugetele, pt ca se ocupa de desfiintarea organizatiei sector I si sa-i puna la colt pe liberalii care critica tampenia cu Becali!
  Vai de capul lor! cand vor pierde alegerile vor implora degeaba ingaduinta la electorat!!!

 32. maharajahuldekapurthala Says:

  JAVRA ŞI CÂINII. FABULĂ: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2012/10/19/javra-si-cainii/.

 33. ioprotestatarul Says:

  @stejarul
  Pentru asta platim taxe si impozite ca sa aiba baietii ce toca. Pe banii nostri m-au luat baietii in primire din Gara de Nord in data de 17 Octombrie cand am fost la Parlament sa-mi exprim „respectul” fata de Barroso, Merkel, Reding & Co. si tot din banii nostri vor fi platiti si cei cateva zeci de jandarmi, SPP-isti si alti filatori ce m-au legitimat, interogat, filmat si pazit pentru ca am refuzat sa intru „in cusca” cu cei 15-20 de asa-zisi protestatari ai unui oras cu peste 2 milioane locuitori.

 34. stejarul Says:

  @ioprotestatarul

  Multi romani au fost extaziati de mitingul USL. Pe mine m-a lasat rece. Nu vad nici un fel de valoare in el cu o mica exceptie si aia foarte palida: discursul lui Antonescu. A fost bun dar ma intreb la ce a servit? Vorbe, vorbe care din cauza faptului ca inchide ochii la abuzurile securistice ale lui ponta sunt vorbe in vant.
  Daca s-a intamplat ceva notabil la Bucuresti in 17 Octombrie ati fost voi aia 15-20 de OAMENI. Zecile de mii de pe stadion … doar oi care „misca” la comanda.

  Milioane de euro sunt irosite la SRI. Din banii aia te fileaza pe tine si tot din banii aia intra in casa amicilor mei de la Cluj cand vor „dracii”, fara jena fara frica si mai ales FARA MOTIV! (ba da, jigodia de cristi de la secu foloseste institutia, banuiesc, pentru curiozitatea proprie)
  Tu iti imaginezi cate abuzuri pot fi facute cu extra-17 milioane de lei?

  Antonescu ma lasa din ce in ce mai rece, o spun cu tristete. Sunt tot mai convins ca nu e capabil sa ia lumea in piept si sa faca ceva. A lasat referendumul pe mana lui ponta si rus , a mai ingaimat cateva fraze „deep”….si gata! Il mai lauda pe Ghise cand crede ca nu are incotro.. .dar de facut , ceva ACTIUNE, face ceva? Lasa democratia pe/la mana lui ponta si a jigodiilor de la Cluj.

  Daca eu as avea certitudinea ca lupta ponta-basescu e reala as deveni imediat basist. Motivul? Nu are sens sa schimbi un rau pe care il cunosti cu un rau la care nu i-am vazut inca adevarata fata. ponta inca „se ascunde” … si am asa o presimtire sumbra despre el daca USL castiga alegerile in decembrie. Sa nu ajungem sa regretam!

  intre ponta si basescu aleg basescu! Un securist care a marturisit ca dat vagoane de informatii la securitate a preferat sa fure acele 17 milioane decat sa le dea la SRI. That’s my man! Asta vreau. Decat la SRI mai bine furati banii aia. Tot nu-i vad amarastenii dar macar sa nu ii „simta”! La SRI ii „simt”… din pacate doar cei onesti . Cei curajosi ca tine.

  Roxana spunea ca sunt prea dur cu ponta. Eu cred ca sunt prea „soft”…
  Uite aici guvern USL … ca o cioara vopsita…
  Hotii PDL reactivati de ponta:

  http://www.cotidianul.ro/omul-lui-ioan-oltean-uns-sef-peste-padurile-transilvaniei-197375/

  Decat un securist „popular” care crede ca popularitatea lui ii permite sa faca toate samavolniciile, mai bine un securist „ne-popular” care are teama de popor.

  Mai bine unul care nu a fost capabil sa isi cumpre o casa cu bani cinstiti decat unul care sta cu mana intinsa la sugar-daddy sa il duca in vacanta…macar primul a folosit banii murdari pentru o necesitate nu pentru fudulie si lux…
  decat ponta mai bine basescu…. nu avem ce alege… nu avem lideri!

 35. Sandi Says:

  stejarul spune:
  vineri 19 octombrie 2012 la 3:07:00 pm
  @ioprotestatarul

  Multi romani au fost extaziati de mitingul USL. Pe mine m-a lasat rece.(….)Decat un securist “popular” care crede ca popularitatea lui ii permite sa faca toate samavolniciile, mai bine un securist “ne-popular” care are teama de popor.

  ****
  Ai doua variante de ales . Sau cumva ti-e dor de Ceausescu ?!?

 36. Sandi Says:

  Un breaking news peste politichia damboviteana :

  Sylvia Kristel , star-ul din ‘Emmanuelle’ a murit la 60 de ani de cancer .!

  http://news.yahoo.com/emmanuelle-star-sylvia-kristel-dies-age-60-100537967.html

 37. ioprotestatarul Says:

  @stejarul
  Antena3 :”UPDATE 16.46 – Organizaţiile PNL Mehedinţi şi Dâmboviţa au fost dizolvate. Preşedinţii acestor filiale au fost demişi, a anunţat preşedintele PNL Crin Antonescu, în urma reuniunilor Biroul Politic Central, respectiv Consiliului National Executiv al PNL.”
  Asta confirma ca Antonescu a tinut cont de documentele ce i le-am inmanat pe 2 Iunie la Drobeta si ma scuteste de un protest. Asta intrucat „boasca”, care a sustinut candidatura la primaria Orsova a securistului Manea, era pana ieri candidat pentru parlamentare.

  Nu stiu daca ai vazut emisiunea „In Premiera” din 7 Octombrie
  http://inregistrari.antena3.ro/view-07_Oct-2012-In_Premiera_cu_Carmen_Avram-41.html
  Dar timp de 10 ani parvenitul primar PNL din Orsova a turnat la Securitate pe toti cei ce doreau sa treaca fraudulos frontiera. Oare cati dintre miile de romani ucisi pe frontiera au pierit din cauza acestui gunoi?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: