RADU TUDOR A LUSTRUIT CU BORFETA :)))

Foto: Cotidianul

Dacă n-aţi văzut  „Sinteza zilei” de aseară, nici nu ştiţi ce-aţi pierdut! 🙂

Borfeta, din nou live la telefon, întrebată despre nişte cheltuieli aruncate la Cameră pe protocol, tupeu mieros, mulţumiri peste mulţumiri pentru ocazie, Gâdea aproape cedează la frecţii. 😀

După care, încântată de realizare, Borfeta se bagă neîntrebată în vorbă cu Radu Tudor şi deschide subiectul 80 fraudă 160 şi îl tot mironoseşte, îl unge cu vorbe, îl masează cu voci, dă vina pe Mişu Voicu şi tot se munceşte să spună că „toată concentrarea mea a fost să scot o lege bună”, şi că Parchetul, şi chiar Înalta Curte au scos-o, deci ea e o ciută hăituită de nenorocitul de secretar liberal care a numărat greşit. 🙂

Şi ce să vezi? Radu Tudor în loc să pice pe spate, lustruieşte cu Borfeta care, vai! Spune că educaţia nu-i permite să răspundă decât elegant la aşa limbaj, iar Radu Tudor îi răspunde că a fost prea elegant. Nici un limbaj! A spălat pe jos cu ea academic. Adică a folosit termeni juridici, n-a făcut-o hoaţă, ci infractoare, nu i-a zis că are un tupeu nesimţit, ci un caracter urât. Şi ea se tot rupea în figuri şi Radu Tudor o tot călca în picioare, la fel de antiseptic ca un chirurg cu mănuşi. 😛

Gâdea a făcut feţe-feţe, a tot încercat să scoată ciuta din ghearele fiarei, iar Bogdan Chirieac s-a topit de admiraţie pentru Borfeta unduitoare din vorbe la telefon. Chiar s-a îndrăgostit, zice Ciuvică. 😆

Şi după, Gâdea, către public: aplauze pentru Radu Tudor! Pe urmă: aplauze şi pentru Roberta Anastase! Iar publicul, anemic. Şi mirare trucată a Gâdei care i-a lăsat-o pe Borfeta numai lui Radu Tudor. Şi n-a mai rămas nimic din ea.

P.S. Care are tupeu mai mare? Videanu sau Borfeta? Dar neuronul în plus/minus? 😛

17 răspunsuri to “RADU TUDOR A LUSTRUIT CU BORFETA :)))”

 1. stejarul Says:

  „Dar neuronul în plus/minus? ”

  Categoric borfeta! Si nici ala nu e neuron, e spermatozoid…

 2. RADU TUDOR A LUSTRUIT CU BORFETA :))) » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 26 September 2012 – Blog « Cocor ar putea fi vandut "la bucata". Care este pretul minim? […]

 3. Mihai Hristea Says:

  Scriu si io:
  http://hristea.wordpress.com/2012/09/27/baiatu/

 4. Mihai Hristea Says:

  Hai ca tot pr tinbe tiubesc
  http://hristea.wordpress.com/2012/09/27/linda/

 5. Mihai Hristea Says:

  http://hristea.wordpress.com/2012/09/27/e-linda/

 6. johnson1312 Says:

  Anastase a intrat nu dintr-o naivitate ci special pt Radu Tudor ar ala era tupeu directionat catre el pentru a-l scoate din sarite totul a fost un scenariu provocator,a fost o scena dintr-o piesa regizata de Narcisa de la CNA cu gasirea unui motiv pentru a mai face un pas,poate cel de 2 miliarde care le lipseste in actiunea ce are ca finalitate inchiderea postului…Este a doua incercare pe care o fac in ultima saptamana.Le trebuie macar injumatatirea timpului de emisie foarte repede,maine daca s-ar putea,pana la alegeri.Radu Tudor avand o obsesie pentru furtul lui Anastase a fost la un pas sa cedeze si sa le dea motivul.Ceilalti n-au facut decat sa tempereze situatia tensionata.Sincer de mult asteptam ca Radu Tudor si Puberta sa intre intr-un dialog dar mai degraba imi doresc ca Antena 3 sa emita poate in cea mai importanta campanie electorala din 1996 incoace…Observati ce tactica au adoptat de la referendum incoace…Se dau relaxati,simuleaza dorinta unei refaceri a fostelor aliante,simuleaza dorinta de concordie,sint nonconflictuali merg pe ideea ca lumea nu mai suporta incrancenarea televizata si urletele in studiourile TV….asta fac insa episodul de aseara a fost provocare in esenta pura.Vedem ce se va mai intampla.

 7. Mihai Hristea Says:

  Ghixi
  http://hristea.wordpress.com/2012/09/27/e-linda/

 8. Neveu01 Says:

  Cine-i, dom’le, Borfeta?
  Are si dansa vreo porecla; poate ma ajutati si pe mine sa vad cum arata la muie si la hoit.

 9. balbeck Says:

  Radu Tudor asta se crede interesant,dar nu e deloc.Infractorii sunt declarati infractori prin sentinte definitive si irevocabile(uneori,de cele mai multe ori si alea pot fi gresite).Ca sa nu mai spun ca Roberta Anastase il poate actiona in instanta.
  Radu Tudor doar a dat din gura.Daca incepe sa vorbeasca,nu mai tace.Cu greu se opreste,catre finalul emisiunii.
  Sincer sa fiu nu am avut rabdare.Am preferat sa ma uit la un film.

 10. balbeck Says:

  PS: Jurnalistii,ziaristii,etc,adevarati,trebuie sa fie neutri.Dar Antenele nu pot fi neutre,cum nici b1tv,tvr,etc,nu pot fi neutre.
  Victor Ciutacu vorbeste despre amicii lui din PSD….chiar se mandreste cu ei.Nu are voie.Arata ca nu este un profesionist.
  Am jurat ca nu ma mai uit la Antena 3 sau la antene in general.Totusi am trecut peste.Daca ma uit la Antena 3 ma apuca dracii,daca ma uit la b1tv iar ma apuca dracii.Toti dezinformeaza.
  Mugur Ciuvica in 2009 spunea ca Basescu nu are cum sa mai ajunga presedinte.A dezinformat.

 11. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

  N-am pierdut ocazia.
  Acum reascult show-ul.
  Radu Tudor este jurnalistul meu preferat.
  Si va ramane mult timp de aci inainte.
  I-a zis ticaloasei ca are caracter josnic. Pentru ca il are.
  Si PP plus ii tot dadea cu 8 %.
  Nimeni nu a intrebat-o, cat este 8 % din cea mai mica pensie.
  Nu din milioanele de euro furate de ea la protocol si la camera si de tac-su din contrabanda cu petrol si din venituri necuvenite.
  Cand vor zornai catusele pentru infractorii oranj?

  Felicitari Radu Tudor !
  Bravo jurnalistilor, care ii bubuie pe mizerabilii pedelaci.
  Tineti-o tot asa !

  Nu de comisii parlamentare e nevoie acum, ci de un parchet eliberat din ghiarele mafiei oranj.
  Ce se mai aude de schimbarea slugoilor portcalii-verzi cacanii de la ani, dna, parchet, curtea suprema etc.

 12. virgilvirgil Says:

  Cu neispravitul de Voiculescu cind lustruieste ?
  Sau pe asta il lustruieste de fapt …
  Ce a ajuns tara asta , dar si noi , sa alegem intre niste hahalere ordinare de doua parale !!!
  Ma mai pupa astia la vot cind o sa-mi vad ceafa far de oglinda .

 13. Roxana Iordache Says:

  @balbeck. Scuză-mă, dar afirmaţiile tale sunt vorbe fără acoperire, ca să nu le zic aberaţii. După care manual furajat trebuie să fie jurnalistul „neutru”? Ce ştii tu despre profesionism în jurnalistică? În jurnalism, profesionist e cel care îşi respectă profesia, deci, se respectă, adică rămâne integru. Nu ipocrit. Poţi să mimezi imparţialitatea, după tine asta e deontologie! 😆 Mai bine recunoaşte că de fapt ai slăbiciune la borfete şi era normal să nu suporţi cum o execută Radu Tudor. Să-l dea-n judecată? 😆

  P.S. Nu un analist care se exprimă logic, în logica normalităţii te poate dezinforma – de altfel, se presupune că tu îţi foloseşti neuronii, nu preiei nereflectat. De dezinformat, te dezinformează aparatul securistic care, împotriva oricărei logici, a oricărei reguli şi a realităţii însăşi, ţine la Cotroceni paravanul perfect pentru crima lor organizată. Nu Ciuvică te-a dezinformat, ci STS-ul, care a raportat altceva decât s-a votat în 2009. Nu Ciuvică te-a dezinformat, ci Baconschi care a fraudat la Paris. Mai vrei? Nu-ţi mai dau, că ţi se atrofiază sistemul nervos. 😛

  @johnson1312. Wrong! E ultima greşeală pe care ar face-o Băsescu. Think twice. 😉

  Şi vezi că asta e noua harneală securistică, coabitaristică! :mrgreen: Adică, videnii şi borfetele să atace maximal, iar tâmpiţii să încaseze şi să zică mersi. :mrgreen:

  De altfel, nu mi se pare că-i aşa cum zici, mi se par mai duri ca oricând – dar duritatea nu înseamnă ton ridicat (care uenori poate strica), ci forţă a atacului. Ştii prea bine.

  @Maria S. Ba e nevoie şi de comisii parlamentare. Radu Tudor e un profesionist şi un om deosebit.

  @Virgile, când o să găsească alt trust în care să se poată exprima atât de liber. Adică, exact când ai să-ţi vezi tu ceafa. E aberant să pui în aceeaşi categorie jurnaliştii verticali şi hahalerele. E ca şi cum te-ai pune şi pe tine în aceeaşi categorie, că tot în ţara asta trăieşti. Felix are un merit capital cu trustul ăsta de presă, mai ales cu Antena 3 şi Jurnalul Naţional. Eu l-am criticat dur când am considerat că e cazul. Dar când dai ca nuca-n perete, înseamnă că o faci doar fiindcă eşti în toane proaste.

 14. virgilvirgil Says:

  Sa inteleg Roxana ca io am dreptul sa il critic pe neispravitul de Felix numai cind gasesti tu de cuviinta ca poate fi criticat ?!
  Apoi , tu cum faci diferenta ?!…
  Jurnalistii „verticali” il injura pe Basescu si ii pupa pe Felix si Ilici in cur , iar jurnalistii „hahalere” ii injura pe Felix si Iliescu si il pupa in cur pe Basescu ?!…
  Ei bine io nu-s jurnalist , dar ii injur si pe Felix , si pe Ilici si pe Baescu . Niste neispraviti , maaaaaari neispraviti !

  PS

  Acuma poti sa zici ca sunt o „hahalera verticala” … , dar sa stii ca pe zi ce trece eu vad numai asemanari intre USL si PDL si nu ca as vrea io asta , dar asa este din pacate .

 15. Roxana Iordache Says:

  Virgile, poţi să-l critici pe Felix când şi cât vrei, dar să nu amesteci planurile! Adică, ţi se pare normal să-l critici şi pentru că a dezvoltat cel mai puternic trust de presă şi singurul adevărat la ora actuală?! E ceea ce i-am reproşat bietului Raţiu că nu voia să facă – dimpotrivă, Dumnezeu să-l ierte!, şi-a tras un ziar în care să atace PNŢCD ca să lovească în Coposu, pe urmă, în Diaconescu. Tipic ţărănist (chiar dacă el ar fi trebuit să fie mai mult naţional, decât ţărănist). Susţii absurdităţi fără margini, ca nişte angajaţi să-şi înjure patronul pe banii lui! E un neadevăr flagrant să susţii că Radu Tudor şi ceilalţi ca el „îi pupă pe Felix şi Ilici”. Pe Felix pur şi simplu îl ignoră. Iar pe Ilici, să fii tu sănătos de câte ori l-au criticat! Jurnaliştii verticali trăiesc în România şi trebuie să se exprime undeva, mai precis, acolo unde au cea mai mare, de fapt, chiar unica libertate de expresie. În rest, nu există decât site-uri şi bloguri.

 16. Roxana Iordache Says:

  Postare nouă!

 17. balbeck Says:

  Dar jurnalistul nu poate sa fie om politic si securist?loloi

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: