PUCISTUL BĂSESCU, MAI DEZAXAT DECÂT ORICÂND, CUM A DESCHIS GURA, CUM A ÎNCĂLCAT GROSIER CONSTITUŢIA. A ORDONAT DIPLOMAŢIEI ROMÂNE SĂ DENIGREZE USL, A ELOGIAT APARATUL SECURISTIC ŞI A ANUNŢAT REPRESIUNE TOTALĂ. IGNORÂND TOTAL VOTUL POPULAR, PUCISTUL SECURISTIC FACE LOBBY PENTRU FIRMELE LOBBYSTULUI GITENSTEIN ŞI ANUNŢĂ, DISCREŢIONAR, SUPUNEREA ROMÂNIEI

Băsescu s-a dezlănţuit la cuvântarea către corpul diplomatic al României, într-un mod faţă de care Ceauşescu părea decent. Împuşcatul avea o nebunie, măcar, patriotică. Ciuruitul la referendum are o demenţă antinaţională.

A dat indicaţii preţioase ambasadorilor să susţină minciuni ordinare la cancelariile lumii, vechea aberaţie plină de tupeu privind „lovitura de stat” a USL. Măcar s-o fi dat! Ar fi fost arestat şi azi eram liniştiţi, iar România – salvată.

A lăudat organele represive securistice – CC, CSM, Parchetul General, DNA, serviciile – exact cele prin intermediul cărora am semnalat că a dat lovitura de stat. Adevărata. Un minoritar împotriva propriului popor. Şi împotriva alianţei de guvernare care întruneşte categoric majoritatea zdrobitoare a preferinţelor electorale, ceea ce s-a concretizat în scorul de la alegerile locale, urmat de schimbarea majorităţii parlamentare.

Băsescu a anunţat, dezaxat şi în mod repetat, represiune totală şi anume, revenirea la starea de fapt anterioară, adică, a regimului personal total, prezentat, cu ipocrizie, ca „restaurare a statului de drept”. Şi sigur, l-a lăudat pe Rus, fără să-l nominalizeze, dar nici nu mai era nevoie. Ponta e la fel de detestabil ca şi Băsescu, pentru ruinarea şansei colosale a României de a extirpa regimul Băsescu şi a salva ţara de la subordonare distrugătoare către interesele finanţei mondiale.

De altfel, Băsescu a făcut lobby neruşinat pentru companiile lobbystului Gitenstein  – care au interese să pună mâna pe resursele naturale rare ale României.

La fel de grav, Băsescu a anunţat, discreţionar, că trebuie să ne supunem „programului de supraveghere bancară la nivel de euro, aşa cum am fost parte la tratatul fiscal”. Şi a mai zis: „Să facem o prioritate din condiţiile de integrare în zona euro”.

Şi piatra pe mormântul României: „globalizării nu i se mai poate opune nimeni”.

Şi evident că a înfierat naţionalismul. Denigrat mizerabil.

De ăsta nu scăpăm decât prin revoluţie. Obligatorie, fiindcă dezaxatul face praf România.

Băsescu n-a făcut absolut nici o referire la votul zdrobitor pe care i l-a administrat poporul român. A spus doar că „nu s-a îndeplinit cvorumul”. Fiindcă a avut grijă Rus să nu intrăm în referendum cu listele actualizate.

Băieţii şi fetele de la USL dacă vor să se sinucidă, n-au decât, problema este că noi, poporul, suportăm consecinţele tâmpeniei lui Ponta. Şi să nu mai îndrăznească să spună că toate deciziile s-au luat împreună cu Antonescu. Minte.

51 răspunsuri to “PUCISTUL BĂSESCU, MAI DEZAXAT DECÂT ORICÂND, CUM A DESCHIS GURA, CUM A ÎNCĂLCAT GROSIER CONSTITUŢIA. A ORDONAT DIPLOMAŢIEI ROMÂNE SĂ DENIGREZE USL, A ELOGIAT APARATUL SECURISTIC ŞI A ANUNŢAT REPRESIUNE TOTALĂ. IGNORÂND TOTAL VOTUL POPULAR, PUCISTUL SECURISTIC FACE LOBBY PENTRU FIRMELE LOBBYSTULUI GITENSTEIN ŞI ANUNŢĂ, DISCREŢIONAR, SUPUNEREA ROMÂNIEI”

 1. ada157 Says:

  Told you so….
  Magarul asta de Ponta , ca nu-i pot spune altfel a ingropat viitorul USL si din pacate a lui CRin.
  Baiatul ala decompensat Neamtu – omul cu funia… de usturoi – a si anuntat ca daca USL castiga alegerile Nosferatu v-a desemna premier pe sugatorul de ciorapi si pupatorul in cur i. RUS.
  Deci stie el ceva … gunoiul d ePonta de aia l-a si luat in guvern.
  Un jegos la fel ca Geoana.

 2. PUCISTUL BĂSESCU, MAI DEZAXAT DECÂT ORICÂND, CUM A DESCHIS GURA, CUM A ÎNCĂLCAT GROSIER CONSTITUŢIA. A ORDONAT DIPLOMAŢIEI ROMÂNE SĂ DENIGREZE USL, A ELOGIAT APARATUL SECURISTIC ŞI A ANUNŢAT REPRESIUNE TOTALĂ. IGNORÂND TOTAL VOTUL POPULAR, PU Says:

  […] Original Blog » 04 September 2012 – Blog « Sunt speaker la conferinta “Marketing Online in Turism” de la Piatra Neamt […]

 3. Marcus Says:

  @Roxana: imbecilu’ trebuie sa-si plateasca datoriile, iar pentru asta are nevoie de guvern. Lasa-l in pace te rog pe Ponta, te incapatanezi impotriva USL, fara sa-ti dai seama (sper ca o faci totusi inconstient, nu ca nen’tu Gilica) de faptul ca orice atac la adresa USL este o gura de oxigen pentru chiomb. Mie imi vine sa-l strang de gat pe Ponta, in primul rand pentru treaba cu Rus, dar pana nu-l vad pe chiomb la pamant tac dracului din gura, nu-mi aduc aminte nici de engleza lui Crin nici de prostiile lui Ponta. USL este singura solutie opozabila mortal basescului. Chestia cu „revolutia” ne-am convins cu totii ca numai de la Rasarit vine in cardasie cu americanu asa ca s-o lasam jos.
  Te rog eu, abtine-te ca n-ai nimic de castigat in faza asta daca dai in Ponta si in USL, crezand ca astfel maresti capitalul lui Crin. Deocamdata nu-i nevoie de asa ceva. Gandeste si tu macar o data politic nu doar erotic-visceral (sac!) 🙂 🙂
  sa fii iubita
  marcus

 4. argusdre Says:

  Porcul plin de nesimtire si uns cu cacat din rat si pana-n coada, tot porc ramane. Practic a vnit ca sa gavareasca doar acuzatii la adresa USL si sa se „scoata” pe el, ca nici 50 % din populatie n-a votat impotriva lui….A fost un speach plin de minciuni, tendentios, agresiv si marlanesc.
  Logic se impune urgent o riposta din partea USL, in care sa se arate populatiei toate minciunile porcului….
  Atentie, asta nu se linisteste si vor urma masuri grave anti USL.Ma astept sa gaseasca contraargumente si contramasuri pentru ca Mona Pivniceru sa nu poata numi ea inlocuitorii lui Kovesi si Morar…

 5. virgilvirgil Says:

  O grupare politica nerezultata din alegeri a vrut sa faca tandari statul de drept , dar institutiile statului de drept , CSM , DNA , Serviciile , au ramas in picioare si si-au facut datoria , a galsuit domnul Basescu .
  Basca Ministerul de Interne …
  Bingo !
  CIRCUSUL CONTINUUA !

 6. virgilvirgil Says:

  Stie cineva sa ne spuna la ce dracu a mai fost prezent papagalul ala de-si zice ministru de externe si la ce a folosit decit sa incaseze in direct si la ceas de maxima audienta scatoalcele administrate de mascarici facindu-se mic in scaun ?!

 7. Abdulah Catli Says:

  @Roxana
  La Marele Carmaci ne asteptam la toate astea, urmeaza declaratiilor, represiunea directa.Motivul pentru care se intampla (http://www.ziuaveche.ro/opinie/infrangerea-mamelucilor-117012.html;
  @Virgil
  Raspunsul la intrebarea ta legata de Corlatean se gaseste in bancul ala cu martoaga:” Bre, da daca nu vede, nu aude, nu trage la caruta….de ce l-ai mai adus la iarmaroc? Ca sa-l fac de ras taica!”

 8. virgilvirgil Says:

  Abdulah Catli …

  Tot asa am zis si io , dar de ce s-a lasat scos in tirg ?

 9. Roxana Iordache Says:

  Marcel Zarea, e o greşeală din partea mea să-ţi mai adresez cuvântul după atâtea recidive de mârlănie pe care le-ai comis – începi iarăşi cu somaţiile de peluză şi aroganţele aberante, după care din nou ai să-ţi prezinţi scuze că am avut dreptate. Dacă vrei să dai lecţii cuiva, ai două fete.

  Virgile, pentru tine e circ, pentru alţii e destin distrus. Sunt sute de oameni târâţi pe la parchete, în timp ce loaza de Ponta râde. Cât priveşte prestaţia lui Corlăţean – nu-i nimic, s-a dat mare într-o declaraţie de presă ulterioară pe picior. Acolo, a stat şi a-ncasat, fiindcă aşa era ordin de la Tonta.

 10. Roxana Iordache Says:

  Abdulah – te-aş ruga să mă laşi şi cu „ziuaveche”.

 11. Abdulah Catli Says:

  @Virgil
  O fi crezut omu’ ca e vreo sedinta foto pentru topmodele, da a gresit adresa ca acolo era sedinta foto dinaintea unui meci de box
  @Roxana
  te las (in general nu-o citesc ca stiu de unde bate vantul da’cam asa era de data asta)

 12. virgilvirgil Says:

  Aaaaaaaaa , cum adicatelea Roxi , Marcusel e „GAOZARUL” mascariciului ?!…
  Ha-ha-ha ! Nu se poate !
  Gata Marcelica , facem pace !
  Cu regret te trec la capitolul „deziluzii” .
  Pacat , dar daca numai cit bietul „Marcus” poti …

 13. mariusnyc Says:

  „Atotştiutorul” Barroso A GREȘIT: Bulgaria anunță AMÂNAREA planurilor de aderare

  După ce președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a declarat că Bulgaria îndeplineşte criteriile necesare pentru aderarea la Spaţiul Schengen, ministrul bulgar de Finanțe, Simeon Djankov, a anunţat că țara sa îşi amână planurile de aderare din cauza deteriorării condiţiilor economice şi a incertitudinilor legate de perspectivele Uniunii Europene.

  “În prezent, nu văd niciun avantaj legat de intrarea în zona euro, numai costuri. Este prea riscant pentru noi şi, de asemenea, nu sunt clare regulile şi cum vor deveni ele într-un an sau doi”, a declarat Djankov, citat de Novinite.

  Ministrul bulgar de Finanțe a mai precizat că, pentru anul în curs, se anticipează o creştere a economiei Bulgariei cu circa 1,5%.

  Bulgaria înregistrează una dintre cele mai mici datorii publice din Uniunea Europeană, încercând să respecte o disciplină fiscală strictă. Economia acestei ţări a crescut în 2011 cu 1,7%, Bulgaria reușind să reziste crizei monedei euro.

  Jose Manuel Barroso, a explicat, vineri, la Sofia, că Bulgaria este pregătită să adere la Spaţiul Schengen.

  “Această ţară din Balcani are nevoie în continuare de o ameliorare a nivelului absorbţiei fondurilor UE şi a luptei împotriva crimei organizate şi corupţiei”, a precizat Barroso, apreciind că alegerea membrilor viitorului Consiliu Suprem al Magistraturii şi a procurorului-şef vor fi cruciale pentru dezvoltarea ţării.

  “De fiecare dată când vin în Bulgaria sunt impresionat de dinamica progresului”, a conchis președintele Comisiei Europene.

  http://www.ghimpele.ro/2012/09/atotstiutorul-barroso-a-gresit-bulgaria-anunta-amanarea-planurilor-de-aderare/

 14. olimpiu65 Says:

  in cazul in care USL va obtine 50%+1 la alegerile parlamentare psihopatul il va desemna ca prim ministru pe Ioan Rus..dixit Neamtu. sa mori de ras nu alta, iata damblaua lui Ponta cum a fost relansat in politica mare!!!

 15. Matei Florin Says:

  O declaraţie de război în toată regula, un mesaj vitriolant, o ameninţare făţişă, la astea am asistat azi. Numai că în războiul tocmai declarat. Băsescu şi ai lui nu vor folosi armele convenţionale. Toată tăcerea asta de dinainte n-a fost deloc o temă de meditaţie, pe care să şi-o fi autoimpus Băsescu. A fost o înfiorătoare acumulare de venin, care va deversa cât de curând, prin inerente demonstraţii de forţă. Revin cu teoria mea mai veche: dacă până la alegerile parlamentare nu se va isca în sânul societăţii româneşti o emoţie publică puternică, rezonantă, copleşitoare, dacă USL nu va recurge la gesturi tranşante, care să convingă populaţia de pericolul ce-o paşte, dar şi să o perplexeze, absolutismul regimului Băsescu este asigurat pentru o lungă perioadă de timp.

  @mariusnyc,

  Go Simeon Djankov!

 16. olimpiu65 Says:

  @marcus
  tot bou rosu ai ramas??? si tot retardat! eu in afara de respect nu am nicio tangenta cu PNT-CD, nu dau limbi secerei si ciocanului asa ca ma mir ca inca mai apari pe aici!

 17. stejarul Says:

  @Marcus

  Nu a vorbit nimeni de PNT, nici de pavelescu….cine o mai fi si asta. .
  Care e problema ta?

 18. stejarul Says:

  Dezaxatu o comite rau!
  Oamenii sunt foarte dezamagiti de prestatia USL(ponta si echipa secu dela Cluj). Pe dezamagirea asta apare dezaxatu si joaca tontoroiu… Vom vedea reactia strazii…

  Normal ar fi sa il trateze ca pe o musca enervanta… proteste din ce in ce mai puternice. ponta va incerca sa calmeze situatia… ii vad pe janadari ca vor fi din ce in ce mai agresivi… reactia strazii: populatia nu vor mai vedea USL ca o salvare ci mai mult ca o forta politica careia ei ii pot ORDONA sa il readuca la „tacere” pe dezaxat…

  USL nu mai confera increderea care o simteam inainte de suspendare. USL a ajuns un fel de stat de drept (opus statului politienesc basescu-covesi-morar) careia ii ORDONAM sa aduca normalitatea. Nu ii RUGAM, Nu SPERAM…
  LE IMPUNEM!

 19. Sandi Says:

  TURNUL BABEL REVINE

  MAI MULTE LIMBI O SINGURĂ VOCE

  “Uniunea Europeană se îndreaptă spre un totalitarism care doreşte să devină o religie de stat, o religie ateistă, nihilistă … o religie, care va deveni obligatorie pentru toţi.”
  Planul ocult de cucerire a Europei se desfăşoară sub ochii noştri şi cu acceptul nostru. Al III-lea Război Mondial are loc chiar acum. Nu cu tunuri, ci cu vorbe. Nu cu armate ci cu aşa-zişii “politicieni” corupţi.
  Vrem sau nu, ne opunem sau nu, în final Europa va fi cucerită.
  Ce se întâmplă? Ce reprezintă de fapt Uniunea Europeană ?
  Uniunea Europeană este un proiect conceput încă de la începuturile sale ca promovând interesele unei elite industrial/financiare în aşa fel încât să “scape” de sub controlul naţional. Ideea fundamentală a Comunităţii Europene a fost să se erodeze puterea şi autoritatea statelor naţionale tocmai pentru a se da frâu liber acestor interese industrial-financiare.

  (…)

  continuarea si niste poze interesante , aici :

  http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/4386-UE-Turnul-Babel-revine

 20. johnson1312 Says:

  Cine mai da doi bani pe spusele unui impostor ? Oricat s-ar incorda el si ar da semnale ca e in continuare pe val legitimitatea-i este ţăndări asa ca cea mai buna replica pentru acest tupeist nesimţit este : Presedinţelule la „masa verde”….Maaaarş la garaaaj !!!!! 😡

 21. Abdulah Catli Says:

  Romania e tara tuturor posibilitatilor, am ramas perplex ca Petrache Lupu la Maglavit.Priviti aici:
  http://roaep.ro/ro/section.php?id=96
  Rezumat: Dna Patru de la AEP, prietena lu’Udrea si sezatoare la masa cu Basescu, solicita o lege unica pentru scrutinuri electorale fara cvorum;pai am ajuns dragilor sa ne apere duduia Patru si pe de alta parte Ponta&co sa …..”(…)dacă e trădare, adică dacă o cer interesele partidului, fie. /-Dar cel puţin s-o ştim şi noi! „.
  Nu ca e chiar cum am vazut in Dosarele X!

 22. virgilvirgil Says:

  Marcelica , vaz ca te maninca si nu te poti abtine sa nu ma tot cati sa ti-o dau chit ca ti-am tot prepus mereu pace .
  Ma gaozar mic si dragalas , pai taman aia e , ca USL a pierdut demiterea pe mina PSD , prin tradare si joc la doua capte , dreptu-i ca si pe mina PNL prin prostie si diletantism , dar daca PSD vede ca toata lumea ii tot trece cu vederea , o sa continuue pe aceeasi linie .
  E , acuma ai inteles ?
  Nu …
  Nici nu ma asteptam .

 23. Roxana Iordache Says:

  @Marcus. A avut dreptate Ciutacu să te baneze.

 24. Mihai Hristea Says:

  I-am dat si io putina UE lu’ UE, cu precadere lu’ PPE si Viviana curului.
  http://hristea.wordpress.com/2012/09/04/almost-a-farage-fan/

  Rox, te rog sa-mi aduci aminte cand comentez sa inchei de fiecare data cu „Muie Basescu!”, asta pana-mi intra-n reflex. 😀

 25. Marius Mina Says:

  Cata minte sau sange in instalatie i-ar fi trebuit lui Corlatean sa-l lase pe Basescu vorbind singur cand acuza USL si 8.5 milioane de romani de „lovitura de stat”?
  Daca ministrul de externe s-ar fi scuzat in fata corpului diplomatic roman si ar fi parasit sala in semn de protest si in apararea votului majoritatii romanilor, ar fi crescut cu 15 trepte pe scara valorica a politicianului autohton. Aplicand strategia melcului s-a trezit strut , cu capul adanc infipt in mocirla basista > Macar daca ar fi avut Ponta inspiratia sa-i trimita un SMS salvator:” Pleaca de langa infractor ca ai inceput sa te confunzi cu el „. # La Nastase a avut tupeu sa maraie, la Basescu , nu… Rus stie de ce..;-)

 26. stejarul Says:

  Marcus

  „modul cum pentru o greseala dactilo ” Subiectivismul submineaza orice dialog!

  La care greseala dactilo te referi? Pick one! Hai, ca ai de unde!

  >>>mgabim2009 spune:
  luni 3 septembrie 2012
  „@Stejarul, hai sa-ti arat cit de superficil esti in asa zisele judecati de valuare ”

  „Atitudinea dumitale nu se numeste misogism, este aroganta de joasa speta (doar la basisti am mai vazut asa ceva)”

  „ca sa ai argumente impotriva dusmanului trebuie sa-l cunosti mai intii.
  Voi acolo in Romania preferati sa va minmcati intre voi si sa lasati lupul sa ”

  „Sincer cind vad ce scri pe blogul Roxanei chiar ca inteleg de ce basescu bate tot impotriva oricarei ratiuni!”

  „sa inteleg ceva in ansablu evenimementelor?”
  „Sa fie calr deciziile majore le-au luat inpreuna”
  „a fost facuta cum spun uni”
  „dar de aici pina la al acuza de “tradare” cale lunga. \frustarile personale nu se vindeca cu acuzatii!”
  „din nefericire PNL va impus alianta USL „>>>>>

  Marcuse,
  Ce preferi? Violul ortografiei? „valuare, misogism, vad ce scri, inpreuna, cum spun uni, frustarile, pana la al acuza, PNL va impus, ”

  Sau poate dactilo? „superficil, minmcati, evenimementelor, calr,”

  Randul si gafa! Asta „e succesuri” de profesor universitar!

  Scriem fiecare ce si cum putem (pentru ca nu suntem profesori universitari) , dar cand intre noi apar PROFESORI UNIVERSITARI cu atacuri vulgare la persoana si cu ortografie cazuta din camionul cu pastarnac, eu nu tolerez! Daca, colegii ei nu indraznesc sa ii spuna ceva ca e prea piloasa si nimeni nu se „leaga la cap”, nu vad de ce sa nu ii spun eu adevarul in fata, acestei impostoare? Acestei elena ceausescu de Chicago!
  Politetea are o limita…. dincolo, e prostie!
  Daca fiecare din noi am pune la colt impostorii (ca aceasta doamna profesor universitar de la Chicago), incultii docti nu ar mai avea asa de mult tupeu. Sunt incurajati sa aiba tupeu de „complicitatea” noastra pe care o confundam cu politetea.
  S-a umplut societatea romaneasca de „ungureni” tupeisti si inculti! Am si exportat via SIE… la Chicago si in alte locuri. ASTIA NE SUFOCA! NE SUFOCA PENTRU CA II LASAM!
  S-a umplut societatea de securisti inculti cu diplome si doctorate care nu valoreaza hartia pe care sunt scrise. Asta ma revolta! Acesti securisti tupeisti !
  Sunt greseli dactilo, dar majoritatea sunt greseli mari de ortografie. Drama este ca individa are o varsta care ii plaseaza absolvirea facultatii inainte de 89. Asta e greu de explicat!

  Cu engleza, sta rau de tot. Adica scrie slang… o engleza vulgara.
  >> nume de notorietate in ceea ce numim noi “education field”>>

  Care noi? Cleaning ladies de la un liceu de cartier …. la periferia Chicago-ului? Profesorii universitari spun „educational field”.

  Pentru exemplificare, inlocuiesc field cu problem.
  Daca orele de matematica in programa scolara sunt prea putine, avem o „educational problem”. Daca un profesor universitar scrie cu greseli grave de ortografie, avem o „education problem” desi corect se spune „problem of education”.

  Concluzia: cand esti asa incult las-o mai moale cu titlurile universitare fara acoperire si cu atacul vulgar. Lasa tupeul deoparte ca nu impresionezi pe nimeni. Doar dezgusti profund!

 27. mgabim2009 Says:

  @Stejarul: nu am injurat pe nimeni de cind ma stiu, dar dumitale HAI SICTIR!

 28. acuvio Says:

  Din experienţa cu ultimii 4 preşedinţi. S-a încercat, folosind sistemul, de doă ori demiterea unui preşedinte, insucces 100%. S-a ignorat sistemul, alungat, împuşcat, succes 100% 🙂
  PS Şi dl Crin Antonescu a ieşit destul de mototolit postreferendum 🙂

 29. Mihai Hristea Says:

  Rus, din USL, il ataca pe Crin!!! Gizascraist! Jegul ala de la Cluj chiar nu poate fi exclus din partid si, implicit, din uniune?

 30. stejarul Says:

  noua republica il anunta pe rus ca viitor premier USL. victoras ponta spune ca daca USL face 50%plus 1 in decembrie, el este noul premier.

  rus trebuia sa dea o declaratie ca el nu se baga peste ponta si nu va accepta functia de premier.

  rus nu declara nimic legat de asta.
  ponta ar trebui sa clarifice intentiile lui rus si daca rus se declara dornic sa fie premier, sa il dea afara din PSD pe rus.

  Daca ponta nu il da afara pe rus, inseamna ca intre ei este o intelegere ca rus sa ajunga premier. (se repeta scenariul „draga stolo”?)

 31. stejarul Says:

  NU SCAPAM DE BASESCU DECAT ATUNCI CAND GRUPUL DE LA CLUJ DISPARE DIN PEISAJ!
  Cine l-a sustinut pe basescu la suspendare?
  covesi, morar, rus ioan, zegrean, aspazia (cu ginerica de la Cluj), ponta, sarbu, marga, SRI cristi de la secu,etc , … Toti sunt din grup sau foarte apropiati grupului.

 32. virgilvirgil Says:

  Ce tare e Rus …
  Ne spune ca a prezentat situatia cu o luna inainte in guvern si ca de acolo au pornit 5-6 HG care vizau referendumul si nimeni nu a zis nimic . Dupa care au sariti toti in sus cind a anuntat cifra …
  Pai ai avut o luna la dispozitie nemernicule si nu ai intreprins nimic pentru actualizarea listelor si ii acuzi pe altii ca tu nu ti-ai facut treaba ?!
  Pai nu primarii sub directa coordonare a prefectilor fac asta ?!
  Nu Ministerul de Interne trebuia sa intreprinda masuri pe linia asta ?!
  Trebuia sa vina restul guvernului sa o faca in locul tau loaza dracului tradatoare ce esti ?!

 33. virgilvirgil Says:

  Pai normal loaza tradatoare ca aia au sarit in sus cind au vazut ca timp de o luna nu ai intreprins nicio masura pentru a actualiza listele electorale permanente .
  Domne , scirba asta nu o da nimeni afara din PSD ?
  De ce oare ?!

 34. virgilvirgil Says:

  Porcul continua sa injure pe Antonescu , pe Ponta chiar si culmea , schimba subiectul si o salveaza pe madam Macavei de la popreala …
  Ce dracu asteapta astia de nu il trimit linga cucoana asta isterica ?!

 35. ioprotestatarul Says:

  Basescu si clica lui, cancerul poporului!
  Vrem o tara ca afara, fara javra ordinara!
  Ghise si plimbarea lui, spaima dictatorului!
  Jos cu base dictatorul si cu ponta tradatorul!

 36. stejarul Says:

  Virgile,

  securistii de la Cluj nu au lideri. Asta e punctul lor slab. L-au impins intai „in fata” pe cristi de la secu dar e cam molau. L-au ridicat pe ponta… jmekeras si tupeist … nu destul! Asa ca a trebuit sa vina intariri din „bunker”. A aparut „damblaua” guvernului ponta … dar sapa greu „din interior” … asa ca s-a rostogolit „afara” de unde acum poate ataca cu tupeu. Nu stiu unde este Crin, dar se pare ca vor sa il provoace.
  Crin are un atu. Poporul il doreste. Atunci acolo sa mearga! La „plimbare” cu poporul … la Cotroceni.
  In toata nebunia asta e nevoie de un fir calauzitor iar in cazul lui Crin acest fir este contactul permanent cu poporul si cu dorintele lui.

 37. stejarul Says:

  ioprotestatarul

  🙂 buna, buna! foarte buna!

 38. Marius Mina Says:

  Curtea Constituțională face achiziții de lux care sfidează logica bunului simț. În condițiile în care Guvernul a tăiat din bugetele tuturor instituțiilor, inclusiv din cel al Curții Constituționale, aceasta a cheltuit peste o sută de mii de euro pentru mobilier personalizat care „să imprime o anumită stare de spirit celui care are onoarea de a intra aici”. Și încă un amănunt: firma care a câștigat licitația este deținută de un offshore, din Cipru. http://www.dcnews.ro/2012/09/judecatorii-ccr-vor-scaune-personalizate-cu-foita-de-aur/

 39. stejarul Says:

  „Sa mă propună pe mine premier?! Uitaţi măi de poveştile astea. În ultimii 5 ani eu am vorbit abia acum cu Băsescu de 3 ori şi deodată m-am trezit omul lui”, ioan rus

  Cum evita rus un raspuns clar! Spune natiei, tovarase, vrei sau nu functia de premier!
  Lasa-ne cu brasoavele tale ca nu te propune basescu ca nu el trebuie sa te propuna ci PSD\USL.

  Intelegerea cu Crin era cu ponta premier si Crin presedinte. In clipa in care propunerea PSD la premier este ioan rus, atunci PSDul nu mai este obligat sa il aibe pe Crin candidat unic la presedintie.

  ponta si rus fac acum pe jmekerii sa iasa din targul facut in USL.
  Oricum, orice ar declara rus nu valoreaza doi bani. Toti cei din grupul de la Cluj sunt indivizi fara cuvant. Ciutacu tocmai o aflat asta… 😉

 40. virgilvirgil Says:

  DE CE NU ESTE IMEDIAT DEMIS DOMNUL CORLATEAN ASTA ?!

  Onor menistrul de la externe a asistat pasiv cind mascariciul instruia ambasadorii romanesti ca sa transmita in toata lumea cum a fost dejucata , cu ajutorul verticalelor institutii ale statului , am numit CCR , CSM , Serviciiile , o groaznica lovitura de stat pusa la cale nici mai mult nici mai putin decit de catre Parlement .
  Papagalul de Corlatean , parte si el al „lovitura de stat” a cascat gura dupa muste si a tacut .
  Parca nici nu era prezent in sala …
  Pai astfel a cautionat aberatiile mascariciului .
  Aloooooo !
  Domnu Pontaaaaaaa !
  Domnu Ponta , ce dracu mai astepti bre de nu-l demiti pe papagal ?!

 41. olimpiu65 Says:

  cum sa fie demis fatalaul plangacios???? pai nu este dat Rus afara din partid, dar mai sa-l demita pe asta??? toate sunt bune si frumoase si acest guvern incepe sa aibe marete realizari economice, iar carlanul din inaltimea jiltului nu mai considera necesar sa riposteze psihopatului. Uraaa!!!!!

 42. Jan Pantelimon Says:

  Veniti la Cotroceni de la 18 . Va plimbati , va aerisiti . va mai dezmortiti din somnul mioritic legendar s a m d .
  Va asteapta cu placere si mare invidie jandarmii .

 43. Ileana Andersson Says:

  http://www.dcnews.ro/2012/09/cum-poate-fi-demis-traian-basescu-odata-cu-alegerile-parlamentare/

 44. johnson1312 Says:

  Roxana te consumi de pomana…de fapt toate actiunile astea nu fac decat sa creasca procentele USL ….deci e de bine,Basescu-i inmormanteaza de tot.asta era si ideea,sa scape el de nasoale,Romania,PDL ….pot crapa din partea lui.Ce e nostim,Neamtu MRU Macovei au inteles situatia dar pana la un moment,acolo unde cred ca cineva-i va ajuta sa prinda Parlamentul la toamna,Poate o sa-l prinda si asta in detrimentul PDL dar asta nu pt. ca o sa-i ajute Basescu ci pentru ca exista un nucleu dur de nărozi in Romania care vor bascula de la PDL spre ei…Inca o data,Basescu va avea grija doar de Servicii si de CCR in rest…tăiete. 🙂

 45. Sandi Says:

  Virusul West Nile bantuie prin tara. Sper ca un tzantzar sa nimereasca si fereastra fostului birou al lui Ceausescu de la Cotroceni !! Prietenii stiu de ce !

 46. Ghita Bizonu' Says:

  West Nile stricke again!

  Primul mort din cauza de meningita West Nile!!

  Buon v-am atras atentia? Am fost suficient de intelctual ?!

  West Nile este un virus de meningita … “importat” de pasarile migratoare.
  Aparut prin Romania cam acu’ 20 de ani. Pe vremea aia bantuiam un spital (de copii) pe motive profesionale. Practic lucram in spital – asta inseamna ca stateam cu doctorii .. inclus cafele, bautura (preferata fiind Baraks palinka de piersici) –suficienta sa nu zic multa!- si .. tacalale!
  Si taman bine ca au aparut primele cazuri de West Nile. Eu mai dobitioc si mai fesenist ziceam ca o boala se poa propaga si asa si ca avem “pasaj” (migratia pasarilor) mare. Medicii radeau de idiotenia ministrului sanatatii – “auzi ce-I bubuie capul fesenistului asta criptocomunist! Sunt idioti si ne cred idioti!!” si explicau competenti ca pasarile mirataoare nu pot purta molime..
  Acu’ sa nu credeti ca aia nu stiau meserie…Insa ei citeau Romania Libera si erau “pe linie”! Asa ca expimau opinia politica corecta.

  Guvernu FSN a trecut … Ministrul incompetent a fost schimbat .
  West Nile a ramas…

 47. Sandi Says:

  Prin targ se vorbeste cum ca rochia de mireasa a lui Eba nu-i o creatie a cucoanei Maxim de 4500 euro, ci a casei DIOR si a costat 25.000 euro !!
  Niste gaozari barfitorii astia, n’asa ?!

 48. Sandi Says:

  Pelinel isi sustine si ea cum poate BOUreanul. Poarta chiloti portocalii !!

  http://www.dcnews.ro/2012/09/desuuri-potocalii-la-valentina-pelinel/

 49. Sandi Says:

  Un mare dobitoc Costica Canacheu ( care face de ras neamul arminesc ) a fost demis de la sefia comisiei de aparare din C.D. ! O merita de mult.

  http://www.dcnews.ro/2012/09/costica-canacheu-revocat-de-la-sefia-comisiei-de-aparare-a-cd/

 50. stejarul Says:

  @Sandi

  25 000 euro ! Pai asa!
  Ma simt si eu bine cand aud ca banii furati ii arunca pe carpe! Si imi pica si mai bine ca nu s-a putut lauda decat in „cerc restrans” cu pretul real ….pentru ca asta e in final scopul carpelor… fudulia!
  Nasol.

 51. olimpiu65 Says:

  Antena 3 anunta pe suurse numele ce va fi propsu pt functia de procuror genneral: o fosta coana secretar de stat la justitie in timpul guvernului Boc! in rest no comment, fiecare poate trage concluzii!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: