PONTA NU E TONTA DESTUL. ATAC STUPID ASUPRA LUI BĂSESCU, ÎN LOC SĂ FIE DEMIS SUB NASUL PPE

Ponta prin fapte (Kovesi-Morar, candidatura lui Sebastian Ghiţă, etc.) îl slujeşte pe Băsescu şi degeaba mimează verbal, de vreo câteva zile, antibăsismul, că nu face decât să-i ridice mingi la fileu impostorului de la Cotroceni.

O mai mare tâmpenie decât obiecţia privind participarea lui Băsescu la Congresul PPE de la Bucureşti nici nu putea comite. E o cutumă ca preşedinţii de ţară să participe la reuniunile familiilor politice din care provin.

Dar la noi, ipocrizia nu-i egalată decât de prostie. Sigur că Băsescu nu-i decât preşedinte demis, dar Tonta n-a ratat ocazia să-l recunoască.

Am mai spus-o, poate că viitoarea Constituţie, dacă nu ne învrednicim de monarhie, ar trebui adaptată şi adoptată după model american, adică preşedintele să fie şi prim-ministru. Măcar ştim ce alegem. Pe cine şi pentru ce. Şi terminăm cu fariseismul non-partizanatului.

Ponta a spus o tâmpenie şi mai mare, anume, că „preşedintele ţării nu face politică”. Serios? Dar ce face? Una e obligaţia de a nu-şi favoriza partidul din care provine în detrimentul celorlalte partide, cu alte cuvinte, obligaţia de a fi mediator, în nici un caz jucător şi alta, politica pe care o face. E chiar obligat de Constituţie să facă politică. Politica ţării.

Ceea ce face Băsescu e o mizerie antinaţională. Iar USL a respins, din nou, propunerea senatorului Ghişe ca plenul reunit să dezbată iniţiativele lui privind constatarea demiterii lui Băsescu la referendum. O prostie a USL, care denotă slăbiciune lamentabilă. În caz contrar, ar fi constatat demiterea lui Băsescu chiar în prezenţa PPE, Partid al Prostituţiei Europene care îşi ţine congresul tot în Casa Popoului.

Ar fi fost cea mai tare afirmare a suveranităţii naţionale. Nici mâine nu-i târziu. Înainte de marele miting.

Dar nu-mi fac iluzii. Cu un Crin şi un Watson nu se face primăvară. Partidul Eşecului Socialist (PES) e la trena Partidului Prostituţiei Europene (PPE).

P.S. V-aş ruga să comentaţi doar tema, fiindcă despre istericalele cu privire la candidatura lui Gigi Becali urmează.

7 răspunsuri to “PONTA NU E TONTA DESTUL. ATAC STUPID ASUPRA LUI BĂSESCU, ÎN LOC SĂ FIE DEMIS SUB NASUL PPE”

 1. Ghita Bizonu' Says:

  Ce e de comentat la abject ? Ca e prost ? Stiu. De ani de zile zic ca este micul mongoloid …

  Si ptr Stejar cu intarziere ..
  ai avut un post care dorea sa demosntreze ca tot ce misca este grupu de la Slij. Acu nu am nici o incredere in Dancu si Rus .. dimpotriva. De acord ca s-a constituti un grup transpartinic bazat pe o ideologie provincial -kakaneasca (de la K und K) care doreste sa isi implineasca visu central-orrorpean : sa siga cat mai mult de la bujet (ca in capu lor asta este sarcina functiilor mari din Capitala .. fie ea Becs, Buda sau Bucale)

  INSA uiti o cestie importanta : schimbarea lui Boc cu MRU ! Nu a insemat pierderea controlului gupului de la Sluj ci inlocuirea unui premier al PDL cu unu „de pe strada” (dpv al PDL). Si cred ca in principal asta – plus sondajele, nemultumirea publica – a provocat dezertarea lui Frunzaverde si a grupului sau si a altor alti cativa. Fiindca asta este un semn de slabire al partidului .. semn ca isi abandoneaza oamenii si ca Sefu iubeste pe altii. Adica un semnal prost precum cedarea postului de premier catre Mugurel Isarescu.
  Si se cam stie -sau ar trebui sa se stie – ca publicu, ca si femeia , iubeste invingatorii si nu perdantii.. Eu crez ca daca base era mai putin smecher si sa zicem accepta un Blaga premier tintu nationale era si azi in popozitie. AOr carieristii desta si mai mult perdantii. Uite d’aoa nu a fost luxat Boc insa MRU …. da!!

 2. olimpiu65 Says:

  Ponta de ce dreak tine liota de consilieri pe langa el??? sa oracaie idiotenii pe cont propriu ca tac”su Base???
  Pe undeva il inteleg, el chiar crede ca Base il va face premier si se comporta ca atare.
  In ceea ce il priveste pe Crin, din nefericire, ii dau dreptate lui CTP!

 3. plano Says:

  Acest articol este inca una din bombele basiste de guerila de care vorbea Crin ca vor fi aruncate pe piata.
  Incompabilitatea presedintelui cu activitatea partidelor o stabileste Constitutia nu Ponta.

  Incompatibilităţi şi imunităţi
  ARTICOLUL 84
  (1) În timpul mandatului, Preşedintele României nu poate fi membru al unui partid şi nu poate îndeplini nici o altă funcţie publică sau privată.

 4. PONTA NU E TONTA DESTUL. ATAC STUPID ASUPRA LUI BĂSESCU, ÎN LOC SĂ FIE DEMIS SUB NASUL PPE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 16 October 2012 – Blog « Adama intra in a doua faza de constructie a ansamblurilor din Titan […]

 5. treebeard00 Says:

  Daca si Ponta a ajuns sa fie infiltrat de Basescu, si Roxana e unealta lui Basescu, pentru ca prin prostia ei il sprijina pe dictator!

 6. johnson1312 Says:

  Ponta e tare-n clanţă la Gadea in studiou cum a facut doi pasi afara cum redevine copilotul lui Basescu….Antonescu e paralel cu toata lumea,nu se intersecteaza cu nicio suparare,n-ai zice pe figura lui ca s-ar apropia niste alegeri cruciale mai nou rade in palmă,palmat ..Foarte tare ! Consilieri beton !

 7. virgilvirgil Says:

  Ieri s-au implinit 90 de ani de cind Maria Sa Ferdinand Reintregitorul a fost incoronat la Alba , alaturi de Maria Sa Maria , drept Regi ai Romaniei Mari .
  Romanie Mare , vis de veacuri ai acestui mult prea napastuit popor , vis caruia foarte mult romani i-au adus jertfa propria viata .
  Aceasta nu este o sarbatoare a Casei Regale , ACEASTA ESTE O SARBATOARE A TUTUROR ROMANILOR .
  Neispravitele autoritati ale Romaniei de astazi , incepind cu mascariciul de la Cotroceni si terminind cu premierul , dar si candidatul al presedeintia Romaniei , au gasit de cuviinta sa ignore total acest eveniment , ba mai mult sa isi piarda timpul pe la cele tevereuri lustruindu-se pe sine .
  Acuma , la Basescu si pedeii lui nu aveam asteptari sa aibe oarece inclinatii spre fiinta acestui Neam si acestei Tari , dar macar la cei de la USL speram sa aibe bunul simt de a baga in seama cit de cit SARBATORIREA A 90 DE ANI DE LA CONSFINTIREA UNITATII ROAMNIEI MARI .
  RUSINE PORCILOR ORDINARI ! RUSINE !

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: