CRIN ANTONESCU, HIS WAY

Preşedintele PNL a cerut şi a obţinut mână liberă de la BPN ca să „negocieze” candidaturile în numele USL cu Victor Ciorbea şi Gigi Becali. Votul: în unanimitate. Chiar şi cei care s-au opus – cum e şi firesc, într-un partid liberal. Deci, i-au pasat cu toţii, lui Crin, toată responsabilitatea. Ergo, îi recunosc şi toată autoritatea. 🙂

Şi a declarat că o candidatură a lui Gigi contra lui DD ar fi „un derby remarcabil”. 😆

Este Crin. Iar integrarea PNŢCD autentic în ACD e firească pentru dreapta autentică. Modernă. Socială, pentru că umană.

Deci, nea Gigi, ca să devii George în politică, aşa cum ţi-ai propus, trebuie să te ţii de cuvânt. Şi îi mulţumesc lui Radu Tudor pentru că vineri seară, la emisiunea cu Dana Grecu, i-a formulat condiţia despre care pomeneam săptămâna trecută, anume, să se controleze în atitudinea publică. Şi Gigi a promis. Telefonic, e drept. 🙂

Radu zicea doar de limbaj. Nu-i vorba doar de limbaj, ci mai ales, de atitudine. Repet: statul e laic, în PNL e libertate de opinie şi de exprimare cât cuprinde, spirit critic şi polemic, tot aşa. Ştiu că Gigi crede în Crin în primul rând pentru că e naţionalist luminat şi mai ales, pentru că e singurul care nu s-a ruşinat să-l mărturisească pe Hristos. Ferm, dar sobru. Nu strident. Trebuie şi Gigi să înveţe să se guverneze în viaţa publică. Eşti fervent la biserică şi în viaţa particulară, în viaţa publică îţi trebuie decenţă. Că altfel, în loc să-l mărturiseşti, îl ruşinezi pe Hristos. Un atlet al lui Hristos e mereu elegant. Hristos e Domnul. Deci, Gigi trebuie să se lepede de mârlănie, pentru că mârlănia ţine de trufie, care vine de la diavol. 🙂 Serios! O ştie prea bine şi i-a spus-o şi minunata lui mamă, o cadră, pur şi simplu, de femeie.

Semnificativ e faptul că preşedintele de onoare al PNL, domnul Quintus, susţine candidatura lui Gigi Becali, pentru autenticitatea lui.

Şi să fim atenţi la strategia lui Crin: liberalismul nu (mai e de mult) o doctrină de clasă. Liberalismul e o convingere personală, indiferent de categoria socio-profesională. Sigur, Gigi e un caz particular, a spus că pe el de fapt îl interesează USL pentru Crin şi Ponta, în care crede. Şi că vrea să fie Crin preşedinte al ţării. Corect!

Dar pe lângă Gigi, Crin aduce în PNL cu derogare pentru candidatură parlamentară personalităţi integre, remarcabile, ale vieţii academice şi culturale, cum sunt istoricul Vlad Nistor, politologul Daniel Barbu, profesorul şi realizatorul de film Sorin Ilieşiu. Şi un jurnalist versat, pe SRS. Ceea ce evident că nu justifică prostia cu Honorius Prigoană, din cauza căreia PD-L va avea singurul parlamentar de Bucureşti. Poate chiar singurul parlamentar, pe Toader Paleologu. Ceea ce îmi doresc, adică, să se împlinească angajamentul lui Crin privind dispariţia PD-L, prin voia electorală.

Partea proastă e că Pivniceru va lovi exact după lansarea candidaţilor USL – degeaba mă face Ciutacu melteancă, ideea cu Arena Naţională e genială, nu pentru că îmi aparţine. 😆 Adică, am zis că era bine ca mitingul final pentru referendum să se fi ţinut pe stadion, bine că măcar băieţii o fac pentru parlamentare. Ziceam, deci, că Pivniceru slujeşte aparatul securist şi va da o lovitură PNL prin mizeria de la Parchetul General şi DNA, plus „trofeul calităţii” de la Bruxelles. Fraudele pe care le va desemna, iar Băsescu le va numi cum laude :mrgreen: vor garanta impunitatea băsiştilor, notă proastă pentru USL în ochii alegătorilor cărora ni s-a promis că se va face dreptate în Justiţie, adică hoţii vor fi pedepsiţi conform legii. Cine să-i pedepsească? Slugile ca Morar şi adjuncţii, prostituatele ca Kovesi, Ghica, Hăineală şi toată haita din sistemul judiciar?

Ideea e că trebuie multe lovituri de imagine ca să mascheze vulnerabilitatea majoră a USL, anume, impotenţa dovedită în privinţa îndeplinirii primisiunii principale, aceea de a-i pedepsi pe mafioţii care au distrus ţara. Iar la capitolul comunicare, USL e precară şi nici nu pare să considere că are lacune.

Revenind la Gigi Becali, susţin ideea, dar îmi menţin şi rezerva majoră, anume, n-aş crede să se poată dezbăra la vârsta lui de mârlănie în relaţiile publice, aspect catastrofal. Întâmplător, l-am auzit aseară la RTV, telefonic, cu Sandra Pralong, care era în studio. Aşa nu se poate! Categoric, nu! Am urmărit un minut, suficient ca să-mi păstrez scepticismul cu privire la capacitatea lui Gigi Becali de a se cenzura. Adică, i-a spus Sandrei că ea s-a ajuns în SUA fiindcă „în tinereţe a fost frumoasă, cu ochii ăia albaştri”. 😛 👿 Sandra cu ironia ei fină l-a obligat să se replieze viclean, într-un misoginism pervers, manifestat printr-un compliment la care, de regulă, femeile nu rezistă: „Am vrut să spun că şi acum sunteţi frumoasă, deci înseamnă că aţi fost superbă dacă aţi reuşit”. Adică, evident că am râs şi evident că am strâmbat din nas la el. În acelaşi timp.

Nea Gigi, te-aş întreba ceva, adică, Dumnezeu atotputernic putea să-l scoată pe Hristos din urechea lui Iosif. Te mai gândeşti de ce n-a făcut-o? Şi nu, nu ţine cu mine, că-s ortodoxă practicantă, ştii deja, chiar dacă uneori cam chiulangioaică. 😛

Ideea e aşa, adică, singura şansă a lui Gigi Becali de a se schimba public e să facă nişte sesiuni cu mine ca interlocutor-surogat şi dacă trece testul e clar că reuşeşte. Dacă nu, nu. 😆

Deci, Doamne-ajută să meargă bine Steaua până la capăt! 😆

P.S. DD s-a lăudat că Gigi Becali nu ia nici 2%. Păi atunci, de ce n-are curajul să se bată cu el? Abia acum se vede cât de consistent electoral e Dan Diaconescu. Dacă fuge de Gigi Becali, nu e nimic de capul lui. 😆 E doar un mic laş ca Băsescu, care n-a avut curaj să se bată cu poporul român la referendum.

41 răspunsuri to “CRIN ANTONESCU, HIS WAY”

 1. CRIN ANTONESCU, HIS WAY » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 15 October 2012 – Blog « CÂT DE TONTA?! […]

 2. ioprotestatarul Says:

  Doamnelor si domnilor, cititi documentele din postarea de mai jos, ei sunt procurorii lui Kovesi, slugile impostorului psihopat.
  Daca cunoasteti, aflati pe net sau de la prieteni despre cazuri din ultimii ani in care functionari publici au fost trimisi in judecata pentru „purtare abuziva” conform Art. 250 al. (1), (2) sau (3) Cod Penal va rog postati link-ul sau numarul de dosar si instanta care a judecat. M-ar ajuta in argumentarea cazului cand voi face plangere la instanta impotriva ordonantei procurorului. Multumesc anticipat.

  http://romani-in-lanturi.blogspot.ro/2012/10/cer-ajutorul-vostru-pentru-restabili.html

 3. treebeard00 Says:

  Cum faceti sa gasiti personajele astea, cum reusiti sa va loviti tot timpul cu tesla in locurile delicate? Trebuie sa existe o placere adanca, altfel nu se explica..

  Mai intai vii sa ne explici ca pivniceru e mana lu dumnezeu, ca e garantul justitiei, ca de ce n-o lasa dictatoru, si dupa aia a devenit spioanca?

  Si Rus saracul tot asa era baiat bun si destept, i-a facut si pe toti filosofii sa plagieze, si pe urma l-a cumparat basescu..

  Acum trebuie sa pregatesti o poveste despre cum a fost marele jiji santajat de DNA ca sa se inscrie in PNL, tocmai in timpul eclipsei cerebrale suferite de crin.. trebuie s-o tii la-ndemana, ca nu stii cand o sa va explodeze rahatu-n fata. Evident, va fi un atac de la basescu.

  PS. puii de hiena tot asa dau din cap de sus in jos si te gratuleaza cu complimente? Toate respectele, esti cea mai tare!

 4. Mihai Hristea Says:

  Basistii trebuie starpiti prin orice mijloace!

 5. treebeard00 Says:

  Roxana, adu un biscuite pentru Mihai te rog.

 6. argusdre Says:

  ” treebeard00 spune:
  luni 15 octombrie 2012 la 5:36:27 pm
  Cum faceti sa gasiti personajele astea, cum reusiti sa va loviti tot timpul cu tesla in locurile delicate? Trebuie sa existe o placere adanca, altfel nu se explica….”

  Bai acesta, daca simteai nevoia sa-ti arati ceva cioburi de crier, cred c-ai gresit locul…Te adresezi unei persoane care n-are gogonele ba, asa ca chestia cu tesla fiind valabila numai la masculi, imagineaza-ti cam cum e sa dai cu tesla-ntr-o crapatura si de unde ar putea surveni placerea…O fi adanca desigur doar daca ai experimentat pe propriile cohones care ti-s minuscule(daca le aveai mari nu te masurai cu o dama ba…)Vezi, doar din prostie netarmurita, nu tot ceea ce-ti imaginezi poate fi si valabil.
  Apoi, nu stiu de ce te intereseaza pe tine ce crede altcineva despre Pivniceru ori Rus, mai ales cand astia au mereu o atitudine contradictorie, precum e moda lansata de Besinescu. Poate doar daca te simti o maimuta neputincioasa si disperata, ca multe alte jivine, ca nu stii cum sa mai opresti, alunecarea portocalie catre groapa cu cacat…Sa te lamuresc eu definitiv : S-A TERMINAT DEFINITIV BAI GUZGANE !

 7. Radu Humor Says:

  Băi rahat cu ochi (00), iar ai apărut pe aici ?
  Ca să spurci atmosfera ?
  Împuțiți ca voi degeaba consumă tone de sprayuri , pomezi și deodorante, că tot put de-ți strâmbă nasul !
  Se zice că tăierea-mprejur se făcea pentru că de acolo începea focarul de infecție pe care-l aveți cu toții în sânge, împuțiți și infecți ce sunteți !
  Marș la spălat măcar, nesimțitule !
  Pe creier nu-i nevoie, că ești deja spălat 😉

 8. Radu Humor Says:

  ” E doar un mic laş ca Băsescu, care n-a avut curaj să se bată cu poporul român la referendum.”

  Cică Băsescu auzind că neamțul ăla, Felix Baumgartner a sărit de la 39 de km depășind viteza sunetului, a sărit și el !
  De pe fix 😉
  Cum face de fiecare dată când e vorba de… Felix 😆
  E drept că viteza cu care a sărit este ceva mai mică astfel că va ajunge la destinație ( ghena de gunoi a Istoriei! ) puțin mai târziu, dar cel mult la anul :mrgreen:

 9. Mihai Hristea Says:

  Zerozero ala e genul de mizerie basista pe care daca as prinde-o as lua-o la paruiala. Astia ca el legitimizeaza cea mai mare nenorocire abatuta asupra romanilor de la razboi incoace.

 10. Radu Humor Says:

  Mihai !
  Parcă ziceai că ești serios.. Ce-i cu noua ta…. înfățișare ?!

 11. Mihai Hristea Says:

  Basescu mi se pare cel mai abject personaj ever, de-aici boala incredibila pe care-o am pe cei care-l sustin, cu atat mai mult cand unii ca Zerozero ala mai au si tupeul sa croncane.

 12. virgilvirgil Says:

  La citi neispraviti a adus USL in general si PNL in particoler in ultimul timp , „nenea Gigi” in plus nu mai are nicio relevanta , ba dimpotriva , am putea spune ca , vorba venerabilului turnator Quintus , aducerea lui Jiji se merita macar pentru „autenticitatea” sa .
  Pina la urma daca vine si cu ceva parale , putem zice ca achizitia e un plus pentru PNL . Asta ca sa nu mai spunem ca altminteri neispravitul isi gasea loc la Basescu .
  Totusi daca cineva spera fie si pentru o clipita ca ipochimenul isi va potoli ardoarea de a se da in stamba la ceas de maxima audienta pe toate tevereurile se insala .
  Jiji va fi deliciul presei , iar presa baseilor il va vina spre a-si da cu presupusul la orice vor spune de acum inainte liderii USL .
  Ramine de vazut impactul pe care il vor avea iesirile lui „nenea Gigi”.
  Cit despre transferul deciziei in legatura cu Jiji in bratele Antonescului , miscarea va fi decontata dupa alegeri la congresul care se anunta in primavara si „nenea Gigi” o sa fie inca o piatra de gitul lui Crin daca lucrurile vor sta prost pentru liberali dupa alegerile din decembrie .
  Si din pacate nu se anunta a sta mai bine decit stau la moment .
  E greu de presupus ca PNL va cistiga cu mult mai multe fotele in Parlament decit are acuma . Si Crin va deconta din pacate …

 13. Radu Humor Says:

  Aplicaţiile malware devin din ce în ce mai sofisticate, iar telefonul personal poate fi o unealtă utilă răufăcătorilor .

  Smartphone-urile reprezintă un veritabil miracol tehnologic al erei în care trăim. Aceste dispozitive sunt dotate cu o serie de senzori ce pot monitoriza mediul înconjurător în detaliu, cu procesoare puternice şi cu abilitatea de a transmite şi recepţiona un volum mare de date. De aceea, nu este o surpriză faptul că telefoanele inteligente sunt din ce în ce mai des ţinta atacurilor malware, ce doresc să exploateze capacităţile acestora.

  Printre cele mai sofisticate atacuri împotriva smartphone-urilor se numără aplicaţiile care „ascultă” conversaţiile utilizatorilor pentru a identifica momentele în care este rostit numărul unui card de credit sau cele care folosesc accelerometrele cu care sunt dotate dispozitivele pentru a înregistra detaliile financiare introduse cu ajutorul tastaturii. Acum, însă, autorităţile americane au dezvăluit un malware mult mai complicat şi detaliat decât cele existente pe piaţă.

  Specialiştii din cadrul US Naval Surface Warfare Center au conceput o aplicaţie Android care fotografiază în secret mediul înconjurător, permiţând ulterior celor ce controlează aplicaţia să construiască un model 3D ce înfăţişează locuinţa victimei. Acest „malware vizual”, intitulat PlaceRaider, permite atacatorului să afle detalii financiare, să observe datele de pe monitoarele computerelor şi să obţină informaţii personale.

  Aplicaţia creată de specialiştii americani este camuflată în interiorul unei aplicaţii de tip „camera”, utilizatorul permiţând acesteia să captureze fotografii şi să le trimită altor dispozitive. Malware-ul va funcţiona nedetectat în fundalul oricărui telefon mobil cu un sistem de operare Android 2.3, surprinzând fotografii în mod constant şi înregistrând ora, locaţia şi orientarea telefonului.

  Malware-ul va elimina fotografiile neclare sau întunecate, iar pe restul le va trimite către un server central. Pe baza datelor înregistrate de aplicaţie, serverul central va putea folosi imaginile pentru a construi un model 3D al spaţiului în care trăieşte victima. Pe baza acestui model 3D, atacatorul va putea identifica obiectele interesante şi datele importante, precum detaliile unui card de credit.

  Testele efectuate pe 20 de victime care nu ştiau că aplicaţia este, de fapt, un malware, au arătat că modelul 3D permite obţinerea a mult mai multor informaţii decât imaginile în sine, fiind un instrument extraordinar de util atacatorilor.

  „Am implementat acest malware pe Android din motive practice, dar poate fi realizat şi pentru alte platforme, precum iOS sau Windows Phone”, au explicat cercetătorii.

  Mesajul cercetătorilor este clar: pe măsură ce smartphone-urile devin mai răspândite, acestea sunt o ţintă ce oferă tot mai multe beneficii potenţialilor atacatori, astfel că aplicaţiile malware vor deveni tot mai sofisticate

 14. ilecaragiale Says:

  Acum ceva vreme, în răsturnarea absurdă a referendumului, mă-ntrebam dacă Mona Pivniceru are „mere”, are „pere” (adică angajamente, dosare etc.); faza cu maşina lui Andrei Năstase a fost, oricât de mult doream să cred în disidenţa superprofesionistei, descurajantă, suspectă … livrată adversarilor.
  Faptul că Pivniceru este o „mână moartă” pentru PNL, după ce a suscitat atâtea pasiuni, mă determină să mă întreb acum câţi securisto-băsişti ne sunt prezentaţi de către USL sub nume de combatanţi. Pentru că, din două, una: sau ăştia nu ştiu pe cine propun, sau o fac deliberat, fiind adică din aceeaşi sârbă dâmboviţeană cu chiuituri de parcurs. Cred că Becali, idiot incurabil, şmecher adecvat momentului (nu e niciun mărturisitor al lui Christos, ci un machidon superstiţios, în cel mai bun caz!), are o treabă de rezolvat p’acilea, prin PNL. E o cacealma.
  Îmi pare rău, Roxana Iordache, dar Crin, pe care-l voi vota oricum în continuare, pe care am pariat mereu şi care nu are, în momentul de faţă, pentru mine, alternativă, mă (totuşi, foarte) dezamăgeşte. Argumente:
  „Vacanţa” lui când eu, el, ea, unii (mulţi) luaserăm chestia cu referendumul foarte, foarte personal, dureros, insuportabil. Trebuia să fie aici!!!
  A evitat să dea răspunsuri pe măsura angajamentului nostru la întrebarea: De ce l-au lăsat să se-ntoarcă?
  Râde „acoperit”, ca o babă ştirbă; are ceva penibil când râde (şi nu înţeleg de ce nu-şi rezolvă chestia asta, am văzut-o din nou la Gâdea, e absolut sinistru!), ceva de mecanism detracat, ceva de individ nesigur, superficial şi … (o zic iarăşi cu durere) mediocru ori duplicitar.

 15. Mihai Hristea Says:

  Pana una alta trebuie manifestatii ostile incepand de maine, pe la Palatul Parlamentului, ca-ncepe congresul scarbelor adunate-n PPE:
  http://jurnalul.ro/stiri/observator/congresul-ppe-se-tine-in-epicentrul-loviturii-de-stat-626213.html

 16. Mihai Hristea Says:

  Stiti filmul asta?

 17. argusdre Says:

  Toti cei care criticati USL-ul , pe Crin , pe Ponta, etc deoarece l-ar fi acceptat pe Becali in federatia lor, nu sunteti pragmatici ci doar niste simpli idealisti, politicieni ori comentatori romantici, rupti de realitate, care scrieti aici doar de dragul de a spune ceva si a pareainteresanti pentru portocalii (doar) etc…
  1. In primul rand Becali, asa cum este el, nu a furat statul , nu a oropsit cetatenii niciodata ci din contra, iar orice partid care candideaza in alegeri trebuie sa aiba variante valabile pentru fiecare patura sociala… (Crin si Ponta au si recunoscut clar ca nu se pricep sa vorbeasca pre limba celor din breasla becaliana, sa patrunda in intimitatea lor);
  2.Ceea ce exprimati voi in legatura cu bunul simt, cu limbaju si cu buna crestere, buna educatie de pension e valabil pentru societatile normale, asezate, civilizate.Cata vreme USL se lupta clar cu o hoarda de talhari, de puscariasi, de borfasi de cea mai joasa speta, care nu se impiedica de cuvinte precum civilizatia, este logic sa se foloseasca toate mijloacele si caile pentru a salva tara de la pieire evidenta…La ce ar folosi ca USL sa fie exemplu de buna crestere si sa piarda alegerile in toamna ?
  Asa ca stimabililor, lasa-ti-o moarta si reveniti cu picioarele pe pamant daca aveti cumva simtul realitatii.Insasi faptul ca pe toate blogurile si forumurile portocalii s-a starnit o adevarata furtuna si mare grija de aspectul moral al USL prin primirea lui Becali, arata evident ca e o miscare tactica ce nu convine deloc Besitului si gastii sale de escroci…Chiar Danut Deaconescu a dat inapoi si a zis ca nu mai candideaza decat sa se lupte direct cu…razboinicul luminii, care l-ar spurca pe data, exact cum de fapt merita.

 18. argusdre Says:

  Si-apoi eu pe taranisti ii inteleg in privinta comentariilor, de cele mai multe ori rautacioase, pe care le slobozescla adresa masurilor liberale…Stiu ca-i roade la lingurica, li se cariaza buricul cand vad ascensiunea PNL, fostul lor rival de doua secole aproape, in vreme ce PNT-ul s-a divizat in saispe, n-a mai intrat in Parlament si nu mai reprezinta nimic inafara unor mici grupuscule de scandal…
  „virgilvirgil spune:
  luni 15 octombrie 2012 la 8:47:31 pm

  La citi neispraviti a adus USL in general si PNL in particoler in ultimul timp , “nenea Gigi” in plus nu mai are nicio relevanta , ba dimpotriva , am putea spune ca , vorba venerabilului turnator Quintus , aducerea lui Jiji se merita macar pentru “autenticitatea” sa ….”
  Vezi bre nea Vergilius cum esti …Pai si eu stiu o gramada de fosti turnatori ai taranistilor, chiar foarte fosti capi, dar nu-i spun…Si de ce te legi mata de alde g\Jiji si nu spui nimic de diliul „ala mic cu capu mare” care face pe taranistul dar manevreaza pe unii taranisti adevarati ? De ce nu ne povestesti si despre scandalurile fara sfarsit din sanul ridat al taranismului romanesc care practic se bate pe fonctii si bani ? Asta e moral nu ? Doar liberalii este fara morala oare ?

 19. olimpiu65 Says:

  Becali intra cu unanimitatea BPN PNL in campanie iar Ghise se chinuie pt un colegiu cu petitii la conducere.daca asta e politica PNL, eu nu ma regasesc!
  sunt perfect de acord cu ce scria Ilecaragiale aici. cand am scris si eu am fost ori injurat , ori trimis in cautarea logicii
  asa zisa revolutie a bunului simt s-a pierdut undeva in frazele sforaitoare lipsiste de continut ale acestui epigon care va pretinde maine scaunul prezidential!
  Pnl continua sa nu se oboseasca macar cu o politica de cadre eficienta. te uiti la alesii lor locali si la unii ministrii si vezi deficitul de competenta. dar ce conteaza! a fost oprita si refacerea listelor alegatorilor pt ca trebuie sa avem multi parlamentari si nu mai conteaza acum ca suntem 15 milioane pe liste permanente, putem fi iar 18 milioane.
  In decembrie trebuie maturati portocaliii vopsiti in cur-cu-beu, apoi trebuie sa vina randul acestor trepadusi ce se cred urmasii lui Bratianu!!!

 20. Ghita Bizonu' Says:

  Nu prea pricep ce nevoie are PNL de Jiji. Ca sediu de partid au. Ar fi de presupus ca nici nu stau in cele 10 milioane de euroi a lu Jiji… Asa ca nu vaz ce interes sa reprezinte Jiji .
  Insa incoveniente .. destule. In primu rand ca este si raman Jiji. Ca George o fi in acte .. da el fudamentakl este Gigi baiat bun din cartier .. si nu apucat sa se maturizeze in nea Gicu (nea Gicu Gospodaru care te poa imprumuta cu o bormasina , sa te sfatuiasca in alta privinta … om stimat si de directoarea scolii si de popa) si nici nu se va mai maturiza .,,
  In plus dintre toti Jiji a fost ales sa devina imaginea Parvenitului. Nashpa. Ca o multime de insi o sa refuze sa voteasca cu PNL fiindca ei nu doresc sa fie amestecati cu Jiji (care are dubla vian de a fi ci cioban si prea bogat…)
  Apoi Jiji nu aduce voturi … asta fiind un pqacat capital. Nu stiu cum mai este acum da 5 ani in urma galeria stelista il detesta. La nitse alegeri nici aia ptr care Jiji donase serios nu l-au votatara…

  A da . Pe undeva am asa o mica simpatie fata de Jiji. Baiat cumsecade de cartier, cam necioplit, cam gura mare, increzut, incuot cat cuprinde da inima buna si intre toti astia care se ingehsuie sa isi faca cruci la televizor Gigi e macar crestin sincer!!! da sincer nu l-as vota decat primar de comuna

 21. virgilvirgil Says:

  argusdre …

  Prima e ca totdeauna eu unul i-am considerat pe liberali frati si nu dusmani sau adversari politici .
  PNT a luat fiinta la data de 10 octombrie 1926 si nu avea cum sa rivalizeze de „doua secole aproape” , cel mult de aproape unul cu PNL .
  In 1947 PNT a fost scos in afara legii si fratia intre membri PNT si PNL s-a cimentat in anii de prigoana si in puscariile comuniste .
  Din pacate liberalii sunt al dracului de departe de ceea ce eu as fi vrut .
  Nu invidia ci durerea ma cuprinde cind sunt nevoit sa comentez negativ la adresa liberalilor . Si deznadejdea totodata .
  Nu sper nimic de la fesenei , fie ei pedei sau pesedei , si ma doare cind vad ca dupa disparitia PNT , PNL supravietuieste ce e drept cu numele , dar se manifesta in fapt ca un al treilea FSN .
  A doua e ca taranistii nu au legatura cu ce discutam aici pentru simplul motiv ca ei , daca mai sunt si pe unde mai sunt, nu mai au partid si nu influienteaza cu nimic viata politica actuala .
  Neispravitul „ala mic cu capul mare” nu are noicio legatura cu taranistii si asta am spus-o mereu .
  Cind gazda ne va invita la o discutie despre taranisti am sa particip cu placere .

  PS

  As fi foarte bucuros daca mi-ai prezenta aici care sunt acei „o gramada de fosti turnatori ai taranistilor, chiar foarte fosti capi” .
  Multumesc anticipat …

 22. Raduraul Gisca Says:

  crin a promis ceva pt sobaru,dar a facut ciocul mic,nu mai zice nimic!astia sunt liberalii ,moralistii romaniei?sobaru n-a avut loc pt un scaun de deputat dar s-a gasit pt honorius,placinta,saftoaica(data trecuta)!sunt scarbit!usl=pdl=aceisi mizerie!din moment ce aveau ca singur atu,faptul ca sunt antibasescu,apoi l-au primit in genunchi la cotroceni,eu pt ce ar trebui sa le dau votul?dupa ce ca n-au reusit sa-l dea jos pe basescu,kovesi,morar,etc acum au inceput vanzarea a ce-a mai ramas din romania!pamant,hidroelectrica,transelectrica,nuclearelectrica,romgaz,trangaz,oltchim,cfr,etc!pai astia sunt mai hotarati decat portocalii sa ne vanda!apropo,liberalii n-au gasit loc nici pt ghise!bravo crin!

 23. argusdre Says:

  Virgil Virgil,
  Eu cred ca problema nr.1 pe care o ai este aceea ca vezi lucrurile cele mai bune stand pe loc, in vreme ce ele evolueaza.Cred ca nu esti obisnuit cu un nou PNL precum voi ati pierdut PNT-ul deoarece ati ramas incastrati in vechile cutume, vechile analize, vechile asteptari….Si pe undeva te inteleg, deoarece asta e …partea romantica, legata de tinerete, legata de prima actiune politica propriu-zisa, legata de primele succese politice, etc…
  Deci, eu cred ca aici ati gresit : nu ati acceptat sub nicio forma evolutia, perfectionarea partidului taranesc….Liberalii au fost mai pragmatici si de aia au supravietuit, desi voi nu-l acceptati in aceasta forma..Vezi, mai adaptabili si mai progresisti ca sa zic asa, sunt MIQuintus si Radu Campeanu…pentru ca nici lor nu le-a venit usor.Numai ca ei au luat-o-n barba de la inceput prin acea greseala elementara „Alungati lupii ba !”, au tras invataminte si s-au adaptat…
  Cat priveste turnatori de nadejde din randul taranistilor iti voi divulga numa doar daca promiti sa nu sari in sus.Eu stiu ca au fost fortati, batuti si chinuiti de Securitate ca sa faca asa ceva, asa ca nu i-am condamnat niciodata si, tocmai de aia m-a mirat ca ai deschis tu tema asta cata vreme inclusiv FDP au avut destui detractori…Dar ce nu face omul de spaima ca nu va supravietui ?
  PS
  Poate ca tu-i iubesti pe liberali, dar stiu taranisti care nu-i inghit si-n definitiv au dreptate daca ma gandesc cat de aprig se dusmaneau unii cu altii pana-n 1945…

 24. ioprotestatarul Says:

  BAROSSO, MERKEL, REDING GO HOME AND TAKE BASESCU WITH YOU!
  YOU HAVE VIOLATED THE RIGHTS AND THE WILL OF 7,4 MILLION ROMANIANS!

  ROMANI, ACUM ESTE MOMENTUL SA LE „MULTUMIM”!

  ACESTA ESTE PROGRAMUL DE MAINE, 17 OCTOMBRIE:

  ● ora 11:30-14:30 PPE Preşedinţie şedinţă – Salonul Alb Palatul Parlamentului
  ● ora 15-19:45 Alegerea Preşedintelui PPE – Sesiune Plenară Sala Cuza
  Cuvântări şefi de stat şi de guvern
  Anunţare rezultate vot preşedinte PPE
  Nominalizare Secretar general PPE de către preşedintele PPE
  ● 19:30-22:30 PPE Summit şefi stat şi guvern – dineu – Sala Titulescu, Sala Omului
  Acces restricţionat – invitaţii
  ● 20:30 Dineu oferit delegaţiilor de Grupul PPE – Sala Unirii

 25. argusdre Says:

  Virgil Virgil,
  Si inca ceva. Ma mir ca va deranjeaza pe unii taranisti primirea in PNL a lui Becali, desigur un individ mai saracut cu duhul, dar acum foarte necesar, inclusiv pentru banii sai (10 milioane de euro e o suma in campanie) si totusi curat in fata natiunii, cata vreme ati primit candva in randurile voastre -pe legionari- si pentru care ati tras nenumarate ponoase…(a nu se intelege ca am ceva cu legionarii, eu doar explic niste aspecte petrecute in trecut).

 26. virgilvirgil Says:

  argusdre …

  Da pe goarna ca nu sar in sus . Numa sa fie pe bune nu inchipuiri .
  Pe de alta parte , dupa cum ai fi putut sa vezi daca te uitai mai cu atentie , nici eu nu am nimic impotriva primirii lui „nenea Gigi” de vreme ca conducerea PNL a hotarit asta .
  Sa fie sanatosi si sa se spele cu el pe cap .
  Pe de alta parte sunt acolo hahalere cu muuuuuuult mai mari ca sa ma oripilez io acuma de o asa achizitie valoroasa , n’asa?

 27. virgilvirgil Says:

  argusdre …

  Zic sa fie pe bune aia cu turnatorii pentru ca vezi tu , io de nenea Quintus auzisem din gura unor colegi de suferinta ca il turna pe fra-su inca inainte de 96 , dar pina nu s-au prezentat dovezile nu am zis nimic …

 28. treebeard00 Says:

  @argusdre
  Ma, tu nu esti prost degeaba.. Va mai trebuie un dezaxat ca Vadim, ca securisti aveti, ciobani aveti, plagiatori aveti.. daca nu ai vostri, macar prin mezalianta. I-l dati si p-asta lu Roxana sa-l spele putin..

  Si vorba aia, nu e pacat sa nu fie si dezaxatii reprezentanti, ce, ei nu e oameni? Voturile lor sau valizele cu dolari nu sunt bune? E bune, taica.. pai cum preferi, sa fii cinstit dar sa nu prinzi guvernarea, sau sa te scalzi cu porcii si sa primesti si voturi si bani si functii?

  Dar evident ca n-aveti incotro, e in joc soarta tarii, viitorul neamului, insasi libertatea natiunii, deci LA LUPTA, tovarasi! Brrrrrr, nea! Șo pe ei, Grivei, nu-i lasa sa intre in porumb! Al dracului talan, da-te ma-ncoace! Ptiu, drace, ca m-ai facut sa vorbesc urat! Nelule, adu ba crucia aia..

 29. virgilvirgil Says:

  treebeard00 …

  Ooooooooooo , aii putintica rabdara onorabile ca m-ai dat pe spate .
  Pai toti neispravitii din USL la un loc nu fac nici cit o ceapa degerata daca e sa ii compari la neispravenie numai cu Basescu sau cu MRU . Si nu cu amindoi o data …

 30. Roxana Iordache Says:

  @treebeard00. Până acum, cu toate eforturile pe care le-ai făcut, n-ai reuşit să mă convingi că eşti tare prost. De data asta, ai înfrânt. 🙂

 31. olimpiu65 Says:

  ,,Şi eu cred că lumea aceasta a fost pusă în mişcare întotdeauna de oameni, de intelectuali. Adică să manipuleze ideile, nu oile. De aceea, astăzi ma găsesc aici şi nu ma găsesc în altă parte. Aşa, ca să glumesc, sunt un om politic de altă factură, poate sunt demodat, eu ramân să cred în ceea ce e normal să adune oamenii împreună: valori, principii şi idei”
  Tariceanu dixit!!!!

 32. argusdre Says:

  „treebeard00 spune:
  marți 16 octombrie 2012 la 11:41:28 am

  @argusdre
  Ma, tu nu esti prost degeaba.. Va mai trebuie un dezaxat ca Vadim, ca securisti aveti, ciobani aveti, plagiatori aveti.. daca nu ai vostri, macar prin mezalianta. I-l dati si p-asta lu Roxana sa-l spele putin…..”

  Bai puta de maimuta, nu vad defel rostul interventiei tale…Ca sa mananci cacat puteai sta si-acasa, nu era nevoie sa umbli prin straini, sa apari aici in piata publica, cu el in dinti…In rest nu inteleg nimic deoarece postezi dezlanat precum ti-e tarata din crier, nu inteleg nici ce vrei, nici de ce te bagi precum musca in curu calului, nici de ce nu stai la mata-n poala daca aiurezi..Mai bine ia du-te tu (e ultima oara cand te expediez elegant) la Bese pe la fese si cere-i tulumba ca sa uzi florile din gradina PDL, Udrea, Anastase, Ridzi-Pidzi, Sulfamida Barbu, etc…..
  PS
  Da ba puta de maimuta avem aproape de toate , da ne lipsesc boii si curvele, da o sa imprumutam de la voi…Pregateste-te !

 33. argusdre Says:

  VirgilVirgil,
  Am vazut ca esti in relatii bune cu apropitara blogului.Ea poate sa-l intrebe pe fostul coleg al dumisale, Costin Georgescu ce fel de dosare mai aveau Seniorul si Fostul sef al AFDP de loc din Focsani…par igzamplu. Sa nu ma injuri, tu ai vrut-o….Iar informatia asta pe care ti-o dau e departe de orice suspiciune, sa nu cumva sa ma acuzi de ceva.Daca voiam sa te dezinformez mentionam numele unora mai periferici…

 34. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, n-are sens să-i contrapunem. Sub conducerea lui Tăriceanu, PNL era un partid de maximum 20%. Pe atunci, o performanţă. Eu zic că n-a fost chiar inspirat Călin cu declaraţia lui, fiindcă îşi lezează bunicul patern. Combinaţia între boier şi ţăran a dus la multe reuşite în istoria României. Dacă ne ruşinăm cu ele, nu merităm.

  Oricum, dacă pentru tine Călin Tăriceanu e magister, ca să zici că dixit, pentru mine nimeni nu e. 🙂

 35. Ghita Bizonu' Says:

  virgilvirgil

  nu stiu de turnatori insa … fost organizatoric din institutul unde am lucrat .. a intrat in febr 90 la taranisti. Fosta secretara de comitet PCR si ea taranista infocata . Un altu care si el spargea caramida partinica de piept si el .. Insi pe care i-am cunoscut foarte bine ….
  Se pare ca sederea prin comitete de partid se echivaleaza cu ani de puscarie – ptr cei care „trebuie” bine=ntels .. Aia care au vazut „lumina” .. unor noi si posibile promovari!! (spre marea mea placere cei 3 de care zic au luat plasa !!!!!)

 36. Roxana Iordache Says:

  @argusdre. Ţineţi să demonstraţi că sunteţi stupid. Deci, hai siktir jigodie, pentru ce-ai spus despre Coposu simte-te şi nu mă pune în situaţia să te banez! Deci, marş de-aici! 👿

 37. Ghita Bizonu' Says:

  Auzi la el … „Adică să manipuleze ideile, nu oile” Si a fost repzentant Citoern si nu stie ca ID eile au iesit din p[roductie de pe mijlocu anilor 70 (mi-e lene sa caut)

 38. argusdre Says:

  „Roxana Iordache spune:
  marți 16 octombrie 2012 la 12:54:49 pm

  @argusdre. Ţineţi să demonstraţi că sunteţi stupid. Deci, hai siktir jigodie, pentru ce-ai spus despre Coposu simte-te şi nu mă pune în situaţia să te banez! Deci, marş de-aici! 👿 „
  Ha,ha,ha,ha,ha….Uite unde statea educatia fostilor boieri…taman in niste capete cu poale lungi, nu degeaba am mai spus-o. Daca te intereseaza doar adevarul intreaba-ti fostul coleg de ziar care fuse sef la SRI si stie cu exactitate…
  Dar fostii bogatani, ca si actualii nu sunt interesati de adevar ci doar de interesul lor..
  Desi nu vorbeam cu tine, nu te-njur si stii de ce ? Pectru ca, ti-am mai spus, nu faci nici doi bani. O laudaroasa si o inchipuita afectata profund de trecerea timpului….

 39. virgilvirgil Says:

  argusdre …

  Pai vad ca ma trimiti sa intreb pe Georgescu acuma .
  Ai spus ca STII , asta inseamna ca ai si dovezi .
  Eu cind am spus ce am spus de Quintus am precizat ca stiam ceva de mult avreme , dar niciodata pina nu a aparut si dovada nu am afirmat ca ar fi fost turnator .
  A face afirmatii fara dovezi la adresa unor oameni precum Corneliu Coposu sau Ticu Dumitrescu te descalifica …
  Astea pot fi catalogate cel mult drept vadimisme e doua parale .

 40. virgilvirgil Says:

  Ghita , stiu foarte bine ca in PNT si-au facut loc dupa rivulutie o multime de neispraviti , dar de aici si pina la a afirma ca unu precum Corneliu Coposu ar fi fost turnator al securitatii e cale lunga …

 41. virgilvirgil Says:

  Ghita , pe de alta parte mi se pare o leaca cam anapoda sa cautam papagali fosti sefi de BOB la taranisti cind la FSN ( PD si PSD ) s-a varsat aproape integral activul securitatii si cel al PCR .

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: