CRIN LE STĂ ÎN GÂT. FRICA DE SUSPENDARE. PSD TREBUIE SĂ EXCLUDĂ IMEDIAT GAŞCA DE LA CLUJ. DAR LUI PONTA I SE UMPLE GURA DE COABITARE

Scriam într-o postare anterioară că băsiştii în cârdăşie cu CCR intenţionează să restaureze starea de fapt anterioară suspendării lui Băsescu, aşa cum a şi anticipat impostorul de la Cotroceni.

S-a confirmat că Blaga vrea să revină în locul lui Crin la Senat, ca şi cum n-ar fi fost ales abuziv în locul lui Geoană. N-ar fi de mirare ca CCR să decidă revenirea ilegală, din moment ce au decis pentru frauda cea mare, de la Cotroceni. Şi să vedem reacţia Senatului. La fel de mămăligoasă ca în cazul iniţiativelor senatorului Ghişe? Sau n-are sens semnul întrebării?

Crin Antonescu stă în gâtul sistemului. Aparatul securistic băsist face totul ca să-l scoată din joc. Au început de când cu referendumul, de altfel – şi repet că acum nu mai am dubii – cu complicitatea lui Ponta. Nu s-a delimitat nici un milimetru de gaşca de la Cluj, care de săptămâni în şir îl atacă pe liderul liberal. Crin avea o cotă uriaşă în sondaje, atât la încredere, cât şi la intenţie de vot. Preşedintele PNL era primul, acum se face totul ca să i se transfere vina lui Ponta pentru referendum, iar Ponta, cel care a trădat, să fie scuzat.

Şi în acelaşi timp cu lansarea unei fraude de sondaj al lui Dâncu, care spune că „Antonescu se prăbuşeşte în sondaje, Ponta şi Băsescu cresc”, iar „66% se pronunţă pentru candidatura prezidenţială a lui Oprescu”, vine şi lucrătura cu şefia Senatului.

Semn că lui Băsescu îi e frică de o nouă suspendare – nici n-ar fi necesară, pentru că statutul lui e de preşedinte suspendat, orice jurist onest recunoaşte. Parlamentului nu-i rămâne decât să constate că e preşedinte demis de popor. Deci, frica lui Băsescu e ca să nu fie, totuşi, alegeri prezidenţiale anticipate simultan cu alegerile parlamentare la termen. Ar fi moartea sistemului. Subită.

De aceea zic că e plauzibilă reinstalarea lui Blaga la Senat cu mâna CCR. Deşi mare lucru n-ar rezolva contra lui Crin dacă ar fi el interimar la Cotroceni. Cel mult să tragă un pic PD-L electoral. Iar Crin ar avea toată libertatea de mişcare electorală. De Antonescu nu scăpaţi, oricâte manevre încercaţi! Vorba ceea: de ce-ţi e frică nu scapi. 🙂

Se fac eforturi disperate pentru manipulare psihologică a alegătorilor, ca să-l abandoneze pe Crin.

Oricum, la mijlocul lui octombrie când se anunţă congresul electoral al USL, e imperativ să fie reiterată candidatura prezidenţială a lui Crin sau alianţa n-are alt sens decât neutralizarea PNL şi distrugerea politică a liderului PNL. Tot atunci sau mai degrabă de acum e obligatoriu nu doar ca Ponta să se delimiteze de gaşca de la Cluj, ci şi să-i excludă din partid, pentru că încalcă deciziile USL.

Ludovic Orban a fost elegant, n-a făcut decât să-l apere pe Crin şi să semnaleze realitatea, anume că unii din PSD sabotează PNL, implicit şi USL, iar adresa era clară la gaşca de la Cluj. Ponta i-a sărit la gât lui Ludovic de mai multe ori, în loc să recunoască faptul că are dreptate. Crin a dezavuat poziţia lui Ludovic doar în ceea ce priveşte punerea sub semnul întrebării a USL.

Campania contra lui Crin trebuie să înceteze acum. Ea n-ar avea nici o şansă, fără complicitatea lui Ponta via băsiştii de la Cluj. Ei mizează pe seducerea „poporului PSD” cu gândul că dacă au premier, trebuie să aibă şi preşedinte, n-are importanţă că fără PNL n-ar fi avut premier. Rus, Dâncu şi toţi băsiştii din aparat lucrează la foc continuu ca să facă din „poporul PSD” o adunătură de Iude contra lui Crin, pe care într-o vreme îl aclamau în adunările lor infinit mai autentic decât pe Ponta.

Aparatul sistemului îi aplică, totodată, lui Sorin Oprescu prezumţia de porc. Ce ziceţi, zboară porcul? 😛

P.S. Ponta a declarat la RTV că a discutat telefonic cu Băsescu referitor la întâlnirile de la Bruxelles. Slugile între ele. Şi-au bătut joc de milioane de oameni. Loaza asta îşi bate joc de popor şi se joacă cu focul când face declaraţii precum că ministrul Chiţoiu „răspunde cu capul pentru Oltchim”. E clar că se încearcă erodarea PNL, una infamă, pentru mizeriile antinaţionale pe care PSD le-a pus la cale împreună cu PD-L când erau împreună la guvernare, mai precis, amanetarea ţării către finanţa mondială prin acordul înrobitor cu FMI. Iar acum în loc să ieşim din el, ne afundăm. Dar despre Oltchim, data viitoare. Chiar dacă n-aş fi vrut s-o fac de ziua lui Ponta. E mâine şi mă tem că am să-l înjur de ziua lui, cum făceam cu Boc.

Treuga Dei nu-i decât pentru morţi şi răniţi. Încă vreau să sper că nu ajungem acolo cu USL.

Reclame

38 răspunsuri to “CRIN LE STĂ ÎN GÂT. FRICA DE SUSPENDARE. PSD TREBUIE SĂ EXCLUDĂ IMEDIAT GAŞCA DE LA CLUJ. DAR LUI PONTA I SE UMPLE GURA DE COABITARE”

 1. CRIN LE STĂ ÎN GÂT. FRICA DE SUSPENDARE. PSD TREBUIE SĂ EXCLUDĂ IMEDIAT GAŞCA DE LA CLUJ. DAR LUI PONTA I SE UMPLE GURA DE COABITARE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 19 September 2012 – Blog « Croaziera cu CarpaTour.ro – Ziua 4: orasul Bergen, la fiordurile din Norvegia […]

 2. johnson1312 Says:

  Eu nu vad la fel lucrurile Roxana…Chitoiu are un sef,da ? Adica pe Ponta…In guvern nu mai e in primul rand liberal ci ministru…Ce vrei sa-i spuna seful ? Normal ca va raspunde,nu vad unde e supararea ? Si daca iese bine liberalii vor avea grija sa-l laude.
  Ponta e javra ca nu-i da afara pe retarzii de la Cluj,ca se comporta pe unde se duce ca un copil razgaiat cand vine vb de Basescu,el nu vede nicaieri pericole dar pierde aproape totul pe linie si ramane intr-o pasivitate tampa.Chipurile sa nu se supere barosu’…KKt …Habar n-are cu ce si cum se mananca guvernarea….E pe dinafara total.noroc ca-s alegerile aproape iar pedeleprosii dau si ei in gropi de fraieri. 😡

 3. stejarul Says:

  ponta si rus datoreaza romanilor 20 de milioane euro pentru referendumul facut de-a lela!

 4. Radu Humor Says:

  Rușii resping „amestecul american în treburile interne ale statului”
  De Ioana Raluca Ghioarcă
  Kremlinul a dispus încetarea sprijinului financiar al Statelor Unite ale Americii pentru o serie de programe adresate societății civile din Rusia, în încercarea de a opri „amestecul americanilor în treburile interne ale statului”, scrie presa de peste ocean.

  Potrivit New York Times, Rusia a decis să pună punct unor programe pro-democratice, de sănătate publică și de sprijinire a societății civile din Rusia, care sunt derulate de 20 de ani de Agenția pentru Dezvoltare Internațională a Statelor Unite. Autoritățile le-au cerut americanilor să înceteze activitatea până la data de 1 octombrie, potrivt anunțului făcut ieri de Departamentul de Stat american. Dispoziția Kremlinului va duce la pierderea unui ajutor anual de 50 de milioane de dolari, sumă pe care se bazau anumite grupuri sociale afectate de politica strictă a statului rus în ce privește controlul domestic.

  Conducerea de la Moscova a luat în ultimele luni mai multe măsuri pentru a face presiuni asupra asociațiilor non-guvernamentale și pentru a limita disidența politică, inclusiv o nouă lege care le cere organizațiilor ce primesc bani din afară să se înregistreze ca „agenți stăini”. Mai mult, Rusia a crescut valoarea sancțiunilor pentru insultă și calomnie – un pas pe care jurnaliștii americani îl consideră destinat să intimideze criticii oficialilor guvernamentali.

  Modul abrupt în care Rusia și-a anunțat noile dispoziții a dat o turnură negativă relațiilor dintre cele două țări, care erau pe muchie de cuțit de la întoarcerea lui Putin la conducerea statului, scrie New York Times.

 5. plano Says:

  Stai linistita @Roxana ca decizia CCR se aplica urmatoarelor hotarari ale parlamentului si nu celor date in perioada de actiune a ordonantei de urgenta.
  Ai uitat ca deciziile CCR se aplica numai in viitor, situatiilor ivite după publicarea in MO?.
  Dintre toți destepții care s-au cainat pe posturi, ca ajunge Blaga din nou sef la Senat, doar liberalul Voicu a dat raspunsul corect.
  Tot inadmisibila ar fi si urmatoarea contestatie la CCR la hotararea Senatului de demitere a lui Blaga.
  Si daca, prin absurd, CCR ar face o gafa, Blaga n-ar putea sa ajunga din nou presedinte in Senat fara votul majoritatii senatorilor.

  Nici macar tu nu poti sa zdruncini, cu atacurile la Ponta, prietenia si increderea pe care Crin si Victor le au unul in celalalt.

 6. Radu Humor Says:

  http://www.adevarul.ro/international/Marine_Le_Pen-liderul_Frontului_National_din_Franta_0_661734136.html

 7. Ghita Bizonu' Says:

  Ar fi cam riscanta miscarea …. Antonescu este cel mai credibil candidat si daca nu face vreo prostie sa indispuna electoratul … iese presedinte.

 8. johnson1312 Says:

  http://www.dcnews.ro/2012/09/ccr-face-campanie-electorala-pentru-usl/

 9. Ileana Andersson Says:

  Ia uitati-va cate minciuni debiteaa individa. Nemernicul de Turcescu, basist notoriu nu degeaba a adus-o pe Motoc la aceata emisiune. http://inregistrari.b1.ro/view-sub_semnul_intrebarii-88.html

  Gretos mai este postul asta de televiziune!! Trebuie sa ne asteptam in continuare

 10. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

  ponta-tonta are ganduri sinucigase ?

  Crin Antonescu se complace ?
  De ce ?
  Cand vor discuta in parlament proiectul Ghise ?

  Sa intelegem sau asta ar vrea diversionistii sa intelegem: usl – pdl – aceasi mizerie ?
  Viata merge inainte, alegerile si frigul sunt aproape.
  Nu vom mai invinge ?
  Ce va fi ?
  Va fi ceva ?
  Om vide.

 11. Ileana Andersson Says:

  Emisiunea nu este intamplatoare, urmatoarea tinta va fi antena3, vorbeste de atacuri asupra Curtii. Cred ca toate amenntarile sunt doar inventii ale lor ca sa se victimizeze. Chestia se ingroasa. Basescu acum tace dar o sa-si dezlantuie institutiile asupra adversarilor lui.

  Astia vor sa devina stat in stat. viitoarea constitutie va trebui sa le reduca considerabil puterea.

 12. Maria Savescu (@MariaSavescu) Says:

  Cu Romania – Bucurestiul ce facem ?
  http://arhivadegeografie.wordpress.com/2012/04/18/tunelul/
  http://locuriuitate.blogspot.ro/
  http://www.zigzagonline.ro/job-hobby/tunelul-de-langa-pasajul-lujerului.html
  Si cate s-ar putea face.
  In ce sector este zona asta abandonata ?

 13. Mihai Hristea Says:

  I’m Thomas O’Malley. Cat! 😛
  http://hristea.wordpress.com/2012/09/20/social-elite/

 14. Valeriu Balan Says:

  Din pacate cred ca USL-ul nu-si mai poate permite sa piarda parlamentari. Dar asta nu inseamna ca la alegeri trebuie sa-i mai puna pe liste pe alunecosii de la Cluj.
  Sau, o idee mai buna ar fi sa ii puna pe locurile neeligibile, (ca un calificativ prost pentru performanta), macar asa nu ne trezim cu ei in PDL, de unde iar vor incerca sa racoleze spioni in USL.

 15. stejarul Says:

  Daca ponta considera ca basescu trebuie sa iasa „natural” din sistem, adica in 2014, corect este sa isi dea demisia si sa lase un tehnocrat sa fie premier pana in 2014.
  Daca nu isi da demisia USL nu mai are sens. 2014 e distanta lunga iar USL se „roade” pana atunci iar sansele lui Crin sa castige cu USL presedintia vor fi aproape nule.

 16. Mihai Hristea Says:

  Buey, treziti-va: moarte Basistilor!

 17. virgilvirgil Says:

  Atentie , nu e de joaca …
  Nu o luati in ris . E al dracului de groasa …
  Onorata CCR zice in motivare ca , potrivit jurisprudentei sale, ACTELE DE REGLEMENTARE ULTERIOARE NU POT PASTRA CONTINUTUL NORMATIV AL UNEI NORME LEGALE NECONSTITUTIONALE .
  Adicatelea schimbarea presedintilor camerelor este NECONSTITUTIONALA .

  PS

  Acum am vazut ca sedinta Senatului a fost considerata , separat ce e drept , NECONSTITUTIONALA taman de catre …
  E ?
  Puteti ghici ?
  Taman de catre doamna ASPAZIA COJOCARU .
  Atunci cum mama dracului USL s-a lansat in suspendarea mascariciului cind se stia clar inca de la schimbarea presedintelui Senatului ca aceasta doamna pusa acolo de PSD are astfel de opinii si voteaza in consecinta ?!
  Pe zi ce trece mai apare cite o dovada ca intregul circus cu demiterea lui Basescu nu a fost de fapt decit o operatiune de inalturare a lui Antonescu din cursa electorala pentru presedentie .

 18. ioprotestatarul Says:

  E bine ca incet, incet va convingeti ca Poanta este un impostor si tradator mizerabil. Antonescu a fost si este singurul politician de buna credinta din aceasta combinatie maronie si flescaita. Normal ca vor sa-l elimine pe Crin, el nici nu are ce cauta intr-o gasca de securisti si jefuitori mizerabili, insa eu cred ca nu e departe ziua ce va duce la eliminarea putregaiului si a corbilor din sistem.
  Depinde doar de curajul, constiinta si demnitatea noastra cand va veni aceea zi!

 19. Valeriu Balan Says:

  E limpede ca Ponta s semnat cu borrosu o intelegere „secreta”.
  In toate situtiile de pana acum, a mers ca pisatul boului, cum l-a batut vantul, dar iata ca in chestiunea „coabitarii” si protejarii lui basescu este al dracu’ de consecvent.
  Ori e agent infiltrat de basescu si grupul de la cluj (sustinuti de CIA), si promovat la conducerea PSD (unde s-a vazut clar ca totul a fost manevreat din culise, cu misiunea de a submina si destructura PSD-ul, (misiune aproape „accomplished”) iar apoi daca tot s-a descurcat bine cu PSD-ul, a primit o noua misiune, sa traga toata opozitia in jos, s-o compromita, astfel incat be-se-leul sa-si poata face mendrele nestingheriti in urmatorii doi ani, si sa vanda tot ce mai e de vandut pe aici.

  Asa se explica si acceptarea lui Ponta ca premier fara nici o grimasa de catre basescu (desi pareau a fi pe pozitii ireconciliabile), asa se explica si stangaciile din procesul simulat de demitere a lui basescu.

  Basescu a tot latrat cu „rosia montana”, nu rata nici o ocazie sa insite pe aceasta tema. Nu-l baga nimeni in seama. Acum „relegitimat” pe deoparte de „esecul” demiterii, pe dealta parte de sustinera SUA si PPE (UE), va face iar presiuni, amanintand cu izolarea romaniei.

  Deja ne pun sula in coaste si cu Oltchimul, pe care de-l va lua probabail OMV, si-l va taia imediat ca pe combinatul petrichimic de la Brazi si de la Pitesti, de unde au carat 3 ani fier vechi la Constanta si l-au dus de aici. Acum ne aduc benzina de la ei, iar benzina si petrolul de la noi il duc la ei – si-au recuperat cred numai din fierul vechi investitia – eu nu mai vreau sa aud de „dintosii” astia de Austrieci care controleaza aproape tot in Romania)

  Este limpede ca sunt interese transnationale de colonizare si jefuire de resurse a Romaniei.
  Daca in Irak, au putut gasi un pretext sa intre peste ei japca si sa-i jefuiasca, in Romania tara predispusa la sclavie si membra NATO, au apicat strategia preluarii puterii prin coruptie si racolare de tradatori – traficanti, ca basescu …dispus sa vanda romania si sa-si saraceasca neamul pe nimic.

  Acum poate vi se pare si mai evidenta sintagma „licuriciului” de unde primeste basescu „lumina”

  Asdar, BASESCU treabuie cu orice chip debarcat, condamnat pentru inalta tradare,el si toate slugile lui care se vor dovedii ca au pus umarul la desfiintarea Romaniei ca stat , distrugerea economiei si jefuirea resurselor

 20. virgilvirgil Says:

  Valeriu Balan …

  Cine sa-l condamne Valeriu ?!…
  Domnul Ponta care a luat , „asolut intimplator de pe strada din Viana , drept consilier personal , onorific si neremunerat” pe ovreiul lituanian Clark , care tot intimplator este primvicele ovreiului unguresc Soros pentru firmele acestuia din urma care exploateaza cupru in Polonia ?!…
  Hai sa fim seriosi !

  PS

  O directie judeteana de mediu da aviz favorabil pentru exploatarea aurului cu cianuri , iar ministerul PSD al doamnei Plumb DA IN JUDECATA DIRECTIA PENRU ANULAREA AVIZULUI in loc sa emita un simplu ORDIN de anulare a avizului si sa deie imediat afara directoarea care l-a emis .
  Adica sa stam 5 pina la 10 ani in judecati si anulam avizul dupa ce ispravim cu exploatarea .
  Pai asta nu e ca in bancurile alea cu prosti ?

 21. Mihai Hristea Says:

  Reiterez: moarte basistilor!!!
  http://hristea.wordpress.com/2012/09/20/grown-up/

 22. Valeriu Balan Says:

  virgilvirgil ….

  ceva trebuie facut …nu putem sa stam si sa ne uitam cum arde casa si sa speram ca se va stinge de la sine. Credeti ca daca trec trei caini pe strada si se pisa pe gard …se rezolva problema ?

  trebuie neparat mobilizata populatia, meetinguri masive .. proteste …
  Nu mai avem nici o posibilitate de aparare, ne-au desfiintat armata, granitele tot. Ne-au dat inapoi niste acronime … NATO, UE, CE bulshit … pe care EI le controleaza.
  In toata isoria nostra n-am fost atat de expusi. Maine daca vor, trimit 10 avioane, niste rachete … si in 24 de ore praful si pulberea se alege de noi. Mai are cineva apoi curajul sa „faca plangere” ? – UNDE ? – CUI ?

  Catre ce ne indreptam … vede cineva ?
  Spre dezastru … SIGUR

  Tradatorii stiu asta, d’aia sunt asa disperati sa acumuleze averi imense, sa-si poata cumapra apoi „titluri” in clubul select al „celor alesi”.
  Ei vor pleca, pe insulele lor paradisiace,iar nor vom ramane neputinciosi, privindu-ne casele si tara …fumegand

 23. virgilvirgil Says:

  Valeriu Balan …

  He-he-heeeee ! Ce nevoie au de rqachete cind avem plantate aici „mine cu explozie intirziata” inca de cind i-au adus rusii ?!
  Romania a devenit cel mai puternic experiment iudeo-masonic dupa Statele Unite .

 24. Ghita Bizonu' Says:

  stejare

  uiti micul amanunt ca in decembrie avem alegri parlamentare. Si ca in tarile civilizate alegerile parlamentare hotarasc si guvernul.
  Asa ca ideea ta lase un tehnocrat sa fie premier pana in 2014. este in cel mai bun bizara.

  Fiindca draCilor in Evropia (nu si in USA care au o alta constitutie si unde p’a buna presedintele este un monarh de sec XVIII – este drept ales si cu termen de expirare) guvernul are oncuderea trebilor si reprezinta majoritatea parlamentara. Cestia cu tehnocratu, independentu samd sunt doar solutii de urgenta (cam in genu mersului pe geanta).
  Asa ca presedentia oricat ar fi ea de stralucitoare nu poa fi decat o tinta secundara… (si ar fi bine daca palavramentu ar mai taia din fondurile presedentiei!!!). Sau daca dorim sa dam prioritate prsedentiei sa nu ne mai suparam atata pe TB .. insa ar fi mai bine ca presedintele sa aiba mai putine prerogative asa cum de latfel cereau si Ratiu si Coposu. Cu observatia ca Baselu si-a extins nepremis prerogativele si din cauza „insuficentei democratice” cu;turale de care sufera majoritatea concetatenilor nostrii foe ei analisti, politiceni filozofi samd care erau vigilenti numa cu Iliescu si foaret oertatrori cu presedintele „de dreapta” oricare era era el.
  Si daca nu gama asta in cap mereu vom avea „sansa” unui nou Conducator Eroi intre Eroii neamului si Mare Carmaci si genial nevoie mare (eu personal declar ca as dori unii mai mediocri in „genialitate”! ) prea mare ptr o tara asa de mica!!!!

  A da si la subiect : m-ar deranja un presedinte la 3 Coceni care ar apuca-o pe urme bashesti oricare ar fi coloarea sa politica!!!

 25. Mihai Hristea Says:

  Moarte basistilor!!!

 26. Valeriu Balan Says:

  Niște mine d-astea au gasit si prin rafinaria si combinatul de la Brazi, incastrate in betoanele din fundatiile unor instalatii. Inca de pe vremea lui Ceasca. (in tinerete am lucrat acolo)
  Acu’ de-or mai fi, oricum nu mai ajuta la nimic, au taiat astia tot. Ce sa mai saboteze, ce sa mai sara in aer ? Poate niste poduri ceva … desi p-alea vechi le ia garla, iar altele noi, se cacaie astia cate 5 ani la un pod …. deci … macar mine de-am mai avea si tot ar fi ceva 🙂
  Au carat dințoșii de la OMV tot, chiar si minele alea cred 🙂 cine stie pe unde-or bubuii candva 🙂

 27. stejarul Says:

  Ghita Bizonu

  USL s-a creat nu ca sa fie ponta premier ci sa scapati de basescu.

  Ponta a avut o intelegere cu Crin care suna cam asa
  1. Trebuie scapata Romania de regimul basescu cat mai repede posibil.
  2. ponta premier, Crin presedinte.

  Acum totul s-a transformat intr-o mojicie demna de un sutz de la Gara de Nord. Dupa ce a compromis suspendarea cu ajutorul lui ioan rus, ponta, cu sacii in caruta nici nu mai vrea sa auda de demiterea lui basescu. Considera ca basescu trebuie sa isi termine mandatul iar daca mai incalca Constitutia, el ponta, se va certa cu basescu. (vezi declaratiile recente ale lui ponta)
  Mie imi e greata sa mai vorbesc de acest individ numit ponta. De multa vreme nu am avut ocazia sa vad asa o radiografie clara a unei canalii. Un individ ca el, mai rar.Are acest individ in posesia sa cele mai abjecte trasaturi de caracter. Tupeu, minciuna, egoism feroce, jmekeria tipica unui semi- idiot, lipsa de jena si o aroganta cat Palatul Victoria!

  Parerea mea: basescu si udrea la un loc nu ating cotele canaliei de ponta.
  basescu are mai multe „rele” la activ doar ca e mai batran si a avut mai mult timp, iar udrea a avut ocazia sa faca hotii, fiind in functii inalte de mai multa vreme decat ponta. Ce visati ca va face unul care nici macar nu era premier si deja ca o cocota de lux se lafaia pe plaja la Dubai, in excursie platita de un mafiot? Cata nesimtire poti avea ca lider de partid politic cu aspiratii mari, sa ajungi sa fi intretinut de mafioti? Si sa mai ai tupeul sa fii premier! Ne mai miram ca nu se mai aude nimic de audituri!

  Ce am scris in postarea anterioara eu vad ca fiind singura solutie la situatia actuala. Un guvern cu premier tehnocrat (restul ministrilor pot fi de la partide) e cum spui tu o solutie temporara. Acest temporar depinde de ponta. Daca el impinge totul in 2014 pentru „triunghiul” basescu-Crin-poporul roman, atunci si el, ponta, nu vad de ce sa nu astepte tot pana atunci sa fie premier.

  PS E cea mai mare nerozie sa mai batem moneda pe interventia lui barroso, merkel,reding. Nici nu are sens sa mai vorbim de cei trei. Aia sunt acolo, departe de voi, iar soarta referendumului s-a hotarat IN TARA! A hotarat-o ponta cu rus. Prezenta la vot a fost atat de mare incat numai o cifra falsa a lui rus de 18 milioane a mai putut preveni demisia lui basescu. Romanii, la o populatie de 15,5 milioane cu drept de vot, au facut cvorumul numai cu DAuri!!!!
  Ati fost absolut fantastici! Doar ca soarta voastra a fost in mainile unor canalii platite gras cu contracte cu statul de zeci de milioane de euro.

  reding , merkel si barroso puteau ei sa tot puna piedici, daca rus era cinstit, nimeni si numic nu mai putea opri demisia lui basescu.

 28. Roxana Iordache Says:

  @johnson1312. Mi se pare că vedem la fel lucrurile. 🙂 E vorba de o atitudine, adică tu ca prim-ministru nu faci o asemenea declaraţie decât dacă eşti precar şi simţi nevoia să compensezi prin autoritarism. Despre asta-i vorba. Şi oricum, nu ai dat argumente contra observaţiei mele că se intenţionează erodarea PNL, în condiţiile în care, în rest, susţii aceleaşi lucruri cu mine.

  @stejarul. Nu prea merge, că Guvernul răspunde în solidar. :mrgreen:

  @Radu Humor. Mă tot mir cum poţi fi atât de fraier cu Rusia. Unu, că acolo e un regim securistic criminal, personalizat puternic – Putin va conduce încă 20 de ani. Şi doi, dar nu în ultimul rând, de fapt, Rusia şi SUA sunt în tandem, falsa lor dispută e pentru fraieri. Sferele de influenţă acum doar se distribuie, nu se mai împart. :mrgreen:

  @plano. Stai liniştit cu mentalitatea ta legalistă. Chiar nu te-ai prins nici până acum că România e ţara stării de fapt? Şi a faptului împlinit? Chiar nu observi că ieri CCR şi-a contrazis propria decizie luată în iulie? Şi chiar nu-ţi dai seama ce fraieri sunt dragii noştri de la USL că nu folosesc regula lipsei lor de reguli? Chiar eşti atât de naiv încât să nu-ţi dai seama că pentru ei e la degetul mic să-l întoarcă pe Blaga la Senat, după ce l-au întors pe Băsescu la Cotroceni? Fiindcă aşa a vrut muşchiul aparatului securistuc din care, din păcate, chiar şi tu provii? Şi nu puţini din PSD, asta-i problema cercului vicios. Cât despre infantilismul cu prietenia, lasă-l. că e penibil rău. Luni în şir am salutat, ca fraiera, prietenia asta – pe care, din păcate, n-a onorat-o decât o parte. Mereu. Şi dacă ai fi obiectiv şi raţional, ţi-ai da seama că nimeni n-a susţinut mai puternic „prietenia” asta şi pe Ponta însuşi, de la instalarea guvernului încoace şi am făcut asta chiar cu preţul unor dispute cu prieteni vechi, adevăraţi şi necondiţionaţi. Şi nu doar public, ci şi în particular l-am apărat pe Ponta ca fraiera. Eu când greşesc, recunosc. Şi nu repet greşeala.

  @Bizoane – da, dar observi jocul sondajelor, unul grosier. N-am dat link la sondajul lui Dâncu, dar e abject – adică îl scoate pe Crin la 17%, la egalitate cu Băsescu. 👿

  @Ileana – e pierdere de vreme, prostituatele-alea trebuie trimise unde le e locul.

  @Maria Savescu. Dacă stăm şi aşteptăm n-avem ce vedea altceva decât perpetuarea sistemului securistic, până la dispariţia României.

  Te cheamă Savescu, cu a sau cu ă? 🙂

  @Valeriu Balan. Care parlamentari? Gaşca de la Cluj nu-i în Parlamentul actual, dar vrea să fie în următorul. Atitudinea-asta reactivă e cauza nemerniciei în care se complace poporul român. Nu-ţi dai seama că te raportezi la duşman şi te manifeşti în funcţie de el, în loc să ai tu strategia ta, una ofensivă, prin care să-l obligi să se lipească de perete şi să-l execuţi.

  @stejarul. Băsescu e zero. El e doar numele actual al sistemului securistic, care are nevoie de prezenţa lui la Cotroceni ca să se perpetueze, de data asta, ireversibil. De-asta face totul ca să-l scoată din joc pe Crin. E singurul adversar veritabil al sistemului, pentru că nu provine din el.

  @Mihai Hristea. Nu doresc moartea nimănui. Doar penitenciarul. 🙂

  @Virgile, da, dar se putea câştiga. Şi ştii cum? Să nu fi fost Crin aproape singur, adică să fi avut un partid puternic în spate, nu o formaţiune de aiuriţi. Gură-cască, vorba ta. Cât despre PSD, acolo sunt destui care şi-au bătut joc chiar de munca lui Liviu Dragnea.

  @ioprotestatarul. Superb comentariu! Aşa trebuie să gândim şi să acţionăm. A fost o perioadă în care şi Ponta a jucat mai mult pentru Crin, dar a fost pus cu botul pe labe foarte repede, în jocul lui dublu.

  @Valeriu Balan. Asta cu CIA e monumentală! 😛 În rest, de acord că Băsescu trebuie debarcat, dar cu cine?

  @Virgile. 😆 De acord cu tine, cu excepţia obsesiei tale. Repet: admir evreii, detest jidanii. Îl iubesc pe Niels, îl detest pe Radu F.

  @Valeriu Bălan. Să fim realişti, nu ies oamenii în stradă şi la urma urmelor, de ce ar ieşi, dacă văd că nu există nimeni care să-i apere politic, ci dimpotrivă, îi bagă în belea, cum s-a întâmplat cu hărţuirea penală de după referendum.Frica asta e previzibil că va ţine mulţi oameni acasă la vot, dacă fraierii de la USL nu o susţin puternic pe Mona ca să impună şefi verticali la Parchete. Cât mai repede.

  @Stejare, ceva mai băsist decât propunerea cu premierul „tehnocrat” până în 2014 chiar n-ai comis până acum. 😆

  @Bizoane – da, preşedinţia e o chestie secundară: serviciile, sistemul judiciar, politica externă. Ca dovadă şi bătălia aparatului pentru „chestiunea secundară”. :mrgreen:

  Noul preşedinte e esenţial şi proba de turnesol e dacă face sau nu parte din sistem. De-aia se bat de vreo doi ani să-l impună pe amicul Oprescu – un simpatic, un dulce, dar din sistem. Nimic esenţial nu s-ar schimba cu el preşedinte. Ar fi cel mai rău posibil, fiindcă totul s-ar perpetua suportabil, tocmai fiindcă e el simpatic. :mrgreen:

  @Valeriu Balan – nici chiar aşa! Suntem, totuşi, membri ai NATO, art.5.

 29. Mihai Hristea Says:

  Rox, incerc sa fiu bun crestin, ca mi-o cere numele, plm…
  Dar pe basisti vreau sa-i vad cel putin in parnaie!

 30. virgilvirgil Says:

  Ei Roxi , stiu io ce stiu , vezi ca am dreptata cind am zis si zic despre ce se petrece la liberalii ceia ?
  Cit despre ovrei …
  Io zic de jidani , ca si tine de altminteri …, ca nu toti sunt ovrei , n’asa ?

 31. stejarul Says:

  Roxana,
  nu ai inteles!

  Nu ma stiu face io inteles….
  Oricum, Crin nu stiu cat rezista pe muchea asta de cutit.
  Va trebui sa aleaga in final, intre popor si ponta…. ca nu ii poate tine pe amandoi! Cat mai repede , cat mai bine!

 32. plano Says:

  Daca zici tu, e bine ca exista antibasisti printre cei care provin din aparatul securistic.;)
  Nu e nicio contradictie intre cele doua decizii ale CCR.
  In iunie s-au judecat contestatiile la hotararile de demitere a celor doi sefi de camere si au fost respinse ca inadmisibile pentru ca opera OUG nr.38/2012
  Ieri s-a dat comunicatul prin care Curtea admite contestatia impotriva legii de adoptare a OUG nr 38/2012.
  Din pacate pentru portocalii, aceasta decizie este inoperanta pentru Hotararile Cemerelor date pana la publicarea Deciziei in MO.

  Asa zice Constitutia, nu CCR!
  art.147
  (4) Deciziile Curtii Constitutionale se publica in Monitorul Oficial al Romaniei. De la data publicarii, deciziile sunt general obligatorii si au putere numai pentru viitor.

 33. Ghita Bizonu' Says:

  Hm ….

  Eu unul zic ca rolul presedintelui a fost amplificat nepermis de mult .. de catre CDR si DA.

  Sa ne aducem aminte – in 90-92 „dreapta” (bine garnista si cu voci cam stangiste , daca nu trotzchiste gen Gabriel Andreescu) cerea o constitutie cu regim parlamentar ca sa evitam un nou Ceausescu. S-a ajuns la compromisul actualei Constitutii .. si asta nu stou cat din cazua ambitiilor iliesciene cat din cauza ca poporu „educat” cu filem americane doprea sa isi aleaga presedintele. Adica cam asa : se da satisfactia unui presedinte ales da cam atat!!!
  Apoi fu ales Emil Constatinescu. Baiat bun ,”anticomunist”, ptra cu golani tot tacamu. Care in „numele simetriei” si-a permis sa demita un premier . „Simetrie” sustinuta de unu aviocat Stoica .. PNTcd atat de vocal cu 4 ani inainte a tacut. S-a facut – scuze – pres in fata dictatului constantinescian.

  Apoi veni la putere PSD si Ilic prezidator. Care bagara in Constituitoe expresis verbis ca p[resedintele nu poate demite premierul… premierul neputnad fi demis decat de catre Parlament prin motiune de cenzura. Ptr oricine dotat cu minim bun simt asta insemna ca Parlamentu este suprem.

  Ete na bun simt. Iesi Traian I ul zeus.ro Profesor Patriae cu dreapt de a confisca telefoanele pasaricilor procalmat Mare Carmaci cu o Providentiala Victorie de catre unu Tomita galaghita supus al britonei Veta.2 .. care Traian I ul unse ca asa doreau muschii dreptei pe cel Taricean (ptr uzul tutuLol : presedintii camereleor aratu clar cine are majoritatea!!!). Si Tariceanu fu.. si ptr ca primi sustinerea PSD in meciul cu Traian I ul ce zeus.ro iaste El.
  Sa nu zic intreaga salata filozoficeasca ce se face ca sa justifice aceasta „citire” abuziva a Constitutiei si incal;care a printzipurilor evropene… da mai bine sa vada dau un par degzamplu
  Aici ajung la problema fundamentala a republicii noastre semiprezidentiale: presedintele republicii este investit in functie prin votul direct in doua tururi de scrutin si ca atare de catre majoritatea celor prezenti la vot. Nici o alta functie din statul roman nu este supusa unui test de asemenea anvergura. Votul pentru unul din candidati are loc in urma unei campanii electorale care este evident un proces politic. Oferta electorala a candidatului este programul sau politic. si In realitate constitutia trebuie sa clarifice pozitia presedintelu in statul roman: daca acesta este legitimizat in continuare prin vot popular majoritar atunci trebuie sa beneficieze de parghiile puterii executive pentru a-si implini programul pentru care a fost ales, sau daca se doreste evitare concentrarii de putere in mana unui singur individ atunci trebuie renuntat la procesul electoral iar presedintele sa aiba rol reprezentativ si sa fie ales de majoritatea parlamentara. si astfel prin gimnastica verbala so suprautilizarea conceptului a juridic de „legitimitate” se ajunge la deturnarea Constitutiei. [cu adaugirea ca cand „letimitatea” a fost rasturnata de votu popular s-a bagat „legalitatea” si „stabilitatea” in numele suprematiei legii in scopul prezervarii lu der Baßesck]

  Acu p’a dreapta aceiiasi polologhie filozficeasca lipsita de sens poa sa fie folosita si ptr sutinerea pozitiei unuii presedinte ales de parlament .. si parca prin R Moldova am vazut o astfel de deriva ….

  Asa ca desi as fi preferat ca sa fie mazilit TB si ca Antonescu sa fi ajuns la Cotroceni eu incep sa ma intreb de sanatatea mintala a unora care incep deja sa il imbalsameneze pe Crin ca „Presedintele” ( ca nu a fost decat presedinte interimar, este presdeinte de partid si – inca? – de senat) si sa ii ridice soculu statuii (inca nu a murit. Este tanar asa ca mai asteptaim nitel – vreo 4 decenii daca nu 5 ca ii doresc viata lunga da nu ca presedinte pe viata!). Nu imi place atitudinea asta de microbist „Dudu Ionescu!” transferata in politichie si desi zic ca dupa toate posibilitatile il voi vota pe Antonescu Crin la prezidentiale (nu pe CRIN .. ca dupa numele mic se cunosc decat sportivii, cantaretele si monarhii!!) nu l-as vrea pe post de Basescu ori Ceasca II. Il voi doar ca presedinte – temporar – nu Mandatar al Cerului, Pater Patriae samd cum deja incep sa il prezinte Stejarul si Roxana.

  Si nu ma luati cu „atunci monarhia” Hic Romania nu Anglia si la noi naravu – transmis si Presedentiei – este ca Sefu lu Statu este „factor constitutional” care are ca sarcina sa tranfere la timp si in mod echitabil beneficile guvernarii dupa formula ” na si tie ca ai faklamzit destul!”.. si mai avea dreptu sa demita guvernu, sa numeasca un nou givern si sa dizolve parlamentu ca nou guvern sa poa organiza alegerile .. pe care numa Guta Tatarascu le-a pierdut! (exces de cinste sau prostie nu se stie…)

  Si inca una – desi mi-e o indicibila scarba de Tonta si nu am nici o incredere in Grupu de la Sluj imi aduc aminte de modul in care Traiceanu si ai lui nu erau de gasit in 2008 (subestimand nepermis „foamea” unora din PSD si supaestimand promisiunea PDL ca ei nicodata da niciodata nu se vor alia cu PSD .. si crezand ca prostii ca „geniul” Motociclean va fi ruhat cu lacrimi in ochi sa se intoaca la Victoria …A da si acest Razgandean cu propunerile sale grabite gen „gura bate curu” a facut PNL cam tradicean in ochii Despartamantului de Stat….de ati uitat amelocii sigur nu au uitat ia de aici neamule
  http://www.gandul.info/news/decizia-premierului-tariceanu-retragere-irak-aparata-liberalii-e-261023)

  In rest cum zis-am Tonta imi produce o scarba infinita – las, prot, slugarnic numa bun de manusi!!!!!

  Da tineti minte” batista pe tambal. Poa pe voi nu va intereseaza ce zice „cealata parte” insa prin targ cam umbla vorba ca suspendarea se datoreaza nerabdarii lui Crin de a se vedea la Cotroceni (aviz idiotilor si microbistilor : nu eu o zic! eu o aud!!) Acu nu imi ziceti ca prosti … acu ia inchipuieti-va-ti ca vreo 600.000 dintre ei nu credeau asta ci ziceau ca TB si-a sumat prea multe … e? Cvorumu!!! Asa ca nu dati munitie adversarului ..

 34. Mihai Hristea Says:

  Plano, sa-gti moara ma-ta in secunda urmatoare, basist imputit!

 35. plano Says:

  @hristea
  Sa mori tu daca n-ai citit cum trebuie ce am scris eu mai sus! Du-te la alfabetizare si fa exercitii de citire, amaratule!

 36. Roxana Iordache Says:

  @Plano, da, dar numai că nu sunteţi antibăsişti eficienţi, chiar dacă autentici. Pentru că balastul formaţiei voastre vă trage spre conformism câştigător pentru adversar. O spun cu simpatie şi regret. Nu puteţi mai mult, pentru că nu vă daţi voie să gândiţi liber. Tu reuşeşti uneori, semn că totuşi contaminarea nu a fost atât de gravă, probabil că eşti încă suficient de tânăr biologic. 🙂

  În rest, îţi faci iluzii, dacă ordinul e ca CCR să-l readucă pe Blaga la şefia Senatului, aşa va fi. Cu 6-3 sau 5-4, tot aia.

  @Bizoane, înainte de a continua lăutărismele, gândeşte-te ce majoritate era atunci. Şi dacă vrei să fii cinstit, du-te la origini, adică la constituanta lui Ilici. FSN a făcut actuala Constituţie, care s-a perpetuat pentru că mereu FSN a fost şi la putere şi în opoziţie. Adică, sistemul.

  În rest, treaba ta ce faci, n-ai nici un drept să le impui altora. Şi în nici un caz n-ai dreptul să-mi atribui aberaţii. Am spus despre Crin că NU e din sistem, o constatare.Şi tocmai de-aia vor să-l scoată din joc. În rest, monarhia constituţională, cea mai nou formă de stat, e şi forma optimă.

  Şi înainte de-a te da aşa de infailibil judecător, mai bine ai observa că strategia lui Tăriceanu a fost să demonstreze că refacerea FSN e visul de aur al lui Băsescu. Şi s-a refăcut. Era previzibil. Băsescu chiar a declarat că şi-a văzut visul cu ochii. PSD a fost de-o prostie colosală, dacă nu era şi ticăloşie în ecuaţie. Ca şi acum. Că aparatul doar îl foloseşte pe Ponta, aşa cum l-a folosit şi pe Geoană, după care îl aruncă. Mereu mâna lungă a găştii de la Cluj. Dacă Ponta nu o taie, după 9 decembrie e carne moartă, cum zice americanul.

  Am să repet imperativul ca USL să reafirme susţinerea pentru candidatura prezidenţială a lui Crin, înainte de alegerile parlamentare. Iar chestia cu nerăbdarea nu ţine, că mai nerăbdători erau milioanele care le reproşau că nu-l suspendă, ca dovadă şi numărul uriaş de la referendum, uriaş pentru pasivitatea românească, uriaş pentru vremea estivală.

  P.S. Crin atunci a făcut opinie separată, a declarat că declaraţia ministrului Apărării, Atanasiu, privind retragerea din Irak, a fost hazardată. Şi la ce i-a folosit acum? N-ar fi rău să cântărim mai temeinic datele. Şi mai ales, să nu le scoatem din context.

  @Mihai Hristea. Chiar n-am înţeles ieşirea ta.

 37. Ghita Bizonu' Says:

  Roxana

  daca strategia lui Tăriceanu a fost să demonstreze că refacerea FSN e visul de aur al lui Băsescu. il rog sa se spanzure…. ca sa demonstreze inevitabilitatea entropiei!!! O sustinere mai idioata nici ca se poa …
  Apropo base zis-a ca visul a fosu un guvern sprijinit de o majoritate … cam asa stam cu cantatu dupa ureche. Oricum pe ce zice base nu se poa pune baza (minus cand explica tehnica bautului de wizichi si poa a bisnitei) Lautarie este si parerea ta despre constitutie .. de un se vede ca minus prefixu …escului sustii teoria boccie a preeminetei prezidentiale…
  Si baga la cap – in politica conteaza si ce zic adversarii. Ca i vara asta : mai trebuiau cateva sute de mii de voturi!!! Insa unii gandeau numa in tremeni microbistici : ca de ce este suspendat sireacu … ca unii se grabesc prea mult si cativa asa de-ai dracului sa il vaza pe Crin demisionand! Microbisti …. sau cumva iti inchipui ca io vreau basesc?!
  Continuati asa si o sa dati munitie la adversar. Si multi (adica destui votaci) o sa ia partea lu baselu doar din microbism fiindca deh e Dudu Georgescu vs Anghel Iodanescu nu o guvernare cat de cat … (ha ! unii care au ras victorie ca a iesit bashila si ca papagalu de geoana a ramas ridicol dupa catvea ziel erau sucariti : Pai tot guvernu Boc?! Eu nu mai voi Boc!!! si guvern smintit!)

  A si fiindca vreau sa fiu cinstit: Radu vasile demisu era secretar general al PNTcd! Sacrificat ptr bazdacii prezidentiali…. Culmea ca constitutioa lu Ilici proteja in acel moment cabinetu PNTcd!!!!!

 38. Mihai Hristea Says:

  SimpluŞ cand miros basisti, ma pis pe ei.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: