MONA PIVNICERU, DEMISIA! CRIN ANTONESCU, ONESTITATE DEZARMANTĂ. PRICEPE PONTA?

România e ţara tuturor absurdităţilor, din cauza penuriei de caractere.

Rareori mă înşel cu privire la cineva sau mă rog, rareori mă înşel atât de grav precum mi s-a întâmplat în cazul Monei Pivniceru.

Asta n-ar avea prea mare importanţă. De primă – şi gravă – importanţă e, însă, josnicia de a înşela un om şi un om politic precum Crin Antonescu, un om care te-a creditat nelimitat, cu o totală bună credinţă.

Şi tu, o nesimţită, profiţi la maximum de promisiunea lui că nu va avea loc nici o interferenţă politică din partea PNL, care ţi-a dat funcţia de ministru de Justiţie ca independentă şi îţi baţi joc de el, de partidul care cu o generozitate rarissimă în România te-a creditat pe tine pentru independenţa Justiţiei pe care jurai şi îţi baţi joc de noi toţi cei 7,4 milioane de votanţi care l-au demis pe Băsescu, slujindu-l ca o evidentă şantajabilă ce eşti.

Acum îmi e clar, cucoană, că atunci când l-ai înfruntat în CSM a fost numai pentru bani, numai, adică, pentru că era vorba să vă taie leafa de magistraţi, ceea e(ra) scandalos.

OK, deci eşti o mizerabilă poate mai abjectă chiar decât Macovei, fiindcă acea psihopată frustrată şi fără simţul ridicolului o face pe faţă. Dumneata, însă, te-ai pretins eroină şi eşti, de fapt, cea mai perversă curvă. Morală, fireşte. Şi politică.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a spus la emisiunea Sandrei Stoicescu, Q&A – cu totul excepţională, de o seriozitate, sinceritate şi responsabilitate faţă de noi, cetăţenii României şi alegători – că numirea lui Kovesi ca Procuror Şef al DNA e foarte probabilă sau mai mult decât probabilă, dar că el se ţine de promisiunea făcută lui Pivniceru că-i va lăsa întreaga independenţă de decizie, chiar dacă nu-i de acord cu mizeria-asta. O mizerie în primul rând faţă de alegători.

Deci, Pivniceru, simte-te şi cară-te!

Lasă un om adevărat la Justiţie, să-şi folosească întreaga autoritate conferită de lege şi să desemneze doi şefi ai Parchetelor verticali, care să scoată Procuratura din mocirlă.

Ori Norica, ori profesorul Athanasiu – caz în care PNL să facă schimbul cu Internele.

Şi să terminăm cu prostituţia. Chiar stupidă şi de joasă speţă. Dacă Ponta a văzut emisiunea din această sâmbătă seara a avut enorm de învăţat. Probabil, lecţia vieţii lui. Dacă nici acum nu pricepe, înseamnă că n-are sens.

Şi ca să nu spună cineva că n-a priceput, am tradus. :mrgreen:

P.S. La emisiune a participat şi Bogdan Chirieac care  a anunţat despre Kovesi cum a anunţat şi despre Rus. Când cineva te înşeală o dată, să-i fie ruşine! Când te înşeală a doua oară, să-ţi fie ruşine! Rafinat sarcasm are „morsa”.  Bun partener de subtilitate într-o emisiune cu Crin Antonescu. Oricum, asta e ceea ce trebuie în atitudinea preşedintelui PNL. Sinceritate subtilă.

Sandra Stoicescu ar merita un premiu special pentru această emisiune. Best of Crin Antonescu.

Reclame

47 răspunsuri to “MONA PIVNICERU, DEMISIA! CRIN ANTONESCU, ONESTITATE DEZARMANTĂ. PRICEPE PONTA?”

 1. MONA PIVNICERU, DEMISIA! CRIN ANTONESCU, ONESTITATE DEZARMANTĂ. PRICEPE PONTA? » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 06 October 2012 – Blog « Borza cauta alt sediu pentru Hidroelectrica: Turnul fantoma de la Victoriei este “in carti” […]

 2. Ghita Bizonu' Says:

  Acu ce te shifonezi atat?!
  Tu ai uitat de porunca „sa nu-ti faci chip cioplit” si i-ai ridicat statuie.
  Mai rau ca sa zic asa ai „garantat”-o … pornind de la ciconirea ei cu Base .. ciocnire pe baza de enterese nu de alta ceva .
  Acu e ca naiba … cucoana este de neatins ca ministru TOCMAI prin faza asta … ca ea cica endependenta si morala ..
  Da ea .. doar secta …Si Codruta tot insecta ei.
  Uite d’aia iti zic : mai usor cu entuziasmu’. Ca altfel ajungem ca in bancu ala cu gagiu inainte de intrarea in PCR si la excluderea din acelasi PCR …

  Oricum ma cam apuca scarba … Eu ca fraieru credeam ca USL are cativa insi capabili … macar cat sa faca un guvern …

 3. Radu Humor Says:

  Îmbucurător e că avem un Crin Antonescu !
  Groaznic e că există exemplare de birocrați ca Barosu, Reding, Day și alți nespălați de ăștia la mâna cărora am ajuns pentru că nu dăm de pământ cu slugile lor din țară ( Băsescu, Macovei, MRU, Predoisautrei ) care vor să le devenim noi lor slugi :mrgreen:
  Cu Mona eu zic să mai avem răbdare 😉
  Singurul lucru care m-a îngrijorat a fost că Qasimodo a vorbit frumos despre ea, când a venit vorba de alegerea ei la justiție.
  Dar s-ar putea să joace o carte mare !

 4. johnson1312 Says:

  Pizdiceru a batut palma cu Bashina !

 5. Sandi Says:

  Cum si cucuoana Pivniceru e o cripto-basista ? !?

 6. Sandi Says:

  La editura „VESTALA” a aparut cartea ” Fabrica de dosare ” a lui Liviu Valenas ( un personaj controversat si el dar asta e o alta discutie ).
  Te ingrozesti cati fosti securisti si pui de securisti colcaie prin RO si prin strainatate ! O recomand celor din strainatate ( mai ales Germania ) s-o citeasca . Poate vor avea surpriza sa afle cine-i sau cu ce se ocupa vecinul roman de langa ei !! Si de unde are bani pentru una sau alta, ca salariul nu-i ajunge pentru
  asa ceva !..”Una sau alta ” adica !

 7. Radu Humor Says:

  In SUA se organizeaza o competitie pentru cele mai adecvate definitii ale unor termeni contemporani. Pentru competitia din 2010 termenul de definit a fost „corectitudinea politica”.
  Castigatorul a dat urmatoarea definitie:
  „Corectitudinea politică este o doctrină cultivată de o minoritate delirantă, ilogică, promovată de mass-media oficială, care susţine că este posibil să apuci o bucată de căcat de partea curată”.

  Voi ce ziceți ?!

 8. Sandi Says:

  @ Radu Humor

  Am vazut intalnirea aia bascalioasa dintre Bill O’Reilly si Jon Stewart. Ultimul e unul dintre aia care tot apuca cacatul ” obamist” din toate pozitiile zicand ca-i curat tot !!

  La noi cu cel basist sunt o groaza !!

 9. virgilvirgil Says:

  Ha-ha-haaaa ! Si ce leapsa mi-am luat pentru otrava asta cind spuneam ca nu-i nicio isprava de capul ei !…
  Roxana , nu Pivnicereasa e de vina , de vina sunt cei care au pus-o acolo .
  Tre sa fii rau de tot dus cu pluta ca sa vrei sa scapi de Monica Macavei si sa pui sa faca treaba asta pe Monica Pivniceru .
  La fel cum si sa te numesti Partid National Liberal si sa te pui pe vise alaturi de PSD sau PD .
  Cine uita repeteaza …
  Stai Roxana sa vezi distractii dupa alegerile din decembrie .

 10. Sandi Says:

  virgilvirgil spune:
  …………sa vezi distractii dupa alegerile din decembrie .

  *****
  Da’ matale crezi ca mai are loc in guvern ?

 11. virgilvirgil Says:

  Care guvern ?

 12. Sandi Says:

  Ala al USl . Ca intr-unul basist o baga „Jupanul” ! Si apropos, spre surprinderea mea am vazut ca Belzebut n-a facut mari obiectii la investirea M.P ? Nu tu mapa profesionala……

 13. virgilvirgil Says:

  „Ala al USL” … Cind , dupa alegerile din decembrie ?!…
  Esti sigur ca dupa alegerile astea o sa avem gobern de USL ?
  Ma rog , tot ce e posibil …
  Incepe insa sa devina cam improbabil .
  Pe de alta parte , cinstit sa fiu , io unul nu vad la ce folos gobern de USL-ei daca tot ce vor Basescu si pedeii se face in tara asta ?!
  Asta asa ca sa ne aburim ca iote avem gobern de USL-ei …

 14. Alex Enache Says:

  Subscriu la „penuria de caractere” dar sa avem rabdare cu doamna ministru totusi

 15. argusdre Says:

  …..”Rareori mă înşel cu privire la cineva sau mă rog, rareori mă înşel atât de grav precum mi s-a întâmplat în cazul Monei Pivniceru…”
  Oare ? Practica parca a dovedit mereu contrariul…E bine de stiut totusi, ca dementul national, ca sa poata fi contracarat, USL nu mai poate marsa pe idei si actiuni simple…S-a vazut foarte bine ca atunci cand Uniunea a complicat si iutit lucrurile, dementul a fost prins cu pantalonii-n vine, iar cand a lucrat deschis, a luat leapsa…Asa ca acordati-i ingaduinta Monei Pivniceru pana la o dovada clara si concreta de tradare…Si apoi nici Crin, chiar daca stie niste dedesupturi, nu le poate deconspira una-doua….Nu ?

 16. virgilvirgil Says:

  Nu Argusdre .
  Cind USL a facut „iute si pe sestache” a luat-o in mina .
  Scopul a fost alungarea mascariciului de la Cotroceni .
  A fost cumva atins obiectivul si nu stiu eu ?!…
  Cu un adversar de tipul Baselului se lucreaza la suprafata , la vedere . Scos din tenebrele canalelor cu dejectii pe unde se preumbla si aratat in toata goliciunea lui isi pierde puterea .
  Asa si numai asa poti infringe un astfel de sobolan al tenebrelor .

  Pe de alta parte .
  Nu schimbarea odraslei basiste e problema mea , ci faptul ca madam Pivniceru APARTINE SISTEMULUI si a astepta de la dinsa o schimbare in bine a sistemului juridic romanesc e curata prostie si nimic altceva .

 17. cristipetre Says:

  @Argusdre
  Corect, comportamentul dnei Pivniceru va trebui apreciat dupa fapte – clare si concrete. Rabdare, nu mai este mult pâna la respectivul moment.

  @Roxana
  Un pic de moderatie nu ar strica, nici în laude, nici în critici; „nesimtita”, „josnica”, „mizerabila”, „abjecta” nu cadreaza deloc cu laudele desantate de mai ieri. Usor cu invectiva pe scari …
  Eu as avea cuvinte apreciatoare la adresa prestatiei dnei Pivniceru de la Bruxelles, în fata dnei Catherine Day – rar politicieni români au dat dovada de fermitate în raport cu Bruxelles-ul, explicând si motivele pozitiei lor. A explicat clar ca legea româna nu „leaga” decizia ministrului de criterii de „transparenta”, deci decizia de desemnare este discretionara si nu legata; a lega competenta ministrului de criterii de transparenta înseamna a adauga la lege, iar aceste aspecte au fost comunicate clar dnei Catherine Day. Sa vedem daca au fost si auzite, dar prestatia dnei Pivniceru la Bruxelles a fost mai buna decât s-ar crede.

  Mie reactiile politicienilor (la o posibila desemnare a Ciordutei sau a oricarei altei persoane la DNA) mi se par imixtiuni în decizia politica a Monei Pivniceru. Daca nu le va conveni decizia, pot oricând, cu mijloace parlamentare (si nu la televizor) sa angajeze raspunderea politica a ministrului justitiei. Nu înteleg de ce PNL a pus un magistrat în functie daca nu îl lasa sa ia deciziile pe care le considera potrivite si îi da indicatii pretioase pe la televizor. Muma ei de tara condusa prin televizor … astia ne sunt politicienii si asta le este cultura politica. Dar parca ai putea sa speri la altceva de la campionul absenteismului parlamentar.

 18. stif1234 Says:

  Cred ca va grabiti cand o acuzati pe Mona Pivniceru.
  Ia uitati aici: „Pivniceru i-a pus la punct pe susținătorii Monicăi Macovei de la Comisia Europeană”

  http://www.cotidianul.ro/pivniceru-i-a-pus-la-punct-pe-sustinatorii-monicai-macovei-de-la-comisia-europeana-196079/

  Ar fi bine sa nu ne grabim si sa nu rastalmacim vorbele lui Crin, care nu au avut in niciun caz tinta asta 😉 Sa mai vedem si printre randuri sau printre vorbe…

 19. Mihai Hristea Says:

  New post din cotidian la mine:
  http://hristea.wordpress.com/2012/10/07/niste-dorei/

  In alta ordine de idei – adica in ordinea de idei a acestui articol, Rox, eu il consider pe Crin Presedintele Romaniei. Basea a fost demis de facto!

 20. Sandi Says:

  @ Marius Mina

  Ce faci ? Pe unde umbli ? Uite am gasit o stire din maretul oras unde traiesti. Cica unui om omorat de masina politiei i-a fost trimisa acasa de catre politie factura pentru repararea masinii care l-a omorat !

  http://news.yahoo.com/york-officials-apologize-billing-man-killed-cop-car-201008483–abc-news-topstories.html

  Deci sunt unii de acolo care-i intrec pe ai nostri in prostie !! 🙂

 21. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

  Aseara am intrerupt emisiunea, pe care n-o ascultam ce e drept cu mare atentie, atunci cand Crin Antonescu a spus ca e posbil ca nulitatea aia absoluta si plagiatoarea de chior-vosi sa se catere iarasi intr-un loc necuvenit.
  M-am infuriat si am inchis antena.
  Virulenta ta, Roxana, impotriva ministresei si modul in care vorbesti despre Antonescu ma face sa incerc iarasi s-o ascult.
  Despre cucoana am scris acum doua luni, ramane asa cum am gandit atunci.
  Imi pare rau cand te superi asa de tare.
  Sper ca ti-ai mangat animalutele si ca cei dragi tie ti-au domolit revolta.
  Intr-adevar cei doi numiti de tine ar fi fost ministrii de care Romania are nevoie.

  Mi-a ramas ceva care ma macina:
  Cand vor discuta proiectul lui Ioan Ghise in parlament ?
  Il vor discuta vreodata ?

 22. balbeck Says:

  Eu am mirosit-o din start pe Mona.Nu are cum sa ma dezamageasca,pentru ca nu am deloc incredere in ea.

 23. Sandi Says:

  Sa ne calmam oleaca . Uite ceva de duminica fara politica.
  Cu toate ca nu am servit si nu servesc asa ceva, informatie in sine este interesanta :

  :http://www.dcnews.ro/2012/10/cum-arata-primul-restaurant-mcdonalds-din-lume/

 24. Abdulah Catli Says:

  Roxana pe viitor fiti mai atenti la detalii.Din momentul in care judecatoarea Georgeta Buliga de la C.A.Iasi a fost saltata de DNA si impreuna cu aceasta ridicandu-se si mai multe dosare din arhiva, solutionate si de Mona, atitudinea ei s-a schimbat radical.A tacut subit, nu a mai avut nicio reactie publica, a votat pentru perchezitia la judecatorul CEDO Corneliu Birsan incalcandu-i imunitatea diplomatica (orice se poate spune despre Mona, mai putin ca nu stie carte deci clar a facut acest gest cu rea credinta si impulsionata de scheletii din dulap)…lauda la care a supus-o pe Luluta (http://www.just.ro/Sections/Comunicate/Comunicateseptembrie2012/3octombrie2012/tabid/2250/Default.aspx) cu prilejul detasarii in MAE este o urmare fireasca.Concluzia este simpla cine controleaza informatia detine puterea, Ponta lauda serviciile in timp ce acestea-l deservesc pe Basescu. Cu ajutorul lor Basescu controleaza toate sectoarele importante si manuieste personaje din tristul teatru de papusi gen Mona, gen Victor…De bine nu o sa mai auzim.

 25. Abdulah Catli Says:

  Athanasiu e intr-adevar o propunere, numai ca nu esti tu prim-ministru, iar sub cel care este cei care au fost vehementi cu regimul Basescu (vezi cazurile Athanasiu, Valer Marian, Ion Stan) au fost trecuti pe linie moarta compensand cu promovarea unui Rus spre exemplu.

 26. balbeck Says:

  Sandi,pai nu se stie ca americanii ,in marea lor parte, sunt tampiti?
  Cel mai democratic stat din lume….ce au facut in quantanamo?De ce justitia omoara oameni?Justitia americana este mai rea decat criminalii.
  Un criminal omoara un om,maxim doi.Un judecator american omoara de la 100 in sus.

 27. Ghita Bizonu' Says:

  Abdulah Catli

  tu avnasezi si inapoi ?!
  Ponta lauda serviciile in timp ce acestea-l deservesc pe Basescu.

  A servi – de la servir – a face un serviciu . De ex ti servesti un pagar de apa unui neputincios (ca esti bun crestin si baiat educat cu 7 ani de acasa)
  A deservi – de la deservir , a face un deserviciu, Adica iversu unui serviciu . Un „neserviciu”.

  Nu-mi cer scuze.
  Nu7 am nimic cu tin personal. Am ceva general cu toti astia cu „desrviciu” , „implementa”, „retail” etc …INVATATI LIMBA ROMANA!!!

 28. Ghita Bizonu' Says:

  Sa profitam de ultimele raze de soare:

  Bun si acu o intind afara

 29. Sandi Says:

  Hai bre nea Bizonachi, nu fii asa de sever !

 30. Abdulah Catli Says:

  @ghita
  era o ironie in sensul de a presta un serviciu in folos public al unei comunitati, tasu’ lu’ Dumitru Graur zice ca se foloseste si asa.N-am nimic cu tine dar nu mi plac supozitoarele.

 31. Sandi Says:

  Ex-supermodelul Pelinel a impartit sarmale cetatenilor din Husi ca sa-l voteze pe sotul ei la parlamentare . Adica pe clantzaul BOUreanu !

  http://www.pesurse.ro/#/2012/10/07/a-nceput-campania-boureanu-a-mprit-sarmale-cu-soia/

 32. Ghita Bizonu' Says:

  Abdulah
  atuncim pune naibii nsite ghilimele!!

 33. stejarul Says:

  Asa imi place sa il vad pe Crin! Sa nu se mai complaca in „ciorba” securistoida a lui ponta. pontacu din pozitia in genunchi in fata lui barroso a ajuns in pozitia capra! A fi conciliant si diplomat nu inseamna sa nu fi assertive. (nu am gasit o traducere exacta dar intelesul care vreau sa sa il dau cuvantului „assertive” e cineva care stie sa stea in picioare si sa isi apere adevarul fara a face sluj si fara a fi conflictual mai mult decat o cere situatia). Crin sa fie assertive si sa il lase pe pontacu sa fie capra! 🙂

  pivniceru e „omul sistemului”. Adica o securista pusa la un moment dat sa ii tina piept lui basescu pentru a iesi in evidenta. Era astfel „pregatita” pentru a deveni molia democratiei. O rama fara demnitate care acapara credit de „dizident” iar la momentul critic sa preia o functie cheie. Tot circul cu CSMul si demisiile ei au avut rolul de a ne arunca praf in ochi si de a o face cat mai longeviva in noua functie in ciuda faptului ca actiunile ei sunt pure pro-basiste.
  Imi amintesc unul din scurtele interviuri ale ei pe treptele ministerului unde le raspundea reporterilor ca schimbarea sefilor DNA si Parchetului nu sunt prioritati.
  Jigodia asta face totul la comanda. Demisiile ei, propunerea lui kovesi pentru o functie la UE si va urma numirea la sefia DNA.
  A dat vreun interviu,pivniceru, in care sa justifice actiunile ei recente? Nu considera necesar sa se explice in fata celor care ii platesc salarul? Nu a considerat necesar sa se consulte cu seful partidului care a sustinut-o inainte de a face o actiune atat de controversiala? Nu spun sa discute cu Crin orice lucru din minister, dar „avansarea” sau „rocada” lui kovesi trebuia discutata cu cei care au sustinut-o in functie ….. nu cu cei care ii trag „sforile”.
  PNL sa ii retraga sprijinul politic lui pivniceru daca nu pentru bataia de joc fata de institutiile statului atunci pentru faptul ca viperina asta a bagat in derizoriu ideea de „sacrificiu”. De murit de foame nu o sa moara, au grija serviciile sa o „avanseze” pe undeva pe la ONU de exemplu.

  Mi-as dori sa il vad pe Crin ca insista ca pivniceru sa fie demisa CAT MAI URGENT! Trebuie reactionat rapid cand cartitele de demasca pentru ca daca raman in functie odata demascate tupeul lor e colosal. Jivina asta va face mare dezastru si e si „numele” lui Crin in joc!

 34. Abdulah Catli Says:

  Ghita
  da-o la balamuc cu ghilimele cu tot(nu necesita), verbul se trage din latina (nu din fr.)de aia seamana si in franceza si in spaniola si in romana si la fel ca si in latina in toate aceste limbi are si sensul folosit rar ce e drept de a servi cu devotament,deservio, -ire, -ivi, -itum; valetudini tuae, dum mihi deservis, servisti non satis sau cu sensul pe care l-am folosit mai sus, quoddam deserviens iis ministerium. Las-o asa cum a picat pentru ca nici nu sunt vreun destept, nici nu „ma dau”, nici vreun „limbist” nu sunt, nici de impartit ceva cu tine nu am, merg pe drumul meu linistit.

 35. Sandi Says:

  Ce se intampla cu Roxana ?! Tacere ? O fi inceput sa lucreze ptr guvern ? 🙂

 36. argusdre Says:

  Incet, lucrurile se vor aseza in matca lor

 37. Sandi Says:

  Stie cineva cam cine ar fi directorul ala dintr-un serviciu secret la care face aluzie aici ex-generalul securist Rogojan ?
  Dintr-un serviciu secret actual si pe care cica l-a cordit blonda aia bagata pe gat de altii?!?

  http://www.cotidianul.ro/demnitari-vulnerabili-top-secret-196326/

 38. Radu Humor Says:

  Sorin Avram are un pdv extrem de interesant în Cotidianul de azi :

  „Şansele ca Uniunii Social Liberale să i se încredinţeze guvernarea sunt mari dacă alianţa dintre social-democraţi şi liberali va obţine peste 50% din voturile care vor fi exprimate pe 9 decembrie.
  Însă, nici în aceste condiţii nu e sigur că USL va rămâne la guvernare. Mulţi dintre candidaţii USL pentru Camera Deputaţilor şi pentru Senat provin din rândurile PDL.
  Este vorba despre cei care au trădat partidul lui Traian Băsescu şi care, drept mulţumire, au primit locuri eligibile pe listele electorale ale USL. Cu mici excepţii, PDL nu i-a criticat pe cei care au părăsit partidul. Nu este exclus ca dezertările să facă parte dintr-un plan al formaţiunii politice în fruntea căreia se află, de formă, Vasile Blaga. PDL nu a căzut în depresie atunci când au început să-i plece parlamentarii şi nici atunci când UNPR a trădat, făcând posibilă demiterea Guvernului Ungureanu.
  PDL-ului i-a convenit de minune această situaţie, pentru că nemulţumirea populaţiei vizavi de prestaţia numeroaselor guverne Băsescu era din ce în ce mai mare. În cazul în care PDL ar fi rămas la putere până la alegeri, ar fi putut rata intrarea în Parlament.

  După ce Mihai Răzvan Ungureanu a trebuit să părăsească Palatul Victoria, principala preocupare a PDL a fost să facă USL-ul de râs. În cadrul acţiunilor de compromitere, democrat-liberalii au primit un sprijin consistent chiar din partea social-liberalilor, care au dat în numeroase rânduri dovadă de lipsă de profesionalism, de viziune şi, uneori, de minte.

  După alegerile din 9 decembrie, nimeni nu-i va putea ţine legaţi de PSD ori de PNL pe deputaţii şi senatorii proveniţi din rândurile PDL. Şi poate că nici pe unii social-democraţi şi liberali cu vechime, care sunt şantajabili şi mai uşor de speriat. Dacă vor începe dezertările din PSD şi din PNL, UNPR-ul lui Gabriel Oprea va bate scurt din călcâie, va spune „Am înţeles, să trăiţi!”, va face stânga împrejur şi se va pune la dispoziţia PDL-ului. În ceea ce-i priveşte pe deputaţii UDMR şi pe cei ai minorităţilor naţionale, nici nu se pune problema ca aceştia să-l refuze pe domnul preşedinte, iar în legătură cu PP-DD nu are rost să ne întrebăm ce va face.
  Aşa că USL ar putea să câştige detaşat alegerile, dar să nu reuşească să câştige şi puterea. Între două emisiuni de televiziune, Crin Antonescu ar trebui să se gândească foarte bine dacă a procedat înţelept atunci când a a fost de acord ca parlamentarii care au trădat PDL-ul să primească locuri pe listele USL.”

  Tocmai de aceea cred că USL ar trebui să-și securizeze parlamentarii ( ar fi până la urmă și în folosul celorlalți !) printr-o lege care dacă nu poate interzice definitiv migrările, măcar să le facă imposibile până la jumătatea mandatului !

 39. Roxana Iordache Says:

  @Bizoane – las-o baltă, ca ateu eşti cam plinuţ de lecţii iudeo-creştine! 😆

  @cristipetre. Ai o problemă (ca să nu-i zic obsesie)! Oricum, dacă vrei să cenzurezi pe cineva, îţi recomand oglinda. 😀

  P.S. Eşti evident complexat de Crin Antonescu. 😆

  @argusdre. Iarăşi vă băgaţi în seamă cu mine! Dacă minciuna ar împietri, aţi avea o ţinută statuară. 😛

  @Bizoane, plăcută proprietate a termenului! Din păcate, s-a generalizat, s-ar putea să fie, în consecinţă, acceptat academic. 🙂

  @balbeck. E unul dintre cele mai tâmpite clişee să spui că americanii sunt tâmpiţi. Sunt cei mai mari trăitori, ca să zic aşa. Tâmpiţi sunt cei care îşi pierd timpul în loc să-şi trăiască viaţa.

  @johnson. 😳 Dar o merită, sper să devină virală. Cum spuneai? 🙂

  @Virgile, iarăşi o luăm de la început? Blitzkriegul a fost perfect şi demiterea lui Băsescu era lejeră fără Rus.

  @Abdulah Catli – poate că s-a speriat de moarte, dar putea sta pe fundu-i la Înalta Curte şi în CSM, nu să facă prostituţia-asta abjectă.

  Eu l-am propus pe Athanasiu ca prim-ministru, altcineva e autorul propunerii lui pentru Justiţie. 🙂

  @Virgile, n-ai spus niciodată despre Mona că e neisprăvită, ai spus doar că trebuie să demisioneze din magistratură ca să fie ministru şi când a făcut-o, ai ridicat-o-n slăvi.

  @Stejare, ai aşa o dezinvoltură de a te pronunţa fără date! 🙄

  @Maria Săvescu. Nu m-am supărat absolut deloc, nu ştiu de unde ai dedus? Emisiunea a fost o delectare. Oricum, eu nu mă supăr. Doar mă înfurii, uneori. Iar supărarea mi se pare ceva stupid. 🙂

  @stift1234. Îmi pare bine că ştii ce „ţintă” au avut „fragmentaţiile” lui Crin. 😆

  @Alex Enache. Răbdare să ce? Să ne omoare? 🙂

 40. Sandi Says:

  Stiti desigur ca panarama asta asexuata Macovei a pozat pentru o revista ( slava domnului ca nu a fost „Playboy” !!). Legat de asta Ponta a trantit una bunaaaa…” o compară pe Macovei cu Morticia din “Familia Addams” !!!
  Ha-ha-ha ! Nici ca se putea alta mai potrivita .

  http://www.dcnews.ro/2012/10/ponta-o-compara-pe-macovei-cu-morticia-din-familia-adams/

 41. Sandi Says:

  Din ciclul : ” Intamplari din mica republica bocciana de la Cluj ”

  http://jurnalul.ro/stiri/politica/apostu-intoarcere-catedra-625574.html

 42. Roxana Iordache Says:

  @Sandi. Glumiţele lui Tonta. În timp ce de fapt, Macovei îl duce la lesă, fiindcă voia ei o face Pivniceru, iar dacă nu se simte să demisioneze, Crin să reafirme că e independentă de PNL. Măcar să fie clar, fiindcă altfel perversitatea de curvă şoldovană poate fi atât de mare încât să pretindă că o face cu girul liberalilor. Ba poate chiar la ordinul dictatorului notoriu Antonescu :mrgreen:

  Cred că Pizdiceru a pus-o la o vodkă Macoveritas. :mrgreen:

 43. Ghita Bizonu' Says:

  Roxana Iordache

  las-o baltă, ca ateu eşti cam plinuţ de lecţii iudeo-creştine!

  eu as zice ca fata de multi bisericosi sunt ceva mai „plin”.
  Faptul ca eu nu iubesc popimea sau ca nu trec decat nevoit prin biserica (inmormantari, botezuri ca de nunti am scapat) si ca nu prea crez estr o optiune personala.
  Insa eu am avut ceva educatie religioasa in copilarie.. am mers la biserica. Sunt nascut in Romania , tara crestina si europeana. Deci religia crestina face parte din cultura mea … si ma laud ca nu sunt incult.
  SI mai am de zis ca din motive cultrale am citit si din Biblie. Ca consider Facerea drept o splendida pagina de literatura cosmogonica. Ca in Biblie gasim destule pagini foarte bine scrise si pline de adevar uman ( de ex cestia cu Absolom). Si mute altele din astea. Apoi mai este istoria ideilor religioase care au avut o profunda importanta in evolutia istoriei. Imi place istoria deci .. am cautat .
  Ma rog poa daca as fi fost credincios m-as fi multumit cu ce auz de pe la popa si as avut si multime de idei heterodoxe si vreo 2 chiar eretice (pe cestia asta se amuza un popa „cica esti ateu da te feresti de erezie !!”). Sa nu iti zic cat m-au amuzat aia care sustineau ca Ilici a fost votat asa masiv pe motiv de Duminca Orbului… Sa nu mai zic ca toti aia care ziceau ca d’aia romanii au votat ca „orbetii” cica persoane culte si crestine!!!!

  Oricum „sa nu iti faci chip cioplit si sa nu ii slujesti” este de natura a fi stiuta de orice ins cat de cat sa zicem cult (in opozitie cu incult) nascut din Evropia. Idem „sa nu alt domn Dumnezeu” , „cine scoate sabia” si inca destule altele …
  Si in final ca o observatie ar fi cazul ca popimea sa isi mai evanghelizeze turma .. ca destule „oite” au niste idei care la o adica le vor asigura o calduroasa cazare pre lumea ailalta ( de ex bigota care pupa poala popei da care are niste idei eretice asupra Sf Treimi sau se indoapa cu anafura insa nu este chiar convinsa de taina euharistiei…)

 44. Sandi Says:

  Din nou despre adevarat fata a lui Van Rompuy presedintele CE, mare pupincurist basist,

  http://www.cotidianul.ro/olivier-maingain-adevarata-fata-a-europeanului-herman-van-rompuy-196380/

  O javra de flamand separatist care vrea spargerea Belgiei !Astia sunt sustinatorii lui Basea : Tokes, Van Rompuy, V.Orban….

 45. stejarul Says:

  Roxana,

  La ce iti mai trebuie „date”? If she looks like a duck, walks like a duck and talks like a duck – guess what!

 46. Roxana Iordache Says:

  Bizoane, de ce eşti complexat? 🙂

 47. Roxana Iordache Says:

  Sandi, vrei să spui: stăpânii lui Băsea.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: