SENZAŢIONAL! DAN DIACONESCU, VIRTUAL, PATRONUL OLTCHIM. DACĂ NU E NIMENI ÎN SPATELE CELOR 45 DE MILIOANE DE EURO

Foto: Mediafax

Când scriu aceste rânduri, Remus Vulpescu tocmai îşi termină show-ul desigilării plicurilor cu oferte.

Surpriza e că Dan Diaconescu chiar a oferit o sumă foarte mare, 45 de milioane de euro, pe când PCC are o ofertă derizorie. Aşa credea probabil coana Merkel că ne poate lichida. Pe nimic.

Un pic mai mult decât Dan Diaconescu oferă Chimcomplex, că altfel s-ar fi produs automat surpriza. Picul în plus al lui Ştefan Vuza duce, teoretic, la licitaţie – dacă se clarifică o neregulă semnalată în oferta lor (inexistenţa ofertei pentru creanţele AVAS). Dacă nu, senzaţional! Dan Diaconescu, proprietar la Oltchim!

Şi emoţional, e clar că românii au ţinut cu el. DDD dă o lovitură electorală zdravănă şi ea va continua cu participarea anunţată la celelalte privatizări strategice.

Iar dacă chiar îşi adjudecă Oltchim şi pune în practică ideea „acţionariatului poporului”, în mod sigur 10 milioane de cetăţeni români vor participa ca acţionari cu cel puţin câte 3-4 euro – chiar şi un amărăştean va da 20 de lei din biata lui pensie, iar Dan Diaconescu poate acoperi suma oferită.

Iar în cazul în care nu câştigă, va fi victimizat de aşa natură în ochii alegătorilor încât intenţia de vot pentru PPDD va creşte direct proporţional cu victimizarea.

Cred că e bine ce se întâmplă, fiindcă fără acest avertisment probabil că USL ar fi dormit în post.

UPDATE. Angajaţii vâlceni spun că în spatele lui Dan Diaconescu stă MunaiGaz.

UPDATE 2. Lamentabil e că s-a ajuns la vânzarea obiectivelor strategice. Despre asta, cu altă ocazie. Este vânzarea pe nimic a ţării angajată de guvernele Băsescu şi preluată, prosteşte, de guvernarea USL.

UPDATE 3. Experta jurnalistică în economie, Elena Cristian, afirmă, la Antena 3, că zvonurile de pe culoarele Ministerului Economiei erau despre o mare companie germană din spatele lui Dan Diaconescu. Ceea ce ar explica „timiditatea” PCC, pe care, totodată, o putem interpreta în continuare ca desconsiderare.

UPDATE 4. În orice caz, Videanu şi Boureanu trebuie să răspundă penal pentru situaţia în care au adus Oltchim, de care au profitat pentru a o propune, pe urmă, FMI, în pachetul de vânzare. Aseară la RTV au recunoscut, pe rând, că s-au întâlnit cu fostul manager băsist, pe care angajaţii, prin reprezentantul lor, Ioan Ţoanţă, îl prezintă ca pe un criminal, în faţa căruia nu-şi permiteau să sufle, pentru că îi dădea afară. Drept pentru care, după ce managerul Roibu a căzut, ei s-au pus pe huiduit noii guvernanţi care i-au eliberat de directorul-dictator, unul pe care îl comparau cu Ceauşescu.

De altfel, lamentabil, însuşi Bogdan Hossu a lătrat la miniştrii Pop şi Chiţoiu, după ce nici nu scâncise în faţa lui Berceanu, Videanu, fraţii Boureanu şi nu-şi mobilizase sindicaliştii la protest împotriva fostului manager dictatorial, dar i-a incitat, acum, odată eliberaţi. Dacă şi Hossu face mizerii din astea, ce să ne mai mirăm de situaţia în care se află populaţia?!

UPDATE 5. DD confirmă live, la RTV, intenţia de a cumpăra toate celelalte companiile strategice „pe care guvernanţii vor să le vândă pe nimic, 9 pentru 250 de milioane de euro” şi că va iniţia acţionariada poporului, „cea mai naţionalistă acţiune comercială”. Vi se părea că sistemul doarme? Mutanţii lui sunt pentru toate categoriile de fraieri, MRU, pentru fiţoşii internaţionalişti şi DD, pentru naţionaliştii vulnerabili din lipsă de informaţie/educaţie. Pe cine va mira dacă ei vor guverna împreună, plus UDMR :mrgreen: , după alegerile din decembrie?

USL UNDE E?!

UPDATE 6. E oficial: Dan Diaconescu a câştigat Oltchim. Să vedeţi consecinţele.

DD declară live la RTV că va respecta „acordul-cadru cu FMI”, dar îi va incrimina pe cei care au falimentat industria românească.

După care spune că se teme că guvernul USL nu va admite ca banii din această privatizare să se ducă în salarii.

DD mai declară că invită toate partidele la un guvern de uniune naţională după alegeri, „în proporţia în care îi vor trimite alegătorii”.

UPDATE 7. USL POATE SPECULA SPECTACULOS SITUAŢIA. Un vârf de strategie, comunicare cât cuprinde. 😉

Dacă Dan Diaconescu le aduce înapoi angajaţilor „managerul” Roibu, se poate linge pe bot de voturi electorale. Votul e secret. 😛

UPDATE 8. Ministrul pentru dialog social, Liviu Pop, declară că USL va face radiografia situaţiei la care a fost adusă compania OLTCHIM, prin firmele-căpuşă ca a lui Boureanu. Aşa, da!

În plus, ministrul Chiţoiu poate deveni erou de Vâlcea: dacă face din superba echipă de handbal feminin OLTCHIM RM.VÂLCEA, obiectiv strategic, subvenţionat de stat, poate candida cu brio pe braţele bravilor suporteri. 🙂 Şi repede!

61 răspunsuri to “SENZAŢIONAL! DAN DIACONESCU, VIRTUAL, PATRONUL OLTCHIM. DACĂ NU E NIMENI ÎN SPATELE CELOR 45 DE MILIOANE DE EURO”

 1. SENZAŢIONAL! DAN DIACONESCU, VIRTUAL PATRONUL OLTCHIM. DACĂ NU E NIMENI ÎN SPATELE CELOR 45 DE MILIOANE DE EURO » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 21 September 2012 – Blog « NEPI vrea sa cumpere un proiect imobiliar “major” anul acesta […]

 2. olimpiu65 Says:

  Elena Cristian e o tarancutza nicicum ,,experta”
  muncitorii de la Oltchim auzisera de la ,,domnul Dan” de KazMunai Gaz care a preluat Rompetrol de la conu Dinu. Vom vedea ce si cum!

 3. Roxana Iordache Says:

  Olimpiu, te înţeleg, e sângele tău nemţesc arogant. 🙂

 4. Roxana Iordache Says:

  Am actualizări şi probabil că voi mai avea pe parcursul zilei.

 5. olimpiu65 Says:

  o fi dar sa stii ca m-as bucura sa castiga DD-senzational! din doua una: ori se face de kakao si terminam cu circul in care cred tot mai multi prosti, ori reuseste si ii scapa pe bietii oameni. eu stiu ce simt si cum gandesc cei de acolo am trecut in anii 90 prin situatii similare dar fara sansa unei licitatii!!

 6. ALM Says:

  Bani aruncaţi pe gârlă! Peste câteva luni combinatul se va închide din lipsa materiilor prime. Să mulţumim celor care au permis împărţirea combinatelor strategice în bucăţele, fiecare bucăţică având directorii şi interesele ei. Fără Arpechim, Oltchim este mort!
  Fraierii care vor subscrie la „afacerea” lui DDTV pot să-şi ia adio de la bani din clipa în care îi transferă! Spectacol de sunet şi lumină în favoarea „catindatului” DDTV …

 7. Valeriu Balan Says:

  Te pomenesti ca Dan Diaconescu o fi salvatorul romaniei, mana de fier despre care vorbeste Gupta Swami in profetiile sale despre Romania …
  Noroc ca Gupta Swami zice ca salvatorul e din Bucovina, iar DD e din Caracal …ca deja ma gandeam ca Dumnezeu face misto de noi:
  Dupa chiombu’ fara suvita …acu’ doar nu ni-l da p’asa baby-face cu par carunt …ca dilii oricum sunt amandoi.

  Apropo, stiti pe cineva din Bucovina ? macar puteti sa-i sugerati lui Crin sa-si faca buletin de Radauti …ceva ? 😀

  BTW … LA multi ani lui Crin Antonescu !!!
  Poate face Gupta asta un UPDATE la profetie … 🙂

 8. Roxana Iordache Says:

  @olimpiu65. Şi eu gândesc asemănător.

  @ALM. Arpechim poate fi luat pe nimic, pentru că e abandonat de OMV. Iar fraieri sunt cu milioanele. Mai ales că nici tembelii de la USL nu se preocupă de comunicare.

  @Valeriu Balan. Sigur, la porţile Orientului totul se ia la mişto. Când ai să-i vezi pe idioţii de la USL cu deştu-n gură în timp ce Băsescu face guvern cu Dan Diaconescu, iar MRU devine rămâne doar cuţu, poate îţi aminteşti că şi râsul are rostul lui.

 9. Valeriu Balan Says:

  @Roxana Iordache
  sa nu ne pierdem simtul umorului, desi purceaua e moarta in cotet.
  Deja au inceput iar sa circule bancurile …ceea ce e un semn bun ..
  In plus …e ziua lui CRIN azi …deci:

  Zambiti …va rog 🙂

 10. Marius Mina Says:

  Intai iti baga pe gat centuri de siguranta, te indatoreaza, banii dispar pe usa din dos catre destinatii necunoscute, datoria ramane. Apoi iti dicteaza strategia de „privatizare” cu manageri de import pina te baga in colaps . Ajuns la disperare si dependent de hartiile lor colorate te lasi cumparat in viu la pret de „tacamuri” . Dupa ce ai terminat de vandut si pamantul de sub picioare te trezesti ca-ti sar sigurantele, in Dambovita.

 11. olimpiu65 Says:

  S-a laudat Ponta la Romania TV cum a negociat cu OMV pt Arpechim!

 12. virgilvirgil Says:

  Circ de doua parale pentru ingroparea definitiva a combinatului .
  Din pacate Ponta si-o va lua pe coaja .

 13. Marius Mina Says:

  Sa nu ignoram detaliile care stau in spatele falimentarii Oltchim, declinul a inceput undeva prin 2008. Ce a urmat dupa a fost avanpremiera la parastasul acestei companii

 14. Sandi Says:

  Buna de retinut :

  «Dacă vreți justiție, mergeți la bordel. Dacă vreți să fiți regulați pe bune, lăsați-vă târâți prin tribunale»

  «Primal fear» de William Diehl

 15. Sandi Says:

  Alo! Liniste ! Sa va dau o veste de importanta nationala si nu numai !

  ” EBa renunţă la rochia de mireasă. Ioana Băsescu o scoate la expoziţie ”

  http://www.dcnews.ro/2012/09/eba-renunta-la-rochia-de-mireasa-ioana-basescu-o-scoate-la-expozitie/

 16. Radu Humor Says:

  „Nici nu cred că ar putea exista “bunăcredinţă” în politică şi, în cea europeană cu atât mai puţin. Cred că şi-au făcut “o gândire” liderii europeni în privinţa a ceea ce e de făcut. Iar România, cu politicieni “firavi” intelectual şi caracterial, reprezintă un berbece. Cel cu care se vor sfărâma porţile. Noi am deschis calea austerităţii – într-o ţară cu salarii minuscule (marea majoritate) preţurile sunt cele mai mari la servicii şi bunuri. Din dorinţa de a ne integra cu orice preţ, am plătit “preţul” cerut, adică ne-am externalizat resursele şi ne-am închis capacităţile de producţie. Şi acum, trăim din mila şi creditarea externă – fiind în acelaşi timp piaţă de desfacere şi poligon de încercare pentru politicile “unioniste” ale Europei. Ce mă intrigă este nu că nu avem vreun politician patriot şi cu coloană vertebrală, ci faptul că aceia care sunt, negociază în genunchi. Dacă vor să le susţinem “banca europeană”, ar putea şi ei să facă accesibile fondurile de coeziune, nu să multiplice criteriile şi beţele-n roate. În contrapondere, am putea încerca măcar la nivel diplomatic o apropiere de Rusia – observ că Germania nu are greţuri în a avea o bună colaborare cu Federaţia Rusă – de o manieră inteligentă şi productivă. Dar noi o ţinem gaia – maţu’ cu USA, NATO, EU, când se vede treaba că acestora puţin le pasă. Nu că Rusiei i-ar păsa şi ne-ar iubi în mod special şi n-ar dormi de grija noastră, dar măcar am avea nişte minime avantaje (negocierea preţului la gaz, schimburi comerciale); în situaţia actuală, nu avem niciun avantaj şi plătim UE 455 de milioane de euro anual fără să primim înapoi decât dispreţ.”
  P.S. Eu știam că dăm anual peste un miliard de euro cotizație și
  în cinci ani n-am reușit să tragem decât vreo 880 milioane !
  Și asta sub atenta supraveghere a lui Băsescu :mrgreen:
  E și asta una din cauzele readucerii lui la putere !

 17. Roxana Iordache Says:

  @Valeriu Balan. Bancurile sunt cel mai prost semn posibil.

  @Marius Mina. Oltchim nu a fost impus de FMI, ci propus de Boc. 👿

  @Olimpiu. N-am văzut. Dar s-a lăudat degeaba. 1. Swoboda. 2. MRU. 3. Oricum Arpechim e de dat gratis.

  @Virgile, mă tem că e circ electoral, iar Oltchim va fi o companie gonflată, plus echipa de handbal, salvată, pentru ca DDD să umfle cel puţin un sfert din voturile USL.

  @Marius Mina. Tocmai!

  @Sandi. Sigur, motiv de veselie.

  @Radu Humor. Ai un obicei prost, dai citate fără sursă şi fără autor, deci, nici nu citesc. Uneori, de altfel, linkurile tale sunt nefrecventabile. 🙂

 18. SENZAŢIONAL! DAN DIACONESCU, VIRTUAL, PATRONUL OLTCHIM. DACĂ NU E NIMENI ÎN SPATELE CELOR 45 DE MILIOANE DE EURO » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 21 September 2012 – Blog « NEPI vrea sa cumpere un proiect imobiliar “major” anul acesta […]

 19. johnson1312 Says:

  DDD o sa-si rupa gatul pentru el e totusi important sa o faca dupa si nu inainte de alegeri….USL nu doarme doar il lasa sa intre singur in kkt de ce l-ar abate din drum ?

 20. Marius Mina Says:

  USL prin duetul Chitoiu / Vulpescu , si-au tras o tesla dubla in portocale.
  E win/win situation pentu bashinescu, oligofrenul DD va iesi intarit in orice situatie din cacealmaua Oltchim . Inca doua manevre , la fel de inteligente, din partea USL si va garantez ca in 9 decembrie nu produce mai mult de 40% …

 21. Roxana Iordache Says:

  @All – V-aş ruga să revedeţi postarea, v-am anunţat că o să tot am update-uri.

  @johnson1312. Sigur, cum spuneam, era o idioţenie să-l împiedice. E perfect din toate punctele de vedere ce s-a întâmplat, mie îmi pare bine. Aţi fi zis că sunt nebună dacă vă ziceam ieri. 🙂 Totuşi, n-aş crede că e de neglijat nici ipoteza din mesajul meu către Virgil.

  @Marius Mina. La prima vedere. Dacă treci de primul impuls, s-ar putea să fie invers. Vezi, totuşi, update-urile de la postarea mea, sunt nişte puncte de vedere. 😉

  The best is yet to come. 😛

 22. olimpiu65 Says:

  DD se lauda . deocamdata e vb doar ca nu va fi licitatie cu strigare deci un castigator, dar daca e DD vom vedea!!

 23. johnson1312 Says:

  Pentru valceni si ultranationalisti fabrica e importanta…Pentru toti romanii insa asa cum ai remarcat Roxana echipa de handbal este miza,o parte din banii pe care nu-i mai arunca in gaura neagra a fabricii vor putea merge la echipa de handbal,macar in acest sezon cand s-au intarit cu adevarat din afara si pot castiga Liga… 🙂
  Ca sa faca spume toti milogii din fotbal in frunte cu Jiji si Borcea

 24. Radu Humor Says:

  Maria Diana Popescu : +Se zvoneşte că îmbogăţiţii peste noapte, jefuitorii fără milă, de la politician la clanurile mafiote, precum şi gealaţii lor, măi răi ca hoardele tătare, vor cere în mod public să li se confişte averile (ca în legea anti-mafie din Italia). Palatele, viile, pădurile, apele, vilele, fermele, livezile, domeniile de vînătoare, terenurile deţinute de ei şi de rudele acestora, vor fi retrocedate poporului român, care va trăi bine după reţeta germană pe care o regăsim în pactul Ribbentrop-Molotov: Europa, sub cizmă ocrotitoare, made în Germania, capacităţile energetice în turbinca rusească – vezi pactul eurasiatic încheiat recent de Putin, iar resursele, sub oblăduirea unchiului Sam. Doar de aceea a fost inventat euro: ca să faciliteze preluarea resurselor, desfiinţarea capacităţilor de producţie, îndatorarea ţărilor creştine şi preluarea administrativă a Europei de către nemţi. Ei doresc expansiune, expansiune…, asta au făcut de-a lungul istoriei lor: războaie, pe care de altfel le-au pierdut mereu… vor pierde în curînd! Pînă la ameţirea Puterii europene, noi ne mîndrim cu politica noastră – o poiată în care s-au aciuat diverse zburătoare, claponi tuciurii, traficanţi de legi, cocostîrci şi alte exemplare ale faunei capitaliste. În toată făcătura de acasă şi din lume, o mînă de nelegiuiţi ne conduc spre dezastru. Cum să nu defileze cu tupeu romantic Barroso şi Angela prin întreaga Europă? E doar sub porunca lor. Pe 17-18 octombrie vor fi la Bucureşti, la Congresul P.P.E., să ne vorbească despre libertate, solidaritate şi responsabilitate. Sînt aşteptaţi şefi de state şi de guverne din ţări nemembre ale U.E., preşedintele Consiliului European, lideri ai partidelor, comisari europeni, europarlamentari, delegaţi din partidele şi organizaţiile membre P.P.E. Mai bine veneau la nunta Ebei cu acelaşi efect. De fapt, este vorba de libertatea lor, de solidaritate între ei, împotriva propriilor popoare. Cred că românii vor sacrifica nişte roşii, nişte ouă pentru democraţii ăştia din vîrful Europei care se înghesuie la pomană! Congresul se va ţine, evident, pe banii romanilor săraci! Aşadar, asiguraţi-vă iute locuinţa, trebuie să susţinem o armată de paraziţi. Cele două poliţe de asigurare pentru locuinţă, în loc de una, sînt furt ca în codru, menit să îmbogăţească firmele de asigurări. Obligîndu-i pe oameni să-şi facă asigurare, adunînd cîte 10 sau 20 de euro de la fiecare locuinţă în fiecare an, închipuiţi-vă cît cîştigă firmele de asigurări! Legea a fost creată special ca să îmbogăţească companiile de asigurări şi pe ei înşişi. Nimeni nu te poate obliga să plăteşti. Nu doreşti serviciul respectiv nu trebuie să plăteşti. Pentru a semna o poliţă de asigurare trebuie să contactezi un avocat. Societatea de asigurare este o forma de hoţie, scuze, „bisnis”, de la bişniţă, în limbaj capitalist, „afacere”, în care rechinii investesc minim şi cîştigă maxim de la popor. Asigurarea obligatorie este un bir suplimentar şi mă întreb de ce mai plătim atunci impozit pe locuinţă, pe terenul patriei mele, care este al meu, şi în schimbul acestui impozit nu primim nimic? De ce sîntem siliţi cu asigurări şi cu alte şmecherii financiare fără să primim nimic în schimb? Pentru că, Doamne fereşte de dezastru, firma va găsi clauza scrisă cu Arial 8 din contractul kilometric prin care se spală pe mîini. De ce mai locuim în aceasta ţară dacă sîntem obligaţi să plătim impozit pe pămîntul de sub tălpi? Democraţia asta buclucaşă ne-a virat spre vest, şi vestul ne va pune să plătim şi aerul tras pe nări. Politicienii care au subminat economia naţională, au trădat şi au vîndut ţara timp de 22 de ani nelegiuiţilor capitalişti ai Occidentului, de aceea stau agăţaţi de Putere ca liliecii. Fără imunitate, se tem de mînia poporului. Bine aţi venit în era sclaviei moderne! „Criza fabricată la comandă a întărit legăturile dintre bănci şi mafie”, afirmă Roberto Saviano. Suveranitatea Ţării există doar în Constituţia încălcată zilnic, de la preşedinte la politicianul de baltă. Trăiască guvernatorul benere, unul dintre cei mai vestiţi prestidigitatori! Statul plăteşte dobînzi uriaşe băncilor în fiecare secundă. Suma ar fi suficientă pentru construcţia unui kilometru de autostradă la fiecare patru zile. Pentru fiecare leu, statul plăteşte (cui, ştim noi) un leu şi jumătate. În prima jumătate a acestui an statul român a plătit, în medie, cîte 90 de euro pe secundă în contul dobînzilor aferente împrumuturilor luate de la bancheri, adică o medie zilnică de circa 2,5 milioane de euro pe zi de lucru. Statul se împrumută atît pentru a acoperi deficitul bugetar, respectiv diferenţa dintre cheltuieli şi venituri, cît şi pentru a „rostogoli” datoriile vechi ajunse la scadenţă. Ne-am pecetluit soarta! În sclavie vom trăi pînă la moarte, fiindcă nu facem nimic ca să ne schimbăm viaţa. Ori dispărem noi, ori dispar bancherii, că de plătit nu avem cum. De la care bancheri s-a împrumutat statul roman? De la băncile străine care operează cele mai mari hoţii în România. Ele, la rîndul lor, s-au împrumutat de la Banca Naţională, nu? Că doar n-au vreo fabrică de bani! Iar Banca Naţionala s-a împrumutat de la F.M.I., B.M. şi B.C.E. Uite-aşa băncile şi „bancherii” au intrat în circuitul vicios, iar noi plătim paraziţii. Şi îi plătim bine! Dar, despre bănci şi tătucul mugur, pe larg, data viitoare. De ce credeţi că a sărit ca arsă presa internaţională, cînd românii au optat pentru demiterea preşedintelui? Era vorba de valetul Înaltelor Porţi, care promite şi dă totul în schimbul funcţiei lui. Pentru că un număr mare de locuitori deţin apartamente cumpărate înainte de ‘89, se consideră că România mai are de unde scoate bani. S-a pus la pămînt sănătatea, iar educaţia, terfelită şi ea, va pregăti pe bandă rulantă chelneri, electricieni, tîmplari, ospătari, cum a dorit preşedintele. Deci, lumea va lucra pentru a da 99% din venit pe chirie, asigurare medicală şi alimente. Nici pe vremea fanarioţilor ciuma hoţiei nu s-a întins astfel. Au îndatorat ţara cu mult peste suta de miliarde, pe care le vor plăti zeci de generaţii de acum încolo. Aveau trecere la F.M.I. şi banca Mondială şi puteau să ia după poftă. Banii din buget i-au furat cu „investiţiile” în telegondole, bazine de înot, consultanţă, autostrăzi, patinoare şi parcuri în sate fără canalizare şi alte golănii. Acesta e unicul scop al „economiei” de tip occidental. Un imens Caritas care se va prăbuşi în curînd, deoarece aceşti bani nu există, nici la propriu nici în acoperire de aur pe care au anulat-o vicleneşte secolul trecut. La fiecare miliard de euro „împrumutat”, salariile plătite unor oameni care au muncit efectiv reprezintă maxim 10 milioane de euro, restul de 990 de milioane sînt cifre în conturi off-shore! Din păcate pentru bănci, nu vor putea plagia bani la nesfîrşit. Apusul lor e aproape!+ Sursa http://www.agero-stuttgart.de

 25. Roxana Iordache Says:

  @Olimpiu, a câştigat, era clar. 🙂

  @johnson1312. 😛

  @Radu Humor. Nu ştiu cine e duduia. Cu aşa paginaţie, n-are şanse să fie citită ever. 🙂

 26. Roxana Iordache Says:

  Nu-i vine să creadă! Ce mişto! 😛

  Excelentă mişcare pentru USL, prima licitaţie deschisă din România. Ştiu pe cineva care voia să le facă pe toate aşa şi nu s-a putut. Eram departe.

 27. Roxana Iordache Says:

  Băsescu e mort şi îngropat, cu tot aparatul lui securistic. Depinde numai de noi de-acum încolo.

 28. Roxana Iordache Says:

  Uau, ce mă bucur! Bravo USL! Felicitări, Pop şi Chiţoiu! E un motiv de jubliaţie naţională, pe bune! De-acum încolo ne putem păstra bogăţiile naţionale. Există suficienţi capitalişti români, dacă tot se privatizează, cumpăraţi pentru voi, că sunteţi români, deci, implicit, pentru ţară, toate ofertele strategice ulterioare!

  Ce-ar însemna pentru Dan Voiculescu să cumpere Arpechim? Mai ales că nu costă nimic.

 29. olimpiu65 Says:

  politic e periculoasa miscarea caci poti sa pierzi totul! vom trai si vom vedea daca tov DD are banii pt actiuni, are capital pt functionarea combinatului. Pop si Chitoiu au executat ordinele venite in urma negocierilor conduse de Ponta cu FMI! si pana la urma guvernul a scapat de un cartof fierbinte pe care nu-l putea tine in mana!

 30. Sandi Says:

  Roxana Iordache spune:

  @Marius Mina.

  ………The best is yet to come.

  **************

  Da. Din 2013 il vor avea presedinte din nou pe Hussein Obama.
  Veselie mare pe acolo , n’asa ?!

 31. ALM Says:

  DDTV a luat astăzi caimacul înaintea tuturor. Va declanşa o „acţionariadă” populistă, fraierii vor scoate banii şi vor rămâne lipiţi de DDTV. Economic şi politic!

  Spre deosebire de fătucile de la Antena 3, eu nu mă întreb de unde are DDTV banii. El este acum în situaţia celui care a câştigat un elefant la Loto şi mă întreb ce va face cu un combinat în pragul falimentului, cu datorii care depăşesc activele şi cu angajaţi „nervoşi”? Caietul de sarcini nu-i permite să modifice obiectul de activitate şi nici să scadă numărul de angajaţi. Başca datoriile enorme şi magaziile goale …

 32. Ghita Bizonu' Says:

  Si daca e?
  Depanda cine si cam ce vrea…
  Ca s-ar putea sa il bage pe asta in fata , sa il tina o vreme ca mare patron si apoi sa ii multumeasca ..(adica DDTV sa trebuiasca sa se multumeasca cu ceva acolo niste actiuni si finantatoru va prelua pe fata totu. Da ma rog de asteptat – daca se va iscali contractu si DDTV va avea bani inseamna ca are pe „cineva” in spate care deocamdat astepata sa vaza cum cade moneda: pe criza nationala/europeana/mondiala sau pe crestere…

 33. Ghita Bizonu' Says:

  ALM

  cu tot respectu insa mai cata si matale …
  Oltchim a preluat Arpechim de la Petrom cu 13 mil. euro
  Laura Culita, 21 Dec 2009
  Oltchim a preluat Arpechim de la Petrom cu 13 mil. euro

  Petrom, cea mai mare companie romaneasca, a finalizat negocierile cu reprezentantii Oltchim pentru transferul activitatii de petrochimie din cadrul Arpechim. Pentru activele fixe, stocurile de hidrocarburi si celelalte active circulante aferente activitatii de petrochimie din cadrul Arpechim, precum si pentru investitiile efectuate de Petrom, Oltchim va achita circa 13 milioane de euro (inclusiv taxe si accize).
  http://www.wall-street.ro/articol/Companii/77236/Oltchim-a-preluat-Arpechim-de-la-Petrom-cu-13-mil-euro.html

 34. Sandi Says:

  Vreti s-o vedeti pe papusa Barbie cea „dilie” ( apud Eugen Mihaescu ) cum zambeste cu o fatza de matoala de pe un perete ?

  Minunati-va aici :
  http://www.pesurse.ro/#/2012/09/21/sfinii-mucenici-de-la-curtea-constituional-vezi-ce/#news

 35. Sandi Says:

  Crin, critici tarzii !

  http://www.pesurse.ro/#/2012/09/21/antonescu-critici-dup-referendum-guvernul-nu-a-avu/

 36. Trofin Doru Says:

  O mare cacealma. O noua dovada a incompetentei guvernului ponta/tonta. Astia de la usl fac totul sa piarda alegerile

 37. ALM Says:

  Domnule Ghiţă, sunteţi sigur că Arpechim a ajuns la Oltchim? Din câte cunosc eu, nu. Citatul de acolo se referă la finalizarea negocierilor comerciale, nu la faptul că transferul a avut loc. Aştept un link unde să apară suma exactă (nu circa) şi data când Arpechim a fost integrat în fluxul tehnologic al Oltchim. Citesc prietene, citesc …

 38. Gabi Mihalcea Says:

  Eu cred in ce spune Cotidianul (http://www.cotidianul.ro/cumpararea-oltchim-alta-cacealma-a-la-dan-diaconescu-194797/): totul este o facura „marca” Basescu, cu scopul de a scoate procente semnificative de la USL. Analiza lor mi se pare pertinenta.
  Daca mai luam in discutie si faptul ca Tudorel Toader (CCR) a fost declarat incompatibil; ca boul de la ANI o tine langa cu Mircea Diaconu si anunta triumfalist ca nu va mai avea voie sa candideze si nici sa detina functii publice (Diaconu)… mergem bine in lumea basciana! (am uitat si de cei 165 inalti demnitari ce au fost ascultati in perioada iulie-august).

 39. Marius Mina Says:

  va imbatati cu sirop de tuse, Diaconescu e pionul PDL, nu va grabiti in caterinca, o sa ia si CFR Marfa si Taromul, in ritmul asta. Sa-l vedeti erou national pe banii furati de Basescu & CO din imprumuturile externe si reinvestiti electoral

 40. plano Says:

  Senzațional!
  S-a otevizat OLTCHIM!!!!!

  Pentru cei nestiutori, materiile prime principale pentru OLTCHIM se gasesc in judetul Vâlcea
  -Salinele de sare de la Ocnele Mari
  -Muntele de calcar de la Bistrita -Costesti.
  Nu ar fi decat o problema financiara pentru repornirea sectiilor care folosesc aceste materii prime: carbonat de calciu(piatra de var) si clorura de sodiu(sare)

  Pentru productia de polimeri se folosea Etilena de la Arpechim Pitesti, extrasa prin cracarea titeiului.

 41. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. Şi eu ce-am spus? Doar că e totuşi cu două tăişuri. 😉

  P.S. Amicul nostru comun din Chicago n-ar fi tentat să ia pe nimic un obiectiv strategic? O Nuclearelectica, Poştă, ceva? 😛

  Totuşi, astea trebuie salvate, nu sunt de dat altora. Toate 9 nu sunt de privatizat, decât cel mult un pachet minoritar. Dar dacă tot se face, atunci să le ia ai noştri. Sigur, cine naiba are bani pe-aici? În afară de securişti plus mafioţi? :mrgreen: Or mai fi şi bogaţi cinstiţi.

 42. stejarul Says:

  „Toate 9 nu sunt de privatizat”
  Deci ponta de Dubai are 9 „masinute” de privatizat…
  Pe Oltchim a luat 45 de milioane… daca pe restul ia cam tot atat… face in final cele 500 de milioane de care are nevoie sa cumpre cele 9 avioane F16 de la portughezi. Si uite asa vinde tot „din casa” sa cumpere fiare vechi. Important e ca barroso sa fie fericit!

  Economie de piata, nimeni nu misca un deget degeaba! Ca doar nu putem pretinde ca ajutorul dat de barroso lui ponta si basescu la referendum sa fie pe gratis! Nerusinatilor! cei care v-ati gandit ca pumnul lui barroso in masa e pe gratis …

  ma intreb cat ne-o fi costat genuflexiunile lui ponta? Cat o vacanta in Dubai sau cat un raliu la Monte Carlo?

  Ce imi place mie cel mai mult e ca am ajuns asa de rau incat sa ne bucuram ca ne cumparam propriile bunuri inca odata! Misto! Adica batranii nostri au dus o viata in nevoi dupa ce au fost pradati de comunisti, parintii au muncit pe mai nimic ca grosul de salarii mergea la cladirea societatii multilateral dezvoltate si propasirea tarii spre comunism, iar acum ceea ce al nostru, noi copiii , ni le cumparam inca odata, sa umflam conturile tradatorilor de tara si sa imbogatim borfasii internationali. Meritam un articol in constitutie care sa spuna ca la fiecare 50 de ani trebuie sa ne cumparam proprietatile inca odata.

  Oare ce cadou ii face ponta lui reding?
  Probabil ca se concentreaza foarte mult la intrebarea asta de nici nu a observat ca finul cristi de la secu le-a tras la 165 de parlamentari fir scurt la el la birou in timpul referendumului!

  De ce ar face ponta o sedinta extraordinara a guvernului sa discute despre ascultarile telefoanelor? sau a parlamentului… ?
  Is rau! Vreau cu tot dinadinsul sa il bag in somaj pe cristi de la secu.. Pai daca nu asculta telefoanele, ce altceva stie el sa faca?

 43. Donkeypapuas Says:

  E o ţeapă pregătită de mai bine de un an de zile de către FMI. Iar ăştia de acum, cu Tonta în frunte, se comportă la fel ca fanarioţii: fac sluj la Înalta Poartă Femeistă ca să se menţină ei pe tron în locul pederaştilor..
  http://marianhociung.wordpress.com/2012/07/04/diversionistii-spolierii/

 44. virgilvirgil Says:

  Presa ne anunta ca :

  „Anca Paliu, reprezentanta FMI la Bucureşti, i-a transmis lui Remus Vulpescu, că are aprobarea bordului de la Washington să nu anunţe câştigătorul licitaţiei.”

  Cum vine aia „avea aprobarea … ” cu alte cuvinte ma rog frumos ?
  Cine mama dracului coinduce tara asta daca jidanii de la FMI ne dau sau ne iau astfel de „aprobari” ?!
  Si sa mai zica careva ca nu suntem colonie si visez io conspiratii jidanesti !!!

 45. stejarul Says:

  „Victor Ponta era, în zilele fierbinţi ale lui decembrie ’89, un tânăr revoluţionar animat de dorinţa de a lupta cu dictatura lui Nicolae Ceauşescu. Potenţialul său a fost observat, cel mai devreme, de generalul Ştefan Kostyal, un trădător al României şi agent sovietic dovedit, membru al Grupului „Militaru”. Acesta l-a luat pe Victor Ponta sub aripa sa protectoare în acel sângeros decembrie, când cu maşina agentului GRU s-au deplasat într-un punct deosebit de important al apărării naţionale, Comandamentul Apărării Antiaeriene a Teritoriului, să sprijine Revoluţia”

  Cat de nesecurist a fost acest victor ponta? Cat de mult isi umfla el peptu ca era prea fraged sa fii fost securist!
  Bugetaru asta de Dubai din adolescenta se invartea doar in cercurile tradatorilor, deci e caraghios sa ne miram ca a fost in stare sa distruga un referendum crucial soartei a 19 milioane de oameni si a pradat 20 de milioane de euro.
  Un parlit care si-a vandut sufletul dracului de cand abia ii mijisera tuleiele! Un parlit cu gusturi fine pe banii altora, ca mru. Asta e adevaratul ponta. Un gunoi uman care si-a permis damblale cand in joc e chiar viitorul Romaniei.
  Nu sunt cuvinte in dictionar suficient de injositoare sa il descrie pe ponta.
  Daca PNL nu ii baga sula’n coaste jigodiei asteia si nu forteaza dezbaterea in Parlament a initiativei lui Ghise sunt cei mai mari fraieri! Au facut alianta cu un vierme KGBist care cu tupeu ne sfideaza si nu considera necesar sa ne explice nici acum ce a cautat rus in guvern si cum si-a permis sa risipeasca 20 de milioane de euro?
  PNL trebuie sa-i forteze mana viermelui. Daca viermele refuza sau parlamentarii PSD nu voteaza demiterea lui basescu, ACUM, PNL sa rupa USL si sa isi faca campanie electorala din lupta pentru demiterea lui basescu. E ultima lor sansa.
  Daca asteapta pana dupa decembrie 9, se vor trezi cu foarte putini parlamentari.
  ponta nu mai stie cum sa gaseasca partide si partidute sa imprastie locurile USL care ar reveni PNLului in Parlament!

  http://qmagazine.ro/ce-nu-se-vede-la-tv/george-maior-viitorul-premier-al-romaniei/

  PS cristi de la secu premier e cea mai abominabila varianta.

 46. mgabim2009 Says:

  @Stejarul: tu chiar crezi ineptiile ce le spui? pe acelasi scenariu, de ce nu am crede si chestia cu „porumbacu”? sau doar cele cu Ponta sint „reale”? Oricum nu-ti face „griji” Ponta se duce si dupa el si USL-ul! ” basescu pe mina dan diaconescu a puncatat astazi cel putin 15%! (si asta din USL!) Sincer astept momentul cind o sa-ti freci miinile de bucurie ca Ponta nu mai este PM si poate chiar afara din politica; dar unde o sa fie Crin atunci? sau USL-ul?

 47. stejarul Says:

  mgabim2009

  pai asta a fost misia lui ponta, sa il scoata din politica pe Crin. ponta e pionul de sacrificiu. Si ce sacrificiu? Il doare-n paishpe de politica! Se vede din toate pozele facute impreuna cu Crin in momentele critice ale USL. ponta zambea indiferent, amuzat de seriozitatea celor din jur.

  In chestia cu „porumbacu” nu avem nicio marturie ca ar fi adevarata soparla lui basescu. La ponta avem declaratia generalului SK.

  Cele 15% pierdute de USL sunt de fapt procentele PNL. PSDul are pe liste „mortii lui rus” de care nu vor sa se desparta nici in ruptul capului. Cum sa lasi mata din brate cand iti „rezolva” locurile in parlament? Si ce daca-i moarta?

  Ca veni vorba de morti, am o multime de intrebari pentru ponta:

  – ce interes asa mare putea avea un general (agent sovietic) intr-un pustan de 17 ani incat sa il duca cu masina in timpul revolutiei la un obiectiv „deosebit de important al apărării naţionale”?
  Sa fie faptul ca ponta era minor si minorii au regim special cand vine vorba de „iesirile din sistem” ale unor nefericiti?

  -imediat dupa revolutie ponta a plecat de capul lui in Franta. De ce tocmai Franta? Sa fie ca acolo e Legiunea Straina?

  -cand anumiti politicieni au avut nevoie sa scape de Panait, de ce l-au ales tocmai pe ponta? Sa fie ca „experienta” lui de la Comandamentul Apărării Antiaeriene il recomanda drept candidatul ideal?

  Si cand ma gandesc ca unii chiar au crezut ca un copilot formula 1 este brusc lovit de frica sa mai lupte cu unul din curticica….

 48. Gabi Mihalcea Says:

  @stejarul: deci „porumbacul” este basism, si „”Victor Ponta era, în zilele fierbinţi ale lui decembrie ’89, un tânăr revoluţionar animat de dorinţa de a lupta cu dictatura lui Nicolae Ceauşescu. Potenţialul său a fost observat, cel mai devreme, de generalul Ştefan Kostyal, un trădător al României şi agent sovietic dovedit, membru al Grupului „Militaru”. Acesta l-a luat pe Victor Ponta sub aripa sa protectoare în acel sângeros decembrie, când cu maşina agentului GRU s-au deplasat într-un punct deosebit de important al apărării naţionale, Comandamentul Apărării Antiaeriene a Teritoriului, să sprijine Revoluţia”” este ADEVAR! Poti sa aduci si dovezi in acest sens? Sau ce pune pe piata Basescu este adevarat doar ce este legat de Ponta, restul (adica desprea Crin, si sa fimi clari eu nu cred in nici un fel de intoxicare basista!!!) neadevar?
  Orice fel de derivatie, pina nu raspunzi la aceasta intrebare este doar diversiune.

 49. Gabi Mihalcea Says:

  mgabim2009 = gabi mihalcea
  @Stejar nu vrereau sa fiu ipocrita

 50. stejarul Says:

  1.
  „mgabim2009 = gabi mihalcea
  @Stejar nu vrereau sa fiu ipocrita”

  Sa inteleg ca vrei sa ne tutuim? 🙂

  2.
  „deci “porumbacul” este basism”
  Da, pentru ca Crin a spus categoric ca e o minciuna! Chiar l-a provocat pe basescu saptamani la rand sa aduca dovezi in sprijinul acuzatiilor sale, ceea ce basescu a fost incapabil sa faca.

  3.
  >>>>“”Victor Ponta era, în zilele fierbinţi ale lui decembrie ’89, un tânăr revoluţionar animat de dorinţa de a lupta cu dictatura lui Nicolae Ceauşescu. Potenţialul său a fost observat, cel mai devreme, de generalul Ştefan Kostyal, un trădător al României şi agent sovietic dovedit, membru al Grupului „Militaru”. Acesta l-a luat pe Victor Ponta sub aripa sa protectoare în acel sângeros decembrie, când cu maşina agentului GRU s-au deplasat într-un punct deosebit de important al apărării naţionale, Comandamentul Apărării Antiaeriene a Teritoriului, să sprijine Revoluţia”” este ADEVAR! >>>

  Corect!
  E adevar pentru ca au trecut deja aproape doua saptamani fara sa existe vreo reactie din partea lui ponta.
  ponta nu a negat nicio afirmatie aparuta in „Q Magazine | Publicat la 18:17 | 10.09.2012 | ”

  Sunt acuze extrem de serioase la adresa lui ponta iar indiferenta lui e mai mult decat stanjenitoare pentru orice suporter de bun simt al lui ponta. Deci ponta avea o obligatie cel putin pentru suporterii lui de bun simt (daca nu pentru obrazul lui) sa nege aceste acuzatii daca le considera neadevaruri.

 51. Gabi Mihalcea Says:

  @stejarul
  deci „crin ” a negat si luam de buna, Ponta nu a raspuns deci este clar vinovat (nu a raspuns)..
  tu chiar citesti ce spui?
  Si tu ?

 52. ioprotestatarul Says:

  Tovi FSN-isti si PSD-ei, ponta, la fel ca si basescu, este un produs al scolii tatucului politruc iliescu. Daca nu va intereseaza ca ponta a tradat vointa a 7,4 milioane de romani, doar pentru a fi la putere, atunci mars la haznaua coabitarii si mucles. Tradatorii raman ce sunt, gunoaie!

 53. stejarul Says:

  @Gabi Mihalcea

  „deci “crin ” a negat si luam de buna, Ponta nu a raspuns deci este clar vinovat (nu a raspuns)..”

  Da, luam de buna! In lumea civilizata exista prezumtia de nevinoviatie.

  Adica daca cineva te acuza de ceva si tu spui ca nu ai facut acest lucru, esti crezut pe cuvant atata timp cat acuzatorul nu aduce dovezi care sa demonstreze ca afirmatiile lui despre tine sunt adevarate.

  In cazul lui Crin, lumea civilizata il crede pe cuvant pentru simplul motiv ca basescu nu a adus dovezi ca Crin a colaborat cu securitatea.

  In cazul lui ponta, faptul ca el nu neaga acuzatiile inseamna ca le recunoaste. Sunt acuzatii prea grave sa le ignore!
  Prezumtia de nevinovatie nu se aplica in cazul lui ponta pentru ca ponta nu s-a declarat nevinovat.

 54. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

  Daca sunt „obiective strategice” de ce mama naibii, le privatizeaza tembelii astia ai lui ponta tonta, in loc sa le faca functionale si sa ii oblige pe cei de la OMV (asa le zice la astia de au furat si fura petrolul romanesc si o parte grasa din industria lui ?) sa predea statului roman obiectivul strategic care furnizeaza materie prima Oltchimului ? Din moment ce nu s-au ostenit sa il tina in viata sau cine stie ce fac cu el ? Parca se numeste Artechim, dar nu sunt sigura. Revin dupa ce verific.
  Nu ar fi cazul sa fie revazute contractele paguboase facute in decursul timpului de functionari incompetenti si onerosi ?
  Si de acord cu tine la parnaie cu mizerabilii aia doi (boul nascut in Kenia si bordureanu) pe care tu ii pomenesti, dar si cu altii asemeni lor.
  Cand vor zornai catusele pentru jecuitorii de orice culoare ai mirificei noastre Romanii (e chiar mirifica, nu o spun cu ironie) pentru jefuirea sistematica a plaiului mioritic ?
  Primul ar fi clientul pacient din Cotroceni, desigur.
  Si nemosagul lui.

 55. Roxana Iordache Says:

  @Gabi Mihalcea, sigur, hai să-l împroşcăm pe Crin cu noroi, că asta-i campania – de fapt, cinstit ar fi să recunoşti că ţi-ar conveni tot cineva de la PSD şi la Cotroceni.

  Să ştii că fără Crin nu ajungea în veci pururi Ponta prim-ministru, pentru că el prefera să facă ce face şi acum, coabitare; poate ai uitat ce ai lăudat, adică acea cotoială cu MRU, în iluzia unui viitor tandem preşedinte-premier, până când i-a deschis Crin ochii. Ar fi bine din partea lui Ponta să nu vrea război cu PNL, pentru că pe el o să-l înjure PSD, nu pe Crin.

  Deşi n-ar trebui să răspund la ecuaţia ta defectuoasă. îţi spun eu de ce nu poate fi reală povestea şi de ce e o calomnie mizerabilă la adresa lui Crin: pentru că dacă era aşa, fii sigură că ar fi fost din 2009 preşedinte al ţării. Logic, nu? Sistemul avea tot interesul să promoveze un om al lui cu aparenţă perfect democratică şi total diferit de mârlănie, deci, Băsescu n-ar fi avut în veci pururi voie să-l deconspire. :mrgreen:

  Mai gândeşte-te o chestie: dacă Securitatea punea mâna pe un tip atât de sclipitor şi de „rocker”, fii sigură că el ar fi condus România încă din decembrie 1989, deşi avea doar 30 de ani. Sau tocmai de aceea, că ar fi fost o lovitură de imagine şi o harneală perfectă pentru Vest.

  Dar astea-s poveşti, pentru că un om ca el e incompatibil cu colaboraţionismul. Delimitarea de promiscuitate face parte din esenţa lui radical diferită de cloaca sistemului. Ponta se complace.

  P.S. Mai cred şi că dacă vrei să-l testezi pe Ponta cu privire la caracterul autentic sau fals al istoriei vehiculate de @stejarul, să-l întrebe cineva din mass-media ce părere are de condamnarea generalului Stănculescu şi referitor la faptul că omul e în închisoare, practic, pe viaţă, pe când toate hoaştele kaghebiste sau gruiste crapă în libertate – cum s-a întâmplat cu Nikolski sau Ciolpan, Drăghici, ca să nu mai vorbesc de frauda asasină Saul Bruker, zis Silviu Brucan şi nevastă-sa, procuroare criminală pre nume Sidorovici. Şi m-am enervat rău!

  Să mai ştii că Securitatea a avut şi o divizie naţionalistă în sensul pur şi dur, fără de care de fapt nici n-ar mai fi existat România. Printre clienţii ei principali erau „amicii URSS”. Pe nucleul acestei divizii naţionaliste s-a format şi noua generaţie de ofiţeri SRI veritabili – nu jigodii ca Coldea şi compania. Respectiva divizie naţionalistă n-avea treabă cu poliţia politică, ocupaţia ei era să neutralizeze agenţii sovietici. De aici şi măcelul din decembrie 1989 contra USLA. De fapt, explicaţia faptului că Securitatea nu s-a „alăturat poporului” din start a fost că nu avea cum naiba să nu continue lupta atâta vreme cât se profila impostura kaghebistă cu de-alde Ilici, Brucan, Militaru, etc. Păcat că Lupoi a murit fără să spună nimic din ce ştia de atunci, şi din misiunea pe care a avut-o – sper să fi lăsat memorii. Oricum, dacă ai observat, jocurile s-au făcut în momentul în care Stănculescu a preluat Armata, atunci s-a predat şi Securitatea, numai că represaliile gruiste au fost crâncene – planul era ca împreună cu elita USLA să fie asasinat şi Stănculescu. Gen. Guşe a fost asasinat, el a fost plin de metastaze galopante, subit – e cel care a spus că „nu ne trebuie ruşi în ţară”.

  Poate se spune adevărul într-o zi, despre ce a fost atunci. Dar ei vor să clasifice 50 de ani, pentru ca să nu mai existe aproape nici un supravieţuitor dintre martorii vremurilor şi în mod sigur, nimeni dintre actori. Sau actanţi. 😐

  Deci, Ponta ar trebui să răspundă, fiindcă nu e o jucărie.

  Observă, totuşi, că de câte ori Ponta a urmat strategia lui Crin a ieşit bine, chiar perfect, uneori şi anume în momentele esenţiale. De câte ori nu l-a ascultat – şi nici măcar nu l-a avertizat – a ieşit pe nasoale. Chiar catastrofal. Aş fi vrut din toată inima să nu fie aşa. Dar să lăsăm orbirea emoţională să copleşească evaluarea lucidă e contraproductiv. Chiar sinucigaş, cel puţin din punct de vedere electoral, dacă nu chiar politic. Sau şi fizic – ori crezi că ăştia nu sunt capabili de asasinate? Au comis destule, despre care nu se ştie. Sau nu se vorbeşte. Cazul Crivăţ e flagrant. Şi NIMENI nu se referă la el dintre guvernanţi. De ce?

  @Stejare, eu totuşi cred că-i o intoxicare, Ponta avea 17 ani – dreptu-i că multă vreme idealul lui revoluţionar a fost Che. Şi s-ar putea să fie şi azi, dar să nu mai spună, fiindcă i-a pus în vedere Crin că-l compromite.

  Şi serios, Floriana Jucan e ofiţer SRI, a crescut în servicii de foarte mică şi acolo s-a format, o fată bună, e normal să-i facă lobby lui Maior. 😛

  Articolul ăla e securistic flagrant, dar putea fi mai meseriaş conceput şi redactat. 🙂

  P.S. Deci, tot am să-l atac pe Ponta, poate se trezeşte din pumni. 😆

 56. Roxana Iordache Says:

  Virgile, păi dacă nu-i siktireşte Victoraş! :mrgreen:

 57. Roxana Iordache Says:

  @Donkeypapuas. Ţi-am răspuns pe blogul tău, Mariane. Excelent demersul tău, felicitări pentru documentare! Mergeţi şi citiţi!

 58. Roxana Iordache Says:

  New post!

 59. Marius Mina Says:

  Gabi Mihalcea bate putin campii dar e fata buna… –

  1. Nu cred in povestea cu Ponta racolat la revolutie, cine mama dracului baga in seama un pusti cordit cand era atata fresh meat la dispozitie. Ceea ce cred insa este ce s-a intamplat prin 2001 -2002 .. Cine stie , cunoaste;-) Unitatea U (Fantome) generale, nu e bine d-le general, parca eu te-am facut general ;-))

  PS1: Nu cred ca Chicago este interesat in labareala de privatizare expusa la matineu ca desenele animate

  PS2: Voi mai iesiti la vot? Eu nu, si voi convinge destui sa =mi urmeze exemplul. USL nu se mai justifica din cauza tradarilor concertate incepand cu onanismul acceptarii cvorumului, continuand cu celelate imbecilitati care pot face obiectul unui dosar de inalta tradare , cand s- o putea.
  Fuck the eurocrats si toti muncitorii de-acolo 😉

 60. Ghita Bizonu' Says:

  Rule baseaua!!!

  Citesc unele comentarii si ma crucessc …

  Deci inVictor (fata de care am mari retineri .. de ani de zile! Doar un “baiat de treaba sta in c## si-o ia la l##a” , un baiat “cumsecade” gen “unde-l pui acolo-nghetata” care a a ajuns prea sus – asa cum au ajuns si altii – prin bunavointa protectorilor [sa nu mai zic ca si-a tras o nevasta cam cu 13 clase fata de ce i s-ar cuveni!! Ca e mascul gamma nu alfa!] o barza chioara careia i-a facut Nastase cuib! Si nu e singuru ca avem o intreaga generatie “Boc” si in PSD sa nu uitam Corlatean si Sova) ar fi agentu’ secret 0013/10 recrutat de naiba stie cine (in 89!) ca sa puna talpi lu; Crin in 2012?!
  Ba tari mai sunt “serviciile”! Daca as avea asa premonitii m-as apuca sa joc la Lotio si la bursa fara sa imi mai bat capul cu politica!!
  Sa nu mai zic de ipotenuza Roxanei : dacă Securitatea punea mâna pe un tip atât de sclipitor şi de “rocker”, fii sigură că el ar fi condus România încă din decembrie 1989, deşi avea doar 30 de ani. O yes ! Da’ tov Marian Munteanu (UASCR) ce cusur avea? (in afara ca nu era nici Ilici si nici Ratiu – ordinea e strict algabetica!)

  Si se uita ca in 90 ai fost unii care au pierdut. De ex tovaraseii “nicusoristi” Jack Cristooi “Ardei Umplut” si Cornel Nistorescu ce si-au vazut viitorul spulberat (Ceausescu junior viitor Conducator!! Si unii tovarasei din UASCR au avut vizuinea mohorata a unui viitor prin comunele patriei in fonctie de profesori sau medici… Sa nu mai zic ca unii tovarasi care fusesera trasi pe linei de garare (moarta adica) pe motiv de prea multa dragoste de URSS s-au sintzit cam atinsi in cea mai sensibila fibra a fiintei lor : FONCTIA!!! Si au facut GDS ul … Fiindca draCilor comunism, anticomunism, camd cade Seful unii e maziliti : cand cazu tova Pauker ce baga spaima in burghezi unii tovarasei “pe linie” au parasit fonctiile mari . cand muri Ghita Dej altii ai “iesit in décor”, dupa 68 unii prea iubitori de URSS au parsit si ei “secventa principala” . Si sa nu va ganditi ca astia ziceau “macar sucessorii e comunisti! Ntz. Ca si Lev Davadovici Trotzky a urlat din toti plamanii ca Stalin perverteste comunismu! democratia ei de vitata!!
  Asa si in 89 .. unii s-au fript! (ha! eu maraiam de prin 87 “sa il vaz pe asta desptept dupa …schimavrea garzii”) SI sa nu credti ca nu erau sucariti!
  Plus unii din Securitate au ramas fara posturi .. credeti ca astia se consolau “da Iliescu e comunist?”
  Bine-nteles ca toti astia au pus de o “opozitie” . Nu va faceti iluzii despre “devotamentu” lor – eu am avut vreo 7-9 colegi de scarbici copii de din astia : toti visau la “capitalism” si erau siguri ca lor li se cuvine mai mult!! (sa nu zic 2 fosti colegi care prin 70 au trebuit sa se mute din zona Televiziunii in Drumu Taberei! Aia “nationalizati” care stateau cu chirie in casele construite de bunicii lor se plangeau mai putin!!! A propos eu nu ma plang ..)

  Asa ca puilor …
  Mis e pare ca baseaua va joaca .
  A da, Ponta e pe un post care nu il merita. E un carahios. Dar atat. Si o rupere a ISL e ce doreste Baselu .. pe fata !! Nu zic sa ma credeti pe mine ci pe Blaga : http://www.hotnews.ro/stiri-politic-13227871-vasile-blaga-alianta-pnl-una-naturala-insa-nu-pnl-condus-antonescu-niciodata.htm
  Primul pas spre ce viseaza pedelastii e ruperea USL. Pe urma o sa vaza ei cu cine o sa ii combine Factoru Constitutional Basescu. O combintatie naturala sau contra naturii nu are importanta …ministere sa fie si impunitate!!

  Si am a va mai zice ceva : PCR cu 4 milioane de membri la 22 milioane de locuitori .. era prea mult. Unii , foarte putini , erau cei care chiar erau comunisti (nu am cunoscut!). In rest .. oportunism de la cel mai cras la cel moderat-scazut (june sub 30 care spera ca poa dupa 40 va putea sa aspire la post de sef de servici) : dadeai o sticla de votca pe luna (cotizatie) .. asa cum azi unii joaca la Loto : nu se stie … improbabil dar daca?! (Si una BUNA ! Discutam cu un domn … si el zice ca nu a fost mebru PCR . Io mirat “ cum asa?” El : “Nu doream sa fiu sef!” eu “Pai totusi” El “eu conduceam tehnic … sef era altu!”. Va garantez ca daca dl in cauza ar fi pus cerere … ar fi fost “prelucrat” cu prioritate : bun specialist, “tinea in mana” cateva milioane [$$$$!] de export da’ cam boem …Cam am cunoscut si 2 care nu trebuiau sa fie pe “baza de dosar” [famelie] .. ei au “uitat” sa mentioneze si ceilati s-au abtinut sa verifice!) A da… fostu secretar de comitet “mare” in institulul in care am lucrat .. e mare capitalist din 91!! Oportunist desavarsit..Il stiti si voi … patron (si) de echipa de fotbal. Pacat ca nu ma stie el pe mine!!! (adevarul este ca pe cei care ii stie … au avantaj serviciu!!)

 61. Gabi Mihalcea Says:

  @Rox, deci eu sint impotriva lui Crin Antonescu?!!!! Eu lupt cu tot ce am si incerc sa sa exprim ca singura solutie pentru Romania este USL in forma Antonescu-Ponta si am ajuns sa o iau peste bot! Miine, poimiine o sa jung sa fiu facuta si basista!
  Zisesem mai de mult ca nu am de ce sa ma mai amestc in ciorba de pe blogul tau, si bine faceam!
  Sa fiti sanatosi, si sa speram ca ce faceti voi aici nu va aduce prejudicii USL-ului; dar am sincere indoieli! Voi in afara de Ponta-dusmanul nu mai vedeti absolut nimic altceva. Foarte bine tineti-o tot asa si DD va face (precum se lauda!) guvernul…

  Asta a fost ultimul meu post, Cu sinceritate, va urez numai bine.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: