APOCALIPSA DUPĂ ROXANIA :) PONTA, AGENT BĂSIST AL PROMOVĂRII LUI DD. RETRAGEREA LUI MECHEL SAU ŞAMPONUL RUSESC AL LUI TONTA. SE PROFILEAZĂ O CATASTROFĂ PENTRU USL. PREFERABILĂ O ALIANŢĂ PNL-PPDD? CONTRA „CIOCOILOR” FSN (PSD PLUS PD-L)? :)

Ponta a reuşit să facă din Dan Diaconescu, prezenţa scenică principală, chiar şi în absenţă. Iar când revine, Ponta îl face vedetă. Atâta grămadă de presă ca la întoarcerea lui DD din vizita „misterioasă” în Vest (în realitate, o vacanţă la Nisa, informează RTV) n-am mai văzut de la vizita Papei în România. :mrgreen: Acum pleacă în SUA.

Care SUA plus Rusia fac jocuri comerciale pe spatele fraierilor ca România. Hăituită şi de la Bruxelles, din prostia guvernanţilor actuali şi ticăloşia guvernanţilor anteriori. Sferele de influenţă nu se mai împart, doar se distribuie. :mrgreen:

Ponta să se spele pe cap cu preferinţa pentru investitorul rus la Oltchim, după anunţul devastator al retragerii Mechel: să vedeţi revolte sociale, cu potenţial de masă, după închiderea a patru mari combinate, închidere corelată cu scandalul de la Vâlcea şi Piteşti (Arpechim), plus lanţul de vânzări ale obiectivelor strategice! 😯

Iar USL: nema strategie! În aceste condiţii, eşecul la alegerile din decembrie e previzibil. Şi catastrofal. Urmat de un divorţ urât, între pontănacii de la PSD, căţei ai aparatului băsist şi o umbră a PNL-ului care a intrat în USL.

Îi cerem prea mult(e) lui Crin. Din păcate, e singur.

Ar fi o mizerie, dar n-ar strica o decizie a fraudei CCR de revenire a fraudei Blaga la şefia Senatului: l-ar degreva pe Crin de o funcţie care-l iroseşte şi l-ar obliga să gândească în exclusivitate strategia electorală a USL. Sau o candidatură pe cont propriu a PNL, cu un pact de neagresiune cu PPDD: o alianţă ar fi devastatoare pentru sistem. Ca o implozie. :mrgreen:

Cel mai prost e că nimănui nu pare să-i pese de oameni – ei sunt (încă) vii, muncesc din greu şi nici n-au ce mânca, fiindcă nu li se plătesc drepturile cuvenite. E normal şi e legitim social să se revolte, deşi e nedrept politic, pentru că de revoltat, ar fi trebuit să se revolte contra lui Videanu şi a jefuitorilor fraţi Boureanu, dar îi ţinea robi pe plantaţie Roibu, care îi ameninţa că-i dă afară. Acum fiind libertate, oamenii protestează. Îşi strigă drepturile şi nici măcar de imagine cineva de la USL nu vine să-i consoleze sau măcar atunci când apar pe la televiziuni, să se solidarizeze cu ei. Nici gând! Sunt trataţi aşa cum îi trata şi PD-L: aşa cum tratezi cifrele.

Retorica naţionalist-populistă a lui Dan Diaconescu n-are cum să nu prindă. Probabil că va veni cu banii, iar investitorii din spate vor plăti şi datoriile, fiindcă altfel e previzibilă mişcarea de intrare a Oltchim în insolvenţă. Şi când va veni cu banii şi cu investitorii va creşte cu 10-15% în sondaje. După care urmează show-urile cu TAROM, CFR, Poşta, etc. Procentele nu le fură de la PD-L, fiindcă PD-L nu mai are ce pierde, a rămas cu nucleul dur. Dan Diaconescu şi formaţiunea lui vor umfla, masiv, procente de la USL. Iar cu rusismele lui Ponta, se vor pierde voturi şi din partea PNL. Şi evident că DD îl contrează pe Crin, nu pe MRU (pe Alifie îl face arşice).

Poate vedeţi o finală prezidenţială între Sorin Oprescu şi Dan Diaconescu. După care, unul să fie preşedinte, iar celălalt, premier. :mrgreen:

Triumful buf al sistemului. Şi sigur, vom zice că e un rău infinit preferabil lui MRU şi adunăturii lui de ciudaţi.

P.S. Nu-i de râs. E o perspectivă de luat în serios. Din păcate.

18 răspunsuri to “APOCALIPSA DUPĂ ROXANIA :) PONTA, AGENT BĂSIST AL PROMOVĂRII LUI DD. RETRAGEREA LUI MECHEL SAU ŞAMPONUL RUSESC AL LUI TONTA. SE PROFILEAZĂ O CATASTROFĂ PENTRU USL. PREFERABILĂ O ALIANŢĂ PNL-PPDD? CONTRA „CIOCOILOR” FSN (PSD PLUS PD-L)? :)”

 1. APOCALIPSA DUPĂ ROXANIA :) PONTA, AGENT BĂSIST AL PROMOVĂRII LUI DD. RETRAGEREA LUI MECHEL SAU ŞAMPONUL RUSESC AL LUI TONTA. SE PROFILEAZĂ O CATASTROFĂ PENTRU USL. PREFERABILĂ O ALIANŢĂ PNL-PPDD? CONTRA “CIOCOILOR” FSN (PSD PLUS PD-L)? :) &ra Says:

  […] Original Blog » 26 September 2012 – Blog « Cocor ar putea fi vandut "la bucata". Care este pretul minim? […]

 2. olimpiu65 Says:

  DD e looser! nu are bani, minte si e de domeniul psihiatriei ca si tac”su din deal!
  Mechel e un colos, plecarea lui este o catastrofa pt industria romana, iar umplerea golurilor sau intarzierea plecarii acestui colos tine doar de politica
  liberalii sunt majori si vaccinati si stiu cu cine(FSN) au de-a face dar pana dupa alegerile din iarna se vor face ca danseaza hora unirii
  Crin va fi umilit zilnic pana i se va acri de acest ,,melanj penibil” sa citez un fost pdist acum pnlist si da cred ca va pierde si functia de la Senat!!!

 3. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, looser o fi (ca dovadă şi vacanţa de la Nisa) 🙂 Dar loser, nu! Când va veni cu banul şi investitorul american, să vezi umilire a lui Tonta! Poate n-ai remarcat declaraţia privind respectarea întocmai a acordului cu FMI. :mrgreen: Chiar crezi că ar fi reuşit 9 milioane de euro avere, fără sistem în spate? 😛

  Îl subestimezi pe Crin. Iar funcţia de la Senat n-ar fi rău s-o piardă. Mă tem că aparatul securistic îl va lăsa acolo, tocmai pentru că pierde prea mult timp inutil şi incompatibil cu personalitatea lui.

 4. Bogdan Stefanescu (@Bogdan33Bogdan) Says:

  daca ar numai un scenariu, dar am impresia ca asta va fi realitatea,si tot nuam inteles de ce s-a aliat PNL cu PSD. Asa cum nu a mres nici cu PD.PNL-ul trebuie sa merga singur pe drumul lui,
  si nu alaturi de FSN (PSD+PD/L).S-au uitat oare anii 9o?

 5. johnson1312 Says:

  Pot pierde functia de la Senat chiar ar fi indicat sa-l blocheze ei acolo pe Blaga si sa se elibereze Crin pt. campania care aproape ca a venit…In rest nu trebuie schimbat nimic,mai multa minte si mai putina atitudine relaxata,triumfalista,festivista…Sondajele sint otravite indiferent cine le-ar comanda sint controlate si reglate de catre Servicii.Retraim un nou decembrie 2009 si zau ca nu trebuie sa fim noi nişte „alti prostanaci” in faţa aceluiaşi Basescu si aceloraşi servicii interne si externe care-l mai sustin (inca)…Nu mai vreau glumite a la Bulă de la Ponta….,Crin nu mai vreau zambete largi pana la urechi care nu-ti stau deloc bine,in general unui politician nu-i stau bine hahaielile,abtineti-va in public ce dracu e atat de greu ? Poti sa te arati amuzat printr-o mimica discreta a feţei,e suficient….lumea intelege…Si mai schimbati din consilierii de comunicare…Lasa-i Crine in teritoriu pe Fenechiu,Nicolaescu,Nini Sapunaru,Adomnitei(anticarismele intruchipate) si aduceti figuri noi,neinversunate,placute,oameni inteligenti cu priviri inteligente cu discursuri concise si drept la tinta….E ultimul sfat pe care vi-l dau nu vreti treaba voastra mergeti ca oile spre prapastie atunci.Mai uitati-va ce spune Roxana ca va invata de bine,mai sint si alti comunicatori buni pe care nu vad sa-i bagati in seama.Umblati cu aceiasi activisti incrancenati purtatori de lozinci proletcultiste aceleasi ca la alegerile dinainte,fara sare si piper parca am fi in anii 50 ! In aceasta atmosfera Basescu nu poate fi batut asa cum v-ati dori voi in visele voastre cele mai frumoase….Bine,pa ! 😦

 6. Roxana Iordache Says:

  Johnson, dimpotrivă, a fost o tristeţe! A fost prea trist! În rest, mai bine te-ar lua pe tine comunicator.

  Cu Senatul, baţi la uşi deschise. Sper doar că nu le-a dat ordin Băsescu să-l ţină. Nu le-a dat! Au amânat decizia pe mâine. 😆

 7. Roxana Iordache Says:

  Bogdan, bun venit! În rest, au trecut, totuşi, 23 de ani sau trebuie să rămânem blocaţi? 🙄

 8. balbeck Says:

  Eu cred ca DD nu va veni cu bani.Trebuie sa gaseasca pe cineva cel putin gen Abramovici,cu bani foarte multi.La noi nu se gasesc.Ca sa plateasca cel putin 700 milioane euro,cat e datoria,trebuie sa aiba rulaj foarte mare,de cel putin 1 miliard euro pe an.Altfel nu se baga nimeni.In plus de ce s-ar baga?

 9. Abdulah Catli Says:

  Din pacate am spus de la bun inceput ca alianta asta PSD-PNL e un anus impotriva naturii.Problema e „Eu cu cine votez?”.Foarte corect ceea ce spui in articol dar cu o floare nu se face primavara.Noi vorbim,comentam,un fel de cainii latra, ursul merge…daca noi cainii am mai si musca (vezi exemplul protestelor de la Atena,Madrid) ar fi cum ar fi, dar asa este cum am stabilit:Romania este o colonie in care se fac experimente de catre UE si SUA.

 10. virgilvirgil Says:

  Daca plateste , acest mascarici are ocazia sa ajunga jupanul Romaniei , iar USL …
  De ca care USL mai vorbim ?!

  De ce nu m-ar mira sa plateasca ?
  Pai daca plateste , Basescu si ai lui ramin la putere .
  Sigur , Ponta si prin el USL are la indemina insolventa , dar daca fac lucrusorul asta USL il fac si mai erou pe neispravit .
  E vorba de mai putin de 50 de milioane , nu ?
  Pai la „valoarea” PDL ce inseamna suma asta ?!…
  Mai nimic pentru a-si conserva puterea .
  Basca ca ar cheltui cu mult mai putin pentru campania din iarna .
  Concluzia ?
  E foarte probabil sa plateasca .
  Din pacate USL a mers , ca si la referendum , pe o singura varianta .
  Natarai .
  La referendum Basescu era dus inainte de a incepe , iar acuma DDD nu plateste …
  Si daca plateste ?

 11. johnson1312 Says:

  O alegere foarte buna desi „elitistii” ridica din spranceana : Ionut Vulpescu numit de Ponta in CA al ICR

  http://www.cotidianul.ro/secretarul-executiv-al-psd-desemnat-in-conducerea-icr-195282/

 12. Roxana Iordache Says:

  @balbeck. Nu trebuie să plătească atât. PCC ar fi vrut să ia tot pachetul cu 3 milioane de euro. 😆 Vuza îl ia cu sub 50 de milioane. Şi doar nu crezi că DD s-ar fi dus la sinucidere? 🙂

  @Abdulah Catli. Dar n-ai avut dreptate. Ca dovadă că a mers excelent. USL. Motiv pentru care a trebuit gripată, pentru a fi distrusă. În rest, metodele violente nu rezolvă nimic, se întorc tot împotriva noastră, pentru că noi plătim. Mă refer la greve şi/sau distrugeri în stradă. Eu mă rog mereu să nu se distrugă nimic din patrimoniul Atenei şi în general, al Greciei. Revoltele violente moral, da, alea trebuie. Dar atât. Sau facem revoluţie pe bune. Dar cu cine? Mai ales că acum chiar am şti ce să facem, noi ăştia, care am mai prins una. 😛

  @Virgile, dacă plăteşte poate juca electoral nelimitat, poate plusa – i se chiar rupe de DNA, chiar i-ar conveni să fie din nou arestat. 🙂

  De data asta îţi dau dreptate, fiindcă într-adevăr numai nişte nătărăi puteau prelua de la PD-L vânzarea unor companii cu potenţial social exploziv. Se putea negocia cu FMI ca măcar să amâne procesul de „privatizare” până după alegeri. Că FMI acceptă, de regulă, „armistiţiile” electorale.

  @Johnson. Ionuţ Vulpescu who? 🙄

 13. Roxana Iordache Says:

  Şi în principiu la ICR chiar trebuie elite. În sensul cel mai bun. Nu în ultimul rând, elite morale.

 14. Roxana Iordache Says:

  Abdulah – uitasem: îmi era dor de tine. 😛

  Eleni, tu nu mai postezi? Să nu te încurce logarea, bagi acolo datele, ţii minte parola şi poţi trimite mesaje. M-aş bucura să revii, îmi lipsesc mesajele tale, chiar dacă sau tocmai pentru că ne contrazicem, uneori. 🙂

 15. johnson1312 Says:

  Pai am pus link acolo…

 16. Roxana Iordache Says:

  Păi da, dar WHO?!

 17. Roxana Iordache Says:

  New post.

 18. stejarul Says:

  oprescu nu va candida la presedintie din partea PSD. Candidatul PSD la presedintie va fi din grupul de la Cluj.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: