FRAUDA BĂSESCU ÎŞI AROGĂ DREPTUL DE A DECIDE ÎN NUMELE ROMÂNIEI. CÂT A COSTAT VIZITA SLUGILOR BĂSISTE ANTINAŢIONALE LA BRUXELLES? ŞI CÂT DE DEMN VA TREBUI SĂ FIE PONTA, LUNI, ACOLO, PENTRU ROMÂNIA

N-am vrut să scriu la cald despre vizita lui Băsescu la Bruxelles şi conferinţa de presă pe care a hăhăit-o acolo. Unu, pentru că mi-a fost rău fizic, după ce am urmărit oroarea de personaj sinistru, grotesc ca moartea, uzurpator, impostor, nulitate reşapată împotriva voinţei poporului român: e absolut oribil! Şi doi, pentru că dacă scriam pe loc, i-aş fi înjurat şi pe fraierii de la USL, care au permis ca acest coşmar al revenirii decedatului, de la groapa în care l-au trimis 7,4 milioane de votanţi, să devină realitate. Nu mă refer la Crin, pentru că pe el Ponta l-a pus în situaţii imposibile. Măcar să se fi învăţat minte în aşa fel încât luni, la Bruxelles, să aibă o atitudine demnă. Şi fermă. Mai ales că, pe 12 septembrie, modul în care majoritatea vorbitorilor din Parlamentul European au şters pe jos cu Reding, Băsescu şi Barroso i-a obligat pe reprezentanţii PPE din Comisia Europeană să facă paşi înapoi, gura mult mai mică şi tonul, moderat. În curând trebuie să îşi prezinte scuze poporului român şi reprezentanţilor USL. Şi chiar trebuie puşi în această situaţie. E obligatoriu ca demnitatea României să fie restaurată.

Realitatea e că Băsescu a luat-o-n mână la Bruxelles, de astă dată. El se aştepta să aibă un climat consolidat, numai că Macovei i-a făcut un deserviciu imens – de fapt, un serviciu involuntar României – când a determinat PPE să solicite dezbatere despre România în Parlamentul European. Băsiştii şi susţinătorii lor externi au pierdut la scor. A fost şi atacul letal al eurodeputatului italian Pino Arlacchi, expert anti-mafia, care a desfiinţat, pur şi simplu, regimul Băsescu, numindu-l mafiot şi acuzându-l de crimă organizată.

În consecinţă, Barroso, Reding şi van Rompuy au dat nişte comunicate în care s-au adresat în egală măsură tuturor partidelor şi  n-au ieşit la declaraţii comune cu Băsescu, ceea ce toată lumea a remarcat, amintindu-şi declaraţia suspendatului din iulie, care azi îi bate fundul, anume că „e un semn înfiorător pentru România” faptul că Barroso n-a ieşit la declaraţie comună cu Ponta. Acum a fost tratat exact ca Ponta în vară şi evident că l-a găsit  tot pe Ponta pretext de explicaţie, anume că nici luni când va merge premierul nu se vor face declaraţii comune. Eu cred că ar trebui să se facă. În compensaţie pentru atunci. Şi în nici un caz tovarăşul comisar-şef Barosu, plătit şi din cotizaţia cuminte a României, să nu-şi permită să-l verifice pe elevul Ponta dacă şi-a făcut lecţiile în 11 puncte. Iar Ponta să-i amintească, elegant, dar ferm, că e premierul unei ţări membre care nu doar că n-a greşit cu nimic Uniunii Europene, ci a fost violent nedreptăţită. Calomniată, depreciată în ochii lumii. Pentru care Bucureştiul solicită reperaţii morale. Comisarii PPE se pot scoate dând vina pe PD-L, mai ales pe Macovei, Stolojan şi Preda, pentru faptul că au fost dezinformaţi. Un mod elegant de a ieşi din situaţie.

Deocamdată, să observăm că reacţiile mass-media, ale analiştilor, politicienilor, etc., de la noi, faţă de prestaţia lui Băsescu au fost, din păcate, axate pe anecdotic. Există în continuare o reticenţă stupidă faţă de aspectul nevralgic al problemei. Impostorul, pseudopreşedintele României sau preşedintele demis şi reinstalat prin puci, angajează în mod discreţionar România, cum semnalam şi ieri, fără să aibă absolut nici un drept în acest sens: nu l-ar avea nici dacă ar fi preşedinte legitim. Nu l-a avut nici când a legat România la cap fără s-o doară, cu Tratatul de guvernanţă fiscală.

Şi cu toate că proiectul anunţat de Barroso miercuri dimineaţă la Strasbourg e în stadiu de fantezie sinistră, iar PPE e pe topogan european, Băsescu promite că târăşte România într-o aventură neosovietică – despre care voi scrie separat. Important e acum să punctăm faptul că comisarii PPE – în complicitate, din păcate, cu PES – au comis acea agresiune fără precendent la adresa României ca să-l readucă fraudulos pe Băsescu la Cotroceni, pentru a ţine România în lesă şi a face din ţara noastră, sluga prea-plecată în concretizarea proiectului de anulare a suveranităţii statelor-membre ale Uniunii Europene, cedare de suveranitate pentru care Băsescu a şi declarat, explicit, în primăvară, că el este cel care trebuie să meargă la Consiliul European.

Iar azi Băsescu a declarat, textual: „I-am asigurat că România va fi parte a uniunii bancare”. Mai mult, că „România doreşte să facă parte din uniunea bancară”, pentru că „85% din sistemul bancar e ocupat de bănci din zona euro”. Vă daţi seama ce-a spus şi ce comite? Şi că asta s-ar numit abuz în funcţie, abuz de putere, dacă ar fi un preşedinte legitim şi că ar putea fi suspendat pentru substituirea calităţii de prim-ministru şi ar putea fi demis direct pentru înaltă trădare – şi ceva din toate astea trebuie făcut, pentru că azi a declarat că la Consiliul European din noiembrie va angaja România în sensul precizat mai sus.

Preşedintele Antonescu trebuie să ia poziţie fermă. Nu e admisibil ca România să fie angajată într-o strategie antinaţională, care oricum e abia în fază de proiect şi cu şanse minime de a fi adoptată, din moment ce suita de alegeri din ţările membre dislocă de la putere partidele din PPE. Trebuie ca premierul Ponta să aibă o dezbatere în cadrul PES cu privire la poziţia faţă de proiectul Barroso, privind o federalizare neosovietică a Uniunii Europene. România nu poate accepta aşa ceva.

Băsescu avansează o ticăloşie împreună cu comisarii neosovietici ai PPE, anume, să şantajeze financiar România, să aplice sancţiuni economice ţării noastre, pentru a o transforma în sclavă a intereselor transnaţionale şi a ne obliga să acceptăm subordonarea în structura suprastatală. Ponta trebuie să respingă categoric orice tentativă de şantaj în acest sens. E fără obiect. Bruxelles-ul nu şi-ar permite aşa ceva faţă de România, fiindcă nu riscă să ne piardă ca stat-membru, pentru că o părăsire a Uniunii Europene din partea României ar însemna un precedenr nedorit.

Reacţia ar fi trebuit să fie promptă. Chiar preventivă. Partea proastă e că liderii USL, Crin şi Ponta, au făcut nişte declaraţii din Deltă, orientate strict asupra problemelor interne – importante, evident, dar incomparabile cu gravitatea situaţiei în care Băsescu aruncă România. Măcar dacă mâine ar avea o reacţie, tot ar fi bine. Când anunţă candidaţii, să anunţe şi de ce e vital ca alegătorii să-i voteze, mai zdrobitor, chiar, decât la alegerile locale. Şi să facă şi oferta electorală: coabitare sau delimitare. Dacă le-ar oferi coabitare, alegătorii ar fi în extaz – cel puţin 7,4 milioane.

Deci, poate îl întreabă, oficial, pe Băsescu, cât a costat această vizită la Bruxelles pe care a cerut-o şi în care a fost însoţit de o turmă de consilieri prezidenţiali. Şi pentru ce trebuie să plătim noi vizitele în care nişte fraude vând ţara. De fapt, o dau pe nimic.

Aştept cu interes interviul la Antena 3 pe care deputatul Pino Arlacchi i l-a promis lui Mihai Gâdea. Pe mine mă puteaţi considera exagerată când scriam că regimul Băsescu este egal crimă organizată.

Interesant şi ce va afla comisia parlamentară despre zborul la Riad. Cu avionul lui Bout.

Reclame

30 răspunsuri to “FRAUDA BĂSESCU ÎŞI AROGĂ DREPTUL DE A DECIDE ÎN NUMELE ROMÂNIEI. CÂT A COSTAT VIZITA SLUGILOR BĂSISTE ANTINAŢIONALE LA BRUXELLES? ŞI CÂT DE DEMN VA TREBUI SĂ FIE PONTA, LUNI, ACOLO, PENTRU ROMÂNIA”

 1. bmarinescu41 Says:

  http://bmarinescu41.wordpress.com/2012/09/14/si-cu-asta-ce-am-facut/

 2. Roxana Iordache Says:

  Exagerezi! Atunci îşi permitea glumiţe din astea, că se schimbau liberalii cu ţărăniştii, care au făcut o ţară modernă, ca să aibă comunismul ce distruge.

 3. FRAUDA BĂSESCU ÎŞI AROGĂ DREPTUL DE A DECIDE ÎN NUMELE ROMÂNIEI. CÂT A COSTAT VIZITA SLUGILOR BĂSISTE ANTINAŢIONALE LA BRUXELLES? ŞI CÂT DE DEMN VA TREBUI SĂ FIE PONTA, LUNI, ACOLO, PENTRU ROMÂNIA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 14 September 2012 – Blog « Croaziera cu CarpaTour.ro – Ziua 3: orasul Flam, la fiordurile din Norvegia […]

 4. Neveu01 Says:

  Rox,
  Spui ca:

  „…Bruxelles-ul ….nu riscă să ne piardă ca stat-membru, pentru că o părăsire a Uniunii Europene din partea României ar însemna un precedent nedorit…”

  Asta ar fi o lovitura de gratie, ar fi inceputul sfarsitului, atata pentru vanzatorii de tara care nu respecta Constitutia cat si pentru pentru imperiul declarat a lui Barroso, madam Reding si van Rompuy.
  Ah, ce mi-as dori sa se intample ce-ai pomenit mai sus!!!
  Ma asteptam sa-mi vad visul cu Grecia dar as fi si mai fericit sa-l vad plecand de la Romania;)
  Tot cu iesitul in strada.
  Acuma cat e cald, nu la iarna.

 5. R.Daniel Says:

  Isi imagineaza cineva ca dupa ce ani de zile a urmarit doar interesele unui grup restrans TB ar putea brusc sa faca vreun lucru bun pentru tara?? Totul va fi pentru a crea cat mai multe probleme si pentru a-si salva pielea. Si cine conduce Europa? Un portughez, o luxemburgheza si un belgian?? Nu cumva niste frustrati care-si doresc o tara mai mare, daca se poate cat Europa? (La groapa de gunoi a istoriei cu ei, cat mai rapid! Sa fie judecati de tribunalul …revolutionar! al Noii Federatii Europene, initiata chiar de portughez! Norocul lor ca lucrurile se desfasoara in mod cu totul si cu totul virtual… http://mileniultrei.blogspot.ro/) Mai ramane sa primim lectii de la Dania, Cipru si Malta…(Ca de la Lituania am primit, cu un tupeu greu de imaginat.) Si sa nu uitam fondurile europene; neaccesarea lor a fost pretul platit de TB pentru sustinerea din partea liderilor europeni.

 6. stejarul Says:

  „Nu l-a avut nici când a legat România la cap fără s-o doară, cu Tratatul de guvernanţă fiscală.”
  Nu sunt foarte convins ca tratatul asta nu e benefic pentru o Romanie jumulita bestial de politicieni lacomi. Vorbim de lacomia guvernului boc, dar ponta ? Cum poate el justifica contractele cu statul castigate de cumnatul lui in valoare de 100 milioane de RON in timpul regimului basescu?
  Tratatul de guvernanta fiscala macar pune o limita la lacomia guvernantilor de a indatora tara.

  „Pe mine mă puteaţi considera exagerată când scriam că regimul Băsescu este egal crimă organizată”
  Nu esti exagerata de loc. Esti chiar BLANDA!

  Regimul basescu este mult mai mult decat un regim mafiot.
  Nu sunt naiv sa cred ca zborul la Riad a fost facut pentru cateva lazi cu AK47! Poate pentru cateva „lazi” cu sarin, cyanide si alte „acadele”! Si totusi lacomia lui basescu face ca toate „jucariile” astea sa fie doar un mizilic. Astea sunt bune pentru un amarat de primar! Ca presedinte, pretentiile sunt mult mai mari. Pretentii cum ar fi traficul de materiale radioactive…. ?
  Nu pot sa nu remarc interesul foarte mare al lui basescu in tehnologia nucleara.

  „http://www.dcnews.ro/2012/09/de-ce-a-pomenit-basescu-laserul-eli-in-discursul-despre-bruxelles/”
  „De ce a pomenit Băsescu laserul ELI în discursul despre Bruxelles”

  Raspunsul e simplu: Teama de a nu pierde finantarea europeana!
  Suspiciunile Europei ca regimul basescu este un regim mafiot implicat in crima organizata si trafic de arme a provocat probabil teama celor de la Bruxelles.

  Sa nu uitam cazul Livinineko, intoxicat la Londra cu polonium radioactiv cu o doza estimata ca ar fi costat 2 milioane de dolari.
  Acest caz demonstreaza cat de usor ajung materialele radioactive in mainile unor indivizi bolnavi. Polonium radioactiv se gaseste in cantitati infime in natura de aceea „Nowadays, polonium is obtained by irradiating bismuth with high-energy neutrons or protons” cu ajutorul acceleratoarelor de particule.

  Ce este proiectul ELI?
  „Extreme Light Infrastructure (ELI) este un proiect derulat în trei state din UE: Cehia, Ungaria şi România … mega-laserul din România va avea funcția unui accelerator de particule uriaş, cu aplicații în industria grea, medicină, procesarea deșeurilor radioactive și prelucrarea uraniului.”

  Romania lui basescu si a lui magureanu nu poate avea tehnologie nucleara de varf. O tara in care un fost sef SRI fara sa aiba cea mai mica pregatire in domeniul industriei chimice, isi cumpara un combinat chimic la fel de usor cum imi cumpar eu un pachet de chibrituri la magazinul din colt, nu are voie sa detina o sursa de producere a materialelor nucleare. Punct!

 7. Radu Humor Says:

  Băsescu trebuie oprit până nu ajunge să distrugă complet România punând-o pe chituci !
  Individul e bolnav rău !
  Nu numai cu capul și de alte cele, dar și de putere !

 8. Roxana Iordache Says:

  Stejare, România nu-i a lui Băsescu. De altfel, Băsescu WHO?

  Cât priveşte tratatul de guvernanţă, însăşi titulatura denotă oroarea suprastatală.

  Tu ai o obsesie cu Ponta. Contractul de care vorbeşti (poate ne dai sursa) e o firimitură faţă de jaful băsiştilor.

  În rest, teama cui de la Bruxelles că regimul Băsescu e mafiot? Mafioţii între ei? 🙂

 9. Roxana Iordache Says:

  @Neveu01. Grecia să iasă doar din euro, ca să fie începututl sfârşitului monedei. Noi n-are rost să ieşim deocamdată din Uniunea Europeană. Dar putem ameninţa cu plecarea. 🙂

  @R.Daniel. De acord.

  @Radu Humor. Cine să-l oprească? Fraierii care au avut totul în mână şi n-au ştiut să păstreze?

 10. stejarul Says:

  Roxana,

  http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/afacerile-familiei-ponta-alexandra-sora-premierului-tine-contabilitatea-avocatului-firmei-cumnatului-lui-ponta-care-are-afaceri-de-100-milioane-ron-cu-statul-276136.html
  Articolul pare foarte bine documentat si pana ponta nu dezminte, eu cred tot ce scrie acolo.

  O „firimitura” e un precedent.
  Da, am obsesie cu ponta care va dura pana cand ponta il da afara pe rus ioan din PSDeu.

  „Cât priveşte tratatul de guvernanţă, însăşi titulatura denotă oroarea suprastatală.”

  Eu consider ca un escroc/hot este de fapt un debil mintal.
  Daca hotia se pedepseste mai devreme sau mai tarziu cu pierderea libertatii, de ce mai exista hoti? Le place la parnaie?
  Nu cred. Un hot e un individ cu valori morale deviante si cu un intelect limitat (infantil) care il determina sa creada ca nu va fi prins.
  Ma intreb, daca la guvernarea Romaniei s-au perindat o multime de hoti, cat de „matura” a fost „guvernarea”. Pai nu prea!
  A fost „infantila”/”debil mintala” …
  o astfel de guvernare oare nu are nevoie de o guvernanta care sa ii tina lacomia in frau?

  Ca roman, ma doare sa decida strainul pentru mine, dar daca ma gandesc ca acesti „debili mintal” imi baga tara si pamantul meu natal intr-o catastrofa care va duce oricum la pierderea suveranitatii tarii … oare nu e mai convenabila o guvernanta fiscala decat pierderea completa a suveranitatii?

  Roxana, daca guvernele baga tara in datorii imense si se va ajunge ca singura cale sa faca rost de bani pentru plata ratelor sa fie cresterea imensa a taxelor pe proprietate, eu si tu si altii, nu vom mai putea plati impozitele si vom face orice sa scapam de proprietatii. Ne vom vinde toti pe mai nimic casele numai sa scapam de darile la stat si vom cauta sa inchiriem o camaruta de la noii proprietari. Nu e oare mai bine sa stim ca guvernele nu pot imprumuta peste masura?

 11. argusdre Says:

  La Bruxelles, Ponta trebuie sa fie in primul rand intransigent visavi de legislatia romaneasca -adica sa nu accepte sfaturi „besiniste” in privinta ne-schimbarii lui Kovesi si Morar- trebuie sa dea dovada de mandrie, independenta si patriotism. Are in spate destule milioane de romani incat sa nu mai fie frica de fantosele alea dirijate de pupaza germana si are destula experienta sa adopte o pozitie proprie, nationala. Ce o sa-i faca aia mai rau de atat, mai rau decat i-au si ne-au facut ? O da, o sa ne pupe-n cur cu furie occidentala si democrata. Dar daca i-am ameninta noi ca am putea sa-i parasim si sa facem o mare uniune cu rusii si chinezii, ca si-asa aici am fost mereu prigoniti si mereu distrusi ?

 12. mgabim2009 Says:

  @ Rox decisesem sa nu mai comentez, sa fiu out. Dezamagita de ce s-a decis cu referendumul si post. Scirbita de unele comentarii de pe blogul tau.
  Dar azi am vazut un Basescu TERMINAT! Un basescu care incerca sa mai arate ceva, dar era clar ca este doar „un nimeni drum”! A incercat sa scape punind in circa guvernului Ponta, dar fizionomia, vocea, culoarea a aratat un tip TERMINAT chiar si acolo unde credea ca va fi „aclamat”! dar pina si „aia” au realizat MAREA MINCIUNA BASISTA!
  Asa ca ma intorc; cred ca mai exista speranta!
  @Stejar be ready!

 13. argusdre Says:

  ”stejarul spune:
  sâmbătă 15 septembrie 2012 la 12:24:49 am
  Roxana,
  http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/investigatii/afacerile-familiei-ponta-alexandra-sora-premierului-tine-contabilitatea-avocatului-firmei-cumnatului-lui-ponta-care-are-afaceri-de-100-milioane-ron-cu-statul-276136.html..”

  In primul rand ca n-am incredere in nimic din ce-a mancat ciuperci pana acum Romania Libera.Totul a fost pe fata insinuant, partinitor, acuzator fara dovezi, fals si mincinos…In articolul de fata se incepe cu o anume firma care-i a cumnatului varului nepoatei lui Ponta , si culmea, care ar fi castigat nus ce licitatie alaturi de „SC EURO CONSTRUCT TRADING ’98 SRL, firmă considerată apropiată de preşedintele Traian Băsescu”. Adica, mai pe taraneste vorbind, „mama ei cu mama mea . sapte buci de cur avea”…Pai cum adica ? RL care il pupa-n cur mereu pe matrozul diliu, acum il vede ca pe diavolul care a otravit inclusiv firma Euro-construct ? Care va sa zica n-a mers murdarirea cu „bonele ilipineze”, cu „plagiatul”, hai sa incercam cu…cumnatele, verisoarele, nepoatele, etc…”Calomniaza, calomniaza, ca pana la urma tot ramane ceva !”
  Si mei e ceva : Pe vremea portocaliilor n-au castigat afaceri cu statul decat aia portocalii ca lumea. Deci, daca asa stau lucrurile, firma Grossman (suna a jidovism, iar Ponta-i oltean sadea) e PDL-ista, in vreme ce Ponta nu este. Putem vorbi doar de-un fraier cu curul in doua luntre….
  Ca atare Falnice Stejare, nu vad logica sanatoasa si nici mult adevar, ci doar insinuare mincinoasa.

 14. Ghita Bizonu' Says:

  stejare

  concluzia ta Romania lui basescu si a lui magureanu nu poate avea tehnologie nucleara de varf. … nu are voie sa detina o sursa de producere a materialelor nucleare.

  se traduce prin Romania nu trebuie sa aiba tehnologie! Fiindca vezi matale proiecte din astea se deruleaza pe mai multi ani. Paoriectu ala va fi functional peste cativa ani (dintai trebuieste construita hardughia in care sa fie bagata magaoaia). Esti sigur ca pest5e 4 ani va fi tot „Romnaia lui Basescu”?
  Apoi cestia cu O tara in care un fost sef SRI fara sa aiba cea mai mica pregatire in domeniul industriei chimice, …. nu are voie sa detina o sursa de producere a materialelor nucleare. face abstractie ca azi cam oricine are bani (sau credit) si „conectii” cumpara cam orice – combinat chimic, uzine de aviatie, capcitati de productie de varf , fara sa aiba nici o pregatire in domeniu vizat.
  Apoi mai bati si campii lispit de gratie – Riadu nu ar fi chiar locul unde sa te duci sa vinzi arem pe contr propriu. Ntz. Asta fiindca Ruadaul cumpara foarte oficial si ce nu are nevoie (avioane euroepene facute ptr conditii europene….) si staleel care ii vand se tavalesc de placere (Franta facu un contyract ptr tancuri Leclerc. Comunistii nu zis decat „asta inseamana atatea milioane de ore de munca ptr sindicalitsii francezo” adica bravos ba guvernanti nu va platim degeaba!”) Da de obicei vinde SUA. Asa ca daca cari lazi la Riad este doar sa ai und epune banii .. si sa afli unde descarci vapoarele!!! (se poa presupune ca uneori trebuie sa sprijine credinta ..)
  Iem iddea ta ateva “lazi” cu sarin, cyanide si alte “acadele” care alte? In plus s-a vazut la Tokop ca sarinu poa fi obtinut si fara combionate chimice (atentatu Aum) . Si ce e aia „cyanide” ? Nu stou cam naiba ai trecut tu prin scoala … la chimie. Ti se pare cumva ca „cyanide” o fi mare cestie ptr care trebuieste o tehnologie complexa … Ntz draga Ghinda pe romaneste se zice cianuri! Destul de comune in industrie …

  Insa asta imi aminteste ca in 96 cu ocaaia „inaugurarii” guvernarii CDR erau unii „democrati” care urlau ca Romania nu indeplineste nu stiu ce condtitii ca pune in pericol Europa, ca incalca nu stiu cate tratate de dezarmare fiindca producea o varianta metalica a lu IAK 52 care da era un mare pericol – ar fi [utit atrage niste cumparatori din USA . Oricum cativa amerloci au cumparat varianta metalica (Aerostar) … asa de distractie (avionul este si de acrobatie!)

 15. Ghita Bizonu' Says:

  mgabim2009

  aia nu aveau de ce sa il aclame …mai ales ca au cam fost scarmanati in PE .. si se paropie niste algeri ptr comisie. Ori aceasta afacere poa sa devina motiv de atac impotriva canddaturii lu Barosso. Si nice sprijinul lu sulfa de Martin Schultz nu ar mai functiona . E o victorie marunta care s-ar putea sa ii coste pe sprijinitori si Barosso trebe sa il dea la spate ca acu canta despre More Europe with less parliamentary democracy is impossible si zice ceva despre ca cum „nu trebuie sa ne cerem scuze pentru economia noastra sociala“ si „trebuie sa facem reforme impreuna si sa dezvoltam o dimensiune sociala europeana“. Pai in condtiile astea Nutzu poa fi primit doar pe usa din spate si tratat cu dispret …ca sa nu isi aduca aminte aialati ca tocami ai pus pumnu in gura unui parlament, a majopritatii cetatenilor politic activi ca sa ajuti pe unu care isi bate joc de parlamentarism si priocala moartea statului social!!!

 16. plano Says:

  Ponta, premier legitim, n-ar trebui să accepte același tratament de slugă pe care l-a avut Base la Bruxelles.
  Se duce la Baroso doar dacă acesta îi respectă statutul de premier al României.

 17. ioprotestatarul Says:

  Hillary Clinton:”Cetăţenii Egiptului, Libiei, Yemenului şi ai Tunisiei nu au schimbat tirania unui dictator pentru tirania mulţimilor”
  „America trebuie să continue să preia conducerea în lume.”

  Deci democratie = conducerea lumii de catre America, iar vointa poporului = tirania multimilor?
  Zi sa mori tu!

 18. ioprotestatarul Says:

  Pentru mine Ponta este un tradator al vointei poporului suveran!
  Ramane de vazut daca la Bruxelles va confirma acest lucru sau doar faptul ca este un jalnic ucenic ajuns premier din „greseala”…

 19. Sandi Says:

  Te masturbezi asa de dimineata ?!?

 20. Sandi Says:

  Incompatibilii slugoi ai lui Basea :

  Evreul si Legionarul !

  http://www.cotidianul.ro/iata-de-ce-sunt-incompatibili-mru-si-mihail-neamtu-194158/

 21. Sandi Says:

  @ Marius Mina

  Lasa putin politichia dambovitzeana si zi te rog ceva despre stirea asta :

  Tabloidele din SUA insistă că Bill Clinton este pe moarte !!!

  http://www.jurnalul.ro/externe/bill-clinton-cancer-623770.htm

 22. Sandi Says:

  Despre cele doua patzachine ce conduc CSM cititi aici :

  http://www.luju.ro/institutii/csm/iata-de-ce-se-codea-csm-sa-ne-raspunda-alina-ghica-si-oana-haineala-au-cheltuit-pe-plimbari-in-strainatate-in-2012-mai-mult-decat-toti-ceilalti-membri-ai-csm-la-un-loc-10-000-dolari-a-costat-doar-distractia-de-la-hong-kong-raspunsul-oficial-a-fost-oferit-

  Uitai-va ce fatza de bagabela sau ma rog centurista, are presedinta acestei Curti de cacat !

 23. Roxana Iordache Says:

  Mulţumesc pt comentarii.

  @mgabim. Gabi, îmi pare bine că revii, oricum, indiferent de politică, tot ţinem blogurile – şi voi aveţi animăluţe, să vă trăiască! Să ne anunţi când aşteptaţi şi nepoţei! 🙂

  @Stejare – să ştii că noi, românii, suntem super pe soft – includ aici chimia subtilă. Ne putem dezvolta fulminant cu IT-uri şi industrie uşoară, dublate de agricultură performantă. Iar din industria grea e un must să relansăm industria aviatică şi de armament, la care – trust me! – suntem aşi. De-aia trebuie îngenunchiată România, pentru potenţialul ei nu doar natural, ci şi uman. Numai că nu vor reuşi. E obligatoriu ca USL să câştige zdrobitor, să spulbere băsismul, să vină Crin preşedinte şi să aplicăm o strategie pe cel puţin 8-12 ani. Se poate face din ţara asta o minune. Oricum e o minune că (mai) există. 😛

  Depinde şi de Ponta – dacă se rupe ireversibil de băsiştii din PSD, dacă-i dă afară şi dacă de aici înainte colaborează constant onest cu Crin.

  @plano – Spre deosebire de cerşeala lui Băsescu, vizita lui Ponta era de mult stabilită. Mingea e la fileul nostru, Guvernul României trebuie să puncteze puternic. În definitiv, nici UK şi nici Franţa nu sunt în realitate încântate de supremaţia aroga(n)tă a Germaniei, aşa că Schulz s-ar putea să ia gaură cu Merkel.

  @Bizoane – tot mai ai reziduuri de lăutărie în evaluarea perioadei CDR. Şi e păcat, deoarece eşti băiat deştept. 🙂

  @ioprotestatarul. Mulţam pentru informaţie! Hilara cu administraţia Obama n-au făcut decât să deprecieze SUA până la insuportabil, chiar în ochii popoarelor filoamericane, s-ar putea de altfel ca asta să şi vrea Obama, să distrugă America – sorry, Gabi! 😛

  E bun şi faptul că îi mai daţi o şansă lui Ponta pentru luni. 🙂

  @Sandi. Cine te-a turbat? 😛

  @Sandi. Chiar mă enervez când un puţoi e asociat cu Codreanu, ăla era o splendoare de bărbat şi a făcut o singură greşeală, care i-a şi fost fatală. Ar trebui să pună mâna pe carte mulţi care vorbesc după ureche – Codreanu a făcut cartel electoral inclusiv cu Forumul Evreilor, împotriva regimului personal regal care se profila din pricina ambiţiilor nemăsurate ale lui Carol al II-lea – păcat, pentru că ar fi fost un rege foarte tare, fără derapajele totalitare, ale căror consecinţe, din păcate, le suportăm şi azi. Regimurile antidemocratice sunt o plagă mereu cu grave consecinţe sau măcar efecte pe termen lung. Şi plaga băsismului va fi greu de eradicat, pentru că e expresia ultimă a aparatului securistic dezvoltat din 6 martie1945 încoace. Dar faptul că aparatul e pe ducă se vede şi după MRU – ca să se perpetueze, respectivul aparat va trebui să facă totul contra lui Crin, fiindcă propriu candidat viabil nu mai are. Să iasă cu Maior – fâs! Să recurgă la Meleşcanu – pârţ! Doar dacă îl bagă pe Doctor la candidatură. Dar şi dacă îl contracandidează independent contra lui Crin, tot pierde, deci Oprescu e băiat deştept, nu va face asta nu doar din obraz faţă de Crin, ci şi sau mai ales din realism – s-ar face de râs, pentru că l-ar bate Crin la scor. Crin e un dulce, dar pune-l să se bată ca să câştige şi rade tot. Aşa şi trebuie. Aşa ar fi făcut şi la referendum, fără mămăligeala lui Ponta şi a unor prostovani de la PSD. Sigur că au fost tembeli şi în PNL. Campania a fost catastrofală, am spus-o de multe ori – inclusiv atunci – şi repet.

  @Bizoane – am remarcat zăhărelul lui Barosu, am tot promis că scriu despre proiectul lui, în faţa căruia Băsescu e o slugă ridicolă. Absolut penibilă. 🙂

 24. ioprotestatarul Says:

  Da, dar numai atunci cand nu vine mata la supt!

 25. plano Says:

  Roxana
  Sunt tot mai convins și sunt de acord cu cei care sustin ca initiatorii modificarii Legii referendumului, senatorul PSD de Prahova, Georgica Severin, și deputatul PNL de București, Corrnel Pieptea, au făcut jocurile lui Băsescu din primele momente ale preluarii guvernarii de catre USL.
  In proiectul supus aprobarii cascalailor din cele 2 cameren au lasat nemodificat art. 5 din Legea 3/2000, articol care reglementa cvorumul de participare.
  Atît a așteptat CCR ca să-și modifice decizia din 2007. Zegrean rade de ei acum si zice ca nu el a făcut legea cu cvorum de participare.

 26. Roxana Iordache Says:

  @plano. Am mai schimbat impresii despre asta. Şi repet că eşti dintre foarte puţinii care au remarcat. Partea proastă e superficialitatea cu care ceilalţi au votat fără să vadă ce votează.

  P.S. Trebuia art.10 pur şi simplu, nu PRIN DEROGARE de la art.5.2, prevedere de care evident că s-au prevalat zegrenii. 👿

 27. plano Says:

  Partea proasta este ca cei din USL nici nu-si asuma eroarea care a lăsat portița deschisă pentru imixtiunea CCR și, ulterior, a Comisiei Europene in favoarea lui Basescu.
  Ziaristi si analisti seriosi trec cu usurinta peste acest episod descalificant pentru juriștii din USL episod care arata ca in PSD nu mai este constitutionalist de talia lui Iorgovan.

 28. Sandi Says:

  Poate cineva sa-mi spuna daca Principesa Margareta e bolnava grav ?!? Nu am citit pe net ci am auzit de la cineva, care a auzit de la altcineva….

 29. Cum se citeste in Blogosfera dezbaterea subiectului „Romania” in Parlamentul European « FLUXNEWS (știrile esențiale) Says:

  […] https://roxanaiordache.wordpress.com/2012/09/14/frauda-basescu-isi-aroga-dreptul-de-a-decide-in-numel… Share this:TwitterFacebookLike this:LikeBe the first to like this. Categories: Bloguri de urmarit Etichete:basisti, blog, pino arlacchi, PPE, roxana iordache Comentarii (0) Trackbacks (0) Scrie un comentariu Trackback […]

 30. Sandi Says:

  Luni la Bruxelles va fi pentru Ponta examenul vietii lui politice ! Sper sa arate ca are cojones cucoanei Reding !

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: