DIVERSIUNI PENTRU PROSTIA MASS MEDIA. ÎN REALITATE, PARCHETUL GENERAL, CCR ŞI SERVICIILE SUNT ÎN COMPLICITATE CU CRIMA ORGANIZATĂ PATRONATĂ DE BĂSESCU, PATRONAT DE STĂPÂNII LUI STRĂINI, CARE DISTRUG ROMÂNIA

Înţeleg că s-a petrecut o crimă care ocupă tot timpul televiziunilor şi că şeful Parchetului Buftea a fost demis pentru că prezumtivul asasin a fost lăsat în libertate.

Ei, aş! Păi atunci ce-ar trebui să păţească Kovesi şi Morar, că au lăsat în libertate crima organizată, în frunte cu căpetenia ei, Băsescu Traian, fraudă de preşedinte, reinstalat de o fraudă de Curte Constituţională, în colaborare cu o fraudă de Parchet General, o fraudă de DNA, o fraudă de CSM şi nişte fraude de servicii de informaţii.

România însăşi a ajuns o fraudă, patronată de o altă fraudă, pseudo-democratică, de fapt, o structură criminală ca şi URSS, anume, UE, dar în plus, fariseică, fiindcă distruge ţări şi popoare în numele democraţiei şi al statului de drept pe care le calcă în picioare, împreună cu dictatorii pe care îi protejează.

Asta e realitatea. Restul e minciună.

Mişcarea Ghişe e adevărată. Sper numai să se ţină de cuvânt şi să rămână reprezentant al PNL. Dacă şi el dezertează spre o fraudă ca PPDD înseamnă că mişcarea civică e demotivată pe termen lung.

Iar reacţia liderilor USL e de aşa natură încât mai bine lipsă. Alegătorii nu urmează personaje mioritice, ci lideri purternici, care, adică, demonstrează că stăpânesc coordonatele puterii. Măcar teoretic. Practic, din păcate, nu fac decât să demonstreze contrariul.

E o prostie exhibiţia cu autodenunţul, în loc să foloseşti pârghiile puterii tale de prim-ministru şi puterea ta de şef de Senat,  deci, al doilea om în stat – practic, primul, pentru că primul teoretic e fraudulos. Şi e o frecţie comisia de anchetă privind abuzurile Parchetelor, în absenţa comisiei de anchetă privind poliţia politică, reţeaua securistică a băsismului mafiot.

În loc de autodenunţ, s-ar impune o acţiune judiciară în forţă contra lui Kovesi şi Morar, pentru campania stalinistă pe care au instrumentat-o, plus plângere penală contra lui Blaga pentru denunţ calomnios. Dacă liderii USL ar acţiona în forţă – forţă politică, forţă legitimă – contra acestor fraude, milioane de oameni i-ar urma. Dacă nu, nu.

Iar tolerarea unor declaraţii precum cele ale fraudei psihopate Motoc denotă mai mult decât slăbiciune. Denotă prostie. Aşa cum prostie a denotat USL în toată campania pentru referendum.

Dacă USL nu se trezeşte din reveria în care o ţin cei ce proclamă victoria zdrobitoare din oficiu în decembrie, nu vom mai avea nici ţară în care măcar să ne spunem revolta.

Nu înţeleg cum oameni inteligenţi ca Bogdan Teodorescu şi Marius Pieleanu alimentează iluziile liderilor USL pentru alegerile parlamentare. Şi laudă prostia cu titlu de glorie. Nu ne foloseşte la nimic să fim reprezentaţi de loseri demni. Personal, aş fi reprezentată doar de învingători demni.

Mă puteţi înjura, din nou, toate peluzele. Nu faceţi decât să vă defulaţi neputinţele.

Reclame

24 răspunsuri to “DIVERSIUNI PENTRU PROSTIA MASS MEDIA. ÎN REALITATE, PARCHETUL GENERAL, CCR ŞI SERVICIILE SUNT ÎN COMPLICITATE CU CRIMA ORGANIZATĂ PATRONATĂ DE BĂSESCU, PATRONAT DE STĂPÂNII LUI STRĂINI, CARE DISTRUG ROMÂNIA”

 1. acuvio Says:

  @Roxana Iordache – Posibil, să le placă această situaţie.
  Traian Băsescu a produs mari dezechilibre între forţele politice, USL a crescut artificial datorită lui. După referendum, eu şi sigur mulţi alţii, am fost furioşi, dezamăgiţi, frustaţi de modul cum a fost gestionat, speranţele au fost spulberate iar sondajele au arătat o scădere pentru USL pe acest fond. “Drojdia” Traian Băsescu a revenit, mai uităm, mai iertăm, mai reevaluăm, nu găsim o altă alternativă şi dacă cei din USL nu fac gafe majore vor creşte din nou, vor avea un scor bun în decembrie indiferent cum guvernează în aceste două luni rămase.
  Posibil să le placă această situaţie? 🙂

  PS Şi “autodenunţul” intră în categoria “Vă pup! Încă una şi mă duc! Crin.”: Crin Antonescu 🙂

 2. DIVERSIUNI PENTRU PROSTIA MASS MEDIA. ÎN REALITATE, PARCHETUL GENERAL, CCR ŞI SERVICIILE SUNT ÎN COMPLICITATE CU CRIMA ORGANIZATĂ PATRONATĂ DE BĂSESCU, PATRONAT DE STĂPÂNII LUI STRĂINI, CARE DISTRUG ROMÂNIA » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 07 September 2012 – Blog « MDRT transfera Cazinoul din Constanta la Primarie […]

 3. mert245 Says:

  Numai prostii si vandutii

  | Scris de Marius SCHEAUA avocat |

  Opinii – Editorial

  Prin anii ’30, aparea in ziarul UNIVERSUL, in fiecare numar si pe prima pagina, un mic articol ce purta acest titlu. Ideea era ca numai prostii si vandutii nu voiau sa vada pericolul instaurarii unui regim bolsevic in Romania, pericol la care contribuia din plin presa de stanga din strada Sarindar (in principal, ziarele DIMINEATA SI ADEVARUL).
  In realitate, la acea vreme, extrem de putine persoane constientizau acest pericol, asa incat, a trage un asemenea semnal de alarma aducea mai degraba cu o lupta cu morile de vant. Pentru noi, cei de astazi, este lesne sa ne dam seama cine a avut dreptate si daca strigatul disperat al lui Stelian Popescu si al colaboratorilor sai din redactia ziarului UNIVERSUL era sau nu o nastrusnicie.

  In zilele din urma m-am gandit la UNIVERSUL si la avertismentul sau neluat in seama. Asemanarea cu ceea ce am trait noi recent mi se pare frapanta. Sa ma explic.

  Destul de multe persoane (politicieni, analisti, jurnalisti etc.) au sustinut, mai cu seama in ultima jumatate de an, ca in Romania avem de-a face cu o dictatura, dictatorul fiind, desigur, Traian Basescu. Argumentele in sprijinul unei asemenea sustineri sunt arhicunoscute, asa incat nu are sens sa le reiau. Principalul contraargument adus a fost acela ca nici o dictatura nu ar permite desfasurarea unor miscari de protest ca cele ce au avut loc la noi (mai cu seama in timpul iernii), ca nici un dictator nu ar ingadui sa fie criticat asa cum a fost criticat Traian Basescu. Marturisesc faptul ca, o vreme, am fost tentat sa dau crezare unor astfel de sustineri , gandindu-ma ca, in ciuda dezgustului profund pe care mi-l starnea presedintele si grupul politic din jurul sau, sa mergi cu gandul pana la ideea de dictatura e prea mult, mai ales in privinta unei tari membra a Uniunii Europene.

  Ei bine, daca in ianuarie sau februarie poate ca era prematur sa vorbesti despre dictatura, avand in vedere ca miscarile de strada si protestele din presa au contribuit (daca nu chiar au determinat) la caderea unui guvern si la formarea unei noi configuratii a Parlamentului , ceea ce in final a adus opozitia la putere, in momentul de fata, dupa ceea ce s-a intamplat la referendumul din 29 iulie, mi se pare ca ideea se impune cu forta evidentei.

  Ce altceva poate fi, daca nu o dictatura, regimul politic in care presedintele nu poate fi inlaturat prin vot popular si in conditiile in care o asemenea procedura de demitere , prin vot, este reglementata de Constitutie, iar rezultatul votului a fost, in mod covarsitor in sensul demiterii?

  Cum altfel se poate numi regimul in care o persoana isi subordoneaza institutii publice (Ministerul Public, Consiliul Superior al Magistraturii, Serviciul de Informatii Externe si, mai ales, Curtea Constitutionala)pentru ca, deturnandu-le de la scopul lor firesc in cadrul statului, sa le foloseasca pentru a se mentine la putere?

  In ce regim democratic legea este rastalmacita si interpretata dupa bunul plac al unei persoane, in scopul ramanerii sale la putere?(Nu am fost niciodata adeptul ideiii ca „unde-i lege, nu-i tocmeala” si am sustinut si elogiat mereu interpretarile indraznete; dar interpretarea unei legi nu trebuie niciodata sa fie in contradictie cu spiritul acesteia si mai ales cu notiunea de dreptate si echitate. Or, cu ocazia referendumului din 29 iulie, tocmai spiritul Constitutiei si al altor legi a fost siluit de catre Curtea Constitutionala.)

  Care ar fi denumirea unui regim in care anumite institutii publice (vezi Ministerul Public) desfasoara activitati de politie politica?

  Desigur, libertatea cuvantului , a presei, a intrunirilor a fost mentinuta , dar la ce bun atata vreme cat criticile, protestele si celelalte manifestari democratice si , mai ales, votul, au ramas fara nici un efect?

  Principala greseala pe care o fac cei care invoca mentinerea libertatilor enumerate mai sus drept argument impotriva ideii de dictatura este aceea dea confunda aceasta notiune cu cea de totalitarism. Or, Hannah Arendt face o distinctie clara intre dictatura si regimurile totalitare, aratand „ca totalitarismul difera esential de alte forme de opresiune politica pe care le cunoastem, cum ar fi despotismul, tirania si dictatura. Oriunde a ajuns la putere, totalitarismul a dezvoltat institutii politice complet noi si a distrus toate traditiile sociale, juridice si politice ale tarii.”(v. H. Arendt, Originile totalitarismului, trad. de I. Dur si M. Ivanescu, Ed.Humanitas, p. 567).

  Asadar, nu regim totalitar, ci dictatura. Pana cand nu se va gasi modalitatea de a face ca votul celor sapte milioane si jumatate de participanti la referendum sa fie efectiv, adica sa produca efectul normal , demiterea presedintelui, in conditiile in care, in realitate, si cvorumul (in sine absurd si neconstitutional) a fost indeplinit, nimeni nu ma va convinge ca mai traim intr-o democratie.

  Pana cand realitatea si nu o fictiune – existenta a 18,2 milioane de cetateni romani cu drept de vot ce ar trebui luati in considerare la stabilirea cvorumului – va sta la temelia pronuntarii unei hotarariri (indiferent de natura jurisdictiei), voi pune la indoiala chiar existenta statului de drept, nu doar a democratiei.

  Pentru ca am afirmat ca mentinerea in functie a lui Traian Basescu s-a realizat cu concursul Curtii Constitutionale, ma voi referi in cateva cuvinte la aceasta.

  Modelul il constituie, in mod evident, Consiliul constitutional francez, cel putin in privinta modului de desemnare a membrilor sai. Creat de abia dupa intrarea in vigoare a Constitutiei din 1958, Consiliul constitutional a fost initial puternic contestat, fiind considerat o structura mult prea politizata (v. J. Morange, Libertatile publice, trad. S.V. Mangrău, ed. Rosetti, 2002, p. 132). Cu toate acestea, in urma pronuntarii unor hotarari extrem de liberale, disputele au incetat, in prezent hotararile consiliului fiind unanim acceptate (ibidem). Asadar, personalitatile autentice careau constitiuit de-a lungul timpului Consiliul constitutional francez au reusit sa determine ca o structura constituita pe baza unui principiu indoielnic (desemnarea politica a membrilor)sa functioneze impecabil, detasandu-se de conditia de „functionari” numiti politic si situandu-se pe pozitia de adevarati judecatori constitutionali.

  Cu toate acestea,in ceea ce priveste atributiile Consiliului constitutional, trebuie remarcat faptul ca acestea sunt mai reduse in comparatie cu cele ale Curtii Constitutionale de la noi. Astfel , sunt supuse controlului de constitutioanalitate numai legile nepromulgate, scapand acestui control legile intrate in vigoare. Aceasta inseamna ca interventia Consiliului constitutional nu se poate realiza pe calea exceptiei de neconstitutionalitate. Proiectele succesive prin care s-a intentionat introducerea exceptiei de neconstitutionalitate au fost sortite esecului (cu privire la acest aspect, v. , pe larg, R. Chapus, Droit administratif general, Tome 1, 15e edition, ed. Montchrestien, p. 77-79). Argumentul principal a fost acela ca membrii consiliului constituie un grup de personalitati care nu se bucura de suficienta reprezentativitate pentru a putea modifica o lege deja intrata in vigoare (ibidem, p 79.). Pe de alta parte, dispozitiile legale contrare Constitutiei nu sunt atat de numeroase, asa incat este preferabil ca Parlamentul insusi sa procedeze la eliminarea lor (ibidem).

  Sigur ca introducerea controlului de constitutionalitate posterior, pe calea exceptiei de neconstitutionalitate, ar fi fost un castig al statului de drept, dar totodata o diminiuare a democratiei (ibidem).

  Mai trebuie mentionat ca legile adoptate de popor direct, prin referendum, nu pot face obiectul niciunui control de constitutionalitate, fie el anterior sau pe cale de exceptie (ibidem, p. 74).

  In ceea ce priveste Curtea Constitutionala a Romaniei, credem ca modul in care a procedat, in special in ultima perioada, este de notorietate. Prin maniera discretionara de a judeca inventand conditii de constitutionalitate pe care legea fundamentala nu le pomeneste (vezi conditia cvorumului) sau inlocuind realitatea cu o fictiune, curtea dat dovada ca este doar un servil instrument politic, nefiind nici pe departe la inaltimea misiunii sale.

  In aceste conditii, cred ca cea mai indicata solutie este cea radicala: desfiintarea Curtii Constitutionale si incredintarea controlului constitutionalitatii legilor Curtii de Casatie, ceea ce nu ar fi decat revenirea la traditia antebelica.

  In conditiile in care premierul Victor Ponta a declarat ca intentioneaza sa initieze procedurile de revizuire a Constitutiei in scopul delimitarii mai clare a atributiilor autoritatilor statutului (in special ale presedintelui si ale primului ministru), consider ca ar trebui facute demersuri pentru ca in proiectul legii de modificare sa fie incluse si dispozitii prin care se abroga normele referitoare la Curtea Constitutionala, introducandu-se, in schimb, norme care sa prevada compententa Inaltei Curti de Casatie si Justitie de controla constitutionalitatea legilor si de a exercita celelalte atributii ce revin in prezent Curtii Constitutionale.

 4. olimpiu65 Says:

  in sfarsit sunt de acord cu tot ce ai scris! oamenii amintiti in finalul articolului sunt platiti de USL si isi fac jobul, mi-e greu sa cred ca Bogdan Theodorescu nu vede si altceva decat propovaduieste
  in fond sunt doua tabere mari si late. Base cu institutiile lui conduse de retardati portocalii + retardatii din PPE si majoritatea cetatenilor care nu au alti reprezentanti decat pe impotentii de Ponta si Crin…cata vreme Crin sta side by side cu acest carlan nenorocit nu am cum sa-l vad altfel decat un impotent care vad ca si-a ridicat monument in cinstea eroului cazut adica burta pe intelesul tuturor!!!

 5. Abdulah Catli Says:

  De acord. Eu pe tine te votez.M-am hotarat.

 6. mbazu Says:

  Roxana, de ce USL nu-si joaca nici macar acele carti pe care le are in mana?

  De ce nu-l imputernicesc pe Ciorbea sa discute cu Martens (presedintele PPE)? Doar se stiu de multi ani! Poate pe Ciorbea il crede!

  Cum se pregatesc audierile din 12 sept., la Bruxelles? Cine vorbeste din partea USL? De ce nu e Antonescu acolo? Sau poate ca se duce! Ponta ajunge acolo doar pe 16, din cate inteleg. Oamenii astia chiar nu vad ca viitorul nostru trebuie aparat acolo, la Bruxelles?

 7. mbazu Says:

  Completare: Uite, Emil a dat un interviu excelent unui ziar berlinez! Sunt necesari multi astfel de pasi!

 8. Radu Humor Says:

  Basescu e penal acum I 17:41:55, 05 Sep 2012 56
  Penalul Basescu s-a instalat (reinstalat) la Cotroceni prin incalcarea prevederilor legii 51, art 3 f, deoarece a fraudat referendumul prin utilizarea unui fals in inscrisuri, cifra de 18,3 mil votanti si pe baza acestei fraude a uzurpat functia de presedinte. Mai mult, acesasta mare frauda a fost savarsita cu sprijinul unor institutii de forta (parchetele de ex, dar ci CCR), lucru care-I da actului caracterul de “actiuni care au ca scop inlaturarea prin forta a institutiilor democratice ale statului”. Cifra este recunoscut fals, chiar de Patru, presedinta Autoritatii Permanente (AP) care a scris official despre cei care sunt pe liste: “personae varstnice disparute de la domiciliu si despre care nu mai exista infor *editat* , existand o puternica prezumtie ca acestea nu ar mai fi in viata; personae majoredisparute de la domiciliu si despre care nu mai exista infor *editat* , dar a caror varsta nu poate duce la prezumarea decesului;personae care au parasit tara, cu sau fara forme legale, atat inainte de anul 1990, cat si dupa aceasta data, despre a caror capacitate electorala nu mai exista infor *editat* (spre exemplu persoanele de etnie germana – sasi, svabi, cetateni romani care au parasit tara dupa accederea la UE, al caror deces nu a fost comunicat autoritatilor romane etc.)”. E clar, oare, pentru oricine si mai ales procurori?

  +5

  Basescu e penal acum II 17:41:03, 05 Sep 2012 55
  Nu insistam, acestia sunt in numar de cca 2,6 mil. Mai mult, in baza de date de la AP sta si lista cu votantii cu act de identitate valabil, singurii care pot sta pe liste, in numar de 15,7 mil. De aici trebuiau scosi cei care sunt cunoscuti cu resedinta in strainatate. Prin minciuna din partea tuturor autoritatilor, Ponta, CCR, BEC, AP in rezultatul referendumului a fost luata cifra falsa de 18,3 mil, absolut nejustificat din punct de vedere legal. Despre intentia de fraudare, pregatirea fraudei si utilizarea falsului in inscrisuri au fost sesizate parchetele si procurorii Kovesi, Iacob si Olaru au primit plangeri penale in acest sens, ei nefacand nimic pentru cercetarea si oprirea faptei care are correspondent in Codul Penal la cap Siguranta nationala. Oricand o instanta poate constata falsul in inscrisuri (dovezi oficiale in inscrisuri oficiale) si utilizarea acestui fals pentru fraudarea rezultatului referendumului. Cine vrea sa continue lupta cu tradatorii de neam si tara? In exterior vor continua actiunile la Curtea de Justitie din Luxemourg, la Parlamentul European si Parchete din tarile din vest. Romanii din tara ce fac?????????

 9. johnson1312 Says:

  1.Ponta si Antonescu mai bine spus strategul care a stat in spatele lor au subapreciat impardonabil sustinerea externa a lui Basila. Dovada,dupa ce si-au indeplinit planul,foarte laudabila initiativa suspendarii si ducerea ei pana la un anumit punct,s-au vazut luati ca din oala de reactia imediata a Germaniei si USA….N-au avut replica imediata ceea ce i-a condus la o ulterioara asazisa negociere,n-au avut habar nici de capcana referendumului cazand foarte usor in ea de teama unor represalii financiare a celorlalti.
  De aici pana la rezultatul final totul a mers din poticnire in poticnire pe toate planurile.Ne-am cam batut singuri.Pentru ca nu toti cei din PNL si PSD au pus umarul.Lasand la o parte cazul Rus cel care a fost un pion otravit decisiv in lupta subterana.Dar ii vad acum si pe unii liberali pe care nu i-am vazut sa participe la lupta aruncandu-se direct la jugulara lui Crin ca si cand asteptau de mult timp momentul.Nu ! Asa,cu jumatati de masura,cu nejustificate compromisuri,cu stangacii de prescolar,cu politeturi excesive si mai ales cu atata frica si nespusa supusenie faţa de sustinatorul extern al demisului NU AI NICIODATA SANSE in fata lui Basescu.

  2.Cu toate acestea referendumul a fost un semisucces….Au aratat lumii un Basescu speriat,las,fricos pana la venirea americanului adica domnul Goe perfect al zilelor noastre.Ne-a mai aratat ca macar la vot putem sa ne mobilizam pentru o cauza atat de importanta.Ne-a devoalat toate institutiile si oamenii din acestea dispuse(dispusi) sa faca orice pentru a sprijini regimul Basescu,a mai scos la suprafata niste tradari mai mici sau mai mari….toate acestea nu s-ar fi intamplat daca in iulie si august ne aflam in obisnuita vacanta parlamentara.
  Si a mai scos la suprafata marile deficiente din interiorul USL.Mai bine ca le stim acum decat sa ne fi trezit cu ele incepand cu noua sesiune parlamentara pana la alegeri.Ca Ponta e slab,asta nu mai este o necunoscuta.Ca Antonescu e grabit,repezit si liciteaza ca la Bridge contracte peste valoarea punctelor din mana mizand si pe cele ale partenerului Ponta dar mizand gresit am aflat si asta.I-am vazut LIVE la bataie….o premiera,iata.

  Bogdan Teodorescu si altii ca el vor sa puna batista pe tambal pt a-si gasi mai usor pasii urmatori.Nici el n-a stralucit in calitate de creier(unul dintre ele) al intregii operatiuni….Au mult de lucru. Poporul o sa-i voteze pe 9 decembrie pentru ca ura contra derbedeului se va accentua dar numai daca va vedea o schimbare de atitudine la liderii USL…..Gata cu frica,gata cu puseurile de aroganta,gata cu repezeala,gata cu compromisurile in partid,gata cu COMODITATEA si SUFICIENTA….Gata !

  3.Sansa lor este si a noastra deopotriva.Altii nu avem…ACUM.Nu mai e vreme pentru alte experimente,asta este gandul pentru care zic sa le mai acordam sprijin pana la alegeri.Dupa alegeri se vor gasi multi s-o faca dar important e ca noi sa-i ajutam acum,trei luni macar.Cand spun noi nu ma refer la toti cei de pe blog,din strada sau aiurea.Ma refer la cei care mai au rabdare si nervi s-o faca.Este de inteles daca nu mai au dar asta este problema fiecaruia in parte,

 10. argusdre Says:

  „În loc de autodenunţ, s-ar impune o acţiune judiciară în forţă contra lui Kovesi şi Morar, pentru campania stalinistă pe care au instrumentat-o, plus plângere penală contra lui Blaga pentru denunţ calomnios. Dacă liderii USL ar acţiona în forţă – forţă politică, forţă legitimă – contra acestor fraude, milioane de oameni i-ar urma. Dacă nu, nu.

  Iar tolerarea unor declaraţii precum cele ale fraudei psihopate Motoc denotă mai mult decât slăbiciune. Denotă prostie. Aşa cum prostie a denotat USL în toată campania pentru referendum.”
  Sigur ca da, dar nu cred ca ajuta la ceva cata vreme aliatii europeni ai matrozului stiu exact ca regimul Basescu-i vinovat, dar au afaceri pidosnice impreuna, toate impotriva seciritatii Romaniei…
  Cred ca singura solutie de succes ramane miscarea de strada, iar USL ar trebui sa faca apel clar la toti sustinatorii, ar trebui sa organizeze un mare miting, sa faca mobilizare ca lumea in coasta Cotrocenilor, etc…Si nu sa stea ca baligile sub acoperamantul sintagmei „d.p.d,v. legal nu se mai poate face nimic”, cum am auzit o bubulina exprimandu-se pe la Antena 3…
  Si-apoi sa ne amintim ca,
  1.Un anume cetatean Vulpe (care cica are sau avea un frate reporter la Antena 3) s-a prezentat la postul respectiv sustinand ca aflandu-se in sala de la Golden Blitz, intr-un loc mai dosnic, l-ar fi auzit pe Traian Basescu –venit cu un grup de amici apropiati- facand planuri de viitor, planuri in care era inclus si Victor Ponta, considerat de catre matroz un pion important pro-basist…
  2.Ponta este cel care a decis in Parlament la ore tarzii din noapte, ca locul lui Valer Dorneanu, ales in CCR, sa fie cedat PDL-ului si ocupat de catre omul lui Basescu, desi multi pesedisti doreau sa lupte in continuare.
  3.La numirea lui MRU ca Prim –ministru, Ponta a sustinut in Parlament un speach foarte amical si calduros, de parca MRU ar fi facut parte din PSD…
  4.Ponta l-a numit pe Rus la Interne impotriva vointei membrilor de conducere ai PSD.Dupa aceea tot el a nominalizat o serie de ministri, posesori de „bube-n cap” care au devenit iute tinte de atac ale Opozitiei si obligati apoi sa demisioneze.S-a creat senzatia de parca numele alora ar fi fost dictate de cineva taman pentru compromiterea USL.(Ioan Mang, Corina Dumitrescu,V.P.Dobre, etc).
  5.Ponta este cel care a venit de la Bruxelles, fara sa fi protestat cat de cat, cu cele zece porunci, inclusiv cu baremul de 50%+1. Tot ele a fost cel care a incetatenit apoi formula „vom respecta deciziile CCR”….
  6.Ca Prim-ministru si fost procuror, Ponta nu se arata deloc intrigat sau revoltat ca ii sunt inregistrate convorbirile telefonice.Si nu ca nu se revolta, sau nu protesteaza, dar se amuza….ca si cum totul ar fi legal, ca si cum basescu i-ar fi frate de cruce si nu i-ar pasa deloc…
  7.Ponta este cel care l-a schimbat pe ministrul Andrei Marga de la Externe, desi nu s-au vazut niciodata motive clare si serioase pentru asa ceva…

  In consecinta, dupa aceasta analiza rezulta numai doua concluzii : Ponta ori e redus mintal, ori nu prezinta deloc incredere, stand cu curul in doua barci ! Crede cineva ca se poate castiga batalia contra matrozului cu un asemenea om ?
  Eu zic NU si rezultatele s-au vazut inclusiv la Referendum…

 11. micutzul1000 Says:

  Bai Roxana la cat sange in ,, pix,, ai cum dracului nu iti fac astia nimic. Da-i inainte cowboy !

 12. Donkeypapuas Says:

  Nu e diversiune ci este fotografia de moment a rahatului în care se află instituţia condusă de această Kovessi. În alte cazuri se muşamaliza rapid (vezi „crima din Timişoara”, vezi „cazul uciderii fiului judecătorului de la Arad”, vezi „cazul Verona din Primăverii”) dar acum, la presiunile Japoniei, securisto-procurorii n-au mai putut-o da întoarsă.

 13. ioprotestatarul Says:

  Bine mai zici draga Roxana. Dar ce putem face? Astazi am avut 2 procese cu amenzile pentru proteste, saptamana viitoare mai am 5 si de fiecare data vad atata nemernicie si slugarnicie la astia ce-i platim sa faca justitie de-mi vine sa iau campii, ca sa nu fac altceva…

 14. maharajahuldekapurthala Says:

  SA (NE) RADEM CU TRAIAN UNGUREANU: http://ascutirealupteideclasa.wordpress.com/2012/09/07/sa-ne-radem-cu-traian-ungureanu/.

 15. mgabim2009 Says:

  EVZ anunta: DNA a „descoperit” 1,500,000 voturi falsificate!
  Incetisor, incetisor Basescu „devine” legitim, Antonescu si Ponta „penali”.
  Dar noi hai sa ne dam in cap unul altuia! Pai eu zic ca meritam!
  Dint tôt ce am citit in ultima saptamina pe blogurile Romanesti (ce se considera anti basiste) am tras o singura concluzie: ne-a ciuruit si de data asta! (sau, noi ne mincam unul pe altul si PDL & cum isi mai zic acum & pp-dd aduna frumusel de o noua guvernare dupa 9 decembrie).
  Cred ca am sa urmez calea Juliei, in felul asta nu mai trebuie sa inghit toate mojiciile asa zisilor antibasisti dar care repeta precum papagalii ordinul pe unitate basisto-pdl-ist! (adica exact ce se „regurciteaza” pe B1)
  Sa auzim de bine si sa ne vedm sanatosi dupa 9 decembrie!

 16. argusdre Says:

  Pariu ca in cazul in care USL va merge in continuare cu masuri demne de duhul blandetii si nu va trece la masuri (sanctiuni) dure, galagioase inclusiv pe plan extern (cine-i opreste ca sa faca zilnic cate-o informare si un protest catre UE , de ex ?) impotriva hoardei lui Basinescu, pana in decembrie va pierde superioritatea parlamentara si implicit alegerile. Se vede clar cum fortele basinoase se (re-) si se organizeaza pentru acest scop, stiind bine ca populatia nu-i mai vrea. Deci se bazeaza pe hotiile de voturi ale lui Besescu, ce vor fi facute prin institutiile subjugate de catre Dementul national.
  Populatia trebuie sa stie asta si sa nu se mire daca din nou voturile sale vor merge la…spam.

 17. mgabim2009 Says:

  Plec, definiiv pina dupa decembrie 9.
  Dar totusi am si eu o intrebare: de ce Antonecu a promulgat legea cu cvrumul 50+1 in mai putin de 30 minute de la primire?
  Era presedinte interimar, putea amina promulgarea legii. Si putea invoca milioane de motive!!!
  Asa hai sa „jos Ponta” ca ne place! Ne da bine si-i punem jos pe psd-isti; poate mai luam o ciosvirta din gradina lor….

 18. Ghita Bizonu' Says:

  ha .. base se duce la Briusel . Daca am avea niste politicieni mai solizi ar pune o talpa lu base si javrelor din CE : „este angajamentu lu Base el sa il puna in aplicare” …. ca sa se intealaga si de catre Barosu democratiei zdrobite cum este cu constitutia…

 19. virgilvirgil Says:

  mgabim2009 …

  Cum adica de ce a promulgati legea ?!…
  Evident ca de prost ce e , de ce altceva ?!
  Acuma chestia cu PSD …
  Afirmatia lui Orban ca PSD a fost initiatorul nestrusniciei cu demiterea baselului , vina inca o data sa intareasca ceea ce tot imi bintuie prin cap …
  Si anume , ca toata tarasenia a fost pusa la cale spre a scoate pe Antonescu din cursa prezidentiala , astfel incit la viitoarele alegeri sa avem de ales intre doi jidani , MRU sau Oparescu .

  PS

  Sa deie bunul Dumnezeu sa ma insel , sa nu fie asa .

 20. Roxana Iordache Says:

  Virgile,am şi eu o întrebare, ce te face să crezi că tu eşti mai deeştept?

 21. virgilvirgil Says:

  Roxana , nu desteptaciunea sau prostia mea este aici in discutie .
  Cum ti-am mai spus , eu nu-s persoana publica si nici nu-mi doresc functii remunerate din banii tai .
  Cind am sa doresc treaba asta o sa fie toata lumea indreptatita sa-si deie cu parerea despre desteptaciunea mea .
  Adica despre Basescu pot sa spun ca este un neispravit , dar Antonescu este Cristosul pe pamint numai ca este impotriva lui Basescu ?!…
  Pai mai prima sa stie cum sa fie , pentru ca deocamdata s-a distrat papagalul pe banii mei , nu eu pe ai lui , iar eu ca simplu cetatean m.am ales cu plata facturii .
  Cind am sa ma distrez eu pe ai lui , o sa vina rindul lui sa aprecieze cit sunt sau nu de destept .
  Pina atunci eu ii pot cere socoteala , el mie NU .

 22. virgilvirgil Says:

  Si in particoler Roxi , sa stii ca sunt cu muuuuuuult , cu foarte mult mai destept .
  Pai spune si tu, tre sa dai dovada de prostie cu ghiontura sa-ti viri capul in latz ca vitelul asa cum dinsul a facut cu ocazia si prilejul acestei mascarade cu final pe care il putea prevedea si un copil de tzitza , n’asa?

 23. maharajahuldekapurthala Says:

  @mgabim2009, virgilvirgil

  Voi n-ati inteles: orice-ar face, pentru Roxanica noastra, CRIN RULES! Nu veti reusi s-o aduceti pe calea ratiunii, oricat veti incerca. Inainte de intoarcerea idiotului cu fata de cur la Cotroceni, am scris si eu, pe acest blog, acelasi lucru ca si voi. Si replica Roxanei a sosit, stas: „Esti tu mai destept?”. Deci asta este… Crin rules si NIMIC din ce-ar face el sau din ce-ati scrie voi nu va putea schimba asta. :mrgreen:

 24. mgabim2009 Says:

  @virgil: dupa rspunsul tau inteleg ca ce am facut este precum „unde dai si unde crapa!” Eu personal nu-i gasesc nici o vina lui antonescu. Sint convinsa ca a fost supius la aceleasi presiuni precum Ponta la problema cu cvorumul. Adevarul este ca imbecilii ne-au trata mai rau decit lumea a treia! Si istoria va arata ca de fapt Basescu & Macovei si shleata pdl-ista sint responsabili!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: