CCR A DECIS CĂ E PUTERE SUPREMĂ ÎN STAT. DIN ACEST MOMENT, VA ÎNCEPE REVENIREA LA STAREA DE FAPT ANTERIOARĂ DATEI DE 3 IULIE, REVENIRE PE CARE A ANUNŢAT-O UZURPATORUL BĂSESCU

În cârdăşie cu PD-L, Curtea Constituţională a decis că e a treia Cameră, mai presus de orice putere în stat. Anume, că poate cenzura toate hotărârile Parlamentului, nu doar să le constate constituţionalitatea, aşa cum prevăd Constituţia şi Legea Curţii Constituţionale.

Era previzibil ca CCR să adauge la lege în aşa fel încât să se autoproclame putere supremă în stat, cenzor al suveranităţii poporului reprezentate de Parlament, din momentul în care Parlamentul nu a adoptat iniţiativele senatorului Ghişe privind constatarea demiterii lui Băsescu, ci a preferat să creeze un precedent, luând act de o decizie abuzivă, chiar ilegală a CCR, care nu are nici un drept să hotărască anularea suveranităţii poporului şi întoarcerea la putere a unui dictator demis zdrobitor.

Era previzibil că fraudele de la CCR vor plusa. V-am prevenit că din momentul în care se acceptă precedentul reîntoarcerii frauduloase a lui Băsescu la Cotroceni prin decizie a CCR, Curtea Constituţională va putea lua orice decizie vrea, considerându-se mai presus de lege şi chiar mai presus de stat. Nu şi mai presus de aparat. Aparatul securistic din care fraudele de la CCR fac parte şi care au nevoie de Băsescu pentru a-şi putea continua activitatea de crimă organizată în România, până la vânzarea totală a ţării.

Şi să vedeţi că Blaga şi Borfeta vor contesta revocarea lor din funcţie. A şi anticipat în acest sens uzurpatorul de la Cotroceni când a anunţat ambasadorii că se va reveni total la starea anterioară „zilelor de 3-6 iulie”.

Partea cea mai proastă e că nu Ponta suportă consecinţele. Deşi ar trebui să le suporte în exclusivitate. Împreună cu fraudele care şi-au bătut joc de referendum. Şi de voturile noastre.

Anunțuri

22 răspunsuri to “CCR A DECIS CĂ E PUTERE SUPREMĂ ÎN STAT. DIN ACEST MOMENT, VA ÎNCEPE REVENIREA LA STAREA DE FAPT ANTERIOARĂ DATEI DE 3 IULIE, REVENIRE PE CARE A ANUNŢAT-O UZURPATORUL BĂSESCU”

 1. olimpiu65 Says:

  Blaga si borfeta au contestat deja dar nu au avut castig de cauza! Ghise nu putea convinge pe nimeni dintre colegi de justetea actiunii sale cata vreme liderii lor ( inclusiv Crin)au promis occidentului ca se va respecta decizia popandailor!
  Chiorul poate imagina sub influenta bauturilor alcoolice, dar nimic nu va mai fi ca inainte de 3 iulie! 9 decembrie conteaza atat!!

 2. octavpelin Says:

  ERA DE ASTEPTAT.CE FACE USL?
  CELE 8,5 MILIOANE DE ROMANI CARE AYU VOTAT DEMITEREA PENALULUI BASESCU VOR FI LASATI DE IZBELISTE?

 3. Marius Mina Says:

  O tara de „branconieri” prosti, pun capcane pentru ursi si se plang neamurile ca-i sfasie victima . Eu i-as impusca in genunchi inainte sa puna capcanele , sa aiba spor. Intre timp, la adpostul stirilor cu pielea ursului din padure, Curtea Constitutionala va branconeaza pe la spate . Zarurile au fost aruncate .. 😉

 4. CCR A DECIS CĂ E PUTERE SUPREMĂ ÎN STAT. DIN ACEST MOMENT VA ÎNCEPE REVENIREA LA STAREA DE FAPT ANTERIOARĂ DATEI DE 3 IULIE, REVENIRE PE CARE A ANUNŢAT-O UZURPATORUL BĂSESCU » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 19 September 2012 – Blog « Croaziera cu CarpaTour.ro – Ziua 4: orasul Bergen, la fiordurile din Norvegia […]

 5. Ileana Andersson Says:

  Inca putin, constitutia o sa se schimbe dupa alegeri si CCR si va fi readusa la respect. Noua Constitutie nu o va putea Curtea contesta ca neconstitutionala pentru ca ar trebui sa se raporteze la ceva deja existent. Rationamentul ar conduce la Constitututia comunista ceea ce este o aberatie. Rolul CCR va fi restrans pe cale Constituionala iar votul popular nu poate fi contestat.

  Aberatia asta ca CCR sa cenzureze hotararile parlamentului o sa ia sfarsit.

 6. virgilvirgil Says:

  Ilenuto stai … Stai ca nu e asa simpla chestiunea .
  Decizia prin care CCR poate sa se amestece peste hotaririle Parlamentului atrage dupa sine amestecul CCR peste recent hotaririle de schimbare din functii a Robertinei si a lui Vasilica .
  Valerica Zgonea si Crin Antonescu se pot sterge pe bot de scaune pe motiv de neconstitutionalitate , si ce e mult mai grav , rezultatul unei astfel de minarii transforma intr-o manopera frauduloasa suspendarea mascariciului .
  BINGO !
  Lovitura de stat ?
  Curat lovitura de stat !
  Pai daca lovitura de stat , atunci parchetele isi vor tura motoarele la maximum …
  Nici nu vreau sa ma gindesc unde se poate ajunge …

 7. Marius Mina Says:

  Va fi interesant ,pina la alegeri ii baga in descompunere mafia justitiara comandata de lepadatura de la Cotroceni. Ii face de spital .

 8. Marius Mina Says:

  Traversăm o criză acută a întregului sistem politic, un sistem distrus de o încrengătură de complicităţi păguboase…

  Din păcate, toată istoria noastră, vorbind doar de cea modernă, e plină de complicităţi. E una din racilele româneşti. Îmi doresc din suflet ca românismul să poată fi redeşteptat cu ceva. Asta n-are nicio legătură cu naţionalismul extremist aşa cum îl înţeleg acum sfertodocţii în nebunia lor.
  http://www.cotidianul.ro/ne-vom-trezi-rupti-in-bucati-intr-o-lume-care-se-va-federaliza-194588/

 9. Ileana Andersson Says:

  Virgile@ scenariul tau nu este imposibil ba chiar foarte posibil mai ales ca ei au interesul sa puna mana din nou pe putere. Dar, dar asta pana la alegeri. Daca voi veti fraieri sau suficient de indignati si nemultumiti de usl, si nu veti veni la vot ca sa sprijiniti usl-ul, atunci va meritati soarta. Basescu o sa-l aduca la putere pe MRU, iar MRU ii va aduce din nou pe pdli-sti la putere pete 4 ani. Nu degeaba au fost defazate alegerile prezidentiale si cele parlamentare. Cine pune mana pe putere are toate sansele sa o pastreze pentru o lunga perioada de timp.

  Asa ca lasati deoparte sfanta indignare si mergeti la vot. Atfel nu va ramane decat sa carcotiti pe la colturi inca multa vreme de acum incolo.

  Si mai inchipuiesteti ce Constitutie or sa faca pedeleii anul viitor!

 10. Roxana Iordache Says:

  @Olimpiu, n-ai fost atent! Fraudele de la PD-L au spus în mod repetat că nu s-a putut judeca pe fond contestaţia lor, tocmai din cauza OUG privind atribuţiile CCR. Şi vezi că deja au depus contestaţie cu privire la demiterea lui Blaga – că asta-i important, să-l dea jos pe Crin. În rest, le convine şi lor supapa că oamenii au scăpat de Borfeta.

  Chestia cu promisiunea către Occident e atât de idioată! În orice caz, e obligatoriu să se pună în dezbatere iniţiativele lui Ghişe, dar n-ai înţeles, dacă s-ar fi dezbătut anterior acestei decizii a CCR, i-ar fi pus în faţa faptului împlinit. Îţi faci iluzii cu privire la 9 decembrie.

  P.S. Într-adevăr, nimic nu va mai fi ca înainte de 3 iulie, Va fi mult mai rău. :mrgreen: Înainte se păstrau cel puţin nişte aparenţe. Acum, blocajul e total.

  @octavpelin. USL nu face nimic.

  @Marius Mina. Ştii că mă enervezi cu pluralul ăla, înseamnă că-l foloseşti special. Şi voi o să staţi cu Obama încă patru ani. După, s-ar putea să nu mai existe USA. :mrgreen:

  @Ileana, îţi faci iluzii.

  @Virgile, păi exact asta spuneam şi eu în articol. Pe Zgonea cred că-l lasă. :mrgreen:

 11. argusdre Says:

  Nu se poate asa ceva. Parlamentul trebuie sa riposteze si sa dea o noua lege in privinta astora, altfel Romania ducand-se de rapa definitiv.Poate sa stea UE in cap, in cur, in freza, etc. noi suntem nevoiti sa facem dreptate….

 12. Sandi Says:

  aceasta-i tzatza din fruntea acestei cloace cu numele de CCR !

 13. CCR A DECIS CĂ E PUTERE SUPREMĂ ÎN STAT. DIN ACEST MOMENT, VA ÎNCEPE REVENIREA LA STAREA DE FAPT ANTERIOARĂ DATEI DE 3 IULIE, REVENIRE PE CARE A ANUNŢAT-O UZURPATORUL BĂSESCU » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 19 September 2012 – Blog « Croaziera cu CarpaTour.ro – Ziua 4: orasul Bergen, la fiordurile din Norvegia […]

 14. Sandi Says:

  Dupa ce a facut-o pe Eba europarlamentar , acum Basea i-a dat ordin slugii Boc s-a bage si pe notaritza Ioana in parlamentul de la Bucuresti.

 15. Ghita Bizonu' Says:

  Mde

  sa zicem (presupunem) ca schimbarea lu Blaga a fost .. neregulata. Asta nu ar inseman oare ca Prostanaku trebe sa se intoarca?! He?!

 16. Roxana Iordache Says:

  Sandi – CSM.

 17. bmarinescu41 Says:

  De ce nu luăm un exemplu din istoria zbuciumată a poporului nostru,RĂSCOALA DIN 1907???

 18. virgilvirgil Says:

  bmarinescu41 …

  Pentru simplu motiv ca rascoala din 1907 a fost pusa la cale da agitatiri iudei bolsevici , pe cind acuma iudeii cu pricina joaca oarecum pe dos …

 19. cristipetre Says:

  Mie, personal, detaliul referitor la modalitatea de luare a deciziei – unanimitate – tinde sa îmi sugereze ca decizia nu este politizata, deci pare justificata din punct de vedere a solutiei continute în dispozitiv.

  Om fi noi românii cârcotasi, dar nici macar o decizie pronuntata în unanimitate de CCR sa nu putem respecta?

 20. Mihai Hristea Says:

  Rox, imi permiti sa ma pis pe CCR? Cu precadere pe Motoc aia.

 21. Nic Anghel Says:

  Pe astia nu poate nimeni sa-i opreasca? De ce nu mai baga inca odata in Parlament legea prin care sa-i oblige sa ramana in limitele fixate de Constitutie, adica verificarea constitutionalitatii legilor? In acest moment CCR este complet in afara legii fundamentale. Nu trebuie decat ca USL sa reformuleze legea, si daca nu se poate altfel sa dea o ordonanta de urgenta 🙂

 22. Mihai Hristea Says:

  CCR e inutila! MMa pis pe CCR!!!!!!!!
  Sa vina CCR la mine la un quiz show!
  Asta e CCR!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: