IMPOSTORUL A RECUNOSCUT CĂ A ÎNDEPLINIT MISIUNEA CEAUŞISTĂ LA ROUEN, DAR PRESA E PREA OCUPATĂ CU LACRIMA PENTRU BIRUINŢA

Am luat un antivomitiv natural – aţi ghicit, o lămâie mare – în pregătire pentru discursul lui Băsescu de la Constanţa, 120 de ani de la înfiinţarea Şantierului Naval – Regal pentru oricine ştie să numere şi are un minim bun simţ.

Deci, fiind dotată preventiv, am putut urmări profesional ce a scos pe gură scursura Securităţii cu prilejul sărbătorii semnalate.

Televiziunile se întrec în a remarca lacrima (inventată colectiv!) – măcar dacă ar fi remarcat transpiraţia abundentă de pe faţa dezgustătoare a impostorului! Dar presa omite esenţialul.

Şi nu-i de mirare, din moment ce cazul cârtiţei SRI de la „Jurnalul Naţional”  are embargo, unul crâncen – dar despre asta, separat.

Revenind, am remarcat cu prilejul cuvântării de azi, două aspecte, care nu fac decât să confirme teza mea conform căreia Băsescu şi băsiştii sunt zero, iar cine îi ţine la putere este aparatul securistic postcomunist, adică, perpetuat ca o generaţie spontanee după carnavalul însângerat din decembrie 1989 – şi partea tragică e că atunci a fost ucisă însăşi inima vie, curată şi adevărată a Securităţii, cea care nu avea nimic de-a-face cu poliţia politică, ci doar cu apărarea fiinţei naţionale, generic vorbind, USLA.

1. Slujbaşii Securităţii din NAVROM sunt activi în continuare, sub acoperire – iar Băsescu e o cizmă proastă, că altfel nu l-ar fi deconspirat, azi, cu atâta zel, pe unul dintre ei. Doar nu vă închipuiţi că directorul NAVROM putea fi civil? Sigur că ba putea, dar doar în aparenţă.

2. Băsescu la „RUĂN” a îndeplinit o misiune de partid şi de stat, cu acel incendiu infernal, mai precis, a acoperit o sarcină ceauşistă, probabil, cu trafic de armament – care a rămas specialitate a famigliei Băsescu.

Şi din nou Băsescu a dovedit că e prea fudul când – după ce l-a deconspirat pe fostul lui şef – s-a lăudat că în loc să fie retrogradat după Rouen, a fost recompensat.

Şi a continuat după decembrie 1989. Cu Flota.

Dar asta n-a mai spus, evident.

P.S. Deci, când a condamnat regimul comunist ca ilegitim şi criminal, ştia din proprie experienţă. De executant.

14 răspunsuri to “IMPOSTORUL A RECUNOSCUT CĂ A ÎNDEPLINIT MISIUNEA CEAUŞISTĂ LA ROUEN, DAR PRESA E PREA OCUPATĂ CU LACRIMA PENTRU BIRUINŢA”

 1. IMPOSTORUL A RECUNOSCUT CĂ A ÎNDEPLINIT MISIUNEA CEAUŞISTĂ LA ROUEN, DAR PRESA E PREA OCUPATĂ CU LACRIMA PENTRU BIRUINŢA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 05 October 2012 – Blog « Aparitii in presa: Realitatea TV, National Geographic Traveler, revista Cariere, StartEvo.ro si Radio Romania Actualitati […]

 2. Mihai Hristea Says:

  Ce-ar mai fi de spus?
  Muie Basescu!

 3. balbeck Says:

  Un coleg de-al lui Basescu de facultate(a facut-o si pe aia cum a facut-o) mi-a spus ca era un tip dezgustator,rece,respingator.Dar mi-a spus ca flota era cam ruginita si stricata.Nu e vorba de ce a semnalat presa.El stie cum arata flota.
  PNA-ul spunea ca e prejudiciu de sute milioane euro,iar DNA-ul spune ca prejudiciul e zero.
  @Argusdre,te mai duci la blonda pe blog?Aia o fi stiind ceva de flota?O fi bine prin Atlantic?Sau au dus-o romanii la fier vechi?

 4. Ghita Bizonu' Says:

  Sarmanu Nicolaescu fost sinistru al inSanatatii delireaza dspre schimbarea Constitutiei ca sa se desparta apele si sa se stie samd.
  Bietu de el uita micul amanunt : ca o Constitutie mai trebuie si aparata!! Ca daca taci mereu la incalcarea ei .. intr-o zi vei fi si tu incalecat .
  A da prostii astia uita un mic amanunt : Parlamentu are banii. Si cine plateste comanda muzica !!!
  Idioti … tocmai il auz cica CSM e imun la parlament ca separatia putorilor da uita ca CSM exista cf unei legi a parlamentului …

 5. Sandi Says:

  @ Roxana
  Poza pe care ai folosit-o nu-si avea rostul aici ! Este tragedia petrolierului „Independenta” la data de 15 noiembrie 1979 pe Bosfor, cel mai mare sinistru maritim al flotei romane din toate timpurile si nu are nicio legatura directa sau indirecta cu Basea care la data aia inca nici nu era comandant !. .

 6. Sandi Says:

  balbeck spune:
  vineri 5 octombrie 2012 la 4:48:01 pm
  Un coleg de-al lui Basescu de facultate(a facut-o si pe aia cum a facut-o) mi-a spus ca era un tip dezgustator,rece,respingator.Dar mi-a spus ca flota era cam ruginita si stricata.Nu e vorba de ce a semnalat presa.El stie cum arata flota.

  *****
  Pai ce putea sa-ti spuna acest COLEG al lui Basea ?
  in 1989 Navrom avea vreo 280 de vapoare. Daca ar fi vandut sau dat la fier vechi trei sferturi dintre ele ( care erau intr-adevar int-ro stare deplorabila) cu banii castigati plateau datoriile catre agentii straini si le reparau pe celelalte. Iar din 1989 pana in prezent numai daca cate doua nave noi de la SNC Galati /Braila intrau in dotare si restul cele vechi date la casat una cate una anual,, am fi avut flota maritima si acum. Ca si bulgari care asau au procedat si au flota a statului si in ziua de azi !

 7. Radu Humor Says:

  De ce n-a fost huiduit ?!
  În rest nu mă interesează ce face !
  El face oricum ce vrea, dar noi nu trebuie să pierdem ocazia măcar de a-l huidui !

 8. Radu Humor Says:

  Ce mi-a povestit mie un bătrân lup de mare care stătea chiar în bloc cu el e de domeniul groazei !

 9. Radu Humor Says:

  Dumnezeu crea tarile. La un moment dat Sf. Petre il intreaba:
  – Bine, Doamne, in toate tarile, ba ai pus numai desert, ba numai paduri, ba numai petrol, ba numai ape, dar in tarisoara asta Romania ai pus de toate, si paduri, si ape, si bogatii, cum vine asta?
  – Da, asa este, dar sa vezi ce popor pun…

  Romania este o tara deosebit de fertila: semeni functionari si cresc impozite…

  Sfantul Petru se duce la Dumnezeu si se vaita ca sunt prea multi romani care vor creier…ca nu mai are in depozitul cerului asa ceva…
  atunci D-zeu ii raspunde:
  – Nu-i nimic da-le diplome de la Spiru Haret !!

  Politicienii sunt ca pampersii:trebuie schimbati cat mai des din aceleasi motive…

  Concurs de minciuni:
  Americanul-” nevasta-mea a nascut intr-un avion;acesta s-a defectat si pustiul a salvat-o cu parasuta!”
  -Mai,mai mai se minuna romanul!
  Neamtzul:nevasta- mea a nascut intr-un submarin;acesta s-a defectat si pustiul a salvat-o de la inec!”
  -Mai,mai ,mai se minuna romanul.A mea e gravida de un an!
  Din cand in cand copilul scoate capul si intreaba:mai este Basescu presedinte…?

  Conferinta tinuta pe internet de presedintele Romaniei, Traian Basescu, care observa:
  – In ultimele 5 minute am primit 1 milion de mesaje cu aceeasi intrebare: „Vor fi candva majorate salariile?”
  … Cred ca-i SPAM.

  Presedintele cu sotia se plimba la pas prin Bucuresti. La un moment dat, Traian Basescu se opreste brusc in fatza unei vitrine si exclama:
  – Ia uite, Marie, ce preturi: sacou-15 Roni, pantaloni-10 Roni, camasa-5 Roni. Si se mai plang toti de criza in loc sa-mi fie
  recunoscatori ca traiesc atat de bine !
  La care consoarta, intrucatva jenata, ii spune:
  – Pai, Traiane, asta-i o spalatorie!

  Cativa politicieni, cam cu chef, fac un turneu electoral prin sate. Pe un drum de tara, masina se izbeste de un copac si accidentu-i gata.Aflat in trecere, un taran cu frica lui Dumnezeu ii aduna, ii ingroapa pe loc si isi vede mai departe de treaba.
  Dupa un timp, se observa lipsa politicienilor. Ancheta, reconstituire, interogatorii etc.
  Anchetatorul il intreaba pe taran:
  -Cand ai sosit la locul accidentului mai era vreunul in viata?
  -Unii dintre ei ziceau ca sunt, dar poti sa-i crezi pe astia?!

  Extenuat de lupta pentru iesirea din criza,premierul face el insusi una si,cum se mai zice,da ortul popii.
  Funeralii nationale,popor, sobor,alesi, culesi,regrete eterne etc.
  Pe marginea mormantului, Traian Basescu plange in hohote din ambii ochi smulgandu-si ultimele suvite din parul restant iar Elena
  Udrea,cernita toata, jeleste telegenic si ecumenic.
  In trei cuvinte, mare jale mare!
  In drum spre iesirea din cimitir,Elena Udrea se apleaca discret la urechea lui Traian Basescu si-i sopteste plina de speranta:
  -Traiane, nu- i asa ca as putea acum sa-i iau eu locul?
  Iar Traian Basescu o asigura:
  -Cum sa nu, Elena, numai ca trebuie sa te grabesti pana nu astupa aia groapa.

  Adrian Nastase intreaba Radio Erevan: Un barbat poate sa aiba mai mult de 2 oua?
  Raspuns: In mod normal nu, dar daca totusi te apleci in fata si numeri exact 4 atunci sa stii ca Opozitia a venit puternic din urma.

  Andrei Marga se duce in magazinul Victoria sa isi cumpere cravate si camasi. Dupa ce isi cumpara cravate, vrea sa ii dea 100 spaga vanzatorului, insa acesta refuza:
  – Nu pot sa primesc, d-le ministru, pentru ca am fost si eu profesor universitar si stiu ce salarii mici sunt in invatamant.
  Nervos, Marga se duce la raionul de camasi. Isi cumpara cateva camasi si vrea sa ii dea spaga 100 vanzatorului, care il refuza:
  – Nu pot sa primesc, d-le ministru, ca am fost si eu profesor universitar si stiu ce salarii mici sunt in invatamant, ii spune vanzatorul.
  Super-nervos, Marga iese din magazin si vede un cersetor in fata magazinului. Se gandeste putin si vrea sa ii dea 100 de lei
  cersetorului.
  La care acesta ii spune:
  – Nu pot sa primesc, d-le ministru…
  Deja cu nervii la pamant, Marga il intrerupe:
  – Sa nu spui ca si tu ai fost profesor universitar.
  – Nu, ii raspunde acesta, eu chiar sunt profesor universitar, dar am o… fereastra acum.

 10. Sandi Says:

  Radu Humor spune:
  vineri 5 octombrie 2012 la 6:44:02 pm
  De ce n-a fost huiduit ?!

  *****

  He-he-he ! Pai cine sa-l huduie ? Oamneii au fost selectati pe sprinceanu de catre Bosanceanu, patronul SNC Constanta, fost comandant de nava, pe care l-a gasit Lovilutia cu dosar penal intocmit de Militia portului pentru contrabanda cu saci de cafea furati chiar din marfa incarcata pe vaporul lui !
  Si cine il mai intampina acolo pe Nosferat sprijinit in „carja” ?Chiar IPS-ul Tomitanul, zis si Spagoveanul care are vreo doua dosare la DNA pentru afaceri cu pamanturi si imobile !

 11. balbeck Says:

  Noi am fost primii care am avut avioane in serie…ne plangem ca nu stiu ce.Am ajuns sa luam second hand din Portugalia.Trebuia sa construim vapoare.Am fi avut flota.Altii de ce construiesc?Noi de ce nu putem?Altii se bat in zgarie nori…
  In Venetia,in urma cu vreo 20 ani,am vazut un vapor romanesc „arestat”.Avea vreo 300m si era ruginit.lol
  Si ala facea parte din flota?

 12. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

  Ai remarcat fata rosie de betiv a uzurpatorului ?
  Mintea lui bolnava a fost semnalata, dar aspectul de alcoolic anonim ar trebui semnalat cat de des posibil alegatorilor din decembrie a.c.

  Si alte doua portrete ale aceleiasi increngaturi mafiote, vasilica si foame-rahat prim minister:
  http://www.business-forum.ro/actual/evenimente/62788-emil-boc-a-favorizat-traficul-de-influena-in-favoarea-unui-membru-csm-.html

 13. virgilvirgil Says:

  balbeck …
  Nu luam de la portughezi , ci din Portugaila , dar sunt tot ale amerlocilor .
  Neispravitii Dobritoiu si Basescu au batut palma si apoi s-au inteles cu Ghitastein ala …
  Zic ca e din Portugaila ca sa ia ochii prostimii .

 14. R.Daniel Says:

  Culmea vanzarii: O flota poate fi vanduta o singura data; dar o tara, fie si de mana a doua, se …reproduce in fiecare an(prin p.i.b.) si poate fi vanduta de mai multe ori in timpul unui mandat.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: