BĂSESCU, ACEEAŞI FRAUDĂ INFECTĂ

Băsescu, repet, e un limbric foarte mic. Azi a avut nesimţirea să vorbească tocmai în sala „Horia Bernea” (şi el, şi părintele lui, în mod sigur, i-ar fi luat neamul),  sală a Muzeului Ţăranului Român, la lansarea volumului al doilea din istoria comunismului în România sub egida „comisiei prezidenţiale” (de parcă n-ar fi apărut până acum zeci şi sute de volume, în ţară şi în alte ţări).

Şi a avut tupeul fără margini de a spune că „a cedat în faţa inteligenţei” lui Pleşu, Liiceanu, Patapievici, Cărtărescu şi a înfiinţat comisia care a dus la condamnarea comunismului.

Băsescu e axiomatic o jigodie, dar luând cazul particular demonstrăm, totuşi.

Adică, securistul dezaxat profitor al comunismului spunea că n-are de ce să declare comunismul, criminal, pentru că el a avut tot ce-i trebuie, doar că dacă n-ar fi fost căpitan pe mare nu avea de unde să facă rost de lapte praf şi pe urmă, de blugi pentru loazele lui. Atâta minte are.

Solicitarea de a condamna comunismul o formulase Sorin Ilieşiu, text semnat de mai multe personalităţi. Imensa lor majoritate sunt, de mult, antibăsişti şi au votat la referendum pentru demiterea impostorului. Care a condamnat comunismul doar ca harneală cu care să aibă la lesă cei mai proşti intelectuali. Pentru că oricât de strălucit profesional ai fi, dacă nu-ţi dai seama că te degradezi susţininând un derbedeu securist care mereu şi-a bătut joc de tine, înseamnă că eşti făcut(ă) grămadă.

De fapt, jigodiile intelectuale care l-au susţinut şi încă îl susţin pe Băsescu, chiar şi sub formă de mumie, nu sunt decât profitori, care au ros oscioare (nimicuri de zeci sau sute de mii de euro, în raport cu averile uriaşe ale distrugătorilor României putred de bogaţi, cărora le fac felaţii oricând şi în schimb, calomniază spirite verticale, politice şi civice).

Jigodia se pretinde condamnator al comunismului şi patronează noua prigoană stalinistă, de exemplu, împotriva localinicilor din comuna Suraia, Vrancea, comună care a avut de suferit la sânge şi cu moarte pentru opoziţia împotriva colectivizării, introdusă forţat, în Moldova, cu contribuţia unor miliţieni criminali precum socrul lui Băsescu, tatăl neprihănitei Maria. Pe când şi tatăl lui Băsescu tot cu aşa ceva se ocupa, pe alte planuri.

Janghina de Băsescu ar trebui să stea la cutie şi să tacă. Pentru că anticomuniştii autentici, supravieţuitorii şi urmaşii lor, îl detestă.

28 răspunsuri to “BĂSESCU, ACEEAŞI FRAUDĂ INFECTĂ”

 1. maharajahuldekapurthala Says:

  Citez din articolul anterior:

  „Iar USL a respins, din nou, propunerea senatorului Ghişe ca plenul reunit să dezbată iniţiativele lui privind constatarea demiterii lui Băsescu la referendum. O prostie a USL, care denotă slăbiciune lamentabilă. În caz contrar, ar fi constatat demiterea lui Băsescu chiar în prezenţa PPE, Partid al Prostituţiei Europene care îşi ţine congresul tot în Casa Popoului.

  Ar fi fost cea mai tare afirmare a suveranităţii naţionale. Nici mâine nu-i târziu. Înainte de marele miting.

  Dar nu-mi fac iluzii. Cu un Crin şi un Watson nu se face primăvară. Partidul Eşecului Socialist (PES) e la trena Partidului Prostituţiei Europene (PPE)”.

  Bai, Roxanico, bai, ti-am mai scris, eu te simpatizez sincer, dar cat de proasta poti fi, fato???!!! Cum adica, „Cu un Crin […] nu se face primavara”? Ce-l tot ridici atat in slavi pe IDIOTUL asta? Ai uitat cum a promulgat legea referendumului cu tot cu cvorumul cerut de CCR? Si inca fraudulos, dat fiind ca PRESEDINTELE REPUBLICII N-ARE VOIE SA ADAUGE LA LEGE! Atat de fraudulos, incat tie nu ti-a venit sa crezi si ai tinut-o langa ca a promulgat legea aia asa cum a votat-o Parlamentul, FARA cvorum. Pana cand te-ai trezit si ai bagat frauda antonesciana sub pres, tacand malc. O singura calitate ii recunosc lui Crin: are anumite momente (NUMAI anumite) in care vorbeste bine. ATAT!!! In rest, e un retardat chiar mai mare decat Ponta. Mai da-l in pizda ma-sii, ca-l glorifici degeaba!!! El este principalul vinovat pentru necaderea lui Basescu. Tu nu vezi ca nu poti da nici un motiv rational pentru care te-ai indragostit de primadona asta tembela?

 2. Radu Tudor Says:

  Roxana, poti sa dai un pic cu DDT pe blog? Vad ca posteaza tot felul de gandaci de India cu gandire si exprimare de militieni…

 3. Mihai Hristea Says:

  Exceptional spus, Rox!

 4. BĂSESCU, ACEEAŞI FRAUDĂ INFECTĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 16 October 2012 – Blog « Adama intra in a doua faza de constructie a ansamblurilor din Titan […]

 5. johnson1312 Says:

  Pai vine campania,repune pe tapet cu aceeasi nesimtire de fiecare data condamnarea contrabandei cu blugi si tigari pentru ca asta a insemnat de fapt comunismul feroce al anilor 80 pentru el…..in traducere le da schelălă-postacilor material de labă sa umple online-ul cu „dreapta” in actiune

 6. maharajahuldekapurthala Says:

  @ Radu Tudor

  Auzi, bai Radule, da’ ca Roxi nu-l scoate pe Ponta din „Tonta” si-i aplica multe alte epitete jignitoare nu te mai deranjeaza? Sau esti si tu din aia care nu se sesizeaza decat cand vine vorba de iubitul lor Crin?

 7. olimpiu65 Says:

  Ciuvica a avut dreptate afirmand: ,,Basismul e pe bani!”

 8. Matei Florin Says:

  Sigur că cei mai mulţi dintre exponenţii regimului Băsescu sunt interesaţi să-l susţină, însă există destui indivizi – din zona pretins-elitistă, dar şi din largul areal al capsomanilor – care girează regimul fără să se aleagă cu mai nimic. Ăştia din urmă sunt sclavii clişeelor şi ai prejudecăţilor, inşi îndeobşte superficiali în gândire, care nu analizează niciodată în profunzime, care se emoţionează uşor şi care sunt o pradă uşoară pentru un manipulator venal. Cu alte cuvinte, regimul se bazează cu precădere pe cointeresarea oportuniştilor şi pe prostirea la maximum a celor predispuşi la imbecilizare.

 9. Tanase Petrica Bogdan Says:

  pai l-a atacat el pe regele MIHAI!!! daca traia vremurile in care dadea ochii cu HITLER sau cu STALIN fugea si se ascundea in cea mai adanca pestera de frica pana se termina razboiul!!! e usor sa condamni niste lucruri care de fapt ti-au adus avantaje iar altii zaceau in puscariile comuniste!!! simplu,cel mai usor in viata este sa iei 200 de bice dar la fundul altuia.

 10. Radu Humor Says:

  Profit de faptul că Radu Tudor citește acest blog pentru a pune aici un comentariu care lla el văd că nu apare (mă gândesc că cei care sunt banați la Victor Ciutacu, nu pot posta nici la alți colaboratori și realizatori ai Antenei 🙄 )
  ( e vorba de postarea în care se cere părerea despre Merkel și Barosoo)

  „Aș vrea să le aduc aminte să nu se dea mari personalități politice, că sunt doar niște marionete a unor puteri oculte care se folosesc de ei, deoarece întruchipează slugărnicia la nivel înalt dusă până la absurd ( exact ceea ce fără rușine, cer și ei altora !).
  Merkel va fi considerată mai vinovată chiar decât Hitler pentru situația în care a adus poporul german !
  Barosoo este un profitor ordinar al unor conjucturi politice, în care doar unii ca el ar fi acceptat să joace atât de perfect un rol prost scris, deci pe măsura lui ! 🙄
  Personal îi disprețuiesc și îi detest pentru că indivizi ca ei au reușit să compromită definitiv o idee măreață, pentru care o mulțime de oameni și-au dat chiar viața !
  Sper să încapă amândoi, fără probleme ( pe care ni le-au lăsat nouă !), în coșul de gunoi al Istoriei !

 11. olimpiu65 Says:

  ,,Corlățean speră într-o relație corectă cu Kovesi privind reprezentarea intereselor României” e un titlu de pe blogul lui Buble
  ce-mi plac visele fsniste!!!!

 12. plano Says:

  @Radu Tudor
  Daca il prindeti pe senatorul PSD Severin Georgica pe la vreo emisiune la A3, intrebati-l, rogu-vă, ce a avut in cap cand a redactat proiectul de modificare legii referendumului, ala pe care l-a propus, impreună cu liberalul Pieptea, spre adoptare si nimeni din cele 2 camere n-a observat ca Georgică si Cornel au lasat in lege pragul de participare(art 5 din Legea 3/2000) de care s-a agatat, ca disperatul, suspendatul.
  Acolo a inceput tradarea!

 13. Sandi Says:

  Basea se trage din neamul calmac , sau turc-kipceac ?

 14. Radu Humor Says:

  Le-aș mai reproșa și asta acestor căpușe birocratice ce sug la biberonul comun alimentat de națiuni ce au salarii de 200 euro, nu pensii de 10.000 de euro ! :mrgreen:

  „După 14 ani de muncă a ieşit la pensie cu 13.289 de euro/ lună. Cu cât sunt plătiţi funcţionarii de la Bruxelles din banii noştri
  vezi articolul in HTML5 O.P. | 15 Oct 2012, 09:18

  Cei mai mulţi români se gândesc cu groază la perioada în care vor ieşi la pensie. După zeci de ani de muncă şi taxe plătite la stat, pensia le va ajunge cu greu să supravieţuiască.

  Însă nu acelaşi lucru se întâmplă şi cu funcţionarii de la Bruxelles. Aceştia, după numai 14 ani de muncă ies la pensie şi încasează sume frumuşele de bani în fiecare lună, scrie sauvegarde-retraites.org.

  CLICK AICI PENTRU A VEDEA DOCUMENTUL
  CU PENSIILE FUNCŢIONARILOR DE LA BRUXELLES

  Giovanni Buttarelli, care ocupa postul de Asistent Supervizor de protecţia datelor, va primi după numai 1 an şi 11 luni de serviciu, o pensie de 1515 euro / lună. Echivalentul a ceea ce se ,,oferă”, în medie, unui angajat francez din sectorul privat, după o carieră completă de 40 ani. Colegul său, Peter Hustinx, şi-a văzut contractul reînnoit cu încă 5 ani. Acesta va avea dreptul la aproape 9000 euro pensie pe lună.

  Însă lista nu se opreşte aici: Multi alti tehnocraţi se bucura de acest privilegiu:

  1. Roger Grass, grefier al Curţii de Justiţie , va primi 12.500 euro pensie pe lună.
  2. Pernilla Lindh, judecător la Tribunalul de Primă Instanţă, 12.900 euro / luna.
  3. Dámaso Ruiz-Jarabo Colomer, avocat general, 14.000 euro / luna. „

 15. stejarul Says:

  „De fapt, jigodiile intelectuale care l-au susţinut şi încă îl susţin pe Băsescu, chiar şi sub formă de mumie, nu sunt decât profitori”

  Exact! Dar mai mult decat profitori sunt canalii care au colaborat cu secu si regimul basescu le-a acoperit „dosarele” (vez masculul si femela plesu, ca nu le pot spune domn si doamna)

 16. stejarul Says:

  „Victor Ponta a afirmat, marţi, că participarea preşedintelui Traian Băsescu la Congresul Partidului Popular European de la Bucureşti este „în afara Constituţiei”, dar că USL nu va declanşa procedura de suspendare ca urmare a acestui fapt,”

  Licheaua pontaca , procuror plagiator, nu a auzit ca „unde-i lege nu-i tocmeala”?
  Aplicarea discretionara a legii impune ca ponta sa-si dea demisa!
  Daca basescu nu-i de suspendat atunci sa dispara ponta.
  PONTA, DEMISA!
  DEMISIA, LICHEAUA BLATISTA!

 17. ioprotestatarul Says:

  Bine, atunci cine a simtit ca vointa exprimata prin vot i-a fost calcata in picioare de Barroso, Merkel, Reding si ilegitimul de la Cotroceni, ne vedem la ora 9:00 in fata Parlamentului.

 18. virgilvirgil Says:

  Ieri s-au implinit 90 de ani de cind Maria Sa Ferdinand Reintregitorul a fost incoronat la Alba , alaturi de Maria Sa Maria , drept Regi ai Romaniei Mari .
  Romanie Mare , vis de veacuri ai acestui mult prea napastuit popor , vis caruia foarte mult romani i-au adus jertfa propria viata .
  Aceasta nu este o sarbatoare a Casei Regale , ACEASTA ESTE O SARBATOARE A TUTUROR ROMANILOR .
  Neispravitele autoritati ale Romaniei de astazi , incepind cu mascariciul de la Cotroceni si terminind cu premierul , dar si candidatul al presedeintia Romaniei , au gasit de cuviinta sa ignore total acest eveniment , ba mai mult sa isi piarda timpul pe la cele tevereuri lustruindu-se pe sine .
  Acuma , la Basescu si pedeii lui nu aveam asteptari sa aibe oarece inclinatii spre fiinta acestui Neam si acestei Tari , dar macar la cei de la USL speram sa aibe bunul simt de a baga in seama cit de cit SARBATORIREA A 90 DE ANI DE LA CONSFINTIREA UNITATII ROAMNIEI MARI .
  RUSINE PORCILOR ORDINARI ! RUSINE !

 19. Roxana Iordache Says:

  @Radu Tudor. DDT? Mulţumesc pentru sugestie. 😆 Şi te rog la rândul meu să-i adresezi lui Georgică Severin întrebarea formulată de @plano, pentru că într-adevăr, nu ştiu dacă de acolo a început trădarea, cum zice comentatorul meu, dar în mod sigur a fost o indolenţă crasă din partea tuturor celor care au votat legea fără să ştie ce votează, pentru că intenţia iniţială era evident fără cvorum de participare. Iar aiureala e cu atât mai mare cu cât, în loc să renunţe pur şi simplu la art. 5.2. l-au amendat în interiorul legii cu art. 10, care zice „prin derogare de la art.5”. 👿

  Aşa că „indianul” debitează aberaţii mârlăneşti în necunoştinţă de cauză. A trecut şi pe lângă cei 6-7 ani.

  @Tănase Petrică Bogdan. 🙂

  @Mihai Hristea. Nu e stilul meu, maestre! Dar e o chestiune de adecvare, cu jigodii ca Băsescu pamfletul e prea puţin. :mrgreen:

  @johnson1312. Livache, în elementul lui. 🙂

  @Sandi. Chiar nu ştiu şi nici nu are importanţă, doar că denotă neam prost.

  @Olimpiu, da. Băsismul e pe bani, dar şi pe şantaje în consecinţă.

  @plano. S-a agătat suspendatul prin CCR care a condiţionat constituţionalitatea legii tocmai de prevederea din alin. 2 art.5, articol pe care ar fi trebuit să-l declare neconstituţional. Asta-i ironia. Şi într-adevăr,.nimeni n-a dezbătut asta la vreo televiziune. De altfel, cred că e cam a opta oară când discutăm despre această problemă şi de la început ţi-am spus că eşti dintre extrem de puţinii care au observat, de aceea te-am ironizat şi tu te-ai supărat 😛 când ai revenit şi mi-ai făcut observaţie că n-am observat, cu toate că vorbisem despre asta de câteva ori. 🙂

  De fapt, e revoltătoare superficialitatea cu care au votat, trebuia să fie cineva care să le atragă atenţia ce votează.

  Apropo de Georgică Severin cică, la Antena 3: nu ştiu să fie o poziţie asumată oficial a PSD că Rus a trădat. :mrgreen:

  @Stejare, mie îmi pare extrem de rău pentru Ponta. M-am bucurat în perioada în care am avut motive să-l susţin. Şi am refuzat să cred că e în cârdăşie cu Rus. Cu toate că era evident, doar el l-a numit.

  @Radu Humor. Dacă i-oi fi scris şi lui Ciutacu vreo mârlănie din cele cu care mă gratulezi, uneori şi pe mine, nici nu-i de mirare că te-a banat. El e un pic mai arogant decât mine. 😆

 20. Roxana Iordache Says:

  @ioprotestatarul. Din păcate, e o zonă infectă. Au ales strategic Casa Popoului, tocmai ca să evite impactul cu publicul. :mrgreen:

  @Virgile, ştiu, dar finalul te strică. Mai ales că porcii n-au nici o vină. 🙂

 21. virgilvirgil Says:

  Porcii fireste ca nu au vina Roxi , dar neispravitii au .
  Iata , astazi s-au inghesuit pe stadion sa ii vada boborul . Toti , cu mic si mare . Dar timp sa dea o fuga la Alba spre a fi prezenti la una dintre cele mai mari sarbatori nationale nu au avut .
  In schimb aici neispravitii au avut surpriza ca romanii , care isi cunosc datoria fata de Neam si Tara , sa le afiseze in nas un bener cu Maria Sa Regele Ferdiand cel Loial Reintregitorul .

 22. maharajahuldekapurthala Says:

  „@Radu Tudor. […] Şi te rog la rândul meu să-i adresezi lui Georgică Severin întrebarea formulată de @plano, pentru că într-adevăr, nu ştiu dacă de acolo a început trădarea, cum zice comentatorul meu, dar în mod sigur a fost o indolenţă crasă din partea tuturor celor care au votat legea fără să ştie ce votează, pentru că intenţia iniţială era evident fără cvorum de participare. Iar aiureala e cu atât mai mare cu cât, în loc să renunţe pur şi simplu la art. 5.2. l-au amendat în interiorul legii cu art. 10, care zice “prin derogare de la art.5″.

  Aşa că “indianul” debitează aberaţii mârlăneşti în necunoştinţă de cauză.”

  Ce Georgica Severin, Roxanico?! Ce tradare, ce indolenta crasa?! Ce aberatii, ce necunostinta de cauza?! Tu STII foarte bine ca eu am dreptate. Si o scrii chiar tu: „în loc să renunţe pur şi simplu la art. 5.2, l-au amendat în interiorul legii cu art. 10, care zice ‘prin derogare de la art.5′”. Asadar, prin aceasta derogare, legea referendumului stabilea ca presedintele republicii poate fi demis FARA CVORUM DE PARTICIPARE. Iar Crin, in loc sa promulge legea asta asa cum a facut-o Parlamentul, a promulgat-o incluzand FRAUDULOS in textul ei cvorumul cerut de CCR. Asa ca nu mai cauta tapi ispasitori: Crin e principalul vinovat de necaderea lui Basescu.

  Spre exemplificare, citez din lege. La art. 2, se precizeaza ca, prin referendum, se pot decide „revizuirea Constitutiei, demiterea presedintelui Romaniei, probleme de interes national”. Pe urma:

  „Art. 5

  (2) Referendumul este valabil daca la acesta participa cel putin jumatate plus unul din numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente”.

  Pana aici, da, avem cvorum de participare. Dar:

  „Art. 10

  Prin derogare de la articolul 5, alineatul (2), demiterea presedintelui Romaniei este aprobata daca a intrunit majoritatea voturilor valabil exprimate ale cetatenilor care au participat la referendum”.

  Deci, pentru demiterea presedintelui, conform legii, cvorumul de participare NU ERA NECESAR.

  Altminteri, de ce sa fi reclamat PDL-ul la CCR noua lege, inainte de referendum, ca fiind neconstitutionala? Si de ce sa te fi bucurat tu, aici, pe blog, dupa ce Crin a anuntat: „Am decis sa promulg legea referendumului”?

  Asa ca ramane cum am vorbit: prin FRAUDA (caci, conform Constitutiei, singurele institutii din Romania care fac legi sunt Parlamentul si, uneori, prin ordonante de urgenta, Guvernul, nicidecum presedintele republicii sau Curtea Constitutionala), Crin a promulgat legea referendumului cu tot cu cvorum. Tie (PE DREPT CUVANT) nu ti-a venit sa crezi si de-aia ai jubilat. Pe urma, te-ai lamurit si ai tacut chitic pe tema asta, caci nu da bine sa scoti in evidenta vinovatia lui Crin in esuarea demiterii lui Basescu si frauda lui strigatoare la cer, pentru care ar trebui sa infunde puscaria. Crin rules, n-asa? :mrgreen:

 23. stejarul Says:

  „Vasile Blaga, preşedintele PDL, a spus că protestul organizat în faţa restaurantului nu i-a deranjat pe politicienii români şi străini care cinează împreună şi că este dreptul oamenilor să manifesteze, într-o ţară democratică.”

  Pai daca nu i-a deranjat protestele si e dreptul oamenilor sa manifesteze atunci de ce ponta viorel victor si-a trimis jandarmii sa ii imprastie pe protestatari? De ce, pontak bolsevic? Adica Blaga stie mai multa democratie decat stii tu jigodie care abia de iti mijeau tuleiele si erai deja bagat in „oala” KGBistior lui militaru la Revolutie?
  Daca Blaga considera normal sa putem protesta in Romania iar tu o consideri o infractiune si iti trimiti jandarii, atunci intre Blaga si tine, Blaga e raul cel mai mic. De ce sa mai incercam sa scapam de „dracu” de la Cotroceni doar ca sa dam de „ma-sa”?

  Bravo Vasile Blaga pentru declaratia facuta!
  Jos ponta blatist,dottore-plagiattore, potential criminal.

 24. stejarul Says:

  basescu joaca bine! Imi place cum calca el apasat pe Constitutie si participa linistit la congresul PPE pentru ca stie ca singurul motiv pentru care ponta va incerca o suspendare REALA a lui este daca dupa alegeri basescu nu il numeste premier din partea USL.

  ponta face declaratii tip auto-gol. L-a mancat pe el limba sa recunoasca ca e constient ca basescu incalca Constitutia dar ca nu il va suspenda pentru asta. Declaratia asta eu spun ca il va costa functia!

  Daca basescu il respinge pe ponta ca premier dupa decembrie dar accepta orice alt premier propus de USL (sper sa o faca) atunci cum v-a mai explica ponta suspendarea folosita doar ca santaj politic? Toti corifeii lui basescu vor face circ din nou in UE si vor avea cu ce : suspendarea ca santaj politic.

  Daca basescu ramane acelasi tupeist eu cred ca ne scapa de ponta dupa decembrie. Bine ar fi!

 25. Valeriu Balan Says:

  @Radu Tudor
  Am incercat si eu sa postez comentarii la Ciutacu si Tudor fara succes. Comentariile erau perfect „curate”, la obiect, si zic eu pertinente fata de multiplele comenatii acceptate, gen „excelent articol – ma bucur sa va citesc” si alte perieri si osanale stupide.
  Macar Ciutacu se declara „intangibil ca Dumnezu” in headerul paginii, si asta e …sa stea el genial la e pe blog. (de atunci n-am mai „calcat” pe acolo), dar se pare ca „vedetismul” la A3 devine generalizat. Deja miroase a paranoia, suficienta cu care se declara SINGURA televiziune din Romania …premiata …afilata …bla …bla
  Ma uitam si aseara la Gâdea, cat de fascinat era de like-urile de pe facebook …

  Ati luat inaltime mai baieti ….pierdeti contatctul „viziual” .. cu „audienta”. De pe piedestalul unde v-ati catarat (pe spinarea noastra) ne vedeti din ce in ce mai mici … iar noi cu greu va mai distingem. Asadar aveti grija …sa nu va ia „ameteala” sau mai rau, sa va dea tarcoale DNA-ul si sa cadeti de-e acolo de sus, pentru ca s-ar putea ca noi sa nu mai fim acolo jos, sa va „amortizam” caderea.

  PS:
  pentru „genialul” Ciutacu.
  Adrian Nastase este fara doar si poate simbolul genialitatii si arogantei, si totusi …pe blogul lui nici macar un sigur comentariu, dintre comentariile mele nu le-a trimis in „trash”.

 26. Alexandru Kiss Says:

  Articol virulent,dar adevarat!

 27. Valeriu Balan Says:

  Reblogged this on Valeriu Bălan.

 28. stejarul Says:

  ponta :

  “Nu am niciun fel de ostilitate faţă de niciunul dintre participanţi, am o singură problemă constituţională foarte gravă: conform Constituţiei României, preşedintele României, indiferent cum îl cheamă, nu face politică, nu este membru al vreunui partid politic şi nu participă implicit la manifestări ale unui partid politic. Domnul preşedintele Băsescu, ca de obicei, va încălca această regulă constituţională. Sigur că va trebui să spunem lucrul ăsta”, a spus Ponta la Antena 3.

  Dragnea incearca sa dreaga busuiocul lui ponta:

  incalcarea Constitutiei e una mica, mica de tot… declara Dragnea.

  Deci in final cum e? „mica” si „foarte grava”?

  Imi aduce aminte de unul pe care l-am intalnit la un birt. Omu era trist nevoie mare ca il lasa nevasta. Imi explica el mie ca sotia lui a mers la medic si au diagnosticat-o cu lues (sa vorbim civilizat 🙂 ) a venit acasa a luat copiii si l-a parasit. Omu recunostea ca el a infectat-o dar nu putea sa conceapa lipsa ei de intelegere.
  Imi spunea: „I told her, honey what’s the trouble? Those are just tiny little bugs! You can’t even see them with naked eye… Oh man, that woman knows how to make a big deal out of those little things…. oh man, imagine what she left me for! ”

  Cum is femeile astea… lucruri mici de tot le vad chestiuni foarte grave… dom’le grea viata pe noi barbatii! 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: