PROJECT 9/12 ROMANIA: USL, MISSION ACCOMPLISHED. AR TREBUI SĂ URMEZE OFENSIVA ROMÂNIEI PENTRU REAFIRMAREA DEMNITĂŢII NAŢIONALE, CA ACTOR IMPORTANT ÎN EUROPA, ELIBERAT DE SERVITUŢILE PE CARE LE-AU ANGAJAT FRAUDA BĂSESCU ŞI FRAIERUL PONTA

Domnul Swoboda merită felicitări pentru prestaţia de la Strasbourg în dezbaterea despre România. Cred că îl muncesc remuşcările. :) Serios, dacă vă uitaţi la Hanes Swoboda vs Martin Schulz vedeţi care dintre ei e om. Dacă Şulf nu-l punea la zid pe Ponta în iulie, acum România era o ţară liberă de băsism. Atunci şi Swoboda a fost slăbuţ, tot la trena PPE. În 12 septembrie s-a produs o reacţie de imagine musculară a grupurilor parlamentare. :mrgreen: Iniţiatorii dezbaterii, PD-L-PPE, au luat-o peste bot. E bine că România a câştigat din asta, e o reabilitare a imaginii care trebuie consolidată ofensiv.

Politicianismul e mizerabil, s-a văzut şi miercuri, din intervenţiile de la Partidul Prostituţiei Europene. Apropo, UDMR, grupare membră a PPE, a tăcut ca mortu-n păpuşoi. Şi nici USL n-a speculat faptul că ungurii au fost dintre cele şase partide care au aplicat „războiul-fulger”, culminând cu suspendarea.

PSD ar trebui să promoveze oamenii ca liderul europarlamentarilor, Cătălin Ivan, oameni care probabil există în partid şi stau timizi, fiindcă nici nu sunt băgaţi în seamă. Şi doamna blondă, europarlamentara PSD, n-am reţinut cum o cheamă, care a scos cartonaşul la adresa unei jigodii tupeiste de la PPE, parcă Manfred Weber, cel mai nesimţit vorbitor din gaşca acuzatoare, devenită acuzată. De ce PSD nu scoate în faţă mai mulţi reprezentanţi ireproşabili şi bătăioşi? Şi dacă oamenii cei mai populari sunt Liviu Dragnea şi doamna Andronescu (ei au luat, fiecare, mai multe voturi la congres decât Ponta), de ce nu au un cuvânt decisiv de spus în politica PSD? Şi de ce profesorul Athanasiu – co-fondatorul PSD – nu este valorificat pentru USL?!

Repet, dacă PSD ar trece la (Social) Liberalii Lordului Watson, în mod sigur i-ar urma suficiente spirite libere din PES, dar şi din PPE, şi din grupurile “dezamăgiţilor”. Am putea face istorie în Europa, am putea contribui la direcţia benefică a Uniunii Europene, ca uniune a naţiunilor suverane, al cărei unic scop să fie acela iniţial, adică, de piaţă comună. Mă întreb de ce nu vrem. Mai precis, de ce nu vrea Ponta?

De ce PSD acceptă condiţia PES de trenă a PPE? Şi nu mă refer la exerciţiile de imagine, confortabile la Strasbourg. Mă refer la Comisia Europeană, unde comisarii socialişti au fost căţeii muţi ai lui Barroso şi Reding în agresiunea contra României.

PPE şi PES sunt două feţe ale aceleiaşi monede mondialiste, federaliste ale Uniunii Europene. Internaţionalismul socialiştilor e, de altfel, tradiţional. Dreapta, în schimb, e naţionalistă, naţionalist-luminată prin definiţie şi e dimensiunea esenţială care i-a fost amputată PPE.

Decăderea PPE e lamentabilă. De exemplu, Frattini faţă de Reding. Fra a mârâit pe vremea Guvernului Tăriceanu, montat de Macovei. Dar tipul era normal, uman, cu sânge viu, nu automat ca penibila Reding. Pe Frattini l-a ţinut la butonieră Ciorbea, pe urmă, l-a făcut Tăriceanu la un pahar cu vin italian. Era gata să pape aceeaşi spaghetă cu el. :P De altfel, Berlusconi însuşi în “extravaganţele” lui, cel puţin, era simpatic şi mereu a respectat România – s-a manifestat deferent şi amical atât în timpul guvernării Năstase, cât şi al guvernării Tăriceanu. Reding e (f)rigidă, iar Barroso s-a maoizat la loc. :P PPE s-a pervertit progresiv, ceva sinistru! Erau o familie politică integră şi au devenit un bordel. Iar când îşi găsesc clienţi devertebraţi, iese ceva de toată voma.

Oricum, campania împotriva României a fost fără precedent. Repet, însă: fără complicitatea PES, PPE n-avea succes, cu toată agresivitatea. Martin Şulf merită acelaşi dispreţ ca şi Barroso. Poate chiar un pic mai mare, din cauză că e vorba de trădare. Deşi e impropriu zis, din moment ce el face parte din gruparea transpartinică.

Iar Ponta mâine trebuie să fie ferm pentru România. Să nu mai angajeze servituţi, nici în numele lui ca premier, nici în numele altora şi mai ales, să nu-şi mai permită să promită că va cenzura, din nou, Parlamentul României. Ponta ar trebui să ia în calcul faptul că, în realitate, nici UK şi nici Franţa u sunt încântate de supremaţia aroga(n)tă a Germaniei, iar Schulz s-ar putea să ia gaură prin blatul cu Merkel. Europa e a liberalismului social, se vede trendul cu ochiul liber. Şi e normal, fiindcă oamenii nu mai acceptă să fie cobaii experimentelor totalitare şi suprastatale, de fapt, sclavi pe plantaţia finanţei mondiale care face din sistemul bancar, guvernanţă „globală”.

Despre ce cred că ar trebui să-i spună Ponta lui Barroso, în postarea următoare. Lui i-am transmis deja părerea mea, să nu ziceţi că nu i-am spus. Iar Mihai Gâdea diseară la Sinteză poate îi pune măcar o întrebare incomodă, de exemplu, de ce a acceptat cele 11 puncte şi de unde zvonul imposibil cu Kovesi la DNA.

6 răspunsuri to “PROJECT 9/12 ROMANIA: USL, MISSION ACCOMPLISHED. AR TREBUI SĂ URMEZE OFENSIVA ROMÂNIEI PENTRU REAFIRMAREA DEMNITĂŢII NAŢIONALE, CA ACTOR IMPORTANT ÎN EUROPA, ELIBERAT DE SERVITUŢILE PE CARE LE-AU ANGAJAT FRAUDA BĂSESCU ŞI FRAIERUL PONTA”

 1. Donkeypapuas Says:

  Dar aţi auzit ce i-a mai duduit prin cap lui tante Merkel, democart-CREŞTINA? Cică fotbaliştii germani să fie mândri că sunt… homosexuali !!!

 2. Ghita Bizonu' Says:

  Schulz e neamt ca si Merkeloaza. Si cand este viorba de interes german socialistii percuteaza in mod pozitiv.
  Ca asa stam cu internationalismu globalizant de azi …unii sunt balamti ptr „natioanlism” in folosul national al altora!!!

 3. PROJECT 9/12 ROMANIA: USL, MISSION ACCOMPLISHED. AR TREBUI SĂ URMEZE OFENSIVA ROMÂNIEI PENTRU REAFIRMAREA DEMNITĂŢII NAŢIONALE, CA ACTOR IMPORTANT ÎN EUROPA, ELIBERAT DE SERVITUŢILE PE CARE LE-AU ANGAJAT FRAUDA BĂSESCU ŞI FRAIERUL PONTA » B Says:

  […] Original Blog » 16 September 2012 – Blog « KOVESI LA DNA, CEA MAI IMBECILĂ INTOXICARE BĂSISTĂ, INSULTĂTOARE PENTRU INTELIGENŢĂ […]

 4. Dumitru Nedelcu Says:

  Cam repezita Roxana.Lucrurile sunt ceva mai complicate,sunt interese peste care nu se poate trece fara diplomatie.Ai uitat ca defuncta alianta DA l-a propulsat pe basescu?Toti liberalii in frunte cu Tariceanu se imbracasera in pufoaice portocalii …Ati uitat ca PSD a tinut guvernul Tariceanu la putere in 2007-2008?Sunt de acord cu opinia ta despre grupul de la Cluj.

 5. Valeriu Balan Says:

  Dom’ Nedelcu,

  unde am ajuns cu diplomatia? La dictatura si statut de colonie. Kovesi nu doar ca trebuie schimbata, trebuie sa si plateasca pentru multele nelegiuri. Sau macar sa ne explice cine le-a ordonat. Kovesi e legata ombilical de basescu si niciodata nu va iesii din cuvantul lui. Ce mari acte de „vitejie” a facut kovesi de merita asa o demnitate in stat ? E o biata tarancutza, ce pupa talpile stapanului, oricare ar fi el.
  Nu face decat sa citeasca instructiunile stapanului si sa-si asmuta subordonatii sa le execute.

  O singura satisfactie as putea avea. Sa-l dam jos pe besescu iar dosarele sa i le instrumenteze kovesi cu morar 🙂
  Ar fi maxim de satisfactie sa ceara procurorii 25 de ani de parnaie pentru basescu si consficarea averilor. MAXIMA … 🙂

 6. Valeriu Balan Says:

  @Dumitru Nedelcu

  o propunere ceva la DNA ?

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: