VOTAŢI BORFETA! :) DACĂ TOT MIZEAZĂ PE VOT NEGATIV, USL MĂCAR SĂ SPECULEZE LA MAXIMUM OSTILITATEA ANTI-PD-L, ANTI-BĂSIŞTI ÎN GENERAL

Mihai Gâdea – cel puţin când am dat eu pe Antena 3 – a reluat tema risipei guvernamentale pe huzur clientelar din timpul guvernelor Băsescu.

Şi s-a referit şi la venitul tatălui Anastase. La care Borfeta, cu un tupeu colosal, a intrat telefonic şi a făcut declaraţii după multă vreme, de natură să le amintească oamenilor de ce fraudă nesimţită au scăpat şi că trebuie să meargă masiv la vot ca nu cumva ea şi ceilalţi băsişti insuportabili să se întoarcă la guvernare.

Cei de la USL, dacă tot mizează în exclusivitate pe votul contra băsiştilor, atunci măcar să facă un minim efort şi să speculeze electoral astfel de ieşiri, pentru că sigur alegătorii vor veni să-i voteze cu entuziasm doar ca să scape de Borfeta şi ceilalţi băsişti. Definitiv.

E singura promisiune cu care USL poate convinge. Că scoate băsiştii total din peisaj.

Şi să facă un clip cu fragmente din declaraţiile Borfetei de astă-noapte de la „Sinteza zilei”.

A zis că taică-său e pensionar şi nu-i adevărat că a câştigat cât a câştigat, în timp ce majoritatea oamenilor se zbăteau în nevoi şi nu puţini mureau cu zile. Şi a căinat viaţa grea şi a zis că sub ea s-a votat o lege a pensiilor care n-a fost aplicată, că dacă era, ar fi fost salvarea. Iar la observaţia că Radu Tudor i-a semnalat frauda – ştiţi, 60 este egal 180 – Borfeta a zis că da, dar ea şi-a dat seama doar când a văzut înregistrarea de la Camera Deputaţilor.

Cum spuneam. Chestiile-astea sunt muniţie electorală antibăsistă garantată. 😛

P.S. Să-l dea neapărat şi pe Frizerică Preda când spunea că, ete!, frecţie 3200 de euro pe zi protocolul lui MRU, în timp ce bolnavii de cancer în fază terminală mureau în chinuri fără morfină.

Şi dacă USL tot merge pe ideea că lumea vine buluc să-i voteze antibăsist, atunci să-şi mişte fundul măcar pentru a specula maximal dorinţa imensei majorităţi a alegătorilor de a nu-i mai vedea pe pedelişti, în general, pe băsişti, niciodată. Nu doar la guvernare. Nicăieri.

Ba da: la puşcărie.

Reclame

10 răspunsuri to “VOTAŢI BORFETA! :) DACĂ TOT MIZEAZĂ PE VOT NEGATIV, USL MĂCAR SĂ SPECULEZE LA MAXIMUM OSTILITATEA ANTI-PD-L, ANTI-BĂSIŞTI ÎN GENERAL”

 1. Mihai Hristea Says:

  Rox, tot am ceva pt tine:
  http://hristea.wordpress.com/2012/09/20/the-notting-hill-song/

 2. VOTAŢI BORFETA! :) DACĂ TOT MIZEAZĂ PE VOT NEGATIV, USL MĂCAR SĂ SPECULEZE LA MAXIMUM OSTILITATEA ANTI-PD-L, ANTI-BĂSIŞTI ÎN GENERAL » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 20 September 2012 – Blog « Revelion in Kenya … by Paralela 45 […]

 3. Mihai Hristea Says:

  Revin, Galician cum ma facea Celeste:

 4. Mihai Hristea Says:

  Si poate vreti Hamlet:
  http://hristea.wordpress.com/2012/09/21/hamlet/

 5. Mihai Hristea Says:

  Pus filmŞ
  http://hristea.wordpress.com/2012/09/21/eu-domnesc-sire/

 6. stejarul Says:

  „Victor Ponta: Justiția din România este independentă, este o realitate evidentă”

  Acum sutzu de la gara de Nord e in lumea lui! Ce frumos inoata intre feseneii lui! Ce fericit declara el independenta justitiei (de adevar si dreptate cred ca se refera).
  Oare se merita iluzoriul „a scapa de basescu” sa mai fie sustinut asa un ipocrit?
  Intrebat despre gusturile rafinate ale lui MRU, a raspuns ca sunt exagerari din partea acestuia dar si din partea presei… Parvenitii astia de Dubai cu gusturi fine pe banii publici sau ai mafiotilor (care tot de acolo provin) se „miros” intre ei si se alinta foarte „european”.
  Mai mare dragul! Asta tot asa o tine pana in 2014!
  Coabitare sincera. Acum nici nu se mai jeneaza sa pozeze in antibasescian.

  Apropo de MRU, a decontat pe banii publici in 78 de zile 2 role de hartie igienica si 10 parfumuri. Daca ai parfum, la ce-ti mai trebuie hartie igienica? Pai nu?

 7. Valeriu Balan Says:

  Inainte de puscarie, Borfeta ar trebuii castrata …sa nu se mai impuieze …pentru ca se pare ca la neamul astora jumate din cromozomi sunt de tupeu. Bucatica „rezectata” s-o expunem la Antipa spre vesnica pomenire, iar ca suport s-o infiga intr-alu Frizerica, ca oricum nu mai e buna decat de stativ 🙂
  Pentru a lu’ madam udrea, nu e nevoie de „donator”, i-o infigem intr-un catarg …sa fie la inaltime 🙂 😀

 8. Roxana Iordache Says:

  @Mihai Hristea. Mulţumesc! 🙂

  @stejarul. Sigur, din punctul de vedere al lui Ponta exagerează presa, fiindcă lui nu i-a murit nimeni cu zile şi ar fi fost salvat dacă avea suma pe care MRU o deconta într-o săptămână pentru frivolităţi de parvenit patologic. 👿

  Referitor la MRU, eşti caustic. 🙂

  @Valeriu Balan. Eşti rău! Şi ce te faci cu EBA, pare gravidă. 😛

 9. Valeriu Balan Says:

  @Roxana Iordache
  pe EBA o mai pasuim … tac-su vorbeste prost … sor-sa o tuta, ma-sa cam muta, ea vorbeste si mai prost … deci odrasla o sa fie probabail, aproape muta.
  Deci oricat tupeu va avea … daca nu-l exprima, nu-i bai.
  Ar putea insa, sa scrie … La asta trebuie sa ne mai gandim 🙂 😀

 10. Ghita Bizonu' Says:

  AHhhh.. „dulce” foc e micu mongoloid den fruncea lu’ Gubernu’! Asa un prost!!!!
  Sa vedeti cum pana la alegeri Tonta o sa fie de vina ptr netragerea fondurilor UE (cestia este „pornita” din anii trecuti….. insa publicu vrea „justitie” adica un vinovat .. si cine e mai bun decat guvernu in functie?!), ptr scadera numarului de investitori straini (inclus plceacarea Nokia .. nu nu va scandalizati da publicu’ ca turma e mai prost decat inVictor!), ptr neintrarea in Schengen (oricum nici cu MRU sau Boc nu intram!!) si ptr ca nu a dat destui bani….
  Bietu’ idiot … si nenorocitii de noi!!!
  Asta maimutareste etica asteptand „coabitarea” cu Nastase .. la Jilava! unde se va duce „denm” si „neintyels” afectand o poza „intelectuala”.

  Din pacate am mai vazut din astia … pusi in posturi doar ptr ca erau baieti cumsecade … (e de ras .. insa desi eram cam ultimu in schema de vreo 2 ori eu a trebuit sa imi asum raspunderea .. fiindca sefu „baiat bun” nu indraznea … Aluia i-au trebuit cam vreo 7 ani sa priceapa ca uneori autoritate inseamana si sa iti asumi raspunderea nu numa sa f*** la cap subordonatii). Stiti cum e zicala „berzei chiaore ii face Nastase cuib …care N ? ala care imi scria superior „eu nu procedez asa” … cum au procedat altii cu el!!! (din armata am intels intelepciunea adeptu zicalei decat sa planga mama mai bine sa planga ma-sa!!)

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: