DUPĂ CE A SEMNAT DISCREŢIONAR TRATATUL DE GUVERNANŢĂ FISCALĂ, BĂSESCU ANUNŢĂ CĂ VA ANGAJA DIN NOU ABUZIV ROMÂNIA LA BRUXELLES, ÎMPOTRIVA SUVERANITĂŢII ŢĂRII. DEMITEŢI-L PENTRU ÎNALTĂ TRĂDARE!

Băsescu e bolnav, a schimbat pupitrul administraţiei prezidenţiale. 🙂 Dar asta-i secundar.

Important e că la prima declaraţie de presă ca preşedinte ilegal şi ilegitim repetă aceeaşi mizerie care ieri a fost dezavuată în Parlamentul European. A spus că merge ca să vorbească despre fraudele la referendum. Şi a spus că vizita la Bruxelles e la solicitarea lui, iar întâlnirile vor avea loc, evident, cu Barroso, Reding şi respectabilul domn van Rompuy.

Extrem de grav este că Băsescu a anunţat că îşi arogă dreptul de a vorbi în numele României cu trei reprezentanţi ai PPE, care au o viziune federalistă asupra Europei. Şi a angaja ţara noastră în această aventură înseamnă a fi de acord cu cedarea suveranităţii, fără consultarea poporului român.

Băsescu nu are absolut nici un drept de a purta discuţii cu structurile Uniunii Europene. Orice angajament e lovit de nulitate. Se mai şi laudă că a băgat România în Tratatul de guvernanţă fiscală, printr-un abuz de putere faţă de care pedeapsa lui Timoşenko e mică pentru el.

Auziţi ce spune! Că a nu fi în zona euro ar fi o dramă pentru România! Şi că „procesul de globalizare nu iartă pe nimeni”, „mecanisme care nu mai sunt sub controlul politicienilor”. 👿

Nici n-a tras bine Barroso pârţul federalizării ţărilor UE, că Băsescu l-a şi aspirat cu nesaţ, după ce un preşedinte vertical ca Vaclav Klaus al Cehiei respinsese prompt iniţiativa ca inacceptabilă.

Deci, Ponta, măcar dă-l, Doamne iartă-mă, afară din PSD pe Rus, că dacă nu îl aduceai în guvern ca să trădeze interesele poporului român, azi eram o ţară liberă!

Iar Băsescu trebuie demis pentru înaltă trădare. Sau şi mai simplu, prin adoptarea iniţiativei legislative a senatorului Ghişe. După ce raportul de susţinere în Parlamentul European s-a schimbat în favoarea USL, chiar nici o inhibiţie nu mai are vreun sens.

UPDATE. „Nu mă schimbă nimic, e greu să mă schimbe cineva după 61 de ani”. Şi a întrebat ce articol din Constituţie a încălcat, ca şi cum nu ar fi menţionate în Actul de suspendare. Şi a continuat cu demagogia greţoasă privind independenţa Justiţiei.

Îi urez sincer lui Băsescu să aibă parte de independenţa Justiţiei. Până la ultima consecinţă. Împreună cu toată gaşca lui.

38 răspunsuri to “DUPĂ CE A SEMNAT DISCREŢIONAR TRATATUL DE GUVERNANŢĂ FISCALĂ, BĂSESCU ANUNŢĂ CĂ VA ANGAJA DIN NOU ABUZIV ROMÂNIA LA BRUXELLES, ÎMPOTRIVA SUVERANITĂŢII ŢĂRII. DEMITEŢI-L PENTRU ÎNALTĂ TRĂDARE!”

 1. Marius Mina Says:

  Jocurile sunt facute, strigoiul stie ca procesul este ireversibil si marseaza degajat…
  Spaer ca nu asteptati vreo reactie din partea lui Ponta 😉

 2. bmarinescu41 Says:

  Tot s-a plâns băsea la bruxelles că USL a încercat o „lovitură de stat” cu referendumul,nu crezi că USL ar trebui s-o facă pe bune???Nu trebuie decât un T70 să parcheze în faţa Palatului de Coceni (am vrut cotroceni da nu mi-a ieşit 😀 )şi un singur obuz înspre „cabinetul oval”!!!În secunda 2 băsea ajunge în portul Constanţa,se aruncă într-o barcă (flotă din spuma mării 😀 ), vâsleşte ca Popey,traversează Gibraltarul,virează la dreapta în Atlantic şi parchează în braţe la tanti MerHitlerkel şi „sănătate la neamuri”!!!

 3. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. Jocurile sunt făcute doar pentru impotenţi. Nu e nimic ireversibil în Europa. Cehia de ce poate? PPE pierde teren, ar pierde şi în Germania, dacă Şulf nu ar face blatul cu Merkel. Sunt suficiente state în afara Uniunii Europene, iar altele pot să iasă.

  @bmarinescu. Ar fi suficient ca Parlamentul să adopte iniţiativa lui Ghişe.

 4. mert245 Says:

  Se pare ca psihiatrul astuia este plecat ca altfel nu-mi explic cum de scrie Presedintele Romaniei si nu Aaministratia Prezidentiala pe noul pupitru de la Cotroceni

 5. mert245 Says:

  Comisia Europeană vrea înfiinţarea urgentă a funcţiei de Procuror General European, după derapajele antidemocratice din România.

  România a deraiat atât de mult de la valorile democratice fundamentale ale UE încât, altături de precedentele Ungaria şi Italia, determină Executivul european să treacă la acţiuni mult mai dure şi valabile pentru toate statele UE. Noile intenţii ale Bruxelles-ului au fost anunţate exact în ziua în care preşedintele Comisiei Europene, Jose Barroso, anunţa starea Uniunii Europene, iar europarlamentarii se pregăteau să asiste la dezbaterea referitoare la situaţia din România, care a avut loc ieri în plenul Parlamentului European reunit la Strasbourg.

 6. Ghita Bizonu' Says:

  Roxana

  ca am un puseu de rautate.. Madama aia din Lituania , pe langa ca a fost „directrice de la division de l’agriculture à l’école supérieure du Parti communiste de l’Union soviétique de Vilnius” (wiki) mai e si muiere sovietica …
  Si despre muierile sovietice – sunt niste vidme! Pana si biata maica-mea excedata a zis unueia ” are dreptate fi-miu voi ar trebui sa fiti batute!!” (nota 1. mama era din Basarabia … asa ca stia ruseste … si accentu ei trecea drept unu de Riga. nota 2: eu sunt puturos. Si d’aia nu agreez muierile sovietice…. presupun prea mult efort!!! Oricum prefer sa bat un covor decat o muiere …. nota 3 – ptr cei care gasesc ceva scandalos in parerrea mea sau au idei gresite despre familia mea .. sa va dea Al de Sus sa aveti de-a face -sotie, nora, soacra!- o muiere sovietica!!! [asta ca sa ajungeti la alcoolism, balamuc sau cimitir .. uneori toate 3!!!] Ca sunt rele, dominatoare si agresive dincolo de orice inchipuire!!!!)
  Ps mama mea era cam feminista … asa ca va dati seama ca vidma aia depasise orice limita!

 7. virgilvirgil Says:

  Maaaaaama Roxi , iata un bun prilej pentru domnii Ponta si Antonescu sa mature pe jos cu Basescu asta .
  Ia sa vezi tu cum se proptesc acuam si mi ti-l ia de git si da cu el de pamint .
  Mama si anafura lui de neispravit , pai se pune el cu patriotii nostri de la USL ?!
  Are mascariciul coraj ?
  Are coraj sa se puie cu Aparatorii Neamului si Poporului ?

 8. Sandi Says:

  Un GAINATZ se mira de scrisoarea presedintelui Constantinescu trimisa liderilor PE !

  http://www.dcnews.ro/2012/09/pavelescu-ramas-interzis-la-vederea-lui-emil-constantinescu-alaturi-de-usl/

 9. Ghita Bizonu' Says:

  Si al abjectu subiect.
  Daca asta isi ia vre-un angajament parlamentu ar pitea sa zica : nu ma priveste . Este angajamentu tau personal . Dna mUE promisiunile prezidentiale nu ne angajeaza. A se vedea constitutia!
  De ce ati discuta voi cu el? Pai de prosti!!! Ca noi vpa zis ca premieru …
  Ma rog mai greu ca Norica este la gaoaza cu strasuri si Olguţa la Craiova asa ca prin parlament nu gasesti nici … un barbat!!!

 10. DUPĂ CE A SEMNAT DISCREŢIONAR TRATATUL DE GUVERNANŢĂ FISCALĂ, BĂSESCU ANUNŢĂ CĂ VA ANGAJA DIN NOU ABUZIV ROMÂNIA LA BRUXELLES, ÎMPOTRIVA SUVERANITĂŢII ŢĂRII. DEMITEŢI-L PENTRU ÎNALTĂ TRĂDARE! » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 13 September 2012 – Blog « Croaziera cu CarpaTour.ro – Ziua 2: distractie pe mare […]

 11. Roxana Iordache Says:

  @mert245. Am draftul cu Barroso, încă de ieri, n-am apucat să-l public, dar cred că am să-i dau drumul astă seară. România e un pretext şi un precedent în toată afacerea-asta neosovietică.

  @Bizoane, tu sau un frate al tău şi-a făcut lucru manual? 😯 Ştiu, pentru cei din armată, presă, etc. a fost într-o vreme obligativitatea mariajelor cu „sovietice”. Dar să ştii că au fost şi excepţii. Am cunoscut eu o rusoaică superbă, superbă-superbă, la propriu şi la figurat, o fotoreporteră, pâinea lui Dumnezeu, mama noastră, prietena noastră, mama unui amic, o minune de feminitate blândă şi bună, ca femeile îngereşti din literatura rusă. Şi foarte inteligentă. S-a dus draga de Nataşa, Dumnezeu s-o odihnească! Am iubit-o! Şi acum îi văd ochii mari, albaştri, curaţi. Faţa de îngeră. Părul blond natural, chiar şi la vârsta senectuţii. 😥 Natka era tot ce poate fi mai opus vidmei de ieri.

  @Virgile, Crin n-are timp de Băsescu, trebuie să facă un pic de ordine în USL. 🙂

  @Sandi. Păi fraier e cine-i dă importanţă lui Aiurelian. Nu mă refer la tine, evident. 🙂

  @Bizoane, când nu i s-a rupt lui de Constituţie? De câte ori a semnat abuziv în numele României?

 12. virgilvirgil Says:

  Hopaaaaaa !
  Roxi ti-l piresc pe nenea felcerul ovreiesc pe care il tot intreba una pe la Realitatea cu cantetaturili astea la presedeintie si nici de-al dracului nu vrea sa deie un raspuns clar sau sa nege .
  Maaaaaama Roxi iti dai seama …
  Iti dai seama ce o sa incingi scrisurili pe aici cu „rules Sorinel , go,go,go Sorinel” cind s-o apuca asta sa deie de pamint cu MRU ?!…
  Sa deie de pamnint vorbva vine , asa sa ia ochii prostimii , ca doara nu poate fi cineva atit de natarau sa creaza ca se pun jidanii pe batut intre ei cind pot fura impreuna .
  Ce Crin , ce Antonescu ?!…
  Asta fece cit zece Crini , n’asa?

 13. Sandi Says:

  O lichea basista cu staif , in P.E.

  Schmuck !!

  http://www.ghimpele.ro/2012/09/azi-cristinel-preda/

 14. mert245 Says:

  Corespondenţă de la Bruxelles

  În ajunul vizitei lui Băsescu la Bruxelles, atât Barroso, cât şi Reding evită să facă declaraţii de presă. Se tem de întrebări incomode privind abuzurile lor. Până la această oră tăcere totală asupra programului vizitei „învingătorului” la referendumul din România prin birourile Comisiei Europene. Între timp, românii din Belgia, care au votat masiv acum două luni, doresc să îi facă o demonstraţie de «primire călduroasă» fostului suspendat. Regia protocolului securizat al lui Băsescu la Bruxelles va fi semnată de Mihnea Motoc, nimeni altul decât soţul judecătorului «imparţial» de la CCR, Iulia Motoc, cea care ar vrea, ca şi Băsescu, să dizolve Parlamentul României.

  Comisia Europeană încercă încet-încet să se spele pe mâini, ca Ponţiu Pilat. Atacată de voci importante din Parlamentul European, din cauza felului părtinitor în care a tratat situaţia din România, Comisia vrea să paseze responsabilitatea declaraţilor agresive şi umilitoare din ultimele luni la adresa poporului român şi a referendumului din România. Barroso şi Reding, încolţiţi cu interpelări de europarlamentari europeni socialişti şi liberali, încercă acum să arunce pisica în curtea CCR. Face Curtea Constituţională responsabilă. La conferinţa de presă de azi de la Comisia Europeană, l-am întrebat pe purtătorul de cuvânt al lui Barroso, Olivier Bailly: «Care este poziţia domnului Barroso faţă de interpelarea liderului liberalilor europeni, Sir Graham Watson, cel care a cerut explicaţii privind insistenţa Comisiei Europene de ridica cvorumul la referendum la 50% plus unu din alegătorii români înscriţi pe listele permanente?». Bailly a dat un răspuns care dovedeşte că Barroso suferă de amnezie sau că minte din nou. Prin vocea purtătorului ei de cuvânt, Comisia Europeană pretinde acum că nu ea, că nu Barroso, ci că judecătorii de la Curtea Constituţională din România au fost cei care au insistat orbeşte să se întrunească un cvorum de participare la refrendum de 50% plus 1 din alegătorii înscrişi pe listele electorale permanente. Ar trebui poate să înţelegem că, aflaţi într-o permanentă comunicare doar cu unii membri ai CCR, Barroso şi Reding s-ar fi făcut doar simple curele de transmisie a mesajelor venite de la judecători «imparţiali» politic precum Iulia Motoc şi Augustin Zegrean. Cu alte cuvinte, Reding şi Barroso nu ar fi avut pasămite nicio implicare cu parti-pris în susţinerea lui Băsescu, ci doar au repetat papagliceşte ce le-au «vândut» ca fiind legal şi constituţional Motoc şi Zegrean.

  Culmea este că Viviane Reding, care este matroana justiţiei europene, a aplecat urechea doar la aceste voci româneşti, reprezentanţii USL fiind totalmente ignoraţi de comisara luxemburgheză, când aceştia au dorit să îi expună şi cealaltă versiunea asupra evenimentelor pre şi post refrendum. Într-o interpelare scrisă, adresată ieri madamei Reding, europarlamentarul Minodora Cliveti scrie: «Cunoaşteţi că unul dintre principiile de bază ale justiţiei mondiale este principiul «audiatur et altera pars», adică «să fie ascultată şi cealalată parte» ori de câte ori se pregăteşte emiterea unei decizii? Dacă da, şi nu mă îndoiesc că da, de ce concluziile dvs sunt identice cu ale unei singure părţi, adică doar cu cele ale preşedintelui Băsescu?»

  Și ca incompetenţa şi perversitatea eurocratice ale lui Barroso şi Reding să fie complete, vă relatez că, într-o convorbire cu bulgăroaica Mina Andreeva, care este mâna dreaptă a comisarei luxemburgeze, aceasta habar nu avea că cel puţin trei judecători de la Curtea Constituţională au fost numiţi de Băsescu şi că finalmente aproape toţi – prin diverse pârghii de influenţă – au fost controlaţi de regimul autoritar al lui Traian Băsescu. Senină că este depozitara unor «certitudini» comisăreşti mai presus de orice dubiu, Andreeva pretindea ba că judecătorii CCR au fost numiţi de fostul guvern Boc, ba că ar fi fost toţi numiţi de Parlamentul României. Atunci am înţeles de ce Comisia Europeană, sub conducerea lui Barroso şi Reding, dă din cap bulgăreşte, zicând «da» când de fapt e «nu», şi invers. Uite aşa îţi poţi permite să habar nu ai, însă într-un mod profund interesat.
  (G.Bogdan)

 15. Sandi Says:

  Ipocriza” politică la PE.

  Presa pro-Băsescu s-a înghesuit să ţipe din toţi bojocii cum “USL a exportat bălăcăreala în Parlamentul European”, aşa cum scrie Evenimentul Zilei.
  Făra jenă şi cu mult aplomb, reţeaua Hotnews, Evz, România Liberă şi restul flaşnetelor au cercat să acrediteze această idee uitând, se pare, că nimeni de la USL nu s-a dus să plângă pe umerii europenilor, ci dimpotrivă.
  Ba mai mult, excesele de comunicare ale taberei revenite la Cotroceni au ajuns la cote alarmante, Macovei aruncând în PE grenada inventata a “fraudării a 1.5 milioane de voturi” lucru menit să îngrozească parlamentarii europeni. Sigur că ţi se face parul măciucă când auzi astfel de cifre monstruoase.
  Prinsă cu minciuna, Macovei a încercat să se apere spunând că a luat cifrele din presă. Care presă? Că nici măcar flaşnetele băsiste nu au avut curajul să lanseze asemenea enormitate. Dar se pare că un fost ministru de justiţie nu are nicio ezitare. Tabloul este jalnic, să arunci cu pertarde în PE şi să-ţi pui flaşnetele să cânte fals e chiar penibil. Nişte bananieri.

  ( sursa : „Ghimpele”)

 16. Mihai Hristea Says:

  M-a sunat unul de la PNL, ca cica merge cu jegul la MRU. I-am zis sa se duca-n pizdoiul ma-sii!

 17. Radu Humor Says:

  Dacă tot a venit vorba de CCR, ar trebui de urgență făcută o sesizare către UE cu fișa fiecărei membru al ei !
  Sunt sigur că nimeni, nici măcar Barosoo sau Reding, n-ar putea să facă abstracție de aceste dosare, unele chiar penale, care scot fără dubii în evidență, imoralitatea lși falsa lor validitate în acele înalte funcții !
  Dar pentru asta trebuie bătut fierul cât e cald !

 18. Mihai Hristea Says:

  Help!
  http://hristea.wordpress.com/2012/09/13/jegul-suprem-2/

 19. virgilvirgil Says:

  Roxana , io nu pentru Basescu spuneam sa-si faca timp .
  Ma gindeam la tara , dar sigur ca nici pentru asta nu prea poate sa-si faca timp cind tre sa imparta cascavalul cu domnul Tonta , n’asa?

 20. Radu Humor Says:

  Traian Băsescu si guvernele Boc au pus piedici combinatului Oltchim, cu scopul de a-l falimenta în favoarea unei companii germane • Prin sustinerea politică fătisă, Angela Merkel urmează să primească o afacere de multe miliarde din România • ZIUAnews vă prezintă radiografia unei activităti politico-economice transfrontaliere cu efecte devastatoare pentru viitorul României • Trei declaratii ale unor persoane din interiorul conducerii Oltchim confirmă spionajul economic, manipularea contractelor si implicarea neprincipială a Bruxelles-ului, în falimentarea Oltchim

  Fondul Monetar International a dat un ultimatum României, cu privire la privatizarea companiei Oltchim SA: „Privatizati sau lichidati”. Pe data de 26 septembrie anul curent, este termenul limită, atât pentru statul român, cât si pentru conducerea Oltchim, de a rezolva problema acestei companii deosebit de importante în economia românească si unice în spectrul afacerilor din petrochimie, din sud-estul Europei.Suportul politic pe care Angela Merkel i l-a acordat, aparent doar în sprijinul politicii si al democratiei, lui Traian Băsescu, are, de fapt, o expresie materială concretă: aproape două miliarde de euro. Planul politic al Angelei Merkel de a-l sustine pe Traian Băsescu are rădăcini în activitatea politico-economică a presedintelui, care a frânat, constant, a manipulat si a împiedicat direct dezvoltarea combinatului, cu scopul diminuării capacitătii de productie si export a acestuia.ZIUAnews vă prezintă o radiografie politico-economică a bătăliei pentru combinatul Oltchim, conflict care a avut drept start privatizarea Petrom si îngenunchierea Oltchim, prin afaceri oneroase si acorduri neprincipiale(a nu se uita faptul ca Tepro Iasi avea sectie unicat in Europa, nu avea aviz favorabil de privatizare de la SIE si SRI, si totusi a fost praduita pe o suma de 3 milioane de dolari si 7 milioane de dolari spaga si ulterior desfiintata). Dintr-un total de 3.000 de angajati care lucrează astăzi în Oltchim, în mai putin de o lună, nu vor mai rămâne decât 600, dacă planul german reuseste.

  ZIUAnews a intervievat mai multi responsabili ai Oltchim-ului, sub acoperirea anonimatului. Mărturiile lor, referitoare la dezmembrarea si lichidarea Oltchim, sunt cutremurătoare.În actualul context economic, pierderea de către economia românească a Oltchimului înseamnă pierderea unei companii care ar fi putut să producă pentru statul român, potrivit estimărilor specialistilor, un milliard de euro pe an.Într-o economie globalizată, inter-relatională, Oltchim a căzut victimă calculelor fractionare întemeiate pe judecăti politice, iar problemele companiei au început în momentul în care organizatiile financiare internationale au ordonat vânzarea pe bucăti a unor companii dintr-o economie integrată. Subiectul Oltchim a devenit un cosmar pentru toate guvernele României, în momentul în care FMI si Banca Mondială au ordonat vânzarea Petrom, cu tot cu Arpechim. La privatizare s-a ordonat ca Arpechim, format din Rafinărie si sectia de Piroliză, să fie vândut către OMV, desi OMV-ul nu avea nevoie de ele, iar Oltchim-ul rămânea fără materiile prime. OMV-ul a închis Arpechim, „din motive de nerentabilitate”, si de aici a început prăbusirea Oltchim. După opt ani de cosmar economic pentru combinatul vâlcean, devine limpede că decizia OMV de închidere a unicei companii care asigura materii prime pentru Oltchim a fost o decizie politică. Astăzi, la o lună distantă de verdictul de viată si de moarte pentru Oltchim, jocurile companiilor străine sunt dezvăluite.

 21. mert245 Says:

  @Roxana
  Pino Arlacchi va veni in Romania la emisiunea lui Gadea

 22. acuvio Says:

  Important e că la prima declaraţie de presă ca preşedinte ilegal şi ilegitim repetă aceeaşi mizerie care ieri a fost dezavuată în Parlamentul European. A spus că merge ca să vorbească despre fraudele la referendum.
  Fraudele la referendum. O telenovelă despre care se spune că scriptul primului episod a fost realizat într-un garaj de un mare scenarist: Sfântul Dragnea Inocentul şi Cuviosul Daniel Mărturisitorul 🙂

 23. Sandi Says:

  IN ATENTIA CELOR CARE AU ARUNCAT CU NOROI IN CLAUDIU CRACIUN !!

  Ziua News:“Lider din Piaţa Universităţii, viitor parlamentar PNL”

  Vezi reactia lui Claudiu Craciun si dreptul la replica.

  Claudiu Craciun, intitulat drept “Liderul din Piata Universitatii”, a oferit portalului ExpressPress dreptul la replica.

  Contactat de redactorii ExpressPress, Claudiu dezminte cele scrise de portalul Ziua News, afirmand ca sunt doar “zvonuri inventate”.

  Claudiu Craciun:”Este doar un zvon inventat, nu m-am inscris in nici un partid politic si nici nu am de gand. Nici macar nu am fost contactat de catre reprezentanti ai PNL.”

  «Liderul din Piata Universitatii» a mai declarat ca in cazul in care vor mai aparea astfel de «barfe» va face mai multe dezvaluiri presei.

  Robert Frunzescu

  http://www.expresspress.ro/vezi-reactia-lui-claudiu-craciun-si-dreptul-la-replica/

 24. johnson1312 Says:

  http://www.cotidianul.ro/ambasadele-sua-atacate-in-yemen-egipt-si-libia-194074/

 25. Mihai Hristea Says:

  Rox
  http://hristea.wordpress.com/2012/09/13/youre-my-pride-and-joy/

 26. Roxana Iordache Says:

  Virgile, eşti nesimţit.

 27. Roxana Iordache Says:

  @Radu Humor, chiar eşti naiv! Le-a scris Emil Constantinescu şi au făcut abstracţie. Vor face mereu abstracţie de tot ce nu le convine. Singurul lucru de care nu vor putea face abstracţie e electoratul lor. Alegătorilor din Luxembourg, Portugalia, Germania trebuie să ne adresăm noi. Modalitatea? Presă, net, relaţii personale pentru diseminare, etc.

  @johnson. Dacă va fi atacată şi ambasada de la Bucureşti, sigur vor da vina pe mine. 😆

  @mert245. Unde a apărut respectiva corespondenţă?

  Referitor la mesajul despre Arlacchi, ştiu. Am aflat şi eu că e expert antimafia, deci declaraţia lui de ieri a fost cu atât mai tare. Absolut senzaţională prestaţie, merită decorat!

  @Virgile, bine!

  @Sandi. O nesimţire prin care oameni ca el sunt îndepărtaţi de partide. Eu l-aş invita cu drag în PNL.

  @Mihai Hristea, drăguţă muzica oldie. 🙂

 28. Roxana Iordache Says:

  Radu Humor, Oltchim e o lălăială de peste 20 de ani.

 29. Roxana Iordache Says:

  @acuvio. Dragnea vine de la Dragon, aşa că angelicul este, evident, Morar – plin de făină, ceva, ca penele de înger. :mrgreen:

 30. Radu Humor Says:

  @ Roxana
  N-a prea fost abstracție din moment ce Sir Graham Watson l-a citat în plenul dezbaterilor. Și cred că tonul discuțiilor a fost mult influențat de scrisoarea dlui Emil Constantinescu !
  Mai mult de atât avem obligația de a încerca prin toate mijloacele să ne facem auziți !
  Ca să nu se audă ceea ce se aude deja prin Libia, Yemen sau Egipt !
  Și sper să nu se oprească aici 😉

 31. virgilvirgil Says:

  De ce sunt nesimtit Roxana ?!…
  Pentru ca spun adevarul despre niste neispraviti ?!
  Esti oripilata ca nush ce dracu face Basescu de o sa puna tara la picerele alora si pesemne te astepti ca io , tu , sau mai stiu eu care dracu de pe aici de pe blog , sa sarim cu mic si mare ca arsi si sa legam cu lantul avionul prezidential sa nu mai ajunga ala , in schimb domnii Antonescu si Tonta se tavalesc la soare , cu fetilele in Delta la impartit cascavalul .
  Din declaratiile date de cei doi zilele astea , sau de acoliti de ai lor , nu am auzit pe niciunul sa spuna ca nu e corect ce va face Basescu , ca ei sunt impotriva si ca treaba lui daca semneaza , dar ei nu vor recunoaste semnatura in numele Romaniei , dimpotriva …

 32. Marius Mina Says:

 33. Marius Mina Says:

  Roxana, compari Romania cu Cehia?

 34. Roxana Iordache Says:

  @Radu Humor. Păi nu la ai noştri mă refeream! Sau tu chiar eşti naiv?! Preşedintele Constantinescu i-a scris lui Barroso şi în august, iar rezultatele au fost nule. Barroso a recidivat cu scrisoarea stupidă către Ponta, în care îl soma să colaboreze cu CCR şi să nu mai fie presiuni asupra justiţiei, iar aceleaşi imbecilităţi au fost reluate, ieri, de Reding. Aşa vor face până când PPE va pierde majoritatea. Ceea ce se va întâmpla.

  @Virgile, lasă diversiunile sofistice, ştii foarte bine la ce mă refeream când am zis că eşti nesimţit. La tâmpeniile cu Oprescu. Chestia cu candidatura e otrava pe care i-o toarnă în urechi tot felul de jigodii. Nu l-aş sfătui să-şi abandoneze proiectele, cum ar fi autostrada suspendată şi inelul median. :mrgreen:

  În rest, astea cu caşcavalul sunt clişee stupide – cum vrei să tranşeze nişte probleme de care chiar noi ne plângem până nu mai putem sau poate nici n-am vrea să fie rezolvate, ca să avem ce critica şi pe cine înjura?!

  Şi pentru că e vorba de paritate – principiu pentru care PNL ar trebui să-i ridice statuie lui Crin :), nu ţi se pare normal să se discute candidaturile, în aşa fel încât să se limiteze cât se poate riscul includerii unor alţi „Rus” pe liste? Şi ce-ai vrea, ca toate astea şi alte aspecte strategice să le discute aici, cu 100 de ziarişti la uşă şi cu filaj sau într-un loc izolat şi „ecranat”, în care chiar să se poată decide eficient?

 35. Roxana Iordache Says:

  @Marius Mina. Evident! Şi nu e vorba doar de noi. Mă refeream la tabloul de ansamblu. Federalizarea mondialistă a Europei e un proiect care trebuie strivit din faşă. Miza lor cu Băsescu a fost să aibă România în lesă. Numai că Băsescu n-are drept de vot în numele României.

  @Virgile, uitasem o întrebare: cu ce eşti tu mai puţin neisprăvit? Că ai isprăvit cu politica? 😛

 36. Despre o scrisoare adresată prim-ministrului Victor-Viorel Ponta « Platforma Radar Says:

  […] Fac acastă menţiune pentru că, dat fiind numărul mare de cititori, mesajul scrisorii este vizibil şi, deci, destul de important. Încep prin a menţiuna că, mai nou, orice critică la adresa politicii USL trebuie însoţită de menţiunea “nu sunt «băsist(ă)»”. Trăim vremuri în care politica este văzută alb-negru (“Cine nu-i cu noi e împotriva noastră!”), şi nu au întârziat comentarii precum “daca nu esti basista,cum zici, scrie una si pentru basescu, si spunei sa-si ia si parasuta cu el (aceea care ne reprezinta in parlamentul european). succesuri!!!” (Ion Vizitiu) (ca sursă de inspiraţie, s-ar recomanda un comentariu de acest fel). […]

 37. Sandi Says:

  Itzik n-a primit inca instructiuni de la Ghitzanstein & Co unde sa candideze !

  http://www.pesurse.ro/#/2012/09/14/mru-nu-s-a-hotarat-daca-va-candida-la-parlamentare/

 38. Radu Humor Says:

  Cu toată Forța lui Itzică/Civică n-are șanse nicăieri !
  La Iași îl cunosc ca pe o mârțoagă activistă comunistă iar Bucureștiul a rămas cu imaginea lui de Prim MiniȘtrul scos la înaintare de iudeo-masonerie !
  În primul rând trebuie să răspundă pentru incalificabila și penala încasare de enorme sume de bani prinite prin nevastă-sa, de la o companie pe care trebuia s-o supravegheze în calitate de șef SIE.
  Uite ce escroc a ajuns să aibă pretenții de a fi reprezentant al poporului romțn ?!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: