CCR ŞI-A LUAT MOBILIER DE 100 DE MII DE EURO DIN BANII NOŞTRI, UNIVERSITATEA BUCUREŞTI FACE COLECTĂ PUBLICĂ PENTRU 90 DE MII DE EURO ÎN SCOPUL SALVĂRII VIEŢII ADELEI ROGOJINARU, ŞEFUL CATEDREI „COMUNICARE”

Scriam şi săptămâna trecută despre conferenţiarul universitar, şeful Departamentului Ştiinţele Comunicării al Universităţii Bucureşti, Adela Rogojinaru, depistată cu o formă agresivă de cancer, pentru care există un tratament chimioterapic de ultimă oră, neinclus în programul de gratuităţi şi compensaţii (oricum, în multe cazuri, teoretic şi acela).

Adela, din salariul ei precar de universitar, nu are suma de 90000 de euro, necesară pentru tratamentul de 6 luni, fără de care nu poate rezista.

De-o tristeţe fără margini e şi faptul că Universitatea Bucureşti se află în situaţia umilitoare de a iniţia colectă publică pentru universitarul Adela Rogojinaru. Nu s-au strâns decât puţin peste 10 mii de euro, în timp ce la Curtea Constituţională s-a instalat mobilierul aurit şi personalizat, în valoare de 100 de mii de euro. Dintr-un foc. Din bani publici. Cu 10 mii de euro mai mult decât suma cu care se poate salva o viaţă de om, formator de oameni. Fraudele de la CCR huzuresc, în timp ce universitarii cerşesc. În disperare de cauză, pentru salvarea vieţii unei colege.

Donaţi aici, dacă vreţi şi mai ales, dacă puteţi:

Prin Internet Banking, în conturile:

CONT LEI: RO19INGB0000999903185855
CONT EURO: RO12INGB0000999903185496
CONT DOLARI:
RO96INGB0000999900893814Prin ordin de plată, aceleaşi conturi, dar adăugând următoarele informaţii:
Titular de cont: Lucia Astratinei
CNP 2890314460024
COD SWIFT: INGBROBU
Banca ING BANK N.V. Amsterdam – Sucursala Bucureşti, Bd. Iancu de Hunedoara nr. 48, Sector 1, 011745, București, România.
Purtătorul de cuvânt al Facultăţii de Litere, doamna Diana Diaconescu, ne informează că s-a deschis şi un punct fix pentru donaţii, la sediul facultăţii, din Edgar Quinet, la Prodecanat, zilnic, între orele 9 şi 16.
P.S. Făcusem un apel către doamna ministru al Educaţiei, pentru o donaţie din partea ministerului. Poate cu ocazia reiterării acestui anunţ.
Mulţumesc Oanei Stănciulescu pentru semnalarea acestui caz în emisiunea ei de la Antena 3, „Panorama”. Oana e o inimă mare.

3 răspunsuri to “CCR ŞI-A LUAT MOBILIER DE 100 DE MII DE EURO DIN BANII NOŞTRI, UNIVERSITATEA BUCUREŞTI FACE COLECTĂ PUBLICĂ PENTRU 90 DE MII DE EURO ÎN SCOPUL SALVĂRII VIEŢII ADELEI ROGOJINARU, ŞEFUL CATEDREI „COMUNICARE””

 1. Marius Mina Says:

  Laura Codruța Kovesi ar putea fi numită șef la DNA, în locul lui Morar
  http://www.dcnews.ro/2012/09/laura-codruta-kovesi-ar-putea-fi-numita-sef-la-dna-in-locul-lui-morar/

 2. CCR ŞI-A LUAT MOBILIER DE 100 DE MII DE EURO DIN BANII NOŞTRI, UNIVERSITATEA BUCUREŞTI FACE COLECTĂ PUBLICĂ PENTRU 90 DE MII DE EURO ÎN SCOPUL SALVĂRII VIEŢII ADELEI ROGOJINARU, ŞEFUL CATEDREI “COMUNICARE” » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 15 September 2012 – Blog « FRAUDA BĂSESCU ÎŞI AROGĂ DREPTUL DE A DECIDE ÎN NUMELE ROMÂNIEI. CÂT A COSTAT VIZITA SLUGILOR BĂSISTE ANTINAŢIONALE LA BRUXELLES? ŞI CÂT DE DEMN VA TREBUI SĂ FIE PONTA, LUNI, ACOLO, PENTRU ROMÂNIA […]

 3. Marius Mina Says:

  Former CIA Operative Michael Scheuer on the motives behind the recent protests in the Middle East.: Mrs Clinton Has Blood on her Hands Everywhere

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: