VIDEANU ŞI BOUREANU, TUPEU ASTRONOMIC. BLAGA, NESIMŢIRE. DAR PONTA, TOT TONTA! USL ORI RENUNŢĂ LA VÂNZAREA OBIECTIVELOR ŢĂRII PROMISĂ DE PD-L, ORI PNL CANDIDEAZĂ SEPARAT, ÎN NUMELE MIŞCĂRII DE ELIBERARE NAŢIONALĂ

A zis odată Ponta o vorbă, că băsiştii şi împuşcaţi ar fi prea puţin.

De-atunci, a devenit prim-ministru. Şi s-a coabitat. Ca să devină Tonta, ciuca bătăilor.

Mă uit la Boureanu, care a jefuit Oltchim, în cârdăşie cu Videanu, cum dă vina pe Ponta! Tupeu colosal! Şi mă uit la Videanu, tupeu astronomic! Îşi bate joc nu doar de Ponta, că dacă ar fi să încaseze doar el, şi-ar merta-o. Ci îşi bate joc de noi toţi. Sfidează o ţară întreagă!

Videanu acuză guvernul Ponta de „subminare a economiei naţionale” şi ameninţă că va sesiza „organele”, după ce Ponta a afirmat că Dan Diaconescu a fost înţeles cu Videanu.

De ce îşi permite Videanu asemenea tupeu de bulibaşă la stabor? De ce îşi pot permite infractorii ăştia care au distrus ţara şi au angajat vânzarea ei la bucată să acuze Guvernul USL?

Pentru că sistemul judiciar din România e staborul lui Băsescu, să mă ierte ţiganii, fiindcă probabil ei au acolo anumite reguli. La băsişti nu există reguli, ei fac mereu cum vor, pentru că îi întreţine sistemul, aparatul securistic din spate, protejat de mafioţii din UE.

USL n-a făcut sesizări penale cu privire la hoţiile colosale ale demnitarilor băsişti pentru că erau previzibile NUP-urile în serie de la DNA. Videanu, în schimb, ştie că dacă unul ca el băseşte la DNA, Kovesi şi Morar execută. Pentru că e mafia în joc.

Deci, Videanu cere demisia lui Ponta, îl face „Bulă” şi îl ameninţă penal, de „subminare a economiei naţionale” pentru chiar vinovăţia lui, a lui Boc şi al lui MRU, în cap cu Băsescu, care au cârdăşit cu FMI vânzarea pe nimic a obiectivelor strategice ale ţării.

Totodată, Blaga îi cere lui Crin Antonescu să-i cedeze şefia Senatului, pe care el o obţinuse fraudulos după revocarea lui Geoană, pe care PD-L n-a contestat-o, tocmai ca să beneficieze de ea.

În tot acest timp, Ponta face greşeli catastrofale de strategie şi comunicare. Declaraţia că ar fi preferat un investitor rus la Oltchim e una dintre cele mai imbecile greşeli de comunicare din perioada postcomunistă. Imbecilă e puţin zis. Din toate punctele de vedere. Totodată, l-a victimizat la maximum pe Dan Diaconescu, aproape că l-a eroizat, ceea ce se şi urmărea.

(PP)DD e cea mai periculoasă creaţie a sistemului, prin retorica lui naţionalistă, exact într-o perioadă în care naţionalismul a devenit obligatoriu pentru oricine are sentimente naţionale şi îşi dă seama de pericolul care paşte ţara, fără precedent – repet – de la cedarea Basarabiei şi a Ardealului încoace. Iar victimizarea unui impostor extrem de talentat şi convingător ca Dan Diaconescu, „din popor”, nu-i aşa? :mrgreen: se amplifică „senzaţional” prin coincidenţa că tot azi are termen la judecătorie în procesul de şantaj, cauză în debutul căreia a fost arestat, după care şi-a tras un partid cotat imediat în sondaje, cu procente fulminante pentru un debutant. O mascaradă judiciară similară îl victimizase pe Becali, rezultatul fiind că el şi CVTudor au ajuns europarlamentari. Dar, vorba lui Gigi însuşi, „Dan Diaconescu e mult mai tare”. Şi chiar înainte de acest termen de judecată, Ponta se ridică din baie şi îl ameninţă pe DDD cu încadrarea de 15 ani, dacă nu dă banii pentru Oltchim, iar DDD evident că îl acuză că vrea să-l bage la puşcărie. Şi se bate cu cărămida-n piept, că el reprezintă poporul, împotriva „ciocoilor”. Cicoii fiind, evident, „PD-L şi USL, aceeaşi mizerie”, placă băsistă pornită după revoltele din iarnă.

Dar şi unii din PNL băsesc alături de Tonta, atacându-l, deci, victimizându-l suplimentar pe Dan Diaconescu – de exemplu, Fenechiu, care n-a înţeles încă şi nici nu vrea să priceapă că dacă tot nu s-a simţit dator să-şi dea demisia din conducerea PNL, după catastrofa de campanie pentru referendum pe care a coordonat-o, e cazul ca măcar să facă gura mică, vorba bunică-mii.

Ministrul Chiţoiu a fost singurul care a făcut declaraţia adecvată în raport cu situaţia, anume că s-ar bucura ca Dan Diaconescu să aibă banii şi să onoreze oferta, inclusiv sumele foarte mari de bani pe care s-a angajat prin contract să le investească, iar mai înainte, să plătească salariile restante. Numai că şi Chiţoiu trage la pasivul USL, prin faptul că i se impută închiderea Oltchim, nejustificată, zic salariaţii, în condiţiile în care vrei să faci o vânzare pe un preţ cât mai bun: că e o vânzare – atrag atenţia specialiştii -, nu-i o privatizare, după cum a fost alcătuit caietul de sarcini de către băsişti, la sfaturile consultantului de mare … preţ.

Ponta declară, aiuritor, că „privatizarea a eşuat şi va fi reluată la anul” şi „căutăm un investitor serios”, pe când Chiţoiu spune că nu poate fi eşuată decât dacă Dan Diaconescu nu plăteşte preţul în termen de 10 zile, aşa cum obligă caietul de sarcini.

Crin Antonescu a declarat că nu se pune problema schimbării ministrului Economiei.

Iar Ponta l-a avertizat pe Chiţoiu că „plăteşte cu capul” – iar dacă l-ar da afară ar fi un pretext perfect pentru PNL să iasă de la guvernare, iar Crin să defileze cu Ghişe şi să reafirme principiile naţionalismului luminat, nu a unuia tribal, care de ani de zile a confiscat ideea naţională şi a deturnat-o.

Dan Diaconescu are dreptate în declaraţiile lui privind vânzarea criminală a obiectivelor strategice şi rostogoleşte asemenea declaraţii tocmai ca să speculeze electoral la maximum sentimentele naţionale, valul naţionalist pe care, de altfel, chiar Crin Antonescu l-a motivat anterior. După care a păstrat un profil discret, care a favorizat impostura de mare succes a lui Dan Diaconescu.

Guvernul Ponta trebuie să reia negocierile cu FMI şi să scoată din programul vânzărilor companiile strategice, adică, pe toate celelalte nouă – de altfel, înainte de a ajunge la guvernare, Ponta contesta vehement respectivul program considerat antinaţional: cum şi este. Absolut deloc nu ne interesează că, în caz contrar, nu se mai încheie un nou acord de „garanţie”. La ce bun acel nou acord, în condiţile în care, după ce că plătim datoria, ne vindem şi capacităţile, deci, rămânem şi fără economie, fără resurse, în curând, fără ţară? De fapt, restituim către FMI o datorie care s-a topit în bănci, deci în buzunarele finanţei mondiale şi ale crimei organizate (pe) care o flanchează. Adică, plătim din nou banii spălaţi ai altora.

Dan Diaconescu mai are dreptate într-o privinţă fundamentală şi cred că e cartea pe care mizează maximal pentru ca să poată jongla postelectoral, într-o libertate de alianţă: anume, ideea micului investitor român, acţionariatul pe care vrea să-l boteze „Proprietatea Poporului”. Dincolo de orice populism, ideea conţine în sine esenţa însăşi a capitalismului luminat, a însuşi SOCIAL-LIBERALISMULUI. Scoaterea poporului român din inerţia noninvestiţională e esenţială pentru dezvoltarea ţării. Românul nu investeşte pentru că abia dacă are bani de supravieţuire. Dar ideea că investind câţiva euro sau chiar câţiva lei devine acţionar al unui proiect de dezvoltare naţional care îi poate aduce în curând şi dividende e motivantă şi mobilizatoare. USL ar fi trebuit să o lanseze. Iar dacă tot n-a lansat-o, să o încurajeze, ceea ce l-ar fi descurajat pe Dan Diaconescu în galopul electoral.

Sunt chestiuni care trebuie discutate şi tranşate acum la nivelul conducerii USL, înainte de „congresul” comun. Pentru că era previzibilă intervenţia electorală a lui Dan Diaconescu şi guvernanţii se prezintă de parcă au fost singurii care n-au prevăzut-o. Şi e previzibil că, fiind libertate de manifestare, se pot amorsa uşor revolte sociale, adică, USL să deconteze prosteşte hoţiile PD-L, pe care a promis că le va face cunoscute. Dacă o acţiune judiciară e sterilă în acest moment, o enumerare a rezultatelor auditurilor e mai mult decât electorală: e un act de igienă naţională.

UPDATE. În sfârşit, răspunzând unui reporter la conferinţa de presă de la PSD, Ponta face o dezvăluire deşteaptă, anume că Guvernul a vrut să convertească datoriile de la AVAS în acţiuni, dar „acţionarul minoritar puternic”, PCC, s-a opus. Numai că ar fi trebuit să ştim şi noi, încă de atunci. Sau nu era voie de la Bruxelles (Berlin) ?!

Deci, aşa nu se poate. Trebuie o poziţie tranşantă. Ori USL rupe ireversibil continuitatea cu guvernarea băsistă, ori USL se rupe. Calea de mijloc nu poate duce decât la (mult) sub 50%.

P.S. Echipa de handbal „OLTCHIM” a fost uitată. USL ar putea măcar iniţia o campanie de investiţie în această echipă. Din atâţia sponsori politici, chiar nu se găsesc doi-trei care să se asocieze şi să-i devină proprietari? Sau poate face senatorul Ghişe o campanie cu 7,4 milioane de acţionari? 🙂

29 răspunsuri to “VIDEANU ŞI BOUREANU, TUPEU ASTRONOMIC. BLAGA, NESIMŢIRE. DAR PONTA, TOT TONTA! USL ORI RENUNŢĂ LA VÂNZAREA OBIECTIVELOR ŢĂRII PROMISĂ DE PD-L, ORI PNL CANDIDEAZĂ SEPARAT, ÎN NUMELE MIŞCĂRII DE ELIBERARE NAŢIONALĂ”

 1. Radu Humor Says:

  Fiindcă tot e vorba de tâlhării :mrgreen:
  Un nou stil de tâlhărie !

  Daca conduceti noaptea si vi se arunca oua crude pe parbriz in nici uncaz sa nu actionati ștergătoarele si sa nu stropiti parbrizul cu lichid de parbriz.
  Ouale amestecate cu apa vor crea un strat opac pe parbriz si nu veti mai vedea nimic, chiar si folosind stergatoarele.
  Atunci veti fi obligat sa va opriți si cu mare probabilitate veti fi victima unei tâlhării.
  Lasati ouale sa curga pe parbriz fara sa incercati sa-l curatati cu stergatoarele si lichid de parbriz. Continuati sa mergeti cu masina cât mai departe posibil de locul incidentului.
  Opriți-vă numai atunci când ati ajuns într-un loc sigur.

  Aruncarea cu oua in parbrizul mașinilor care circula noaptea esteultima găselniță folosita de tâlhari.
  Acest stil a fost importat din orient !!!!!!!!

  ****************************
  Nu crede tot ce vezi
  Nu cheltui tot ce ai
  Nu dormi atat cat vrei
  Dicton chinezesc

  Nu vinde decât ce-i al tău !!!!

 2. Roxana Iordache Says:

  Radu Humor, toate ca toate, dar măcar somnul să fie recuperat atunci când e posibil. 😆

 3. olimpiu65 Says:

  pai este Bula de Bula nu altfel. cum naiba poate un procuror de meserie sa nu tina cont de lege si sa afirme nonsalant ca gata s-a dus privatizarea, sa recunoasca senzationalul ca e falit si tot asa cand legea ii da dreptul lui 0 TV la zece zile de gratie???
  e disperat rau pontanacul, dar eu unul pe Crin nu-l inteleg! ce mai cauta liberalii in cardasia asta marca slujii de la Cluj???
  chiar mai spera astia dupa ce-si dau cu dreptul in stangul zi de zi ca vor lua 50%+1??? se pare ca ,,Bula” deja viseaza guvern pana la Craciun si le-a transmis tuturor programarea de concedii
  eu sincer ma astept la un guvern comic cu DD vioara intai din decembrie…e tot ce merita gloata romana!!!

 4. VIDEANU ŞI BOUREANU, TUPEU ASTRONOMIC. BLAGA, NESIMŢIRE. DAR PONTA, TOT TONTA! USL ORI RENUNŢĂ LA VÂNZAREA OBIECTIVELOR ŢĂRII PROMISĂ DE PD-L, ORI PNL CANDIDEAZĂ SEPARAT, ÎN NUMELE MIŞCĂRII DE ELIBERARE NAŢIONALĂ » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 24 September 2012 – Blog « Impresii din Corfu de la castigatoarea concursului de pe RazvanPascu.ro […]

 5. Radu Humor Says:

  Dan Diaconescu nici măcar nu se obosește să mimeze enormitățile pe care le debitează și le spune așa, în bășcălie, surprins și el de ușurința cu care-i reușesc toate aiurelile.
  Asta cu naționalismul, surprinsă foarte corect de Roxana, i-a fost transmisă de către „organe” ca să ocupe, în spectrul politic, locul unei adevărate mișcări naționale, care întîrzie nepermis de mult să apară ! ( mai întâi l-au folosit pe Vadim și acum l-au scos pe amărâtul ăsta de DD !).
  Culmea incompetenței tontace este că acum cumpără și vechiturile lui Barosoo. doar pentru a primi OK de rămânere la guvernare.
  Dacă nu se duc mai repede de-a durao Barosoo cu ai lui, ăștia ne lasă în curul gol ! 😉

 6. olimpiu65 Says:

  conditie minimala pt supravietuirea USL si castigarea majoritatii absolute in Parlament: Ponta demisia, Alexandru Athanasiu presedinte PSD si Liviu Dragnea prim-ministru!!!!
  altfel PNL :out din USL cu orice risc chiar si un guvern PD pana in 2014!

 7. Radu Humor Says:

  DD nu semnează contractul !
  Clubul de la Roma își ține timp de trei zile ședințele la București .
  Lucrările sunt conduse de Mugur Isărescu.
  Congresul PPE tot la București 😉
  O să pută Bucureștiul de atâția oaspeți …..

 8. johnson1312 Says:

  1.Videanu a preluat titulatura Bulă adresata lui DDD din titlul unui editorial din Cotidianul aparut chiar sambata : ” Bulă cumpără Apple și Microsoft „…..Nistorescu i-a pus eticheta pe frunte.Ponta sau Antonescu(prin interpusi) trebuiau sa apara Duminica sau Luni Dimineata sa întareasca acest apelativ in dreptul lui Diaconescu cu trimiteri catre Boureanu si Videanu(Grupul Bulă)…Ar fi sunat bine „Grupul Bulă” in urechile celor din Valcea vazuti din nou someri dar si inselati de megapopulismul OTV…..Dar Ponta si Antonescu se odihneau mult in acest weekend,consilierii lor de comunicare deasemenea asa ca a iesit frumos Videanu si nu a scapat ocazia. Bine i-a facut lui Ponta,toti gură-cascăi dn politica nu au alta soartă.

  2.Ponta daca nu-i da afara pe Chitoiu si Vulpescu chiar ca bagă grav de tot USL in rahat.Antonescu ar trebui sa fie primul care sa-i ceară asta,altfel o ia la vale celalalt bulgare cel al nemultumitilor de USL.Daca se sparg acum n-ar insemna decat sa se arunce constienti in capcana lui Basescu.Dupa alegeri au timp sa se tot desparta si sa-si tot care suturi in cur…NU ACUM !

 9. WhiteWolf Says:

  Intr-o tara populata de oameni carora le pasa, intr-o tara normala si cu oameni inca normali la cap, bipezi ca Boureanu, Videanu & co ar fi fost demult alungati cu pietre sau bine pusi sub cheie.
  In Romania inca exista „ziaristi” care se uita in gura lor ca musca la bec si sateanu’ la Maglavit. Dupa care, din diverse motive care, TOATE, sunt legate de un mercantilism primar, sfarsesc prin a continua sa ii promoveze ca si subiecte demne de luat in seama.
  Romania nu-i tara aia. Romanii nu-s oamenii aia; cel putin nu acum cand e vremea tulburelului si-a muraturilor.
  Asa ca ….

 10. Ghita Bizonu' Says:

  Da … noi , adica dobitocii care au condus tara si tampiti care guitau in piata , am reusit peformanta de a ne inchide rafinariilr. Ca civca aveam supracapacitate de rafinare (de e drept e drept : 30 mil tone!!) .
  Azi platim : În timp ce rafinăriile sunt închise, România a ajuns să dea 1,2 miliarde de euro pe an pentru benzină de peste graniţe
  (http://www.zf.ro/companii/in-timp-ce-rafinariile-sunt-inchise-romania-a-ajuns-sa-dea-1-2-miliarde-de-euro-pe-an-pentru-benzina-de-peste-granite-10025386)

 11. Ghita Bizonu' Says:

  Eoxana

  imi place cestia cu inertia investitionala.. Cine -moi? De unde tu?!
  In rest vedem investitii – in masini de lux, excursii in Strainezia, in vuitoane, lux tembel.
  Afacereea asta cu Oltchimu arata matoginerea „capitalistilor” nostrii..
  Acu sa ma scuzati da capusari si furturi se practica de multiosr si nu numa la noi …. INSA de regula aia care fac cestii din astea doresc (si) sa preia obectu jafului – adica s ail cumpere cu banii jefuiti!
  Dar la noi .. la noi ?
  La noi netrebnicii sunt netrebnici la cub (daca nu la hipercub!) : nu se baga!!

 12. Ghita Bizonu' Says:

  E genial maestru Ardei-Umplut Cristoiu!!

  După opinia mea, rostită în interviul înregistrat, scoasă însă din emisiunea difuzată, nu presa imbecilizează poporul, ci poporul imbecilizează presa.

  Parafrazîndu-l pe tata- moșu Marx, voi spune că popoarele au presa pe care și-o merită.

  Ori de cîte ori se comentează falsificarea realităţii de către presă, senzaționalismul și populismul ziarelor şi televiziunilor de ştiri de la noi se fac trimiteri automate la presa din Occident, care respectă riguros standardele profesiei, între care se numără, la loc de frunte, şi cel al păstrării în hotarele adevărului.

  Se lasă astfel impresia că falsificarea realităţii îşi are cauza, la noi, în lipsa de profesionalism a jurnaliştilor.

  Nici vorbă de aşa ceva.

  Presa din Occident nu-şi îngăduie să falsifice realitatea, s-o exagereze şi s-o denatureze senzaționalist sau propagandistic, deoarece în Occident consumatorul de media e înzestrat cu spirit critic.

  El, acest consumator, sesizează imediat falsul, exagerarea, denaturarea, într-un cuvînt, gogoaşa de presă, şi amendează ziarul sau postul TV refuzînd să mai cumpere ziarul sau să mai urmărească postul TV.

  La noi, consumatorul de media, brav român, nu numai că înghite ca un guguştiuc orice gogoaşă de presă, incapabil s-o supună judecăţii critice, dar mai mult, se dă în vînt după falsul înfăţişat drept adevăr, după exagerarea senzaţionalistă sau propagandistică.

  Şi cum viaţa presei depinde de tiraj sau de rating, mulţi profesionişti sunt obligaţi să facă grave concesii poporului de guguştiuci.

  Astfel că nu presa imbecilizează poporul, ci Poporul imbecilizează presa!

  Citiţi mai mult: ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Presa unui popor de guguştiuci – Opinii EVZ > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/ROMNIA-LUI-CRISTOIU-Presa-unui-popor-de-gugutiuci-1002169.html#ixzz27PFTsySW
  EVZ.ro

  Giugiuc!!!!

 13. Sandi Says:

  Ghita Bizonu’ spune:
  luni 24 septembrie 2012 la 6:46:01 pm
  (…………)
  Citiţi mai mult: ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Presa unui popor de guguştiuci
  ******
  Nenene, mai da-l in cotofana ma-si pe acest ardei umplut cu sila ! Umplut si cu cacat comunist si cu cel capitalist !

 14. R.Daniel Says:

  In loc sa luam avioane vechi de la portuguesi as prefera o linie de asamblare, fie si suedeza… Dar pana atunci am inteles ca cei de peste ocean au mare interes in a a mentine aici cateva baze si chiar un scut pentru a se apara de eventuale atacuri ale unor state pe care le considera neprietene; prin urmare ar putea sa ne imprumute cateva es cadrile pentru a le apara interesele, in virtutea parteneriatului strategic, noi urmand sa le punem la dispozitie pilotii si aerodromurile… Stiu un singur om care ar avea tupeul sa negocieze un astfel de tratat; tomnai a plecat din tara in cautarea unor fonduri pentru Oltchim.

 15. stejarul Says:

  olimpiu65 spune:
  luni 24 septembrie 2012 la 3:03:30 pm

  Excelent comentariu!

 16. Ghita Bizonu' Says:

  Sandi

  eu l-as da .. insa .. insa nu vrea el. Plus ca asta a fost unl care a educat cititorii cu gaina vivipara victima de viol si alte asemenea stiri ca era jurnalisti sui gazeta tinerilor inteligenti si activi …

 17. Sandi Says:

  Belzebut i-a confiscat sceptrul si coroana lui Cioaba !

  [IMG]http://i1176.photobucket.com/albums/x321/Bompress/basescu_rege.jpg[/IMG]

 18. johnson1312 Says:

  Editorial Radu Tudor :

  http://radu-tudor.ro/privatizarea-oltchim-amatorism-managerial-infricosator/

 19. virgilvirgil Says:

  Daca poate cineva sa imi spuna de ce l-a mincat in cur pe dobitocul de Tonta asta sa isi deie cu parerea in chestiunea cu Dan Diaconescu inainte de a se fi sfirsit cele zece zile , ba mai mult sa ne anunte ca are el rusul in palarie ii dau ce vrea .

 20. Mihai Hristea Says:

  rOX

 21. virgilvirgil Says:

  Chestiunea este din capul locului o manopera frauduloasa .
  Asta pentru ca … si deoarece orice putem spune despre tarasenie , numai privatizare nu ii putem zice .
  Daca s-ar fo dorit o priveatizare , fie si prin licitatia deschisa cu strigare , atunci trebuiau mai inainte intreprinse una din urmatoarele masuri :

  1. Statul transforma datoriile Oltchim in actiuni .
  2. Statul anunta anularea datoriilor .
  3. Statul declansa procedura de insloventa si apoi se trecea la privatizare daca mai raminea ceva .
  4. Statul scotea la vinzare concomitent si datoriile combinatului .

  Interesant este ca initial se adoptase prima cale si anume aceea a transformarii datoriilor in actiuni , dar regulile jocului au fost schimbate din mers .
  DE CE ?
  Singurul raspuns nu il poate da nimeni altcineva decit guvernul .
  Guvern care se face vinovat exclusiv de tot circusul .

 22. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:


  Il divo. Au concertat duminica in Bucuresti.

  Am citit articolul.
  Am facut notite.
  Sper sa ajung si scriu.
  Zile astea alerg mai mult ca deobicei.

 23. Mihai Hristea Says:

  rOX
  http://hristea.wordpress.com/2011/08/18/george-enescu/

 24. Sandi Says:

  Van Rompuy , aceasta ” carpa” ( apud Nigel Farage ) din fruntea UE, vrea o puşculiţă de salvare doar pentru cei puternici !!

  http://www.cotidianul.ro/rompuy-vrea-o-pusculita-de-salvare-doar-pentru-cei-puternici-195115/

 25. olimpiu65 Says:

  Super competentul Ponta alias Bula a luat din ograda PD-L pe ministrul sanatati, care promoveaza cu nonsalanta legea basista a sanatatii, despre care aflam ca e un Nelu Botis II !!!!
  Bravos carlane, sapa incontinuare la credibilitatea USL… sau mai bine demisia!!!!!

 26. Marcus Says:

  Romani Satui De Chiomb, Haideti Sa I-o Tragem Lu’ Barroso?

  De ce?
  Pentru ca-i porc si s-a amestecat in ciorba noastra, impunandu-ne la santaj un presedinte dezavuat prin vot direct de o majoritate covarsitoare de 7,4 milioane de romani satui de prestatia derbedeului penal.
  De ce?
  Pentru ca un roman cu 5 minute mai informat decat noi ne-a lamurit ca in virtutea drepturilor noastre de cetateni europeni o putem face si ca ar fi pacat, daca nu chiar o crima, sa n-o facem si sa ne lasam calcati in picioare de un neica nimeni care vremelnic se crede buricul pamantului si-si permite sa se amestece in destinul unei natiuni europene.
  Cum?
  Intra pe site-ul http://www.demnitatearomaneasca.ro si semneaza scrisoarea respectiva, apoi urmeaza pasii care trebuiesc facuti pentru ca aceasta sa ajunga la destinatie.
  Merita efortul?
  Si inca ce! Europa trebuie sa invete sa ne respecte si sa ne trateze de la egal la egal, nu suntem untermenschen si nici spalatori de morti, buni doar sa le stergem la cur batranii de rahat si sa le culegem capsunile si maslinele. Ajunge cu asa zisele confuzii intre noi si tigani, suntem romani cu drepturi cetatenesti egale cu ale oricarui alt cetatean european.
  Avem sanse de reusita?
  Da!

  Off topic: Unghiera, banii ‘napoi, gainare!

 27. stejarul Says:

  „Daca poate cineva sa imi spuna de ce l-a mincat in cur pe dobitocul de Tonta asta sa isi deie cu parerea in chestiunea cu Dan Diaconescu inainte de a se fi sfirsit cele zece zile”

  My guess, reactia exagerata a unui mincinos care simte nevoia sa se dezica de o marlanie in care are si el partea lui. Tipic mincinosilor.
  Nu stiu Chitoiu cat de cinstit este, dar daca e cinstit, i s-a intins o cursa iar ponta e sigur parte din complot.
  Ma intreb daca ponta nu putea amana pana dupa decembrie 9 privatizarea Oltchim? Daca putea, de ce a bagat guvernul intr-o operatiune asa de riscanta chiar inainte de alegeri?

 28. virgilvirgil Says:

  stejarul …

  Se pare ca nu putea amina , „privatizarea” fiind impusa de FMI .
  Dar iata ca a aminat , n’asa?
  Intrebarea ar fi de ce ?
  De ce a schimbat regulile jocului dupa declansarea procedurilor , de ce nu a procedat corect , e ce s.a lansat in tot acest circus ?!
  Este de mentionat aici ca punerea pe chituci a Oltchim serveste nemtilor in primul rind .
  Sa asteptam declaratiile imidiate a lui Ponta .

 29. Sandi Says:

  Pentru ca-i pauza de masa acum sa va dau una pentru relaxare 🙂

  Scandal în Thailanda, după apariția unei creme care albește zonele intime

  http://www.dcnews.ro/2012/09/culoarea-pielii-factor-de-integrare-sociala-in-thailanda/

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: