AU GREŞIT AMBASADORUL SUA. ERA GITENSTEIN

Foto via timeglobalspin.wordpress.com

Ieri a fost ucis ambasadorul SUA în Libia, Christopher Stevens, un tânăr, împreună cu alţi trei funcţionari ai ambasadei.

Oficialităţile libiene şi-au cerut iertare fără vină, dar Washingtonul a anunţat retaliere.

Mai multe ţări arabe se revoltă.

E campanie electorală prezidenţială în SUA, prezum că administraţia Obama a ordonat asasinatul ca să se victimizeze, să declanşeze revolte arabe şi să justifice retalieri electorale.

Ar fi făcut un bine dacă în loc de tânărul ambasador american la Tripoli, l-ar fi lichidat pe jarteaua bătrână şi nărăvită în rele comerciale pe spatele ţărilor şi popoarelor, pre numele lui, Mark Gitenstein.

Nu doar că nu l-ar fi plâns nimeni în România. Ci, dincolo de comunicatul oficial de condoleanţe, ar fi fost sărbătoare la Bucureşti.

N-am dorit niciodată moartea nimănui. Nici măcar pe a lui Ceauşescu şi Ceauşeasca.

Dar jigodii din astea ca Gitenstein, Gordon, Băsescu şi toate janghinele mafiote ar merita să fie curăţate.

Declar, susţin, semnez, îmi asum vina de creştin care nu vrea să fie prost. Ne-a învăţat un evreu convertit la creştinism şi devenit mare duhovnic la Rohia, părintele Nicolae Steinhardt. Că a fi creştin nu înseamnă a fi prost. Dimpotrivă. 🙂

P.S. Avem multe chestiuni interne de comentat. Fiţi pe fază, urmează – despre Ghişe, Oltchim, etc. Plus o evaluare a evenimentului de ieri de la Strasbourg. Intenţionez mai multe postări, chiar peste temele anunţate, dar nu promit că vor fi, din cauză că la această oră îmi e foarte lene şi mai am foarte multe alte lucruri de făcut. Totuşi, despre Ghişe cel puţin, în mod sigur voi posta. 🙂

15 răspunsuri to “AU GREŞIT AMBASADORUL SUA. ERA GITENSTEIN”

 1. johnson1312 Says:

  http://www.cotidianul.ro/presedintele-cehiei-despre-propunerea-lui-barosso-privind-crearea-unei-federatii-194041/

  Un presedinte adevarat al unui popor adevarat care nu l-ar fi ales pe tractoristul nostru nici macar pentru 5 minute ! In orice tara civilizata Basescu era cel mult un sef de celula intr-o inchisoare oarecare de provincie….

 2. xnici Says:

  Ei vezi ca stii si tu niste lucruri? 🙂 Glumesc. La fel simt si eu si sunt suparata ca am ajuns sa doresc moartea cuiva, mai ales ca incercasem sa evoluez, dar daca cineva imi trage o palma, nu intorc obrazul, ci iau pusca si ii trag un glonte, pentru a nu mai repeta greseala a doua oara 🙂 Gututenstein ar trebui sa-l ia pe Basescu si sa viziteze o tara jignita de filmuletul anti-islamic lansat in mod intentionat pentru a provoca razboiul. Cum iti explici ca SUA a castigat atat de multi bani din vanzarea armelor si se plang de teroristi. Ce chestie domne. Pai, nu mai vinde arme si nu vor mai fi probleme. Oricum, teroristii astia inventati sunt de toata jena. Ma gandeam ca evreii sunt suparati ca au fost atat de multi ucisi de Hitler, dar evreii/americanii au ucis si vor ucide in continuare mult mai multi oameni nevinovati. Dar, pe ei nu-i va trage nimeni la raspundere. Culmea, sunt considerati eroi.

 3. ada157 Says:

  Greu de crezut ca gomosii astia plini de aere sunt asa de jigodii.
  Prosti ca noaptea… Vai d ecapul nostru in ce UE ne-am bagat.

  Capusele sunt infinit mai bune decat adunatura asta de ghiolbani.

  Nu au nici o treaba cu democratia , cu votul… SUNT EXACT CA IN PLANETA MAIMUTELOR.

  Motoc si cu Zegrean par simpatici pe langa saltimbancii astia.

  Aleulia .. mai ramane sa ne puna botnita si lanturi la picioare…Bravos natiune…

 4. Roxana Iordache Says:

  Vă iubesc, pentru că nu vă e frică!

  Al lui Ionescu – perfectă şi previzibilă reacţie! Nici n-am apucat să scriu despre oroarea propusă de Barroso.

  Ada, Nico, nu-i aşa! Sunt extraordinar de inteligenţi, americanii sunt un popor minunat, n-au ei vină pentru conducători, aşa cum nu avem nici noi. În SUA nu participă la vot decât vreo 30%. Cu foarte mult mai puţin decât la noi. Apropo de Gordon.

 5. ada157 Says:

  Cum sa-ti fie frica de loazele astea.

  Macar de am fii noi mai uniti sa scapam de jigodia de Betiv si tagma lui.
  S-au umplut de rusine si maro.

  Macovei macar parca luase etobotanice..

  Fata lui tata la fel…

  Iar pe tiganii toti , bine ar fii sa-i duca in gradina Matrozului sau la cortul de nunta , unde capii lor au fost la mare cinste.

 6. Ce-i doreşte Roxana Iordache ambasadorului Mark Gitenstein « Platforma Radar Says:

  […] Steinhardt. Că a fi creştin nu înseamnă a fi prost. Dimpotrivă.” (Welcome to Roxania, “AU GREŞIT AMBASADORUL SUA. ERA GITENSTEIN”, 13 septembrie […]

 7. AU GREŞIT AMBASADORUL SUA. ERA GITENSTEIN » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 13 September 2012 – Blog « Croaziera cu CarpaTour.ro – Ziua 2: distractie pe mare […]

 8. Mihai Hristea Says:

  Pus si io ceva nou:
  http://hristea.wordpress.com/2012/09/13/din-ce-in-ce-mai-farage-fan/

  Dar stii ca-s cu Obama. 😉

 9. Radu Humor Says:

  Văd că nimeni nu explică destul de clar ce a dus la atacul cu rachete asupra ambasadei SUA din Libia, în care și-a pierdut viața ambasadorul și încă trei oameni !
  Furia și ura au pornit de la subtitrarea, cu vădită intenție provocatoare, și în limba arabă, a unui film american, al cărui regizor evreu ( se putea altfel ?!) ajunge să facă în toate felurile pe Profetul Mahomed, fapt ce cu siguranță se știa că va stârni mânia neîntârziată a arabilor care sunt mult mai sensibili la astfel de atacuri religioase decât noi creștinii !
  Este un fel de reeditare în 12 septebrie 2012 a lui 11 septembrie 2001, dată rămasă în memoria noastră mai ales prin faptul că nici un evreu care lucra în birourile de la Turnurile gemene nu a avut de suferit ( și erau câteva mii !!!) deoarece în acea zi fuseseră anunțați să nu se prezinte la serviciu 😉 , astfel că au plătit cu viața alți vreo câteva mii de oameni nevinovați, printre care și vreo câțiva români :mrgreen:
  De acum este previzibilă ofensiva criminalilor împotriva statelor arabe, a populațiilor vinovate doar de faptul că locuiesc pe locuri sub care se află bogatele lor zăcăminte, după care le curg balele hrăpăreților împerialiști !
  Cu toată împotrivirea unor mari puteri ca Rusia, China, India ș.a., s-ar putea ca de data asta să înceapă inevitabilul dezastru mondial !
  Al treilea !
  Și ultimul ! :mrgreen:

 10. Roxana Iordache Says:

  @Mihai Hristea, păi n-ai decât să fii cu Obama, să fii masochist. Dar dacă s-ar putea, pe cont propriu. 🙂

  @Radu Humor. Islamul e cea mai oribilă religie, mă laşi naibii!

 11. Mihai Hristea Says:

  Rox, iti explica Marius in particular de ce. 😀

 12. Donkeypapuas Says:

  Cred că a scăpat ceva din tabloul violenţelor. Cumva aceste rachete au proveit chiar de la americani ca „ajutor umanitar” în lupta „luptătorilor pentru democraţie” din Libia?

 13. ioprotestatarul Says:

  Mi-ai furat gandul. De ieri ma tot gandesc ca daca era Gitenstein „norocosul” aveam si noi acum un presedinte, nu un impostor.

 14. 11 septembrie, între 2001, 2010 şi 2012: unde sunt evreii? (varianta Radu Humor) « Platforma Radar Says:

  […] la articolul “AU GREŞIT AMBASADORUL SUA. ERA GITENSTEIN” (13 septembrie […]

 15. bmarinescu41 Says:

  Obama o s-o fure rău de tot de la Simona Daniels!!!Certificatul de naştere al anticristului este fals!!!Nu s-a născut în America.CNP-ul lui este al unui decedat,şi din alt stat,anticristul acuzat de fraudă la cel mai înalt nivel!!!A fost un preşedinte ilegitim şi nici nu are dreptul să candideze pentru al doilea mandat!!!Iată cine dă lumii lecţii de democraţie!!!Iar Ghitenştain de Frankenştain este o jigodie odioasă care se-mpacă de minune cu Băsenştain de Udreanştain, că doar cine se aseamănă se adună !!!SUA îşi simt sfârşitul aproape şi se agaţă cu disperare şi de un pai (ca înecatul)!!!Calcă peste cadavre ca să rămână primii în lume,dar …….. vorba chinezului … on vivra et on vera !!!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: