DECI, CINE L-A AJUTAT PE OMAR HAYSSAM?

Curtea de Apel Oradea i-a achitat pe fraţii lui Omar Hayssam şi pe omul de afaceri Mustafa Tartoussi în dosarul complicităţii la fuga din ţară a „teroristului”. Iar fugarul – care mereu s-a lăudat în convorbiri telefonice interminabile pe la televiziuni că n-a fugit, ci a plecat „parfumat” – şi sigur, nimeni nu l-a depistat – a fost condamnat la 2 ani cu executare pentru „trecerea frauduloasă a frontierei”.

Deci, încă un rateu monumental al bravilor procurori atât de lăudaţi în rapoartele fraudelor de la Bruxelles, de această dată, DIICOT.

Unii au dat ştirea la modul securistic – de exemplu, RTV – anume că Justiţia ar fi decis că „nimeni” nu e vinovat de fuga lui Omar. Ei, aş? 🙂 Tocmai asta-i problema. Dacă acuzaţii au fost achitaţi, cine-i vinovat de complicitate? Sau de favorizare?

Sau a plecat el parfumat, cu avionul, aşa cum se laudă, fără să fie incomodat? 😛

De fapt, SRI mai nou se ocupă de manopere solicitate de Poliţia Rutieră, de exemplu, „să editeze” de pe radar „că bătea soarele-n faţă”, ca să vadă dacă la volan cu 194 pe oră era fiul lui Mazăre sau un prieten al lui.

Serviciile au pe la noi treburi interne. Să asculte telefoane, să fileze, să „transfere” voturi, să se lamenteze că România e, mai nou, „ţintă teroristă”, noroc cu ambasadorul Autorităţii Palestiniene care a dezumflat gogoaşa lui Meleşcanu „ieşit la ştire”, vorba lui Crin, după ce un agent obamezo-gitensteinian islamic anunţase că ne detonează, de unde rezulta să fim cuminţi, că altfel impostorul de la Cotroceni bagă necesitate. :mrgreen:

7 răspunsuri to “DECI, CINE L-A AJUTAT PE OMAR HAYSSAM?”

 1. johnson1312 Says:

  „Stati frumos in case mai ales pe 17-18 oct,ca vine bombardeaua”

  (nu ca altfel romanii ar fi dat buzna cu milioanele pe strazi sa-i huiduie pe poponarii europeni veniti la congres)

 2. Mihai Hristea Says:

  Raspuns evident: Basea.
  Altfel, opinia mea despre Becali si incercarea de a-si baga coada la PNL.
  http://hristea.wordpress.com/2012/10/08/fara-misto-pa-bune-la-moara-ciprian/

 3. balbeck Says:

  Vinovatul principal este avocatul lui.lol
  El de unul singur nu ar fi putut.

 4. DECI, CINE L-A AJUTAT PE OMAR HAYSSAM? » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 08 October 2012 – Blog « Creste salariul mediu, creste numarul angajatilor, dar veniturile totale ale unei gospodarii medii scad […]

 5. argusdre Says:

  Pai Justitia noastra independenta si dreapta l-a judecat si pe „profesor” ? Daca nu, e clar ca n-a putut sa afle cine l-a ajutat pe Haissam….Mai ales ca o famelie atat de numeroasa precum a sirianului a putut pleca haulind in strainataturi…
  Da, ma intreb, cine a insfacat averea lui Haissam nu are nicio legatura cu plecarea acestuia ? Ca tot asa s-a intamplat si cu averea lui Tender Ovidiu, cineva i-a halit-o, incat omul acum face afaceri tocmai prin Africa neagra…

 6. Abdulah Catli Says:

  Acest dosar este masura „profesionalismului” desavarsit si al „independentei” procurorilor de caz condusi de nimeni altul decat Botos (promovat la DGIA de catre Crin) iar apoi este rezultatul „”magnificelor” pledoarii ale procurorilor de sedinta condusi de Kovesi (promovata la MAE de guvernul USL).Regina probelor in acest dosar a fost declaratia (denuntul) cpt.navei nimeni altul decat varu’lu Tartoussi si ce sa vezi…Tartoussi il da in judecata pe varsu’pentru marturie mincinoasa iar Tribunalul Penal al Primei Instanțe de la Tripoli îl condamnă pe varasu’ (nu inainte ca acesta sa recunoasca ca a mintit sub amenintarea organelor de ancheta romane) la plata a 100.000 lire libaneze amendă penală și 5 milioane de lire daune morale, iar daca nu este solvabil direct la mititica pentru fiecare 10.000 de lire neplătite.Sentinta ramasa definitiva de la Tripoli este depusa la Curtea de Apel Oradea unde se spulbera denuntul-model, patentat de justitia basesciana.Probele existau era de ajuns sa fie cercetat domnu’Degeratu pentru intalnirile din arest cu Omar, sa fie cercetat domnu’Nastasiu si domnu’Simpetru deoarece Al. Mihailiuc (proc. de sedinta) a refuzat sa puna concluzii de eliberare pentru Hayssam, prim adjunctul lu’Botos,Simpetru a trimis masina lui de serviciu dupa Nastasiu (care era in c.o.) si Nastasiu s-a executat ! Intrebarea primordiala este cine le-a dat ordin lui Marcel Simpetru, generalului Constantin Degeratu „sa-l favorizeze”?Bine lu’Simpetru i-a dat Botos (chemat de urgenta din Germania la TreiCoceni), dar cine i-a dat lu’Botos?

 7. Roxana Iordache Says:

  @Abdulah. NU Crin l-a „promovat”, ci Dobriţoiu. Tu chiar nu înţelegi ce se întâmplă pe aici? Dacă ai pricepe n-ai zice „băsesciană”, cum zic băsiştii. 🙂

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: