PONTA A PLECAT DIN ŞEDINŢA CSAT. NICI NU TREBUIA SĂ MEARGĂ LA COTROCENI, DECÂT PENTRU CA SĂ-I CEARĂ DEMISIA IMPOSTORULUI

Premierul Ponta a plecat din şedinţa CSAT, din cauza unei dispute cu Băsescu, dar nu pe tema primului punct de pe ordinea de zi, anume, „refacerea credibilităţii ţării”. O prostie fără margini a fost că a mers la Cotroceni, nu fiindcă prima temă denotă tupeu maximal, ci pur şi simplu pentru că Băsescu e ilegitim, aşa cum a declarat Crin Antonescu şi mai ales, cum cred cei 7,4 milioane care l-au demis.

Crin a zis: „Ţara e ciuntă de preşedinte”. Iar Ponta a mers să infirme infirmitatea. Sau de ce a mers? Ca să plece şi să-l lase fără cvorum? A mers ca să plece şi să fie blamat că nu e în stare de „coabitare”, pe care a tot clamat-o?

De fapt, era clar o şedinţă pe care Băsescu a convocat-o doar ca să arate că el e „şeful statului”. Şi să-şi compenseze refulările – l-a ars rău de tot prezenţa lui Crin la Cotroceni, ca dovadă şi decizia ridicolă – uşor psihanalizabilă – de a repune pe ordinea de zi „incidentul de la Burgas” de acum trei luni, pentru care preşedintele interimar deja convocase CSAT, atunci când era cazul.

Trebuia ca Ponta să-l lase pe Băsescu să facă şezătoare cu directorii serviciilor plus Fota. Că asta e realitatea. Asta e puterea reală şi frauduloasă. Puterea din umbră care face din democraţie şi stat de drept,  forme fără fond în România.

Şi dacă liderii USL tot n-au fost în stare să ne scape de Băsescu după ce noi am votat ca să plece şi dacă îl consideră ilegitim, aşa cum şi este, măcar să-l izoleze în rezervaţia lui de mutanţi. Şi să-l ignore. Doar presa să-şi amintească de încadrările lui penale. Atât.

Că altfel e cum declară senatorul Ghişe, prezent chiar de dimineaţă în faţa Palatului, cu tricoul: Poporul a decis, Băsescu e demis, anume, unul trage şoşonul ca la balamuc prin curtea Palatului şi pretinde că e preşedintele ţării, iar alţii pretind că-l recunosc.

Deci mersul la Cotroceni pentru Ponta era admisibil într-o singură cauză: anume ca premierul să-i comunice lui Băsescu, în numele USL şi al Guvernului României, că „strategia de refacere a credibilităţii României” e ca Băsescu să-şi dea demisia, pentru că a dezinformat comunitatea internaţională, cu toate idioţeniile ca „lovitura de stat”, „atacul asupra justiţiei”, etc.

Deci, Ponta către Băsescu: Îţi dai mata demisia, şi îi chemi pe Gordon şi Gittenstein să le spui că ai „exagerat”, din pricina momentului emoţional, n-ai avut capacitatea de a face o analiză corectă, drept pentru care ai pus-o pe Clinton în situaţia să posteze pe site-ul Departamentului de Stat al SUA minciuni aberante cu privire la România, de exemplu, „frauda de 2 milioane de voturi”!  Pe urmă, mergi la Bruxelles să explici că ai dezinformat, de exemplu, 55 de mii NU este egal 1 milion şi jumătate de voturi fraudate,  pentru care şi Monica Macovei trebuie să demisioneze urgent cu cenuşă-n cap, fiindcă a răspândit informaţii false despre România, inclusiv în plenul Parlamentului European. Şi nu în ultimul rând, mergi mata la Angi Merkel şi îi aminteşti că ai minţit-o când ai spus că nu există procedură de suspendare prevăzută în Constituţia României.

Sigur, asta ar fi însemnat verticalitate din partea premierului Ponta. Să meargă şi să-i ceară lui Băsescu să anuleze propria lui – falsă – credibilitate internaţională, pentru a contribui la refacerea credibilităţii României. Credibilitatea internaţională a lui Băsescu era, de altfel, nulă – amintiţi-vă modul jenant în care era ignorat. Şi a fost apărat pentru interesele oneroase de putere şi avere transpartinice şi transnaţionale. De aceea, n-ar fi meritat acum decât sictirit pentru imensul tupeu şi scârnavnica ipocrizie de a clama „strategia pentru refacerea credibilităţii ţării”. Era previzibil că urmărea să pluseze şi să-i ceară lui Ponta ca USL să asume vina pentru mizeriile antinaţionale comise de băsişti!

Ar trebui ca USL să declanşeze anchetă parlamentară – cu convocarea responsabililor serviciilor – pe tema campaniei fără precedent împotriva României. Cu date, fapte, persoane. Şi cu consecinţe.

Deci e o altă prostie ce-a comis Ponta azi, să facă act de prezenţă ca să legitimeze ilegitimitatea, după care să plece ca să-i dea pretext impostorului să-l blameze din nou că strică imaginea ţării! Putea merge la Cotroceni doar ca să-i ceară demisia lui Băsescu şi să-i amintească de cei 7,4 milioane de votanţi. Atât.

UPDATE. Şi nu uitaţi: când vin fraudele de la PPE cu congresul lor la Bucureşti, îi primim aşa cum merită. Riguros exact. :mrgreen:

9 răspunsuri to “PONTA A PLECAT DIN ŞEDINŢA CSAT. NICI NU TREBUIA SĂ MEARGĂ LA COTROCENI, DECÂT PENTRU CA SĂ-I CEARĂ DEMISIA IMPOSTORULUI”

 1. PONTA A PLECAT DIN ŞEDINŢA CSAT. NICI NU TREBUIA SĂ MEARGĂ LA COTROCENI, DECÂT PENTRU CA SĂ-I CEARĂ DEMISIA IMPOSTORULUI » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 27 September 2012 – Blog « Cum se justifica preturile uriase din nordul Capitalei? Apartament la 525.000 euro, chirii de 1.800 euro […]

 2. plano Says:

  Pentru Congresul Pune Parii pe Ei, barbatii sa nu uite sa-si conserve ouale! 🙄

 3. Savescu Maria Says:

  Ca a mers pana la Cotroceni nu e rau.
  Le-a creat impresia ca va colabora cu ei.
  Ca nu le-a zis tot ce trebuia zis ?
  Pacat.
  Ca i-a lasat cu ochii in soare si a refuzat sa accepte cumpararea vechiturilor promise lui barosu si americanului, de uzurpator, a facut bine.
  Doar sa explice natului mioritic, cum sta treaba.

  In rest, sa fim noi sanatosi ca distractie este, cat incape, si apoi pana in decembrie nu e mult.
  Numai sa nu fie nameti cat casa, dar si de vor fi, tot dam cu mafiotii de gresie.

  Si mai ce-om mai juca.
  Si-om rupe la opinci, om be’ nitel de bucurie si apoi tusti la treaba.
  La construit de puscarii, de inalta siguranta, pentru mafioti si „mafioate” orangujate.

 4. Mihai Hristea Says:

  Eu am o singura chestie spus in primul rand: MUIE PPE!

 5. Mihai Hristea Says:

  Rox, avem festival!
  http://hristea.wordpress.com/2012/09/27/recital-recital-si-in-doispe-i-festival/

 6. virgilvirgil Says:

  Roxi , io vreau sa sper ca la tine toate tiglele sunt inca pe casa , n’asa?
  Nu de alta , dar sa asemuiesti pe Domnul Ratiu , fie si la jurnale , cu hahalera ordinara , cu hotul de drumul mare , cu turnatorul ordinar , cu maaaaaaaarele neispravit Felix zis si Voiculescu , mi se pare o leaca cam anapoda .
  Locul unui astfel de individ ar fi in orice tara care se respecta cit de cit la puscarie pe veci si nicaieri in alta parte .
  Din pacate Romania este o tara de tot rahatul in care urmasii fostului regim comunist se paruiesc intre ei si se intrec , care mai de care , sa gituie si apoi sa spurce cadavrul tarii si spre a il oferi imbuibarii colonistilor straini .
  Neispraviti precum Basescu , Iliescu , Voiculescu , Nastase , Ponta , Oprescu si mai toata pleava care populeaza ordinara clasa politica a Romaniei de astazi , nu pot avea loc nici macar in mahalalele unei tari normale , iar unul ca Antonescu ar fi folosit cel mult usier la Senatul unei tari ispravite .
  Si nici macar usier , pentru ca aia e o slujba pe care trebuie sa o frecventezi zilnic si nu cind ai tu chef .

 7. virgilvirgil Says:

  Sa revenim la subiect …
  Las de o parte pusul poalelor in cap in piata publica , spectacolul dat de mizarabila clasa politica romaneasca pe la usi straine cu prilejul si ocazia referendumului . Spectacol care a facut mult rau tarii , dar pe care un organism anacronic precum cel care se cheama Consiliul Suprem de Aparare a Tarii nu are cum sa il ia in discutie .
  Aici se putea discuta un singur aspect al chestiunii si anume pierderea retelei de agenti de influenta care vai , din pacate a fost scoasa a vedere cu acest prilej .
  Am vazut cu totii cum diferite persoane ( in fapt agenti ai Serviciului de Informatii Externe ) postate in special in strainatate , dar nu numai , pe linga factori de decizie sau de influenta a opiniei publice si-au facut treaba , altminteri la superlativ , dar nu in favoarea Tarii cum ar fi fost corect , normal si sanatos , ci in favoarea si spre folosului unui individ care momentan ocupa fotelul de la Cotroceni si a gastii sale .
  Acest lucrusor pune pe chituci ani grei de munca a serviciilor secrete romanesti , in special al Serviciului de INformatii Externe , multa cazna si parale aruncate pe apa simbetei si lasa Tara fara un niciun sprijin extern in caz de nevoie .
  Orice tara din lume isi dezvolta o astfel de retea si tine la ea ca l alumina ochilor .
  Iata de ce , daca domnul Ponta , dar nu numai el , ar fi avut oarece in cap si grija Tarii ca si premier sau ministri membri ai CSAT , ar fi ridicat aceasta problema si ar fi cerut socoteala celor care au distrus acest mijloc de aparare al tarii .
  Sefului SIE , domnul Melescanu , dar nu numai lui , ar fi trebuit sa i se ceara socoteala si demisia pentru aceasta pierdere grava si irecuperabila decit in foarte multi ani de aici inainte si cu mari eforturi umane si financiare .
  Din pacate domnul Ponta si ministri dinsului , ca de altfel intregului USL , i se rupe in paisprezece de misia incredintata si le e capul numai la furat si nu la guvernarea tarii .
  Macar nataraul ar fi putut sa nu piarda un astfel de prilej si sa marceheze ceva puncte electorale , n’asa?
  In schimb dinsul ne-a aratat cit e el de viteaz si de clontos .
  Pai mai papagalule fii clontos , dar fii ma prostovane si premier ca de aia manici banii mei .
  Dar de unde nu -i , nici Dumnezeu nu cere !
  ‘Rati ai dracului de neispraviti , nu va sta capul decit la furat si imbuibat …

 8. stejarul Says:

  Ce bine a luat-o pontacu peste bot de la marinar! Ce-mi place mie cand un escroc coabiteaza cu un marlan si marlanu face ce stie el mai bine! Asa ii trebuie lui ponta. Bravo basescu!
  Tine=l pe martafoi numa’n deastea pana ii iese pe urechi cheful coabitarii! Ha ha ha!
  basescu intotdeauna a stiut sa-si umileasca aliatii santajabili.

  Singurul motiv pentru care ponta a subminat suspendarea a fost Crin.
  Crin nu are voie sa ajunga la Cotroceni. O ia la mufa si rabda ponta pana in 2014 cu speranta ca pana atunci reusesc dracii sa il termine (fizic) pe Crin.

  basescu stie asta si il umileste pe ponta la maximum… ba mai mult, sa previna o eventuala suspendare, si-a pus ciracii de la CCR sa il legitimeze pe Crin ca sef al senatului.

  pontacu e LIVID! Ce-mi plac mie astea!
  Tineti minte, nu vom scapa de basescu decat atunci cand basescu ne va scapa de grupul de la Cluj! 😉

 9. bmarinescu41 Says:

  „PONTA A PLECAT DIN ŞEDINŢA CSAT. NICI NU TREBUIA SĂ MEARGĂ LA COTROCENI, DECÂT PENTRU CA SĂ-I CEARĂ DEMISIA IMPOSTORULUI”-Ai perfectă dreptate,dar n-a făcut-o!!!
  ŞI CU ASTA CE-AM FĂCUT?????
  ŞI NOI CU CE NE-AM ALES?????

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: