MONA PIVNICERU, CRONICA UNEI DEZAMĂGIRI ANUNŢATE? USL, PASIVITATE FAŢĂ DE POLIŢIA POLITICĂ. IAR ALEGĂTORII SUNT EXPUŞI TERORII

Mona Pivniceru s-a întâlnit, azi, cu secţia de Procurori a CSM, după care a avut loc o declaraţie OK a unei procuroare, care a spus că procedura de desemnare a şefilor Parchetelor e la latitudinea ministrului Justiţiei, conform legii.

Pe urmă, ministrul Justiţiei a fost la Comisia Juridică a Camerei Deputaţilor, împreună cu premierul Ponta. Ea a făcut nişte declaraţii despre care termenul de dezamăgitoare e slab.

Ştia că se transmite la televiziuni, putea adecva păsăreasca juridică. Dar asta-i secundar. Sau nu. E simptomatic pentru o anumită mentalitate, autist-profesională, pe care nu credeam s-o aflu chiar şi la un om ca Mona Pivniceru.

Tot ce a zis a fost strict în raport cu magistraţii şi nevoile lor. Nici o referire la cetăţean, simplul cetăţean, cetăţeanul petent. E aproape denegare de dreptate la nivel de principiu ce a făcut ministrul Justiţiei prin declaraţiile ei, care anunţă iniţiative legislative în consecinţă.

Ele vizează următoarele. Degrevarea Înaltei Curţi de cauze de drept comun – fără să-şi pună problema că subiectul de drept e lipsit de recursul la o a treia instanţă (nu s-a precizat nimic despre dreptul civil). Anularea strămutării proceselor de la Curţile de Apel, în sensul ca ele să fie judecate tot acolo, prin „devoluţiune”, de unde rezultă că petentului i se neagă un drept (poate că nu are mijloace materiale pentru deplasare sau nu-i permite sănătatea, ori poate că vrea să scape de mafia locală, despre care doamna ministru doar nu-şi face iluzii că dispare peste noapte – în aceste condiţii, poate deloc). Rezolvarea litigiilor cu Guvernul pe cale administrativă (această prevedere mai e de înţeles).

Doamna Pivniceru a mai anunţat şi alte măsuri, dar care, repet, privesc tot instanţele, nu subiecţii de drept, deci, cetăţenii. De exemplu, s-a referit in abstracto la Codul Civil şi la Codul de Procedură Civilă, fără să formuleze necesitatea revizuirii lor, fiindcă în forma actuală conţin prevederi sinistre pentru om. De exemplu, calomnia – adică, dacă eu scriu că una ca Motoc e o prostituată, pentru că îşi prostituează politic profesia şi ea mă dă în judecată, nu contează probele mele şi nici nu mi se admite proba cu martori, contează doar că ea se consideră calomniată şi legea îi dă dreptate din oficiu. În schimb, dacă despre mine minte o lighioană, pentru lighioană se poate invoca dreptul la opinie, fiindcă nu e persoană publică. Deşi petentul este. Anomaliile şi inegalităţile legislative nu pot crede că-i scapă doamnei ministru, dar ea pare că agreează simplificarea procedurii pentru magistrat, în detrimentul dreptăţii subiectului de drept. Iar – de exemplu – procedura adopţiilor e absolut sinistră, revoltătoare, împotriva drepturilor omului şi a drepturilor copilului – poate se ocupă Cristina Pocora şi Alina Gorghiu.

Dezamăgitor e că Mona Pivniceru a ignorat necesitatea de limitare drastică a dreptului de a emite mandate de ascultare a telefoanelor şi pentru alte genuri de filaj nepermis fără mandat judecătoresc. Nimic, absolut nimic de la Guvern şi din partea conducerii USL despre faptul că Înalta Curte a emis, în perioada referendumului, 165 de mandate de ascultare a demnitarilor – parlamentari, guvernanţi. Informaţia a fost oferită Antenei 3  la cererea Anei Maria Roman, iar redactorul şef al „Jurnalului naţional”, Dan Constantin, a spus că numărul total pe 2012 până acum – 450 – e mai mare decât mandatele de ascultare acordate în Germania de la război încoace! 😯

Am mai scris că e revoltătoare pasivitatea USL faţă de poliţia politică. Şi tot astăzi, 40 de votanţi au fost din nou tracasaţi la DNA (Tulcea-Constanţa) pentru referendum. Anchetele fiind coordonate de la Bucureşti, n-am înţeles cum vine asta, adică, în fiecare cauză, pe lângă procurorii de caz, îşi bagă nasul cei de la centru în dosare aflate în lucru sau cum?!

Şi în timp ce oamenii sunt hărţuiţi, USL tace. USL tratează cu o pasivitate lamentabilă faptul că se află la guvernare, în timp ce puterea aparţine statului poliţienesc.

Doar pe deputata Cristina Pocora am auzit-o că ia iniţiativa de a se adresa ÎCCJ ca să afle dacă se află pe lista ascultărilor şi pentru ce. Şi deloc nu ţine refuzul privind confidenţialitatea cauzelor în lucru, din moment ce şefii Parchetelor au încălcat-o la scenă deschisă. Şi mai ales că pare a fi un WATERGATE cu acord de la Înalta Curte! 😯 Trebuie să ştim câţi judecători au dat aprobarea pentru ascultări, dacă sunt aceiaşi şi dacă au ştiut că e vorba de urmărire în masă a demnitarilor guvernamentali. Trebuie să mai ştim care au fost criteriile de acordare a aprobării pentru filaje. SE IMPUNE IMPERATIV O ANCHETĂ PARLAMENTARĂ. Cu celeritate. Ea trebuie conexată cu anchetarea hărţuirii judiciare a oamenilor pentru voturile lor, ceea ce o ilegalitate flagrantă din partea Parchetelor, cu precădere, a DNA, pentru că POLITIZEAZĂ grosolan actul judiciar. Parlamentul are nu tot dreptul, ci toată obligaţia de a ancheta ilegalitatea, pentru că practic procuratura atentează la drepturile electorale fundamentale ale cetăţenilor şi partidelor.

Despre cei 165 de demnitari urmăriţi informativ nu am auzit o vorbă de la vârfurile USL, nici un anunţ despre o anchetă parlamentară privind poliţia politică, anchetă care ar fi fost necesară de foarte multă vreme.

Şi prost e că în aceste condiţii se profilează probabilitatea ca USL să ne trimită din nou la vot degeaba, pentru ca ulterior voturile noastre să nu conteze.

De fapt, liderii USL mizează excesiv pe votul din oficiu, fără să ia în calcul faptul că e foarte posibil, ba chiar probabil, un absenteism din frică şi dezamăgire. Frica de a nu fi chemaţi după vot la DNA, în condiţiile în care oamenii au constatat slăbiciunea şi indolenţa USL, motiv suplimentar de dezamăgire, după dezamăgirea că toţi decidenţii – cu excepţia senatorului Ghişe – şi-au bătut joc de voturile lor de la referendum.

Acestei indolenţe i se adaugă erodarea previzibilă în urma castanelor sociale pe care Guvernul Ponta trebuie să le scoată, iar lanţul de privatizări strategice angajate de guvernele Băsescu, începând cu Oltchim, s-ar putea să atârne de picioarele USL.

Reclame

36 răspunsuri to “MONA PIVNICERU, CRONICA UNEI DEZAMĂGIRI ANUNŢATE? USL, PASIVITATE FAŢĂ DE POLIŢIA POLITICĂ. IAR ALEGĂTORII SUNT EXPUŞI TERORII”

 1. Sandi Says:

  @ Roxana
  No offence , dar am auzit o vorba cum ca daca te afli in fata multor inamici nu-ti irosi gloantele tragand in rafale in ei. Pen’ca unii pot scapa neatinsi ! Si ca e mai bine sa tragi foc cu foc ca astfel sigur ii nimeresti pe fiecare

 2. cristipetre Says:

  Îmi amintesc de ziua în care te invitam, Roxana, sa îti domolesti entuziasmul la adresa dnei Mona Pivniceru. Nu m-ai crezut, la fel cum crezi ca ce ai relatat tu este un accident sau un incident izolat; ei bine, nu este. The worst is yet to come.

 3. MONA PIVNICERU, CRONICA UNEI DEZAMĂGIRI ANUNŢATE? USL, PASIVITATE FAŢĂ DE POLIŢIA POLITICĂ. IAR ALEGĂTORII SUNT EXPUŞI TERORII » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 20 September 2012 – Blog « Revelion in Kenya … by Paralela 45 […]

 4. Roxana Iordache Says:

  @Sandi. Eu sunt un observator, probabil că n-ai observat. În privinţa gloanţelor, stai liniştit, cine trebuie să le tragă nu le iroseşte, pentru că nu trage nici unul. Asaltul concertat din partea aparatului securistic pare prea complicat pentru comoditatea liderilor USL. Şi nu-mi pasă de ei, îmi pasă de noi. Numai că ei mizează pe faptul că majoritatea alegătorilor sunt fraieri.

  P.S. Eu scriu americăneşte, adică, no offense. 🙂

  @cristipetre. Ce vorbeşti? Ea greşeşte din bună-credinţă şi din deformaţie profesională şi eu încerc să o ajut să înţeleagă faptul că acum e om politic. Şi numai dacă înţelege asta poate ajuta Justiţia să se depolitizeze.

 5. olimpiu65 Says:

  eu ma gandesc ca simplul cetatean se va decsurca incontinuare fara a pune vreo baza pe autoritati ba chiar in opozitie cu ele asa cum a facut-o din evul mediu timpuriu, pt ca acum suntem in evul mediu tarziu dar nu mai apucam renasterea!! in concluzie ma doare ff putin spre deloc daca Crin isi va pierde functia, daca USL nu va lua 50%+1 mandate (de fapt cred ca nu va lua Ponta le imparte UNPR, ecologisti si cine se mai anunta), daca Base cu Ponta vor pupa piata independentei lasandu-l semn de circulatie(cum este) pe Mishu Voicu

 6. Roxana Iordache Says:

  @olimpiu65. Cum spuneam, specificul naţional. Crin trebuia să se retragă, iar dacă n-a făcut-o, acum trebuie să facă imposibilul ca să dea peste cap inclusiv o mentalitate ca a ta. 🙂

  P.S. Când aud de „Base”, vărs instantaneu.

 7. virgilvirgil Says:

  De Roxi , cind iti spuneam ca nu e nicio isprava de capul ei ma injurai ca la usa cortului …

 8. stejarul Says:

  Demisia din magistratura a fost un gest asa de mare incat i-a conferit MP o aura de nobilitate.
  Acum acel gest incepe incet incet sa miroasa a „fuga dupa functie”… si daca mai punem la socoteala functia cat de efemera este …ajungem la o reevaluare …. „disperare dupa functie” !
  Inca sper sa nu fie adevarat ce se vede. Sa fie doar o aparenta…

 9. olimpiu65 Says:

  Crin trebuia si trebuie sa-i dea lui Ponta peste bot, sa0i spuna clar: baiete noi participam la acest guvern daca:1, 2, 3..
  dar asa?? eu sa ma agit si el somn usor ???
  sa vad parlamentari cerand explicatii, luand atitudine fata de nemernicia ascultarilor a 165 demnitari! ce s-a intamplat la raportul SRI de acum cateva zile??? sunt multe de zis si acteva asteptari eu le spun de bun simt pt democratia romana nu pt mine, eu repet ma descurc si la nevoie nu am teama sa lupt!!!

 10. Ghita Bizonu' Says:

  Eu cum stam cu lautaria ?! Ma asigurai ca Mona Pivniceru va face .. nu stiu ce minuni!
  Pardon ea nu si-a luat nici un angajament. Se stia decat ca nu o place Baselu , ca nu a cedat in fata basescului si ca a decalrat ca daca ;egea zice ca Morar trebe schimbat apai trebe’ (afirmatie corecta si A-politica!).
  Acu dupa cate imi amintesc ea a intrat in coliziune cu Baselu ptr niste daravele cu bani mai multi.. ptr judecatori….Atat.

 11. virgilvirgil Says:

  Trebuia cineva sa fie dus bine ca sa poata crede fie si pentru o clipita ca o otrava ca asta provenita din sistem , un stilp al sistemului , o sa lucreze impotriva sistemului si pentru instaurarea unei justitii reale in Romanica .

 12. Sandi Says:

  Lectiile profesorului Emil Constantinescu

  http://www.cotidianul.ro/lectiile-profesorului-emil-constantinescu-194609/

  se spune undeva acolo in josul articolului :

  (….) Cum ne amintim, venirea lui Constantinescu la Cotroceni a fost facilitată şi de demersul şi susţinerea multor intelectuali. (…) ultimul pe listă fiind al lui Radu F. Alexandru, parlamentar şi acum, ca şi pe timpul lui Constantinescu. Nu mai povestec cum l-am cunoscut înainte de 1989 în biroul directorului Teatrului Mic, Dinu Săraru, când făcea lobby pentru piesuţele sale în care elogia tinerii utecişti. Nu mai scriu nici altele, ci declar că m-a uimit noua lui ieşire „la bară”, prin care arată că-şi oferă serviciile la comandă, şi fără ezitare. Este vorba de scrisoarea ce o adresează fostului preşedinte Constantinescu, tocmai el, unul dintre campionii traseismului politic. (…) Comportamentul lui este unul lamentabil, găunos şi dăunător profund (…)
  În încheiere, cu orice risc, acestui „lătrău de serviciu”, cum am auzit că i se zice pe holurile Parlamentului, vreau să-i spun vorbele pe care le-ar fi zis rabinul Mozes Rozen unui mare scriitor, referindu-se la isprăvile lui Radu F. Alexandru şi ale altui personaj din defuncta Bancă a Religiilor: „Uite, unii ca ăştia mă fac să fiu antisemit!”.

  Pe latrau il cheama Radu F(eldman) Alexandru.
  Imi vine sa vomit pe ecran cand il vad. Asa ca schimb repede postul !

 13. ioprotestatarul Says:

  Ma asteptam ca Mona sa devina Temniceru, personal sper sa nu se fi molipsit de virusul tradarii, ci doar sa fi avut doar o zi rea, ca noi toti uneori…

 14. ioprotestatarul Says:

  Asteptam ca Mona sa devina Temniceru, personal sper sa nu se fi molipsit de virusul tradarii, ci doar sa fi avut o zi rea, ca noi toti uneori…

 15. Mihai Hristea Says:

  Hai ca stiu ca tii cu Steaua, ca o femeie adevarata!
  http://wp.me/sDaDH-studgard

 16. stejarul Says:

  Noi romanii ne-am pierdut obiectivitatea. Suntem foarte subiectivi, usor de derutat si manipulat.
  Exemplu de subiectivitate colectiva:

  Doi mafioti, ghita si vantu. Unul e basist sadea, celalat e la parnaie pentru ca e antibasist.
  Geoana merge la spa la vantu pentru doua ore si ii „scoatem ochii” la infinit.
  ponta merge in Dubai pe banii lui ghita doua saptamani si e fain!

  Pana nu ne reinviem obiectivitatea si nu incepem sa privim adevarul in fata, oricat de dureros ar fi, nu avem cum scapa de politicenii corupti. Ne plangem de coruptie dar subiectivismul nostru hraneste coruptia.
  ponta trebuia rejectat de populatie si media a doua zi dupa ce s-a intors din sejurul din Dubai platit de sugar daddy ghita.

  Daca o faceam, eram azi mult mai aproape de normalitate.
  Vrem normalitate? atunci trebuie in primul rand sa o obtinem inauntrul nostru si mai apoi sa o cerem celor care ne conduc.

 17. Roxana Iordache Says:

  @Virgile, iarăşi o iei pe arătură. 1.E o aberaţie lipsită de consideraţie ce susţii. De fapt, nici n-ai zis vreodată aşa, ai zis doar că ar trebui să demisioneze din magistratură şi ai lăudat-o pentru asta. Dar ai uitat, fiindcă la tine toată lumea e neisprăvită. În afară de tine, evident. Eu o critic din prea mare exigenţă, tocmai pentru că excelenţa ei îmi impune exigenţă. 2. Când te-am înjurat eu? Cel mai tare lucru pe care ţi l-am spus de câteva ori e că eşti nesimţit.

  @stejarul Scuză-mă, dar e revoltător de nedrept şi insultător ce susţii. Magistrat eminent la Înalta Curte, membru al CSM, preşedinte al Asociaţiei Magistraţilor, putea sta liniştită – şi respectată. Prin actul ei a riscat totul. Dacă era „disperată după funcţie”, avea toate şansele să ajungă preşedintă a Înaltei Curţi, o viaţă superbă pentru ea ca magistrat din vocaţie. Acum s-a băgat în rahat şi suportă consecinţele. Şi le-a asumat.

  @olimpiu65. Agitaţia e penibilă. E problema ta ce faci. Dar faptul că unii nu-şi respectă cuvântul duce uneori prin absurditate la blamarea celui înşelat.

  @Bizoane. Ce uşor e să nu-ţi asumi nimic. Nu? Citeşte răspunsurile mele către ceilalţi.

  @Virgil. Eşti mai mult decât nesimţit. Serios, chiar ar trebui să te controlezi, fiindcă uneori deraiezi. 👿

  @ioprotestatarul. Nu a avut nici o zi rea, doar că ea se crede încă magistrat şi eu am fost prea dură. Şi îmi pare rău doar pentru faptul că ştiu că pune la inimă. 😦

 18. Roxana Iordache Says:

  @Mihai Hristea – de multă vreme nu mai urmăresc meciuri de fotbal, trebuie să fie chiar ceva deosebit pe plan internaţional pentru asta, de exemplu Real-Barca. 🙂 Parodia noastră de campionat şi consecinţele lui în participarea pe plan european nu mă interesează.

  @Stejare, dacă Vântu era antibăsist nu-l susţinea decisiv în ambele campanii prezidenţiale. Băsescu a fost prea visceral răzbunător, dacă nu-l băga la pârnaie, îl susţinea şi acum, la referendum. Aşa le trebuie tuturor băsiştilor, să ajungă la puşcărie.

  Tu chiar îţi închipui că eşti obiectiv? 🙂

 19. Mihai Hristea Says:

  Imi permioti?

 20. Roxana Iordache Says:

  E trist că voi o faceţi praf pe Mona, dar nu ziceţi nimic de celelalte aspecte semnalate – cu excepţia lui Olimpiu.

 21. Mihai Hristea Says:

  LOL
  Io doar incercam sa te agat. 😛

 22. Roxana Iordache Says:

  Mihai – păi tocmai de-aia. 🙂

 23. Roxana Iordache Says:

  Borfeta live telefonic la Antena 3, are un tupeu colosal, acelaşi. E bine că a intervenit, Antenele ar trebui să reia secvenţe din răspunsurile ei, lumea vine să voteze doar ca să n-o mai vadă pe-asta. 😛

 24. Ghita Bizonu' Says:

  vesela tara dom’le!!!!

  Judecatoarea CCR Iulia Motoc :
  „Pot să răspund din punct de vedere strict juridic. Suntem sesizați cu anumite cauze de un grup de parlamentari. Intervenția CCR în viața civică este una benefică și cred că juridizarea vietii poltiice a foarte importantă. Curtea trebuie să aibă competențe din ce în ce mai extinse. Toate analizele care se fac asupra democratizării în Europa de Est țin cont de faptul că toate aceste state, cu excepția Estoniei, au dus la democratizarea acestor state. Tocmai pentru că este necesar un control al Parlamentului”

  Cat de constitutional o fi ca un judecator al Curtii Constitutionale sa isi doreasca sa controleze parlamentu’ madama nu gandeste. Ca cine sa ii dea curtii prerogative tot mai extinse mucles. Pesemne ca insasi curtea ca putere este ea precum zis-a Montescoiu.
  Ca si Codruta e institutie independenta cum zis-a Montescoiu si deci ea nu se duce la comsii parlamentare (cel mult le trimite procuratura pe cap!)

  Aceiasi judecatoare in numele aceleiasi independente mai zicea cu alta ocazie:
  „este absurd ca o majoritate parlamentara, in orice moment, sa poata decide suspendarea presedintelui, in ciuda avizului Curtii, care nu a constatat fapte grave de incalcare a Constitutiei. Si ar trebui sa existe o sanctiune in acelasi timp pentru cei care determina aceasta suspendare. Am facut parte din comisia prezidentiala de analiza a Constitutiei si noi spunem foarte clar in acel raport ca, in momentul in care se ajunge la invalidarea suspendarii, ar trebui ca, la randul lui, Parlamentul, care se vede infirmat, sa fie dizolvat”
  De data aceea judecatorea exprima o opinie politica clara. Caci asa cum le zicea ea a facut parte din comisia prezidentiala de analiza a Constitutiei ….o comisie politica desemnata de presedintele Basescu cam urticat de prima sa suspendare. Si cestia cu majoritatea parlamentara a fost zis si de Revenitu’.
  Ideea de baza fiind ca cum “Controlul constituţional poate împiedica tirania majorităţii“ adica curtea constitutionala poate – cand trebuie! – sa aboleasca controlul parlamentului asupra fanteziilor prezidentiale (alea care duc la numirea unui MRU amator de carne de vita “Kobe” si creme de maini pe banii bugetului si care in schimb se ratoieste la oameni “descurcati-va-ti!)

  Si uite asa de la Oajdea care baiguia despre ca cum presedentia exista ca sa apere poporu de abuzrile parlamentului ajumgem la calarirea ideii de democratie in numele celor invatae in nspe stagii prin facultaile din Westake (inclus Yale!) de imi vine sa zic ca amicu Cârcotaşu era cam optimist cand exclama : Şcoala europeană scoate numai tâmpiţi! (http://numarareainversa.wordpress.com/2012/09/04/scoala-europeana-scoate-numai-tampiti/)…. ca si Americhia ii praseste cu grija ..
  Vesela tara si plina de filozofi gata sa demonstreze ca albu e negru si invers…

 25. Roxana Iordache Says:

  I-a mulţumit lui taxu pentru modul în care a crescut-o. Ăştia ar merita exterminaţi. 🙂

 26. stejarul Says:

  Roxana, nu sustin ce spui tu. E doar o teama… si am scris ce inseamna daca teama ar deveni realitate intr-o zi.
  Pentru azi, cum am spus, sper ca teama sa fie nefondata. Ce va fi maine… doar Domnul stie!

  Mizam mult pe inteligenta celor care ne conduc… am mizat pe inteligenta lui ponta si am crezut pentru o vreme ca nu va trada. Inteligenta lui l-a fentat si pe el si pe noi.
  Intr-un fel, e mai bine asa. Daca ponta era un tip destept si ne-ar fi dus cu zaharelul timp mai indelungat… era mai rau.

  Politicienii trebuie sa invete sa comunice mai mult si mai efectiv cu noi. De ex MP, a zis la primul ei interviu foarte vag ca sunt alte lucruri mai importante decat schimbarea lui covesi si morar.
  Daca poporul asta vrea, cum vine ea si schimba ordinea prioritatilor? Daca ea vede ceva gresit in dorinta populara, sa ne explice. Sa ne explice pe intelesul tuturor…
  Mona a clacat rau la comunicare. Incapabilitatea de a transpune in limbajul popular limbajul juridic este un mare handicap pentru orice ministru al justitiei!

  Crin si el trebuie sa comunice mai mult .Lumea inca asteapta niste explicatii de la el…ce s-a intamplat de a cedat? …ce stie el de damblaua rus? cine exact l=a impus pe rus? …ca ponta fuge ca skaraotki de tamaie de explicatia asta….

 27. stejarul Says:

  „Tu chiar îţi închipui că eşti obiectiv?”

  Nici vorba! Dar cel putin ma strofoc! 🙂

 28. Mihai Hristea Says:

  Rox
  http://hristea.wordpress.com/2011/09/15/the-day-before-you-came/

 29. virgilvirgil Says:

  Roxana …

  „@Virgile, iarăşi o iei pe arătură. 1.E o aberaţie lipsită de consideraţie ce susţii. De fapt, nici n-ai zis vreodată aşa, ai zis doar că ar trebui să demisioneze din magistratură şi ai lăudat-o pentru asta.”

  Da , dar am zis sa demisioneze cu doua saptamini inainte de cit a focut-o isprava .
  Cind si-a dat ea demisia era deja mult prea tirziu , demisia mai mult de parada si nu se mai putea face nimic .
  De fapt am convingerea ca nici nu au vrut sa faca ceva pe linia asta , nici ea , nici Ponta .
  Cum am spus , este omul sistemului si doar nu o sa se puna contra acstuia , o sa lucreze pentru conservarea sistemului .
  Daca ar fi vrut ar fi facut-o .

 30. virgilvirgil Says:

  PS
  Roxana , nu am nici cea mai mica consideratie fata de oamenii sistemului in general . Aceasta … doamna Pivniceru asta nu-mi inspira nici cea mai mica incredere , iar despre consideratie … Ma faci sa rid !!!
  Tu ei in brate pe oricine are cit de cit un mic confict cu Basescu .
  Otrava asta s-a hiriit cu Basescu ca sa aibe neispravitii aia salarii cu sutele de milioane si nu de altceva .

 31. virgilvirgil Says:

  Imi vine sa vars cind aud de justitie in Romania !
  Neisoravitii si-au tras pensii si salarii cu sutele de milioane cind mai bine de trei sferturi din poporul asta amarit traieste din 3-4-5 milioane pe luna .
  JUSTITIE ai ?!
  Pai ce justitie e aia in care rahatii care-si zic magistrati isi stabilesc singuri salarii si pensii de sute de ori mai mari decit amaritii astia ?!
  Cu nesimtitii si neispravitii astia vrei tu sa faci justitie ?!
  Si ai gasit-o pe madam Pivniceru care e capul celor care au nesimtirea sa traiasca in huzur din impozitele pe pensii si salarii de cite 5-6 milioane ?!
  Asta cu ce altceva se poate lauda decit lupta ei impotriva bunului simt si a poporului asta nepastuit pentru a le face loazelor salarii astronomice ?!
  Ia zi o fapta de arme sa nu mor prost !

 32. Mihai Hristea Says:

  Rox, ia ceva de la mine::
  http://hristea.wordpress.com/2012/09/20/the-notting-hill-song/

 33. Radu Humor Says:

  Motoaca, în prostia ei a zis ceva mult mai grav pentru care ar trebui să i se ceară demisia :
  „Intervenția CCR în viața POLITICĂ este una benefică și cred că este foarte necesară” !!!!!

 34. Dumitru Nedelcu Says:

  Dezamagire e putin spus.Ponta si-a ales oameni pe masura lui…

 35. Sandi Says:

  Dupa cum vad ca sunteti dezamagiti aici, ia ziceti ce ati prefera ? O dictatura a la Pinochet in Chile sau una ca a lui Kenan Evren in Turcia ? Uiati-va unde erau amandoua tarile atunci si unde sunt acuma !

  Numai ca noi nu avem niciun general scolit la Paris sau Washington !

 36. VĂ ROG SĂ RECITIŢI O POSTARE DIN 20.09.12 | Welcome to Roxania Says:

  […] https://roxanaiordache.wordpress.com/2012/09/20/mona-pivniceru-cronica-unei-dezamagiri-anuntate-usl-p… […]

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: