BLAGA, TUPEU NESIMŢIT. PD-L PLUSEAZĂ, SPECULÂND – AGRESIV – DEFENSIVA USL

Dată fiind slăbiciunea lui Ponta, PD-L a început să pluseze, cu tupeu-i caracteristic.

Blaga a anunţat azi că judecătorii de la Curtea Constituţională cărora le expiră mandatul nu mai trebuie numiţi de Camerele parlamentare, ci de CSM! Au un tupeu colosal!

Tupeu şi nesimţire de hoţi protejaţi. Blaga face apologia slugărniciei faţă de ipocritul Barroso şi inepta de Reding, indicându-i lui Ponta să respecte angajamentele privind numirea şefilor Parchetelor – în opinia preşedintelui PD-L, mandatul lui Morar, care e pe bază de extensie la extensie, expiră în februarie!

Nici măcar nu pot să-l mai văd pe Blaga, şi nici să-i aud vocea dogită şi ipocrită. La fel ca tuturor băsiştilor.

A fost, de altfel, o excepţie că am ascultat ceva din declaraţia lui de azi de după reuniunea PD-L de la Parlament, fiindcă eram în imposibilitate de a închide televizorul: închideam punga cu gunoi şi mă pregăteam să-l arunc la ghenă – dacă aş fi putut să fac acelaşi lucru cu Blaga şi cu toate deşeurile băsiste!

Voi i-aţi arunca la malaxor? Sincer, eu da. Şi dacă s-ar fi făcut asta în decembrie 1989, acum eram departe. Şi nu-şi mai permiteau tot felul de maimuţe de la UE şi coroiaţi de la Washington să ne dicteze ce să facem în ţara noastră.

Iudele-astea trebuie strivite. Nu există pedeapsă pământească pe măsura trădării de ţară.

Reclame

9 răspunsuri to “BLAGA, TUPEU NESIMŢIT. PD-L PLUSEAZĂ, SPECULÂND – AGRESIV – DEFENSIVA USL”

 1. mariusnyc Says:

  Zvonuri

  A două zi după ce a fost numit ministru al Administraţiei şi Internelor, Mircea Duşa a fost văzut într-un local de lux din nordul Capitalei, la masă cu câţiva oameni de afaceri care gravitează în jurul PDL. Cel care l-a invitat la restaurant pe Mircea Duşa a fost nimeni altul decât soţul Elenei Udrea, controversatul afacerist Dorin Cocoş.

  De fapt, pe durata celor două ore cât a durat întâlnirea, cel mai mult a vorbit Dorin Cocoş şi, din când în când, mai deschidea gura şi ministrul de Interne. Are vreo legătură această întâlnire cu faptul că Mircea Duşa a anunţat, fără acordul lui Ponta şi Antonescu, că alegerile parlamentare vor avea loc pe 2 decembrie?

  http://www.ziuanews.ro/stiri/mircea-dusa-controlat-de-cocos-82910

 2. BLAGA, TUPEU NESIMŢIT. PD-L PLUSEAZĂ, SPECULÂND – AGRESIV – DEFENSIVA USL » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 02 September 2012 – Blog « NU E ADEVĂRAT CE SE ÎNTÂMPLĂ! :))))) “FAMILIA REGALĂ” CIOABĂ A ADUS LA PALATUL SNAGOV O VAGONETĂ CU DOI CAI ALBI DE RASĂ, CADOU DE NUNTĂ PENTRU “FAMILIA PREZIDENŢIALĂ”. PRINTRE CEI 843 DE NUNTAŞI, LIA, PULICĂ ŞI POPONEŢ. DECI, CÂT NE-A COSTAT ŢIGĂNIA-ASTA? […]

 3. johnson1312 Says:

  TRAIAN BĂSESCU, PREȘEDINTE 2014-2020 ? Sep 2, 2012

  de ȘTEFAN POPESCU

  Lupta politică din România nu are drept miză doar câştigarea alegerilor din decembrie şi rămânerea lui Traian Băsescu la Cotroceni ci şi perpetuarea unui sistem socio-economic de tipul celor din narco-statele din America Latină a anilor 70 – 80. Un lucru este cert: cine va câştiga lupta politică din lunile care vor urma (septembrie – decembrie), o va câştiga şi pe aceea din 2014 şi va conduce România până în 2020. La ora actuală există două tipuri de interese în România: unul local, reprezentat de gruparea întruchipată de Traian Băsescu şi unul supranaţional, reprezentat de interesele SUA din regiune şi mai puţin de cele ale Uniunii Europene. Aş vrea să insist asupra acestui ultim aspect, al intereselor supranaţionale din Romania.
  Poziţia Statelor Unite faţă de actuala criză: prezenţa emisarului american la Bucureşti şi atitudinea lui vădit partizană, atitudinea ambasadorului american (care acţionează în baza unor instrucţiuni precise de la Departamentul de Stat) nu au legatură cu afaceri de tipul Roşia Montană, CupruMin, achiziţii de avioane de luptă. Aceste afaceri sunt mari la scara României, dar reprezintă prea puţin la scara SUA. Dacă afacerile americane erau atât de importante în România, de ce oare Washingtonul nu a făcut suficiente presiuni pentru salvarea afacerii Bechtel? Atunci trebuie sa fie altceva la mijloc… În prefaţa sa la “Încercare de sinteză de istorie universală”, Nicolae Iorga scria că, intr-o analiză “este nevoie de mai mult spirit poetic şi de mai puţin spirit istoric” şi că interpretarea evenimentelor ţine în primul rând de discernământ. Și intuiţia îmi spune că acest interes al SUA pentru situaţia lui Traian Băsescu are drept obiectiv menţinerea la comenzile României a grupului reprezentat de Traian Băsescu (mai ales partea aflată în zona serviciilor). Este posibil ca Traian Băsescu să fi legat România de SUA prin nişte acorduri secrete de care nici opoziţia, nici chiar partenerii săi din PDL să nu aibă cunostinţă (poate fi vorba de acorduri de tipul celui referitor la închisorile secrete CIA). Numai astfel poate fi înţeles acest demers categoric al SUA, un demers neobişnuit având în vedere calitatea României de ţară membră a Uniunii Europene.
  Acest raţionament ne conduce însă la o altă întrebare: de ce Uniunea Europeana nu a reacţionat iar atunci cand a făcut-o a sprijinit tot gruparea reprezentată de Traian Băsescu? În primul rând, Uniunea Europeană, marile state (cu excepţia Germaniei) sunt afectate de criză şi prin urmare, capacitatea de negociere cu SUA este mult diminuată (cine mai vorbeşte azi, în plină criză, de necesitatea unei “Europe de la défense”?). Acest lucru, la care se adaugă şi deteriorarea relaţiilor cu Bucureştiul (dosarul rromilor dar şi altele de natură economică) a facut ca un partener tradiţional al nostru, Franţa, să stea în expectativă – în ciuda unui guvern socialist la Paris care l-ar fi putut frâna pe dl. Martin Schultz. Interesele germane sunt însă altele şi au determinat această antanță punctuală cu SUA: ele ţin de afinitatea “politico-ideologică” Băsescu – Merkel, dar mai cred că, la nivelul Berlinului şi al Comisiei Europene, există interesul ca România să rămână în incapacitatea de a absorbi fondurile comunitare (fonduri care pot fi direcţionate acolo unde interesele germane şi ale Comisiei Europene o cer).

 4. bmarinescu41 Says:

  Nu vreau să mai îmi spun părerea despre USL pentru că o să mă catalogaţi drept băsist,DAR ………
  Eu o să continui să strig,dar nu ca voi „jos băsescu” ci ca mine:
  SUS BĂSESCU,SUS DE TOT,PE MARTE,NU PE MARE,CU COMBUSTIBIL DOAR DE DUS,CĂ EPOCA TA A APUS !!!
  Ieri,la palat,a fost cumva un nou episod din serialul „ţiganiada”? 😀

 5. Ghita Bizonu' Says:

  Madama aia reding o comite gros …
  Nous maintenons une surveillance étroite après la bataille terrible qui s’est déroulée en juillet et en août. Nous avons pu dire „Halte-là” à cette sorte de putsch parlementaire. Nous avons évité le pire grâce à une action déterminée de nombreux acteurs, dont la Commission, le Parlement et les Etats européens, mais aussi le Fonds monétaire international. Les dérives les plus graves ont aussi pu être endiguées grâce au mécanisme de vérification et de contrôle que nous avons mis en place.

  Adicatelea (scuze da azi se stie mai putin franceza si mai mult tiganeasca)
  ––––––––––––––––––––––––––––––
  „Noi vom mentine o monitorizare atenta după bătălia teribilă care a avut loc în iulie și august. Am putut spune „Halt” la acest tip de lovitură de stat parlamentara. Printr-o acțiune hotarata (adica cu hotarare) a mai multir actori, inclusiv Comisia, Parlamentul și statele europene, dar, de asemenea (si) Fondul Monetar Internațional. Cele mai rele excese au fost, au putut fi impiedicate (indiguite dar pe slau este impiedicat) datorita mecanismului de control si verificăre (MCV) pe care l-am pus in functie”
  ––––––––––––––––––––––––––––––

  Deci dupa capu proastei asteia si schimbarea lu TINA Thactcher o fi fost „lovitura de stat parlamentara” .. procedurile democratice prevazute ion constitutii sunt „lovituri de stat” .
  Dupa capu tarfei asteia (tarfa dpv al democratiei … ) RMI trebe sa decida ce? Pai daca am zis ata am intes acu si ce vrea „Comisia” samd . Si ca care state europene? Cumva Grecia ?!
  Dupa capu jigodiei asteia MCV ul ii permite orice viseaza ea si patronii ei (piata, adica die Konzerne)

  Ca cam asta este populimea curist demagoga errorpeana…
  Ar mai fi si o alta ….. nu stiu cum sa ii zic una Durandin (crez ca este Ducakaya frantuzit) delireeaza cica ca cum „UE si Washington nu dau lectii, ci doar reamintesc angajamente contractuale” .. nu tin miinte care angajamente. Insa este sigur ca in ce priveste Schengen dezonor UE nu isi respecta angajamentele

  Se pare ca in UE democratioa se expira. Si vor sa incerce pe cobai cum s afaca ,. Cf glumei de la Soparlita libertina:
  taticu daca comunismu a fost facut de oameni de stiinta de ce nu l-au incercat dintai pe animale?

  Noi suntem animale de laborator ptr javrele alea !!

 6. Roxana Iordache Says:

  @mariusnyc. I-o fi fost foame. 😛

  @Al lui Ionescu, scuză-mă, cine-i al lui Popescu? 🙄 :mrgreen: 😆 Şi unde s-a produs el?

  @bmarinescu41. Îţi faci iluzii, Băsescu e doar numele provizoriu al unui aparat.

  @Bizoane, tu n-ai văzut ce mutră de proastă are? 😛

 7. ioprotestatarul Says:

  Iata ca Ciuvica a declarat la Secvential, ceea ce eu strig public de aproape trei ani, ca Romania in ultimii 22 de ani a fost condusa de gunoaiele Securitatii (ofiteri si informatori) si activistii PCR din linia 2 si 3, dar si de parvenitele lor progenituri, mai adaug eu.
  Singura solutie pentru o societate sanatoasa este ca cei de mai sus fie eliminati din orice functie publica, indiferent de partid…

 8. Sandi Says:

  ioprotestatarul spune:
  duminică 2 septembrie 2012 la 5:51:49 pm
  Iata ca Ciuvica a declarat la Secvential, ceea ce eu strig public de aproape trei ani, ca Romania in ultimii 22 de ani a fost condusa de gunoaiele Securitatii (ofiteri si informatori) si activistii PCR din linia 2 si 3, dar si de parvenitele lor progenituri, mai adaug eu.
  Singura solutie pentru o societate sanatoasa este ca cei de mai sus fie eliminati din orice functie publica, indiferent de partid…

  *****

  Asa-i cand faci pe domnul si vrei sa instaurezi o democratie in Romanica . Trebuia dupa 1989 toti, absolut toti comunistii de varf , securistii, propagandistii si alte lighioane ceausiste , daca nu bagati la parnaie ( asa cum au facut comunistii dupa 1947 ) atunci cel putin interzisi toti de a mai face politica vreo 10 ani cel putin. Si sa vezi ce liniste era. Dar nu s-a putut . Pentru ca lovitura de stat tot ei au dat-o !!

 9. Sandi Says:

  Am crezut ca nu poate exista un mai mare slugoi prezidential decat Boc . Dar iata ca Blaga demonstreaza pe zi ce trece ca el il intrece pe piticania clujeana.

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: