FENECHIU, DEMISIA! GHIŞE TREBUIE SUSŢINUT DE PNL, ÎN GENERAL, DE USL. ÎN CAZ CONTRAR, GUVERNUL PONTA E OBLIGAT SĂ DEMISIONEZE

În loc să vorbească prostii, mai bine Relu Fenechiu şi-ar da demisia de onoare.

Onoare a avut Cristi Adomniţei, a demisionat pe 30 iulie, imediat după ce a aflat că nu a atins scorul de 50 plus 1 pe care şi-l propusese pentru Iaşi.

Elementar era şi din partea lui Fenechiu să-l imite, în calitate de coordonator de campanie catastrofală pentru referendum. Coordonator pe ţară!

Nici vorbă, a zis că nu intenţionează. Mai mult, lansează tâmpenii, cum ar fi o nouă suspendare a lui Băsescu, în loc să se solidarizeze cu senatorul Ghişe, care poartă o campanie solidă, susţinută de foarte mulţi jurişti, conform căreia Băsescu se află în continuare în stare de suspendare, iar decizia CCR e abuz de drept.

Nevolnicii care, ca să-şi justifice impotenţa şi laşitatea faţă de ordinele finanţei mondiale, se prevalează de „caracterul obligatoriu” al deciziilor CCR, ar trebui să se gândească dacă ar respecta însăşi decizia pe care, ca putere parastatală, CCR ar putea să o dea, anume că din momentul publicării în Monitorul oficial, ea, Curtea, substituie Parlamentul şi se subordonează direct Demisului pe care l-a trimis înapoi la Cotroceni prin abuz de drept. Apropo, în aceeaşi hotărâre, abuzul de drept se legiferează pentru uzul personal al lui Băsescu Traian.

Sigur, veţi zice că reduc la absurd. Dar ce poate fi mai absurd decât ceea ce ni se întâmplă? Voi, cei care nu susţineţi demersul legitim al senatorului Ghişe în apărarea poporului suveran, sunteţi cei care reduc la absurd: voturile a 7,4 milioane de oameni şi deci, înseşi principiile democraţiei şi statului de drept.

De fapt, CCR şi-a depăşit grosier atribuţiile. Parlamentul decide calea de urmat: constată ceea ce a decis poporul, anume că Băsescu e demis.

Nu s-a mai pomenit un asemenea abuz de drept încât să infirmi valabilitatea rezultatelor unui referendum, cu toate că ai confirmat corectitudinea constituţională a referendumului.

Conform Legii Curţii Constituţionale, CCR pur şi simplu constată dacă un referendum e valabil, adică, dacă s-a desfăşurat corect constituţional şi confirmă rezultatele. Suspendarea unui preşedinte NU poate fi anulată decât dacă poporul, cu majoritate de voturi, decide că NU este de acord cu demiterea lui. Clar ca lumina zilei!

Dacă Parlamentul se eschivează de la obligaţia de a reprezenta suveranitatea poporului şi deci, de a constata demiterea lui Băsescu, atunci trebuie oricum să constate DE DREPT statutul de preşedinte suspendat pe care îl are demisul de fapt şi să decidă reluarea referendumului. Timp în care interimatul este asigurat de preşedintele Senatului.

Parlamentul României este complice la fraudă şi validează lovitura de stat a lui Băsescu dată prin intermediul CCR, al Parchetelor şi Serviciilor, dacă nu supune dezbaterii iniţiativele senatorului Ghişe şi nu le dă curs în respectul poporului român.

Dacă USL continuă să se complacă în laşitate pe pretexte pseudo-legaliste, false de drept, doar din supuşenie faţă de comandamentele din partea unor puteri străine, mai bine Guvernul Ponta demisionează şi avem curajul să desemnăm un premier vertical. Fiindcă altfel, dacă şi USL, ca şi PD-L, validează ilegalitatea şi trădarea de ţară, mai bine să revină băsiştii înapoi la guvernare.

Decât să ai guvernarea şi să nu ai puterea, din cauză că te dovedeşti neputincios, mai bine pleci!

Ponta, dacă nu susţii iniţiativa Ghişe, demisia!

Crin e într-o situaţie delicată şi se poate interpreta pro domo atitudinea lui de susţinere a demersului legitim iniţiat de senatorul Ghişe. Sigur, n-ar trebui să-i pese de prostiile-astea. Şi nici nouă. E absolut obligatoriu să se facă dreptate şi să se consacre de drept rezultatul votului popular. Ceea ce echivalează cu însăşi salvarea integrităţii ţării. Şi a suveranităţii care se mai poate salva. Obligaţia lui Crin Antonescu este în exclusivitate faţă de cei 7,4 milioane de votanţi. De noi trebuie să-i pese, nu de străini. Nu ne pasă şi nici lui nu trebuie să-i pese ce zic unii sau alţii despre el – oricum au zis abjecţii şi continuă violent campania împotriva lui – şi nici nu se întâmplă o catastrofă dacă ne urmărim şi ne atingem interesul naţional – dimpotrivă, catastrofă se întâmplă dacă cedăm în faţa şantajelor fără obiect proferate de la Washington şi Bruxelles: soluţia Islanda e un contraşantaj eficient. Dacă în asemenea hal a ajuns să se practice politica internaţională.

În caz contrar, plecaţi acasă, fiindcă nu ne reprezentaţi şi deci nici noi nu ne deranjăm la alegeri. Dacă e să fie distrusă total, înstrăinată şi dezmembrată ţara, cel puţin să ştim că noi n-am contribuit la asta. Dimpotrivă, să ne opunem categoric.

Aşadar, USL, ori ne reprezentaţi, ori plecaţi!

UPDATE. Şi nu uitaţi: dacă e şase, e Ghişe. Plimbare la Palat.

34 răspunsuri to “FENECHIU, DEMISIA! GHIŞE TREBUIE SUSŢINUT DE PNL, ÎN GENERAL, DE USL. ÎN CAZ CONTRAR, GUVERNUL PONTA E OBLIGAT SĂ DEMISIONEZE”

 1. Decebal Traian Says:

  Cum ziceam si in comentariul din postul precedent;

  Crin ar face mai bine sa se decidă, ori se retrage cum a zis, ori iese la bătaie. Altfel cred ca PNL va ramane doar un acronim disponibil peste cațiva ani să și-l asume vreun alt “nervos” ca Neamțu ăsta.
  In plus Crin ar trebuii să renunțe la accentele “pseudo – arhaice” din discursul său. Să adopte un discurs ferm, decis, să-și asume rolul de lider, este singura carte pe care-o mai poate juca.

  Nu pot sa cred că dacă Băsescu, cu saci-n caruta s-a dat la fund, USL-ul stă in defensiva asteptănd-ul pe Băsescu sa facă prima mișcare. Mi se pare revoltator că USL-ul ne-a lasat cu fundu-n baltă si au plecat toți in concediu.

  Noroc ca mai aruncă câte-o surcea pe foc Ghise si cu Badea, altfel oamenii aia din piata par a cânta la alta masă.

  Pană acum ziceam că romanii sunt resemnați, apatici, de mămaligă. Păi la așa comandanți asa armată.

  USL – treziți-vă !!!

 2. FENECHIU, DEMISIA! GHIŞE TREBUIE SUSŢINUT DE PNL, ÎN GENERAL, DE USL. ÎN CAZ CONTRAR, GUVERNUL PONTA E OBLIGAT SĂ DEMISIONEZE » Bloogle Says:

  […] Original Blog » 31 August 2012 – Blog « DEMISULUI ÎI E FOARTE FRICĂ DE POPOR […]

 3. virgilvirgil Says:

  Terminati cu prostiile !
  Tot punem prisnite si cirpim ce nu se mai poate cirpi .
  ESTE MOMENTUL CA MARIA SA MIHAI I REGELE ROMANILOR SA ISI OCUPE LOCU DE DREPT PE TRONUL TARII !
  Altimiteri sa nu va mirati ca dupa ce am ajuns risul si coada Europei , suntem colonie acum si Doamne fereste vom mai si fi imprastiati in sapte zari .
  REGELE LA COTROCENI !

 4. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  O sa-l sustina Prigoana Jr.! Traim vremuri interesante, chiorul cel tacut incearca sa-l priponeasca pe Felix,iar Felix se apara de el amenintandu-l cu suspendarea. Sunt curios cand va fi de luat spaga de pe ce vand, atunci sa vedeti scandal. In ceea ce priveste votul el nu mai conteaza. O sa castige alegerile cine vor americanii, cu toate astea eu ma duc la vot ca sa-mi fac datoria fata de tara, dar nu va conta deloc. Basescu dupa ce pleaca de la Cotroceni il vor pune raportor european si va ramane cu banii furati de la noi nemernicul dracului. Trebuie iesit in strada urgent, masiv si trebuie inlaturate din strada si slugile USL. Daca nu facem curatenie acum suntem mancati.

 5. Decebal Traian Says:

  @ virgilvirgil

  Dom’ Virgil, care Maria bre ? Oi fi vrut sa zici Ana, cred.
  Hai sa fim seriosi, zău. N-am nimic cu regele, si nici cu ideea de monarhie, insa ce sa facem domț Virgil cu regele ? E trecut de 90 de ani. Si transportul de la palatuil Elisabeta pana la Cotroceni este o aventura pentru el. Chiar si fara atributii, ar fi un chin sa vina la „munca” macar odata pe saptamana.

 6. virgilvirgil Says:

  Decebal Traian …

  Atunci pastreaza-l pe Basescu .
  La asa popor , asa conducatori .

 7. virgilvirgil Says:

  Decebal Traian …

  Regele are mostenitori . Si nu o EBA …

 8. Sandi Says:

  Nu te mai obosi. El a republican, sadea , nu realizezi ?!

 9. Sandi Says:

  „Băsescu a revenit… ANI şi-a revenit subit din pauza de politică ”

  http://www.pesurse.ro/#/2012/08/31/bsescu-a-revenit-ani-i-a-revenit-subit-din-pauza-d/

 10. Sandi Says:

  @ Roxana ,
  L-ai cam uitat in ultimul timp pe favoritul tau „Frizerica” !:) Iata ce gavareste mocofanul aici :

  http://www.dcnews.ro/2012/08/preda-suspendarea-lui-basescu-final-de-cariera-pentru-ponta-si-antonescu/

 11. octavpelin Says:

  Rox, te rog sa vezi acesta clip…de ce a disparut condica celor de la USL?!
  http://inregistrari.antena3.ro/view-27_Aug-2012-Subiectiv_cu_Razvan_Dumitrescu-27.html

 12. octavpelin Says:

  http://inregistrari.antena3.ro/view-27_Aug-2012-Subiectiv_cu_Razvan_Dumitrescu-27.html

 13. Sandi Says:

  I-auzi, ia !
  Geoana invitat la Conventia Democrata din US !

 14. Sandi Says:

  Unde o fi Roxana ? Se pregateste oare pentru nunta de maine ?!? 🙂

 15. Roxana Iordache Says:

  Sandi, mă pregătesc să-mi văd de ale mele, cu aşa idiot de Ponta şi aşa alianţă impotentă.,

 16. Roxana Iordache Says:

  Ponta la Ciutacu, de-o suficienţă lamentabilă! Şi nici Ciutacu nu-l deranjează.

 17. Jan Pantelimon Says:

  Se incarca valul, ce-i drept incet, dar va fi nimicitor pentru socrul minor si inconstient .
  Ponta saracul e creatia sistemului si parte a acestuia . Grav e faptul ca in plina betie a puterii, nu realizeaza ca a atins deja apogeul ridicolului .

 18. stejarul Says:

  Roxana, pai un „ponta lamentabil”, e de bine! Asta e solutia!
  Sa dispara toti blatistii de la Cluj! ponta e pe tavalug.
  S-o stiut el invarti sa il faca „fratii” vicepresedinte la nush ce internationala comunista, asta sa il ajute sa nu fie tzapat de pe tronul pesedeului, dar io zic ca nu-i destul.
  O sa-l dea in final pesedistii jos de acolo!
  Nu merge, vrea sa fie si in car si in caruta si a cadea intre scanduri! 😉
  Poate ca e mai bine asa. Stiti voi parerea mea, raul cel mai mare is clujenii si mai apoi basescu! Se vor duce la ghena de „manuta”! 🙂

 19. Roxana Iordache Says:

  @Decebal Traian. Regele e mai în vână decât matale, în mod sigur. Conduce în continuare orice maşină vrea. Şi cu greu un tânăr, chiar sportiv, se ţine după Majestatea Sa când urcă scările. E un înger de om. Mare păcat de aşa destin, România putea fi atât de departe! Nu s-a vrut. România e un pericol pentru aroganţele unora, dacă se dezvoltă. De-aia trebuie supusă, înstrăinată, distrusă ireversibil.

  @Virgile, iarăşi începi cu lozincile! E un capitol încheiat. Din păcate, Casa Regală joacă în aceeaşi piesă. Dacă refuzi să vezi realitatea, te priveşte. Dar îţi pui ochelari de cal. Aş fi vrut ca Regele să fi ieşit ca să apere ţara când a fost atât de atacată – şi e, în continuare. În mod sigur că şi Regele ar fi vrut. Dar n-a putut, din cauză că are dependenţe. Ştii bine la ce mă refer. Plus că Antonescu incomodează cercurile cu pricina. Interne şi externe. Doar el ar mai putea determina salvarea României, dacă îşi asumă rolul total, cu orice risc. E singurul om liber din clasa politică actuală. Mă refer la vârfuri, evident. Că altfel, degeaba sunt oameni liberi, dacă n-au stofă de lideri. El are. E nevoie acum de genul de conducător angajat fără menajamente.

  @Jane, zilele-astea n-am avut cum să vin cu voi, am un angajament şi mai durează câteva zile. Dar cred că de marţi-miercuri încolo am să pot veni. Pisica e a ta? 🙂

 20. Roxana Iordache Says:

  @stejarul. Nu există un rău mai mare decât Băsescu. Pentru că el e numele actual al unui sistem al răului iniţiat şi consolidat continuu, din 1945 încoace. Te încăpăţânezi să nu vezi că grupul de la Cluj e doar o anexă. De altfel, nu propui nimic, practic.

 21. stejarul Says:

  Roxi, pai fara ei basescu e doar o fantoma! O momaie! Un nothing!

  Ba da propun:

  1. listele electorale sa fie afisate pe holurile primariilor sa poata tot romanu sa vada cine e acolo. Fara „curatirea” listelor, nu mai are sens politica in Romania! Voi realizati ca din 96 incoace e foarte probabil ca fiecare alegere sa fi fost fraudata cu mortii de pe liste?

  2. Crin sa il sustina pe Ghise.
  3. O noua suspendare, de ce nu? Intr-un razboi ataci ataci si iar ataci! Dusmanul atacat din toate partile cedeaza mai repede.
  De ce nu se revad contestatiile de la alegerile prezidentiale din 2009? S-au prescris? Exista prescriere acolo? Daca nu, si alea rezolvate!
  Cu cat atacati pe mai mult efronturi, cu atat se strange mai tare latul …

  4. Crin sa nu se distanteze de ponta. E bine sa fie apropiati… eu pe ponta l-as tine „sub brat”.. si din cand in cand as strange usor… usor.. sa ma asigur ca mai e inca acolo! 🙂 .. nu de alta…nu m-am gandit la altceva!
  La ponta ii facem noi felul. Populatia! Scade in sondaje… dupa cum vad ca se chinuie din greu.. (cat mai multe interviuri va rog! )… si il arunca „colegii” la colt!

  Punctul 1, imi pare de o importanta enorma… recunosc, e singurul lucru pe care il vad eu mai important decat sa dispara grupul de la Cluj din politica. De fapt , e „sfoara” care ii tine agatati pe jegurile astea care toata viata lor au preferat posturi cu „numiri”… sunt atat de aroganti incat nu suporta sa ceara votul omului de rand…

 22. virgilvirgil Says:

  Roxi , ti-am trimis un mail . Sa-mi spui daca ai primit ca mi-a returnat pe una din adrese .

 23. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Indiferent de consecinte trebuie sa aplicam solutia islandeza. Bravo Roxana Iordache, nu credeam ca o sa ajung vreodata sa te felicit, dar pentru ce ai spus meriti din plin. Incepe lumea sa se destepte si asta este bine. Indiferent de pareri, de ideologie toti trebuie sa fim constienti ca avem o tara pentru care trebuie sa luptam si pe care trebuie sa o aparam chiar cu sacrificiul suprem. Reusita consta doar in numarul mare de oameni care trebuie sa vina in strada. In Bucuresti daca vin 300000 de oameni s-a terminat cu toti talharii. La o astfel de adunare atat serviciile secrete, cat si jandarmii nu au ce sa mai faca. Toti sunt niste tradatori. Ma bucur inc-odata ca te-ai desteptat, cand vorbeam eu pe blogul tau despre asta si despre Argentina spuneati ca sunt de la OTV. Daca nu ne desteptam, vom muri de foame in strada.

 24. Marcus Says:

  Cashi De Piatra Si Bratari D’Otel!

  Uau, se marita tuta, e nunta in cartier
  Iar cine-i ginerica nu e niciun mister
  E cunoscut de Syda potaie de bani gata
  Ghiortan cu ascendenta, d-aia-l iubeste fata.

  Mojici sunt invitatii, imbogatiti din furt,
  Pana mai ieri ghiolbanii n-aveau nici de iaurt.
  Ei astazi caviaru’ il iau cu polonicu
  Sa stie toata lumea cum s-a ajuns bibicu.

  Iar socru mic, saracu, d-abia scapat din streang
  Se da iar derbedeul cel mai inalt in rang.
  Si-arata lumii muschiul de porc certificat
  Cand marlaneste-o nunta ca jegu-a amanat.

  Sa aiba parte mirii de fisc adevarat
  Cand chiombu, tata socru, va fi iar suspendat
  Sa-i caute-n avere pe bune, nu la hoha
  Sa le confiste plusul ce si l-au tras de-a moca.

 25. Roxana Iordache Says:

  @Fweipjefiwj Adlvjfosjd. E copleşitor complimentul din partea dumitale că m-am deşteptat! 😆 Deformezi realitatea şi scoţi din context, mesajele pe care le-ai trimis erau în primul rând lipsite de cei şapte ani de-acasă. Păstrez distanţa faţă de personajele tribale. Ca să fie credibil şi respectabil, naţionalismul trebuie promovat inteligent, iar promotorii să fie persoane educate, elevate şi devotate naţiunii, în primul rând, Crin Antonescu. Dumneata eşti pari categoria Dan Diaconescu. Deci, o altă tentaculă a sistemului, alături de MRU, scoasă evident împotriva lui Crin. Anarhia nu duce decât la haos.

  @stejarul. Din nou vorbeşti ca din poveşti, mă refer la punctele 3 şi 4. N-are absolut nici un sens ce susţii, scuză-mă.

  @Marcus. Chiar nu ştiam din ce metal sunt brăţările-alea. :mrgreen:

 26. Ghita Bizonu' Says:

  Politica interna, politica externa si democratia ca bordel

  Barroso: “Bulgaria este pregătită să adere la Schengen”.
  Romania lu Basolini nu … nu era nici cu Boc la guvern nici cu MRU.
  Asta imi aduce aminte de tradarea din PSE … tradare comandata de SPD. Care german este el. Si ca la Cullona Merkel fu iute la Chisinau sa discute despre ORROrpa si Trnasnistria. Ca nitel mai incolo face o vizita la Maskva si trebe sai ii arate lu Vladimir ca Nemtia e fata buna….
  Pe de alta parte fundatia Friedrich Ebert din România sprijina pe Criticatac o tema : “Republica Moldova: complexul de superioritate al României ” (mai sprijina si alte teme …insa unele teme sunt nesprijinte. De fapt prima oara cand vazui anuntu cu sprijina la Imperialism românesc şi schizofrenie identitară în Republica Moldova…. da poa sa fi aparut la Republica Moldova ca sindrom unde unu Florin Poenaru ce studeste la Budpesta la facultatea lu Soros reia decizia Kominternului din 1924 …)
  Clar? Astia ne vand a 2a oara ! Nemtia a 3a oara. Ca tot prin Criticatac unu ce preda nu stiu ce la Royal Military Colledge of Canada (adica unde “aliatu” canadian din NATO isi prgateste ofiterii) “incurca” nitel datele problemei atunci cand scrie “Adevăratul” moldovean fusese locotent în armata sovietică apoi s-a implicat direct în timpul evenimentelor de la Prut, apărându-şi „ţărişoara lui” împotriva armatei ruse … evenimentele fiind cele din Transnistria….
  Panimaiti? Se zice ca Marga, Ponta vor la Maskva insa dragii de parteneri vestici stau la coada la Kremlin asteptand contracte!!

 27. Roxana Iordache Says:

  Bizoane, să vinzi o ţară pentru o funcţie de vicepreşedinte în Internaţionala Socialistă e o performanţă demnă de Tonta.

 28. Roxana Iordache Says:

  NEW POST!

 29. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Mai elevato, pe unde am trecut eu tu n-ai sa treci nici in 10 vieti. Despre educatie, eu zic sa te lasi nu de alta dar eu provin dintr-o familie care n-a facut parte din PCR in timp ce tu esti sluga USL. In ceea ce-l priveste pe Dan Diaconescu,MRU,Crin sau alte animale de genul asta te rog sa ma ierti dar nu am simpatie pentru tradatori de neam si tara ce vor sa vanda tara la bucata. In Romania nu avem democratie tocmai pentru ca nemernici ca Iliescu au dat bani la prosti,iar nemernicul de Roman cand le-a dat apartamente unor panarame cu pretul pe un televizor, pe noi cei care aveam apartamente cumparate poti sa consideri ca ne-a nationalizat. Eu spre deosebire de tine fac diferenta si stiu ca javrele de la USL sunt parte din FSN. In partidele actuale nu exista decat nemernici care s-au ridicat din furat si care sunt aparate de slugi. Pe viitor te sfatuiesc sa nu mai faci aprecieri decat in cunostiinta de cauza, iar nationalismul meu se bazeaza pe cunostiinte temeinice, nu pe inventie si fabulatie. Daca in socialism poate sa conduca un cizmar in capitalism nu pot conduce decat cei cu cap, pentru ca daca vinzi ce nu trebuie transformi tara din democratie in semicolonie sau colonie.

 30. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Cand a vandut Nastase, Petromul, tu nu erai cumva sluga lui Nastase? Sti ca privatizarea Petrom este un grav atentat la siguranta nationala? O persoana elevata este Mary Rose Mociornita, nu o apucata provenita din tribul tiganului hot Adrian Nastase. Sa-mi comentezi si mie afirmatiile acestui tigan, care a afirmat ca detinatorul Petrom controleaza toata clasa politica. Eu care sunt dupa creierul tau un tribal, am inteles ca asta a predat tara austriecilor. Vinovati de distrugerea tarii sunteti toti, iar in guvernul de ocupatie al lui Roman era si Basescu. Te rog frumos sa-mi spui cand s-a vandut flota unde erau Roman si Iliescu. Sa-ti fie clar ca USL si PDL aceeasi mizerie! Nu pot sa nu ma intreb cum uni dintre voi mai pot fi slugi si isi permit sa jigneasca oameni cinstiti. sa-ti fie rusine sluga a USL!

 31. Fweipjefiwj Adlvjfosjd Says:

  Eu nu vreau anarhie, eu vreau curatenie si oameni cinstiti!

 32. Roxana Iordache Says:

  Q.E.D. N-aţi fost când s-a împărţit ruşinea. În plus, mesajele pe care le emanaţi denotă deranjamente jenante. Luaţi-vă un tratament şi între timp, faceţi o pauză de postare pe acest blog. Deşi nu mă aştept să o faceţi, dimpotrivă, o să trimiteţi o nouă abjecţie penibilă.

 33. Roxana Iordache Says:

  @Fweipjefiwj Adlvjfosjd. Nesimţiţii au locul lor: la gunoi. Eşti patologic şi singura soluţie e să te tratezi. Numai cineva cu tupeu bolnav îşi putea face iluzii că am să las pe blogul meu mesaje infecte.

  P.S. Material didactic pentru slugă ai să găseşti în oglindă. Facultativ, poţi să te gândeşti la nefericita care nu te-a avortat.

 34. Marcus Says:

  fwl… bai, carneata, cand tu-ti cumparai aspartament eu plateam la stat chirie pentru apartamentul pe care apoi l-am cumparat, chirie egala cu rata ta de la CEC. Si am platit asa vreo treizeci de ani. Asa ca, bou’ baltii, apartamentul pentru care apoi am platit intr-adevar o suma destul de mica fusese in fapt platit cu varf si indesat. ‘r-ati ai dracului ca numai la capra vecinului va uitati in loc sa vedeti cum alde basescu ne fura si zaharul din ceai. Nemernicule!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat: